2013. február 6., szerda

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás Budapest XIII. kerület 36,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Eladó egy 3 szobás (2 külön nyíló szoba+nappali) csodálatos kilátással rendelkező 7.dik és egyben utolsó emeleti lakás, részben fedett nagy terasszal! Érezze magát vidéken, szívja be a csöndet, majd liftezzen le a mélygarázsba, ahol két darab saját beálló várja, valamint egy zárt pincerekesz. Kigurulva veszi majd észre, hogy valójában egy percre van a Belvárostól, pedig a csönd, a luxus és a kénylem mind körülveszi otthon. A lakás gyönyörűen felszerelt konyhával, légkondícionálóval, beépített hatalmas tükrös gardróbbal, óriási terasszal, kádas fürdőszobával, külön wc-vel és minden elképzelhető jóval rendelkezik! Minden helyiség ablakkal tekint a külvilágra, kivéve a hálót, ahol ajtó nyílik az erkélyre és a nappalit, ahol két ablak és egy ajtó várja a szellőztetést. A kb. 10-15 fő boroztatására alkalmas, félig fedetlen terasz jól elbújik a kiváncsi szemek elől. Az előtető a nagyon meleg napot megszűri, de télen pont úgy engedi át a laposabban kúszó sugarakat, hogy az kellemes meleget adjon és hasára süssön a nap! Az egész lakás rendkívül világos, napos, reggeltől késő délutánig süt be a nap! A teraszon egyébként még egy kihúzható, 5 méter fesztávolságú napernyő is van! A lakáson belül az elosztás tökéletes: a nappali-konyha-étkező bermuda háromszög egy légtér és kb. 40 nm, a másik két szoba, a wc, a fürdő és a kamra ezekből nyílik! A kábel-tv, internet, riasztó alapfelszereltsége a lakásnak, a rezsi pedig szinte elenyésző köszönhetően a házközpontifűtésnek (nincs a lakásban semmilyen gázkészülék!). A beépített konyhai berendezések: mosogatógép, mikró, sütő, kerámialap. Az ár tartalmazza a két garázst, a picerészt, a beépített konyhabútort és gardróbot, a légkondícionálót, stb... Semmit nem viszek el abból ami oda lett tervezve, beépítve, sem bútort, sem lámpát, égőt, stb... A lakás tökéletesen alkalmas akár kiadásra, befektetésre, vagy akár youth hostelnek is.

Eladó Sorház Budapest XVII. kerület 31,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII. kerületben Rákoscsabán 104nm-es igényes mediterrán típusú sorház széle-napos 2 szintes családi ház, igényes kertel eladó.2007-ben épült. 2 autó beállás elektromos kapú klíma riasztó amerikai konyha padló fűtés jakuzzy kiállás

Eladó Lakás Lovasberény 5,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Székesfehérvártól 12 km-re Lovasberény-Lujzamajorban eladó egy 18 lakásos társasház 1. emeleti, igényesen felújított 54m2-es lakása. Elosztása: (a mellékelt alaprajzon is látható): közlekedő, konyha (egyedi konyhabútorral), fürdőszoba, 1 hálószoba, 1 nappali. A lakáshoz a földszinten saját 18m2-es tároló tartozik. A lakás fűtését házközponti fűtéssel biztosítják. A szolgáltatókkal a társasház áll szerződésben, így - mint nagyfogyasztó - kedvezménnyel kapja a vizet és az áramot. A három éve történt felújítás az ablakok cseréje is megtörtént. Burkolatok: a szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. A közös ktg.: 7000 Ft/hó, amely a biztosítást, a szemétszállítást, a lépcsőház takarítását, és a rendszeres épületfelújítást foglalja magában.

Eladó Ház Debrecen 7,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Debrecenben vásároljon Kamatmentes ingatlant a Tulajdonostól. Csendes lakott környezetben kertes ház eladó 240 nm telken bekerített rendezett udvarral. Tégla építésű, külsőleg szigetelt -új külső fal festéssel. A fűtés gázkonvektoros. Belülről felújított:födémmel,falakkal,fanyílás zárókkal,új járólappal. A ház 80 nm lakható területű. A házban:-nappali+étkezőkonyha+folyosó+fürdő szoba -wc (új járólappal). -2 nagyszoba+2 kis szoba található. Iskola,óvoda,orvosrendelő,patika,bolt,buszmegálló,üzletek 5 perc. Parkolási lehetőség az udvaron van. Irányára: 7,9.millió ft, mely alkuképes. Érdeklődését telefonon várom vagy személyesen !

Eladó Ház Parád 18,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

ELADÓ PARÁDI INGATLAN (belterület 842m2 lakóház, udvar gazd. ép.) Az ingatlan értékesítési irányára: 18.0 mFt. Ingatlan csere is érdekel, területi és értékegyeztetéssel! Beépített lakótér teljes alapterülete 200m2; OÉSZ szerint 234m2. A lakóépület három átjárható, de teljesen szeparálható, önálló bejárattal rendelkezik. 6 szobát; 3 fürdőszobát; 2 konyhát és egyéb helyiségeket tartalmaz. Elektromos energia: Világítást, teljes melegvíz ellátást biztosítja; nappali, éjszakai mérővel szerelt. Térvilágítás mozgásérzékelős és mechanikus kapcsolós lámpákkal, reflektorokkal, kandeláberekkel. Riasztó, kamerás kaputelefon, elektromos beléptető rendszer van. Vízellátás: vezetékes + kb. 11m mély saját kút. Vízelvezetés: csatornázás megoldott; felületi, zárt vízelvezetés 90%-ban úgyszintén. Fűtés: A házban a vezetékes gázfogyasztást megszüntettük, bár az épület üzemképes, készre szerelt gázkazánnal, kiépített teljes központi fűtési hálózattal rendelkezik; mindkét konyhában van gázvezeték csatlakozási pont. A központi fűtés hálózat zöme 3 éves, 5 fokozatú, szabályozható, dupla soros radiátorokkal szerelt. Az egyik szobában 2011-ben történt új lemezkémény, új kandalló beüzemelése. IGÉNY ESETÉN RÉSZLETES ISMERTETŐT, TOVÁBBI FOTÓKAT KÜLDÜNK! Az ingatlant a teljes vételár átvételekor átadjuk! Telefon kapcsolat: 70/433-0071; 30/934-6718.

Eladó Ház Pázmánd 20,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

A Velencei-tótól 7-km-re, Pázmánd központjában, nyugodt környezetben teljesen felújított és átépített földszintes családi ház eladó. Két generációnak is alkalmas ! Teraszra nyíló 28 nm nappali, 25 és 18 nm-es szobák, nagy étkezőkonyha, fürdőszoba, külön wc, e mellett még zuhanyozó és wc, cirkófűtés, garázs, melléképületek, pince, kút, hatalmas telek.

Eladó Lakás (Panel) Kistarcsa 11,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Eladó , Örs vezér tértől 20 percre (hév , busz ) , Kistarcsán , kórház mögötti lakótelepen , 54 nm2-es ,világos - tágas , igényesen felújított , negyedik emeleti , másfélszobás panellakás . Új nyílászárókkal , beépitett konyhabútorral , gardróbszekrényekkel . A fűtés házközpontú , saját kazánnal . Családias , kertvárosi környezet , fenyves erdőre néző kilátás , frekventált helyen .

