2012. július 21., szombat

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Ceglédbercel 9,990,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Ceglédbercelen ( Budapesttől 50 km-re, vasútállomástól 3 percre) haláleset miatt sürgősen eladó egy 4400 m2-en ( dupla telken) fekvő kétgenerációs ( leválasztva, mindenből dulpla, még bejárati ajtóból is…) családi ház melléképületekkel ( műhely, fatároló kamra, garázs, zárható kinti tároló). Jellemzők: Telek: 110 m hosszú, 33 m széles. Előkert+ hátsó telekrész, melyben egy vegyes erdő ( a téli tüzelő folyamatosan biztosítható igény szerint belőle ) , füvesített rész ( focipálya ), konyhakert, kis kerti tó, grillező hely található. Többféle gyümölcsfa, diófa, szőlő telepítve. Ház: vertfal szerkezetű épület sátortetős kivitelben, belülről teljesen felújított ( új villany és vízhálózat), 2 x 2 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 étkező beépített konyhaszekrényekkel, fémkandallóval. A ház jellemzői továbbá az egyedi díszítésű esztétikai elemek. ( pl. fürdőszobában mozaik faliképek...)

Eladó Lakás (Panel) Győr7,600,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Győr Nádorvárosban a vásárcsarnoknál 55m2-es 2 szoba hallos műanyag ablakos parkettás erkélyes panellakás szép állapotban eladó.06203997942 ár 7 600 000 ft.

Eladó Lakás Budapest XX. kerület 8,900,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Pestszenterzsébet központjához közel, rendkívül jól megközelíthető, csendes helyen, parkra néző, harmadik emeleti, 43 nm-es,külön bejáratú másfél szobás, francia erkélyes, keleti fekvésű lakás eladó. A ház 40 éves, téglaépítésű, lift nélküli. A lakás frissen festett, mázolás és burkolatok terén viszont felújítandó. Fűtése egyedi, gázkonvektoros, mindkét lakóhelyiségben és a konyhában egyaránt. A bejárati ajtón belépve jobbra a konyhát, vele szemben a kamrát találjuk. Továbbhaladva a jobb oldalon találunk egy félszobát, vele szemben a fürdőt illemhellyel, a bejárati ajtóval szemben pedig a nappalit. Csekély rezsije miatt könnyen fenntartható otthon, közös költség 4730 Ft. Az épületet a Csili Művelődési Ház vonzáskörzetében találjuk, rendkívül jól ellátott, kitűnő közlekedésű helyen. A környéken a postától a bankokon át az önkormányzatig mindent megtalálunk. Számtalan szolgáltató, élelmiszer és sok más profilú üzlet áll rendelkezésünkre. Akár a belváros (23-as busz,Boráros tér), akár Csepel, vagy Kispest, illetve a Határ úti, vagy a Kőbánya-Kispesti metróállomás átszállás nélkül elérhető. A környék tiszta, rendezett és biztonságos. A kínálati ár az ingatlan helyét, a környékbeli árakat, és a kis költségeket figyelembe véve reális! A lakást nem csak hirdetni szeretnénk, hanem el is szeretnénk adni! Készpénzes vevő engedményt kaphat az árból. Jó lakás, jó helyen és az Öné lehet! Hívjon, amíg megvan!

Eladó Lakás Budapest X. kerület8,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

