2014. február 8., szombat

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás Budapest XII. kerület 12,500,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Budapesten a XII. ker. Krisztina Városban, eladó egy 2+ szobás 37 nm alapterületű, teljes galériás, belső udvarra néző csendes földszinti társasházi lakás. 2010-ben teljesen fel lett újítva (festés, galéria, padlóburkolat, víz, villany, fűtés, nyílászárók). A közös költség 8300Ft, amely a vízdíjat is tartalmazza. Ezen kívül a villany és a gáz kb 12000 Ft használattól függően. A konyhában komplett konyhabútor, gáztűzhely, újszerű mosógép és mosogatógép valamint egy kombinált hűtőszekrény található. A bútorok szintén a felújítás után lettek vásárolva, melyek közül több egyedileg kialakított. A galéria fa szerkezetű és a speciális illesztéseknek köszönhetően nem nyikorog. A konyha, előszoba és az alsó szinten található wc kerámia járólappal a nappali laminált padlóval lett burkolva. A felső részben a háló és a kisszoba laminált padlós a fürdőszoba az alsó szinttel megegyező kerámia járólapot kapott. A lakás nagyon hangulatos, fiatalos és több egyedi megoldás van benne melyek egy kisbabás család hétköznapjait megkönnyítik. Tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető de kerékpáros vagy motoros közlekedéshez is kiváló, ugyanis a belső udvaron közvetlenül a lakás bejáratánál lehet parkolni. Az ár a felsorolt berendezéseket is tartalmazza. Ha további információra van szüksége akkor telefonon vagy email-ben szívesen válaszolok és küldök képeket (a felújításról is).

Eladó Mezőgazdasági terület Sződliget 13,490,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Sződliget, csendes, romantikus, akácligetekkel övezett részén, 25.594 m2-es mezőgazdasági terület eladó! A terület 2 részből áll, 14.333 m2 szántó és 11.261 m2 legelő besorolású részek kapcsolódnak egymáshoz. A terület lakóövezethez, aszfaltozott úthoz közeli területen fekszik, esős vagy téli időszakban is jól megközelíthető. Az akácligetek megfelelő intimitást nyújtanak, idegenek nem láthatnak be a területre, az odavezető magánút is lezárható, ezért farmgazdaság kialakítására ideális terület. Ára: 13.490.000 Ft Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába. Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti ! Ingyenes hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás. Energetikai Tanúsítvány Készítése. Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84. sz. alatt. további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok.hu honlapon. TEL : 06-70-558-1160 Gere Géza TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán

Eladó Lakás (Panel) Gyöngyös 8,200,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Gyöngyösön a dombon az Aranysas utcában 1.emeleti 58 m2es felújított lakás 2szoba, konyha+étkező, fürdő, külön nyíló WC eladó. A lakásban a 2 szoba laminált parkettás, a közlekedőben 2 hatalmas beépített szekrény lammelás ajtókkal, a közlekedő,a konyha+étkező,a fürdő járólaposak. A beltéri ajtók fenyőből. Az ablakok hőszigeteltek, redőnyösek. A lakáshoz külön zárható tároló tartozik, Egyedi mérőórák. A társasház kívülről szigetelt

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 4,400,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

BLAHÁTÓL NEM MESSZE (Auróra u.) kis lakás kedvező áron, mindennemű teher- és közüzemi díj tartozástól mentesen eladó. 31 m2-es, egyszobás, normális állapotú – fűtése gázkonvektor. Adottságai praktikusak: a szoba világos, utcai fekvésű, nagy ablakkal, a fürdő zuhanyzós. Rendezett, karbantartott, jó lakóközösségű, kis létszámú téglaház magasföldszintjén van, zárható kis udvarról nyílik. Fejlődő, egyre kulturáltabb környék, jellegzetesen belvárosi hangulat, kiváló közlekedés (éjszakai is!) és infrastruktúra: közvetlenül a Körút mellett van, a remek megközelíthetőség, vásárlási- és szórakozási lehetőségek minden előnyével. Abszolút biztonságos környék, nem messze található a kerületi rendőrség. Ideális lakás befektetésnek, kiadás céljára: pillanatok alatt kiadható – sok éven át bérlők laktak benne, egészen néhány nappal ezelőttig – igény esetén teljesen bútorozva, a lakásban található valamennyi berendezési tárggyal együtt is megvásárolható. De saját lakás céljára is kitűnő: kellemes otthon lehet pároknak, diákoknak, dolgozó fiataloknak, akik számára fontos a központi elhelyezkedés. Rezsije reális: közös költség 11.000 (korlátlan vízfogyasztással) - minden egyéb mérhető. Irányár: 4,4 M. Érdemes megnézni, nagyon jó adottságú kis lakás normális házban, kitűnő közlekedésnél. Érdeklődni hétvégén is - elsősorban telefonon: 20/802-00-02 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Lakás Budapest XXI. kerület 8,900,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

