2013. augusztus 30., péntek

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás Pilisvörösvár 12,900,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Eladó Pilisvörösváron 70 nm-es panorámás,szigetelt,tehermentes ,bútorozott tégla lakás.A lakás fölötti tetőtér nagy belmagasságának köszönhetően beépíthető kb:40 nm (csak szigetelni kell).Minden óra külön van,fűtés gázcirkó,a házhoz tartozik 600 nm bekerített udvar.Közelben van:bevásárló központ,óvodák,iskolák,gimnázium,szakorvosi rendelő,piac,horgásztavak.

Eladó Ház Onga 6,500,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Miskolctól 8 km-re, Ongán eladó egy 495nm-es telken álló 82nm-es családi ház. Az ingatlan magába foglal 3 szobát, 1 konyhát, folyosót, spájzot, illetve fürdőszobát. Az ingatlanhoz tartozik pince, egy szőlőlugassal borított aszfaltozott udvarrész, virágoskert, egy kisebb zöldterület, baromfi udvar, illetve egy melléképület. A közelben található buszmegálló, élelmiszerüzlet, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár, gyermekorvos.

Eladó Ház Vértesszőlős 39,500,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Vértesszőlősön, a Gerecse lábánál, gyönyörű panoráma kíséretében 970nm-es telken 182nm alapterületű családi ház Eladó! A ház 1998-ben épült téglából. A földszinti részen konyha-étkező, tágas nappali, szoba és fürdőszoba kapott helyet. Az emeleten galéria, fürdőszoba és 3 szoba, erkély található. A szobák különnyílnak. A nyílászárók, korszerű hőszigetelt fa. Fűtés központi, gáz és kandalló fa tüzelésű. A ház szigetelt, tető bramac cserepes. A kert automata öntözésű, térkövezet. Automata kapu ill. garázs nyitás. Extra lista amely a vétel ár részét képezi: konyha bútor, tűzhely, kandalló, fürdőszoba szett. Közelben üzletek, iskola, autópálya felhajtó 5 percre található. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Irány ár, kérem tegye meg ajánlatát. Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító: 100983

Eladó Ház Jászberény 1,490,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

890nm-es telken lévő 12nm-es kis ház eladó. Gyümölcsössel-alma-körte-cseresznye-meggy-sárgabarack-szilva-dió. Villany-víz bekötve. Víz házivizműről, saját kútrol megy. Pince a ház alatt teljes egészében. Tetőtér szigetelve van -lakható. Csendes nyugodt környezetben.

Eladó Ház Zámoly 8,650,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Zámolyon családi ház sürgősen eladó családi okok miatt.A ház 2007-ben épült,szigetelt,műanyagablakos,ezért alacsony a rezsije.A házban ki van építve a riasztórendszer,a tetőtér beépíthető,így nagyobb tér nyerhető.Jelenleg másfél szobás,világos konyhája van és nagy fürdőszobája.A házban cirkógáz van ,de megoldott az alternatív fűtés is.Szocpol nem lett igényelve az ingatlanra.

Eladó Ház Budapest XXI. kerület 23,900,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Csepelen a Duna partjától pár percre eladó egy 120 m2-es kétszintes, szinteltolásos családi ház, 605 m2 telken. Az ingatlan családi házas övezetben, jó infrastrukturális környezetben helyezkedik el. Buszmegálló (148-as végállomása) 5 percre található, Soroksári komp két buszmegállóra elérhető távolságban. Csepeli strand 4 megálló busszal, autóval 5 perc. Fúrt kút van. Az ingatlan alsó szuterén szintje 16m2, itt egy garázs található egy autónak (még egy autóval a telken parkolhat). Az első szinten egy közlekedő, nappali-konyha étkező teraszkapcsolattal, Kamra, WC, fürdőszoba és hálószoba erkéllyel található. Az emeleten közlekedő, konyha, fürdőszoba és két szoba található, a nagyobbik szoba terasszal. A házban gázcirkós fűtés van, meleg vízellátás bojlerről. A két lakószint külön is használható, a lépcsőház le van választva. A kert tágas, bármilyen melléképület vagy medence, grillterasz építhető. A szomszédok és az utca csendes, rendezett, a ház előtt is kényelmesen akár 3-4 autó is parkolhat. Két generáció számára is kényelmes otthon alakítható ki. Tel: 06 70 216-4407

