2013. december 25., szerda

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Vendéglátó Dunakeszi 2,999,000 Ft

Posted: 25 Dec 2013 03:20 PM PST

Figyelem!!! -már csak 1 üzlet átadó a hirdetett 2 közül!!! ( másik lehetőség Bp.Xvi. Sashalmon található ) -az átadás nem pénz kérdése, ha nem felel meg az alábbi feltételnek, akkor az üzlet nem átadó: csak lelkes, munkájára igényes, az üzletével foglalkozni akaró partnert keresünk! - az üzlet jelenleg is nyereséges, de a nagyszámú üzlet miatt rengeteg fejlesztési lehetőség maradt kiaknázatlan időhiány miatt ( pl. Kiszállítás ) Telefonon csak minimális információ kapható, komoly érdeklődés esetén személyes találkozó szükséges. Magyarország legnagyobb privát hamburgerező hálózatának dunakeszi egysége a franchisetulajdonostól átadó üzemeltetésre mindössze 2.999.000 Ft-ért! ( mindössze a franchisedíj összegéért ) A fenti összegért üzemeltetési jogot szerezhet, ami azt jelenti, hogy átvesz egy működő üzletet, beruházás nélkül és Ön üzemelteti tovább. Tulajdonjogot vagy bérleti jogot nem szerez. Az üzemeltetés során keletkező nyereség az üzemeltetőt, tehát Önt illeti. Ezzel minimális kockázattal belevághat egy üzleti vállalkozásba, hisz a tulajdonos minden szükséges eszközt már megvett, beszerelt, kiépített, egy évek óta stabilan működő rendszert kell tovább üzemeltetni a tulajdonos szakmai felügyelete mellett. Ha nem vagyok elérhető, küldjön sms-t és visszahívom!

Eladó Vendéglátó Budapest XVI. kerület 2,999,000 Ft

Posted: 25 Dec 2013 03:20 PM PST

FIGYELEM!!! -Már csak 1 üzlet átadó a hirdetett 2 közül!!! ( másik lehetőség Dunakeszin található ) -Az átadás nem pénz kérdése, ha nem felel meg az alábbi feltételnek, akkor az üzlet nem átadó: CSAK LELKES, MUNKÁJÁRA IGÉNYES, AZ ÜZLETÉVEL FOGLALKOZNI AKARÓ PARTNERT KERESÜNK! - az üzlet jelenleg is nyereséges, de a nagyszámú üzlet miatt rengeteg fejlesztési lehetőség maradt kiaknázatlan időhiány miatt ( pl. kiszállítás ) Telefonon csak minimális információ kapható, komoly érdeklődés esetén személyes találkozó szükséges. Magyarország legnagyobb privát hamburgerező hálózatának SASHALMI egysége a franchisetulajdonostól átadó üzemeltetésre mindössze 2.999.000 Ft-ért! ( mindössze a franchisedíj összegéért ) A fenti összegért üzemeltetési jogot szerezhet, ami azt jelenti, hogy átvesz egy működő üzletet, beruházás nélkül és Ön üzemelteti tovább. Tulajdonjogot vagy bérleti jogot nem szerez. Az üzemeltetés során keletkező nyereség az üzemeltetőt, tehát Önt illeti. Ezzel minimális kockázattal belevághat egy üzleti vállalkozásba, hisz a TULAJDONOS MINDEN SZÜKSÉGES ESZKÖZT MÁR MEGVETT, BESZERELT, KIÉPITETT, egy évek óta stabilan működő rendszert kell tovább üzemeltetni a tulajdonos szakmai felügyelete mellett. HA NEM VAGYOK ELÉRHETŐ, KÜLDJÖN SMS-T ÉS VISSZAHÍVOM!

