2013. október 24., csütörtök

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás (Panel) Budapest X. kerület6,900,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Kőbánya-Városközpontban felújított, VII.emeleti, 51 nm-es, kétszobás, napsütötte lakás eladó. Újak a hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók, szépek a falak és a burkolatok. A biztonsági bejárati ajtón belépve szemben a panorámás konyhába jutunk, jobbra fordulva a nagy szobába érkezünk. A másik, külön bejáratú szobával szemben találjuk a kádas fürdőszobát és a külön illemhelyet. Csendes és olcsón fenntartható a lakás, közös költsége 7650 Ft. A szép, szigetelt épületet a Szent László tér vonzáskörzetében találjuk. Jól ellátott a környék, áruházak, gyógyszertár, bankok, posta, kis üzletek minden mennyiségben! Sok a zöldterület, közel a Pataky István Művelődési Ház. A Liget téri buszvégállomásról közvetlenül a belvárosba, mindkét metró, vagy Csepel, Lőrinc, Erzsébet irányába is eljuthatunk. 2 percnyi sétára van a megálló, ahol három villamosjárat közül választhatunk. Ez jó lesz Önnek! Vásárolja meg!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XIV. kerület 8,900,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Városligettől egy sarokra, Báthory parkra néző, V. emeleti, fényárban úszó, körbejárható 2 szobás, beépített loggiás, igen jó állapotú, azonnal beköltözhető házgyári mintalakás eladó. Ablakos konyhája, külön WC-je, kádas fürdőszobája és gardrob helyisége is van. A ház lakói, egymással teljes egyetértésben, a közös terekből saját lakásaikhoz falaztak egy-egy helyiséget. Ennek az otthonnak is egy nagy, tágas, bepolcozott, akár könyvtárszobának is használható előszobája van, amely jócskán megnöveli a lakás tényleges alapterületét. Előtte szép, masszív, biztonsági rács védi a bejárati ajtót. A ház lakói csendes, kulturált emberek, a földszinten ügyvédi munkaközösség működik. A fűtést a házban lévő, saját kazán szolgáltatja. A lakóépület vonattal, busszal, villamossal, trolival kitűnően megközelíthető helyen található. Egy ugrás a belváros, a Gellért fürdő, Buda, közel a Stefánia, a Városliget, a Bosnyák téri piac. A beépített loggia kirekeszti a zajt. Ablakai nyithatóak, ezáltal be tudja tölteni eredeti funkcióját is. Ezt a lakást előnyös tulajdonságai miatt, legjobb szívvel, mozgékony nyugdíjasoknak ajánlom. Első tulajdonostól juthat tehermentes, nagyszerű lakáshoz!

Eladó Ház Zalasárszeg 3,350,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Zalasárszegen - Nagykanizsától, illetve Zalakarostól 10-10 km-re, Balatontól (Keszthely) 40 km-re, Csendes, nyugodt környezetben felújításra szoruló (de teljes mértékben lakható) téglából épült családi ház áron alul eladó. A ház mellett található egy 2X2 M-es Motor garázs, illetve egy 4X4 M-es személyautó garázs is. A házhoz egy ~180 négyszögöl (650 m2) nagyságú telek tartozik, gyümölcsfákkal, illetve egy ivóvíz minőségű fúrt kúttal. Az ingatlan Fa tüzelésű, a tüzifa tárolására 2 helyiség áll rendelkezésre, egyik közvetlen összeköttetésben van a házzal. Telefonos egyeztetés után az ingatlan szinte bármikor megtekinthető. Az ingatlan irányára 3,35 Millió ft, mely kis mértékben esetleg alkuképes.

