2014. február 12., szerda

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Telek Ecser 14,000,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Eladó építési telek Ecseren a Kálvária dombon, csendes, panorámás környezetben. A telek új családi házas környezetben, aszfaltozott út mellett van. A közművek (áram, víz, gáz, csatorna) az utcában. További információ és képek: http://web.t-online.hu/laszlotarnai/

Eladó Ház Penc 7,990,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

CSALÁDI HÁZ, ALKUKÉPES ÁRON! Penc, csendes utcájában, 1080 m²-es telken, 1956-ban épült, 68 m²-es családi ház eladó! Az épület vastag falai vályogból épültek, jó állapotúak, nedvesedés nem tapasztalható. A tetőszerkezet, cserepezés kifogástalan állapotú, ereszcsatornával fel van szerelve. A házban 2 nagyszoba, konyha, spejz fürdőszoba található, az egyik szobát átmenetileg konyhává alakították át. A bejárat előtt fedett teraszt alakítottak ki. A házba a gáz, víz, villany be van vezetve, a szennyvizet emésztőbe vezetik. A fűtése gázkonvektorokkal kialakított, kandallónak, cserépkályhának tartalékkémény rendelkezésre áll. A meleg vízellátás gázüzemű fali vízmelegítővel történik. Az utcafronti szobákon 3 szárnyas ablakok lettek beépítve, redőnyökkel kiegészítve. A nappali szoba hagyományos parketta burkolatú. A ház alatt borospince is kialakításra került. A ház mellé lakószobának kialakított 9 m²-es helyiség is kapcsolódik. Az udvarba gépkocsival be lehet állni. Állattartásra alkalmas ólak is rendelkezésre állnak. A kert gondozott, az öntözése kútról történhet. Az utca aszfaltozott, a szomszédok kedves, segítőkész emberek. Ára : 7.990.000. Ft, AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ! Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába. Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti ! Ingyenes hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás. ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE. Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84. sz. alatt. további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok.hu honlapon. TEL : 06-70-558-1160 Gere Géza TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán

Eladó Lakás (Panel) Komló 3,999,999 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Szép állapotban lévő részben felújított, 3 szobás, erkélyes panellakás eladó. Mindenhol laminált padló, a fürdőben, WC-ben, konyhában és az előszobában járólap. A lakás nagyon jó elosztású, külön bejáratú szobákkal. A WC a fürdőszobától külön található. Központi fűtés egyedileg szabályozható külön mérőórával. A lakás jó elhelyezkedésű, könnyen megközelíthető, mellette boltok. Buszmegálló közel. A teljes ház kívülről szigetelt és felújított. Jó állapotú lift. Alacsony rezsi, külön mérőórákkal! A lakás közvetlenül tulajdonostól eladó. Az ár megegyezés tárgyát képezi.

Eladó Ház 3,500,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Kiskunhalas külterületén, (központ autóval kb. 5 perc) központi fűtéses felújított kis ház eladó nagy pincével új nyílászárókkal,új fürdőszoba,nagy telekkel.Lakásnak vagy nyaralónak,egyaránt megfelel.Részletekért érdeklődni telefonon lehet e-mailben nem tudunk válaszolni.

Eladó Lakás Hajdúszoboszló 5,900,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Eladó Hajdúszoboszló központjában egy 41 nm.es erkélyes tégla építésű garzon lakás. -vízórás -gázkonvektoros -új ablakok érd.silye.bela@gmail.com 06 30 50 79 056 I. ár 5.9 m.Ft.

