2012. július 8., vasárnap

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Csókakő 8,900,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

A családi ház 1970-ben épült, részben felújított: • felújított elektromos hálózat • újonnan kiépített vízvezeték-hálózat • újonnan kiépített csatornarendszer • újonnan kiépített gázvezeték • újonnan kiépített központifűtés-rendszer Junkers kombi gázkazánnal, kéttagos radiátorokkal, új fűtéscsövekkel • beépített rádiófrekvenciás szobatermosztát • új födém-szigetelés 18 mm-es OSB lappal, 100mm-es üveggyapot szigeteléssel • új kémény kialakítása a nagy teljesítményű kandallóhoz • fürdőszoba kialakítása, benne ülőkáddal (zuhanyozási lehetőséggel is), mosdóval, wc-vel • kábeltévé • internet • komfort kártyásra kialakított villanyóra (albérletnek való kiadás esetén nagy előny) A családi ház két szobából, egy konyhából, fürdőszobából, egy előtérből, egy előszobából, egy mosókonyha-kamrából áll. Az egész felépítmény falazata tégla, részben alápincézett, melynek előterében présház található. A háztáji kertben veteményes gyümölcsfákkal, málnabokorral, füvesített udvar, parkolási lehetőség, várpanoráma. A telken határolóként 40 méter hosszan csodasövény biztosítja az intimitást, melynek magassága lassan eléri a 3 métert. A családi ház nyugodt környezetben van, békés szomszédokkal. A buszmegállótól, iskolától (8 osztályos) 3 percre! A községben óvoda is működik. Civil szervezetek sokasága teszi színesebbé a mindennapokat. Csókakő nyugodt, alig több mint ezer lelkes szép és biztonságos falu a Vértes lábánál a Vértesi Tájvédelmi körzet peremén, a történelmi hagyományokkal rendelkező móri borvidéken, Fejér megye egyetlen középkori várának tövében. A község rendkívül fontosnak tartja a település környezeti és kulturális örökségének hasznosítását, jövőjét nem az iparosodásban látja, hanem a történelmi-műemléki és természeti adottságokkal való értelmes, értéket megőrző és fenntartó együttélésben, gazdálkodásban. Lehetőség van nagyokat kirándulni, túrákat tenni, a természetben regenerálódni, felfedezni a szépen karbantartott várat. Mindössze 6 km-re Mór, illetve 22 km-re Székesfehérvár, 70 km-re Budapest. Falusi turizmus céljára is hasznosítható a Vértes és a csókakői vár közelsége miatt. Az ingatlan teljesen tehermentes.

Eladó Ikerház Dabas 17,500,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Dabas központ szomszédságában a Bem j utcában,eladó egy most épülő ikerház fél,három szoba+nappali, és 580nm saját telekkel. Átadás tervezett időpontja 2012 év végére várható. Amennyiben a burkolás munkálatainak megkezdése előtt jelzi vételi szándékát, lehetőség van a burkoló anyagok kiválasztásában is. Ez vonatkozik a fűtésre is, amely jelenleg kombi cirkóval, és padlófűtéssel van tervezve. Az ingatlan szerkezetkész állapotban is megvásárolható. Ebben az esetben az ár 14000000ft. Az ingatlanhoz tartozik még egy ajándék garázs is. Hely:Budapest rövid idő alatt megközelíthető,vasúton,vagy távolsági busszal. Ha autóval utazunk,kb.30 percet vesz igénybe az utazás. Az ingatlantól pár percnyire található iskola óvoda sportcsarnok orvosi rendelő bevásárló központok,rendőrség bíróság,és földhivatal is. Megjegyzés:Rugalmas fizetés megoldható.A képen az ingatlan tükörképe látható,amely előrehaladottabb állapotban van jelenleg.Budapesti lakás beszámítható. Wekerle telep előnyben.)

Eladó Lakás Budapest X. kerület10,900,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Budapest x kerületben,a sörgyár utcában eladó egy négy emeletes tégla házban lévő harmadik emeleti,jó állapotú lakás. Az előszobába lépve a jobb oldalon a nagyobbik, ball oldalon pedig a kisebb szobát találhatjuk. Mindkettő parkettával burkolt. A bejárattal szemben helyezkedik el a konyha,tőle picit távolabb pedig a fürdő. Az illemhelyiség szintén az előszobából nyílik Az utóbb felsorolt helyiségek járólappal burkoltak. A lakáshoz még tartozik egy közös tároló is. Hely/környék. Csendes,nyugodt környék,a ház előtt lévő zöld területnek köszönhetően, esetleg a madarak csicsergése zavarhatja a lakókat. Kondíciók: Közös költség 6000ft/hó Egyéb: Jó a lakó közösség, ami az országban igen ritka esetek közé tartozik. Parkolási lehetőség a ház előtt. Közelben iskola,óvoda,és a napi bevásárláshoz sem kell messzire menni.A ház tömegközlekedéssel jól megközelíthető.

