2011. december 12., hétfő

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 8,500,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

8. kerület megújult részén,a Szerdahelyi utca és Mátyás tér sarkán,pár perc sétára a Nagykörúttól,a Blaha Lujza tértől,Corvin sétánytól,a 2-es a 3-as és a leendő 4-es metró állomásától,kitűnő közlekedésnél,eladó egy örök panorámás 50 nm-es,5.emeleti,2 külön nyíló szobás,2 erkélyes,csendes, hangulatos,lakás.A ház bauhaus stílusban épült.Két új építésű lakópark között helyezkedik el. Liftes és remek lakó közösséggel rendelkezik.A lakást erkélyes parkettás napfényes hangulatos külön nyíló szobák,gépesített igényes konyha bútor,Vailant típusú gáz-cirkó fűtés,felújított villany vezetékek,dél-nyugati fekvés,két külön erkély,kellemes hangulat és kitűnő ár-érték arány jellemzi.A belváros az egyetemek közelsége és a környék fejlesztései végett befektetésnek is kiváló.Kérném,hogy ingatlanosok ne keressenek! Ár: 8.9 M.Ft. 0670 214 2214

Eladó Ház Nagykáta 6,500,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Tulajdonostól eladó tehermentes. családi ház 64 mn2, 2 szoba, fürdöszoba, konyha, elöszoba helyiségekből áll. Gáz, víz, villany, szennyviz, kábeltévé, internet bekötve. Azonnal beköltözhető állapotban van. Tisztán tartott ház, rendezett udvar. A városi strandtól gyalogosan 5 percre.

Kiadó Lakás Budapest II. kerület 59,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

II. BEM RAKPARTON (Margit hídnál) kis lakás kiadó hosszú távra, akár azonnali költözéssel. 35 m2-es, egyszobás, jó állapotú, szépen bútorozott, gépesített. Világos, csendes lakás, fűtése gázkonvektor. Rendben lévő téglaház 4. emeletén van – lift nincs, így elsősorban fiataloknak ajánlott. Jellegzetesen budai hangulat, kulturált környezet, kiváló közlekedés minden irányba, remek infrastruktúra: 4-6-os villamos, szentendrei HÉV, Mamut, Moszkva tér nagyon közel vannak. Kisállat nem akadály, ám elsősorban gyermek nélkül költöző bérlőket várnak. Rezsije nem mindennapian alacsony: közös költség 5.600 forint (korlátlan vízfogyasztással!), ezen kívül csak villany van és gáz – mérőórák alapján. Bérleti díj 59.000 (kéthavi kaució szükséges, de ez fizethető két részletben). Érdeklődni hétvégén is (elsősorban telefonon, email-ben nem): 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Lakás Komárom 7,000,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Szöveg: Komárom központi részén,világos szép állapotú lakás eladó,központi fűtés,műanyag ablakok redőnnyel,szépen felújított szigetelt tégla épületben.Tel:+3620/458-0538

Eladó Lakás Pécs 8,990,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Tulajdonostól eladó egy teljesen felújított 1.5 szobás téglalakás. A belvároshoz közel a Tettye park mellett található az épület, egy három emeletes lakóház földszintjén. Alacsony rezsiköltség, jó megközelíthetőség. Az épület tavaly évben újra lett színezve.

Eladó Ház Gödöllő 52,000,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Gödöllőn eladó tulajdonostól ősfás környezetben, zsákutcában, 1200nm parkosított, gondozott, öntözőrendszerrel ellátott telken 247nm összterületű ház. 4 éve épült, 5 szobás, plusz nappalis, 2 fürdős, padlófűtéses. Földszinten: 3 szoba, nappali, étkező, amerikai konyha, fürdő, folyosó, lépcsőfeljáró, vendég wc, előszoba, 2 beállós garázs, kertre néző nagy terasz. Emeleten: 2 szoba, fürdő, terasz. Szobákban és nappaliban radiátoros, többi helységben padlófűtés. Nappali, étkező magas légterű, egy légtér a konyhával is, szinteltolásos. Minden szoba, nappali, étkező, kert, vagy teraszkapcsolatos. Csendes , nyugodt, ritka szép zöld környezet, jó levegő. Zsákutcában, átmenő forgalom nincs.