A X. kerület metróhoz közeli szakaszán, tégla építésű, földszinti, igen jó állapotú, 45 nm-es, másfél szobás, világos, napsütötte otthon kedvező áron eladó. A lakásba lépve balra nyílik a szépen berendezett, 10 nm-es konyha, amelyhez saját, szellőző kamra is tartozik, jobbra pedig a kádas fürdőszoba az illemhellyel. Továbbhaladva a bal oldalon 8 nm-es félszobát, a bejárati ajtóval szemben pedig egy 16 nm-es nappalit találunk. Valamennyi helyiség jól bútorozható, tágas és világos. Szépek a falak, a parketta és csempeburkolatok. A lakás zajmentes a magas minőségi követelményeknek megfelelő, újonnan beépített, hő és hangszigetelő nyílászáróknak köszönhetően. A fenntartási költségek akár egy lakó számára is vállalhatók. Az épület télen-nyáron, éjjel-nappal jól megközelíthető főútvonalon van, a Pöttyös u-i metrómegálló közelében. Kódos kapunyitás gondoskodik a házban élők biztonságáról. Az orvosi ellátástól kezdve az oktatással és a napi megélhetésünkkel kapcsolatos valamennyi dolgot megtaláljuk pár percnyi sétatávolságon belül. A ház mögött sok a zöld terület, két megállónyira van a hatalmas Népliget. A lakás elhelyezkedése, állapota, alacsony rezsije kellőképpen alátámasztja a kínálati árat. Gyors, készpénzes vevő kaphat egy kis engedményt. Amennyiben pillanatok alatt szeretne a belvárosba,vagy onnan hazajutni, válassza ezt a lakást! Hívjon máris!

Eladó Lakás Szeged 12,500,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Szeged belvároshoz, egyetemekhez közeli I. emeleti másfél szobás igényes új tégla lakás minimális rezsivel, egyedi gázfűtéssel, klímával, zárt udvari kocsibeállókkal, teljesen bebútorozva, azonnali beköltözéssel is eladó.

Eladó Ház Debrecen 20,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

DEBRECENI 2 LAKÁSOS CSALÁDIHÁZ CSENDES ASZFALTOS UTCÁBAN TELJES KŐZMÜVEL JÓ ELOSZTÁSSAL ELADÓ INGATLANOSOK KIMÉLJENEK.

Kiadó Lakás Mór 85,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Mór központjában 56 m2-es, 2 szobás, igényesen berendezett, egyedi gáz fűtésű lakás kiadó. Konyha: hűtő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, elektromos sütő, főző lap, szagelszívó, 1. szoba: légkondi,étkező asztal 4 székkel, kihúzható kanapé, polc, fiókos szekrény 2. szoba: nagy tükrös gardrób szekrény, franciaágy

Eladó Lakás Budapest IV. kerület 14,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Rendkívüli ajánlat, nagyon kedvező ár! Újpest központjában, a piachoz nagyon közel, csendes, nyugodt utcában kínálok eladásra egy azonnal költözhető ingatlant! A lakás egy társasház részeként, teljesen elkülönített telken található. 96 nm-es, 3 szobás, a tetőtér beépítése lehetséges, szintén 96 nm alapterülettel. Az udvarban (kb. 70 nm) található még egy garázs és egy tároló is, kerti szerszámok, biciklik, stb. tárolására. A ház belül teljes felújításon ment keresztül, ki lettek cserélve a vízvezetékek, a villamos kábelek, ezenkívül új gázkazánt szereltek fel, de újak a fűtés rézcsövei és a radiátorok is. A szobák laminált padlóval, illetve járólappal burkoltak (szintén újak!), a fürdőszoba is teljesen fel lett újítva, a konyha berendezéséhez szükséges vízvezetékek és elektromos szerelvények is adottak. A fűtés gázkazánnal történik, de a cserépkályha is tökéletesen üzemel. A külső vakolás a leendő tulajdonosra vár, a bejárati ajtó viszont már ki lett cserélve. Az ingatlan fenntartási költségei nagyon alacsonyak, közös költség nincs, minden egyedi mérés és fogyasztás alapján számlázódik. A lakás nagyon jó közlekedésű helyen fekszik, a metró-, villamos- és a buszjáratok percek alatt elérhetők! Hívjon bizalommal, bármikor szívesen megmutatom Önnek! Irányár: 14 millió Ft! PalotaIngatlanCentrum

