2014. január 5., vasárnap

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Telek Budapest XI. kerület 44,000,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Eladó tulajdonostól XI. kerületben, Neszmélyi úton egy 1054 nm-es telek, rajta egy 60-as évek végén épült 90 nm-es családi ház (2 szoba, konyha kis kamrával, fürdőszoba, előszoba), garázs, nyári konyha, kerti tároló. Irányár: 44 M Ft

Eladó Lakás Budapest XXI. kerület 9,800,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Eladó Csepelen a Cirmos sétányon egy 49m2-es, másfél szobás, nyugati fekvésű, erkélyes, parkra néző, földszinti, téglaépítésű, konvektoros fűtésű lakás. 2013-ban cserélt 9 légkamrás műanyag nyílászáróval, és 13 ponton záródó hangszigetelt biztonsági ajtóval felszerelt. A konyha és az előszoba-étkező 2011-ben lett felújítva. A közelben szupermarket, buszmegálló (éjszakai járattal is), óvoda, iskola, orvosi rendelő van. A környéken park, kiserdő, horgásztó, mező, játszótér is található. Jó parkolási lehetőséggel. A házban fiatalos a lakóközösség, és a háznak nincs közmű tartozása.

Eladó Ház Dunaharaszti 18,500,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Eladó egy 70-es években épült, vegyes falazatú, előkertes, bővíthető kockaház. A ház összkomfortos, világos, jó elrendezésű 3 szobával, nagy konyhával. A kertben található egy újonnan épült kb. 30 nm-es garázs, amely összeér a házzal, így ott kialakítható még egy szoba. A kert 150 nöl-es, benne fúrt kút, kerti csap, kennel.

Eladó Házrész Érd 11,900,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Eladó Érden! Eladásra kínáljuk ezt a házfelet, kedvelt környéken, jó tömegközlekedéshez közel. A ház 1976-ban épült téglából, egymásból nyíló két parkettás szobából, konyhából, előszobából ,hallból, kamrából áll. A konyha alatt nagy pince ahol a cirkó is helyet kapott. A telek, 425nm rajta egy kis melléképület.Közel iskola , bevásárlási lehetőség. Ár 11.9MFt

Eladó Lakás (Panel) Budapest XX. kerület 11,900,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Budapest XX. kerület, Pesterzsébet központjában IV szintes csúsztatott zsalus épület I. emeletén felújított 67 m2-es tehermentes lakás eladó. A lakásban konyha, fürdőszoba, WC és előszoba, valamint két egész, illetve egy félszoba található. A lakás egy 10m2-es erkéllyel is rendelkezik. A lakás belső kialakítása és felújítása igényes, jó minőségű anyagokkal történt: egyedi fa belső nyílászárók, rézfugás burkolatok. A külső nyílászárók redőnnyel ill. ráccsal ellátottak. A lakás távfelügyelethez bekötött riasztóval rendelkezik. A közelben van iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek és számos buszmegálló is.

Eladó Lakás Budapest XXII. kerület 9,300,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Eladó tulajdonostól egy tehermentes Budapest XXII. kerület Budafok városközpontban található barátságos társasházi lakás I. emeleti lakás. A lakás optimális kihasználása érdekében mind a szobákban, mind az amerikai típusú konyhában beépített bútorok kerültek kialakításra. A bejárati ajtó egy éve, a műanyag nyílászárók néhány éve lettek beépítve, a parketta szintén a közelmúltban lakkozásra került, továbbá a parkra néző ablakok szúnyoghálóval felszereltek, valamint a lakás karbantartott klímával is rendelkezik. A nyílászárók jó állapotára és az egyénileg szabályozható fűtésrendszerre tekintettel a téli fűtési szezonban a gáz költsége alacsony, a lakás méretéből adódóan pedig általánosságban elmondható, hogy a közüzemi költségek minimálisak. A közös költség jelenleg 13.090 Ft havonta, amely összeg a korlátlan vízhasználatot is magában foglalja. A társasház csendes, a közeli vasúti forgalom és főút zajától a közelmúltban felépített zajvédőfal véd. Az ingatlan elérhetősége kiváló, hiszen a 47-es villamos, valamint számos busz megállója 5 perc sétával elérhető, melyekkel tervezhető időn belül többek között a Móricz Zsigmond körtérre, a Szent-Gellért térre, a Fővám térre, az Astoriára, valamint a Deák Ferenc térre egyaránt eljuthatunk, valamint a közelében felújított vasútállomás is található, amellyel például a Déli pályaudvar rövid idő alatt szintén elérhető. Az ingatlan közelében van piac, rendőrség, számos élelmiszerüzlet (Auchan;Cba;Spar), óvoda, iskola, orvosi rendelő, valamint a Duna part közelsége lehetőséget biztosít biciklizésre, futásra. Gépjárművel a ház előtt, illetve az ablakokból látható helyen lehet parkolni.