Eladó Házrész Budapest XIX. kerület 7,300,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Eladó 35nm-es felújított, kis rezsijű lakás. Magánszemélytől Kispesten Petőfi u. – Esze Tamás u. sarkához közel 5 lakásos telken, földszintes tégla ház eladó. 2010-ben teljesen felújított. Új víz, és villanyvezetékek, új kombi cirkós fűtés programozható termosztáttal. A fürdőben padlófűtés, a szobákban radiátor. A fürdőben új, nagy kád és épített zuhany fülke, új csempe burkolat. A szobákban laminált parketta. A konyhában tartozék konyhabútorral, szintén új fali csempe burkolattal Új nyílászárók (5 légkamrás ablakok) új redőny, a házon körben 10cm-es hungarocell szigetelés. Közös költség nincs, vízóra van, így csak azt kell fizetni, amit fogyaszt. Saját zárható sufni tartozik a házhoz. A bejárati ajtó a 7nm-es konyhába nyílik, ahonnan jobbra egy 16 nm-es nagyszoba, balra egy 7nm-es kis szoba onnan jobbra pedig egy 6nm-es fürdő nyílik. Érdeklődni telefonon vagy e mail-ben lehet.

Eladó Ház Gödöllő 29,900,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

EGYÜTT DE MÉGIS KÜLÖN! Kétgenerációs családi házat kinálunk mindazoknak akik együtt szeretnének élni de mégis külön valamint szeretnének minél előbb beköltözni és nem átalakitással tölteni idejüket. A ház adottságai alapján ezt könnyen kivitelezhetik.A szuterén a vizes blokkoknak ad helyet a földszint pedig a három szobának és a galériának. Az egyik földszinti szobában találkozhatunk egy régi belvárosi lakás valódi belmagasságával és a kazettás mennyezettel amely picit visszarepit minket az időben. A beépitett szekrények megkönnyitik a pakolást és a helytakarékosságot. Az emelet teljesen felújitott állapotában várja az új lakókat és kényelmüket szolgálja a gyönyörű beépitett konyha bútor, a hatalmas sarokkád a fürdőben és a két szoba kellő nagysága. A természet adottságait is élvezhetjük a napfelkelte és naplemente képében, mindezt az emelet konyhájából és szobáiból. A falak vastagsága és az emelet külső szigetelése segit a téli hónapokban lecsökkenteni a fűtési szezon költségeit. Az udvaron lévő garázs két kocsinak is biztosit \\\"búvóhelyet\\\" az időjárás elöl. Aki pedig állatot is szeretne tartani vagy meglévő kedvencének keres otthont, arra alkalmas helyet nyújthat az udvar és a már megépitett kennel házikóval. Az utca aszfaltozott, a környék csendje és nyugalma által nagyon keresett.A közelben - gyalog is megközelithető - posta, élelmiszer üzletek valamint buszjáratok, a vasútállomás és a hév végállomása.

Eladó Ház Fót 24,000,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

IGAZÁN JÓ VÉTEL! Fót, Kisalagon eladó egy 110m2-es massziv családi ház, melyhez tartozik még egy kb.13m2-es fedett terasz. A ház mostani arculatát az 5 évvel ezelőtti felújitás során kapta. A jó elosztású házban megtalálunk két szobát, egy fél szobát, tágas fürdőszobát és egy amerikai konyhát, beépitett bútorzattal. Téli napokon a meleget a cirkó mellett egy vegyes tüzelésű kazán nyújtja. 60 m2-es tetőtérben két szoba, konyha, fürdőszoba vagy három szoba fürdőszobával alakitható ki valamint egy külön kinti feljáró igy a ház akár két generációnak is kényelmes otthonná válhat. A ház teljesen alápincézett, ahol megtalálható egy műhely, egy tároló, kazán és a garázs. Parkolásra azonban az udvaron is van lehetőségünk egy fedett beálló alatt. A gyönyörűen parkositott telken helyet kapott még egy kisebb halas tó és egy medence is, a gyerekek nagy örömére.

Eladó Lakás Gödöllő 9,500,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

KLIMÁS LAKÁS! Tágas terekkel, nagy erkéllyel, jó kilátással várja újdonsült tulajdonosát egy 4.emeleti, 58m2-es lakás teljes bútorzattal. Ajánljuk azoknak akik nem szeretnék átalakitással tölteni idejüket de azoknak is kitűnő ajánlat akik fantáziájuknak, kreativitásuknak nem tudnak határt szabni. A forró nyári napok elviselhetőségéről a lakásban lévő klima gondoskodik. A lakáshoz egy 4m2-es tároló is tartozik. Gödöllő központja 10 percnyire, ezen felül kitűnő közlekedési lehetőség, akár az autóval való közlekedést választjuk akár a tömegközlekedést. Ha ez utóbbit 2 percnyire találjuk a buszmegállót és kb.10 perc a hév megállója. Az autósoknak pedig 5 percnyire elérhető mind az m3-as autópálya, mind a 30-as főút. Biztonságos és ingyenes parkolási lehetőség. A házban jó közösség működik, barátságos lakókkal. Az ingatlan tehermentes!