Eladó Lakás Siófok 8,490,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Eladó Siófokon közel a belvároshoz egy 2. emeleti, 2 szobás, erkélyes tégla lakás. Az ingatlan K-NY tájolású, csendes nyugodt helyen található, minden pár perc sétával elérhető: központ, bolt, óvoda, iskola, posta, buszmegálló stb. Fűtése egyedi gázkonvektor. A lakás azonnal költözhető, a konyhája és a fürdőszobája felújítandó. A szobák nyílászáróit kicserélték. A szobák eredetileg egybe nyíltak, de a nagyobbik helyiséget egy mobil fallal kettéosztották, így a lakás most 1+2 félszobás. Még többb ingatlan: www.balaton-kornyeke.hu

Kiadó Lakás Budapest XVIII. kerület 45,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

XVIII. (Havanna u.) 1,5 szobás, igényes lakás kedvező rezsivel kiadó hosszú távra (min. 1 év) augusztus közepétől. 35 m2-es, teljes körűen, ízlésesen felújított, gépesített, szépen berendezett. Beosztása kitűnő: szobái külön nyílnak, a kis konyha ablakos. Rendezett, liftes ház 6. emeletén van – a ház a panelprogram keretében korszerűsített, a fűtés mérhető, napkollektorok segítik, így ennek költsége minimális. Ideális otthon lehet egyedülállóknak, pároknak, együtt költöző barátoknak, de akár kisgyerekes családnak is. Rendezett, bekamerázott környék sok zölddel, kiváló közlekedés és infrastruktúra: Kőbánya-Kispest (Köki-Terminál, metró), Határ út (Europark, metró) 10 percre vannak. A ház előtt a parkolás ingyenes. Gyermek nem akadály, ám elsősorban kisállatot nem tartó bérlőket várnak. Bérleti díj: 45.000 + 20.000 a maximális rezsi. Érdeklődni hétvégén is (elsősorban telefonon): 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Ház Veresegyház 35,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Veresegyházon összközműves jó állapotú - műanyag külső ajtók ablakok - családi ház eladó gondozott kerttel. Nagy terasz, terasz alatt szerszámtároló, a pincében garázs, kertgondozáshoz ásott kút, gáz központi fűtés, egy split klíma. Invitel TV-internet-telefon kapcsolat 3 fázisu villany, kovácsoltvas korlátok, rácsok.

Kiadó Új építésű lakás Budapest IX. kerület 225,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

KIADÓ Budapesten a IX. kerület Tinódi utcában 121 m2-es, a piacon egyedi megjelenésű LOFT (egyterű), luxus lakás a Duna-parti sétány közelében. Az előtérbe lépve balra egy tágas fürdőszoba található plussz különálló mellékhelyiség, majd elénk tárul a nappali étkezővel konyhával. A lakás egyediségét a rusztikus bontott tégla adja, amely a régi Gizella Malom főfalából maradt. Az ingatlan két szintes. Kiválló a szigetelése főleg a meleg nyári napokon hűs klímát biztosít. Remek a közlekedési lehetőség mind tömegközlekedéssel, mind kifelé a városból. A házban portaszolgálat működik. További 50 és 235 nm közötti kiadó lakások találhatóak az épületben.

Eladó Lakás Budapest IV. kerület 6,600,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Eladó Újpest Központnál Berda József utcában tágas, világos, jó elrendezésű 42 m2-es 1+1/2 szobás,galériás földszinti társasházi lakás. Egyedülállónak, vagy egy fiatal pár első lakásának ideális megoldás. Kiváló közlekedés és infrastruktúra. Metró, busz, villamos és vonat közlekedés pár percre. Élelmiszerboltok, posta, bank, orvosi rendelő, piac elérhető közelségben megtalálható. A lakás galériás, az ablakok csendes belső udvarra néznek. Udvari gépkocsi beálló is tartozik a lakáshoz. Fűtés éjszakai árammal működő, elektromos kályhával történik. Gáz nincs a lakásban, de gázcsonk van a bejárati ajtónál, szükség szerint bevezethető. Alacsony rezsi, egyedi mérők felszerelve. Közös költség 7680forint/ hó. AZONNAL költözhető. Tel:0670-771-5094

Eladó Lakás (Panel) Budapest IV. kerület 10,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