Eladó Lakás Szentendre 6,000,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Szentendrén eladó egy 36nm-es téglaépítésű butorozott lakás csendes zöld övezetben a papszigettel szemben nem árvizes terület .jó megközelíthető 10-percre a bevásárlóközpont buszmegálló.

Eladó Lakás Budapest XIX. kerület 5,900,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Kispesten, a XIX.ker. 5 lakásos házban eladó garzon, kb. 10 m2 előkerttel, akár bútorozottan is!

Eladó Ház Galgahévíz 13,800,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Eladó/cserélhető Galgahévízen egy 110m2-es összközműves önálló családi ház 1332m2-es (370nöl) rendezett kertel. A házban található 2 önálló szoba, egy nappali bárpulttal, kandallóval, előszoba, étkező, konyha, spejz, külön wc, fürdőszoba zuhanyzóval, káddal, wc-vel. 2005-ben teljes burkolat és gépészet fel lett újítva, továbbá külső hőszigetelés, műanyag ablakok, ajtó, riasztórendszer lett beépítve. A házhoz közvetlenül kapcsolódik az 50m2-es járólappal ellátott szerelő aknás garázs, melyben a kazánház is található. A fűtést és a meleg víz ellátást 2010 őszén üzembe helyezett kombi cirkó végzi, valamint a ház fűthető egy szintén 2010-ben beüzemelt vegyes tüzelésű kazánnal is. Az ingatlanhoz tartozik még egy 30m2 különálló melléképület, mely használható tárolónak, garázsnak. A kertben, 2 termő gyümölcsfa, dísz fák és bokrok, sövény, virágos kertek, sziklakert, szalonna sütő, bográcsozó és egy 14m3 kerti tó biztosítja a nyugodt hétvégi kikapcsolódás lehetőségét. A locsolás ásott gyűrűs kútról téliesített, fagy védett hidroforral lehetséges. A saroktelken fekvő ingatlanra 2 utcáról is be lehet hajtani autóval. Távolsági buszmegálló 1km-re gyalog, vasútállomás 3km-re található. A buszok közvetlenül az M3 autópályán a Stadionokhoz, vagy Gödöllő érintésével a Stadionokhoz, míg a vonatok a Keleti pályaudvarra érkeznek. Autóval az M3 autópályán és a 3 főúton lehet eljutni Gödöllőre, Budapestre. 14 Millió forintig beszámítok Kistarcsai, Nagytarcsai, Csömöri, Mogyoródi, Péceli (akár felújításra szoruló) önálló családi házat.

Eladó Lakás Budapest XXII. kerület 11,500,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Jó levegő, csend, nyugalom, zöldövezet! TULAJDONOSTÓL eladó, tégla építésű, egyedi gázfűtésű lakás. Campona-hoz közel, Bartók Béla úti lakótelepen, a 33-as busz vonalán, hatalmas ősfás park közepén, 3 emeletes „kocka" házak között, eladó egy 56 nm-es, részben felújított, két szobás, erkélyes lakás. Az 1976-ban téglából épült három emeletes, mindössze 15 lakásos ház homlokzata ép, lépcsőháza tiszta, gondozott, új nyílászárókkal. A I. emeleti, K-i fekvésű lakás jó elrendezésű, külön bejáratú szobák és akár körbejárható 52 nm, a nappaliból 4 nm-es, fagyálló csempével burkolt loggia nyílik békés kilátással a hatalmas parkra, mely a házat körbeveszi. A szobák méretei 18 és 13 nm. Az előszobából nyílik a külön WC, majd a konyha, és szoba mellett a fürdőszoba. A konyhán és fürdőszobán is nagy méretű (termo üvegezésű) ablak található, melynek köszönhetően minden helyiség világos, könnyen szellőztethető. A lakást részben felújították, a fűtés parapetes, gázkonvektor, álkandallót formázó. Az ablakokat korszerű műanyag nyílászárókra cserélték. A szobákban laminált parketta található. A I. emeleti lakás ideális elhelyezkedésének köszönhetően alacsony fűtésköltségű, és egyébként is alacsony költséggel tartható fent, az egyedi gázkonvektornak köszönhetően. A fogyasztások gáz, víz és villany óraleolvasás alapján fizetendő. A házak között minden időben kényelmesen parkolhatunk. Óvoda, iskola gyalog megközelíthető távolságban, az Aldi és a Lidl üzletei egy megállónyira, a Campona bevásárlóközpont 3 buszmegállónyira (33-as, 33E buszok) található. Vasúttal a Velencei tó 30 perc alatt elérhető. Kérem, ingatlanirodák ne keressenek! Plusz garázs vásárolható, ár megegyezés szerint.