Eladó Ház Nyáregyháza 8,490,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Meglátni és megszeretni!Magánszemélytől Nyáregyházán egy teljessen felújitott tetőtér beépitéses dupla szigetelésű,alpesi rendszerrel épűlt nagyon szép családi ház eladó,belűl kivűl teljessen felújitott A konyha fürdő gardrob járólapos a szobák fa burkolattal elátottak.A kisszoba padló szőnyeges,a meleget kandalló biztositja ami az egész lakást befűti,de van gázkonvektor amit igény szerint lehet használni,a konyhabútor beépitett ami az árba benne van,hatalmas beépitett tükrös szekrény,4terasz van 3alsó szinten 1 felső szinten.a kertben 12gyönyörű fenyőfa,patakocska hiddal,2kemence,2 kutyakenel szerelő aknás garázs melléképület,kerti kút könnyiti a locsolást,ebbe a házikóba ténleg csak be kell költözni,mindenképp megéri megnézni biztos nem fog csalódni,a rezsi hiheteten kevés,szemét dij1hónapra 1ezer,villany9ezer,gáz2300,viz2ezer.Pestre M5ösön25perc alatt lehet feljutni ,pár lépés a buszmegálló,posta láda egyből a kapu elött,a közelbe iskola dohánybolt közért gyogyszertár stb

Eladó Házrész Budapest XIX. kerület 13,800,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

ELADÓ BUDAPESTEN, KÖZPONTI HELYEN LÉVŐ (metró, villamos, vonat, távolsági busz, bevásárló központok, óvoda, iskola, orvosi rendlelő, karnyújtásnyira) TÉGLAÉPÍTÉS EGYEDI FŰTÉSŰ, KÖZÖSKÖLTSÉG NÉLKÜLI, IGEN KEDVEZŐ REZSIJŰ 68 nm-es LAKÁS. (2 hálószoba + nappali, konyha +ebédlő, fürdőszoba, külön WC, előszoba) A LAKÁS NAGYON JÓ ÁLLAPOTÚ, FOLYAMATOSAN FELÚJÍTOTT., (a fűtése gázkonvektor,ill. a nappaliba GÁZKANDALÓVAL, A WC pedig beépített bidével) VALAMINT AZ ÖNÉ A 40NM-ES DUPLA GARÁZS (ami akár vállalkozásra alkalmas műhellyé, raktárrá alakítható). + A HATALMAS PADLÁSTÉR HOZZÁ, AMI (emelés nélkül is) BEÉPÍTHETŐ. VALAMINT EGY 80NM-ES ELSZEPARÁLT KIZÁRÓLAGOS TULAJDONU PARKOSÍTOTT UDVAR (fedett terasszal, sziklacsobogóval, hintaággyal, gyönyörű zöld környezettel, /erdővel szemben van/). JA ÉS MÉG EGY MELLÉKÉPÜLET, AMI NYÁRI KONYHÁNAK, VAGY KAMASZLAKNAK IS HASZNÁLHATÓ. A HÁZ 4 LAKÁSBÓL ÁLLÓ TÁRSASHÁZ KULTÚRÁLT KEDVES SZOMSZÉDOKKAL. (idősebb embereknek jobb, mint egy önálló kertes ház, mert nincs egyedül, biztonságosabb, vidámabb, és olcsóbb) RÁADÁSUL NEM A VILÁG VÉGÉN, HANEM MINDEN AMIRE CSAK SZÜKSÉGE LEHET AKÁR GYALOGOSAN IS 5-10 PERC. RITKA JÓ AJÁNLAT, NE SZALASSZA EL! MERT AZ ÁRA IS JÓ! 13.800 ezer forint. (ebből már nem sokat tudok engedni) hívjon! és nézze meg!! Ha további képekre kíváncsi (kb.50db – részletes leírással) a lakásról hívjon vagy írjon és megadom hozzáférési adatokat a képekhez. INGATLANOSOK NE HÍVJANAK!