: Sürgősen, áron alul eladó a IV. kerületben, Káposztásmegyeren egy 2+fél szobás, átlagos állapotú panellakás! Az ingatlan 4 emeletes, cseréptetős épület 2. emeletén található, csendes, parkos, rendezett környék veszi körül. DK-i tájolásának és az épület mindkét oldalára nyíló ablakainak köszönhetően napfényes, világos, rendkívül jó elrendezésű lakás! A konyha nagyméretű, a szobák is tágasak. A közlekedő részen gardrób szekrények találhatók. A tűzhely és a konyhabútor az ár részét képezik. A lakáshoz tartozik még egy külön zárható tároló is. A közös költség alacsony (9.800 Ft), a fűtést távhő szolgáltatja (nyári hónapokban kb. 7-8e Ft, télen 20-22e Ft), a víz egyedi mérés alapján történik. A lakótelep ellátottsága (boltok, orvosi rendelők, posta, iskola, óvoda, stb.) és közlekedése kiváló, több busz és a 14-es villamos is megáll pár percnyi sétára a lakástól. A lakók, a szomszédok mind kedvesek és ez jellemző erre az egész kertvárosi részre is! Azonnal költözhető! Hívjon bizalommal, bármikor szívesen megmutatom Önnek! Ár: 10 millió Ft Palota Ingatlan Centrum

Eladó Lakás (Panel) Budapest IV. kerület 6,300,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

IV. kerületben, Újpest kertvárosi részén 32 nm-es lakás saját kis kerttIel eladó! Rendkívüli, kihagyhatatlan ajánlat! Téglaépítésű, egyedi berendezésű lakás nagyon kedvező áron!A IV. kerületben (Lahner György utca) kínálok eladásra 8 lakásos társasházban egy 32 nm-es lakást, melyhez saját kis kert is tartozik!A lakás téglából épült, 1 szobás (22 nm), a tulajdonos munkájának köszönhetően pedig kiváló helykihasználtságú! A nappali nagy belmagasságú, galériázott, igényesen átalakított és felújított, ahogy a többi helyiség is! A konyhában (10 nm) is található egy galéria, itt az étkező került kialakításra (3 nm). A lakás kis mérete ellenére bőven rendelkezik tároló helyekkel, de egy padlás (32 nm) és egy pince rész (20 nm) is tartozik hozzá! A közös költség 7000 Ft, mely magában foglalja a szemétdíjat, a külső világításokat és a felújítási alapot is. A fűtés gázkonvektoros, a víz egyedi mérésű és villanybojler melegíti.A lakás nagyon jó közlekedésű helyen fekszik, a Rákospalota-Újpest vasútállomás, a 12-es, 14-es villamosok megállója 1-2 perc távolságra csupán! A lakók, a szomszédok kedvesek, barátságosak, az utca csendes, kertvárosi hangulatú. Az ár rendkívül meggyőző és nagyon kedvező! Ennyiért bárki számára főnyeremény! A lakás pedig azonnal költözhető! Ne szalassza el a lehetőséget, hívjon bizalommal, bármikor szívesen megmutatom Önnek! Ár: 6,3 millió Ft PalotaIngatlanCentrum Tel:0670-771-5094

Eladó Ház Füzesabony 11,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Füzesabonyban felújítandó családi ház eladó. A szobák nagyok, hatalmas ablakokkal rendelkeznek. Nagy alapterületű pince, melléképület és garázs is tartozik a házhoz. A tetőtér beépíthető. Családok, vállalkozások számára is ideális.