Eladó Lakás (Panel) Miskolc 4,900,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Befejezett panelprogramos, mért távhős 2,5 szobás lakás eladó Diósgyőrben. A lakás belül is felújított. A vízvezetéket réz vezetékekre cserélték. A fürdőszoba, WC plafonig csempézett és járólapos. A szobák parkettásak a konyha, előszoba járólapos. A falak gletteltek és festettek. Az előszoba egyedileg átalakított teljes hosszában. A műanyag ablakokon reluxa lett felszelve. A lakáshoz tartozik egy tároló is. Rendezett lépcsőház, kulturált lakókkal. Tömegközlekedés, üzletek, bölcsöde, óvoda, iskola 5 percen belüli távolságra van. A balkonról tökéletesen élvezhetőek a Diósgyőri Vár rendezvényei. Épületenergetikai tanúsítás készítése, teljes körű hitelügyintézés. Hívjon bizalommal !

Eladó Lakás (Panel) Miskolc 3,490,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Eladó Lakás Miskolc 3,950,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Miskolc, Kempelen úti, 38 m2-es, 1 szoba, lakókonyhás lakás eladó. Szoba parkettás, többi helyiség járólapos. A vízvezetékrendszer teljesen fel lett újítva. Fürdőszoba felújított, új zuhanyzó, beépített szekrény és kézmosó. A konyhában új, egyedi konyhabútor került beépítésre. Műanyag, hőszigetelt nyílászárók. Épületenergetikai tanúsítás készítése, teljes körű hitelügyintézés. Hívjon bizalommal!

Eladó Lakás Miskolc 3,900,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Miskolc, Iván utcai 28 m2-es garzon eladó. Szoba parkettás, többi helyiség járólapos. A fürdőszobába zuhanykabin lett beépítve. A falra elektromos törölközőszárító került felszerelésre. A vízvezetékrendszer teljesen felújított. Az előszobában mosógép csatlakozás került kialakításra. Épületenergetikai tanúsítás készítése, teljes körű hitelügyintézés. Hívjon bizalommal!

Eladó Lakás Miskolc 5,500,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Miskolc, Báthory utcai, 57 m2-es, 2 szobás, erkélyes lakás eladó. Szobák parkettásak, többi helyiség PVC-s. Üres, beköltözhető. Jó közlekedési adottságokkal rendelkezik, busz- és villamosmegálló a közelben található. Intézményekkel jól ellátott terület (óvoda, iskola, orvosi rendelő). Belváros jól megközelíthető. Épületenergetikai tanúsítás készítése, teljes körű hitelügyintézés. Hívjon bizalommal.

Eladó Lakás Miskolc 6,100,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Miskolc, Gyula utcai, 54 m2-es, 2 szobás, erkélyes lakás négy emeletes épületben eladó. A szobák külön nyílnak, parkettásak, az előszoba laminált padlós, a fürdőszoba és a konyha járólapos. A konyhába egyedi konyhabútor lett beépítve. Közlekedés szempontjából jó adottságokkal rendelkezik, busz-és villamosmegálló a közelben található. Épületenergetikai tanúsítás készítése, teljes körű hitelügyintézés. Hívjon bizalommal!

Eladó Lakás Miskolc 8,000,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Miskolc, Kilián-Északon, 63 nm-es, erkélyes, 3 szobás, első emeleti, felújított lakás eladó. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. Két szoba egymásból nyílik, a harmadik külön. A konyhába egyedi konyhabútor került beépítésre. A nyílászárók műanyagok, a kisszobára redőny került felszerelésre, a bejárati ajtó biztonsági. A lakáshoz önálló pince tartozik. A lépcsőház rendezett, új műanyag ablakokkal és ajtóval felszerelt. Jó lakókörnyezetben elhelyezkedő ingatlan, mely rendkívül jó közlekedési adottságokkal rendelkezik, busz- és villamosmegálló a közelben található. Bolt, egészségügyi- és oktatási intézmények, posta is a közelben helyezkednek el. Épületenergetikai tanúsítás készítése, teljes körű hitelügyintézés. Hívjon bizalommal!

