2013. február 3., vasárnap

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Encs 49,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Vállalkozók, befektetők figyelem! Miskolctól és a Kassai Nemzetközi repülőtértől is 40 km-re a 3 sz. főútvonal mellett Encs belvárosában 2007-ben épült 156 nm-es földszint és 156 nm-es tetőtér beépítéses családi ház 1462 nm-es telken eladó. Az alsó szinten jelenleg is működő két utcafronti üzlet található, az udvar részen 1 kiadó üzlethelyiség, 40 nm-es dupla garázs van, ami raktárként is használható. Az alsó szinten minden üzlethelyiség önálló engedélyekkel, 2 wc-vel, külön mosdóval rendelkezik, mind osztóval ellátva, külön vezérelt önálló villanyórával. Az egész alsószint összenyitható üzletháznak, étteremnek. A tetőtéri szinten 66 nm-es amerikai konyhás nappali étkező,3 szoba, amiből az egyik franciaerkélyes, 1 fél szoba, 2 fürdőszoba, mosókonyha, gardrobe van. A nagy zárt telken 50 nm-es filagória helye kialakítva, 13 méter hosszú pince található. A szintek különvezérelt fűtéssel, egyéni vízórákkal, villanyórákkal és vizesblokkal ellátva. Mind a két szint kondenzációs kazánnal fűtve, az alsó szint padlófűtéses, a felső szint radiátorokkal, és 1 db 14 KW kandallóval van megoldva. A családi ház körbe 8 cm-es szigetelést kapott, mediterrán cserepes. Encsen eladó ház árába tartozik a gardrobe és a konyhabútor, maradék 50 nm mediterrán cserép a filagóriára és építőanyagok. Ezt az ingatlant akár családi házként és vállalkozásként is használhatja, akár a felső szinten irodák, alsó szinten üzlethelyiségek nyithatók. Meghagyva az alsó szint funkcióját, jövedelmet biztosíthat mind használatával mind bérbe adásával is, valamint az egész ingatlan kiadási költségét fedezheti vele. Az ingatlanra pályázati támogatást és vállalkozói hitel lehet igénybe venni!

Eladó Ház Velence 29,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Eladó Velence-Ófalu egyik aszfaltozott zsákutcájában egy a 90-es évek közepén épült családi ház. Méretei miatt könnyen kettő bejárattal rendelkező többgenerációssá vagy társasházzá alakítható. Déli fekvése miatt egész nap napsütött. Kedvező energia-, és vízfelhasználással bír mivel falszigetelése Heratekta rendszerű és a telken ivóvízminőségű vizet szolgáltató kút is található. A 705 nm-es összközműves saroktelket -amelyen pici konyhakert és több gyümölcsfa is van- könnyen meg lehet közelíteni mindkét utca felől. Iskola és óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek 15 percen belül találhatóak, és a tópart is 10 perces sétával megközelíthető. Buszmegálló 5 percnyire található. Az M7-es autópályán keresztül Székesfehérvár belvárosa húsz perc alatt , Budapest határa ugyanennyi idő alatt elérhető.

Eladó Lakás Kecskemét 3,900,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Eladó tulajdonostól Kecskemét, Széchenyi körúton 18 nm-es első emeleti, udvarra néző garzonlakás. Ingatlanközvetítők ne hívjanak. Irányár: 3.900.000 Érdeklődni: 70/268-4901

Eladó Üzlethelység Budapest IX. kerület 23,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Budapest 9.kerület Bokréta utcában eladó 90 nm kereskedelmi üzlethelyiség, díszburkolatos teljesen felújított állapotban.Saját,közvetlenül az utcáról lejáratos bejárattal rendelkezik, ezáltal bármilyen tevékenység végezhető. -szuterén,nagy ablakos az utcafrontra, világos, jól szellőztethető. - víz, villany, csatorna kialakítva gáz saját mérőórákkal adott. - víz/csatorna hálózat nemrég került felújításra - üres, azonnal birtokba vehető az ingatlan - összenyithatók/tovább szabdalhatóak a terek - az utcafronti üzlethelyiség IX. ker. folyamatosan fejlődő új építésű házakkal körülvett (rehabilitált területen) műemléképületben helyezkedik el. Saját,közvetlenül az utcáról lejáratos bejárattal rendelkezik, ezáltal bármilyen tevékenység végezhető