Eladó Lakás Budapest X. kerület11,600,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

:Budapesten x. kerületben, a harmat utcában,várja új tulajdonosát, egy 57 nm-es,2 szobás, 4-ik emeleti jó állapotú tégla, lakás. A járólapos előszoba jobb oldaláról nyílik a konyha, fürdő,és az illem helyiség, melyek szintén járólappal burkoltak. A konyhával szemben, egy éléskamra is található. A nagyobbik szobába, a bejárattal szemben az előszoba végéből juthatunk, amelyből jobbra a kisebbik szoba nyílik, ballra pedig a parkra néző loggia. Mind két szobát parkettával burkolták. A téli hidegben gáz konvektorok biztosítják kényelmünket A nyári melegben pedig légkondicionáló hűsíti a levegőt. Hely/Környék:Ha csendes környéken szeretne élni,a lehetőség ön előtt áll .Már csak ki kell használni! Kondíciók: Bölcsőde, iskola, óvoda,posta,2-3 perc gyaloglásnyira. Ha pedig sportolni szeretne, vagy csak egy jót sétálni, a bejárattól egy percre a szép óhegyi parkban találhatja magát. Tömegközlekedéssel rövid idő alatt az Örs vezér térre, illetve Kőbánya Kispestre juthat, a 85-ös busszal,ami a ház közelében áll meg. Egyéb: A lakás teljesen tehermentes. Tiszta rendezett lépcsőház. Ingatlanosok kérem ne hívjanak!

Eladó Lakás (Panel) Budapest IV. kerület 10,500,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Újpest központjától, metrótól 5 percre eladó 71 m2-es, 8. emeleti panellakás, felújítás előtt. Radiátorok 1 évesek, egyedi mérővel. A szobák nyugati fekvésűek, kellemes kilátással, a ház mellett parkosított játszótér. 06-20-9167671, tvica55@freemail.hu

Eladó Lakás Miskolc 6,200,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

A Győri kapuban, csendes, jó lakóközösségben eladó egy teljesen felújított, redőnyös 49 m2-es, 2 szobás+spájz, gázfűtéses lakás, tégla épületben. A lakáshoz a pincében külön lomtároló tartozik. A közelben busz, villamos megálló, posta, bolt, óvoda, iskola, játszótér található. Azonnal költözhető. Irányár: 6,2 M Ft. Tel.: 70/318-4722

Kiadó Lakás Budapest VIII. kerület 55,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Stadionoknál (Százados úton) kitűnő adottságú kis lakás minimális rezsivel kiadó hosszú távra (min. 1 év), akár azonnali költözéssel. 42 m2-es, 1,5 szobás, bútorozatlan (konyhabútor, egy franciaágy, egy fagyasztós hűtő, tűzhely sütővel és némi beépített szekrény van - de ezek nélkül is kiadó). Kifogástalan állapotú, nagyon jó hangulatú, karbantartott, fiatalos kis lakás cirkófűtéssel (a meleg vizet is ez adja). Beosztása praktikus: a kisszoba teljesen szeparált, van egy kis franciaerkélye is, a nappaliból nyílik a kis konyha és a kádas fürdő. Napfényes, nagyon világos, csendes. Kulturált lakóközösségű, a kilencvenes évek végén épült, modern téglaház 2. emeletén van. A háznak saját, szépen gondozott, zárt kertje van, benne gyerkek számára hintával, homokozóval. Nyugodt, nagyon barátságos környezet sok zölddel, mégis kiváló közlekedés és infrastruktúra: Az 1. villamos a közvetlen közelben, Stadion pár perc séta, Aréna-Pláza szintén, Fogarasi-Tesco sincs messze. A környéken sok az új építésű ház - ez meghatározza az ott lakók összetételét. A ház előtt a parkolás ingyenes; a lakáshoz egy saját, zárható tároló is tartozik. Gyermek nem akadály, ám kisállat nélkül költöző bérlőket várnak. Rezsije kimondottan alacsony: közös költség 4.600 forint, minden egyéb fogyasztás szerint. Bérleti díj: 55.000 (kéthavi kaució szükséges). Érdemes megnézni: ideális otthon lehet egyedülállóknak, pároknak, akár kis családoknak, diákoknak is - kulturált környezetben, kitűnő közlekedésnél. Érdeklődni hétvégén is - csak telefonon: 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Ház Vértesszőlős 35,000,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Eladóvá vált Vértesszölösn egy 3-szintes családi ház, csodálatos kertel panorámával. Nagy garázzsal. Szintenként 100nm, minden szinten kialakítva fürdőszoba és mellékhelység. Két szinten étkező. Két bejárattal. Két terasszal. Kert után már csak az erdő található. Minden irányból csendes szomszédok találhatóak. 10-km-es körzetben két nagyváros található.( Tata, Tatabánya)Az ár irányár.

Kiadó Lakás Budapest XVIII. kerület 54,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

A Lakatos telepen rendezett házban csendes, kellemes környezetben, 52 m2-es felújított (műanyag nyílászárók, lapradiátorok, frissen tapétázott, festett, burkolt, stb), igényes lakás kiadó, környezetükre igényes embereknek. Az elektromos vezetékek ki lettek cserélve, a fűtés, a víz, a gáz, és a villamos áram egyedi mérőórás. Az egyik szobában beépített gardrób, igényes fa konyhabútor a konyhában. A lakótérben található kamra a közeli, a lakáshoz tartozó földszinti tároló helyiség a távolabbi tárolást teszi lehetővé. A lakás alapvetően bútorozatlan állapotban bérelhető, azonban igény szerint bútorozás is megoldható. A lakás előtt közvetlenül több szabad parkolóval, a közelben több tömegközlekedési eszköz (50-es villamos is) megállója található, így megközelítése gyors, és egyszerű. A környéken található több gyermekintézmény, és egészségügyi létesítmény is. A közös költség 4500 Ft. Érdeklődni lehet a megadott telefonszámon!