CSEPEL-CSILLAGTELEPEN, SZABADSÁG U-BAN kétszobás, nívós téglalakás eladó. 53 m2-es, kétszobás, mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan állapotú: teljeskörű felújításon esett át, kimondottan ízléses, igényes. Adottságai kitűnőek: erkélyes, a szobák külön nyílnak, a fürdő kádas, ablakos(!), a WC külön; a jól használható méretű konyhán is nagy ablak van. kis kamra található még a lakásban, az előszobában szép beépített szekrények, valamint saját pince tartozik hozzá. Csendes, parkra néző, napfényes lakás jó lakóközösségű, karbantartott, négyemeletes téglaház 1. emeletén – fűtése gázkonvektor. Nyugodt, biztonságos környezet, sok zölddel, kiváló közlekedés és infrastruktúra: több buszjárat minden irányba, a HÉV sincs messze. A ház előtt a parkolás ingyenes. Rezsije kedvező: közös költség 8.500 forint, minden egyéb mérhető. IRÁNYÁR: 8,9 M. Érdeklődni hétvégén is: 20/802-00-02. Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Ház Veszprém 17,500,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Családi ház eladó Veszprémben! A város egyik legszebb részén található. csendes környezetben, de a szórakozásra vágyók számára is tíz perc alatt minden elérhető Közvetlen közelében egy gyönyörű zöld park, valamint egy új modern játszótér várja pihenni, kikapcsolódni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Négyszáz méteren belül megtalálható a bevásárló központ, orvosi rendelő, valamint az elmúlt években épített óvoda, bölcsőde és felújított iskola is. A tehermentes ingatlan 502m2 –es telken áll, amit gyümölcsfák, diófa, valamint kordonos szőlő tesz hangulatossá. A lakás lakható területe 86m2, amelyben beépített terasz, előszoba, külön fürdőszoba, WC, három szoba, nagy konyha van, melyből spájz illetve a beépíthető padlás feljárója nyílik. Fűtése vegyes tüzelésű valamint gáz. A ház részben alápincézett, ami kívülről közelíthető meg. Az udvaron egy különálló garázs van, saját kapubejáróval. Minden olyan érdeklődő jelentkezését várjuk, akik itt el tudnák képzelni a közel jövőben, az elkövetkezendő időben az életüket.

Eladó Telek Kehidakustány 3,900,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Rendkívüli ajánlat! Kehidakustány belterületén Dózsa György utcában eladó egy 1.350m2-es, téglalap alakú, sík, LKe-1 besorolású építési telek tulajdonostól. A telekre 2 lakás is építhető, a közművek – víz, csatorna, gáz, áram, - a szilárd burkolattal ellátott utcában, közvetlenül a telek határon érhetőek el. Rákötésnek akadálya nincs! A terület a település állandó lakosokkal körülvett részéren, rendezett családi házak között helyezkedik el. Az élményfürdő bejárata 1,5Km-re, míg a szomszédos településen épülő golfkomplexum bejárat 1,8Km-re található. A terület befektetésnek is kiváló lehetőség! Ára: 3 900 000 Ft

Eladó Ház Tápiószőlős 7,000,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Tapioszoloson csaladi haz azonnali koltozessel elado.garazs+nagy pince+mellekepuletek. Az ingatlan jol megkozelitheto, tehermentes, fazkonvektoros.Az ingatlanban 2 szoba, konyha, furdoszoba, spajz, wc, folyoso talalhato.Terasz van.A telek akar gazdalkodasra is alkalmas, tarozo+mellekepuletek.

