2013. augusztus 10., szombat

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Sorház Szigethalom 7,600,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Szigethalmon a Fiumei úton 58 m2 2 szintes, 2 szobás csendes magán utcában eladó! A telken kocsibeálló található! Megtekinthető megbeszélés alapján! Telefonszám: +3630-572-10-46

Eladó Ház Szálka 17,000,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Szálkán szép környezetben, a fő utcán eladó egy 2012-ben felújított 5 szobás családi ház. A ház szuterénnal , külön pincével, garázzsal, gazdasági épületekkel rendelkezik. A házhoz gazdálkodásra alkalmas terület tartozik.

Eladó Ház Budakeszi 37,000,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Budakeszi egyik legkeresettebb, erdő melletti utcájában, 505 nm-es telken, vastag falú, régi építésű, 128 nm-es családi ház eladó. Valamennyi lakóhelyiség és a 20 nm-es terasz dél-keleti irányba, az erdő felé néz. Bár a meleget gazdaságos cirkókazán biztosítja, a hangulat kedvéért a gyönyörű cserépkályhákba is begyújthatunk. A fényárban úszó, összenyitható, 3 nagy légterű szoba összesen 67 nm alapterületű. Világos, ablakos a konyha, hűvös a spájz, 13.5 nm-es az étkező. Az óriási fürdőszobán kívül még egy, csaknem 2 nm-es WC-t és egy nagy garderobe-ot találunk a házban. Minden helyiséget megközelíthetünk a jól bútorozható, központi elhelyezkedésű hallból.Telken belül van egy komplett, kiadható egy szobás lakás, két pincehelyiség és két kocsibeálló. Tömegközlekedés 5 percnyi sétára, az erdő kb. 80-100 lépésnyire van. Csendes, kirándulásra, túrázásra alkalmas a környék. A buszok vonalán, a főúton, elegáns, viakolorral burkolt járdán mehetünk vásárolni (CBA,Coop,Tesco), óvodába, iskolába, postára, kultúrházba, gyógyszertárba, orvoshoz, állatorvoshoz,stb. Gyakran járnak a kék és a távolsági buszok, amelyekkel 15 perc alatt elérhetjük bel-Budát. Jó a közbiztonság. A ház nettó 128 nm-es, ezen felül van egy nagy terasza és hátul egy kiadható kis lakása. Ez jó lesz Önnek! Vásárolja meg!

Eladó Lakás Budapest XIX. kerület 7,900,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Kispesten a kertvárosban, zöldövezeti, II. emeleti, 37 nm-es, egy szobás garzonlakás új gazdáját keresi! Napsütötte, ( DK-i tájolású) klímás, rendkívül jó állapotú, műszakilag is minden részletében felújított, egyedi fűtéses, vidám, barátságos otthon. Szép vidám színeket kaptak a falak, ízlésesek, könnyen tisztán tarthatóak a fali és padlóburkoló kerámiák, újak a hő és hangszigetelő nyílászárók. Nemcsak mutatós, erős is a fautánzatú, biztonsági bejárati ajtó. A parkettás szobával összenyitott amerikai konyhának köszönhetően igen nagyfokú a tágasságérzetünk.A fűtésről két takarékos, hőtárolós kályha gondoskodik, a kívánt hőmérsékletet ugyanúgy, előre beállíthatjuk, mint a cirkófűtésnél. Az emberi méretű, kádas, ablakos fürdőszobában benne van az illemhely is. A három szintes épület, tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető, szépen fejlődő környéken, bevásárlóhelyek, óvoda, iskolák közelében, mellékutcában található. A második emeletre - a jó kiosztású, kényelmes lépcsőknek köszönhetően- a nyugdíjasok is könnyen felsétálnak. A folyosó előtt rács állja útját a betolakodóknak, minden lakónak külön csengővel jelezhetjük érkezésünket. Gyalogosan 3-4 perc járásra van az ALDI, amely minden nap 21 óráig nyitva tart. Ha inkább az Auchanban szeretnénk vásárolni, a ház közelében ingyenes buszra szállhatunk. Ragyogó zöldséges és hentesüzlet szintén 3-4 perc gyalogosan. Egy busszal a KÖKI bevásárlóközponthoz, az Europarkba, illetve közvetlenül az M3 metróhoz utazhatunk. Hazafelé nem kell mindent felvinnünk, a kispesti garzonhoz ugyanis kb. 2.5 nm-es, saját, zárható pince is tartozik, amely jó szolgálatot tesz elálló élelmiszerek és lakásba nem való tárgyak tárolásakor. Szép, csendes lakás, zöldben, jó áron! Megmutathatom?