Kiadó Sorház Diósd 135,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Diósd kiadó sorházi lakás! Diósdon kiadó egy 2000-ben épült, kétszintes, nettó 120 nm-es sorházi lakás. A külső falazat téglából épült. A tető cserép fedést kapott.A külső és belső nyílászárók fa szerkezetűek. Fűtése kombi cirkó. A ház felosztása: földszinten amerikai konyha nappali, a két helyiséget funkcionálisan egy átadópult választja le, gardrób, terasz, előszoba, mindkét szinten 1-1 fürdőszoba(egyik zuhanyzós, másik kádas), emeleten 3 hálószoba. A lakás teljesen bútorozottan kiadó! A tűzhely gáz csatlakozású. Parkolás 1 gépkocsi számára alkalmas garázsban. A garázs az előszobából is megközelíthető. Extrák: kábel tv, internet, vezetékes telefon, kaputelefon, klíma. Kifejezetten kellemes lakás, bátran ajánlom! Bérleti díj: 135.000 ft+ rezsi Kaució: 2 hónap. Tekintse meg további kiadó ingatlanjaink széles választékát honlapunkon! Videóink: http://www.youtube.com/user/gyemantingatlan Facebokon(Gyémánt Ingatlan rajongói oldal), Twitteren (Gyémántingatlan) indavideon (Gyémántingatlan) és youtubeon (Gyémánt Ingatlan) is megtalál minket! Várjuk hívását! Érdeklődni: Bilik Adrienn 06 20 225-6996 b.adri@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Ház Egerbocs 6,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Csendes,erdős, Egertől 20 km-re lévő falu központjában családi ház eladó.3 szobás,főzőfülke+étkező,akadálymentesített fürdőszoba.Garázs,pince az épület alatt.Aszfaltozott udvar. A fűtés központi, amely vegyes tüzelésű és gázkazánnal megoldott. A melléképület állattartásra is alkalmas. Iskola,óvoda,háziorvos megoldott.Közlekedés autóbusszal.

Eladó Ház Gödöllő 43,990,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Gödöllő kedvelt részén, igényes ,mediterrán jellegű 188nm-es,újépítésű családi házat kínálunk eladásra,örök panorámás, 590nm-es telekkel. A házban helyet kapott egy amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal ,csodálatos panorámával, három szoba, fürdőszoba. A szuterén részben pedig külön bejáratú szoba fürdőszobával,konyha,tárolók és a garázs. A ház fűtését egy vegyes tüzelésű kazán és gáz cirkó szolgáltatja valamint a napkollektorok kiállása is beszerelésre került. Az udvar része az örökzöldek mellett egy fatároló,szaletli és a gyerekek örömére egy játszótér . Az ingatlanban található további extrák: kandalló, alumínium redőnyök, riasztó, klíma, infraszauna, elektromos kapu. Iá: 43.990.000 Ft Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával ingatlana értékesítésénél, új otthona kiválasztásánál, és Önt is ügyfeleim sorában üdvözölhetem. Szolgáltatásaink: Ingatlanközvetítés, Ingatlan Értékbecslés, Energetikai tanúsítvány, Ügyvéd, Tervezés, Kivitelezés, Ingatlan biztosítás,Hitel, Költöztetés.

Eladó Ház Érd 30,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Honlapunkon videóval! Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Eladó Felső-parkvárosban egy 143 nm-es, 2000-ben épült emeletes családi ház. A házhoz szép, gondozott kert tartozik, és egy különálló kétállásos garázs is található a telken. Az ingatlan téglából épült, héjazata: Bramac cserép. Fűtése: kombi cirkó, lapradiátoros hőleadókkal. A külső falak új külső színt kapnak, ami hangulatosabbá teszi a házat. Felosztása: földszinten amerikai konyhás nappali, kazánház, mosókonyha, fürdő+wc; emeleten 4 szoba, 2 gardrób, fürdő, wc. A beépített konyhabútor a gépekkel / mosogatógép, hűtő, tűzhely, páraelszívó/ a vételár részét képezi. A környék nagyon kellemes, a buszjárat 2 perc sétára található az ingatlantól. I.ár: 30.9M Ft. Videóink: http://www.youtube.com/user/gyemantingatlan Facebokon(Gyémánt Ingatlan rajongói oldal), Twitteren (Gyémántingatlan) indavideon (Gyémántingatlan) és youtubeon (Gyémánt Ingatlan) is megtalál minket! Várjuk hívását! Érdeklődni: 06 70 664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Ház Miskolc 8,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Miskolc belvárosában az Avasalja utcában egy 100 nm-es teljesen felújítandó családi ház 1305 nm-es telken, jóval az ingatlan piaci ár alatt eladó. Az ingatlan régi típusú parasztház, ami téglából és mészkőből épült. A házban található két szoba, előszoba, fürdőszoba, konyha spájz és pince. A házhoz építve istálló, tároló és szín. Az udvaron különálló gazdasági épület is található. Ipari áram (380volt) bekötve. A házban víz és villany van, szennyvíz és gáz az utcában melynek bekötése az új tulajdonos feladata lesz. Miskolci eladó ház tehermentes. Az ingatlan Miskolc belváros egyik kedvelt részén, jó helyen található a Tanoda pékség közelében, jó szomszédokkal, csendes utcában. A házat elsősorban olyan ügyfeleinknek ajánlom, akik a jövőben építkezni szeretnének, vagy a meglévőt saját ízlésük szerint felújítanák. A nagy kertet parkosíthatja vagy akár művelheti is. Az ingatlan árába 1,5 illetve 2 szobás lakás beszámítható Miskolc belváros és Diósgyőr közötti részen.

Csere Lakás Budapest XVII. kerület 17,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoscsabán Lakóparkban csendes mellékutcában nagyon jó közlekedés mellett közel vásárlási lehetőség, közel a központhoz 63 nm-es nappali + 2f. parkettás szoba, beépített konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, wc külön mosdóval, 2 terasz, beépített gardrób, redőnyös ablakok, alacsony rezsi, saját parkoló, csendes világos lakás eladó. Iá: 17.5 M XVII. ker. ben 3-4 szobás családi házat beszámítok. Hívását a hét minden napján fogadom!

