2012. július 25., szerda

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Kiskunhalas 21,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiskunhalas felsővárosában eladó egy polgári ház120 m2 hasznos alapterületen,630 m2 telken. Az utca zajától remek kerítés és kapu zárja le a teret.Amint a kisajtón belépünk,egy igen gondosan ápolt,rendben tartott udvarba érünk.Szívünket jó érzés járja át a sok virág,a szépen rendben tartott pázsit és a kocsibeálló díszkővel való kirakása láttán. Az előszoba ajtaját a teraszról tudjuk megközelíteni,a teraszra három lépcsőfok megmászása után érünk fel.A terasz terméskővel remekül kirakva,kerti bútor kínálja a pihenési lehetőséget. A lakásba két bejárati ajtón lehet bejutni,mi a belsőt választottuk.Amint belépünk,egy takaros konyhában találjuk magunkat.Aljzata járólapos,minden adott,ami egy háziasszony számára a kényelmet biztosítja.Tovább haladva az étkezőbe érünk,ahol szintén járólapos aljzaton közlekedve a nyugalom és biztonság érzése tölti be szívünket.Ahhoz,hogy ezt a lakást valaki megvásárolja, a pillanat tört része alatt kell,hogy beleszeressen.Egy jómódú család volt tulajdona ez a lakás,valahol ez az érzés a mai napig érzékelhető.A jómódot bizonyítja a lakás belmagassága,mely meghaladja a 3 métert.Jelen állapotában az étkezőből egymásba nyíló termetes szobák látványa is ámulatba ejti az embert.A belmagasság,padlószőnyeg,konvek- toros gázfűtés a sejtelmes ablakok mind-mind adalék a komfortérzéshez.Tehát végigmentünk a három nagy szobán,balra fordulva az előszobába érünk.Ebből nyílik a hálószoba melynek ablakai az utcára néznek.Hátunk mögött pedig a fürdőszoba és mellékhelyiség van.Tovább balra tartva ismét a teraszon találjuk magunkat.Minden helységben gázkonvektor biztosítja a meleget,a fürdőszobában pedig a melegvíz ellátást a gázboyler.

Eladó Ház Kiskunhalas 7,800,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Eladó Kiskunhalas alsóvárosi részén egy felújított 55 m2 hasznos alapterületű családi ház 618 m2 területen. Az utcáról amint a kapun bejutunk fedett teraszon át érjük el az előszoba ajtaját. Az új nyílászáró szembetűnő,elárulja,hogy nem régen lett beépítve.Tovább haladva a nappaliba érünk,melynek sajátos kialakítása érdeklődővé teszi a látogatót.Két nagy ablaka az udvarra néz padozata,járólappal kirakva.Lebontottak egy válaszfalat,így tágasabb lett,nyugati oldala pedig mint egy félbevágott trapéz.Keleti oldalán a szépen,igényesen felújított fürdőszobába érünk.A melegvizet gázboyler biztosítja,hatalmas sarokkád teszi kényelmessé lakóinak életét. Visszafordulva jobbról egy impozáns méretű akvárium idézi a természetet,szemet gyönyörködtető a pici díszhalak színpompája.Ez után érjük el a szobaajtót,melyen belépve szemközt szintén a nagy ablak,mely az utcára néz.Parkettás szoba,gázkonvektoros fütés teszi a téli hónapok zord időjárását meghitté.A szobaajtóval ellentétes oldalon szemben a konyhába jutunk.Balról mindjárt a mellékhelység található,jobbra pedig a minden igényt kielégítő konyha.Ennek a padozata is járólapos,ablaka az udvarra tekint.A lakás egészében új vízvezeték és villanyhálózat kialakítva,új nyílászárók beépítve.A konyhából ki tudunk menni az udvarra,itt a terasz félkész állapotban.A fő épülettel szemben melléképület,melyben nyárikonyha és még más helység kialakítására van lehetóség.A fö épület és melléképület szélességében az udvar kerítéssel leválasztva,itt a járdán kívül virágoskert van.Egy vonalban a melléképülettel,ám a kerítésen túl található a garázs,mögötte még kisebb melléképület van. Fiatal család lakja az ingatlant,magán viseli a lakás gazdájának ízlését,elképzelései megvalósítását.

Eladó Ház Kiskunhalas 8,800,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

3 szoba összkomfortos,konyha,fürdőszoba,gázkonvektoros fűtés,pince,melléképületek,autóbeálló és a fűtés rásegítésére kandalló van. Az udvarról az előszobába lépve szembetűnik,egy kandalló,mely egyedi megoldással a falba van"be- Építve"-balra a konyha,és a falat kivágva tették be a kandallót.Hangulatos,helytakarékos megoldás. Tovább menve egy közlekedőn haladunk át ebből balra egy padlószőnyeggel borított félszoba,majd ismét szemben az egymásból nyíló két nagyméretű szoba.Nagy,világos ablakokkal,padlószőnyeg,konvektoros Fűtés-a kandalló rásegítés,ha még,-vagy már nem kell az egész lakást fűteni.Októberben lett frissen festve,festése harmonizál a berendezéshez,egyszínű,színes. Az udvarra kilépve a kert tűnik a szemünk elé,virágokkal.fákkal.Aki szeret kertészkedni. itt lehetősége van rá!Az udvar végében fáskamra és lomtár biztosítja,hogy mindennek találjunk helyet Kiskunhalas alsóvárosában eladó 100m2 alapterületű felújított családi ház.1954-ben épült,420 m2 telken melléképületekkel,kis kerttel

Eladó Ház Kiskunhalas 8,500,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiskunhalason a Kecel felé vezető útról érjük el ezt a félkész állapotban levő ikerházat.hasznos alapterülete 73 m2,600 m2 telken.Az ikerház É-D irányú,az északi része kerül eladásra.A lakás 2+1 szobás,előszoba,konyha,fürdőszoba,éléskamra és külön bejárattal a mellékhelyiség.A villany és vízvezeték beépítve a falba,a falak lesimítva.Aljzata egységesen beton,ám alatta szigetelés van.Fala tégla,cseréptetős épület.Mire átadásra kerül,a kerítés körbe elkészül.