Eladó Lakás Budapest IX. kerület 16,800,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Egyetemisták, egyedülállók és fiatal párok figyelmébe! Tulajdonostól eladó: IX. kerület fejlődő, rehabilitációs részén, a Drégely utcában 5.emeleti , 45 m2-es, két szobás, erkélyes lakás, 2008-ban épült házban. A lakás rendkívül jó közlekedési adottságokkal rendelkezik (4-6-os villamos, Metro, HÉV pár percre), kifejezetten napos, belső udvarra néz. Az ingatlan házközponti fűtéses, egyedi mérőkkel felszerelt. Fenntartási költsége alacsony (kb. 25 000 Ft egész évben, ami tartalmazza a közös költséget, fűtést és vízfogyasztást). Hang és hőszigetelés kiváló. A lakás hangulatosan berendezett. Az előszobában beépített szekrény, a hálóban beépített gardróbszekrény, a konyhában gépesített egyedi konyhabútor, a fürdőszobában egyedi fürdőszobaszekrény. Az ablakok redőnnyel felszereltek, a lakás klimatizált. Az ár mindezeket tartalmazza. A ház belső kerttel rendelkezik. Kamerarendszer és éjszakai portaszolgálat működik. A ház alatt teremgarázs található, melyben garázshely bérelhető vagy vásárolható. Irányár: 16 800 000 Ft.

Eladó Ház Szeged 18,900,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Szeged - Tápé, Zsukov tér közelében 104 m2-es, gázcirkó fűtésű, redőnyözött, téglaépítésű, szép állapotú, klímás, teljesen elkülönített ikerház, melyben nappali + 3 szoba, étkezős konyha, kamra, erkély és 2 fürdőszoba található, 364 m2-es saroktelken eladó! Az autók parkolására a garázs és az előtte lévő fedett rész alatt van lehetőség. A garázs folytatásában van a gázfűtéses melléképület, mely szintén tároló helyiségként van jelenleg használva, így bőven van pakolási lehetőség. Az ingatlan padlóburkolata a szobákban fa parketta és laminált parketta az egyéb helységekben járólap. A tömegközlekedés jó, mivel a buszmegálló a ház közelében található. Ezt a házat elsősorban nagycsaládosok számára ajánlanánk, akiknek előny lehet a több különálló szoba, a 2 fürdőszoba, jó nekik, ha van bőven pakolási lehetőség, és a csendes, nyugodt környék is fontos! Az ingatlan tehermentes megvásárlásához többfajta, kedvező hitel és biztosítás is igényelhető, melynek ügyintézéséhez szakszerű segítség áll díjmentesen a leendő vásárló rendelkezésére.

Eladó Lakás Gödöllő 20,500,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

ÁRCSÖKKENÉS! Gödöllő Természetvédelmi területének határában, zárt lakóparki tetőtéri lakás eladó! A lakópark egy közel 8.5 hektáros, fokozottan védett, erdővel körülölelt területen található! A 110m2-es tetőtéri lakás egy 2007-ben épült két lakásos házban található. Kialakításra került három parkettás hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba külön toalett helyiség. Déli fekvésű terasz, az alagsorban tároló és autó beálló található. Iár: 20,5 MFt! Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Gödöllő 46,000,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

ÁRCSÖKKENÉS! Újszerű igényes családi ház nagyon jó környéken, központhoz közel, de mégis csendes helyen eladó! 2000-ben épült PTH38-as téglából, hőszigetelt vakolattal kétszintes elosztással, teljesen alápincézve. Mindenhol fa nyílászárók vannak, redőnnyel felszerelve. 2009-ben burkolatokat cseréltek. Pince szintje 100m2. Itt került kialakításra a 60m2 garázs, ami 3 vagy 4 autó tárolására is alkalmas, valamint a mosókonyha, az iroda és a fűtőhelyiség. A ház fő lakótere a 90m2-es földszint, ami egy hangulatos 10m2-es fedett teraszról, vagy akár házon belül, a pincéből is elérhető. A tágas 40m2-es nappali + étkezőt egy gyönyörű, minőségi kandalló ékesíti. Beépített konyhabútora gépekkel (sütő, főzőlap, mosogató, páraelszívó) az ár részét képezi. Tovább haladva a közlekedőből érhető el a minden igényt kielégítő fürdőszoba Wellis kabinnal - száraz szaunával, török gőzzel, zuhanyzóval. A fürdő mellett található még egy szoba, illetve a bentről is elérhető télikert 5 személyes Jacuzzival. Az emelet a galérián keresztül érhető el. Itt került kialakításra két szoba, melyből az egyik gardróbbal rendelkezik, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba. Ezenfelül a házban központi vízlágyító, központi porszívó, riasztó, beépített szekrény, beépített széf van. A fűtésről cirkófűtés gondoskodik radiátorokkal, padlófűtéssel. Parkosított 532m2-es kertje automata öntözőrendszerrel és ásott kúttal ellátott, egy része térkövezett, kovácsoltvas kerítéssel, automata kapuval és garázskapuval, kerti grillezővel. Busz 1 perc alatt, hév-vonat 10 perc alatt, autópálya 5 perc alatt könnyedén elérhető. Irányár: 49 helyett most 46 MFt. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Zoltán (20) 804-2102 sapizoltan@godolloi.hu G ÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Szada 33,500,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