Kiadó Ház Tárnok 190,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Kiadó Tárnokon, aszfaltozott utcában 980 nm-es parkosított, füves, csodálatosan szép telken fekvő 180 nm alapterületű mediterrán családi ház. Felosztása: A házban található egy gyönyörű, világos, napfényes, hatalmas nappali, egyedi kivitelezésű amerikai konyha beépített konyhabútorral, gépekkel, étkező, 3 szoba, gardrób, fürdőszoba, wc, közlekedő, kamra. A házhoz tartozik egy 8,33 nm-es és egy 10,13nm-es terasz, plusz egy szekcionált garázskapuval rendelkező 31,84 nm alapterületű garázs is. A fűtés kombi cirkó rendszerű, hőleadás radiátoros, a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtéssel. A használati meleg vizet a tetőn elhelyezett grünpower típusú napkollektor biztosítja. A külső nyílászárók műanyag, thermoplán üveges bukó-nyíló kivitelezésűek, a belső nyílászárók fából készültek. Burkolatok:A hidegburkolatos helyiségekben kerámiaburkolat, a szobákban laminált parketta található. A tetőtér beépíthető, víz, gáz, villany felállás már készen van. A ház 5 cm-es dryvit hőszigetelő vakolattal van ellátva, a tetőn bramac típusú cserép található. A telek összközműves. Extrák: Kábel tv, internet, vezetékes telefon, kaputelefon, riasztó, hidromasszázs kád, központi porszívó, padlófűtés, napkollektor. A kandalló előkészítése kész van. Átlagos, becsült rezsi: 60.000.-/hó Bérleti díj: 195.000.-/ hónap. Két havi kaució szükséges. Tekintse meg további kiadó ingatlanjaink széles választékát honlapunkon! Videóink: http://www.youtube.com/user/gyemantingatlan Facebokon(Gyémánt Ingatlan rajongói oldal), Twitteren (Gyémántingatlan) indavideon (Gyémántingatlan) és youtubeon (Gyémánt Ingatlan) is megtalál minket! Várjuk hívását! Érdeklődni: 06 70 664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 14,990,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Szárazhegyen 1987 ben épült új tetővel, betonfődémes, hőszigetelt 83 nm-es 2 külön bejáratú szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, wc, előszoba, fedett terasz, gk. beálló, csendes utcában, jó közlekedés, 110 nöl telekkel ikerház sürgősen eladó. Iá: 14.99 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 29,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoshegyen repülöktől mentes teljesen felújított igényes fszt-es 125 nm-es 4 szoba, beépített konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, sarokkád és zuhany, wc, külön, mosókonyha, gardrób helység, fedett terasz, elektromos kapu, riasztó, klíma,spaletta,kerti sütögető, szaletli, tároló, viacolorozott gk. beálló, és járda, rendezett kert, tujákkal és dísznövényekkel beültetett, 250 nöl telekkel csendes aszfaltos mellékutcában, jó közlekedés, önálló családi ház sürgősen ÁRON ALÚL eladó. Iá: 29.5 M XIV-XV-XVI-XVII ker-ben lakóparki lakást beszámítok. Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XVII. kerület 9,300,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

ÁRON ALÚL ELADÓ!!!!! XVII ker. Rákoskeresztúron 4 emeletes ház fszt-i 3 éve lett felújítva,73 nm 3 külön bejáratú parkettás szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, wc külön, erkély,saját tároló, kulturált házban K és D-Ny-i fekvésű, csendes világos lakás sürgősen eladó. Iá: 9.3 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Kiadó Lakás Budapest I. kerület 85,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

HORVÁTH KERTI PANORÁMA ELÉRHETŐ ÁRON!!! * Kiadó az I. kerület szívében, a Horváth kertnél egy 76 nm-es, erkélyes, nagy ablakainak köszönhetően napos, világos, 2. emeleti, felújított, távfűtéses, összkomfortos, kitűnő elosztással rendelkező lakás. Jelenleg 2 szobás+nappalis, de igény szerint akár át is alakítható. Amerikai konyhás, étkezős, amely akár külön konyhává is alakítható. FANTASZTIKUS PANORÁMÁVAL rendelkezik (kilátás a Horváth kertre, Citadellára, Alagútra..) A ház 1988-ban épült, biztonságos, liftes, téglaépítésű, rendezett, szép állapotú, nagyon jó lakóközösséggel rendelkezik. A környezet önmagáért beszél! Nagyon hangulatos, otthonos lakás! Irodának, orvosi rendelőnek rendkívül alkalmas a tökéletes tömegközlekedésnek köszönhetően központi helyen van. A házban CBA, és MKB Bank is található. A hely remek infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. Bérleti díj: 85.000 Ft + 2 havi kaució Hívjon Bizalommal: Dr Kiss Andrea 06 30 815-2532 drkissandrea@c-c.hu Makai Andrea 06 30 815-2531 mandrea@c-c.hu

Eladó Ház Ecser 9,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Ecseren XVII ker.-től 2 km re 1976 ban épült, 54 nm-es 2 külön bejáratú szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc külön, fedett terasz, ablakok részben cserélve, betonfödémes beépíthető, gk. beálló, tároló, 150 nöl telekkel családi ház nagyon sürgősen eladó. 1.5 szobás lakást beszámítunk. Hívását a hét minden napján fogadom!

Kiadó Lakás Budapest I. kerület 85,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

HORVÁTH KERTI PANORÁMA ELÉRHETŐ ÁRON!!! * Kiadó az I. kerület szívében, a Horváth kertnél egy 76 nm-es, erkélyes, nagy ablakainak köszönhetően napos, világos, 2. emeleti, felújított, távfűtéses, összkomfortos, kitűnő elosztással rendelkező lakás. Jelenleg 2 szobás+nappalis, de igény szerint akár át is alakítható. Amerikai konyhás, étkezős, amely akár külön konyhává is alakítható. FANTASZTIKUS PANORÁMÁVAL rendelkezik (kilátás a Horváth kertre, Citadellára, Alagútra..) A ház 1988-ban épült, biztonságos, liftes, téglaépítésű, rendezett, szép állapotú, nagyon jó lakóközösséggel rendelkezik. A környezet önmagáért beszél! Nagyon hangulatos, otthonos lakás! Irodának, orvosi rendelőnek rendkívül alkalmas a tökéletes tömegközlekedésnek köszönhetően központi helyen van. A házban CBA, és MKB Bank is található. A hely remek infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. Bérleti díj: 85.000 Ft + 2 havi kaució Hívjon Bizalommal: Dr Kiss Andrea 06 30 815-2532 drkissandrea@c-c.hu Makai Andrea 06 30 815-2531 mandrea@c-c.hu

Eladó Ház Érd 30,660,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Érd Központ eladó családi ház! Eladó Érd központi részén egy kétgenerációs, 160 nm alapterületű, kétszintes, 512 nm-es rendezett, füves kerten fekvő családi ház. A ház alsó szintje 1970-ben épült és 2 parkettás szoba, amerikai konyha, étkező, kamra, fürdőszoba + wc, folyosó és beépített terasz található benne. A felső szint 2005-ben lett beépítve, ahol 2 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba + wc, gardrób szoba, előszoba, előtér és egy erkély található. A két szint teljesen elszeparált egymástól, külön bejárattal, vízórával, gázórával, és almérős villanyórával rendelkezik. A ház mellett van még egy 45 nm-es gazdasági épület, amely nyári tartózkodó lakhellyé van kialakítva. Ellátottsága: víz, villany, gáz, csatorna. Extrák: kábel tv, internet, vezetékes telefon, klíma. Busz, vonat 3 perc alatt megközelíthető. Multinacionális bevásárlóközpont, üzletek 300 méterre. I.ár: 30,66M Ft. Videóink: http://www.youtube.com/user/gyemantingatlan Facebokon(Gyémánt Ingatlan rajongói oldal), Twitteren (Gyémántingatlan) indavideon (Gyémántingatlan) és youtubeon (Gyémánt Ingatlan) is megtalál minket! Várjuk hívását! Érdeklődni: 06 70 664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 24,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoscsabán ÁRON ALUL!!! Akár két család részére is alkalmas jó közlekedés mellett 150.5 nm-es Alsószinten 2.5 külön bejáratú szoba,konyha étkező, kamra, fürdőszoba, wc,előszoba, beépített szekrények. Felsőszint: Nappali, 2,5 különbejáratú szoba, fürdőszoba, wc, panoráma erkély. Az ingatlan melegét církó és padlófűtés adja. Ház alatt pince, és garázs. Melléképület, 720 nm-es telken gyümölcsfák. Kellemes környezetben közel iskola, ovoda, vásárlási lehetőség, önálló családi ház sürgősen eladó. Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 19,700,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoshegyen közel a Helikopter lakóparkhoz, csendes mellékutcában jó közlekedés, iskola, óvoda, vásárlási lehetőség közel. 140 nm-es 3 szoba, konyha étkezővel, kamra, 2 fürdőszoba, wc, erkély, terasz, szobák parkettásak többi helység járólapos, církófűtés, pince, garázs, melléképület, 1980 ban épült korának megfelelő, 200 nöl telekkel masszív önálló családi ház sürgősen eladó. Iá: 19.7 M Hívását a hét minden napján fogadom! 06-30-547-1455