Kiadó Ipari terület Százhalombatta 1,800,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Százhalombattán, 2033 m2-es, GKSZ-4-es övezetben található telken, 2013-ban átadott, újépítésű, 1040 m2-es raktározásra és gyártásra is egyaránt rendkívül alkalmas csarnok és iroda épület hosszútávra, akár kisebb részekben is kiadó. A földszinten, 627 m2-en található nagy belmagasságú, ipari teherbírású padlóval rendelkező raktárnak vagy gyártósornak is alkalmas rész akár több önállóan üzemeltethető részre is osztható. Bevezetve a csarnoképületbe 3 fázisú áram 108 A. A nagy magasságú ipari kapukon teherautók beállása is lehetséges nagyban megkönnyítve az áruk fel és lerakodását. Az emeleti részen, 410 m2-en, részben bútorozott irodák és tárgyalótermek és recepciós rész lettek kialakítva az előírás szerinti kiszolgáló helyiségekkel (konyha, takarító szertár, külön férfi és női mellékhelyiségek, zuhanyzó). Igény esetén a felső szint is kisebb egységekre bontható. A felépítmény leghátsó részében található egy első hátsó kijárattal rendelkező (körbe autózható) autómosó, aminek a nagy belmagassága és ipari kapuja lehetővé teszi akár teherautók számára is a behajtását. Az épület minden része a mai kor elvárásainak megfelelő igényes és korszerű anyagok felhasználásával épült meg. Kamera, riasztó és tűzjelző rendszerek egyaránt kiépítésre kerültek. A közvetlen közelben megtalálható a tömegközlekedés (buszmegálló), és bevásárlási lehetőség egyaránt. Logisztikailag az elhelyezkedése kivalló az M6-os autópálya 6-os, 7-es főutakkal találkozó csomópontja 2 km-re található és a 6-os vagy M6-os használatával az M0-ás M7-es vagy akár az M1-es autópálya is 5-10 perc alatt elérhető Budapest bármely pontjára megkönnyítve a bejutást.Kisebb részekre az alábbiak szerint történhet a megosztás: I. 132 m2 csarnok és raktár, 50 m2 irodák és szoc. blokkok. II. 205 m2 csarnok és raktár 48 m2 irodák és szoc. blokkok. III. 95 m2 raktár. IV. 48 m2 raktár vagy autómosó. A bérleti díj csarnok esetében 5 EUR/ m2, irodáknál 7 EUR/ m2. Azonosítószám: 0479 Ingatlan megtekintés egyeztetett időpont alapján hétvégén is. Tekintse meg honlapunkat www.erdiingatlaniroda.hu címen még több ingatlan hirdetés eléréséhez.Díjmentes, banksemleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd!

Eladó Ipari terület Érd 115,000,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Érd központjától ~ 1 km-re, lakóövezetben, forgalmas főútvonal mellett, könnyen megközelíthető helyen, Vt-2B1 és Vt-2B2 építési övezetbe tartozó 12 496 m2 összközműves telek, ~ 1 200 m2 felújítandó vagy bontandó felépítménnyel eladó. Az épület nagyobbik része 4 méteres belmagassággal rendelkező, kamionozható raktáraknak, vagy gyártó csarnoknak is alkalmas terület, rámpával. A terület számos nagy beruházásra is kiválóan alkalmas lehet. Nem csak ipari, kereskedelmi szolgáltatásokhoz, hanem nagy lakás számú lakópark megépítésére is alkalmas lehet. A területre vonatkozó előírások szerint: „A településközpont vegyes övezetekben lakóépület, továbbá kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely-szolgáltató épület, igazgatási, egyházi, oktatási, művelődési, sport-, egészségügyi, szociális épületek helyezhetők el. A lakóépületen kívüli funkciók lakóépületben is elhelyezhetők.\" Vt-2B1 építésmódja szabadon álló, 50 %-ig beépíthető, szintterületi mutatója 3.0, a megengedett legnagyobb és legkisebb építménymagasság 21 m lehet. Vt-2B2 építésmódja szabadon álló, 50 %-ig beépíthető, szintterületi mutatója 1.25, a megengedett legnagyobb és legkisebb építménymagasság 9 m lehet. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül jó infrastruktúrával rendelkezik a bevásárlási lehetőségek, tömegközlekedés (vonat megálló és autóbusz pályaudvar), Érd városközpontja és annak közintézményi, a banki és üzleti negyed, gimnázium, iskola, óvoda, bölcsőde egyaránt 1 km-es körön belül megtalálhatók. Logisztikai elhelyezkedése is kivalló a 6-os, 7-es főút és az M6-os autópálya csomópontja 2 km-re található és a 6-os vagy M6-os használatával az M0-ás M7-es vagy akár az M1-es autópálya is 5-10 perc alatt elérhető. Azonosítószám: 0477 Ingatlan megtekintés egyeztetett időpont alapján hétvégén is. Tekintse meg honlapunkat www.erdiingatlaniroda.hu címen még több ingatlan hirdetés eléréséhez.Díjmentes, banksemleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd!

