2014. február 6., csütörtök

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Gödöllő 15,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Gödöllői családi ház eladó! A kies máriabesnyői részen, vonattal és távolsági busszal egyaránt jól megközelíthető, nappali + 3 hálós, beépített tetőterű családi ház új tulajdonosait keresi! A 115 nm hasznos lakóterű, nyeregtetős épület 949 nm-es, összközműves telken áll. Korát tekintve valamivel több, mint 20 éves, 2000-ben fejezték be a felújítását. Hangulatos, jó állapotú. Téglából épült, cirkófűtéses, valamennyi fogyasztása mérőórákkal mérhető. Nyílászárói fából készültek, a konyhában és a vizes helyiségekben kerámia járólapok vannak. A nappaliban és a lakószobákban többnyire a meleg burkoló anyagokat részesítették előnyben. A szélfogó előszobán áthaladva egy terasszal-kerttel kapcsolatos nappali-ebédlő helyiséget (17 nm), egy közel 7 nm-es konyhát, éléskamrát, 32 nm-es nagy szobát, önálló illemhelyet, kádas fürdőszobát és egy tárolót találunk. Az emeletre vezető lépcső is innen, a földszintről indul, egy zárható ajtó mögött helyezkedik el, amely jó szolgálatot tesz a fűtési költségek alacsonyan tartásában. A házat körbesüti a nap, minden ablakából gondozott kertet, sok szép zöldet látunk. A füvesített udvar területén a gyönyörű virágokon, bokrokon, cserjéken kívül egy csinos kis halastónak, kutyusoknak és egy két állásos garázsnak is jutott hely. A ház felső szintjén -ahol egykor a gyerekek rohangáltak- három hálószoba (kettő db. 11.15 nm-es és egy db. 13.5 nm alapterületű), valamint egy külön illemhely és egy félig kész fürdőszoba van. Nagyon jó itt lakni! A HÉV végállomása Budapest felé az első vasúti megálló, a vonat 40 perc alatt beér a Keleti pályaudvarra. Ezt a gödöllői házat ebben a hónapban különösen kedvező áron kínáljuk! Ez jó lesz Önnek! Vásárolja meg!

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 16,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

TULAJDONOSTÓL eladó, TEHERMENTES lakás. Szugló utcában, Kiszuglóban. 2008-ban épült, biztonságos,liftes, rendezett társasház 4.emeletén (NEM TETŐTÉRI) 48nm alapterületű (előtér, nappali-amerikai konyha + 1 szoba, fürdőszoba), nagy-erkélyes, világos, ÉK-i fekvésű, kitűnő állapotban. Redőny, szúnyogháló van. A beépített konyha gépekkel (hűtővel, mosogatógéppel, sütővel, főzőlappal) felszerelt. A lakáshoz tartozik egy 3nm alapterületű, biztonsági ajtóval ellátott tároló. Nagyszerű közlekedés, kiváló infrastruktúra. Irányár!

Eladó Házrész Budapest XIX. kerület 12,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

XIX. kerületben, Wekerle-telepen, a Kund utcában 4 lakásos házban eladó: - 45 m2-es, - 2 szobás, - összkomfortos, - felújítást igénylő, - beépíthető tetőtérrel (tetőtérben a válaszfalak állnak), - melléképülettel és saját kertrésszel rendelkező, - konvektoros lakás. A ház kívül frissen tatarozott! Ir.ár.: 12,5 m Ft Érdeklődni: 06/20-563-57-80

Eladó Lakás (Panel) Budapest XVIII. kerület 14,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

XVIII. kerületben a Glóriett lakótelepen, liftesház első emeletén eladó 2+1/2 szobás lakás, a szobák külön bejáratúak, étkezős , erkélyes 69 nm-es lakás. Tömbfűtéses, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség (Lidl, Aldi, Interspar az utca végén. Tesco, Auchan ingyenes buszjárattal 5 perc.) Irányár: 14.900.000 M Ft Érdeklődni: 06/20-563-57-80