Kiadó Lakás Érd 60,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Érd Dombosváros kiadó lakás! Érd Dombosvárosban kiadó egy 1991-ben épült családi ház 75 nm-es, emeleti lakása, teljesen külön bejárattal. A lakás konyha, nappali + étkező, 2 hálószoba és zuhanyzós fürdőszoba felosztású. A lakás bútorozatlanul kiadó, de igény esetén akár a bútorozás is megoldható. Fűtése házközponti. Parkolás napközben a ház előtt, este az udvarban. Kisebb háziállat lakásban történő tartása megengedett. Extrák: kábel tv. Elhelyezkedése aszfaltozott utcában van, buszmegállóhoz közel. A rezsiköltség fixen 50.000Ft ( télen - nyáron ), mely tartalmazza a víz - villany - fűtés és kábel tv használatát. A lakás akár 3 - 4 fős munkásbrigádnak is kiváló. Minimum bérleti idő: 1 év. Kaució: 2 hónap. Bérleti díj: 60.000 Ft + 50 ezer Ft fix rezsi. Tekintse meg további kiadó ingatlanjaink széles választékát honlapunkon! Videóink: http://www.youtube.com/user/gyemantingatlan Facebokon(Gyémánt Ingatlan rajongói oldal), Twitteren (Gyémántingatlan) indavideon (Gyémántingatlan) és youtubeon (Gyémánt Ingatlan) is megtalál minket! Várjuk hívását! Érdeklődni: Szabó Rita 06 20 492-0222 sz.rita@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 43,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. HOME CENTER környékén 2000-ben épült jó állapotban lévő jó elosztású, karbantartott, masszív tágas helységekből álló 185 nm-es kétszintes. Alsószint: nagy nappali, + 1 szoba, beépített konyha, étkező, kamra, fürdőszoba kád és zuhany, wc, nappaliból nyílik egy tágas terasz. Felsőszint: tágas helység amiből 4 külön bejáratú parkettás szobák nyílnak, fürdőszoba, wc, mosókonyha. Padlástérben még kialakítható helységekre van lehetőség. 23 nm-es fűtött garázs. Mellékvízóra is van locsolás céljára. Rendezett 604 nm-es tujákkal beültett telekkel. Nagyon jó közlekedés, iskola, óvoda, vásárlási lehetőség közel. Iá: 43.9 M Hívását a hét minden napján fogadom

Eladó Ház Pécel 19,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Pécelen, családi házas környezetben, nagyon jó tömegközlekedési feltételek mellett eladó egy 123 nm-es (bruttó 182 nm) családi ház 460 nm-es telken. 1986-ban épült, 2005-ben szinte teljes körűen felújították. 38-as téglából épült, a tetőt cserép fedi. Fűtését gázcirkó szolgáltatja, minden helyiségben padlófűtést alakítottak ki. Az alsó szinten műanyag thermo, az emeleten fa thermo ablakok lettek beépítve.A teljes tetőtér szigetelve. Az egyik része a háznak egy kétszintes lakás, az alsó szinten egy gyönyörű panorámás konyha-étkező, nappali, zuhanykabinos fürdőszoba, kamra, fedett terasz 60+ 20 nm, a tetőtérben 3 hálószoba, az egyik erkéllyel, mini nappali, kádas fürdőszoba került kialakításra. A két 6 nm-es hálószobát csak egy válaszfal választja el, könnyen egybe nyitható.A pince részben kialakításra került egy 26 nm-es szuterén jellegű, önálló kis lakás, amely az elhelyezkedése ellenére világos, barátságos. Itt egy szobát, zuhanyzós fürdőt, konyhát és egy pici kamrát találhatunk, fűtését radiátorokkal, a meleg vizet villanybojlerrel oldották meg. A kert parkosított, panorámás. Elektromos kapu, egy autónak elegendő fedett beálló. Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Új építésű lakás Kiskunhalas 11,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Jó fekvésű, világos,barátságos hangulatú lakás. Beépített modern típusú nagy méretű konyhával. Gáz főzőlappal és légkeveréses sütővel,mosogatóval felszerelve! Energiatakarékos nyílászárókkal. Közel a város központjához! Terasszal és füvesített kert résszel kiüléshez vagy akár sütögetéshez is. Nappali+hálószoba+ \"gyerekszoba\". Bútorozott fürdőszobával. Szép járólapokkal és különleges laminált lapokkal. Épült 2008.

Eladó Ház Érd 21,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Érd Parkvárosban (M7-es alatti részen) eladó egy 2011-ben felújított családi ház, gyümölcsfás, gyönyörű 1396 nm-es telken. A házat 2011-ben újították fel, 5 cm DRYVIT, YTONG hozzáépítéssel nyertek plusz 1 nappalit és egy szobát, valamint egy új fürdőszobát. A padlástér pluszban beépíthető és már 80%-os készültségi fokban van. A ház 111 nm-es, benne 2 nappali+3 szoba, étkező-konyha, 1 kádas, 1 zuhanyzós fürdőszoba. Fűtése Immer Gas turbó cirkó, hőleadás radiátoros. Cserépkályha és kandalló is van, amik segítségével az ingatlan fenntartási költségei csökkenthetőek. A telek előtt aszfaltos út húzódik, közelben bevásárlási lehetőség, óvóda, iskola a közelben. Irányár : 21.5M Ft. Videóink: http://www.youtube.com/user/gyemantingatlan Facebokon(Gyémánt Ingatlan rajongói oldal), Twitteren (Gyémántingatlan) indavideon (Gyémántingatlan) és youtubeon (Gyémánt Ingatlan) is megtalál minket! Várjuk hívását! Érdeklődni: 06 70 664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Telek Budapest XVII. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákosligeten csendes aszfaltos mellékutcában nagyon jó közlekedés mellett, 33x25 m 818 nm-es jó adottságokkal rendelkező összközműves építési telek, bontandó házzal sürgősen eladó. Iá: 18.5 M Családi, iker és társasház építhető. Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 65,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoscsabán csendes aszfaltos mellékutcában jó közlekedés mellett. 3 szintes 110 nm-es szuterén nagy tároló helységek, kondi terem, szauna, mosdó, 2 állásos garázs, viacolorozott fűtött garázs lejáró, + fedett gk. beálló. Következő szint: 130 nm-es nagy nappali, vendégszoba, dolgozószoba, fürdőszoba, wc, nappaliból nagy terasz nyílik, az ápolt rendezett kertre. Hangulatos kandalló, is adja a meleget padlófűtés és radiátor mellett. Felsőszint: 130 nm-es igényesen beépített felszerelt konyha, étkező, nagy nappali, 3 külön bejáratú szoba, erkélyekkel, beépített szekrény, fürdőszoba wc külön. Klíma, riasztó, kovácsoltvas és tüzi horganyzott kerítés. Öntözőrendszer, kerti tó, 610 nm-es parkosított telekkel. Iá: 65 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Üzlethelység Tatabánya 6,100,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

