2013. október 29., kedd

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Csere Ház Velence 13,000,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Velencei házat cserélnék pesti lakásra 40-50 nm-es (2-3 szobás) lakásért plusz 13 M. Ft kp-ért négyszer akkora családi házat adok Bp. agglomerációjában lévő üdülőövezetben. Az V.-VI.-VII-VIII.-IX-XIII.-XIV.-XV kerület jöhet szóba. A velencei ház 200 nm-es, 6 szobás, tetőtér beépítéses, pince, ipari áram, összközmű, 700 nm-es telek, bevizsgáltatott iható vizű fúrt kerti csap, ami szivattyúval ellátja vízzel az egész házat, de a központi városi vízrendszer is be van kötve. Állandó lakosok által lakott központi helyen van a ház, pár perces könnyű sétával a tóhoz. Minden infrastruktúra biztosított: üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelők, gyógyszertár, posta, buszmegállók, vasútállomás, stb. Bármikor hívhat: 06-70-225-8964 Vagy írjon: velenceihaz@freemail.hu

Eladó Nyaraló Tass 5,300,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Eladó Bp-től 45km-re Tasson, horgászparadicsom szívében, vízparttól 30m-re, faluközponttól 5percre, 51es Főuthoz közel, csendes, nyugodt környezetben található! 3szintes nyaraló, amely álandó lakhatásra is alkalmas! Az épület a 90es években épült, új tetővel, frissen tapétázva, festve! Vegyes tüzelésű kazánnal, központi fűtéssel!sarokkádas fürdővel!Helységei:2nagy padlásszoba, terasszal! Középső szint nappali tágas nagy terasszal, konyha, fürdő szoba , külön wc! Az egész ház alatt egy tágas nagy szuterén található, amely saját igény szerint, akár további lakórésznek is kialakítható! Pihenni vágyóknak, csendet,nyugalmat kedvelőknek, de akár fiataloknak is szivesen ajánlom figyelmébe!Hívjon bizalommal!

Eladó Telek Balatonmáriafürdő 15,000,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

V Í Z P A R T I telek ELADÓ 130 négyszögöl, ár megegyezés szerint. összközmüves, építési tervel

Eladó Lakás Aszód 7,500,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Földszinti, cirkófűtéses beépített konyhás saját rezsijű lakás eladó. Azonnal beköltözhető, bútorozottan vagy anélkül.

Eladó Lakás Aszód 7,500,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Földszinti, cirkófűtéses beépített konyhás saját rezsijű lakás eladó. Azonnal beköltözhető, bútorozottan vagy anélkül.

Eladó Ipari terület Jánosháza 39,000,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

A 8-as és a 84-es főutak kereszteződésénél, Jánosházánál, közvetlenül a Leier KFT telephelye mellett, kiváló helyen, 13.300 négyzetméter terület, közvetlenül a főút mellett, kiépített aszfaltozott bejáróval, és a telekhatárnál lévő közmű kiépítettséggel eladó. Irányár 3.000 forint/négyzetméter. Érdeklődni lehet a 06-309408182 telefonszámon.