Eladó Lakás (Panel) Kiskunhalas 3,900,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Eladó Kiskunhalas központi helyén egy negyedik emeleti 33 m2 alapterületű panellakás. Ez a lakás viszonylag új lakótelepen van,remek környéken.Az utcáról amint a lépcsőház ajtaján belépünk,rendben tartott lépcsőházba érünk.Felballagunk a negyedik emeletig,ahol a középső ajtó mögött található ez a kis gyöngyszem.A bejárati ajtón belépve az előszobába érünk.Jobbra nyílik a nagy szoba ajtaja,padlószőnyeg borítja,ablaka játszótérre néz.Az előszoba szemközti részén a konyha,konyhaszekrénnyel és étkezősarokkal.A folyosó bal oldali részén a fürdőszoba,fürdőkáddal ,majd külön bejárattal a mellékhelyiség.Beépített szekrény pótolja a rakodótér nagyságát.Lakójának ízlése,berendezkedése elárulja,milyen mértékben tud egy egyedülálló személy otthonosan elhelyezkedni egy ekkora lakásban.Ám nem csak egyedülállók, fiatal pár meghitt kis otthona lehet ez a távfűtéses kis lakás, melynek szobaablaka keleti,konyhaablaka déli fekvésű.

Eladó Ház Kiskunhalas 13,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiskunhalason a Kossuth utcában eladó egy 84 m2 hasznos alapterületű családi ház 791 m2 telken.Kossuth utca Kiskunhalas főutcája,az 53-as főút keresztezi.A lámpákkal biztosított csomóponttól a vasútállomás felé haladva az utca bal oldalán családi házak vannak,jobb oldalán emeletes lakások.A járda díszburkolattal kirakva,innét a családi ház kapuján balra befordulva egy előkert fogad. Az előszobaajtón belépve a tágas nappaliba jutunk /12m2/.Északi oldalán nagy ablak,keleti felén ajtó,melyen az ízlésesen kialakított konyhába /6m2/ jutunk.Itt szintén ablak az északi oldalra,déli felén pedig az éléskamrába tudunk továbbhaladni.Visszafordulva a közlekedőn/ 4m2/ át tudjuk megközelíteni a lakás többi helységeit.Eddig amit láttunk,a nappali és a konyha ablakai felújítva,padozata járólappal kirakva.A közlekedő jobb oldali kiugró része az egyik szoba /12m2/ falait adja,a közlekedő szemközti részén a két másik szobaajtó /19m2/ az utcára nyíló ablakkal,a mellette levő szoba /13m2/ ablaka udvari kilátást biztosít.Mindhárom szoba padlószőnyeggel borítva.Szintén a közlekedőből jutunk a fürdőszobába és a külön bejáratú mellékhelyiségbe. A fürdőszobában villanyboyler adja a meleg vizet,fűtése pedig gázkonvektoros. Jó szívvel ajánlom nagy család számára,illetve ahol különnemű gyermekek vannak.Elrendezése,kialakítása minden igényt kielégíthet.

Kiadó Lakás Budapest VI. kerület 100,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiadó a VI. kerületben, Aradi utcában, újszerű házban nappali + 1 hálószobás bútorozott, 2. emeleti lakás kiváló közlekedéssel, Oktogonnál. Parkolás mélygarázsban. Azonnal költözhető. Bérleti díj: 100.000 Ft/hó+rezsi, tel: 06303849188, email: timi.astra@gmail.com

Eladó Telek Kiskunhalas 7,500,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiskunhalason, a központhoz 10 percre eladó egy hétvégi ház. Valójában a város nyugati felén,Kecel felé vezető útról érhető el a forgalmas kövesúttól körbekerített telek belső felében van a 39 m2 alapterületű épület.Cseréptetős,tégla falú,a bejárati ajtót 3 lépcsőfokról érjük el.Nagy,világos ablak,déli oldalán rézsüs megoldású kocsifeljáró a megfelelő hatalmas ajtókkal.Aljzata betonozott,hideg idő esetén a meleget egy hordozható cserépkályha biztosítja. Az épület alatt teljes nagyságában borospince van,mely szintén betonozott aljzatú,villannyal ellátott.Ha kilépünk az épületből,gyönyörködhetünk a veteményeskert szépségében.Nem csak a szépség,hanem a hasznosság is dominál,hiszen 4 sor szőlő,valamint 42 db termő gyümölcsfa :sárgabarack,meggy,szilva,őszibarack és diófa termése biztosítja egy család gyümölcsigényét.A kertben szedhető állapotban a zöldborsó,de burgonya,zöldhagyma és sok-sok virág teszi békéssé ezt a központhoz közeli helyet.A nyugati oldalon tujasor zárja le a kiváncsiskodók elől a kilátást. 0Villany,víz bevezetve,ám a vetemény locsolását még egy csőkút is biztosítja.

Kiadó Lakás Budapest V. kerület 100,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiadó az V. kerületben, Október 6. utcában nappali + 2 hálószobás bútorozott, 3. emeleti, gázfűtéses lakás kiváló közlekedéssel, Deák tértől 2 percre. Azonnal költözhető. Bérleti díj: 100.000 Ft/hó+rezsi, tel: 06303849188, email: timi.astra@gmail.com

Eladó Ház Kiskunhalas 25,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiskunhalas frekventált helyén,a városközpont közelében ELADÓ 180 m2 alapterületű ,padlásteres családi ház.A lakás 1991-ben épült,téglaépület. A távirányítással működő kapun ha belépünk,a rendezett,kicsi díszkerttel kialakított udvart látjuk.Az előszobába balra van az ajtó,melyen ha átlépünk,kellemes meglepetésben lesz részünk.Csúcsíves Kialakítása egyedi,mely fa burkolatot kapott,így még jobban hangsúlyozza a melegséget,meghittséget. Az előszobában szemben az étkező,ebből nyílik az éléskamra.Balra a lépcsőfeljáró,mely az emeletre Visz,ám itt van még a hálószoba és a nappali.Padlószőnyeg borítású,a falak színes festése összhangban Van a berendezési tárgyakkal.A lépcsőn ha felérünk az emeletre,itt még két szoba,fürdőszoba és erkély található.Az erkélyről a rendezett udvar és a hasonló típusban is épült szomszédok láthatók. Az ember első benyomása ha végignézi a lakást,hogy ez kell nekem,barátságos,melegséget sugároz!