Eladó Lakás (Panel) Miskolc 4,990,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Miskolc, Kuruc úti 54 nm-es, 1+2 fél szobás, balkonos, mért távhős, felújított lakás, panelprogramos épületben eladó. A szobák parkettával, a konyha és az előszoba laminált padlóval, a fürdőszoba és WC járólappal burkolt. A tágas és világos konyhában, egyedi konyhabútor található. Az ingatlan közelében iskola, óvoda és üzletek helyezkednek el. Közlekedési adottságai kiválóak, busz- és villamosmegálló a közelben található. A lakás családi ház árába beszámítható. Épületenergetikai tanúsítás készítése, teljes körű hitelügyintézés. Hívjon bizalommal!

Eladó Sorház Miskolc 18,500,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Miskolc, Berekalján 120 nm-es, 3 szoba+nappalis, igényesen kialakított sorház, 400 nm-es telekkel eladó. Az épület eltolt szintes, földszint + tetőtér. 1985-ben épült, téglából, fűtése gáz cirkó, de cserép kandalló és kemence is található az ingatlanban. Üres, azonnal költözhető.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XXI. kerület 11,000,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Bp.XXI.ker.4 emeletes,zöld övezeti lakóparkban, második emeleti nívós , tehermentes lakás eladó. A lakópark forgalom mentes, csendes kulturált.Az ingatlan két és félszobás 64 nm-es. Lakás felújított, azonnal költözhető. Szobák külön bejáratúak, szőnyegpadlósak.. közlekedő, konyha járólapos. A konyhabútor és a kerámialapos villanytűzhely a lakásban marad, a többi bútor megegyezés tárgyát képezi. Jó lakóközösség, anyagilag rendezett társasház.Irány ár: 11 millió. Csere is lehetséges 7-millió Ft beszámításával.+.4/millió Kp. ráfiz.kérünk. Pest m.vonzáskörzetében kb.50 nm-es 1,5-2 szobás önálló kicsi házikóra,ill.ikerházrész,lenne igény. közös klts: 8400.-Ft beköltözhető..Érdeklődni egész nap lehet..A lakás külön vízórás.

Eladó Telek Vecsés 70,000,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

A telek 4000 m2,és Vecsés központjában található.A telken egy 5 szobás családi ház áll,melléképületekkel.A ház 1965-ben épült, felújítás után lakható.

Eladó Üzlethelység Budapest II. kerület 4,900,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Napi több száz vásárlóval rendelkező, óriási gyalogosforgalom mellett működő, a Margit körúton a budai hídfőnél, buszmegállóban található 75 m2-es, galériás, utcai bejárattal rendelkező, nagy kirakatos, jelenleg a környéken népszerű pékségként és kávézóként működő üzlethelyiség bérleti joga eladó a teljes berendezéssel együtt vagy akár üresen külföldre költözés miatt. Az üzlethelyiség teljesen felújított állapotban van (mosdó, WC, cirkó, riasztó, biztonsági rács) és az üzlet a tevékenység ellátásához szükséges valamennyi üzletberendezéssel (pult, szekrények, hűtők, fagyasztók, sütők, kávéfőző, bútorok stb.) és engedéllyel rendelkezik.

Eladó Telek Szigetcsép 2,600,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Teljesen közművesített, víz , gáz, csatorna, villany az utcában. Beépíthetőség 30%. Családi házas övezet. Természetvédelmi terület közelében fekszik, arra gyönyörű panoráma nyílik. A közelben / 100 m/ van az óvoda. A közeli kis - Duna holtág horgászási lehetőséget, kellemes kikapcsolódást kínál. Közlekedés: Ráckevei hév, vagy gépkocsival. A csepeli gerincút Ráckevéig történő meghosszabbítása tovább fogja növeli a közlekedési lehetőségeket. Az ingatlan gondozott. érd 31 313 7990