ÁRCSÖKKENÉS! Sürgősen eladó Szadán a központhoz közel, újszerű állapotú kétszintes, dupla garázzsal rendelkező családi ház! A ház 2003-ban épült, PTH38-as téglából, hőszigetelő vakolattal, 1025nm-es telekre. Az ingatlan fűtése és melegvíz ellátása hőtárolós cirkóval megoldott, de van kémény így akár kandalló is beépíthető. Világos nagy terek jellemzők, szép burkolatok, térkövezett kocsibeálló. A földszinten nappali, szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, WC, gardrób, dupla garázs, a tetőtérben 4 szoba + fürdőszoba került kialakításra. Ebből 2 szobának a festése és burkolása még hátramaradt. Irányára: 33,5MFt Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Kartal 21,000,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

SÜRGŐSEN ELADÓ családi ház Kartalon! Központhoz közel, csendes aszfaltos utcában épült 1992-ben PTH30-as téglából, 5cm dryvit szigeteléssel. 103,53m2 alapterületű, kétszintes, valamint teljesen alápincézett. Pinceszinten garázs, kazán- és háztartási helyiség lett kialakítva. A földszinten nappali, teraszkapcsolatos konyha-étkező, kamra, gardrób, valamint különálló mellékhelyiség található. A tetőtérben kapott helyet a 3 hálószoba és a fürdőszoba. A ház fűtéséről cirkó+radiátor és vegyestüzelésű kazán gondoskodik. 600m2-es telkén állattartásra vagy vállalkozásra alkalmas helyiségek, melléképületben 2 autó tárolására alkalmas szerelőaknás garázs lett kialakítva. Ezenfelül fúrt kút is megtalálható. Utcafront: 14 méter. Sétával 10 percen belül elérhető a buszmegálló, iskola, óvoda. Irányár: 21MFt. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Kiadó Iroda Budapest XIII. kerület 22,500 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Cím:Magyarország / Budapest megye / Budapest / IV. kerület Ingatlan típusa:Kereskedelmi ingatlan Ügylet tipusa:Bérbeadás Bérleti díj (HUF)22,500 Ft Tulajdon jellege:Cégtulajdon Ingatlan típusa:iroda Telek mérete:0 m2 Beépített alapterület:15 m2 Műszaki tartalom:Használt Kereskedelmi ingatlan állapot :Igényes Lakások száma:0 Szintek száma:4 Épületek száma:1 Helységek száma:0 Fűtés:Egyéb Fűtőfelület:Radiátor Közművek:Csatorna, Gáz, Hálózati víz, Internet, Villany Parkolási lehetőség:Udvarban, Utcán Építés éve:

Eladó Házrész Monor 4,400,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Monor Telepi részén, saját elkerített udvar résszel, külön bejárattal rendelkező, 1 szoba összkomfortos házrész eladó. Ügyvéd általi használati megosztással, melyet bankok is elfogadnak! Fűtés: konvektor DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!! NAPONTA ÉRKEZNEK ÚJABB AJÁNLATOK IRODÁNKBA, DE JELENLEG IS TÖBB MINT 300 INGATLAN KÖZÜL TUD VÁLASZTANI! TELJES INGATLANKÍNÁLATUNKAT TEKINTSE MEG HONLAPUNKON: juditingatlan JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA 2200 MONOR, KOSSUTH LAJOS U. 72. TÖBB,MINT 10 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!