Eladó Lakás Vác 16,200,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

ELADÓ VÁC - DEÁKVÁRON TÉGLA ÉPÍTÉSŰ 3 SZOBÁS TÁRSASHÁZI LAKÁS GARÁZZSAL VIDEO FELVÉTEL AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON. Eladó kitűnő állapotban lévő, 78nm-es, 3 szobás, csendes, napfényes társasházi lakás Vác közkedvelt részén, Deákváron. A társasházi lakás rendezett, három szintes, tégla építésű társasház I. emeletén található. A közlekedőből megközelíthető a világos lakás mindhárom tágas szobája, a konyha az étkezővel, valamint a fürdőszoba wc-vel. A konyhából nyíló kamra is segíti a tárolást. A lakás nappalijából léphetünk ki a nagyméretű 12nm-es teraszra. A lakás gazdaságos fűtéséről, gáz-konvektorok gondoskodnak. Az alacsony közös költség miatt akár nagyobb családok számára is ideális választás lehet az ingatlan. Parkolási lehetőség a lakás alatt található 20nm-es garázsban és a társasház előtt is lehetséges. A garázsból megközelíthető egy három helyiségből álló 15nm-es tároló helyiség, ami akár műhelyként is használható. A társasház könnyen megközelíthető, a közelben számos vásárlási lehetőség, valamint óvoda és iskola is pár perces sétával elérhető. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTEL AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Szolnok 12,500,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Eladó Szolnok belvárosához közel, jól megközelíthető helyen egy tégla építésű 130 négyzetméteres barátságos családi ház. A déli fekvésű, 3 szobás családi házból igazán szép és tágas otthont teremthet családjának. A helyiségek ideális méretűek, a két utcai szoba különnyílós, folyamatosan karbantartott, szép állapotú, igény szerint akár egy negyedik szoba is berendezhető, ezzel tovább növelve a tereket. A házhoz két fürdőszoba tartozik, mindkettőt teljesen felújították a tulajdonosok. Minden közmű be van vezetve a házba, a fűtés központi vegyes tüzeléssel megoldott. A ház alápincézett, egy 30 négyzetméteres pince tartozik hozzá. A családi ház külső homlokzatán, illetve az udvaron összesen négy darab nagyméretű reklámfelület van elhelyezve, melyek az új tulajdonosnak rendszeres jövedelmet biztosíthatnak. Tartozik még a házhoz melléképület, illetve tároló helyiség is. Autójának az udvaron található garázs biztosít védelmet. Az udvari víz szükséglet egy fúrott kúttal biztosított. Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal!

Eladó Ház Rákóczifalva 17,500,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Várja új tulajdonosát Rákóczifalván a Nyár utcában egy 120 nm-es kertes családi ház 900 nm telekkel. Elhelyezkedése kiváló, a központtól nem messze, jól megközelíthető helyen, buszmegálló 2 percnyire található. A lakóingatlan a 80-as évek közepén épült, s 2006-ban újították fel. Három szoba, nappali, étkező és egy fürdőszobából áll. A fürdőben kád és zuhanykabin is található. A szobák laminált parkettával burkoltak, az ablakok reluxával vannak ellátva. A konyha és az egyéb helyiségek hidegburkolattal vannak borítva. A szobák egymástól különállóan nyílnak A legnagyobb szobában egy klíma található, mely nyáron a kellemes hőmérsékletet hivatott biztosítani. A téli fűtés egy vegyes tüzelésű központi fűtési rendszer, illetve egy, a ház középpontjában elhelyezett kandallóval megoldott. A családnak a szórakozást kábel tv és internet elérés is biztosítja. Az udvar gondozott, fúrott kút van a telken, mellyel a locsolás biztosított Az udvaron található egy külön bejáratú garázs. Beépítéssel engedélyezett alsó épületek is tartoznak az ingatlanhoz. Az épület tetőtéri részében egy szoba került kialakításra, mely jelenleg tárolóként funkcionál, azonban a 2006-os felújítás kiterjedt a tetőtérre is, így teljesen új cserepek, illetve fa nyílászárók, ablakok kerültek beépítésre. A jelenlegi berendezési tárgyakból a régi tulajdonos szívesen átad a majdani új tulajdonosnak! A csere lehetősége fenáll!

Eladó Ház Szolnok 14,990,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Szolnok, Szandaszőlős városrészén eladó egy 117/160 m2-s, tetőteres, 3+1 félszobás, valamint nappalis, kertkapcsolatos amerikai konyhássá alakítható családi ház. A ház teljesen hőszigetelt, illetve minőségi, Velux nyílászárók kerültek beépítésre. A nappali és az amerikai konyha kialakítása a jövőbeli tulajdonos feladata, az egész ház könnyen személyre szabható, átalakítható, így könnyen saját elképzelései alapján alakíthatja ki új otthonát. A ház 2002-ban épült téglából, az alsó szinten korábban üzlethelyiség üzemelt. A fűtés központi fűtéssel gázkazánról megoldott, de fatüzelésű kazán beépítésére is van lehetőség. A tetőtéri szobák és a közlekedő laminált parkettával, illetve padlószőnyeggel burkoltak, a fürdő járólapos és tusolóval, mosdókagylóval, valamint WC-vel szerelt. Az alsó szinten külön WC található. A ház kettő bejárattal rendelkezik, a főbejárat a terasz felől nyílik. A házhoz tartozik 1+1 garázs is. Több extra beépítésre került, ilyen a klíma, az automata kapu, automata garázskapu, ipari áram, illetve fúrt artézi kút, mely a ház vízszükségletét biztosítja.