Eladó Lakás Budapest V. kerület 19,900,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

A Falk Miksa utca vonzáskörzetében, karakteres megjelenésű, hívóliftes házban, IV. emeleti, 60 nm-es, 2 szobás, erkélyes lakás eladó. Belmagassága 3.6 m, cirkófűtéses, jó állapotú otthon. Szobái DK-i tájolásúak, az erkélyről lenézve egy fás-bokros, zöld francia udvart láthatunk. Az előszobából nyílik a világos, étkezős konyha, a kamra és az illemhely, itt kapott helyet a cirkókazán is. Mindkét lakóhelyiség tágas, levegős, padozatuk selyemfényűre lakkozott, kőrisfából készült parketta. A fürdőszobába, -amely különleges olasz üvegmozaikkal burkolt - egy egészen egyedi, galéria alá rejtett öltözőszobán át juthatunk be. A jelenlegi, gipszkartonokkal kialakított elrendezés néhány óra alatt visszaállítható az eredeti állapotba, amelyben a szobák külön bejáratúak. Valamennyi mellék és vizes helyiség a szabadba, illetve a lichthof légterébe szellőztethető. Az épület a Margit híd közelében, mellékutcában, biztonságos környéken található. A 3-as metró Nyugati téri aluljárójától, vagy a 4-6 villamostól néhány perc séta. Galériák, műkincsboltok, orvosi ellátás, gyógyszertár, élelmiszerboltok,cukrászdák, pékségek és kis üzletek a közelben. A Fény utcai piac, a Lehel téri és a Vámház körúti csarnok egyaránt egy-egy járművel, átszállás nélkül elérhető! A Westend bevásárlóközpontban nívós szaküzletek sora és számtalan szolgáltató áll rendelkezésünkre. Ez a lakás jó vétel! Ne hagyja ki!

Eladó Ház Üröm 43,000,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Budapest III. kerületével határos, közigazgatásilag azonban már Ürömhöz tartozó részen, elvehetetlen panorámájú helyen, felújítandó családi ház eladó. Az 576 nm-es, összközműves telek két utcáról is megközelíthető, a lenti kaput használva több gépkocsival is beállhatunk a kertbe. Az épület három különálló, külön bejáratú lakásból áll. Ezt a terület sajátossága, a telek teraszosított jellege teszi lehetővé. A fenti, főbejárati frontról nyílik 2 szoba, fürdőszoba, konyha, összesen 68 nm. Egy szinttel lejjebb nappali+szoba+pici konyha Ürömre, Pilisborosjenőre, hegyekre néző ablakokkal, 42 nm alapterülettel, majd pedig legalul egy minigarzon - amely szintén a hegyekre néz- egy szoba, fürdőszoba, teakonyha összeállításban, 23 nm összes alapterülettel. Igény szerint, eredeti funkciójától eltérő módon használható kazánház és pince is van a telken. A ház a tetőtérben - ahonnan szépen rálátni a Hármashatárhegyre- bővíthető, a maximális beépíthetőségig még így is marad legalább 50 nm! Ragyogó megoldás több generáció részére, vagy értékálló befektetés olyan tulajdonosnak, aki egy telken három lakást szeretne kiadni. A közeljövőben a szomszédos ingatlan is eladósorba kerül, így újabb lehetőségek nyílnak meg az ürömi házat megvásároló család előtt! Autó nélkül az Árpád híd lábától induló 840-es Volánbusszal, vagy a 218-as kék busszal tudjuk legkönnyebben megközelíteni. Ez az ürömi ház jó lesz Önnek! Vásárolja meg!