Eladó Lakás Budapest V. kerület 11,500,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Belvárosban, a Ferenciek terétől 1 percre eladó hangulatos, egy szobás lakásunk. A környezet frissen felújított, a közlekedés nagyon jó, a ház mellett bolt, a közelben több étterem és szórakozóhely található, a ház azonban csendes. A lakás udvari, az előszobában található a konyha, innen nyílik a fürőszoba, egy gardrób/spájz, és a szoba. A szoba másfél éve volt festve, a konyha és a fürdőszoba néhány éve csempézve. A lakás nagy belmagassága miatt akár állógaléria is építhető bele. A közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a rezsi teljes költsége átalányban 20.000 Ft. A lakás magánszemélytől eladó. Kérem, hogy ingatlanosok ne keressenek!

Eladó Lakás Békéscsaba 7,890,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Csendes környezetben, a Pásztor utca legelején, 5 lakásos téglablokkos házban társasházi lakás eladó. 69 nm-es 1. emeleti, 2 szobás (21 és 15 nm), étkezős-konyhás (14 nm), kamrával, fürdőszobával, külön wc-vel, erkéllyel. A nagyobbik szoba dél-délkeleti fekvésű, nagyon világos, az erkély bambuszrolóval árnyékolható. A két szobában új, műanyag nyílászárók. Új acél, 16 ponton záródó bejárati ajtó. Klíma a két szobában és a konyhában. A lakás konvektoros fűtésű, a kisebbik szobában a legmodernebb technológiájú, infra fűtőpanel, az előszobában szőnyeg alatti, infra padlófűtés gondoskodik a kellemes hőérzetről. Az előszobában található egy 3 ajtós beépített szekrény. A ház előtt közvetlenül, az udvarban kocsibeálló biztosítja a biztonságos parkolást. Az ár bútorok nélkül értendő. Az ingatlan frekventált, nagyon csendes környezetben található, 500m-en belül bölcsőde, óvoda, általános iskola, 2 bolt, étterem, gyógyszertár, gyerek/orvosi rendelő, 2 pékáru bolt, zöldséges. Kb. 800m-es körzetben található a kis Tesco és Lidl áruház, Bora italker.

Eladó Ház Alsónána 14,900,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Alsónána központi részén 663m2-es területen 130 m2-es alapterületű + tetőtérbeépítéses ház eladó. 2 szoba + 2 félszoba, nappali, amerikai konyha, előszoba + 2 helyiség, éléskamra található benne. Fűtés gáz + vegyes tüzeléses kazánnal. 2 nagy garázs, parkosított udvar, hátsó nagy terasz van. Akár két család részére is lakható. A ház első és hátulsó része külön bejárattal is rendelkezik. A szobák parkettásak, a többi helyiség padlólapos. A fürdőszoba zuhanyfülkés, wc külön található. Közelben halastó (1km) és lovarda (3km) szolgálja a kellemes kikapcsolódást. Érdeklődni hétköznapokon 16:30 óra után, hétvégén egész nap lehet. T.:06-20-973-2442

Eladó Lakás Debrecen 11,400,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Debrecen, Egyetem sgt. közelében eladó ez a 60 m2-es, 2+1 hálószobás, nagy konyhás tégla építésű, gázkonvektoros fűtésű, azonnal költözhető lakás. A szobákban cserépkályha van beépítve, burkolatuk parketta. A konyhában, melyhez kamra is tartozik kicserélték a konyhaszekrényt, felújították a fürdőszobát. A lakáshoz tartozik egy 12 m2-es pince is. Kényelmes, csendes lakás, mely elhelyezkedése miatt befektetésnek is kiváló.

Eladó Ház Hosszúhetény 7,300,000 Ft

Posted: 08 Feb 2014 03:11 PM PST

Hosszúhetényben (Baranya megye) eladó egy 100 m2-es, 4 szobás, téglából épült, betonkoszorús, gázkonvektoros, csatornázott családi ház 7,300,000 Ft-ért. Konyha, kamra, fürdő, folyosó, pince és garázs van. Egyenes telekkel. Csendes, falusias környék, Pécstől mindössze 8 km-re. Jó közlekedés. Megtekinthető bármely nap egyeztetés után. Az ár alkuképes!!! Érdeklődni telefonon (06-70-661-5334) hétköznap délelőtt 10 óra után, hétvégén és emailben bármikor.