ELADÓ, ár: 6100000ft. vagy BÉRELHETŐ!!! Bérleti díj: 80000 Ft/hó Tatabányán a Bárdos Lakóparkban 2006-ban épült Téglaépítésű korszerű előírásoknak és szabályoknak megfelelően./közvetlen az Omega Park mögött/ Csendes jól megközelíthető helyen. 40nm-en ÜZLET riasztóval, érvényes üzemeltetési engedélyekkel. ANTSZ, stb. Bármilyen vendéglátó, kereskedelmi tevékenységre alkalmas helyiség. Berendezés tárgyát képez:380V-os beépített elszívó rendszer, két kamrás pizza sütő, dagasztógép, hűtők, egyéb eszközök, felszerelések. Felszolgáló tér, konyha, előkészítő, raktár, személyzeti+vendég mellékhelyiségek Azonnali nyitásra kész! Műanyag nyílászárokkal ellátva, valamint szalagfüggönyös sötétítővel, az egész alapterület Igényesen le járó lapozva Az üzlethelyiség garzonlakássá is átalakítható, ehhez tervrajzok is vannak. Nyaraló, pince, gépjármű beszámítás reális áron lehetséges. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban Forduljon hozzám bizalommal! Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító:100728

Eladó Lakás Komárom 11,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Békés, kellemes környéken szeretne élni? Komáromban a Rüdiger tó partján, zöldövezetben 57nm-es lakás Eladó! Négy emeletes épület, külsőleg szigetelt, mfsz-jén két különnyíló szobák, parkettásak. A tágas konyha-étkező, előszoba laminált parkettázottak. A fürdő-wc járólapos. 2008-ban felújítás történt, új radiátorok, egyedi mérésű fűtés, nyílászárók, laminált parketta csere történt. Ablakok korszerű hőszigetelt műanyag. Fűtés távhő, egyedi méréssel. Tartozik tároló a lakáshoz. Extra lista, amely a vételár részét képezi: konyhabútor, tűzhely, bútorok, szalagfüggönyök. Közelben iskola, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, polgármesteri hivatal, óvoda, uniós szabványnak megfelelő játszótér és étterem. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Kérem, tegye meg ajánlatát. Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító:100829

Kiadó Lakás Budapest IV. kerület 40,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

ÚJPESTI VÍZTORONYNÁL, SZIGETI JÓZSEF U-BAN olcsó fenntartású kis lakás kiadó akár azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év). 30 m2-es, egyszobás, jó állapotú. Bútorozott, gépesített, beosztása praktikus: nagy erkélye van, szobája tágas, a fürdőben kád van. Karbantartott, négyemeletes ház 1. emeletén van, Újpest-központól nem messze. Nyugodt, parkos környezet, kiváló közlekedés és infrastruktúra: a kék metró pár percre van, sok-sok buszjárat, villamos szintén; az újpesti piac sincs messze. A ház előtt a parkolás ingyenes. A lakás méreténél és adottságainál fogva legfeljebb 2 főnek ideális: egyedülállóknak, pároknak, vagy egy szülőnek egy gyermekkel – ám leginkább olyanoknak, akik nem vezetnek nagy háztartást, mivel a konyha, bár ablakos, de picike. Rezsije minimális: közös költség 5.000, a legutóbbi távfűtés-számla 9.000 volt - minden egyéb mérhető. (A teljes téli rezsi max. 25.000 forint, a nyári értelemszerűen jóval kevesebb.) Bérleti díj: 40.000 (kéthavi kaució szükséges). Érdeklődni hétvégén is – elsősorban telefonon: 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Lakás Komárom 11,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Békés, kellemes környéken szeretne élni? Komáromban a Rüdiger tó partján, zöldövezetben 57nm-es lakás Eladó! Négy emeletes épület, külsőleg szigetelt, mfsz-jén két különnyíló szobák, parkettásak. A tágas konyha-étkező, előszoba laminált parkettázottak. A fürdő-wc járólapos. 2008-ban felújítás történt, új radiátorok, egyedi mérésű fűtés, nyílászárók, laminált parketta csere történt. Ablakok korszerű hőszigetelt műanyag. Fűtés távhő, egyedi méréssel. Tartozik tároló a lakáshoz. Extra lista, amely a vételár részét képezi: konyhabútor, tűzhely, bútorok, szalagfüggönyök. Közelben iskola, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, polgármesteri hivatal, óvoda, uniós szabványnak megfelelő játszótér és étterem. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Kérem, tegye meg ajánlatát. Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító:100829

Eladó Ház Környe 28,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Akár most azonnal Környe központjába költözhet! Befektetők, vállalkozók, összeköltözők, nagycsaládosok figyelem! Környén 2100m2-es telken 225m2-es háromszintes, szigetelt, 2011-ben felújított két külön bejárattal rendelkező családi ház ELADÓ! Az ingatlan alsó szintjén dolgozószoba, folyosóra és utcára is nyíló ajtóval, amely üzletnek is megfelelő. Két autó részére alkalmas Garázs, amely automata nyitóval működik. A középső illetve felső szinten tágas szobák nagy ablakokkal, konyha-étkezővel, fürdőszoba, WC, és külső-belső lépcsős közlekedő van. A tetőtérben tágas nappali, háló szoba, erkély, fürdőszoba található. Mindhárom szint terasszal (erkéllyel) rendelkezik, ahonnan panorámás kilátás nyílik a tóra, és a községre. 2011-ben felújítás történt, szigetelték a házat, új ablakok kerültek be építésre. Az ablakok redőnyösek. Az udvaron található még egy két szobás, konyha, fürdőszoba 50m2-es különálló apartman, mely alatt hosszú pince húzódik. Az apartman KIADÓ! 30 000Ft/hó+rezsi. Nagy gazdasági épületen (150m2) keresztül jutunk el a kertbe, mely nagyrészt füvesített, gyümölcsfákkal, virágokkal, és veteményekkel rendelkezik. A locsolást fúrt kút segíti, az állattartás, akár lovak is megoldott. Az épület alsó szintjének nyílászárói biztonsági rendszerűek. A személygépkocsi forgalmat belső körforgalom, és kettő motoros kapu segíti. Díjmentes hitelügyintézés, ügyvédi háttér! Azonosító:100444