Eladó Ház Kiskunhalas 10,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Eladó vagy értékegyeztetéssel kisebbre cserélhető családi ház Kiskunhalas alsóvárosában,a József Attila u. 38/a alatt. A lakásban van egy nagy nappali közös légtérben a konyhával,egy szoba és két félszoba,mindegyik külön bejárattal.Parkettás szobák,nappali járólapozott.Fürdőszoba,nagy terasz,valamint egy 25m2-es szoba,amely alkalmas vállalkozásra,műhelynek is. A lakás belső része igényesen felújított.Csendes környezetben az alsóvárosban Tesco áruház kb. 300 m-re van. Az épület belső része igényesen felújított.A külső részét kell felújítani.Víz,villany van,gáz nincs bevezetve. Csatornázás megoldott. Vegyes tüzelésű kazán és a nappaliban egy kandalló biztosítja a fűtési lehetőséget.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XV. kerület 6,300,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Sürgősen eladó a XV.ker. Zsókavár utcában egy 35 nm-es, 1+fél szobás, 5. emeleti, erkélyes, ökoprogramos, beépített konyhabútoros, felújítandó lakás . IRÁNYÁR: 6,3 millió Ft. Palota Ingatlan Centrum

Eladó Ház Kiskunhalas 25,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiskunhalason csendes,nyugodt környezetben eladó kétszintes családi ház,120 m2 hasznos alapterülettel,500 m2 telken. Már az utcáról szemlélve látjuk,gondos család lakik ebben a reprezentatív ingatlanban.A kapubejáróval szemben állva remek kerítés zárja le a belátást,hátunk mögött pedig szépen nyírt sövény.A kapun amint belépünk,betonozott járdán tesszük meg a néhány métert az előszobaajtóig.Az előszoba ajtótól balra külön bejárattal a garázs található Ezen tovább az előszobába érünk,melyből jobbra a kamra található,tovább haladva,jobb kéz felé fordulva a lépcsőfeljáró,mely az emeletre vezet.A szépen megmunkált falépcső melletti ajtó a tágas,világos,nagy ablakokkal ellátott nappaliba vezet.A lépcsőfeljáróval egy magasságban baloldalon a fürdőszoba,külön bejárattal a mellékhelyiség van.Az előszoba végében található ajtón az étkező látványa fogad,balra L alakban helyezkedik el,egy légtérben a konyhával.A konyha végében az éléskamrába tekinthetünk be.Az étkezőből balra pedig a terasz ill.a gondosan rendben tartott füves kertbe,udvarra érünk.Az előszoba és étkező járólaposak,a nappali parkettás .Ha barangolásunkat folytatjuk,hogy megismerjük e lakás további helységeit,fel kell,hogy menjünk a már említett,mívesen megmunkált feljárón az emeletre.Fenn ismételten tapasztaljuk a család gondosságát,látszik hogy lakásuk az otthonuk!Itt fenn három külön bejáratú parkettás szoba található-a két szélső szoba mérete azonos,a középső pedig félszoba. Az ajtóban ha állunk,szemben az utcára néző ablakok teszik világossá a szobákat.A lakásban víz,villany és gáz bevezetve,fűtése pedig kombinált.Értem ez alatt,hogy alapjában gázzal fűtenek,ám ki lett építve az egyedi fűtéshez a kazán is. Az emeleten is van fürdőszoba és külön bejárattal mellékhelyiség. Jó érzéssel néz végig a szemlélő ezen a lakáson,hiszen látszik,hogy tulajdonosai nem csak felépítették,gondosan ápolják,rendben tartják.Kialakítása alapján jó szívvel ajánlom olyan család részére,ahol különnemű gyermekek vannak, valamint együttesen igénylik a szépet és korszerűt.

Eladó Ház Szin 4,200,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Lakóingatlanok eladók az Aggteleki Nemzeti Park területén, Szin közsgében, Aggtelekhez közel. A 2300 négyzetméteres telken két db. lakóház áll. Az egyes számú házban három szoba, konyha, melléképületek, a kettes számú házban három szoba, konyha található, fatornáca pedig majd száz éves szőlőlugassal befuttatott. Az ingtalanhoz a kertben tágas szénatároló szín csatlakozik. Mindkét épület felújításra, a kert rendezésre szorul. Az ingatlanokhoz fúrt gémeskút tartozik. 1989-ben népi műemlék lakóházakká nyilvánították őket. A turisták által gyakran fotózott jóhangulatú ingatlan kiválóan hasznosítható mint: többgenerációs lakóház, falusi fogadó, borozó, alkotóház, kutatási bázis, gyermeküdülő.

