2011. december 21., szerda

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Kiadó Üzlethelység Budapest XVII. kerület 100 Ft

Posted: 21 Dec 2011 03:49 PM PST

Kiadó üzlethelység hozzá tartozó 100 m2-es műhellyel, igény szerint pincével, aszfaltozott udavari kocsibeállóval és/vagy rakodási hellyel. A helység alkalmas bármilyen csendesebb tevékenységre, pl. asztalos műhely, varroda, üveges műhely (jelenleg ez utóbbi van bevezetve). Belterületi, családi házas, forgalmas környék. Víz, villany, gáz, telefon van. Internet beköthető. Bérleti díj a piaci viszonyoknak megfelelő, megegyezés kérdése. Érdeklődni: 06 70 775 2389

Eladó Ház Mátraderecske 45,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2011 03:49 PM PST

Mátraderecskén, a Mofetta magyarországi otthonában eladó egy kétszintes, öt szobás, két konyha+étkezős, két fürdő+wc-s jó állapotú és minőségi anyagokból készült kétgenerációs családi ház, vagy vendégház. Az ingatlanhoz hatalmas terű melléképületek, garázs, kertkapcsolat és kemence is tartozik. A melléképületekben kiállító és bemutató termek lettek kialakítva, olyan tárgyakból, amik a környék történetét mutatják be. Ez a gyűjtemény óriási kincs a környéken élőknek és ez is az öné lehet az ingatlan mellé. Nem szabad elfelejteni, hogy az ingatlan pár éve \"zöld ház\" besorolást kapott és a községben ebből a házból nyílik a legszebb kilátás, mivel csodálatos panorámával rendelkezik minden irányba. Ha nagy a családja, vagy csak a vendéglátásban szeretne tevékenykedni akkor ez lehet Önnek az álmai ingatlanja. Irányár: 45 M Ft. Érd.: 30/502-6616.

Eladó Lakás Nyíregyháza 5,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2011 03:49 PM PST

Nyíregyháza, Árpád utcán 41nm-es, 1,5 szobás, gázfűtéses, 2.emeleti lakás, rendezett, műanyag nyílászárós lépcsőházban, világos, nagy nappalival, tégla építésű társasházban, ingyenes parkolási lehetőséggel eladó. A kisebbik szobában ahol hang- és hőszigetelt ablak biztosítja a szoba melegét, a konvektor frissen lett cserélve. A saját, zárható 3nm-es pince kiválóan alkalmas kerékpár és/vagy babakocsi tárolására is. A lakás a Vasútállomás közelében, de mégis csendes mellékutcában, jól megközelíthető helyen található, kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel, a közelben üzletekkel, orvosi rendelővel, iskolával, óvodával.