Eladó Ház Balástya 25,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Szegedtől 20 km-re, 210 m2-es, 2005-ben épült, kiváló állapotú, nappali+3 szobás, duplagarázsos (+ szárazbeálló), 2-teraszos, 2 gardróbszobás, összkomfortos igényes családi ház, 3200 m2-es bekerített telken eladó. Szegedtől 20 km-re, eladó ez a 210 m2-es, 2005-ben épült, egyszintes, magas színvonalú magánház. A telek 3200 m2, ami részben parkosított és kiválóan alkalmas egyéb tevékenységre is. Az ingatlan átgondolt tervezésű, kiváló elosztású, tágas, élhető terű. A háznak két bejárata is van; egy főbejárat és egy hátsó, a terasz és a nyári konyha felől. A főbejáraton belépve egy előtér fogad, ahonnan praktikusan kabátok és cipők tárolására szolgáló gardrób nyílik. Továbbhaladva a ház központi részébe, a nappaliba érkezünk, ami egy légtérben található a konyhával . A közel 60 m2-es tér nagyon szép, a világos panoráma a nagy ablakoknak köszönhető, amelyek a parkosított kert felé néznek. Kitűnő színtere lehet családi összejöveteleknek, csakúgy mint az innen nyíló 21 m2-es terasz. A nappalitól kissé távolabb egy kis közlekedő folyosóról nyílnak a hálószobák. Ez a praktikus elrendezés lehetővé teszi - elsősorban a gyermekek pihenését - vendégek esetén is. Ehhez az egységhez tartozik igényes burkolatokkal és szaniterekkel felszerelt fürdőszoba és egy külön vendég WC is. A kényelmet és a zavartalan készülődést dupla mosdó, kád és tusoló is biztosítja. A garázs mellett egy szerszámos helyiség és egy kamra biztosít helyet a ház körüli kerti szerszámoknak, bútoroknak. A hátsó oldalon a kazánház és a kerti szerszámos előtt 36 m2-es fedett tároló van. A házban van egy 36 m2-es, duplagarázs, mely mellett még két autó beállására alkalmas szárazbeálló van kialakítva. A ház nagyon alkalmas akár nagyobb létszámú családok számára is, akik szeretik a nyugalmat, a vidéki életet szép kertet, az egyszintes, lépcső nélküli kényelmes házat. Szegedtől 20 km-re található az autópálya le- és felhajtó közelében Balástya. Nagyon nyugodt, kellemes kertvárosi hangulatú település. Aszfaltos utcáiban magánházak váltják egymást. A településen van orvosi- és fogorvosi rendelő, étterem, szálloda, panzió, lovarda, iskola, óvoda, gyógyszertár és posta is. Szegedről 20-25 perc alatt érhetünk el ide, autóbusszal 30 perc. A ház fala 45 cm-es téglából készült, 4 cm-es nikecell szigeteléssel és nemes vakolattal van ellátva. Műanyag nyílászárók, hőszigetelt, alumínium redőnyökkel védve. A fűtés gáz- és vegyes tüzelésű kazánnal van kiépítve. A lakásban radiátorok és padlófűtés szolgáltatja a meleget. A melegvíz-ellátás a gázkazánról ill. külön villanybojlerről történhet. A szennyvízelvezetés zárt szennyvízcsatornával történik. A fúrott kút a szivattyúval a garázsban van elhelyezve. A központi porszívó csőrendszere kialakítva. 2 db klímakészülék helye kialakítva. A ház biztonságát riasztórendszer felügyeli.

Eladó Ház Érd 35,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Külön bejáratú 50 m2 alapterületű irodával (egyéb tevékenységre is alkalmas) igényesen felújított családi ház Érden berendezéssel eladó. 4 háló 1 nappali 2 fürdőszobával, klímával. Fűtési lehetőség: vízteres kandalló, vagy vegyes tüzelésű kazán, vagy gáz. Iskola, óvoda nagyon közel. M6,M7 5-10 percre. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet.

Eladó Lakás Budapest V. kerület 17,999,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Az Egyetem tér sarkánál, a Kecskeméti utcában eladó egy harmadik emeleti 52 négyzetméteres, csendes, világos, kétszobás, kétbejáratos lakás. A lakás a legfelső szinten található, délnyugati fekvésű, így világos. Az ingatlan udvarra néz, azonban az ablakok előtt nincs körfolyosó, ugyanis az a bejáratoknál végződik. A lakás igény esetén, egyszerűen két garzonná átalakítható. Befektetésnek is kiváló, mivel a környéken azonnal kiadható. A környék kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Ferenciek tere, Astoria, Kálvin tér néhány perc alatt megközelíthető. A Kecskeméti utca Budapest Új Főutca Projekt részében teljesen megújult, az Egyetem tértől sétáló utca.

Eladó Ház Tenk 1,600,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

3 helyiséges parasztház, mellette két helyiségből álló lakható nyárikonyhával, melléképületekkel(állattartásra alkalmas), garázzsal, iskola, óvoda, bolt szomszédságában.