Eladó Lakás Pécs 21,900,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Pécs, Angster József utcában 110 nm2-es (3 szoba, konyha, étkező, gardrób, fürdő, WC) jó állapotú, 2 erkélyes, gázfűtéses, társasházi lakás eladó, garázzsal. Irányár: 21.9 M Ft + garázs 1.5 M Ft. Tel.: 72/210-593.

Eladó Ház Sármellék 6,000,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Sármellék, Ifjúság u. 9. félkész, tető alatt lévő, három szintes szintenként 100 m2 családi ház 2000 m2 telken, teljes közművel eladó. Repülőtér 2 km. Érdeklődni a 06-83/355-018-as számon. Irányár: 6.000.000 Ft

Eladó Lakás Budapest XI. kerület 15,500,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Régiből újat! Ízlés szerint átalakítható lakás a Feneketlen-tónál Másfél szobás, kényelmes, magasföldszinti lakás, amely az új tulajdonos igénye szerint alakítható. Az előszobából balra nyílik a hall és a nagyszoba, amely egybenyitható. A szoba ablaka az utcára néz. Az ablak előtt egy kis, sövénnyel ültetett előkertet is kialakítottak, így a járda messze esik az ablaktól. A bejárattal szemben van a fürdőszoba, jobbra pedig a konyha, amely a mellette lévő kisszobával szintén egybenyitható, így akár étkező is kialakítható belőle. Igény szerint a konyha és a fürdőszoba meg is cserélhető, ezáltal egy amerikai konyhás, étkezős nappali is létrehozható a lakásban. A bejárat mellett balra egy kis tárolóhelyiség és az illemhely található. A konyha és a kisszoba a közös tulajdonú, füves, ültetett bokrokkal szépített belső kis kertre néz, ahonnan délután is világosság árad. A környék: A lakás új tulajdonosa jól kihasználhatja a kiváló közlekedési adottságú Kosztolányi Dezső tér közelségét, ahonnan villamossal vagy a sűrűn közlekedő buszjáratokkal a város bármely részére, illetve az agglomerációba is könnyen eljuthat. A közelben több élelmiszerbolt, zöldség-gyümölcs kereskedés is van, valamint patika, otpikus, ruhaüzlet, cipőbolt, újságos, trafik, virágos, pékárubolt található. A nagybevásárlás a tíz perc alatt megközelíthető Fehérvári úti piacon és a mellette lévő Alle-ban könnyen megoldható. Közel vannak az egyetemek, de ha pihenésre vágyik, vagy sportolni szeretne, a Feneketlen-tó vagy a közelben lévő Kopaszi gát nagyszerű lehetőséget nyújt erre. Egyéb információk: Az ingatlan tehermentes. A közös költség 14 400 Ft, amelybe a vízfogyasztás is beletartozik. A ház rendezett, tiszta. Az ingatlanhoz alagsori tárolórekesz tartozik. Kábeltévé és vezetékes telefon van a lakásban, illetve kaputelefont is felszereltek. A lakás felújítandó. Ha szeretne egy jól variálható, saját igénye szerint átalakítható otthont Újbudán, hívjon!

Eladó Lakás Budapest XV. kerület 10,900,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Négyszobás, szép lakás olcsón Újpalotán, a Pólus Center közelében! Praktikusan átalakított, otthonos, 1 + 3 félszobás, földszinti lakás, csendes, parkos környezetben a XV. kerületben. Az előszobából balra nyílik egy szoba, amelyből egy további szobába juthatunk. A bejárattal szemben, valamint jobbra is egy-egy szoba található. Az előszobából jobbra a fürdő és az illemhely található, majd továbbhaladva, a szépen berendezett konyhába jutunk. A lakás eredetileg 2 + 1 félszobás volt, igény szerint vissza is alakítható ez az állapot. A konyha melletti szobához utólag épített, előtetős terasz és kis kert is tartozik. A konyhában, az előszobában és a fürdőben egyedi, méretre gyártott, beépített szép bútor található, amely benne van a lakás egyébként is igen kedvező árában. A fürdőszobában külön kiépített zuhanyzó van kád helyett, így tágasabbá vált a helyiség. Jó adottságai és kedvező ára miatt ideális választás többgyermekes családnak. A környék: Az épület csendes, parkos környezetben található a Szentmihályi út és a Nyírpalota út közelében. A környék közlekedési adottságai rendkívül jók, itt található a 173-as, E173-as busz végállomása, amelyekkel 20 perc alatt a központi kerületekbe utazhatunk, ezenkívül több mint tíz buszjárat szolgálja a gyors közlekedést. A lakóépület közelében nemrég felújított, modern, színvonalas orvosi rendelő működik. A környéken számos élelmiszerüzlet, patika és egyéb üzlet, szolgáltatás található, valamint öt perc sétára van az Újpalotai Vásárcsanok, tíz percre pedig a Pólus Center és az Ázsia Center. A közelben óvoda, általános iskola és több középiskola is van. Egyéb információk: A közös költség 12 000 Ft, amelyben benne van a felújítási alap is. A lakóközösség a környezetvédelem érdekében a közeljövőben szelektív hulladékgyűjtési lehetőséget biztosít. A vízfogyasztást külön mérőóra méri. Az ingatlan egy 8 lakásos társasházban van, az épület tiszta, rendezett. A lakásban tavaly történt fűtéskorszerűsítés, amelynek során egyedi mérőórákat szereltek fel. Parkolni az épület mellett, a szervizúton lehet. Ha fontos Önnek a kedvező ár, és hogy családja zöld környezetben, mégis minden lényeges szolgáltatáshoz közel éljen, válassza ezt a kellemes otthont!