Eladó Ház Debrecen 9,850,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Debrecenben a Balaton utcán két szobás, 65m2-es családi ház, 627m2 telken eladó. Összkomfortos, csatornázott, fűtése gázkonvektor és cserépkályha. Melléképület pincével és gazdasági épületek tartoznak hozzá. Bővebb információ: orange99@citromail.hu

Eladó Ház Felsőszentiván 3,500,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiskunhalason eladó 75 m2 hasznos alapterületű,805 m2 telken levő családi ház. A telekre amint belépünk virágos kert fogad,majd egy kis terasz.Innét továbblépve balra az előszobába érünk,ahol rengeteg cserepes virág teszi meghitté ,otthonossá a lakást..Balra tovább a napppaliba érünk,mely elhelyezkedése által remekül kihasználható.A nappaliból nyílik a két utcai szoba,melyek parkettásak.Az ablakokon szinte újonnan felszereltetett redőny van,ez biztosítja a déli fekvésű szobáknak a kellemes hűvös levegőt a nagy melegben. A nappaliból tovább haladva a fürdőszobába érünk.Jobbra lépünk a konyhába,ebből szintén balra az éléskamra,beépített polcokkal.A konyhából jobbra a vegyes tüzelésű kazánnak a helye. A lakás melegét radiátorok biztosítják.Melegséget áraszt az egész lakásban levő padlószőnyeg. Melléképület van a tüzelő elhelyezésére,szép kert,melyben zöldségfélét termelnek.Az egész telken érezhető,hogy tulajdonosai szeretnek kertészkedni,szeretik a rendezett kertet. A lakás átlagos állapotban,nincs lelakva,fokozatosan újítgatták a helységeket.

Eladó Ház Nógrádmarcal 5,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Csendes környezetben elhelyezkedő családi ház, ami rézben felújított, minden közművel rendelkezik, illetve ásott kúttal, illetve ipari árammal (V380), és külön garázs is található a telken, ami 25m2.A telek végében erdő található, illetve pár 100 méterre horgásztó található.

Eladó Ház Kiskunhalas 540,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiskunhalason eladó 75 m2 hasznos alapterületű,805 m2 telken levő családi ház. A telekre amint belépünk virágos kert fogad,majd egy kis terasz.Innét továbblépve balra az előszobába érünk,ahol rengeteg cserepes virág teszi meghitté ,otthonossá a lakást..Balra tovább a érünk,mely elhelyezkedése által remekül kihasználható.A nappaliból nyílik a két utcai szoba,melyek parkettásak.Az ablakokon szinte újonnan felszereltetett redőny van,ez biztosítja a déli fekvésű szobáknak a kellemes hűvös levegőt a nagy melegben. A nappaliból tovább haladva a fürdőszobába érünk.Jobbra lépünk a konyhába,ebből szintén balra az éléskamra,beépített polcokkal.A konyhából jobbra a vegyes tüzelésű kazánnak a helye.A lakás melegét radiátorok biztosítják.Melegséget áraszt az egész lakásban levő padlószőnyeg. Melléképület van a tüzelő elhelyezésére,szép kert,melyben zöldségfélét termelnek.Az egész telken érezhető,hogy tulajdonosai szeretnek kertészkedni,szeretik a rendezett kertet. A lakás átlagos állapotban,nincs lelakva,fokozatosan újítgatták a helységeket.

Eladó Ikerház Kiskunhalas 8,800,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Eladó Kiskunhalas alsóvárosában egy két szoba összkomfortos családi ház. A lakás 68m2 hasznos alapterületű,325 m2 telken van.Csendes kis utcában, iker családi ház egyik fele. A kapun amint belépünk,kedves kis előkert fogad bennünket,innét léphetünk tovább az előszobába.Balra az egyik szoba,melynek ablaka az utcára néz,világos,kellemes elhelyezésű.Tovább lépve a másik szoba,hasonló adottságokkal.Szemben a tágas konyha,melyből a fedett teraszra tudunk kimenni.Jobb oldalon található a fürdőszoba,mely akadálymentesítve van.Még egy éléskamra van a lakáshoz.Tágas nagy garázs és autóbeálló van,füves udvar. Aki szeret kertészkedni,itt élhet hobbijának,hiszen szép kis kert tartozik még a telekhez.A kertben termő gyümölcsfák vannak.1978-ban épült a lakás ,téglaépület.Állaga nem leromlott,bármikor beköltözhető állapotban.Alacsony rezsi és gázfűtés a jellemző.Villany,víz,gáz bevezetve,a csatornázás a nyárra előirányozva.Kisebb családnak ideális,nyugodt,kellemes életvitelt biztosító otthona lehet.

Eladó Ház Császártöltés 3,600,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Császártöltésen eladó vagy kiskunhalasi kisebb házra cserélhető egy felújításra váró családi ház. A lakás hasznos alapterülete 140 m2, 2800 m2 telken. Az utcáról amint a kapun belépünk,egy hosszú,félig üvegezett verandás lakás udvarába érünk.A veranda járólappal van lerakva,ebből nyílnak a szobák.Padlószőnyeg minden szobában,melyek egymásból nyílnak.A szobák gázkonvektoros fűtésűek.Egy ajtó megnyitásával lehetővé vált a nappali egyszerűbb megközelítése.A nappaliból jobbra van a konyha,melyből a fürdőszobába jutunk.Gázboyler biztosítja a melegvizet. Ha a folyosón tovább haladunk amely már nincs beüvegezve,az éléskamra külön bejárattal,mellette a pincébe a lejáró.A folyosó végén szerelőműhely és egyéb tárolásra alkalmas helységek vannak. A kapubejárattól végig virágoskert,benne csodálatos illatával pompázó pici virágú rózsák,páfrányok egészítik ki a füves udvar összképét.A nagy lakás végében lekerítve az állatok tartására alkalmas épületek,szemben velük egy füstölő,hiszen a vidéken élő ember életében nagy szerepet játszik a saját nevelésű állatok feldolgozása,amely hosszú távon biztosítja megélhetésüket.Újabb kerítés zárja le az udvar hátsó részét,ám ott még folytatódik a telek,hiszen nagysága 2800 m2. Irányára is mutatja,hogy felújítandó épületről van szó,ám ennek épp az adja a különlegességét,hogy saját elképzelés alapján teheti ezt meg.

Eladó Lakás (Panel) Debrecen 6,600,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Debrecen. Belvárosban, Fórumtól 100 m-re jó állapotú, mért fűtéses, erkélyes, 35 m2-es VIII.emeleti panellakás eladó. A lakáshoz pince is tartozik. Diákoknak és befektetésnek is kiváló!

