2014. február 3., hétfő

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás Budapest XVIII. kerület 15,750,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

TEHERMENTES LAKÁS ELSŐ TULAJDONOSTÓL! XVIII. kerület kedvelt részén, a Szentimre kertvárosban, 2003-ban épült lakóparkban levő, első emeleti, 63 m2-es, amerikai-konyhás nappali + 2 félszoba elosztású lakás eladó. Mind a három szobában parkettás. A konyha, fürdőszoba és az erkély kövezett. A beépített konyhabútor és a gardróbszekrények az ár részét képezik. Fűtés: házközponti egyedi méréssel Az ingatlan állapotra újszerű, fekvése DNY-i. Nagy 10 m2-es terasszal rendelkezik. A szobák az udvarra néznek, ezért nagyon csendes. Belső udvarában tágas kert van, kis játszótérrel. A lakáshoz tartozik egy kültéri parkoló, amelyet az ár tartalmaz. A lakópark másik épületében van egy teremgarázs is, amely külön megállapodás részét képezi. (Ára 1.500.000 Ft) A házban van lift. A lakóközösség vegyes: a fiatal pártól a gyerekes családokon át a nyugdíjasokig vegyesen. Az ingatlan közel van a tömegközlekedéshez. 182-es, 282 E, 266 és a 166 busz megállói 1-2 percre vannak. Közelben található iskola, óvoda és bölcsőde is. Patika, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség 10 percre.

Eladó Ház Balatonfőkajár 5,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Eladó Balatonfőkajáron, Balatontól 3 km-re, a falu központjában, csendes utcában 601m2-es telken épült régi kis családi ház, melléképületekkel együtt. 200 méteres körzetben található az orvosi rendelő, fogorvos, posta, két élelmiszerbolt, ruhabolt, panzió, étterem, borászat, takarékszövetkezet, könyvtár, falumúzeum, de közelben van az iskola is. Óvoda, gyógyszertár áll az itt lakók rendelkezésére. A ház egy kisebb és egy nagyobb szobából, konyhából, kamrából, fürdőszobából és előszobából áll. Teljesen közművesített, víz, villany, gáz a lakásban, csatorna a telken. Eladási ár: 5 M Ft. Érdeklődni: 06-30-6508693 telefonszámon.

Eladó Lakás Budapest II. kerület 31,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Tulajdonostól eladó Pálvölgyi barlang közeli csendes utcában, zárt kertben lévő, III. emeleti, felújított, szép állapotú, 70 nm-es, loggiás, összkomfortos társasházi lakás. A lakás K- Ny-i tájolású, panorámás, nappali + 2 hálószobás, étkezőkonyhás (gépesített), kamrás, beépített gardróbos. Fűtését lépcsőházi gázkazán biztosítja lakásonkénti egyedi mérőkkel. Légkondicionáló (hűtő-fűtő) van. A lakáshoz saját garázs (14 nm, motoros kapukkal), kistároló és közös tárolórész is tartozik.

Eladó Telek Tápiószentmárton 3,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Tápiószentmártonban gyógyfürdőhöz közel (5 perc gyalog,) csendes aszfaltozott utcában 687m2 rendben tartott, körbe kerített, és csoda sövénnyel körbe telepített telek eladó. Telken szerkezet kész faház, plusz a házhoz hozzá épített fedett kocsi beálló. Gáz, víz, a telken belül, villany a házban. Érdeklődni telefonon egész nap. Ár személyes egyeztetés alapján.

Eladó Ház Püspökladány 4,884,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Eladó Lakás Hegyeshalom14,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Hegyeshalom községben eladó egy, a 20.század elején épült tégla építésű, 98m2-es lakóház, 589m2-es telekkel. Összközműves, van internet, kábel tv, vezetékes telefon. A radiátoros központi fűtést és a meleg víz ellátást gázkazán biztosítja. Nyílászárók cseréje megtörtént. A házban három szoba, konyha, előszoba, közlekedő, fürdő, WC, zuhanyzó, terasz található! HA kell még kép a házról akkor a borada96@gmail.com Email cimre írjatok köszi