Eladó Lakás Budapest XI. kerület 16,000,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Azonnal költözhető téglalakás Kelenföldön Délnyugati fekvésű, világos téglalakás. A közel 5,5 nm-es előszobából szemben a 8,5 nm-es hall nyílik, amelyből az erkélyes, utcafronti, 20,5 négyzetméteres nagyszobába juthatunk. A hallból nyílik a 4 nm-es fürdő is, amelynek külön, lichthofra nyíló ablaka van. Az előszobából nyílik az illemhely, balra pedig a praktikus méretű, 8 nm-es konyhába jutunk, ahonnan egy barátságos, közel 5 nm-es hálószobába lépünk. A konyhából egy jól kihasználható kamra is nyílik. A konyha és a háló különösen napfényes, és ablaka a ház kellemes, zöld belső kertjére néz. Ha az új tulajdonos változtatna a helyiségek elrendezésén, erre több lehetőség is adódik: a hallból és a nagyszobából amerikai konyhás, étkezős nappali is kialakítható, de a konyha és a háló is egybenyitható, akár a kamrával együtt. A környék: A Feneketlen-tó és a kitűnő közlekedési adottságokkal rendelkező Kosztolányi Dezső tér néhány percre van, innen szintén hamar elérhető a Fehérvári úti piac és az Alle bevásárlóközpont. A környéken több élelmiszerbolt és számos szolgáltatás megtalálható. A Kosztolányi Dezső téren átmenő villamos- és buszjáratokkal könnyen megközelíthető a városközpont, illetve az agglomeráció is. Egyéb információk: Az ingatlan tehermentes. A lakásnak külön vízmérője van. A közös költség 11000 Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot és a ház takarítási költségeit is. A lakásban 5 éve cserélték a nyílászárókat tokkal együtt, jó hangszigetelő, műanyag ablakokra. A bejárati ajtó acél, biztonsági. A 10 lakásos, 3 emeletes társasházat folyamatosan karbantartják, a lépcsőház tiszta, rendezett. A közelmúltban cserélték az épületen a háztetőt, valamint kéménybélelés és a lakásokig teljes gázcsőcsere történt. A lakás is tiszta, azonnal költözhető. Ha szeretne gyorsan költözni, hívjon!

Eladó Lakás (Panel) Eger 10,200,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Egerben a Felsővárosban, frekventált, de mégis nyugalmas környéken eladó egy igényesen felújított lakás, garázzsal. A kisebb szoba és a konyha a belső udvarra néz, amely elzárt az átmenő autós forgalom elől. Csak a parkosított játszótérről felhallatszó madárcsicsergés töri meg a sokszor már zavarba ejtő csendet. A nagyobb szobához tartozó erkélyről pedig a harmadik emelet magasságából gyönyörködhetünk az Eged-hegy és a Bükk déli lankáiban. A vásárlás szerelmeseit is kellően kielégítheti a látvány, hiszen számos szuper-, és hipermarket „hadiszállása" is a környéken található, melyek gyalogosan is könnyen megközelíthetők. A felújítás során, gondosan megválasztott, minőségi anyagok kerültek felhasználásra. A padlóburkolatok, a csempék, a lakáson belüli teljes csővezeték, a szaniterek, a konyhabútor, a tapéták, mind a teljesség igényével lettek modernre és korszerűre cserélve. Erről talán a fotók is tanúskodnak. A lépcsőházból kilépve rögtön az első garázs az, ahol akár járművet, akár a lakásból kiszoruló számos dolgot tárolhatunk. A garázs télen fűtött és nem elhanyagolható erénye az sem, hogy a hideg-, és meleg víz egyaránt bevezetésre került. Ha nem gépjárművel szeretnénk közlekedni, akkor jó néhány buszvonalat elérünk egy-két perces sétával. Ha valaki egy szép, egyedi lakást szeretne, nem akar rögtön felújítással kezdeni és a rejtett hibákkal szembesülni és esetleg a költözéssel járó fáradalmakat sem kívánja túlzásba vinni, annak ez a kis ingatlan rendkívül jó választás lehet.

