2013. december 3., kedd

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Kiadó Lakás (Panel) Szeged 60,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

Szeged, Lomnici utca zöldövezeti részén 61 m2-es, hőmennyiségmérős, redőnyözött, teljesen felújított panellakás, melyben 1 + 2 szoba, étkezőkonyha, erkély található, új nyílászárókkal, bejárati- és beltéri ajtókkal felszerelve, kocka épületben KIADÓ! Az ingatlan padlóburkolata a szobákban laminált parketta az egyéb helységekben járólap, és az előszobában, pedig egy sok mindent elnyelő, nagyméretű, új beépített szekrény is található. Az épület parkosított, zöldövezeti környezetben, a körtöltés lábánál található, ahol a picik nagy örömére több játszótér is ki lett építve. Az ingatlan közelében óvoda, iskola és mindenfajta üzlet megtalálható (országos szupermarketek, pizzéria, stb.).A bérleti díj: 60.000.- + rezsi/hó kaució is szükséges.

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 4,800,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

BLAHÁTÓL NEM MESSZE (Auróra u.) kis lakás kedvező áron, mindennemű teher- és közüzemi díj tartozástól mentesen eladó. 30 m2-es, egyszobás, normális állapotú – fűtése gázkonvektor. Adottságai praktikusak: a szoba világos, utcai fekvésű, nagy ablakkal, a fürdő zuhanyzós. Rendezett, karbantartott, jó lakóközösségű, kis létszámú téglaház magasföldszintjén van, zárható kis udvarról nyílik. Fejlődő, egyre kulturáltabb környék, jellegzetesen belvárosi hangulat, kiváló közlekedés (éjszakai is!) és infrastruktúra: közvetlenül a Körút mellett van, a remek megközelíthetőség, vásárlási- és szórakozási lehetőségek minden előnyével. Abszolút biztonságos környék, nem messze található a kerületi rendőrség. Ideális lakás befektetésnek, kiadás céljára: pillanatok alatt kiadható – sok éven át bérlők laktak benne, egészen néhány nappal ezelőttig – igény esetén teljesen bútorozva, a lakásban található valamennyi berendezési tárggyal együtt is megvásárolható. De saját lakás céljára is kitűnő: kellemes otthon lehet pároknak, diákoknak, dolgozó fiataloknak, akik számára fontos a központi elhelyezkedés. Rezsije reális: közös költség 13.000 (korlátlan vízfogyasztással) - minden egyéb mérhető. Irányár: 4,8 M. Érdemes megnézni, nagyon jó adottságú kis lakás normális házban, kitűnő közlekedésnél. Érdeklődni hétvégén is - elsősorban telefonon: 20/802-00-02 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Lakás Budapest III. kerület 11,500,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

Óbudán, az Árpád Fejedelem útján (Sun Palace mellett) 37nm-es, téglaépítésű lakás TULAJDONOSTÓL eladó rendezett házban. Keleti fekvésű, nagy fürdőszobás, világos, Dunára, Margitszigetre panorámás, másfél szobássá alakítható, alacsony rezsivel(25-30ezer/hó). A felújítás költségét az árból elengedem, így a saját elképzelését válthatja valóra. A lakás rendkívül jó helyen, Óbuda-Újlak, óbudai promenád, Kolosy tér, Szépvölgyi út közvetlen közelében, jó közlekedésnél található. Az épület külső szigetelését tervezik, ami nem növeli meg a tulajdonosok kiadásait, mert a ház saját forrásából fedezni tudja ennek költségeit. Hívjon bátran, minden ajánlatot meghallgatok!

Kiadó Lakás (Panel) Debrecen 80,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

Db Belvárosban,60 nm-s,3 szobás,mért fűtéses,erkélyes,szépen berendezett lakás,2-3 embernek vagy családnak, hosszú távra kiadó.Piac,központ,Fórum 2 perc.

Eladó Lakás Miskolc 4,200,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

Eladó a Dél-Kiliáni városrészben a Könyves Kálmán utcában, egy 4 emeletes társasházba, 2 emeleti, 40nm-es, 1,5 szobás, gázkonvektoros lakás! A szobákban fa parketta, a többi helyiségben linóleum burkolat található, a lakás falai gletteltek, festettek. A rengeteg napfényről a D-i tájolás gondoskodik. A lakáshoz önálló pince tartozik. A lakókörnyezet nyugodt, tiszta, rendezett. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Hívjon és nézzük meg együtt! Vegye igénybe személyre szabott hitel, pályázat és biztosítási tanácsadóink ingyenes tájékoztatóját, igény szerint!