Eladó Lakás (Panel) Szolnok 5,800,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Szolnokon az Ispán Krt.-on, eladó egy 49 nm ,2.emeleti, keleti fekvésű, két szobás azonnal költözhető lakás liftes házban. A lakás jó állapotú, egyéni mérővel felszerelt, gyönyörű kilátással a Zagyva és a sétányra. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a városközpont csupán néhány perc séta. A közelben élelmiszerüzlet, orvosi rendelő, iskola.

Eladó Lakás (Panel) Szolnok 5,800,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Szolnokon az Ispán Krt.-on, eladó egy 49 nm ,1.emeleti, nyugati fekvésű, két szobás azonnal költözhető lakás, liftes házban. A lakás jó állapotú, egyéni mérővel felszerelt. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a városközpont csupán néhány perc séta. A közelben élelmiszerüzlet, orvosi rendelő, iskola.

Eladó Ház Tiszaroff 6,500,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Sűrgősen, családi okok miatt eladó családiház! Tiszaroffon, Tiszához 500 m-re, 200nm telken, 84nm, 3 szobás, mind 3 külön bejáratú, Wc, fürdöszoba szintén külön nyíló, Fürdöben, kád és zuhanyzó található, nagy konyhával, nagy folyosó + közlekedő. A ház 2 bejáratú. Csendes nyugodt környezetben, horgászati lehetőség van, boltok, orvos és minden ami a központban találató 5 percre. Öszkomfortos családiház, Családi okok miatt sürgősen eladó! CSAK KOMOLY VEVŐK ÉRDEKLŐDÉSÉT VÁRJUK!

Eladó Telek Kismaros 972,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

ELADÓ KISMAROS – BÖRZSÖNYLIGETEN A DARÁZS UTCÁBAN 1215NM-ES BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK Eladó Kismaros – Börzsönyligeten a Darázs utcában, kivételes környezetben a Börzsöny lábánál, egy 1215nm-es belterületi Építési Telek. Az ingatlan az ÜH 1-es, üdülőházas építési övezetben található, beépíthetősége 15%, min. 75% zöldterület megtartásával, max. 4 méter építmény magassággal. A 800,- forint / négyzetméter áron kínált, enyhén lejtős, észak - keleti tájolású, tölgyfás telken, nyaraló - üdülő építése kivitelezhető. A villany közmű az utcában megtalálható. Az építési telek Kismaros központjától személygépkocsival 10-12 perc alatt elérhető. Kismaros központja könnyen megközelíthető, ahol óvoda, iskola, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, és számos vásárlási lehetőség szolgálja kényelmünket. Budapestről autóval egy óra alatt megközelíthető az ingatlan. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Telek Moha 4,500,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Székesfehérvártól 10 percre Mohán cendes utcában építési telek eladó! Közművek az utcában:/víz,villany,csatorna,gáz,telefon,UPCkábel-internet/ Az ár alkuképes!

Eladó Telek Moha 4,500,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Székesfehérvártól 10 percnyire Mohán csendes utcában építési telek eladó! Közművek az utcában /villany,víz,gáz,telefon,csatorna,UPCkábel/ Az ár alkuképes!

Kiadó Garázs Budapest XIV. kerület 13,000 Ft

Posted: 29 Oct 2013 02:47 PM PDT

Bp. XIV. ker. Zugló Róna utca (közel a Szugló utcához) családi ház udvarán biztonságos parkolási lehetőség egy személygépkocsi számára. (Burkolt fedetlen terület nem garázs!) 13 000 Ft/hó T: 30-938-4175