Eladó Ház Szikszó 14,000,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Pokolian jó vétel, mennyei áron! Eladó családi ház Szikszón Miskolc mellett, egy laza gázfröccsnyire az épülő Hell Ringtől Otthonnak vagy Vendégháznak Családi fészek A ház jól élhető, kényelmesen belakható tereinek elrendezése, több gyermekes családnak kiváló. Tudjuk, próbáltuk (két szülő + három gyerek + kutyák, macskák)! Vendégház Mi magunk is gondolkodtunk rajta, hogy belevágunk, de be kellett látnunk, hogy ez nem a mi műfajunk. További információért kérlek látogass el az alábbi linkre: http://pokoliajanlat.ininet.hu/

Kiadó Üzlethelység Budapest VII. kerület 60,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

KIADÓ a VII. ker. Garay téri üzletközpont közvetlen közelében, üzleti szempontból forgalmas helyen, egy utcai bejáratos, fél-szuterén, részben felújított (igény szerint tovább alakítható) 45 m2-es, üzlethelyiség (villany, víz és gáz is bevezetve). A 4,5m-es szélességgel és 10 m-es utcafronttal (4db ablak) rendelkező ingatlan kiválóan alkalmas többféle tevékenység folytatására is, mivel üzemelt már mint kávé, tea, édesség bolt, ruházati, méteráru üzletként is. Kiváló lehetőség ABC, éjjel-nappali, büfé, fornetti, pékbolt stb. kialakítására, de irodának vagy TRAFIKNAK is. A szép, kőlap burkolatos helységben ízléses, csempe burkolattal ellátott, külön mosdó és wc helység is ki lett alakítva. Igény esetén a tulajdonos az üzletvezetéshez szükséges mobil árupolcot tud a bérlő rendelkezésre bocsátani. Tökéletes infrastruktúra, kiemelkedő forgalmi lehetőséggel. A környék biztonságos, kamera rendszer üzemel. Bérleti díj: 60.000 Ft/hó, 2 havi kaució szükséges. A KÖZVETÍTÉSÉRT ÖNNEK NEM KELL FIZETNIE! A BÉRLETI DÍJ MEGEGYEZIK A TULAJDONOS ÁLTAL KÉRT DÍJJAL!

Kiadó Lakás Budapest XII. kerület 150,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

XII. ker. Istenhegyi úton 72nm 2, 5 szobás bútorozott, 1. emeleti, garázsos, csendes, teraszos, erkélyes, panorámás, cirkós lakás, azonnali költözéssel bérbeadó. A ház az Istenhegyi útról közelíthető meg, de a telek belsőbb részén található, így a forgalom zaja nem zavarja a lakókat. A lakás kitűnő elosztású, terasz méretű erkéllyel, valamint egy kisebb méretű erkéllyel is rendelkezik, panorámás a Kis Svábhegyre, nagy méretű ablakainak köszönhetően napfényes és nagyon világos! Kádas fürdőszobájában a tusoló mellett bidé is található. Rezsiköltsége igen alacsony, közös költség 6. 000.- Ft, a fűtést és a meleg vizet kombi cirkó biztosítja. A lakáshoz garázs és saját tároló is tartozik, amit a bérleti díj magában foglal. Bútorozatlanul is bérelhető. Bérleti díj: 150. 000.- Ft + rezsi, kaució 2 hónap. Érdeklődni: Tátrai Edina Tel: 06/20 230-78-55. Fotók: ingatlanedina@ingatlan.com

Eladó Ház Kisszékely 5,800,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Kisszékely üdülőfaluban családi ház eladó. 2 szoba, konyha, összkomfortos, központi fűtéssel. Csendes helyen, kellemes zöldövezetben található. A házhoz melléképület, garázs, gazdasági épületek és művelhető földterület is tartoznak. A faluban a következő években termálvízfeltárást végeznek, ezért befektetési lehetőségnek is kiváló. Irányár: 5,8 millió Ft. Érdeklődni: 06 30/855-6554; 06 30/860-1885; ctimar@freemail.hu Vagy keress rá a facebookon: Kisszékelyi ház