Eladó Ház Bátonyterenye 16,900,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Pékség családi házzal eladó Bátonyterenyén (Kisterenyén, Salgótarjántól 10 km-re), hagyományos fatüzeléses \"magyar\" és modern gőzcsöves olasz kemencével - öröklés miatt. Külön bejáratú saját bolttal, teljes közművel, kulturált, rendezett környéken. Az üzem termékei az elmúlt 20 év alatt komoly elismerést vívtak ki. A családi ház két szintes, 4 szobás, összkomfortos, légkondival, két garázzsal.

Eladó Ikerház Ócsa 19,500,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Ócsán központhoz nagyon közel, csendes, rendezett utcában eladó új építésű kétlakásos családi ház ikerház, tömegközlekedés közelében, a vasútállomástól 3 utcára, az óvodától 2 utcára, a buszmegállótól 1 utcára, a közért egy utcára. Az ingatlan: két generáció együttélésére, illetve baráti családok, testvérek, együtt lakására is kiválóan alkalmas. Az ingatlan, területileg osztható 1079 nm. A házak saját külön bejáratúak, saját udvarral rendelkeznek, ill. csak a garázsfalukkal kapcsolódnak egymáshoz. A két házikó egyenként 88,8 illetve 95,3 nm. A kisebb ház: 2 szoba, nappali-étkező-(amerikai konyha) főzőkonyha, fürdőszoba, WC, előszoba, kamra, gépkocsi tároló. A nagyobb ház: 3 szoba, nappali-étkező-(amerikai konyha) főzőkonyha, fürdő, WC, előszoba, gardrób, kamra, gépkocsi tároló. Az épület, kiemelkedően minőségi építőanyagokból, és minőségi szakipari munkával kerül kialakításra. A szobák, padlószőnyeggel, a nappali, és az egyéb helyiségek, kerámia lapokkal egyaránt burkolhatók, az egyéni igényeknek megfelelően. A kisebb ház ára 19,8 a nagyobb ház 24,5 millió Ft. Ugyanez szerkezet készen 1,5 millió kedvezménnyel. A házak együttes ára 43 millió Ft. A kulcsra kész átadáshoz, 2 hónap szükséges, egyéni igények szerint választható burkoló anyagokat, az ár: 3000Ft/m2-ig tartalmazza. Érdeklődni: ocsaihaz2013@gmail.com Tel: +36-20-436-1642

Eladó Ház Monor 5,100,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Eladó családi ház központban nagy telekkel,gyümölcs fákkal,fúrt kút 35nm-es lakható melléképület + 15nm-es pince lidl.spar,vassút állomás 2 perc. A ház kissebb felújításokra szorúl de lakható! Az ár irányár hívjon bizalommal

Eladó Ház Dombóvár 13,500,000 Ft

Posted: 05 Jan 2014 03:18 PM PST

Dombóváron a Kossuth utcában, nyugodt környezetben, gazdálkodásra alkalmas 3,5 szobás, 142 m2 -es, belülről igényesen felújított családi ház eladó, illetve nagyatádi családi házra cserélhető! - Hőszigetelt fa nyílászárók - Központi fűtés, gáz, vegyes tüzelésű kazán, hőtárolós kályha, cserépkályha - A nappali, konyha és étkező egy légtérben van. - Csatornázott. Fürdő káddal, zuhanyzóval és WC-vel, továbbá külön WC - 20 nm téglázott pince van a ház alatt