Eladó Lakás Tatabánya 4,990,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Praktikus kialakítású kislakást keres? Az is jó lenne, ha a közelben mindent megtalálna, s könnyen elérhető lenne tömegközlekedéssel is? Akkor jöjjön, nézze meg! Tatabányán Újvárosban 48nm-es tégla lakás Eladó! Három szintes épület, harmadik emeletén található lakás, két különnyíló szobák, parkettásak. A többi helységek járólaposak. 2007-ben bejárati ajtó, járólap-csempe,kád- mosdó csere. Ablakok fa tokozású, jó minőségű. Fűtés távhő. Extra lista, amely a vételár részét képezi: konyhabútor, tűzhely. Közelben iskola, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, autópálya felhajtó 5percre. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Kérem, tegye meg ajánlatát. Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító:100841

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 15,700,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoshegyen repülőgépektől mentes, nagyon jó közlekedés mellett masszív összközműves 90 nm-es nappali + 4 külön bejáratú szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, wc, tetőtér beépithető, melléképület, garázs + gk. beálló, 550 nm-es telekkel eladó. Iá: 15.7 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Tiszalök 6,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Átlagon felüli hivatalos hőtérképpel rendelkező családi ház, akár bútorozva is ELADÓ. Fűtés: vegyes tüzelésű és gázkazán + cserépkályha. Parkosított kis udvar, sziklakert, fúrt és ásott kút, garázs pince, mellékhelységek, gyümölcsös, bográcsozásra kiválóan alkalmas fedett hely. Télen minimális fűtéssel egyforma hőmérséklet az egész házban. Parkettás és járólapos, műagyag nyílászárók. Hívjon, megegyezünk!

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 22,400,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoscsabán csendes aszfaltos mellékutcában jó közlekedés mellett felújított, új tető, betonfödémes beépíthető, fszt-es 90 nm-es 2.5 szoba, konyha étkező, fürdőszoba, wc külön, tágas előszoba, církófűtés mellett cserépkályha is adja a meleget, fedett terasz, melléképület, pince, garázs + gk. beálló, 612 nm-es telekkel önálló családi ház eladó. Iá: 22.4 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Budaörs 49,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Budaörs Kamaraerdőn eladó egy teljesen elszeparált /közmű, kert/garázsszint plusz kétszintes, beépített tetőteres családi ikerház. A telek adottságaiból adódóan a garázsszint az utcaszint, mely egy hetven méteres nyélen érhető el. A távolságból adódóan az utcazajból semmit nem lehet hallani. A földszinti nappaliból az első szinten lévő ápolt intim kertbe léphetünk ki. Az épület rendkívül jól megépített, kifejezetten energia takarékos. A lakók kényelmét szolgálja a garázsszinten található mosókonyha, finn szauna zuhanyozóval, fitnesz helység. Az első lakószinten zuhanyozós fürdőszoba, a második lakószinten pezsgőkádas fürdőszoba található, ugyanitt került beépítésre az infraszauna. A helységek felsorolása: Garázsszint: dupla garázs, hobbi sarok, fitnesz, mosókonyha zuhanyozó első szint: Nappali amerikai konyha fürdőszoba, WC kamra terasz Második szint: szoba szoba gardrób szoba kádas fürdőszoba, WC terasz Beépített tetőtér: nappali hálószoba Az ingatlan irányára: 49,9 Millió Ft

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 42,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII. ker. Felső-Rákoshegyen csendes aszfaltos mellékutcában igényesen kialakított, terméskő alappal, masszív önálló családi ház eladó. 100 nm-es két külön bejáratú parkettás szoba, + hall, beépített tágas konyha, étkező, fürdőszoba, wc külön, 2 gardrób szoba, hangulatos zárt terasz, müa. nyílászárók, redőny, risztó, tűzjelző. 100 nm-es szuterén lakható, szoba még két szoba kialakítható, mosdó, wc, tároló, mosókonyha, riasztó, tűzjelző. 120 nm-es igényesen kialakított melléképült, zuhany, mosdó, gáz, fűtés, 3 fázis, müa, nyílászárók, riasztó, tűzjelző. Garázs + 4-5 gk. beálló. Rendezett 1023 nm-es telekkel, szaletli, fenyőfák, díszbokrok, kovácsoltvas kerítés, tetőtér beépíthető. Lakás, vállalkozás, tárolás, céljára, vagy bármilyen tevékenységre alkalmas, telephely engedély van.Iá: 42.5 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 21,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoscsabán csendes mellékutcában nagyon jó közlekedés mellett, jó állapotban lévő fszt-es 110 nm-es nappali (30nm) két külön bejáratú (25 nm) szoba, szobák parkettásak, többi helység járólapos,beépített konyha étkező, fürdőszoba wc + wc,előszoba, fedett terasz, melléképület, fedett gk. beálló, ásott kút, tetőtér beépíthető, kertben fűthető medence, az ingatlan riasztóval felszerelt, 164 nöl telekkel, masszív önálló családi ház eladó. Iá: 21.9 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XXI. kerület 42,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Csepeli Hév végállomás közelében kiadó hosszú távra 7. emeleti, erkélyes, egyszobás felújított lakás. Bérleti díj 42000/ hó+ rezsi. 2 hónap kaució!!! Üres, gyorsan beköltözhető.

Eladó Telek Kőröshegy 900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Kőröshegy Ágasszigeten 3 belterületi beépítetlen terület (1/76, 1/29, 1/45 hrsz) eladó 1000 Ft/m2 készpénzért. A területek nagysága egyenként 800 és 1000 m2 közötti, ára egyenként átlag 900000,-Ft), telefon: 06-30/9169-442

Eladó Lakás Miskolc 4,400,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Miskolc belvárosában, csendes, nyugodt környezetben téglaépítésű, 3 emeletes, gázos, alacsony rezsiköltségű, 3. emeleti, erkélyes felújítást igénylő lakás, első tulajdonosok örökösétől eladó. A lakáshoz saját pincerész jár. Az utcában ingyenes parkolási lehetőség. A környék tiszta, rendezett, csenges. A lakás közelében bölcsőde, óvoda, általános iskola, buszmegálló van. Érdeklődni lehet telefonon a 0670/3333253 számon, vagy a bkatlin@citromail.hu e-mail címen.

Eladó Lakás Miskolc 4,400,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Miskolc belvárosában, csendes, nyugodt környezetben téglaépítésű, 3 emeletes, gázos, alacsony rezsiköltségű, 3. emeleti, erkélyes felújítást igénylő lakás, első tulajdonosok örökösétől eladó. A lakáshoz saját pincerész jár. Az utcában ingyenes parkolási lehetőség. A környék tiszta, rendezett, csenges. A lakás közelében bölcsőde, óvoda, általános iskola, buszmegálló van. Érdeklődni lehet telefonon a 0670/3333253 számon, vagy a bkatlin@citromail.hu e-mail címen.