Eladó Ház Budapest X. kerület53,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Budapesti családi ház eladó1014 nm-es telekkel kőbánya Óhegy park közelében. A kétszintes ház alsó, és felső szint külön bejárattal rendelkezik. Az alsó szinten három szoba, és egy fél szoba található, amelyek padlózata parkettával burkolt. Ezen kívül a földszinten helyet kapott még egy télikert, fürdő, illemhelyiséggel, konyha, és kamra. Az utóbb felsorolt helyiségek járólappal burkoltak. A földszinti lakrészhez tartozik még egy nagynak mondható 50nm-es terasz, ami a kertre néz. Ez a szint, ami egy önálló lakássá nyilvánítható, átlagos állapotú. A fűtést a téli hónapokban gáz kazán biztosítja, a meleget pedig radiátorok szolgáltatják. A lépcsőn feljutva a felső szintre egy kis előtérbe érünk, melyből a nagyméretű nappali szoba nyílik. Ezen a szinten is található még kettő nagyobb, és egy fél szoba. Az egyik szoba padló szőnyeges, a többi helyiség pedig járólapos. Ebbe bele értve a konyhát, és a fürdőt, illetve az illem helyiséget is, ami külön nyílik. A nagyméretű fürdőben kád, kettő mosdó és egy zuhanyzó is helyet kapott. Az terasz, ami 20nm az utcára néz. Ezen a szinten, amely felújított állapotú, a fűtés padlófűtéssel lett megoldva. Itt a nyílászárók műanyag szerkezetűek. Az udvaron a garázsokon kívül, még egy kis ház is található, ami egy nyári konyhából, és mellékhelyiségből áll. Ez a Budapesti családi ház a X. kerület legjobb részén helyezkedik el. A közelben szinte minden megtalálható, amire szükségünk lehet. Ebbe bele tartoznak a különböző vásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, művelődési ház, korcsolya pálya, park, és kórház is. A közlekedés tömegközlekedéssel, és autóval is kiváló. A belváros igen rövid idő alatt elérhető. Mivel a két szint külön bejárattal rendelkezik, a ház társasházzá nyilvánítható. Ebben az esetben önálló helyrajzi számmal, külön mérőórákkal két önálló lakást kapunk, ami két nagyobb családnak is ideális lehet. Vagy ha az alsó szinten lakunk, a felső szint felhasználható akár rendelőnek, vagy irodáknak is. Ez a Budapesti családi ház méreteinek köszönhetően elsősorban két generációnak, vagy vállalkozóknak ajánlott, mert ők tudják kihasználni a házban rejlő igen jó lehetőségeket. A felső szint, amely 160nm-es külön is megvásárolható. Ennek az ára 33.000.000Ft. Amennyiben ez a Budapesti családi ház felkeltette érdeklődését, megtekintésre az elérhetőségek egyikén kérjen időpontot. De ne feledje, az idő véges, ezt csak addig teheti meg, ameddig ezt a hirdetést nem töröljük, vagy nincs feltüntetve, hogy eladva.

Eladó Lakás Miskolc 7,400,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Magánszemélytől eladó a Szentpéteri kapu csendes részén 52 m2-es gázos, nagy erkélyes lakás. A ház külső felújítása, hőszigetelése elkészült és teljes mértékben ki lett fizetve. A helyiségek: két szoba, konyha, fürdőszoba, spejz, előszoba és a konyha és a háló között összekötő folyosó. Az erkély a nappaliból nyílik. Az összekötő folyosó oldalfalán végig beépített szekrény található. A lakás fekvése D-K-i, a konyha és a fürdő K-i, a két szoba D-i. A szobákon szalagfüggöny és redőny van. A két szoba laminált padlós, a többi helyiség járólapos. A rezsi a saját víz, villany és gázóra szerint számolandó. A lakókörnyezet kiváló, a lépcsőház csendes, a szobákból „örök" panorámás kilátással. A közelben megtalálható minden, ami szükséges (óvoda, iskola, kórház, bevásárlási lehetőségek, tömegközlekedés).

