2014. február 4., kedd

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás Budapest XIX. kerület 13,000,000 Ft

Posted: 04 Feb 2014 03:28 PM PST

A lakást 2006. novemberében vásároltam ELSŐ TULAJDONOSKÉNT. A házat kedves és barátságos emberek lakják. Iskola, óvoda, piac és bevásárlóközpontok a közelben. Nagyon jó tömegközlekedés és ingyenes parkolás. Közös költség kb. 9E forint, ami tartalmazza a lakásbiztosítást, szemétszállítást, takarítást, kertészt, stb. További tulajdonságok: - A lakás belső kertre néz, nem utcafronti. - Saját vízóra. - A fűtés mini hőközpont alapú, egyedileg szabályozható -> Extra alacsony költség. - Légkondicionáló berendezés mindkét szobában. - Redőny valamennyi külső nyílászárón. - Kerekes székkel is megközelíthető. - GSM alapú riasztórendszer. - Folyosót lezáró plexi ajtó (hő- és hangzáró).

Eladó Ház Kisnémedi 5,700,000 Ft

Posted: 04 Feb 2014 03:28 PM PST

Kisnémedi, festői szépségű település központi részén 850 m2-es telken, 50 m2-es belülről kompletten felújított családi ház családi tragédia miatt sürgősen eladó. A házban öt helység található,szoba ( 20 m2 ), konyha ( 10 m2 ), fürdőszoba ( 6 m2 ), előszoba ( 6 m2 ) és egy kamra ( 3 m2 ) .Víz, villany, gáz és csatorna van. A ház fűtését gázkonvektorokkal oldották meg. A nyílászárók ( ablakok ) kicserélve hőszigetelt műanyag ablakokra.A konyhában lévő bútorzat az árban benne van. Az udvarba gépkocsival be lehet állni. A kert gondozott, pázsitfű, gyümölcsfák díszítik . A kert is számtalan lehetőséget rejt magában , növénytermesztésre, állattartásra. Kisnémedi a fővárostól 40 km-re észak-keletre fekszik a Cserhát-alja és a Gödöllői-dombság találkozásánál, a Némedi-patak völgyében. Vác 12 km-re található a községtől. Mind a fővárosba, mind Vácra rendszeres buszjárattal lehet eljutni, illetve vasúton: Budapest Nyugati-Pályaudvar - Veresegyház - Vác. A község lakossága kb. 710 fő, házak száma 309. A községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, bolt, fodrászat, található. Ár : 5.700.000.-Ft Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába. Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti ! Ingyenes hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás. Energetikai Tanúsítvány Készítése. Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84. sz. alatt. további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok.hu honlapon. TEL : 06-70-558-1160 Gere Géza TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán

Eladó Lakás Budapest X. kerület5,600,000 Ft

Posted: 04 Feb 2014 03:28 PM PST

Négyemeletes tégla házban 3. emeleti 1+ fél szobás, egyedi gáz fűtéses, világos fekvésű lakás. A lakáshoz saját tároló tartozik a pincében, 3nm-es méretben. Jó elosztású szobákkal rendelkezik, akár átalakítási lehetőségekkel. Felújított belső burkolatokkal, parkos környezetben található, jó közlekedési lehetőségekkel bír (Stadionok 5p, Blaha 10p, Kőbánya alsó vm. 4p busszal). Jó a környezet infrastruktúrája: iskola, óvoda, rendelő, gyógyszertár, bankok a közelben megtalálhatók. A képek frissek (téli fényviszonyok között készültek).

Kiadó Iroda Szeged 1,400 Ft

Posted: 04 Feb 2014 03:28 PM PST

Szeged belvárosában ( Szilágyi u 2 ) társas irodaházban irodák kiadók vagy eladók . A helyiségek 10, 11, 13, 27, 36 m2-esek, különállóak ill. ősszenyithatóak. Elhelyezkedésük a III. ill. a IV. emeleten. Az irodákhoz kűlön női és ffi. mosdók tartoznak, vm. tea konyha. A bérleményhez szintenként külön villanyóra tartozik. Az épületben központi kazánról működik a fűtés. A padlóburkolatok PVC ill. laminált burkolatúak, bútorok nélkül. Parkolás közterületen. A bérleti díj magában foglalja a fűtés, víz-csat. használatot - árammérő külön -, a közös terek, lépcsőház és utca takarítását. Az épület riasztó rendszerrel ellátott. A bérleti díj megállapodás tárgya. irányár :1400 ft/m2 Érdeklődni : Pálfi Ferenc , tel. 06-20/4170148 vagy palfiferenc38@freemail.hu címen.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XVII. kerület 9,100,000 Ft

Posted: 04 Feb 2014 03:28 PM PST

Eladásra kínáljuk Budapest 17. kerületének szívében, csendes, zöldövezetben található 75 négyzetméteres 1 + 3 félszobás, összkomfortos 4. emeleti ingatlanunkat. A lakás rendkívül jól megközelíthető autóval, és tömegközlekedéssel is, parkolásra a lakás előtti utcában van lehetőség. A közelben egyaránt található óvoda, iskola, játszótér, gyógyszertárak, benzinkút, Tesco, Spar, és valamennyi, a mindennapi élet során látogatott intézmény. A lakás jó állapotú, szobái festettek, a padló parkettával, és járólappal ellátott. A lakásba UPC, T-Home, Digi tv, internet, és telefon is bevezethető. Az ablakok hőszigeteltek, a bejáratot biztonsági rács védi. A lakáshoz erkély tartozik. A lakás tökéletes választás kisebb, vagy akár nagyobb családoknak is egyaránt. Amennyiben az olvasottak felkeltették érdeklődését, keressen bátran a megadott elérhetőségek bármelyikén, bármely napon.