Eladó Telek Kőröshegy 1,400,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Kőröshegyi belterületi 1400 m2-es beépítetlen terület (951/16 hrsz) készpénzért eladó (1400000,-Ft), telefon: 06-30/9169-442

Eladó Mezőgazdasági terület Kőröshegy 750,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Kőröshegyi külterületen (060/47 hrsz) 5000 m2 erdőhányad készpénzért eladó (750000,-Ft), telefon: 06-30/9169-442

Eladó Mezőgazdasági terület Kőröshegy 340,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Kőröshegyi külterületen (0190/3 hrsz) 1700 m2 szőlő készpénzért eladó (340000 Ft), telefon: 06-30/9169-442

Eladó Ház Kerekegyháza 24,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Az ingatlan Kerekegyháza központjában található, 2011-ben széleskörű felújítás történt. A ház 132 nm, a három szoba parkettás, a többi rész járólapos. A fűtésrendszer gázkazános, lemezradiátor hőleadókkal. Alatta 22 nm-es pince található. A padlástér beépíthető. Az ingatlan részét képezi a 60 nm-es üzlethelyiség, mely tartós bevételt jelenthet a tulajdonos számára. Érd: 30/4600-238

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 34,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII. ker. Rákoskerten jó állapotban lévő masszív két generációnak is kényelmes 5 éve lett felújítva. 3X85 nm-es az egész ház alatt szuterén, vállalkozásra is kiváló, garázs, tároló, mosókonyha. Második szint: két külön bejáratú szoba, beépített konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, előszoba. terasz. Tetőtér: 3 külön bejáratú szoba, előtér társalgó, fürdőszoba, wc, erkély. Beépített szekrények, redőny szúnyoghálós ablakok, klíma, szaletli, sütögető, kertben még 2 fedett gk. beálló, a ház körbejárható, 726 nm-es rendezett telekkel, nagyon jó közlekedés mellett, csendes utcában eladó. Iá: 34.5 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Telek Szigetcsép 35,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 20,800,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoskerten Kucorgó környékén csendes aszfaltos mellékutcában nagyon jó közlekedés mellett kívűl belül felújított, műszakilag is, (víz, villany, elektromos hálózat, fűtési rendszer, új müa. redőnyös nyílászárók) a ház hőszigetelt. 85 nm-es nappali + 2 külön bejáratú szoba, beépített konyha, fürdőszoba, wc, tágas előszoba. Telken 45 nm-es 1 szoba összkomfortos ház, külön mérőkkel rendelkezik. 266 nm-es telekkel nagyon sürgősen eladó. Iá: 20.8 M Összeköltözőknek ideális. Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Telek Szigetcsép 32,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Az ingatlan építési telek.Orgona utca. Minden közművel- víz, gáz, villany, csatorna, telefon, internet- ellátott. Ir ár 32500000 Érd: 06 70/3100096 tel.

Kiadó Iroda Budapest VI. kerület 100,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XIII ker. Lehel úton jó állapotban lévő 126 nm-es 3.5 parkettás szoba, beépített felszerelt konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, erkély, 1 emeleti lakás kiadó irodának. 100e/hó+rezsi 1 hónap kaució Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 31,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoscsabán csendes mellékutcában újszerű állapotban 12 éve épült hőszigetelt fa nyílászárók, redőny, fűtés gázkazán, felső szinten padlófűtés, jó elosztású tetőtér beépített 200 nm-es 2 nagy nappali + 3 külön bejáratú szoba, beépített konyha, étkező, kamra, 2 fürdőszoba, 4 wc, mosókonyha, terasz, 2 állású garázs + gk. beálló, 550 nm-es telekkel családi ház eladó. Iá: 31.9 M Csere is érdekel Ecser, Pécel, Maglód 80-90 nm-es családi ház felújítandó is XVII ker. 1.5 szobás panel is Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ikerház Balatonkenese 18,000,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

75 m2, 3 háló, konyha-étkező-nappali > - 2 db terasz, 12-12 m2 > - teljes fa és bontottégla borítás > - konyhabútor gépekkel (elszívó, sütő-főzőlap) > - kombicirkó, radiátoros fűtés > - riasztó > - fanyílászárók kivül, belül MDF lapos extraminőségű belsőajtók > - teljes falépcső > - telefon, tv előkészítés > - 2 db klíma > - motoros kapú a főutcárol, saját szervízút! > - belső kerítések (faborítással), kiskapuk, kocsibeállók! > > irányár: 18 millió (nincs illeték,meg tudjuk oldani!) > > > Kiss Sándor

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 9,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoskeresztúron csendes aszfaltos mellékutcában közel a központhoz, nagyon jó közlekedés mellett felújítandó 40 nm-es 1 szoba (20 nm) összkomfortos önálló családi ház 510 nm-es telekkel eladó. Iá: 9.9 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Kóka 15,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

S.O.S AZ ELADÁS!! Kókán 27 éve épült folyamatosan karbantartott új tetőt kapott jó állapotban lévő két család részére, vállalkozásra alkalmas önálló családi ház. 226.6 nm-es szinteltolásos, nappali + 4 külön bejáratú parkettás szobák, tágas étkezős beépített konyha, kamra, fürdőszoba 2 wc, szuterén, 58.4 nm-es pince, teraszok 41.9 nm, melléképület is tartozi az ingatlanhoz, garázs, több gk. beálló, két utcárol megközelíthető 1438 nm-es telekkel, tetőtér beépíthető, masszívan megépített ház, nagyon sürgősen eladó. Kis lakást beszámítok minden megoldás érdekel Iá:15.9 M Hívását a hét minden napján fogadom! Kazánház 11 nm Tároló 9 nm Tároló 9,80 nm Tároló 21,90 nm Tároló 29 nm Tároló 29 nm Garázs 17,30 nm Konyha 14,60 nm Pince 9,80 nm Konyha 12,50 nm Kamra 3,80 nm Mosdó 2,30 nm WC 1,20 nm Nappali 22,30 nm, délnyugati, 41.9 nm terasz Közlekedő 2,40 nm Pince 4,80 nm Fürdőszoba 5,80 nm Szoba: 18 nm Szoba: 16,80 nm Szoba: 19,60 nm Szoba: 16 nm

Eladó Ház Mohács 2,690,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Mohácson belvároshoz nagyon közel eladó egy 90 nm-es összközműves családi ház. A ház nagyon felújítandó állapotban van vagy bontandó.

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 28,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoscsabán csendes aszfaltos mellékutcában jó állapotban lévő karbantartott, két család részére is kiváló, külön bejárattal, nagyon jó beosztású 160 nm-es 5 parkettás szoba, 2 konyha étkező, kamra, 2 fürdőszoba, wc, tágas előszoba, ház alatt pince, tároló, garázs, terasz, erkély, 667 nm-es rendezett telekkel, nagyon alacsony rezsi fűtést melegvízet napkollektor oldja meg, az ingatlant körbe süti a nap, masszív önálló családi ház eladó. iá: 28.5 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 19,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoscsabán jó közlekedés mellett fszt-es 120 nm-es 3 szoba, konyha étkező, tágas előszoba, fürdőszoba 2 wc, terasz, pince, 300 nöl összközműves telekkel, önálló családi ház sürgősen családi okok miatt eladó. Azonnal költözhető.Iá: 19.5 M Gyulán 2 szobás lakást beszámítok. Hívását a hét minden napján fogadom!