Eladó Lakás (Panel) Budapest IV. kerület 11,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

IV. kerületben, Káposztásmegyeren 55 nm-es lakás eladó IV. kerületben, Káposztásmegyeren, a Hajló utcában eladó egy egyedileg felújított és átalakított, igényes és tehermentes lakás!A lakás 55 nm-es, 1 + 2 félszobás, 4 emeletes panelház 2. emeletén található. Erkélyes, K-NY-i tájolású, ablakai az épület két oldalára is néznek.Mindegyik helyiség gyönyörűen felújított, az egyedi átalakításnak köszönhetően pedig nagyon jó elrendezésűek! A közös költség mindössze 8000 Ft, a távfűtés a nyári hónapokban kb. 7000 Ft, télen 20-22000e Ft. A lakás egyéni vízórákkal felszerelt, a rezsi kedvezően alacsony!Mindegyik ablak redőnyös, a bejárati ajtót pedig biztonsági rács védi.A környék nyugodt és csendes, rendkívül jó adottságokkal rendelkezik! A buszok és a 14-es villamos pár perc sétával elérhető, ahogy szintén pár percnyire van bevásárlási lehetőség (CBA, Profi, DM), posta, gyógyszertár, orvosi rendelők, zöldséges, iskola, óvoda, stb.Ahogy az a képeken is látszik, IDE CSAK BE KELL KÖLTÖZNI! Hívjon bizalommal, bármikor szívesen megmutatom Önnek! Irányár: 11 millió Ft PalotaIngatlanCentrum Tel:0670-771-5094

Kiadó Lakás Budapest VIII. kerület 90,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

VIII. József Krt.-on a Blaha L. tér szomszédságában kiadásra ajánlunk, 2. emeleti, átlagos állapotú, 78nm-es 2+félszobás (plusz 14nm galéria), bútorozatlan polgári lakást. Az ingatlan világos, D-i tájolású, ablakai a Népszínház utcára néznek, a fürdőben zuhanyzó és kád is beépítésre került, külön WC-s. A lakás jelenleg felújítás alatt van. Elkészült: a teljes fűtésrendszer korszerűsítése (új kombi gázcirkó, új radiátorok), új beépített gardróbszekrény, új biztonsági bejárati ajtó. Extra: vízóra, új biztonsági bejárati ajtó, új fűtésrendszer, 14nm-es álló galéria. Folyamatban: étkező, konyha kialakítása. A társasház folyamatosan karbantartott, rendezett, felvonóval ellátott. Közös költség: 7400Ft/hó A lakás szeptember 01-től birtokba vehető. Ára: 90000Ft/hó Kaució: 2 hónap

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 18,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

VIII. József Krt.-on a Blaha L. tér szomszédságában eladásra ajánlunk, 2. emeleti, átlagos állapotú, 78nm-es 2+félszobás (plusz 14nm galéria) polgári öröklakást. Az ingatlan világos, D-i tájolású, ablakai a Népszínház utcára néznek, a fürdőben zuhanyzó és kád is beépítésre került, külön WC-s, belmagasság: 4,1m. A lakás jelenleg felújítás alatt van, így több fotót nem készítettem, de rövidesen pótolva lesz. Elkészült: a teljes fűtésrendszer korszerűsítése (új kombi gázcirkó, új radiátorok), új beépített gardróbszekrény, új biztonsági bejárati ajtó. A társasház folyamatosan karbantartott, rendezett, felvonóval ellátott. Extra: vízóra, új biztonsági bejárati ajtó, új fűtésrendszer, 14nm-es álló galéria. Folyamatban: étkező, konyha kialakítása. Közös költség: 7400Ft/hó Ára: 18M

Eladó Ház Debrecen 15,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

A ház elosztása: Szoba, konyha, fürdőszoba, előtér, spájz! Sarokház, építési teleknek is alkalmas! 4033 Debrecen Kard utca 21 Érdeklődni a megadott e-mail címen ! Áron alul sürgősen eladó!

Eladó Lakás Budapest X. kerület16,900,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

9 lakásos társasházban 2. emeleti 2+2-s amerikai konyhás lakás+garázs eladó! A szobák parkettások, a többi helyiségben járólap van. A lakáshoz teremgarázs és tároló is tartozik. A két erkély közül az egyik belső udvarra néz, a másik utcára. Csendes környék.Magánszemélyek jelentkezését várjuk. Ár:16.900.000,-Ft Telefon: 06304289022