Eladó Ház Szada 49,500,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Szada Új Építésű részén családi ház eladó! A ház 2001-es építését átgondolt tervezés előzte meg, így egy nagyon jó elrendezésű, egyedi belső és külső kialakítású arculatot kapott az épület. A ház hasznos alapterülete 155m2 amihez még tartozik egy 30m2-es, részben zárt két autó befogadására alkalmas fedett autó beálló, valamint egy járólapos, 55m2-es részben fedett terasz. Az ingatlan fűtéséről melegvíz tárolós gázkazán gondoskodik, a minőségi járólapokkal burkolt helyiségekben padlófűtés lett kiépítve, a parkettás szobákban radiátorokat helyeztek el. A látszó gerendás fafödém borítású nappaliban ezen kívül lehetőség van kandalló vagy cserépkályha kialakításra. Az épület nyílászárói, beltéri ajtói egyedi készítésű, hang és hőszigetelt SO-FA termékek. A beépített konyhabútorral, háztartási gépekkel rendelkező konyha könnyen lezárható egy üvegbetétes tolóajtóval. A praktikusságot szolgálja a kialakított mosó-vasaló helyiség is. Szobákban gardrób helyiség kapcsolat található. A két fürdőszoba szintén nagyon jó elhelyezkedésű, itt a szülőkkel együtt élők is megtalálják számításaikat. Az ingatlanhoz tartozó telek 1500m2-es, füvesített, automata öntözőrendszerrel kiépített amit egy nagy hozamú ásott kút lát el vízzel. A kerítés teljes vonalán tujasor található, dísznövények, díszfák tarkítják a kertet. Iár: 49.5MFt! Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Telek Szada 10,900,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Szadán építési telek eladó! 1200 m2-es körbekerített telek félbehagyott házzal, közművel. Beépíthetősége 25%. Utcafrontja kb. 20 m. Buszmegálló és bevásárlási lehetőség a közelben. Irányár: 10,9 MFt. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Zoltán (20) 804-2102 sapizoltan@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Szeged 59,990,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Szeged - Rókus, Francia utcai 220 m2-es, gázcirkó fűtéses(padló), redőnyözött, tégla építésű, részben felújított családi ház, melyben 4 szoba, nappali, 2 fürdőszoba, étkezős konyha, nagy terasz található, medencével a 281 m2-es parkosított udvaron eladó! Az autók parkolására a nagyméretű garázsban vagy a ház előtt van lehetőség, az egyéb dolgok tárolására, pedig a garázson kívül a konyha melletti kamrában, vagy a gardrób helyiségekben van lehetőség. Az ingatlan részben fel lett már újítva, kívülről hőszigetelve lett, a nyílászárók is voltak már cserélve, így akár egy tisztasági festés után is beköltözhető. Az ingatlan padlóburkolata a szobákban padlószőnyeg az egyéb helységekben, pedig járólap. A ház közelében iskola és mindenfajta üzlet (országos szupermarket, gyógyszertár, söröző, stb.) is megtalálható, amire szükség lehet a mindennapokban. A tömegközlekedés is jó, mivel a busz- és villamosmegállók is a háztól néhány perc sétára találhatóak. Ezt az ingatlant elsősorban olyan nagycsaládok esetleg együtt költöző 2 generáció számára ajánlanánk, akiknek előny lehet a több különálló szoba, 2 fürdőszoba és jó, ha van bőven pakolási lehetőség! Az ingatlan tehermentes megvásárlásához többfajta, kedvező hitel és biztosítás is igényelhető, melynek ügyintézéséhez szakszerű segítség áll díjmentesen a leendő vásárló rendelkezésére. További kínálatunkat tekintse meg az ikoningatlan.hu oldalon.

Kiadó Lakás Sopron60,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Sopron belvárosában garzonlakás november 01-től párnak vagy 1 személynek kiadó. Bérleti díj: 60.000.-Ft/hónap. Kaució: 3 hónap Érd.: 06-30/95-95-011

Eladó Lakás (Panel) Miskolc 3,000,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Alkuképes áron eladó az Avas egyik csendes, kulturált területén a Szilvás utcában egy 1,5 szobás, 31 nm-es, nagy erkélyes mfsz-i lakás. A szobák és a konyha külön bejáratú, az erkély a nagy szobából nyílik. Nem hideg mert alatta garázs van. A szobákban az eredeti szőnyegpadló, míg a többi helyiségben PVC a burkolat. Az ingatlan saját igény szerint felújításra szorul. Tel.: 30/354-2480