Eladó Lakás (Panel) Budapest IV. kerület 8,100,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Tulajdonostól eladó keleti fekvésű, 2+1 szobás, 67 m2-es, francia erkélyes, utcára néző ablakos, reluxás, jó beosztású átlagos állapotú lakás. A szobák laminált parkettásak, a többi helység járólapos. Kitűnő a közlekedés, villamos és több autóbusz megállója 2 percnyi sétára található (+vasútállomás is a közelben). Néhány száz méteren belül iskola, bölcsi, óvoda, gimnázium, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, könyvtár, pékség, cukrászda és más üzletek, valamint konditerem, K1 edzőterem, művelődési központ, sportpálya, park, néhány percre a lakástól jégpálya és (nemsokára)uszoda is található.

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 10,900,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Eladó másfél szobás lakásom a Városliget mellett, 43m2. Harmadik emeleten, világos, utcára és udvarra is néz, jó elosztású, a szobák külön bejáratúak. A ház kicsit lepattant, de a szomszédok kedvesek és csendesek. A liget 3 percre van, oda szoktam járni kocogni, a tömegközlekedés nagyon jó. Fűtés: egyedi, gázkonvektor, állapota: beköltözhető, de én előtte azért kifestenék. Itt laktam sok sok évet és szerettem ezt a lakást.

Kiadó Lakás Szeged 68,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Juhász Gyula egykori lakása Szeged belvárosában az első emeleten,csendes utca és gondozott udvar.Összkomfortos, három szoba + étkező,egyedi gázfűtés, 2 szobában cserépkályha.

Kiadó Lakás (Panel) Dunaújváros 25,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Kiadó 2 szoba-étkezős lakás Dunaújvárosban, a Március 15. téren, bútorozottan vagy bútorozatlanul! 6. emelet! költözés: március közepe Ár: 25000+rezsi Kaució: 50.000

Eladó Ház Zalaszentmihály 12,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Zalaszentmihályi horgásztóra közvetlen kilátással 100 m2 alapterületű tégla ház 1.521 m2-es telken áron alul, sürgősen eladó. 3 szoba, fürdőszoba, wc, konyha, spájz, 2 cserépkályha, abból az egyik patkós(központi fűtés, mellyel az egész ház fűthető), lapradiátorok, csatorna, 3 fázis, felújított zsindelytető, hőszigetelt falak, tetőtér beépítés kezdeti állapotban. A kertben gyümölcsfák , kis fa pavilon van. A faluban óvoda, iskola található. Busz- és vonatközlekedés Zalaegerszegre.

Eladó Ház Mosonmagyaróvár39,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Mosonmagyaróvár centrumában mégis a Duna parton kertvárosi részben 3 generációs családi ház és üzlet (amely bármilyen kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységre alkalmas) Kertvárosi részben 600 nm es telken 280 nm-es ház, 7 szoba, 2 konyha+étkező, 3 fürdőszoba, 3 WC, 2 nagy terasz, pince, garázs. Külön bejárattal van egy 45 nm -es garzon lett kialakitva. (3 külön villany és vizóra) Riasztóval és füstriasztóval felszerelve. Az udvaron fedett grillező. Fűtés vezetékes gáz és modern vegyes tüzelésű kazán.Az udvaron különálló üzlet amely jelenleg Presszóként üzemel. 60 nm és az egész alatt PUB pincehelyiség valamint raktár. Teljes berendezéssel és felszereléssel, nagy kerthelyiséggel.