Eladó Ház Domony 33,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

DOMONYVÖLGYBEN vállalkozásra is alkalmas családi ház,2002-ben épült, 38cm tégla+dryvit hőszigetelés, idegenforgalmi övezetben, 452(+150)négyszögöl parkosított telken, fúrt kúttal, ipari árammal.74 nm garázs+pince, 74nm lakószint + br. 64 nm beépített tetőtér, 36 nm gépkocsibeálló. Nappali-étkező-konyha, 1+3 fél szoba, 2 fürdő+wc, kamra, gardrób, 20 nm terasz, emeleti erkély örök panorámával a völgyre.melléképület boltíves pincével. Az I. tótól 150 méterre, erdőszélen. Elérhetőség: gorgeia@freemail.hu, Bővebben: domonyvolgyhaz.blogspot.com

Kiadó Lakás Budapest XII. kerület 65,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Budapest XII. kerületében, a Svábhegyen csendes utcában, kulturált házban, szép, nyugodt, polgári környezetben hosszú távra, megbízható személynek kiadó egy jó elrendezésű, másfél szobás, első emeleti, gázfűtéses, erkélyes, gyönyörű kilátással rendelkező lakás (a hálószobából panorámás, a nappalinak erkélye van, amely kertre néz és szintén kilátással rendelkezik). Ár: 65.000 Ft + rezsi/hó. (CSAK MAGÁNSZEMÉLYEK KERESSENEK, IRODÁKKAL NEM FOGLALKOZOM!)

Eladó Lakás Budapest XII. kerület 10,800,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Déli pályaudvar közelében, Budapest XII. kerületében, az Istenhegyi úton, nagyon jó közlekedéssel, szép, kultúrált környezetben és házban egy első emeleti, rendkívül jó elrendezésű (külön WC, fürdőszoba, kis konyha, kis előszoba és a szoba), nagyon világos (körbesüti a nap), jó állapotú, két kétszárnyú ablakos tágas szobával rendelkező, kertre néző, villanyfűtéses (éjszakai és nappali áram is van) garzon eladó (a gázt is be lehet vezetni, az ajtó előtt van a lépcsőházban a csatlakozási lehetőség). Ár:10.800.000 Ft (CSAK MAGÁNSZEMÉLYEK KERESSENEK, IRODÁKKAL NEM FOGLALKOZOM!)

Eladó Ház Tata 15,500,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Nyugodt zöldövezeti területen, Tatán 630nm-es telken 70nm-escsaládi ház eladó! 2009-ben külső, belső felújítás történt. Falak hőszigetelése, komplett fürdő, WC, fejújítása, konyha, előszoba járólapozás, szobák parkettázása. Korszerű műanyag ablakok, új külső és belső ajtók cseréje is megtörtént. Gázcsonk a telken, költség csökkentés végett, fűtés cserépkályhával a meleg víz villanybojlerrel van megoldva. A telken található boltíves pince, szerszámtároló, babaház, kerti tó, békákkal, örökzöld növények, biztosítják a madárcsicsergést és a nyugalmat, kikapcsolódást az amúgy is kiemelt fürdővárosban. Extra lista, amely a vételár részét képezi: A konyhabútor. A település elhelyezkedésének köszönhetően a boltok és közüzemi létesítmények a közelben. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban Forduljon hozzám bizalommal! Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító:100717

Kiadó Lakás Budapest XII. kerület 45,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Déli pu. közelében, szép környezetben, rendezett ház 1. emeletén, 30 nm-es, parkettás, kertre néző, világos, külön WC-vel, fürdőszobával, konyhával rendelkező, villanyfűtéses garzon megbízható bérlő részére hosszú távra kiadó. Ár: 45e+rezsi/hó. Kaució: 2 hónap. A lakás eladó is!, ára: 10.800.000 Ft. CSAK MAGÁNSZEMÉLYEK KERESSENEK, IRODÁKKAL NEM FOGLALKOZOM!