Eladó Ház Nagytarcsa 29,500,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Nagytarcsan eladasra kinalunk a Felsoret Lakoparkban -az M0-rol 2 percnyire- egy 162nm-es, belso ketszintes,vilagos ikerhazi lakasokat garazzsal ,aszfaltos utcaban,uj epitesu csaladi hazas kornyezetben,450nm-es korbekeritett telekkel. A haz 30cm-es Porotherm teglabol epult es 8cm-es dryvit szigetelessel. A lakasokban kialakitasra kerult amerikai konyhas nappali kertkapcsolattal,DNY-i tajolassal,kamra,furdo,kulon toalett es egy szoba.A tetoterben 3 szoba ebbol 2 szoba erkellyel lett kialakitva valamint egy tagas furdoszoba ahova egy szauna is elfer. A futes es a melegvizellatast a gaz cirko es a napkollektor biztositja,ami jocskan rasegit a koltsegek csokkenteseben. A lakasok jelenlegi 90%-os keszultsegben varjak uj tulajdonosait 29.500.000 Ft-os iranyaron. Kulcsrakesz allapotaban – valasztott burkolatok es szaniterekkel – 32.400.000 Ft az iranyara. Tovabbi informacioert kerem hivjon bizalommal!

Eladó Ház Kiskunhalas 9,500,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiskunhalas frekventált helyén eladó egy ragyogóan felújított családi ház.A belváros és az alsóvárosi rész találkozásánál,a Batthyany utcában található az ingatlan.Előszoba,amerikai stílusú nappali és konyha,2+2 félszoba,fürdőszoba alkotja a telek beépítettségét.82 m2 hasznos alapterületű,420 m2 gondozott,füves telken. Az utcáról amint az udvarba lépünk,elénk tárul a szépen felújított lakóház.A szép,tiszta falak,az új nyílászárók jó összhatással vannak érzékeinkre.Az előszobába belépve -melynek folytatása a nappali,szembetűnik a kandalló,melynek feladata a gázfűtés-konvektor-rásegítése a hideg,téli napokon.A konyha falain a vízvezeték csatlakozók kialakítva,mindenki ízlésének megfelelően tudja berendezni.Ebből nyílik a nagy éléskamra,melynek fala közel 1,5 m magasságig fehér csempével van kirakva.A nappaliból jobbra az egyik félszoba,balra pedig még a másik félszoba.Szemből nyílik a fürdőszoba,melyben zuhanykabin,beépített kis szekrény,valamint a gázmelegítő van.A szobák szalagparkettával lerakva,a nappali és konyha pedig járólapos. A falak egyszerű fehérre vannak festve,mely jól kiemeli a nyílászárók mahagóni színét. A baloldali félszoba előtt egy kis folyosó,melyről a gondosan rendben tartott udvarra lehet kijutni.Az épület folytatásában melléképület van,mely hasonlóan festett,mint a főépület.A lakás saroktelken van,kő-vas kerítéssel végig bekerítve.Az előszobai részt szinte egész nap éri a kellemes napsütés,Az utcára néző szoba ablaka déli fekvésű.

Eladó Telek Budapest XVI. kerület 19,900,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Eladó Budapest,16.kerületében,Rákosszentmihályon,Főútvonalon a György utcában egy 539 (m2)-es, 150 négyszögöles üres,közműves,bekerített építési telek!Frekventált,nyugodt kertvárosi részen jó infrastruktúrával renelkezik!Az Őrs vezér tértől 10 percnyire illetve a Pólus és Ázsia Centertől 3 Km-re található az ingatlan. Az ingatlan azonnal birtokba vehető,tehermentes!A telek 21,5 méter széles és 25 méter hosszú! Ára: 19.900.000.Ft.

Eladó Ház Nógrádsáp 8,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Eladó magánszemélytől Nógrád megyében, Váchoz közel eső faluban, Nógrádsápon egy kertes ház, 3980 m2 telken. Tehermentes, normál állapotú, azonnal beköltözhető. 3 szobával, fürdőszobával, konyhával, spájzzal rendelkezik. A lakás fűthető gázkonvektorral, ill. fatüzelésű kályhákkal is. Melléképületek: garázs, pince, fészer, nyárikonyha, ólak. A vezetékes víz mellett az ásott kút is használható. A telek egy része konyhakert gyümölcsfákkal, nagyobbik része szabadon művelhető földterület. Csendes környék, rendes szomszédok. Alacsony fenntartási költségek. Ideális családoknak, állatbarátoknak.

Eladó Ház Göd 20,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Eladó Göd-felsőn, csendes nyugodt helyen azonnal költözhető, de felújításra szoruló, tégla építésű kertes családi ház. Jó közlekedés vonat, busz, iskola, orvosi rendelő, közért a közelben. Telek területe 555 m2, a ház alapterülete 70 m2, mely 2 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, kamra, közlekedő, terasz helységekből áll.A fűtés cserépkályhával és konvektorral is megoldható. Az ár irányár!

Eladó Lakás Nyíregyháza 8,200,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Nyíregyházán, kórház közelében,Kert u.-ban 58 nm-es, 2 szobás, műanyag nyílászárós, laminált parkettás, részben felújított, gázkonvektoros lakás eladó.