Eladó Lakás (Panel) Gödöllő 13,000,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Gödöllőn, központi fekvésű, erkélyes lakást kinálunk.A magasföldszinten található 2,5 szobás lakást,2008-ban teljes körűen felújitották,mint például hőszigetelt fa nyilászárók,bejárati ajtó,teljes festés és fürdőszoba felújitása,amely egy zuhanykabint is kapott.A beépitett szekrények pedig megkönnyitik a tárolást. Saját garázs is tartozik a lakáshoz,együttes ára: 14.500.000 Ft

Kiadó Lakás Budapest V. kerület 85,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

V. VÁCI UTCÁBAN (a sétáló részen) 1,5 szobás, bútorozatlan lakás kiadó hosszú távra, akár azonnali költözéssel. 50 m2-es, szépen felújított, galériás (+12m2) – szobái egymásból nyílnak. Utcai fekvésű, így az ablakból a sétálóutca nyüzsgő forgatagát látni. Adottságainál fogva irodának, lakásnak egyaránt kiválóan alkalmas. Jó állapotú liftes ház 1. emeletén van. Jellegzetesen belvárosi hangulat kiváló közlekedés és infrastruktúra: Ferenciek tere lépésekre van, Erzsébet híd, Duna-part szintén. Gyermek nem akadály, ám kisállat nélkül költöző bérlőket várnak. Rezsije alacsony, jól kalkulálható: közös költség 25.000 forint, ebben benne van a fűtés és a vízfogyasztás is – ezen felül csak villany fizetendő, mérőóra alapján. Bérleti díj 85.000 (kéthavi kaució szükséges). Érdeklődni hétvégén is (elsősorban telefonon, email-ben nem): 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Ház Gödöllő 39,500,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

ÁRZUHANÁS, 41M Ft-ról most 39,5M Ft !!!!!!!! Gödöllő egyik legkedveltebb részén, csendes kis utcában családi házat kinálunk gyönyörűen felújitott belsővel, nagyon jó elosztással, amerikai konyhával, egy szobával a földszinten es hárommal az emeleten valamint rengeteg extrával (mint például az intelligens otthonok egyikével felszerelt) A leendő tulajdonos saját izléséhez igazithatja a ház külsejét ami egy jó kis szinre és épület dekorra vár. A telken található egy új épitésű, három gépkocsi beállós garázs melyből az egyik alatt egy szerelő akna van, a garázs tetején pedig egy padlás. Helyet kapott még a telken egy zöldségesnek funkcionáló tároló is valamint egy pince. Állattartók örömére egy több boxból álló kennel az állatok kényelmére szolgál. Az udvar igényesen rendezett, több virágzó gyümölcsfával. Az ingatlan tehermentes!

Eladó Lakás Budapest IX. kerület 8,500,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

9.ker.legjobb belvárosi részén,a Ráday utcában,pár perc sétára a Kálvin tértől,a Boráros tértől és a Nagy körúttól,az egyetemek közelében,kitűnő közlekedésnél,csendes jól szituált nívós környéken eladó,egy 30 nm+10 nm-es galériás 1 szobás,galériázott,földszinti,gáz fűtéses,hangulatos,csendes belső udvari és igényes jó állapotú garzon lakás.Nyugati fekvés,parkettás hangulatos szoba,gépesített konyhabútor,lakáshoz tartozó tároló,olcsó rezsi,költözhető állapot és jó beosztás jellemzi.Az egyetemek közelsége a környék és a lakás adottságai miatt befektetésnek is ajánlható.Irány ár: 8.5 M.Ft.Kérném,hogy ingatlanosok ne keressenek! 0620 377 8949

Eladó Ház Gödöllő 23,900,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Levittük az árat !!! ÁRON ALUL kinálunk Gödöllő Fenyvesi részén, örök panorámával, idilli környezetben egy 226m2-es, minden igényt kielégitő családi házat. Az igényes belső a mai izléseket elégiti ki, igy az ingatlan akár azonnal költözhető. A ház a 90-es években épült majd 2007-ben kapta mostani arculatát, tágas terekkel melyet még egy galéria is kiegészit.A leendő tulajdonos kényelmét szolgálja az egyedi tervezésű konyhabútor, a nappali, a négy szoba, a dupla komfort, a működő kandalló. A parkositott telekről se feledkezzünk meg ahol találhatunk egy medencét is, amit egy fúrt kútról üzemeltethetünk. A teljesen alápincézett ház még magába foglal egy két kocsi beállós garázst valamint tárolót, kazánházat, ahol megtalálhatunk a cirkó mellett egy vegyes tüzelésű kazánt is, mely az igazán hideg napokon segiti lecsökkenteni fűtési költségeinket.