Eladó Lakás (Panel) Tatabánya 4,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Kis rezsijű lakás, és közel a városközpont is! Tatabányán a Gál I.ltp-en 30m2-es garzonlakás Eladó. A lakásban a nyílászárók korszerű műanyagok, a fűtés pedig központi távfűtés. A lakás 2007-ben felújításon esett át! Extra lista mely a vételár részét képezi: konyhaszekrény, tűzhely, hűtő, mosógép, kanapé, natúr fa szekrény, natúr fa asztal, TV, polcok, függönyök. Közelben üzletek, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár található. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító.100443

Eladó Ház Tatabánya 36,500,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Sürgős!!! Árcsökkenés 60M-Ft-ról 36.5M-Ft-ra!!!! Luxus, nívó, csend és nyugalom? Erre vágyik? Akkor ezt a házat Önnek szántuk. A minden igényt kielégítő ingatlan Tatabánya legszebb részén található. Ezt Látni kell ! Tatabányán a Turul hegy árnyékában 3200nm-es telken 150nm-es családi ház Eladó! Az ingatlan 2006-ban épült.Az alsó szinten helyezkedik el a tágas konyha-étkező, igényes pince, fürdőszoba, külön wc és mosókonyha-kazánház, és járólappal burkoltak. A felső szinten a hatalmas Nappali, és 3 különnyíló szobák, amelyek laminált parkettázottak. A fürdőszoba tágas. A terasz 80-nm-es, fantasztikus kilátás a kertre, tájra. Nyílászárók fa, de korszerű hőszigeteltek. A fűtés telepített gáztartályból és központi, radiátor és padlófűtéssel van megoldva. Szenyviz elvezetés, szenyviz tisztító, ANAEROB típusú. A kert öntözése, össze gyűjtött eső víz, föld alatti tartályból lett megoldva, így ingyen öntözünk. A kert épített,tervezet, parkosított, és egy vendég fa ház, medence, és kosárlabda pálya van. A házba való bejutás távirányított kapun történik, a házig vezetett út térkövezett . A terasz kovácsolt vas korláttal, és minőségi járólappal burkolt. Extra lista amely a vétel ár részét képezi: Beépített konyhabútor, gépekkel, kerámia lapos tűzhely, mosogatógép, páraelszívó és hűtőgép. Az üzletek, iskola, gyógyszertár, autópálya felhajtó 5-10 percre található. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító:100689

Eladó Lakás Budapest X. kerület9,000,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Áron alul eladó a X,kerületben a Pöttyös utcai metrónál egy 40m2, tégla épitésű ház 2. emeletén lévő,1,5 szobás összkomfortos,tehermentes öröklakás. A lakás gépészetileg és esztétikailag felújitott,parkra néző,csendes környezetben lévő,gáz-cirkó fűtéses. Pár percre található az EUROPARK,KÖKI terminál.iskola,ovoda,üzletek,orvosi rendelő. Ár: 9 millió Telefon: 06/30 586-7397 06/30 238-5483

Eladó Ház Vértesszőlős 29,900,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Vértesszőlősön 110 nm alapterületű + 50 nm tetőtér beépítéses galériás családi ház eladó a piaci ár alatt! A 650 nm igényesen kialakított, szinteltolásos szép telken 8 nm-es borospince található. A szépen kialakított kerthez további extrák tartoznak , például: automata öntözőrendszer,ásott kút hydrofor tartállyal, elektromos garázsajtó. A ház fűtése gáz, de kandalló, kazán vagy cserépkályha is beépíthető . A ház szigetelt és klímával ellátott. A négy szobán kívül a ház részét képezi a 3 db WC , amiből egy az emeleten található és a 2 db fürdőszoba, amiből az egyik zuhanykabinos a másik pedig sarokkádas, dupla mosdókagylós kialakítású plusz egy tároló helység, amibe akár szaunát vagy kis konditermet lehet létesíteni. A rögzített bútorzat szintén a vételár részét képezi (konyhabútor, fürdőszoba bútor, stb.). Tágas terekkel rendelkező ház igényeseknek, nagycsaládosoknak vagy akár befektetésnek is kíváló. Az ár alkuképes, ingatlanbeszámítás is lehetséges. Azonosító:205