Eladó Telek Pomáz 3,600,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

SOHA VISSZA NEM TÉRŐ ALKALOM 400 négyszögöles (1440 nm) PANORÁMÁS zártkerti ingatlanomat POMÁZON a Kőhegyen, a tájvédelmi körzet közvetlen szomszédságában ÁRON ALUL MEGVEHETI MOST A telken a növényzet érintetlen, TÁJTEMPLOM jellegű,kedvére alakíthatja! Rajta Kőházacska, alápincézve, kéményes, szoba-konyha, előszoba, 12nm Gázvezetékre, csatornahálózatra még várni kell. Villany az utcában, bevezethető, kút fúrható. Előzetes egyeztetés után, bármikor megtekinthető. MEGEGYEZÜNK hívjon +36703989581

Eladó Lakás (Panel) Budapest III. kerület 11,400,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Budapest III. kerületében, Óbuda-Békásmegyeren zöldövezetben tulajdonostól eladó egy 66 nm-es, napfényes, világos, körpanorámás, zöldre néző, 9. emeleti panellakás. Jól megközelíthető, mégis csendes környék (HÉV-végállomás, buszállomások, közelben piac, orvosi rendelő, iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok, strandok) a Római-parttól 1,5 km-re. A 3 külön bejáratú szobával, világos közlekedőkkel, gardróbbal, világos, nagyablakos konyhával, erkéllyel ellátott, beépített szekrényekkel, sok tárolási lehetőséggel, egyéni hő- és vízmennyiség-mérőkkel felszerelt lakás otthonnak és befektetésnek is ideális. A társasház nemrég (tavasszal) vett részt panelrekonstrukcióban, így napelemekkel, fűtéskorszerűsítéssel, hőszigeteléssel, új ablakok beszerelésével bővült. A lakás minden ablakából pazar kilátás nyílik a Budai-hegyekre, Szentendrére, egészen Vácig a Naszály-hegyig ellátni. Ha olyan lakásra vágyik, amelybe nyugodtan visszavonulhat, élvezheti a természet közelségét, de mégsem akar távol kerülni a belvárostól és a civilizációtól, most 173 ezer Ft/nm áron megveheti. Kérésre további képek és információ: 30/6625257, boldielek@gmail.com

Eladó Lakás (Panel) Budapest III. kerület 12,900,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Eladó a III. kerületben teljesen felújított IV. emeleti panel lakás, új nyílászárók és redőnyökkel, Kettő szoba egybenyíló,egy kétszárnyú ajtó köti össze.A harmadik szoba külön bejáratú. IV.emeleti,panel,távfűtéses.Szeptembertől tehermentes. Közös költség: 11.700,- Ft/hó Rezsi: kb. 45.000,- Ft/hó (benne van a TV,telefon,internet) Mérőórák fel vannak szerelve. Érd.:20/3462-615 KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK!

Eladó Üzlethelység Budapest XVIII. kerület 120,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiadó üzlethelyiség nagy utcafronti kirakattal.Parkolás ingyenes jól megközelíthető üzlethelyiség. Kérjen további információkat. Némó ingatlan www.ingatlan-iroda.com

Eladó Ház Vecsés 55,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Vecsés frekventált kertvárosi övezetében található dél- nyugati fekvésű, összkomfortos, 2 szintes családi ház, tulajdonostól jutányos áron, mélyen piaci ár alatt sürgősen eladó! A 410m2 lakóterületű házban található 8 szoba, 3 fürdőszoba,2 külön WC, gépiesített konyha-étkező, 2 nappali,2 gardrób szoba, mosókonyha, kamra, pince helység, medence és szauna külön zuhanyzóval. A házhoz tartózó fedett terasz 26,25 m2 . Automata kapukkal ellátott két kocsis garázson kívül az udvar kövezett területe több autó számára elegendő. Az udvar zárt, minden oldalról védett! További felszereltségek: automata öntözőrendszer, automata kapuk, riasztó, klíma, extra szaniterek és burkolatok, hydro masszázs kádak, hangulatvilágítások, telefon, TV, szélessávú internet, parkosított kert kerti tóval, Buderus gázkazán és 400 literes melegvíztároló.

Eladó Lakás Pomáz 24,900,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

AZ ÁR CSAK IRÁNYÁR!!!Iskolaváltás miatt igényes lakóparkban eladó 2.emeleti, hangulatos terekkel rendelkező, rendkívül jó beosztású napfényes lakás. Alacsony rezsi(víz,gáz,villany,közös ktg. össz. csak 43ezer Ft), 3 hálószobás amerikai konyhás nappali, óriási terasszal( 11 nm). Belső kétszintessé is alakítható, a tetőtér a háztól megvehető.Boltok, bank, gyerekorvos, posta, műv.ház, HÉV, busz pár perc gyalog. A lakás bármikor megtekinthető!CSAK MAGÁNSZEMÉLYEK HÍVJANAK!

Eladó Ház Zsámbék 15,200,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Zsámbék központjához közel (piac, bolt,buszmegálló, posta max 5 percre gyalogosan) mégis csendes, nyugodt utcában eladó egy 90 m2-es családi ház. Pince melléképület kamra is van. A konyhát nappalit és fürdőszobát 2 éve újítottuk fel. 3 fűtési lehetőség is adott!

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 27,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

A VIII. kerületben, a Fazekas gimnázium szomszédságában, 5 percre a 4-6 villamostól és a Corvin Plázától, eladó egy társasház IV. emeleti+ tetőtér, 104 nm-es, 2+3 félszobás, loggiás, duplakomfortos, cirkófűtéses lakás, 20 nm-es, belsőudvaros garázzsal és 3,4 nm-es tárolóval. A fákkal és bokrokkal beültetett zárt udvarban játszótér és homokozó van kialakítva a gyerekek számára. A 9-es busz és a 83-as troli megállója 2 percre van a háztól. A lakás akár többgenerációs, vagy többgyermekes család részére is ideális lehet. Budapest közeli családi ház beszámítása, vagy cseréje is érdekel.

Eladó Új építésű lakás Dunakeszi 14,500,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

6 éves lakás a nappaliban beépitett szekrény, erkélyes csendes nyugodt környék! közel a bevásárló központ,jó és könnyű közlekedés!!