Eladó Ház Oroszlány 17,000,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Tökéletes nagy családos, vagy több generáció együtt élésére. Lépcső az épület közepén van, így minden lakóhelyiség külön nyíló, pincétől a padlásig!! Az ingatlan konyha-étkezős, 4 szobás, 2 fürdőszobás, tehermentes, összköz műves, központi antennás, telefonvonalas, és forgalommentes zsákutcában van. A házhoz 12m2 erkély tartozik. A pincében fűtött garázs, mosókonyha, kazánház, és tüzelőtároló van. Ház fűtése gáz, vagy automata Carborobot kazánnal. Nyílászárók hőszigeteltek. Konyha-étkező egyben, és 28m2. Szobák 22; 20; 12; 10m2, és parkettásak. 2 fürdőszoba mennyezetig csempézve. Tetőtérben 25m2 bővítési lehetőség!! Tetőtér duplán hőszigetelt. Tetőn 10cm kőzetgyapot, aljzaton 8cm lépésálló hőszigetelés. Telken termőgyümölcsös, és egy 27m2 három helyiségből álló melléképület található, amelyben vezetékes víz, és ipari áram van. Az ár irányár.

Kiadó Lakás Budapest VI. kerület 160,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Háromszobás, polgári lakás kiadó az Arany János utcánál Tágas, kellemes, két- és félszobás polgári lakás kiadó a VI. kerületben. A bejárati ajtón a világos hallba lépünk, amelyben szemben, az ablak mellett a hangulatos kandalló áll. A hallból balra a nagy, 34 nm-es nappali nyilík, amelyhez egy 6 nm-es erkély is tartozik. A nappaliból jobbra a fürdőszoba nyílik, amelyből a kisebb, 18 nm-es szobába jutunk. A hallból jobbra nyílik a 10 nm-es konyha, ahonnan még egy kis dolgozószoba is megközelíthető. A környék: A lakás az Arany János utcai metrómegállónál található, jó közlekedésnél, közel a Deák térhez, ahol a metrócsomópontnak köszönhetően a város bármely részébe könnyen eljuthatunk. Néhány perc sétára van az Andrássy út, az Operaház és a pesti Brodway számos kulturális lehetősége, illetve a Belváros sétálóutcái is hamar elérhetők. A közelben számos bevásárlási lehetőség adott, és karnyújtásnyira van a nagyvárosi élet minden szolgáltatása. Egyéb információk: A lakás közös költsége 48 ezer forint, amelybe a vízfogyasztás, sőt a fűtési költség is beletartozik. Kéthavi kaució és egyhavi lakbér fizetendő. A lakás bútorozottan kiadó, de igény szerint megoldható üresen is. A ház rendezett, tiszta. A lakás a 4. emeleten található, lift van a házban. A lakás most esett át esztétikai felújításon. Ha kedveli a nagyvárosi életet és a polgári miliőt, itt biztosan jól fogja érezni magát!

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 4,000,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Hihetetlenül olcsó lakásmegoldás Pestre költözőknak! A Keleti Pályaudvarnál kitűnő közlekedésnél (nagyon csendes házban) kényelmes, olcsó rezsijű hangulatos lakás Önsegélyező Biztosító Társaságtól megvásárolt örök bérleti joga eladó (teljes berendezéssel vagy anélkül). A polgári jellegű épületet melyben a lakás található gyönyörűen felújították.

Eladó Házrész Budapest XII. kerület 69,000,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Paradicsom az Istenhegyen Vadregényes, hegyvidéki hatszobás házrész a XII. kerületben, hatalmas, 1400 nm-es kerttel, és 150 éves borospincével. A ház az 1800-as években épült, és történelmi események is fűződnek hozzá. A jelenlegi tulajdonosok több helyiséget is hozzáépítettek az eredeti épülethez. Az erkélyről a csodálatos panorámában gyönyörködhetünk, a pesti oldal nagy része és a szinte a teljes budai oldal látható. Az ősfás kertben medence szolgálja a felüdülést. A földszinten található a nappali, abból nyílik az étkező, amelyből továbbhaladva balra a konyha, szemben pedig egy nagyobb szoba található. Az étkező mellett jobbra nyílik a fürdőszoba, a konyhával szemben pedig a kamra található. A kamra északi fekvésű. A nappali, az étkező és a szoba közvetlenül a teraszra is nyílik. A felső szintre az étkezőből és a teraszról is eljuthatunk, ahol még négy szoba, egy fürdőszoba és a közlekedő található. A felső szinten a hálószobából erkély nyilik, az épület másik végén pedig egy 25 nm-es terasz növeli a teret. A bejárati szint terasza körbeveszi a ház két oldalát. A nappali előtti teraszról lehet a borospincébe jutni, amelynek szakszerű megépítése biztosítja az állandó, 16 fokos klímát. A környék: A jó közlekedésnek köszönhetően 20-30 perc alatt a Déli pályaudvarhoz vagy az Alléhoz juthatunk, illetve rövid időn belül a Blaha Lujza tér is elérhető. Gépkocsival akár tíz perc alatt a központba lehet érni. Tíz perc gyaloglásra élelmiszerüzlet működik, nagyobb bevásárlási lehetőség néhány buszmegállóra van. A környéken számos óvoda, iskola és három középiskola is található. A közeli Normafánál orvosi rendelő is van. Egyéb információk: Az épület alapterülete a két szinttel 131 nm, amelyet 80 nm-es terasz ölel körül, illetve a ház alatt a több mint 90 nm-es borospince található. A fűtés gázzal és vegyes tüzeléssel történik. A ház kelet-nyugati fekvésű, a nappali és a háló keletre néz. A házrész a szomszédos házzal egybeépült, de teljesen külön telekrészen található, és az ősfás nagy kert is teljesen kizárólagos használatú. Az eredeti falaknak és a hegyvidéki klímának köszönhetően itt a legforróbb nyárban is kellemes, friss a levegő. Ez a vadregényes otthon könnyen elvarázsolja! Ideális választás, ha csendre, nyugalomra vágyik, de mégis közel szeretne élni a városhoz.