Eladó Ház Nézsa 12 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

80 m2-es Parasztház(tornácos) eladó NÉZSÁN 3 szoba, beépitett konyha,fürdő,wc,tároló,kazánház. Udvarban plussz szerszámos kamra található a házhoz új terasz lett épitve. A ház teljessen felujitva kivül,és belül. A telek teljes nagysága 1000 m2. Budapestre 43 perc alatt lehet beérni a VÁC-i gyorsforgalmi út-roll. Külföldiek által kedvelt cserhátdombsági terület. (Csővár Vashegy) Látni és Megszeretni Az ár alkuképes!

Eladó Ház Ács 7,990,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Ács központjában (Fő út 23.) eladó egy 111 m2-es, 3 szobás felújítandó családi ház, gáz és vegyes tüzelésű fűtéssel. A telek 1900 m2-es, több melléképülettel.

Eladó Új építésű lakás Budapest IV. kerület 54,000,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

„Az Alapító külön, 1/1 arányú tulajdonában áll az alaprajzon 10. sorszámmal jelölt, az ingatlan-nyilvántartásba Budapest, IV. kerület/A/10 hrsz. alatt felveendő, 1048 Budapest, Homoktövis utca 123., III. emelet 10. ajtószám alatt kialakítandó, 119,67 m2 (kerekítve 120 m2) alapterületű, négy szoba, nappali, előtér, két közlekedő, konyha-étkező, fürdő, tároló, zuhanyzó, gardrób és fenti tároló helyiségekből álló lakás, 31,29 m2 alapterületű terasszal, a közös tulajdonból hozzátartozó 1366/10.i hányaddal. Fűtés:gáz (cirkó) Komfort:luxus Lift:nincs Parkolás:lakáshoz van kültéri parkoló Kilátás:panorámás

Eladó Lakás Hatvan 8,500,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Hatvan központjában, tégla építésű társasház 2. emeletén , 1,5 szoba+étkezős, konvektoros fűtésű 51 m2-es TEHERMENTES lakás eladó. A bejárati ajtó cserélve, valamint hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre. Irányár:8,5 millió Ft/HL58 Az udvaron garázs eladó 1,6 millió Ft-os irányáron. A lakás értékegyeztetéssel családi házra cserélhető!

Eladó Lakás Lőrinci 7,500,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

Lőrinci kertvárosi részén , tégla építésű társasházban 75 m2-es földszinti, jó elosztású központi fűtéses lakás eladó. Irányár:7,5 millió Ft/VL12

Eladó Lakás Budapest XVII. kerület 19,900,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

INGATLANÁRUHÁZ TEL.: 06 30/690-82-80 Rákos-hegyen, Helikopter lakóparkban eladó, 910 nm-es telken, 6 lakásos, mediterrán jellegű társasház földszintjén, 135 nm-es önálló kerttel, autóbeállóval rendelkező, 2009-ben épült, 65 nm-es, újszerű, fiatalos, amerikai konyhás, nappalis 2 hálószobás, igényes öröklakás. Az ingatlan dél-keleti fekvésű, két oldalról kert öleli. A kertkapcsolatos, 12 nm-es teraszról az előszobába jutunk, ahol tágas gardróbszekrény található. Az amerikai konyhás nappali (38 nm) nagy ablaka a teraszra néz. Fűtés: cirkóról. A nappaliban és a fürdőszobában padlófűtés, a szobákban radiátor található. Extrák: beépített konyhabútor, mosogatógéppel, sütővel, kerámia lapos tűzhellyel, hűtővel, szagelszívóval, beépített fürdőszoba bútor, riasztó, alumínium redőny. Légkondicionáló előkészítése a falban, automata kertkapu, kertben kis szerszámos kamra, kerti gyerekjáték (hinta, homokozó, opcionális). A ház ytong téglából épült, hőszigetelése kiváló. Irányára: 20,5 MFt. JOGI TANÁCSADÁS és HITEL ÜGYINTÉZÉS!

Eladó Telek Alsóörs 9,000,000 Ft

Posted: 12 Dec 2011 03:05 PM PST

A Balaton északi partjának egyik legszebb településén, Alsóörsön, csendes környezetben eladó egy két utcára nyíló belterületi építési telek szép panorámával a Balatonra és a dombokra. A szabályos alakú telek mérete 682 nm, a beépíthetősége 15%. Az ingatlanra családi házat lehet építeni, a víz a telken van, villany a telekhatáron, csatorna és gáz az utcában. Irányár: 9 millió Forint. Kód: 1161