Kiadó Ház Sződ 50 Ft

Posted: 25 Dec 2013 03:20 PM PST

Kiadó Sződ központi részén 2 szoba ,konyha ,fürdőszobás családi ház. Telek méret 800 nm, alapterület 60 nm. A ház épületgépészete felújítva, hőszigetelt illetve nyílászárók cserélve. A telken található egy melléképület alápincézve, és fúrt kút. Jó közlekedés , bolt, iskola, óvoda orvosi rendelő stb. könnyen elérhető. Alacsony rezsi. Bérleti díj: 50.000+rezsi Két havi kaució szükséges Ér: 06-30-243-69-81

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 19,000,000 Ft

Posted: 25 Dec 2013 03:20 PM PST

Megvételre kínálom a XVII. kerületben ezt a nagyszerű természeti adottságokkal rendelkező családi házat! A kert végén patak folyik és erdő helyezkedik el. A kert lejtős,lépcsőzetesen lett kialakítva. A telken álló ingatlan állapota felújítást igényel!1/3 részben vályogház 2/3 részben tégla. 1950-ben épült,nem feltétlen lebontandó ház. Megvannak a korabeli szépségei. Kedvező tömegközlekedés. Az ár a telek adottságaira irányul. Befektetésnek,vagy szép otthonnak egyaránt alkalmas! Hívjon bizalommal!

Eladó Sorház Esztergom 12,000,000 Ft

Posted: 25 Dec 2013 03:20 PM PST

ELADÓ Esztergom-kertvárosban 98 m2-es 2 szobás nagy nappalis sorházi ingatlan. A belső szépen kialakított az alsó szinten kerámia járólapos burkolat van. A fűtés vízteres fa kandallóval történik, a ház szigetelt ez jelentősen csökkenti a fűtési költségeket. A földszinten találgató egy WC.A tetőtérbe falépcsőn tudunk feljutni, ahol két nagy hálószobát és fürdőszobát sarokkáddal,WC-vel találunk. A szobák szőnyegpadlósak. Az összes nyílászáró műanyag és szúnyoghálóval felszerelt. A rendezett kertbe a nappaliból juthatunk ki ami előtt egy fedett terasz lett építve. A kert végétől 5 m-re található a garázs és a fatároló egyben. A háztól a vonat állomás és 2 buszmegálló 10 percre van. Hívjon ha több információt szeretne.Képeket tudok még küldeni.

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XIV. kerület 60,000 Ft

Posted: 25 Dec 2013 03:20 PM PST

Zuglóban, egy 49 nm-es, másfél szobás, bútorozott lakás kiadó a 8. emeleten, parkra néző kilátással, közel az Örs vezér térhez. A lakás jól frekventált helyen található a Csertő utcában, a tömegközlekedés kiváló. 2012-ben nyílászáró csere, illetve szigetelés megtörtént az ÖKO program keretében. Irányár: 60000 Ft/hó + rezsi, érdeklődni lehet: +36209364021.

Eladó Ház Hódmezővásárhely 15,490,000 Ft

Posted: 25 Dec 2013 03:20 PM PST

Hódmezővásárhelyen, fő úthoz közeli, nyugodt, parkosított környezetben kínálom eladásra ingatlanomat. A telek területe: 791 m2. A teljes lakótér nagysága: 157 m2. A lakásban 4+1 szoba, 2 nappali, 2 fürdőszoba, gardróbhelyiség, közlekedő és külön WC van. A nappali-ban beépített bárpult van mosogatóval. A felső rész befejezése 2002-ben történt. Az utca felöli szoba külön konvektorral, míg a lakás többi része központi gázfűtéssel rendelkezik. A szobák és a többi helyiség kiválóan szeparáltak, így lehetőség van akár több generáció együttélésére is. Gépkocsibeállás akár több autó részére is megoldott. Garázs biztosítva. Az udvarban épített kerti sütő van. A hátsó füves telekrész kiválóan alkalmas egyéb elképzelések - építmények, szabadidő létesítmények megvalósítására, vagy akár mezőgazdasági gépek, járművek parkolására is, vagy akár egy különálló ház felépítésére. A szennyvízelvezetés a közcsatorna hálózatra való rákötéssel megoldott. A közelben buszmegálló, benzinkutak, főútvonal, vendéglátó helyiségek, élelmiszerüzletek találhatóak. Amennyiben szereti a kutyákat, a nagy zöldterület biztosított. S persze, nem csak a kutyák fogják ezt kedvelni. Kerti sütéshez, grillezéshez, parkoláshoz Ön és családja is megtalálhatja majd itt számítását. HÁZCSERE megoldás is érdekelne. Kertes családi ház esetében 9 mill. Ft Hmvhely, Szeged, Algyő, Szegvár, Mindszent területen. Várom az érdeklődést és az ajánlatokat. Üdvözlettel: P. Stefánia (tulajd.)