Eladó Telek Tahitótfalu 15,900,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Szentendre kistérségen belül, Tahitótfalu hegyoldalában, Tahiban, Lke-2 O-sz építési övezetben, 2865 nm-es, belterületi, építési telek eladó. A bekerítetlen, hosszúkás, enyhén lejtős telek többé-kevésbé kiépített, családi házas környezetben található. A telekre még nem kötötték be a közműveket, a szomszédos házakban viszont már több helyen bevezették a vizet, a gázt és a villanyt. A nagy esőzések miatt most még nagyra nőtt bokrok és fák között kukucskálunk, tereprendezés után viszont a tahi telekre építhető ház már a földszintről is panorámás! Nagy a csend, a magasság és a dús növényzet miatt nagyon jó a levegő. A Tökösmező utca merőleges a Dunára, így minden irányban a lehető legjobb a kilátás. Az emeleti szintről biztosan látjuk Vácot, Sződligetet, Göd környékét és a teljes Szentendrei-szigetet! Nézze meg a térképet, nézze meg élőben! Itt biztosan jól érzi majd magát Ön és kedves családja!

Eladó Ház Berekfürdő 4,000,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Eladó Termálfürdöhőz közel egy tehermentes felújitott tetőszerkezetű családi ház . Közművel vízen kívűl nincs már érvényes szerződés. Az ingatlanban gázkonvektorok minden helyiségben vannak. A fűtés jelenleg cserépkályhával megoldható. A hozzátartozó telek 1602 m2. A gazdasági melléképűletek ellettek bontva. A \"rendezett\" szomszédokkal nagy jó viszonyban. Az ár alkuképes esetleg beszámitok megegyezés szerint nagyobb értéket(autót)!!! FEHÉR TELEPŰLÉS ,közelben minden a zöldségestől az orvosig a telepűlés föleg idegenforgalomból él.

Eladó Telek Budapest XII. kerület 141,000,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Budapest XII. kerületében, hegyvidéki, jó tájolású, L6/A-XII/Sz1 besorolású lakóövezeti telek eladó.

Eladó Nyaraló Harkány 5,000,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Harkány csendes részén eladó egy karbantartott kétszintes nyaraló. 4 szoba+ nagy nappali, fürdőszoba, konyha, saját udvar. Az irányár tartalmazza a teljes bútorzatot is. Kémény van, a fűtés könnyen megoldható. Kitűnő választás azoknak akik igényesen, de olcsón szeretnének lakni.

Eladó Ház Kistarcsa 43,000,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Két generációs, kétszintes családi ház nagyon kedvező áron eladó! Kétszintes, erkélyes, teraszos családi ház eladó 616 nm-es telken, nyugodt, csöndes, kellemes környezetben Kistarcsán, öt percre a központtól, és 5 percre az M0-ás kistarcsai lehajtójától! A környék jól ellátott, jó közlekedéssel. A ház esetleg esztétikai felújítást igényel (például festés). Az udvaron zárható garázs is van, benne egy külön tároló helységgel. A földszinti konhya, fürdőszoba, WC, valamint az emeleti hálószoba és mosdó nemrég lett felújítva. A ház szintenként kb. 80-80 nm hasznos alapterületű. A földszinten 2 egész szoba, konyha, WC, fürdőszoba és egy kis spájznak is használható helység van, az emeleten pedig 3 egész szoba, és egy konyha, fürdőszoba+WC található. A két szint külön bejárattal van kialakítva. Az ár a teljes bútorzatot is tartalmazza!

Eladó Új építésű lakás Budapest IX. kerület 20,500,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