Eladó Ház Jászszentlászló 7,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Kiskunmajsai termálfürdő szomszédságában, Jászszentlászlón kínálok eladásra egy AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES, téglaépítésű, 3 szobás ikerházat 1304 nm telekrésszel. A házba lépve egy tágas előszobába érünk, innen nyílik balra egy 4 nm tároló, spejz, tovább haladva szintén bal kéz felől nyílik, a konyha melynek ablakai a kertre néznek, a közlekedőn továbbhaladva bal kéz felől nyílik a nappali melyből közvetlen terasz és kertkapcsolat van a kertbe,két tágas hálószoba egy kádas fürdőszoba és egy külön WC található még az ingatlanban. A ház fekvéséből adódóan körbe napozott, szép világos. A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják + az egyik szobában beszerelésre került egy most divatos, hangulatos fém kandalló-kályha. A régi, de jó állapotú fa nyílászárók redőnnyel felszereltek. Belső kisebb felújítás után értem ez alatt a festést és igény szerint a burkolatok cseréjét a HÁZ AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!! A 1304 nm telek természetesen alkalmas gazdálkodásra is. A Vonatállomás a háztól 5 perc sétára található. Bővebb felvilágosításért hívjon!! I'm offering for sale a semidetached house with three rooms and a 1304 m2 sub-plot. The property is in Jászszentlászló near of the thermal of Kiskunmajsa. It is unencumbered, brick building and you can move immediately. Entering the house the first room is a spacious hall. A 4m2 pantry is opening from left. Moving forward the kitchen is on the left and its's window is opening to the garden. The living room is next to the kitchen and there is a terrace. The property has two more spacious bedroom, a bathroom and a toilet. The property is light. The heating is with gas convector. One of the bedrooms have a metal fireplace. The wooden doors and windows are old but in good condition and with shutters. The house need a painting and the floor covering is need to change but YOU CAN MOVE IMMEDIATELY. The sub-plot is suitable for farming. The train station is 5 mins from the house on foot. Call for more information!

Eladó Lakás Budapest XI. kerület 43,490,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Eladó a Madárhegy egy déli fekvésű, tágas, napfényes, gyönyörű panorámájú 1.emeleti 84 nm-s, 3 SZOBÁS lakás egy 4 lakásos társasházban. A teraszos nappali a tágas, gondozott kertre néz. A lakáshoz tartozik továbbá étkező, konyha kamrával, két hálószoba, fürdő wc-vel, különálló wc. A lakás belső elrendezését belsőépítész tervezte, amely modern, különleges megoldásokban valósul meg. Hatalmas elhúzható panoráma ablak biztosítja nyáron a terasz és a lakás kapcsolatát. A lakás különböző extrákkal felszerelt, például elektromos redőnyök, légkondicionáló, mosogatógép, speciális világítások, riasztó. A lakótérhez tartozik egy teremgarázshely, és egy tároló, melyek együttes ára: 2.5M forint. A lakás per-, teher-, és igénymentes. Akár befektetésnek, de különösen fiatal párnak, gyermekes családnak ideális választás. Vásárlását bank független hiteltanácsadással és ügyintézéssel segítjük!

Eladó Lakás Miskolc 5,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Miskolc, Győri kapuban, Gyula utcán, 2 szobás gázos lakás 5,5 M Ft-ért eladó! Tel: 30/628-73-70

Eladó Telek Érd 5,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Érdligeten a fa neves utcák egyikében eladó 610nm-es panorámás építési telek 5.9 MFt-ért. Közművek az utcában. A telek csendes családi házas környéken található, buszmegállótól 500m-re. A törökbálinti erdőre panorámás, enyhén lejtős, délkeleti tájolású. A telek környezte ősfás (több juharfa és tölgyfa található az ingatlanon). A mellette lévő 734nm-es építési telek is eladó 5.9 MFt-os áron. Egyben a két telek: 10.5 MFt-ért megvásárolható. Gépkocsi, motorkerékpár beszámítása lehetséges!

Eladó Telek Érd 5,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Érdligeten a fa neves utcák egyikében eladó 734nm-es víz, villany, csatorna közműves panorámás saroktelek 5.9MFt-ért. Gáz az utcában. A telek csendes családi házas környéken található, buszmegállótól 500m-re. A törökbálinti erdőre panorámás, enyhén lejtős, délkeleti tájolású. A telek környezte ősfás (több juharfa és tölgyfa található az ingatlanon). A mellette lévő 610nm-es építési telek is eladó 5.9 MFt-os áron. Egyben a két telek: 10.5MFt-ért megvásárolható. Gépkocsi, motorkerékpár beszámítása lehetséges!