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 10,700,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Fiatalosan felújított, csendes lakás Erzsébetvárosban Igényesen felújított, egyszobás lakás a VII. kerületben. Az előszobából balra nyílik a 21 nm-es, világos szoba, ahol 10 nm-es galérián alakították ki a hálót. Jobbra gardrób és illemhely található, a bejárattal szemben pedig a 8 nm-es teljesen új berendezésű, gépesített konyha és étkező. Innen jobbra nyílik a 3 nm-es wellness zuhanyzós fürdőszoba, amelyet a nagy ablaknak köszönhetően napfény világít meg. A lakás a csendes, fás belső udvarra néz, ahol szép időben madarak csicseregnek. Ideális választás egyedülállónak vagy fiatal párnak. A környék: A lakástól néhány lépés a Lövölde tér, a Király utca, az itt közlekedő torlijáratokkal percek alatt az Erzsébet körúton vagyunk, ahonnan a kiváló közlekedésnek köszönhetően bárhova eljuthatunk. Az épülettől néhány percre nagy élelmiszerbolt, valamint patika taláható és a Király utca számos üzlete. Közel van az Andrássy út, ahonnan a kikapcsolódásra, sétára vagy futásra vágyók könnyen elérhetik a Városligetet, vagy pihenésképpen fürdőzhetnek a Széchenyi Fürdőben. Egyéb információk: A közös költség 5800 Ft, ezen felül 870 Ft a felújítási alap, valamint évente egyszer 650 Ft a közös vízhasználat költsége. A lakás egyedi vízmérőórával rendelkezik. A meleg vizet hőtárolós bojler biztosítja, amely az olcsóbb, úgynevezett éjszakai árammal működik. A fűtést gázkonvektor biztosítja. Alacsony fenntartási költségű lakás. A lakás teljes körűen felújított, minden víz- és villanyvezetéket kicseréltek, az összes ablakot hőszigetelt műanyag ablakra cserélték, valamint a bejárati és beltéri ajtók helyett is modern ajtókat szereltek be. A konyha, fürdőszoba és illemhely szintén teljesen új burkolattal és szaniterrel, berendezéssel felszerelt. A lakáshoz mosógép, nagy hűtőgép és vadonatúj tűzhely tartozik. A ház tiszta, rendszeresen takarított. Az épületet folyamatosan karbantartják: két évvel ezelőtt a lakásokig az összes villanyvezetéket kicserélték, tavaly a lépcsőházat és a tetőt újították fel, idén pedig a kéménybélelés történik meg. Ha hosszú évekig nem akar a lakására költeni, válassza ezt a praktikusan felújított, kellemes kis otthont!

Eladó Ház Nagykanizsa 30,000,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Két generáció lakhatására alkalmas (100-100 m2) egyedi gázos kiváló állapotú családi ház /előkert-udvar/+ ikergarázs eladó Nagykanizsa Teleki utca 152 A félszoba nem tudom mit jelent (inkább telefonon érdeklődjenek) / az ár alkuképes/

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 8,800,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Praktikus, otthonos garzonlakás a Corvin negyedben Teljesen felújított, galériázott, egyszobás, földszinti lakás a VIII. kerület megújított részén, a Corvin negyedben. A szépen berendezett, 7 nm-es konyhából jobbra nyílik a 18 nm-es szoba, amelyben egy 12 nm-es állógalériát alakítottak ki, ahol még egy kis gardróbszoba is helyet kapott a fürdőszoba feletti részen. A bejárattal szemben, a konyhából nyílik a sarokkádas, 3 nm-es fürdőszoba. A galériának köszönhetően a 28 nm-es lakás használható területe 43 nm. A legjobb választás egyedülállónak vagy fiatal párnak. A környék: Az ingatlan közvetlenül a Corvin Pláza mellett található, pár lépésre a Corvin sétánytól. A környéken rendkívül jó a közlekedés, néhány percre van a lakástól a 4-es, 6-os villamos és a 3-as metró, amellyel bárhová gyorsan eljuthatunk. A közelben a mindennapi életvitelhez szükséges számos üzlet és szolgáltatás megtalálható. Egyén információk: Az ingatlan tehermentes. A közös költség 5400 Ft. A gáz-, villany- és vízfogyasztást külön mérőóra méri. A meleg vizet villanybojler, a fűtést gázkonvektor biztosítja. A fenntartási költségek alacsonyak. Biztonságos parkolási lehetőség bérelhető a Corvin Pláza mélygarázsában havi 20 000 Ft-ért. A ház tiszta, rendezett, folyamatosan karbantartott, a homlokzat nemrég lett felújítva. A lakást a tulajdonosok két éve teljes körűen felújították, a nyílászárókat is kicserélték hőszigetelt ablakokra. A galéria új bútorokkal berendezett. A konyha és a fürdőszoba a felújításkor új burkolatot kapott, a szobában pedig laminált padló van. Extra! A lakás árában benne van a berendezett konyha, valamint a tűzhely és a mosógép, és igény szerint akár a teljes berendezés. Önnek csak a személyes holmiját kell hoznia, az otthonát készen kapja!