Eladó Üzlethelység Monor 9,500,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Monor központi részén, üzletnek, irodának alkalmas üzlet eladó. Az üzlet alapterülete 31 m2 + a tetőtér is be van építve! DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!! NAPONTA ÉRKEZNEK ÚJABB AJÁNLATOK IRODÁNKBA, DE JELENLEG IS TÖBB MINT 300 INGATLAN KÖZÜL TUD VÁLASZTANI! TELJES INGATLANKÍNÁLATUNKAT TEKINTSE MEG HONLAPUNKON: juditingatlan JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA 2200 MONOR, KOSSUTH LAJOS U. 72. TÖBB, MINT 10 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!

Kiadó Iroda Budapest XIII. kerület 2,250 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Cím:Magyarország / Budapest megye / Budapest / XIII. kerület Ingatlan típusa:Kereskedelmi ingatlan Ügylet tipusa:Bérbeadás Bérleti díj (HUF)2,250 Ft Tulajdon jellege:Cégtulajdon Ingatlan típusa:iroda Telek mérete:0 m2 Beépített alapterület:0 m2 Műszaki tartalom:Használt Kereskedelmi ingatlan állapot :Jó Lakások száma:0 Szintek száma:4 Épületek száma:1 Helységek száma:1 Fűtés:Egyéb Fűtőfelület:Radiátor Közművek:Csatorna, Gáz, Internet, Távhő Parkolási lehetőség:Utcán Építés éve:

Eladó Ház Monor 18,000,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

ALKALMI VÉTEL!!! Monoron, központtól nem messze, 2 LAKRÉSZBŐL ÁLLÓ, 2 szintes családi ház, külön bejárattal, 400 m2-es GAZDASÁGI ÉPÜLETTEL 2000 m2-es telekkel S.O.S. ÁRON ALUL eladó!!! A földszinten és az emeleten is különálló lakrész lett kialakítva, teljesen külön bejárattal, egymástól függetlenül. A telek osztatlan közös tulajdon, ügyvéd által írt használati megosztással, melyet bankok is elfogadnak. Ebben az árban 2000 m2 telekrész tartozik az ingatlanhoz, igény szerint viszont még vásárolható hozzá több száz négyzetméter! EXTRA: ipari áram, nagy teljesítményű házi vízmű/fúrt kút DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!! NAPONTA ÉRKEZNEK ÚJABB AJÁNLATOK IRODÁNKBA, DE JELENLEG IS TÖBB MINT 300 INGATLAN KÖZÜL TUD VÁLASZTANI! TELJES INGATLANKÍNÁLATUNKAT TEKINTSE MEG HONLAPUNKON: juditingatlan JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA 2200 MONOR, KOSSUTH LAJOS U. 72. TÖBB,MINT 10 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!

Eladó Telek Dány 2,000,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Dány-Tóparton, a Nagyvölgyi úton ELADÓ egy 802 négyzetméteres, gondozott gyümölcsös. A gyümölcsfák mellett szerszámtároló faház és ásott kút is található a telken.

Eladó Nyaraló Monor 2,900,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Monoron, Strázsa-hegyen, Orbán szobortól nem messze pince + présház + szoba eladó. Présház kb. 18 m2-es, ebből nyílik a pince. A présház tetején helyezkedik el egy szoba, mely kb. 18 m2-es! A pince zárt udvarban van, redőnnyel, biztonsági ráccsal felszerelve! Villany bekötve, víz nincs! DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!! NAPONTA ÉRKEZNEK ÚJABB AJÁNLATOK IRODÁNKBA, DE JELENLEG IS TÖBB MINT 300 INGATLAN KÖZÜL TUD VÁLASZTANI! TELJES INGATLANKÍNÁLATUNKAT TEKINTSE MEG HONLAPUNKON: juditingatlan JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA 2200 MONOR, KOSSUTH LAJOS U. 72. TÖBB, MINT 10 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!

