2011. december 10., szombat

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Tordas 29,800,000 Ft

Posted: 10 Dec 2011 03:59 PM PST

Tordason, festői környezetben, dombtetőn, exkluzív családi házas lakókertben eladó egy 220 nm-es, 2006-ban épült ház. Ezt látni kell !!! Dupla komfortos, 3 wc, mosókonyha, dolgozó, 3 háló, nappali amerikai konyha, nyári konyha, és melléképületek. Nagy, parkosított kert, 25 nm-es terasz.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XXII. kerület 11,800,000 Ft

Posted: 10 Dec 2011 03:59 PM PST

Nagytétényben, Bartók Lakótelepen eladó egy földszinti, 72 nm-es, közepes állapotú, konvektoros, 3 szobás lakás. 2 szoba külön nyílik, fürdőszoba, wc, kamra, gardrób (beépített) és konyha. Jó lakóközösség, kiváló infrastruktúra ! Most akciósan 11,8 MFt-ért !!!

Kiadó Lakás Budapest XXII. kerület 55,000 Ft

Posted: 10 Dec 2011 03:59 PM PST

BUDAFOKON 1+2 szobás lakás mérhető fűtéssel kiadó, akár azonnali költözéssel. 57 m2-es, beosztása ideális: a szobák mind külön nyílnak, a lakás körbejárható, kis franciaerkélye is van; konyhája ablakos, bár nem túl nagy, fürdőszobája kádas. Szellősen, bútorozott, egyszerű, de jó állapotban lévő holmival, így némi saját bútor is kényelmesen elfér. Gépesített is, csak mosógépet kell hoznia a bérlőnek. Nagyon világos, csendes lakás, jó állapotú, mérhető házközponti fűtéssel. Rendezett, liftes, csúsztatott zsalus ház 3. emeletén van. Csendes, nyugodt, barátságos környék, sok zölddel, mégis jó közlekedéssel: körtér busszal negyedóra. Gyermek nem akadály, ám elsősorban kisállat nélkül költöző bérlőket várnak. Rezsije nem magas: közös költség 9.000, minden egyéb mérhető (a fűtés is, bár ennek költségére még nincsenek pontos adatok, mert most szerelték fel a mérőt, még nem érkezett azóta számla).. Irányár: 55.000 (kéthavi kaució szükséges, ez fizethető két részletben is). Érdeklődni hétvégén is (csak telefonon, e-mailben nem!): 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Telek Pomáz 15,900,000 Ft

Posted: 10 Dec 2011 03:59 PM PST

Budapest mellett Pomázon a Meselián, csendes utcában, családi házas övezetben, 681 m2 déli fekvésű örök panorámás építési telek, tulajdonostól eladó. Víz, villany, csatorna, telefon bekötve, kábeltévé, gáz a telek előtt. Ir.ár: 15,9 M Ft. Gépkocsit beszámítok! Érdeklődni: promowear@vipmail.hu 30/2432-790

Eladó Lakás Vác 15,900,000 Ft

Posted: 10 Dec 2011 03:59 PM PST

ELADÓ TÉGLA ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁC DEÁKVÁRON KEDVEZŐ ÁRON! Eladó kitűnő állapotban lévő, 78 nm-es, 3 szobás, csendes, napfényes társasházi lakás Vác közkedvelt részén Deákváron. A társasházi lakás rendezett, három szintes, tégla építésű társasház I. emeletén található. A közlekedőből megközelíthető a világos lakás mindhárom tágas szobája, a konyha az étkezővel, valamint a fürdőszoba wc-vel. A lakás nappalijából léphetünk ki a nagyméretű 12 nm-es erkélyre. A lakás gazdaságos fűtéséről, gázkonvektorok gondoskodnak. Az alacsony közös költség miatt akár nagyobb családok számára is ideális választás lehet az ingatlan. Parkolási lehetőség a társasház előtt. A társasház könnyen megközelíthető, a közelben számos bevásárlási lehetőség, valamint óvoda és iskola is pár perc sétával elérhető. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTEL AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Sorház Vác 23,490,000 Ft

Posted: 10 Dec 2011 03:59 PM PST

ELADÓ VÁC DEÁKVÁRON 140 NM-ES 4 SZOBÁS KÉTSZINTES SORHÁZI LAKÁS Eladó Vác Deákváron, kitűnő állapotban lévő, 2001-ben teljesen felújított, 140 nm-es, 4 szobás, kétszintes sorházi lakás. A jó elosztású, tágas lakóterű sorházi lakás csendes, központi helyen található. A földszinten található a világos és tágas nappali, a konyha és a kényelmes étkező, melyet 2001-ben építettek a házhoz így biztosítva a nyugodt étkezéseket. Szintén a földszinten kapott helyet még a háztartási helyiség, melyben található a ház fűtéséről gondoskodó korszerű gázkazán (Saunier Duval), valamint az egy gépkocsit befogadó, aknával rendelkező garázs. A ház emeletén a közlekedőből megközelíthető mindhárom nagyméretű szoba, valamint a fürdőszoba tusolóval, wc-vel. Az ingatlan földszintjén az összes helyiség kerámia lappal, az emeleti szobák és a közlekedő pedig parkettával burkoltak. Az étkezőből érhető el a kényelmes terasz, ahol megtalálható az épített grillező, a kertben pedig a bográcsozó. A kertben lehetőség van még 2-3 gépkocsi parkolására is. Kitűnő választás az ingatlan akár nagyobb családok részére, de alkalmas lehet akár irodának is az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően. A közelben minden szükséges intézmény megtalálható, úgy mint a bölcsőde, óvoda, iskola, valamint számos bevásárlási lehetőség is. Vác központja és az M2-es autóút is pár perc alatt könnyen elérhető. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTELEK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.