Eladó Új építésű lakás Kerepes 13,900,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Egyéves házrész Szilasligeten kerttel kedvező áron Tavaly épült házrész saját kerttel Kerepes-Szilasligeten. A vadonatúj, 50 nm-es lakás egy négylakásos, téglaépítésű társasházban van. Az előszobarészből az étkezős, amerikai konyhás 30 nm-es nappaliba lépünk, amelyből a 14 nm-es teraszra jutunk, itt kezdődik a 86 nm-es kert. A nappaliból nyílik a gardróbos hálószoba, a konyha mellett pedig a sarokkádas, világos, nagy ablakos fürdőszoba található. Fiatalos, modern berendezésű lakás. A teljesen gépesített, berendezett konyhában új kerámialapos tűzhely van sütővel és szagelszívóval, illetve új hűtőgép. Mindezek benne vannak a lakás árában. A zárt udvaron lévő kocsibeálló is a lakás tartozéka. A kapu elektromos távirányítással nyílik. A környék: A jó közlekedésnek köszönhetően hamar a városba jutunk. A HÉV kb. 15 perces sétára van, ahonnan félóra alatt az Örs vezér téren vagyunk. Ebből a közlekedési csomópontból könnyen eljuthatunk a város bármely részére, valamint az itt lévő üzletközpontokban szinte minden szolgáltatás elérhető. Az ingatlan közelében 500 méteren belül bölcsőde, óvoda és iskola, valamint élelmiszerbolt található. Az M0-ás gépkocsival 6-8 perc alatt elérhető. A közeli kórháznál nagy bevásárlóközpont működik. Egyéb információk: A közös költség 2000 Ft. A villanyt, vizet és gázt külön mérőórák mérik. A padlófűtés költsége alacsony, kb. 12 000 Ft.

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 8,400,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Világos, fákra néző lakás Zuglóban, a Rákos-patak mellett Csendes, napos, másfél szobás panellakás a XIV. kerületben. Az előszobából a bejárattal szemben nyílik a nagyszoba, amely két nagy ablakának köszönhetően világos, napfényes. Az előszobából jobbra nyílik a konyha, balra pedig a fürdőszoba, amelyből továbbhaladva egy gardróbszobába jutunk. A kisebb szoba a nagyszobából és a gardróbból is megközelíthető. A környék: Az ingatlan a Füredi utcai lakótelep Rákos-patak melletti részén található. Pár percre nagy élelmiszerüzlet található, a közelben iskola, óvoda, illetve játszótér van. Nagyon jó a közlekedés, az Örs vezér tér tíz perc alatt megközelíthető, ahol a bevásárlóközpontokban, áruházakban számos szolgáltatás elérhető, valamint innen gyorsan eljuthatunk a belvárosba vagy az agglomerációba. Egyéb információk: Az ingatlan tehermentes. Az épület rendezett, tiszta, a házban jó a lakóközösség. A fűtést és a meleg vizet távhőszolgáltatás biztosítja. A lakásban a hideg- és melegvízfogyasztást külön mérőórák mérik. Az ingatlanhoz alagsori tároló is tartozik. Ha jó közlekedésnél szeretne csendes lakást vásárolni, hívjon!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XI. kerület 10,980,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Azonnal költözhető, napos, felújított panellakás Albertfalván A lakás: Frissen felújított, világos, napos, csendes panellakás a XI. kerületben. Az előszobából jobbra nyilik a nappali, ahonnan az erkélyre juthatunk, balra pedig két kisebb szoba található. Az előszoba végén a fürdőszoba és az illemhely található, innen jobbra pedig a konyha. Az erkélyről zöldövezeti látványban van részünk, ahová még a nem nagy forgalmú utca zaja sem hallatszik fel. A nagyszoba parkettázott, a két kisebb szoba padlószőnyeggel borított. A környék: A lakóépület a 47-es, 18-as és 41-es villamos, valamint a 114-es, 213-as, 214-es busz vonalán található. A közelben nagyobb élelmiszerbolt és több szolgáltatás is található. A jó közlekedésnek köszönhetően könnyen elérhető innen a közeli Fehérvári úti piac vagy az Alle, illetve az Újbuda Center. Néhány utcára van az óvoda és az iskola, de az egyetemek is gyorsan elérhetők. Egyéb információk: Az ingatlan tehermentes. A közös költség 10 070 Ft, a vízfogyasztást külön vízmérőóra méri, a villanyóra teljesen új. A lépcsőház tiszta rendezett, lift van a házban. Az ingatlanhoz 4 nm-es pincerész is tartozik. A lakás teljes körűen, frissen felújított. A konyhában a tűzhely és a mosogatóval beépített szekrény benne van az árban. Önnek már csak a bútorait kell hoznia!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XI. kerület 11,900,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Zöldre néző, szépen felújított lakás a XI. kerületben A lakás: A XI. kerületben, Albertfalván található földszinti panellakás. Az előszobából jobbra nyílik a 17 nm-es nappali, ahonnan a beépített, kis télikertnek kialakított 4 nm-es erkélyre juthatunk. A bejárattal szemben az egyik 7 nm-es kisszoba található, közvetlen mellette balra pedig az ugyanilyen méretű másik kisszoba. Továbbhaladva szemben van a fürdőszoba, mellette az illemhely, a szobák mellett pedig a praktikusan berendezett 6 nm-es konyha található étkezősarokkal. A nappali és az egyik kisszoba parkettázott, a másik szobában padlószőnyeg van, a többi helyiség járólapos. Nagy ablakokkal ellátott, világos lakás, az ablakok zöldterületre és fákra néznek. A környék: Nagyon jó közlekedési adottságokkal rendelkező környék, itt jár a 18, 41, 47-es villamos, valamint a 114-es, 213-as, 214-es busz. A közelben több nagyobb élelmiszerbolt és számos szolgáltatás található. Néhány perc alatt megközelíthető az Újbuda Center, illetve villamossal 15 perc alatt elérhető a Fehérvári úti piac és az Alle bevásárlóközpont. Néhány utcányira található több óvoda, valamint általános iskola és középiskola. Az egyetemek is rövid idő alatt elérhetők. Egyéb információk: Az ingatlan tehermentes. A ház tiszta, rendezett. A vízfogyasztást és a távfűtést egyedi mérőórák mérik. A lakás teljes körűen felújított, a nyílászárókat is kicserélték. Önnek csak költöznie kell!