Eladó Ház Szatymaz 50,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Szatymaz külterületén, az E5-ös út mellett lévő nagybirtok, kúria jellegű lakóház beépített tetőtérrel, melléképületekkel, garázzsal, 2 hektár területtel, és 3 db téglaépítésű pincével, melyekben jelenleg gombatermesztés folyik, eladó, bérbeadó vagy hasznosításra átadó. A tornácos stílusban épült épületegyüttes, a kényelmes otthon mellett egyéb, magán és kereskedelmi tevékenységre is alkalmas. A lakóépület földszintjén egy nagy nappali (hangulatos cserépkályhával), egy konyha, éléskamra, és egy WC található, valamint egy fürdőszoba kialakítására a közművek rendelkezésre állnak. Az emeleten 3 szoba, sarokkádas fürdőszoba, és WC került kialakításra. A hatalmas terület, az ingatlan elhelyezkedése és adottsága nagyon sok lehetőséget rejt magában (bármilyen vállalkozás, telephely, raktár, műhely, őstermelői és egyéb tevékenység, állattartás stb.). Az ár csak tájékoztató jellegű, a végleges ár közös megegyezés alapján kerül megállapításra. Bővebb felvilágosítás, érdeklődés a 06/209377244 telefonszámon.

Eladó Ház Oroszlány 32,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Két házat szeretne egy áráért? Oroszlányon 1200 nm-es telken 2 db 75 nm igényesen kialakított családi ház Eladó! Az egyik ingatlan vendéglátóegységként működik, amit kis ráfordítással otthonná varázsolható, a másik gyönyörű családi otthont nyújt lakóinak. A lakás belső ill külső kivitelezése a legexkluzívabb igényeket is kielégíti. Nyílászárói vörös fenyőből és tölgyből készültek, hőszigeteltek. Szobái parkettával, egyéb helységei járólappal burkoltak. A lakásban padlófűtés gázkazánról és kandalló biztosítja a meleget, az üzletben radiátoros központi fűtés van. Vízhasználatának akár 80%-át a 20 m mély gyűrűs kútból, saját házi vízellátási rendszerrel /hidrofor/ megoldhatja, mert, már ez is üzemel évek óta. A falak 120-as vasbetonból épültek, így a ráépíthetőség nem kérdéses! A kertben 300 gyönyörű tuja teszi a pihenést különlegessé,és nyugtatóvá. Ha szép igényes otthont akar, vállalkozással, vagy több generáció együttélését kívánja megvalósítani igazán szép környezetben, jöjjön nézze meg velem ezt a páratlan ajánlatot. Extra lista, mely a vételár részét képezi: beépített tölgyfa konyhabútor, 2 cserépkályha, vendéglátó pult, beépített szekrény, 20 m mély gyűrűs kút, házi vízellátó rendszerrel /hidrofor/. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító:100180

Eladó Ház Érd 40,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Érd Liget Diósd felé eső részén a virágnevesek utcák között, panorámás környezetben, 1258 m2-es fás telken, 97-ben aprólékos és precíz munkával minőségi anyagokból megépített, 2 szintes + pince, 180 m2 nettó hasznos lakóterületű 5 szobás + 2 nappalis, külön étkező-konyhás, többkomfortos (akár 2 generáció számára is alkalmas), 2 férőhelyes automatizált garázzsal rendelkező családi ház eladó. A földszinten, tágas 47.5 m2 nappali konyha-étkező, 1 szoba, fürdőszoba, WC található. Az emeleten 20 m2-es nappaliból nyílóan 3 hálószoba (16.5, 13.8, 12.5 m2), gardrób (7.4 m2), fürdőszoba, WC került kialakításra. A gardrób szoba nagyméretű ablakkal rendelkezik így félszobának is alkalmas vagy a mellette lévő szobával egybe nyitható. A pincében a minimális tároló szekrények és raktár mellett a kazán és mosókonyha kapott helyet. A szintek közötti átjárást pincétől a tetőtérig egy kényelmes lépcsőház teszi lehetővé. Az ingatlan a mai kor kényelmi igényeit kielégítő több extra berendezéssel is felszerelt, mint pl.: riasztó rendszer, elektromos garázs ajtó, redőnyök, dupla garázs, mosókonyha, cserépkályhák stb... A ház 30-as téglából épült, amit 5 cm-es hungarocell szigeteléssel láttak el. A központi radiátoros fűtésrendszer egy cirkó kazánról üzemel. A házban megépítésre került 2 cserépkályha és egy vaskályha, ami téli hideg hónapokban a fűtés számla mérséklésében is segít és az esték hangulatát is fokozza. A földszinti nappali blokkhoz egy árnyékos északkeleti és egy naposabb terasz csatlakozik ahonnan csodálatos körpanoráma tárul az ott élők elé. A népi hagyományra utaló nap és eső ellen védő ereszek faragott oszlopok, zsalugáterek mindezek együtt az ereszre futó növényekkel a gondosan tervezett pihenőkerttel szép, barátságos környezetet biztosítanak. A tájolásnak köszönhetően a reggeli nap első sugarától az esti utolsóig ragyogó fény járja be a kertet. A telek nagyságának és az építési szabályzat szerint akár még egy ház is építhető a telekre vagy a már meglévő épület bővítése is lehetséges. az M7-es autópálya Érdig díjmentesen használható le és felhajtó ága autóval 3 perc alatt elérhető. Azonosítószám: 0672 Ingatlan megtekintés egyeztetett időpont alapján hétvégén is. Tekintse meg honlapunkat www.erdiingatlaniroda.hu címen még több ingatlan hirdetés eléréséhez.Díjmentes, banksemleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd! In case you are interested in this property or you would like to rent out or sell your own property or you have any question please don\'t hesitate to call this number, our referee helps you! (amerikai konyha, csendes, étkező, garázs, gardrób, gáz, hőszigetelt, kert, kertkapcsolatos, összkomfortos, panoráma, pince, redőny, riasztó, terasz, világos, villany, víz, vízórás, mosó)