Eladó Vendéglátó Oroszlány 17,900,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Oroszlány központjában üzlethelyiség eladó ! Jelenleg sörözőként működő 103nm hasznos belső alapterületű épület bármilyen más vállalkozásra is alkalmas.Az ingatlanhoz tartozik egy 45nm-es terasz is.Az épület alsó szintjén 28,5nm-es kiszolgáló tér,11nm-es konyha,5nm-es raktár, három mosdó , egy öltöző található.A felső szint egy légtérből álló biliárdszoba. A nyílászárók fából készültek thermoplán üvegezéssel. A fűtés gázkonvektorral történik.A konyha melegkonyhás étkeztetésre lett kialakítva. Alkuképes irányár17900000 Ft. Hitelügyintézéstől a biztosításkötésig teljeskörü szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Azonosító:204

Eladó Lakás Tatabánya 5,100,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Tatabányán téglalakás alacsony áron eladó! Tatabányán Gál Ltp-n átalakított 56nm-es zöldövezeti lakás eladó szép kilátással.A lakás kétszobás lakásból lett átalakítva amerikai konyhássá.Aki szereti a tágas lakást nagy tereket annak ideális.A második szoba könnyen visszaállítható.A szoba szőnyegpadlós a többi helyiség járólapos.A nyílászárók fából készültek,jól zárnak,redőnnyel illetve reluxával. A bejárati ajtó szép kivitelű biztonsági ajtó.A lakásban biztonsági kamerák és távfelügyeletű riasztó lett kiépítve. Azonosító:203

Eladó Ház Környe 8,900,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Környén a központhoz közel családi ház eladó. A csendes utcában és közel a boltokhoz, buszmegállóhoz, orvosi rendelőhöz 500nm-es telken 90nm-es kettő szobás parasztház eladó.A házhoz tartozik egy kamra-padlásfeljáró,egy nyári-konyha,egy garázs ami műhelynek is használható.A nyílászárok fából készültek ,jól zárnak.A fűtés gázkonvektorral van megoldva. Az udvarban száraz pince található.Azonnal költözhető. Azonosító:202

Eladó Üzlethelység Tatabánya 4,500,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Tatabánya Újvárosban üzlethelyiség eladó ! Forgalmas helyen sok célra használható jelenleg vegyeskereskedésként működő bolt. Az üzlet a főútról könnyen megközelíthető , parkolási lehetőséggel. A 22nm-es járólapos eladótérhez tartozik egy 5nm-es konyha egy 3nm-es raktár és egy WC. Kiválóan alkalmas irodának ,szépségszalonnak,palackozott italok boltjának. Azonosító:201

Eladó Lakás Tatabánya 4,250,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Tatabánya Újvárosban egyszobás lakás eladó! A harmadik emeleti ingatlan a komáromi úton bevásárló központhoz, óvodához, iskolához, tömegközlekedési csomóponthoz közel található. A szoba parkettás a többi helyiség PVC-vel burkolt. A nyílászárók fából készültek jól zárnak. A vastag falak jól szigetelnek a lakás kimondottan meleg. A lakáshoz tartozik egy 4nm-es pince. Hitelügyintézéstől a biztosításkötésig teljeskörü szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Azonosító:188

Eladó Telek Kecskéd 4,400,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Kecskéd csendes utcájában 1082 nm-es építési telek eladó vagy elcserélhető. A telken víz-, gáz-, csatorna és villanyvezeték található. Családi házra vagy más településen található építési telekre cserélhető értékegyeztetéssel. Hitelügyintézéstől a biztosításkötésig teljeskörű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére Azonosító:189

Eladó Nyaraló Tatabánya 1,200,000 Ft

Posted: 21 Jul 2012 02:47 PM PDT

Árcsökkenés.Tatabányán a szanatórium alatt a volt Csülök csárda mellett zártkert eladó! A telken egy 24nm-es faház található.A víz és a villany bevezetve. A földterület jelenleg is művelés alatt van.Hobbikertnek hétvégi háznak kiválóan alkalmas. Azonosító:075 Érdeklődni: 06 20 327 1935