Kiadó Házrész Budapest III. kerület 70,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Csillaghergyen a Dunaparttól nem messze kiadó csendes utcában egy 90nm-es +20nm fedett teraszos házrész. Gépiesítve nincs , de bútorozott részben. Lakásban tartható kutyus hozható. 06702834995

Eladó Ház Pilisvörösvár 26,900,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Pilisvörösvár központjában, csendes utcában tulajdonostól eladó egy 203nöl –es (732m2) összközműves ( víz , gáz , csatorna , éjszakai áram!! ) telken álló 1982-ben épült , többször felújított 2 szintes 130 m2-es családi ház , szekcionált elektromos ajtóval ellátott garázzsal. (3 hálószoba, 2 fürdőszoba, nappali kandallóval, konyha, étkező, kamra, 2 terasz , fáskamra) A házhoz tartozik még egy vályogból épült parasztház borkészítésre alkalmas présházzal ami alatt egy 30 m2-es téglából épített boltíves ódon borospince is található.

Eladó Lakás (Panel) Pécs 6,950,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Pécsett, Kertvárosban az Eszék utcában tulajdonostól eladó egy csendes, mégis központi helyen lévő lakás. A lakáshoz tartozik erkély, kamra és pince. A szobák külön állóak és padlózatuk parkettával burkoltak, a többi helyiség kőburkolatú. Hőszigetelésének köszönhetően nyáron hűvös, télen pedig meleg. Hatalmas ablakokkal van ellátva, így nagyon világos. 5 percre megtalálható orvosi rendelő, óvoda, általános iskola, park, szupermarketek, buszmegállók. Családoknak tökéletes új otthon lenne!

Eladó Ház Székesfehérvár 13,900,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Magánszemélytől 75 nm-es, jó állapotú, 2,5 szobás, parkettás, cserepes, gáz-cirkó fűtésű, kertes családi ház, 600 nm-es, összközműves telken (beépíthető tetőtér) Székesfehérváron, az Eötvös utcában eladó. i.ár: 13,9 M Ingatlanközvetítők! Kérem, Kíméljenek! +36-30-388-1816 kriszta.tibor@gmail.com

Eladó Új építésű lakás Budapest XIV. kerület 17,900,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Magánszemélytől 2 db új lakás (tégla) eladó Zuglóban a Laky Adolf utcában. A lakások jó beosztásúak, napfényben úszók, 3.emeleti, gk.beállóval rendelkezők. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés gáz cirkó. A társasház 3 szintes, 9 lakásos, csendes, jól megközelíthető helyen, a Hungária körúttól 5 perc sétányira található, 7es, 173as busz 2 perc. A 65 nm-es 2,5 szobás ára 20,5 M, míg az 54 nm-es 1,5 szobás ára 17,9 M. Ingatlanközvetítők! Kérem, Kíméljenek! +36-30-388-1816 kriszta.tibor@gmail.com

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 20,500,000 Ft

Posted: 08 Jul 2012 03:19 PM PDT

Magánszemélytől 2 db új lakás (tégla) eladó Zuglóban a Laky Adolf utcában. A lakások jó beosztásúak, napfényben úszók, 3.emeleti, gk.beállóval rendelkezők. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés gáz cirkó. A társasház 3 szintes, 9 lakásos, csendes, jól megközelíthető helyen, a Hungária körúttól 5 perc sétányira található, 7es, 173as busz 2 perc. A 65 nm-es 2,5 szobás ára 20,5 M, míg az 54 nm-es 1,5 szobás ára 17,9 M. Ingatlanközvetítők! Kérem, Kíméljenek! +36-30-388-1816 kriszta.tibor@gmail.com