Eladó Lakás Budapest IV. kerület 11,900,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Eladó tulajdonostól egy 50 m2 alapterületű, tehermentes, 2. emeleti téglaépítésű, kétszobás lakás, liftes házban. 2006-ban nyílászáró csere történt, fa ablakok és erkélyajtó lett beépítve, fóliázott thermo üveggel. A lakás francia erkélyes, Árpád útra néző, Városkapu metró megálló közelében található. Alacsony rezsi és közös költség. Minden lakóhelyiség nagy ablakos, napfényes, még a fürdőszoba is. A lakás részei: két szoba, melyek egymásból nyílnak, világos nagy konyha, fürdő és WC egy helyiségben, tágas előszoba, kamra. A lakáshoz tartozik még egy kb. 5 m2-es pince. Parkolásra a ház belső udvarában van lehetőség. Erkély mérete: 35x120 cm Az erkély felett elő tető van, mely véd az esőtől és a szennyeződésektől. Teregetésre és virágültetésre alkalmas, két virágláda is kifér. Jó közlekedés, metró, busz, villamos. Mivel a lakás déli fekvésű, ezért világos, napfényes. A két szoba parkettás. A konyha, fürdő és a kamra járólapos, az előszoba linóleum borítású. A falak festettek. A lakás vízórás, távfűtéses. A meleg víz ellátás gázkazánról történik. Kábeltelevízió és internet van. Pihenni vágyóknak, horgászoknak közel a Duna part, Népsziget. Riasztó rendszer kiépítve! Érdeklődni a délutáni órákban: 06202994887 Ingatlanközvetítők ne hívjanak!

Kiadó Üzlethelység Budapest II. kerület 155,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiadó a Mammut 1 üzletházban a második emeleten, egy 16 nm-es üzlethelyiség! Az üzemben tartási díj 13euró/nm/hó, Kb. 60 e Ft. A bérleti díj nettó 155 e Ft! Háromhavi kaució szükséges! Érdeklődni a 06706392320 számon lehet!

Eladó Lakás Budapest I. kerület 19,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Akció! 68m2-es lakás az I.kerület Várfok u.-ban, augusztus 3.-ig csak 19 millió Ft. Tulajdonostól rövid határidővel eladó egy jó adottságokkal rendelkező, 68 m2-es téglalakás, gondos, karbantartott, társasház 4. emeletén. A ház fekvése nagyon kedvező, félúton helyezkedik el a Budai Vár felé, a barátságos utcácskában galériák, cukrászda, kávézók, „retro" kisközért! Néhány perc séta a Széll Kálmán tér, (a Bécsi kapu is) a közlekedés és infrastruktúra remek, de a tér zaja már nem zavarja a nyugalmat! A forgalom nem túl nagy, parkolási lehetőség mindig van. A lakás minden oldalról világos, (legfelső szint) az ablakok a Várfok u.-ra, a rendezett belső udvarra és 2 nagyméretű, világos lichthofra néznek! A nagyobb lichthofra csak ennek a lakásnak van ablaka a szinten. A felújítást elkezdtük, az elektromos hálózatot átalakítottuk, a tervezett amerikai-konyhás nappali lehetőségét is kialakítva. A Várfok utcai szoba kivételével kibontottuk a belső falakat, így az izgalmas belső tér ízlés és funkció szerint alakítható! A lakás kis kreativitással ketté is osztható, a két bejárat adott. A házban lift és pince van, a fűtés házközponti! A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető! Magánszemélyek jelentkezését várom, augusztus 3.-ig. Az ára csak most 19.000.000 Ft Tel: 06 30 296 0081

Eladó Ház Érd 15,500,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Tulajdonostól eladó.Nagymértékű felújításra szorul. Telek mérete 468 m2 (130 4szögöl). Lakóterület 120 m2. 3 és fél szoba. Szinteltolásos épület. Pince, földszinten, nappali szoba, étkező, konyha, WC, garázs, félszinten fürdőszoba, tetőtérben szobák. Egyéb: melléképület + utcafrontra néző különálló üzletépület (erősen felújításra szorul). Víz, gáz, villany bekötve. Fűtés: cirkógázfűtés. Csatornázás folyamatban.

Eladó Ház Komárom 11,390,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Árcsökkenés! 12.4M helyet 11.4M Ft-ra! Figyelem! Két családi ház egy áráért! Most nagyon kedvező feltételekkel juthat hozzá ehhez a két épülettel ellátott, mely akár több generáció számára is kifogástalan otthon lehet! Komárom-Szőny városában 699nm-es telken 100nm-es és 40nm-es családi ház Eladó!A nagyobbik lakóház, összkomfortos 8 éve teljes belső , vízvezeték, villanyvezeték, szennyvíz, járólap, csempe, belső szigetelés, új fa ablakok - szigetelt üvegezésű, bejárati ajtó - műanyag biztonsági, és fűtésrendszer került kicserélésre. A lakásban egy külső előszoba, egy belső közlekedő, két különálló nagy szoba, konyha, fürdőszoba, WC és egy kamra található. A tetőtér betonos, további építésre alkalmas. A pincében két helység található egy tároló és egy kazánház, ahol a gázkazán került elhelyezésre, ami mindkét családi házat fűti. Egy saját vízmű, ami fúrt kútból hozza fel a vizet locsolásra. A kisebb ház lapos tetős, tető szigetelése 1éve került felújításra. Régi, dupla fa ablakos, fa ajtós, redőnyös kivitel. Kicsi előszoba, konyha, fürdőszoba, WC és két egymásból nyíló szoba található. Értékegyeztetéssel 3 szobás tömblakás cseréje lehetséges. Extra lista, amely a vételár részét képezi: konyhabútor, gardrób helység polcrendszer. Komárom központja jól megközelíthető, ahol iskola, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló találhatók. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító:100615

Kiadó Lakás Budapest I. kerület 100,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiadó a vár alatt a Toldy Ferenc utcában a Moszkva térhez közeli, mégis csendes környezetben lévő 64m2-es három szobás bútorozott lakás! Alacsony a közös költség, kicsi a rezsi. A lakás csak hosszú távra kiadó! Részletes felvilágosításért kérem hívja a 06-30-9277-833-as telefonszámot.