Eladó Ház Érd 13,800,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Érd Újtelepen 548 m2-es parkosított telken földszint+ tetőtér beépítéses 110 m2 lakóterülettel rendelkező 3 szoba nappalis családiház fedett 1 kocsibeállásos garázzsal, fedett terasszal eladó.A földszinten előszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, külön wc, nappali és egy kisebb szoba található. Fent a klimatizált emeleten közlekedőről nyílóan 2 hálószoba került kialakításra, illetve egy tároló helyiség. A ház riasztórendszerrel, redőnyökkel felszerelt, fűtése konvektorral megoldott. A kert szépen parkosított, nagy fákkal, díszkerttel, sövényekkel tarkítva, hátul kutya kennellel, valamint kő grillel, az otthon nyújtotta pihenés és kikapcsolódás feltételeit megteremtve.Az utcafronton a kapu előtt saját 2 autós parkoló. A ház elhelyezkedéséből kifolyólag akár, kis bolt, akár az iskola és óvoda gyorsan és könnyen elérhető. Amellett, hogy az utca csendes a tömegközlekedés szintén kedvező az ingatlantól gyalog kényelmesen elérhető távolságban buszmegálló, kocsival M6-os és M7-es öt perces felhajtásnyira, Budapest határa 8 perc kocsival (Budaörsi Tesco), 6-os, 7-es út az utca végén (100m). Tárnoki vasútállomás 5 perc gyalog, ahonnan az új modern piros vonatok járnak a Délibe és Kelenföldre. A 4-es metró Érdről vonattal 15 percre lesz a háztól. Azonosítószám: 0476 Ingatlan megtekintés egyeztetett időpont alapján hétvégén is. Tekintse meg honlapunkat www.erdiingatlaniroda.hu címen még több ingatlan hirdetés eléréséhez.Díjmentes, banksemleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd! (csatorna, csendes, étkező, garázs, gáz, jó beosztású, jó közlekedésű, kábeltévé, kert, kertkapcsolatos, klíma, kocsibeálló, összkomfortos, parkettás, redőny, riasztó, saját parkoló, telefon, terasz, világos, villany, víz, vízórás)

Eladó Nyaraló Budapest XII. kerület 25,000,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Svedorszag frekventált,nyaralo övezeteben,tòra nèzö 110 nm-res hétvègi ház elado.

Eladó Ház Nagymaros 7,500,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Nagymaroson önálló kertes kis ház ELADÓ! Az ingatlan Nagymaros-Visegrád vasútállomástól és a központtól 5 perc sétára rendezett környezetben található. A ház bejárata virágos kiskertből nyílik, hozzá fedett terasz és fáskamra kapcsolódik. Festést követően a lakrész - mely egy nagyobb és egy kisebb szoba mellett konyhából, fürdőszobából és spájzból áll - akár azonnal beköltözhető. Remek, értékarányos megoldás egyedülállóknak vagy kis családoknak.

Eladó Lakás Budapest II. kerület 19,000,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Hangulatos, napfényes, panorámás, felújítandó lakás. 3. emeleten van, liftes házban. Kiváló közlekedés. Közelben ősfás park és a budai hegyek. A városi hangulat érezhető, de egy csendes séta is megvalósítható. A konyhát egyben nappalinak is használjuk, olyan nagy. Esténként teljes pompájában látható a naplemente. Sok a beépített tároló, jól el lehet rejteni mindent. Közelben park, iskolák, óvodák, Mammut, Millenáris, kórház. Télen a házközponti fűtés miatt jó meleg van, nyáron a vastag falak jól tartják a hűvöset. Fél órányira a belváros szíve, de mégiscsak Budán van. TULAJDONOSTÓL! 06 70 454 92 41 Irodák kérem kíméljenek!!!