Eladó Ház Törökbálint 26,000,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

Tulajdonostól, áron alul eladó családi ház - TÖRÖKBÁLINTON Törökbálint központi, de csendes utcájában (Szérűskertnél) eladó egy szinteltolásos, többgenerációs, 135 nm-es, összkomfortos családi ház, szép kerttel, kocsi beállóval. A telek 486 nm-es, minden közmű bekötve, a ház alatti pince 20 nm. A házban 3 külön bejáratú lakrész került kialakításra, melyek a belső lépcsőházzal egybe is nyithatók igény esetén. Lakrészek: - földszint: - 2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba wc-vel, kamra, kazánház 46 nm-en. - garzon: 1,5 szoba, konyha, fürdőhelyiség (tusolóval) + wc, 30 nm-en. - emelet: (külső lépcsőn is megközelíthető) előszoba, 1,5 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba + wc, 12 nm-es loggia 53 nm-en Ebből a lakrészből lehet megközelíteni egy beépítetlen padlásteret is, melynek hasznos alapterülete kb. 50 nm A lakrészekben padlófűtés található, amely helyiségenként szabályozható, kondenzációs, kombi gázkazánnal van megoldva. A 46 nm-es földszinti lakrészben takarékosan működő Toshiba légkondicionáló is üzemel. Esővíznek tartályok és ciszterna is van. A ház mellett praktikusan kialakított kutyakifutó is található. A ház belül lambériázva, kívül szigetelve van, a színezés már az új tulajdonos feladata lesz. Orvosi rendelő, patika, CBA, bölcsőde, óvoda, posta, buszmegállók, stb. a közelben. A ház nagyobb családnak ajánlott, de befektetésnek is kiváló. Igazán ideális a ház, tizenéves gyerekekkel vagy (és) nagyszülőkkel együtt. Irány ár: 26 000 000 Ft Érdeklődni: 06 20 / 959 – 7962 vagy 06 20 / 480 – 7073

Eladó Lakás (Panel) Budapest X. kerület54,000,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

X. ker. Körősi Csoma Úton 8. emeleti 33nm 1 szobás lakás Eladó. A ház szigetelt, alacsony költségű! Körbe fűtött, kis lakásszámmal rendelkező társasház. A lakásba belépve kényelmes közlekedő fogad, innen nyílik balra a világos konyha, a fürdőszoba, és szembe a 20nm nappali. Érdemes megnézni! Hívjon most Markó Gergely 06-70-778-2141 hétvégén is!

Eladó Ház Monor 10,000,000 Ft

Posted: 12 Feb 2014 03:33 PM PST

TEGYEN AJÁNLATOT!!! Monoron felújítás alatt lévő, 3 szobás családi ház S.O.S. eladó. CSAK KÉSZPÉNZRE VEHETŐ MEG, BANKNAK TETT VÉTELI AJÁNLATTAL!!! Kívülről szigetelve van, konyhai és fürdőszobai burkolatok hiányoznak, szerelvények megvannak, vezetékek ki lettek cserélve! A telken található melléképület, garázs. A telek 1400 m2, gazdálkodásra kiválóan alkalmas!!! A konyhába épített sparhelt, kályha van, mely a szobát is teljesen befűti, mivel hőleadó lett kiépítve a szobában! Központ gyalogosan kb. 8-10 perc, állomás kb. 15-20 perc. Fűtés: központi gáz + épített kályha DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!! NAPONTA ÉRKEZNEK ÚJABB AJÁNLATOK IRODÁNKBA, DE JELENLEG IS TÖBB MINT 300 INGATLAN KÖZÜL TUD VÁLASZTANI! TELJES INGATLANKÍNÁLATUNKAT TEKINTSE MEG HONLAPUNKON: juditingatlan JUDIT INGATLAN ÉS HITELIRODA 2200 MONOR, KOSSUTH LAJOS U. 72. TÖBB, MINT 10 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!