Eladó Üzlethelység Budapest VII. kerület 15,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Eladó vagy hosszú távra kiadó (150eFT/hó) a Károly krt.- Dohány utca átjáróban az Astória metrómegállóhoz közel, belváros központjában található, eddig rövidáru üzletként működő de egyéb szolgáltatási tevékenységnek (pl. fodrászat, kozmetika, rendelő, szerviz stb), vagy irodának is alkalmas üzlethelyiség. Az üzlet nem az utcáról, hanem a ház udvaráról nyílik, de az utca felől nagy kirakat is rendelkezésre áll a leendő bérlő vagy vevő számára. Tulajdonságok: Belmagassága: 4,7 m. Alsó rész: 23 m2 + kirakat Galéria hasznos terület: 17,4m2 Fűtése: házközponti (háznak van saját kazánja) Közös költség + rezsi 11000 Ft. WC és mosdó van. Környék: Igazi belvárosi környezet, forgalmas helyen. Közlekedés: 1-es metró, 7-es busz ,47-es és 49-es villamosok egy perc sétára. További információért hívjon Képeket emailen tudok küldeni. Németh Gusztáv

Eladó Új építésű lakás Érd 15,700,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Eladó Érd központjában (Budai út), az Építészeti Nívódíjas tervezésű, újépítésű Rotunda Házban egy közel 70 nm alapterületű, 2 szobás, nappalival, előszobával, berendezett konyhával és fürdőszobával rendelkező, 2. emeleti lakás. Az épületben lift működik, az egyes szintek külön ajtóval zártak, az épület alatt lévő mélygarázsban parkolóhely bérelhető.

Eladó Ház Budapest III. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Eladó a Csúcshegyen győnyőrű környezetben, nagyon jó fekvésű, 1100 nm-es panorámás telken 66 nm-es családi ház. A ház fűtése cserépkályhával van megoldva, a vizet fúrtkút biztosítja. A ház alatt 8-nm pince van. Egyszintes de tetőtér építhető rá. A ház 2012- Ben dryvit szigetelėst kapott. A busznegálló gyalogosan 10 perc. A telekre több autóval be lehet állni. A közelben lakópark épül, várható a terület átminősitése a kőzmű kiépítése. Befektetésnek is idális.

Eladó Lakás Budapest XXII. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

Rózsavölgy egyik frekventált zöldövezeti, csendes részén a XXII. ker., Ady Endre úton a Pék utca közelében, eladó egy 53nm-es, erkélyes, + 2nm-es tárolóval ellátott, felújított, ( új nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, a falban húzódó áram vezetékek-kábelek, víz - gáz és fűtésrendszer teljes körű felújítása, cirkós.) 2 szobás, második emeleti tégla építésű lakás. Közös költség,12.000.-ft (víz fogyasztással együtt.) TV., internet, vezetékes telefon, bevezetve. Az épület 2 szintes, a 70-s, években épült, lakópark elrendezésű, több külön álló társasház, egymástót kisebb távolságokban, jól karbantartott, gondozott zöldövezeti területen. Autó beállási lehetőséget a vételár tartalmazza. A tömegközlekedés kiváló, a 41,-s villamos, a 150, 250, 114, 86,-s buszok, sűrű járataival könnyítik a gyors közlekedést. Bevásárló központ, ( Spár ), boltok, iskola, óvoda, játszótér, szintén a közelben. Az összetartó jó lakóközösségnek köszönhetően, csend és a nyugalom övezi a környéket. A táj lenyűgöző, a nyugalom szinte átöleli felső Rózsavölgyet. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom,18.500.000.- ft., irányáron. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. / Kérem, ingatlan értékesítők ne hívjanak! /

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2014 03:07 PM PST

A XIV. kerület, Szőnyi úti, rendezett, jó közlekedésű, csendes, parkosított részen, eladó egy társasházi, 45nm-s, első emeleti, felújított 1,5 külön nyíló szobás lakás, 14nm-s garázzsal, és külön egy 3nm-s, földszinti tárolóval. A társasház négylakásos, egyszintes téglaépítésű, a belsőudvar tágas, és gondozott. Üzletek, boltok, éttermek, iskola, óvoda, játszótér és a buszmegállók a közelben. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom, 14.500.000.-ft.,eladási áron. Érdeklődni a megadott telefon számon lehet. / Kérem, ingatlan értékesítők ne hívjanak! /