Kiadó Ház Alsónémedi 50,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Alsónémedin 36 nm-es KIADÓ házat kínálunk. A bútorozott lakásban előtér, konyha, fürdő és két szoba került kialakításra. A fűtésről konvektorok, a melegvíz-ellátásról pedig gázbojler gondoskodik. A lakás saját mérőórákkal van felszerelve. Autó tárolására fedett kocsibeálló szolgál. Beköltözéskor egy havi bérleti díj, és 100.000,-Ft kaució megfizetése szükséges.

Eladó Ház Pécs 20,900,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Pécs családi ház olcsón eladó tulajdonostól! Pécsen 106nm-es, 4 szobás, napfényes, 2 szintes, kitűnő kivitelű ház eladó 480nm-es kertkapcsolattal, fedett terasszal, tetőterasszal, 36nm dupla garázzsal. Az ingatlan az alábbi helységekből tevődik össze: alsó szinten: előszoba,étkez–nappali ,konyha, spájz, WC. felső szinten :3 hálószoba + fürdőszoba+folyosó. Nappaliban kandalló építéséhez kémény kialakítva. Műanyag redőnyös nyílászárókkal, igényes burkolatokkal felszerelt kiváló minőségű ingatlan. A ház mögött fedett terasz és gondozott parkosított sík kert található ciprusi növényekkel. A 17nm-es terasz igen alkalmas kikapcsolódásra valamint akár baráti, családi összejövetelekre kellemes nyári estéken. A házhoz tartozik egy dupla garázs, a garázs felett egy 36 m2-es napozó terasz, ami gyönyörű kilátást ad a városra,garázs előtt saját 2 gépkocsi beálló lehetőség is van. Az ingatlan elrendezése, mérete, és a helyiségek nagysága minden szempontból kiváló életlehetőséget biztosítanak a csendet és nyugodt életkörülményeket kedvelőknek. Ha szeretne egy igazi csendes, csodálatos környezetben élni és mindez 8 perc távolságra a belvárostól, kérem hívjon bizalommal. Vállalkozás számára is alkalmas nagyobb helyiségével akár egy-egy iroda funkcióját is betöltheti. Részletes leírás képekkel és alaprajzzal a: www.sunnyhill.mindenkilapja.hu oldalon.

Eladó Ház Konyár 2,000,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Konyáron családi ház eladó,a ház felújítandó víz,villany,telefon,gázcsonk kerítésen belül.Az ár alkuképes.

Eladó Mezőgazdasági terület Pécs 1,300,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Pécsett, Meszesen a Kishegyi dűlő 10. szám alatt 1686 m2 területű zártkerti ingatlan családi okok miatt sürgősen eladó. Az ingatlan jellemzői: 2 garázs, 1 kisebb épület 2 szobával, több melléképület, ami állattartásra is alkalmas. Az ingatlan nagyobbik része művelés alá vonható: konyhakert, szőlő, gyümölcsös. Az ingatlan ára megegyezés szerint. Megtekinthető előzetes telefonos egyeztetés után, érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 30/592-8874.

Eladó Lakás (Panel) Pécs 6,800,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kellemes fényviszonyokkal, csendes, nyugodt környezetben Pécsett, Kertvárosban a Rózsadombon az Illyés Gyula utcában 4 emeletes épületben a 3. emeleten lakás eladó. Az ingatlan tehermentes. Jellemzők: a lakás mérete 68 m2, 3 külön nyíló szoba, jó állapot, tágas, jó elrendezésű, járólapos konyha és közlekedő, a két kisebb szoba laminált padlóval burkolt, fűtés típusa távfűtés, a nagyobbik szobához tartozik az erkély. A lakás irányára: 6.800.000 Ft. Megtekinthető minden nap 18.00 óra után, érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet:30/592-88-74.

Kiadó Lakás Budapest IV. kerület 55,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

kiadó 2szobás tégla épitésü jó közlekedésel csendes környezetben bútorazatlan lakás alacsony rezsivel 2 havi kaukció előlegként.egyedi villany,viz,gáz órával.

Kiadó Üzlethelység Budapest VII. kerület 150,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Kiadó a Péterfy Sándor utcában egy 50 nm-es + 30 nm-es galériás üzlethelyiség! Az ingatlan közel található a Garay centerhez, tehát van átmenő forgalom! Tudom ajánlani ruházati-ajándék kis és nagykereskedésnek, de akár irodának is megfelelő lehet! Az üzletben található klíma, riasztó, Tv és nagyon praktikus polc rendszer is! Bérleti díj nettó 150 e Ft, ami magába foglalja a közös költséget és a rezsit is! Kéthavi kaució szükséges! Érdeklődni a 06706392320 számon lehet!

Eladó Üzlethelység Budapest VIII. kerület 3,500,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

A VIII. ker Baross utcában átadó egy 24 nm-es eladó tér + 16 nm-es raktár elrendezésű kisközért bérleti joga! Az árban benne van a berendezés és a hűtök, ha igény van rá árukészlet átvehető plusz összegért! A közért bejáratott, jó helyen található, házközponti fűtésű! Magán tulajdonban van, a bérleti díj nettó 100 e Ft. A közös költség 30 e Ft, ami a fűtést, vízdíjat és a szemétszállítást foglalja magába! Bérleti jog ár:3.5 m Ft! Érdeklődni a 06706392320 számon lehet!

Eladó Vendéglátó Budapest IV. kerület 3,900,000 Ft

Posted: 25 Jul 2012 03:09 PM PDT

Újpesten átadó egy 147 nm-es kifőzde bérleti joga. A kifőzde a piac közelében található, évek óta jól működő, így az új bérlőnek csak annyi a dolga, hogy jó szakácsa legyen! Az árban a teljes berendezés és gépek is benne vannak és akár céggel együtt is átadó! Az ingatlan Önkormányzati, a bérleti díj nettó 154 e Ft és a közös költség benne van a bérleti díjban! A parkolás az utcán ingyenes! Bérleti jog ára 3.9 m Ft! Érdeklődni a 06706392320 számon lehet!