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XIV. kerület 120,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Új építésű társasházi lakás kiadó Zuglóban! Kiadó Zugló csendes, zöldövezeti részén egy 10 éve épült 6 lakásos társasház 2. emeletén, 70 nm-es, nappali + 2 hálóval rendelkező, teljesen bútorozott és gépesített lakás, mindössze havi 120 000 forint/hó összegért! Kiváló közlekedéssel, tökéletes infrastrukturális ellátottsággal. A lakás egy havi bérleti díjjal + 2 havi kaucióval bérelhető. Teljesen felszerelt új építésű lakást keres? Várom hívását!

Eladó Lakás Budapest XXI. kerület 10,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Csepel zöldövezetében az Erdősor utcához közel 4 emeletes tégla sorházban első emeleti, 59 m2-es 1+2 félszobás öröklakás eladó. Parkettás,egyedi gázkonvektoros,nagy erkélyes lakás.

Eladó Ikerház Ecser 22,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. 2 km-re Ecseren 2006 ban épült újszerű állapotban lévő nagyon jó elosztású, hőszigetelt, 115 nm-es nappali, + 3 külön bejáratú parkettás szobák, beépített konyha, étkező, sarokkádás és zuhanyzós fürdőszoba, 2 wc, előszobában 11 m igényes beépített szekrény, církófűtés mellett padlófűtés, terasz, kertben tároló, gk. beálló, fúrtkút, 500 nm-es telekkel, csendes utcában, nagyon jó közlekedés mellett, ikerház nagyon sürgősen eladó Lakást beszámítok a XVII ker. ben Hívását a hét minden napján fogadom! (beépített konyhabútor, csatorna, csendes, étkező, gardrób, internet, jó beosztású, jó közlekedésű, kábeltévé, kamra, kert, kertkapcsolatos, kocsibeálló, összkomfortos, parkettás, redőny, terasz, világos, villany, víz, vízórás

Eladó Lakás Budapest XXII. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Rózsavölgy egyik frekventált zöldövezeti, csendes részén a XXII. ker., Ady Endre úton a Pék utca közelében, eladó egy 53nm-es, erkélyes, + 2nm-es tárolóval ellátott, felújított, ( új nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, a falban húzódó áram vezetékek-kábelek, víz – gáz és fűtésrendszer teljes körű felújítása, cirkós.) 2 szobás, második emeleti tégla építésű lakás. Közös költség,12.000.-ft (víz fogyasztással együtt.) TV., internet, vezetékes telefon, bevezetve. Az épület 2 szintes, a 70-s, években épült, lakópark elrendezésű, több külön álló társasház, egymástót kisebb távolságokban, jól karbantartott, gondozott zöldövezeti területen. Autó beállási lehetőséget a vételár tartalmazza. A tömegközlekedés kiváló, a 41,-s villamos, a 150, 250, 114, 86,-s buszok, sűrű járataival könnyítik a gyors közlekedést. Bevásárló központ, ( Spár ), boltok, iskola, óvoda, játszótér, szintén a közelben. Az összetartó jó lakóközösségnek köszönhetően, csend és a nyugalom övezi a környéket. A táj lenyűgöző, a nyugalom szinte átöleli felső Rózsavölgyet. Itt lakni és élni, csak jó lehet. Ezt a lehetőséget,18.500.000.- Ft., irányáron kínálom. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. / Kérem, ingatlanértékesítők ne hívjanak! /

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

A XIV. kerület, Szőnyi úti, rendezett, jó közlekedésű, csendes, parkosított részen, eladó egy társasházi, 45nm-s, első emeleti, felújított 1,5 külön nyíló szobás lakás, 14nm-s garázzsal, és külön egy 3nm-s, földszinti tárolóval. A társasház négylakásos, egyszintes téglaépítésű, a belsőudvar tágas, és gondozott. Üzletek, boltok, éttermek, iskola, óvoda, játszótér és a buszmegállók a közelben. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom, 14.500.000.-ft.,eladási áron. Érdeklődni a megadott telefon számon lehet. / Kérem, ingatlanértékesítők ne hívjanak. /

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 23,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Rendkívül kedvező adottságokkal, minőségi anyagok beépítésével eladó 115m2 ikerház 200m2 saját telekkel.Az épület kettő szintes, kettő plusz két félszobás az alsó szinten -amely 90% készültségű- található nappali étkezővel, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, garázs, a felső szinten található három szoba, fürdőszoba, ez a szint még igény szerint alakítható.A két lakás szomszédos fala a garázsnál találkozik.Az elkészülés várható időpontja a foglaló kifizetésétől 1 hónap.A környezet rendezett, csendes mellékutca, mégis a buszmegállótól pár percre található. Iskola óvoda,üzletek közelben.P+R parkolóval rendelkező vasútállomás gyalogosan is pár perc. iá.23.5M kulcsrakész állapotban. Várható költözés 2013.március. Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Nyaraló Mezőtúr 8,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

Mezőtúron üdölőházas övezetben jó állapotban lévő, közvetlen a vízparton, saját stéggel rendelkezik, 64 nm-es téglaépítésű betonfödémes nappali, beépített konyha, fürdőszoba, tetőtérben 2 szoba, előtér, terasz, kandalló. 200 nöl telekkel gyümölcsfákkal. Két gyógyfürdő is van 10 km-en belül. Kellemes környzetben, teljes kikapcsolódásra, pihenésre ad lehetőséget. Iá: 8.9 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XVII. kerület 7,300,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Újlak utcában 52 nm-es felújítandó, két külön bejáratú szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, wc külön jó közlekdés, iskola, óvoda, vásárlási lehetőség. Iá: 7.3 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Csere Lakás (Panel) Budapest XVII. kerület 9,800,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Szinesházban 57 nm-es 2 külön bejáratú szoba, konyha étkező, fürdőszoba, wc külön, beépített szekrény, erkély, 4 emeletes csendes kulturált ház második emeleti világos lakás eladó. Iá: 9.8 M Cserét beszámítunk I-V-XI. ker Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XVII. kerület 9,900,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Kaszáló utcában 4 emeletes ház 3 emeleti, igényesen felújított, új ablakok, parketta, járólap, redőny, beépített gardrób, biztonsági záras bejárati ajtó, 54 nm-es nappali + szoba, beépített konyha, étkező, kamra, fürdőszoba jakuzzis fürdőkabin, wc külön, klíma, erkély, kulturált házban, csendes világos lakás eladó. Iá: 9.9 M Iskola, óvoda, piac közel, nagyon jó közlekedés. Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 18,800,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

XVII ker. Rákoscsabán csendes mellékutcában jó közlekedés mellett jó állapotban lévő új tető, nyílászárók cseréje, szépen felújított 65 nm-es 2 külön bejáratú parkettás szobák, többi helység járólapos, beépített konyha, étkező, fürdőszoba, jakuzzis fürdőkabin, wc, garázs, tároló, kovácsoltvas kerítés elektromos kapu, 160 nöl telekkel önálló családi ház sürgősen eladó. Iá: 18.8 M Hívását a hét minden napján fogadom!

Eladó Ház Szany3,500,000 Ft

Posted: 06 Feb 2013 03:43 PM PST

55-ben épült téglaház,nagy kerttel,gazdálkodásra és állattartásra alkalmas melléképületekkel,ipari árammal,fúrt kúttal,gázzal,kétféle fűtési rendszerrel,termő szőllővel és gyümölcsfákkal,rendezett környezetben,azonnal beköltözhetően eladó!