Eladó Lakás Budapest II. kerület 28,500,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Milyen egy ideális zöldövezeti lakás? Nincs kompromisszum! 1.- Csendes helyen van 2.- Panorámás 3.- Zöld, kertvárosi a környezet, jó levegő 4.- Alacsony a közös költség 5.- Egyedi a fűtés 6.- Kevés és kultúrált lakótárs- jó közösség 7.- Közel van a BKV 8.- Van GK. beálló 9.- Napos - jó fekvésű - D-Ny 10.- Van tároló és spejz 11.- Alakítható beosztású 1-3 személynek 12.- Ablakos a fürdőszoba 13.- Nyáron hűvös 14.- Tágas terei vannak 15.- Külön van a WC. 16.- Van loggia ahol napozni lehet 17.- Van szép nagy ápolt kert 18.- 3 m es a belmagasság 19.- Elérhető közelben van minden fontos üzlet - orvos - iskola - gyógyszertár 20.- Múlt századi jó állapotú felújitott villa - 21.- Jó ÁR ÉRTÉK arány Ha egyetért velem, hogy fontosak ezek a feltételek, valamint hogy ezekből semmi nem hiányozhat - vagy csak nagy kompromisszummal akkor javaslom nézze meg személyesen. II. Remetekertvárosban - 89 nm. es jelenleg nappali - hall- hálószoba - garderob-szoba - fürdő - külön konyha - spejz - külön Wc - loggia beosztású - de alakitható alaprajzú lakás. 1-3 személynek ideális. Több verzió is adódik az átrendezéshez- ha feltétlenül szükséges. Még 2 hálószoba kialakítható. Cserépkályha van! - Fűtése cirko KK: 11.000 ft. - !!! - a rezsi alacsony Ára: 28.5 millió ft

Kiadó Lakás Budapest I. kerület 240,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

PARLAMENTRE - DUNÁRA - RÓZSADOMBRA SZUPERPANORÁMÁS 90 nm es LAKÁS A VÁR ALJÁBAN KIADÓ Széll K. tér és Batthyány tér között - a Kagyló u. ban található Tetőtéri Parlamentre néző tarasszal- kb 3 x 3 m. Különleges belső kialakítással. nappali - étkező - egy légtérben de szeparáltan Felszerelt konyha egy érdekes pultmegoldással leválasztva Egy hálószoba van a lakásban- világos- kellemes atmoszférájú Fürdőszoba Külön Wc. Takarítóhelyiség Bútorozott - műszakilag mindennel felszerelt lakás. Fűtés: cirko A ház tetőterében található a lakás- ezért csak lépcsőt jól bíró lakóknak ajánlott A ház régi építésű, családias a lakóközösség. Külföldi bérlőt szivesen látunk Különleges díszítőelemek,: ólomüveg. kőfaragás- üvegtégla - mozaikcsempe Nem átlagos berendezésű- különlegességet kedvelőknek ajánlott - Minden helyiség fényárban úszik Parkolás utcán - garázs talán megoldható a környéken Ára: 800 Euro/ hó + rezsi

Eladó Ház Erdőkertes 4,000,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Erdőkertesnél – Ingatlan Eladó : 1510 nm -es ősfás telken,25 nm -es téliesített faházzal, Per és Tehermentesen Tulajdonostól ! Az Ingatlan alkalmas pihenésre, veteményezésre, állat tartásra, nyaralónak, állandó lakhatásra. Az ingatlan közműi: ásott kút, villany, zárt emésztő. A faház utólagos kőzetgyapot és osb lapokkal hőszigetelve, téliesített. 1 szoba, nappali, konyha sarok, előszoba, fürdőszoba – zuhanyzó,wc. Bútorozott, vízzel,villannyal,tv, vegyes tüzeléssel és infra fűtéssel. A víz nem ivóvíz, de minden más célra megfelelő. A ház világos,napfényes. A ház  részben felújítandó. Az ingatlan egyik fele erdősáv, a másik fele füves rét, a ház középen van. Tel.: 06-70-634-3232, E.mail: vizesim@gmail.com Ár: 4 M F

Eladó Lakás (Panel) Hódmezővásárhely 4,100,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Hódmezővásárhely susán városrészben található a lakás.Közelben található;vasútállomás,buszpályaudvar, TESCÓ.Azonnal beköltözhető.Erkélyes.

Eladó Lakás Miskolc 18,900,000 Ft

Posted: 30 Aug 2013 03:12 PM PDT

Miskolcon a Vécsey utcában eladó egy négylakásos társasház földszintjén lévő 105 nm-es lakás pincével és garázzsal. Az ingatlan 4 tágas szobából, egy konyhából, étkezőből, kamrából, egy fürdőszobából, 2 WC-ből és előszobából, fedett teraszból áll. K-D-NY-i fekvésű, közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. A kert gondozott, szépen parkosított. A környék csendes, az ingatlan tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A lakás azonnal költözhető. Az ár irányár!