A lakás TULAJDONOSTÓL eladó! INGATLAN HELYSZÍNE: IX. kerület rehabilitált részén, (közel a Duna-parthoz, Nemzeti színházhoz, Boráros térhez) a Silverside Társasházban található az ingatlan a Dandár és Vaskapu utca sarkán. Tömegközlekedése kiváló, gyalogosan pár perc sétára van a Nagykörút, Boráros tér, ( 4,6 villamosok), kék Metro és a Duna –part, ahol a 2 es villamos jár. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A ház 2007-ban épült 6 emeletes,4 lifttel ellátott. A két pince szinten tárolók és parkolók vannak. A háznak saját kertje van, melyhez tartozik egy kisebb játszótér is. A ház jól szigetelt, modern anyagok felhasználásával épült. ( lépés és hangszigetelt falak és padló) LAKÁS JELLEMZŐI: A tulajdoni lap szerint 48 nm-es lakás D-DK-i fekvésű, a ház negyedik emeletén helyezkedik el. A lakáshoz tartozik egy szép, oldalról és felülről zárt erkély, melyre a nappaliból és a hálóból is ki lehet menni. - mindkét szoba a belső udvarra néz. A lakás napfényes, kb 9:00 – 13:00 süt oda az erkélyre a nap. A konyha igényesen beépített, ár részét képezi! A fürdő és a Wc külön az előtérből nyílik. A fürdőszoba kádas, a beépített szekrények (előszobában, hálóban, wc-ben) természetesen benne foglaltatnak az árban. (A lakás valóban igényesen berendezett, gépesített, igény szerint megvásárolható minden jelenlegi berendezéssel, tartozékkal együtt is ) LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 49,43 nm - nappali : 21 nm - konyha: 4,87 nm - hálószoba: 12,44 nm - előtér: 4 nm - WC: 1,55 nm - fürdő: 4,12 nm - Erkély: 4,63 nm MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A fűtés és a víz nagyon gazdaságos, a ház központi gázkazánjáról egyedi méréssel. KÖLTSÉGEK: - Közös költség: 10.000.- Ft, ( + 2000,. Ft garázs ) amely magában foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a lift működtetését, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást. Alacsony rezsi költségek ! - A fűtés télen a leghidegebb hónapokban kb 8000,-Ft , nyáron pedig csak a melegvíz felmelegítésért kell fizetni, kb 2500,- Ft PARKOLÁS: A lakáshoz tartozik egy teremgarázs is, igény szerint megvásárolható! Irányár: 20,5 MFt + 1,7 MFt garázs.

Eladó Lakás Bélapátfalva 5,500,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

Bélapátfalván,zöld övezetben,társasházban, tégla építésű,I.emeleti,51 négyzetméteres,modern, 2 szobás(parkettás),konyha+főzőfülkés,műanyag nyílászárós,cirkogázas,hőfokszabályzós lakás eladó.Új gázkazán 2013.03-ban lett cserélve.Külön pince helység tartozik hozzá.A 2 szoba egymásból nyílik.

Eladó Ház Budapest XXII. kerület 34,900,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

975 nm telken álló 90%-ban kész családi ház eladó. 1 nagy nappali, 6 teljesen lakható hálószoba, két tetőtéri még befejezésre vár. Összközműves a ház, duplakomfortos, egy harmadik, külön WC-vel. Jelenleg saját házi gáztüzelésű hőközpont adja a fűtést és a meleg vizet. A pince fűtött, kivéve a \"borospince\" részt. A telken van még egy engedéllyel rendelkező 49 nm-es, jelenleg tárolónak használt épület, ami akár garázsnak használható, vagy kisebb beruházással átalakítható akár lakóépületnek js. Saját, jó vízhozamú kút is van. Néhány száz méteren belül van felnőtt és gyerek orvosi rendelő, patika, kisbolt, emelt szintű matekos általános iskola, posta. 1-2 km-en belül található Spar, ovóda, bölcsőde, egyházi iskola, Tesco, Campona bevásárlóközpont. Másik irányban ugyanekkora távolságra 2 másik óvoda, bölcsőde, két tanítási nyelvű (angol a másik) általános iskola, Aldi, Lidl. 6 km-en belül 3 Auchan áruház.

Eladó Lakás (Panel) Nyergesújfalu 3,500,000 Ft

Posted: 10 Aug 2013 03:02 PM PDT

sürgösen elado egy panellakas nyergesujfaluban! 54 nm, 2 szoba, konyha, fürdöszoba, erkely, pince, speis! müanyag ablakok! komplett berendezessel!!!! azonnal költözhetö!!!! felbecsült ar 6,5 millio Forint! elado most 3,5 millio Forint!!! telefonos lebeszeles utan a lakas bar mikor megtekinthetö!!!! mobil:06 30 9671069