Kiadó Üzlethelység Budapest XVII. kerület 50,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Bérbeadó- Eladó(nyugdíjazás miatt-kedvező feltételekkel, megegyezünk) 25 m2 üzlet(telek is saját)-, Lakótelep közepén – szükség esetén, jelenleg mellette lévő 25 m2 üres üzlettel összenyitható, üzletek előtt 2x27m2 saját telekkel, XVII. Ker.-ben Pesti út 159 Budapest Bank, Coop ABC mögötti üzletsoron. . Tel: 06705834342 városi 06213813000 E-mail:totlac@gmailcom

Eladó Ház 9 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Eladó! Varsány községben 115m2-es öszkomfortos családi ház. A ház beton alapra épült tégla ház. A fürdőszoba, wc,új csempe burkolatot és szanitereket kapott. A tágas étkezőhöz beépített konyha kapcsolódik.Az udvar felől 25m2-es fagerendás terasz teszi hangulatossá. A házhoz kamra,garázs, nyitott szín kapcsolódik. A kamrából a dupla pincébe lehet lejutni. A ház minden közművel ellátott. A gáz fűtést központi kazán biztosítja. A telek 1256m2-es amely a kis kertből- kerti sütő, kerti wc, víz kivezetve,és a kert többi részén gyümölcsös fák vannak,és nagyon jó termő földje van, kertészkedésre nagyon nagyon jó.

Eladó Ház Szeged 16,500,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Szeged - Tápé, Fiume utcai kb. 120 m2-es, gázcirkó- és vegyes tüzelésű kazán fűtéses, redőnyözött, tégla építésű családi ház, melyben 4 szoba, étkezőkonyha, nagy kamra, 2 fürdőszoba (hidromasszázsos zuhanykabinnal), terasz és műhely található, 1020 m2-es telken eladó! Az autók és egyéb dolgok tárolására az udvaron egy garázs (elektromos kapus kocsibejáróval), a főépület végében, műhely, kamra és tároló helyiség található. Az ingatlan részben fel lett már újítva, így akár egy tisztasági festés után is már beköltözhető. Az ingatlan padlóburkolata a szobákban laminált parketta az egyéb helységekben járólap. A tömegközlekedés is kitűnő, mivel a buszmegálló a ház közelében található. Ezt a házat elsősorban nagycsaládosok vagy együtt költöző 2 generáció számára ajánlanánk, akiknek előny lehet a több különálló szoba és fürdőszoba, és jó, ha van bőven pakolási lehetőség, és a csendes, nyugodt környék is fontos! Az ingatlanhoz többfajta, kedvező hitel és biztosítás is igényelhető, melynek ügyintézéséhez szakszerű segítség áll díjmentesen a leendő vásárló rendelkezésére. További kínálatunkat tekintse meg az ikoningatlan.hu oldalon.

Eladó Lakás Hajdúnánás 6,500,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Elado Hajdunanas központjaban egy igenyesen felujitoot, 4. emeleti, egyedi fütesü, butorozott lakas!! Erd:borainemarcsi@citromail.hu

Eladó Ikerház Debrecen 22,500,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Db Csapókertben, 90 nm-s, 4 szobás, nappalis, étkezőkonyhás, gáz cirko fűtéses, 2 fürdőszobás, kívülről hőszigetelt kétszintes ikerház, 2 garázzsal, pincével, 390 nm-s telekkel jó árban eladó.

Eladó Ház Debrecen 120,000,000 Ft

Posted: 24 Oct 2013 03:03 PM PDT

Db. Postakert csendes utcájában eladó egy igényesen és ízlésesen kialakított 380 nm-s,4 szobás, nagy nappalis ( 170 nm ),étkezős,nagy konyhás,kamrás, gáz cirkó fűtéses családi ház, 60 nm-s télikerttel,nagy terasszal,nagy pincével,900 nm-s telken.