Eladó Üzlethelység Budapest VI. kerület 3,700,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

CSERE ÉRDEKEL! Családi okok miatt Eladó egy 125 nm2 üzlethelyiség BÉRLETI JOGA adósságmentes bt.-vel együtt. Utca sarkon helyezkedik el, 3 utcai és 1 udvari bejárattal, valamint 2 utcai kirakattal rendelkezik. Három, akár négy külön bejáratú üzletként is használható. Két külön mellékhelyiség, egyik zuhanyzóval felszerelt. Teljes méretében galériázható. Részben felújított. Jelenleg raktárként használjuk. Érdeklődni minden nap 09-20 óra között.

Eladó Ház Bakonyszentkirály 4,500,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

Felújításra szoruló családi ház, falú szélén eladó. VÍZ VILLANY VAN. GÁZBEKÖTÉS lehetősége a kertben.KÚT az udvarban..Szép kilátással.. A HÁZ KŐFAL ALAPON B-30 AS TÉGLÁBÓL ÉPÜLT.PINCE VAN.2 SZOBÁS MINDEGYIK 4,5X4,5M ES. 2 KAMRA FÜRDŐSZOBA. A TELEK 771 NÉGYSZÖGÖL.

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 7,600,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

A Klinikák és az Üllői út közelében jó közlekedésű körzetében, eladó egy téglaépítésű háromemeletes társasházi, 38nm-s, 1,5 szobás, erkélyes, felújított, II. emeleti lakás, 7.600.000-ft., - eladási irányáron a VIII. kerületben. ( A gázkonvektor ami a képen látható, már cirkófűtés rendszerre lett át alakítva.) A Corvin Plaza és a Corvin sétány,7-8 percre van, a 3-s metró szintén a közelben. Ezenkívül, különböző üzletek, boltok, éttermek néhány perc távolságra találhatóak. A körzet teljes körű felújítás és átalakítás alatt van, ami azt jelenti, hogy az itt vásárolt ingatlanok értéke rövid időn belül a piaci ingatlanok értéke fölé emelkedhet. Ezért, elsősorban befektetőknek, és az olyan magánszemélyeknek ajánlom, akik látják a befektetés pozitív irányú emelkedés mértékét. Érdeklődni a megadott telefon számon lehet. / Kérem ingatlan értékesítők, ne hívjanak. /

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

A XIV. kerület, Szőnyi úti, rendezett, jó közlekedésű, csendes, parkosított részen, eladó egy társasházi, 45nm-s, első emeleti, felújított 1,5 külön nyíló szobás lakás, 14nm-s garázzsal, és külön egy 3nm-s, földszinti tárolóval. A társasház négylakásos, egyszintes téglaépítésű, a belsőudvar tágas, és gondozott. Üzletek, boltok, éttermek, iskola, óvoda, játszótér és a buszmegállók a közelben. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom, 14.500.000.-ft.,eladási áron. Érdeklődni a megadott telefon számon lehet. / Kérem, ingatlan értékesítők ne hívjanak. /

Eladó Lakás Budapest XXII. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 03 Dec 2013 03:11 PM PST

Rózsavölgy egyik frekventált zöldövezeti, csendes részén a XXII. ker., Ady Endre úton a Pék utca közelében, eladó egy 53nm-es, erkélyes, + 2nm-es tárolóval ellátott, felújított, ( új nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, a falban húzódó áram vezetékek-kábelek, víz - gáz és fűtésrendszer teljes körű felújítása, cirkós.) 2 szobás, második emeleti tégla építésű lakás. Közös költség,12.000.-ft (víz fogyasztással együtt.) TV., internet, vezetékes telefon, bevezetve. Az épület 2 szintes, a 70-s, években épült, lakópark elrendezésű, több külön álló társasház, egymástót kisebb távolságokban, jól karbantartott, gondozott zöldövezeti területen. Autó beállási lehetőséget a vételár tartalmazza. A tömegközlekedés kiváló, a 41,-s villamos, a 150, 250, 114, 86,-s buszok, sűrű járataival könnyítik a gyors közlekedést. Bevásárló központ, ( Spár ), boltok, iskola, óvoda, játszótér, szintén a közelben. Az összetartó jó lakóközösségnek köszönhetően, csend és a nyugalom övezi a környéket. A táj lenyűgöző, a nyugalom szinte átöleli felső Rózsavölgyet. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom,18.500.000.- ft., irányáron. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. / Kérem, ingatlan értékesítők ne hívjanak! /