Eladó Lakás Budapest XIII. kerület 7,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Eladó a Hegedüs Gyula utca egyik legkedveltebb részén, közel a Szt.István parkhoz, Duna parthoz, csendes, régi, patinás, rendbe hozott polgári ház belső, szeparált udvarán elhelyezkedő 1,5 szobás kis 32 nm lakás. A lakásba belépve az előszobába jutunk, onnan nyilik az egymásból nyiló két szoba, egy kis teakonyha és szemben helyezkedik el a zuhanyzós fürdőszoba. A lakás belmagassága 2,55. Ebben a belső, hátsó kis udvarban, még 1 lakás található, igy nem sok szomszéd van. A kis udvarra akár kiülni olvasni, napozni, kikapcsolódni -kiváló lehetőség. A lakás D-NY fekvésü, igy egész d.u. napos. A közlekedés kiváló, bevásárlási lehetőség (Lehel piac, WEST-END, stb.), óvoda,iskola, orvosi rendelő a közelben. Fütés: gázkonvektor, fürdőszobában villany boyler. Közös költség 10 500,- Ft, amiben korlátlan vizhasználat van. Azonnal költözhető.

Eladó Ház Budapest IV. kerület 25,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Rendkívül alacsony áron váratlan költözés miatt sürgősen eladó. Az ingatlan 611 nm, amin egy 147 nm-es épület található. Az épület két részből áll, egy 55 nm-es lakásból és egy 92 nm-es, jelenleg irodaként üzemelő, helyiségből. Az iroda alkalmas kereskedelmi tevékenységre, mivel közvetlen az utcára nyíló a bejárata, vagy lakás kialakítására is. Az épület tetőtere beépíthető, így az értéke is tovább növelhető. A lakás külön bejáratú, felújított, 55 nm, külön bejáratú szobákkal, nagy konyhával, kis kamrával, tágas fürdőszobával rendelkezik. A telken található még műhely, raktár, nagy udvar és utcáról nyíló garázs. Továbbá az épület alatt 60nm alapterületű pince található Az épület 90%-ának a felújítása 2013-ban történt. Teljesesen új a szigetelés. Befektetőknek kifejezetten ajánlott! lakas.konkurenciafigyelo.hu 70/6253036 hockepiteszet@gmail.com

Eladó Ház Érd 73,900,000 Ft

Posted: 03 Feb 2014 03:26 PM PST

Érdliget kedvelt területén, 1080m2-es parkosított díszkertben , 3 szintes 270m2-es ,4 hálószoba+nappalis saját részre épített luxuskategóriás családi ház 110MFt helyett 73.9MFt fix áron eladó. Az épület 2005-ben egyedi tervek alapján minőségi anyagokból és kivitelezéssel ,átgondolt tervezéssel ,a terep adottságainak maximális kihasználásával épült . A bentlakók kényelmét és luxusérzetét számos extra szolgálja :elektromos kapuk, öntözőrendszer ,központi porszívó ,fűthető medence , klíma . Melléképületben 20nm-es boros pincével, amely remek kikapcsolódást nyújt a profi vagy hobbi szintű sommeliereknek . A beépített+gépesített konyha és gardróbok a vételár részét képezik . További részletekért érdeklődjön irodánkban .