Kiadó Lakás Budapest XI. kerület 45,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

XI. FEHÉRVÁRI ÚTNÁL (Kalotaszeg u-ban) olcsó fenntartású kis téglalakás kiadó azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év). 1 szobás, 30 m2-es, jó állapotú. Bútorozott (bár régies, de megkímélt bútorokkal), gépesített. Adottságai jók: a szoba tágas, világos, a fürdő zuhanyzós – a fűtés gázkonvektor. Csendes kis lakás, elkerített, jó lakóközösségű, rendezett téglaház 1. emeletén, kisforgalmú, hangulatos, zöld utcácskában. Kulturált környezet, kiváló közlekedés és infrastruktúra: Allee villamossal néhány megálló, Körtér szintén. A ház előtt a parkolás ingyenes. Elsősorban gyermek nélkül költöző, kisállatot nem tartó bérlőket várnak. Rezsije kimondottan kedvező: a bérleti díjon kívül CSAK A TÉNYLEGES FOGYASZTÁST kell fizetni (víz, villany, gáz), mérőórák alapján. Bérleti díj: 45.000 (kéthavi kaució szükséges, megbeszélés szerint). Érdeklődni hétvégén is - elsősorban telefonon: 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Ház Pilisszántó 20,900,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Pilisszántón 20 éve épült 80 nm-es családi ház, 1032 nm-es kerttel tulajdonostól megvásárolható, illetve budapesti, vagy Bp. környéki kis lakás 5 millió Ft.-ig a vételárba beszámítható. A ház jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Rezsi költsége alacsony, központi fűtésrendszere helyiségenként szabályozható. Buszmegálló, posta 3 percre, közelben óvoda, iskola, vásárlási lehetőség. A tágas, és világos házban 2 szoba + egy félszoba (9nm), konyha/étkező,előszoba, WC, fürdőszobában:WC, bidé, kád és zuhanyzó található. A lakószint 80nm. A nappaliból egy 35nm-es teraszra, majd a kertbe juthatunk, melyben gyümölcsfák, ásott kút található. A tetőtér beépítésre előkészített (50nm). A szuterén pincében (80nm) gáz- és vegyes-tüzelésű kazán is, valamint garázs, benne szerelő akna található. Pilisszántó Budapesttől 20 km-re, magas hegyektől övezett varázslatos szépségű völgyben ,a Pilis hegy lábánál elterülő 2200 lelket számláló kis település.Békés ,családias,egymásra köszönős falusi hangulat jellemzi. Az alapellátás úgy az egészségügy, mint az oktatás terén biztosított. A falu ősi magyar történelmi-és kultúremlékeit évszázadokon át a mai napig tótok őrizték .Mint ahogy a névadó Pilis hegy szoknyája körül fekvő hét faluban is:Pilisszentlélek,Pilisszentlászló,Pilisszentkereszt, Kesztölc,Piliscsév,Piliscsaba. A nyaranta megrendezésre kerülő Sziklaszínházi előadások,a különféle kulturális rendezvények, az utóbbi években előkerülő régészeti,történelmi leletek és nem utolsó sorban a táj varázsa egyre nagyobb érdeklődést vált ki.

Eladó Ház Záhony 17,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Záhonyban 2003 épült 3 szoba + nappali, melléképülettel, garázzsal, gáz + vegyes tüzeléssel. 1260 m2-es telekkel eladó! Lakótelepi egyedi fűtéses lakás csere érdekel! !!!!Az ár irányár!!!!

Eladó Telek Győr9,990,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Eladó Gyirmót központjában egy 944 m2-es építési telek tulajdonostól. Érdeklődni lehet: 06-70/ 6699108

Eladó Telek Visegrád 17,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

A visegrádi fellegvár közvetlen közelében kivételes adottságú helyen, a teljes Dunakanyarra történõ kilátással hétvégi házas üdülo területen építési telek tulajdonostól eladó. Megközelíthetõ a fellegvár felé vezetõ útról a panoráma kilátótól közvetlenül betonozott, sorompóval lezárható útról. A telekhatáron villany és víz van. A telken alap földmunka (teraszos kialakítás) megtörtént. A telek területe: 2821 nm A legnagyobb beépítheto terület 6% (169 nm). Címe: 2025 Visegrád Újkert dulõ 733/2 irányár: 17 M

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 24,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Eladó, a Cházár András utcában egy 2006-ban épült társasház 2.emeletén egy 62,5 m2-es 2+1 szobás ingatlan erkéllyel. Az ingatlan házközponti fűtéssel, saját mérőórával felszerelt, a jó szigetelések miatt kicsi rezsiköltséggel. A háznak saját 24-órás portaszolgálata van. A két szoba keleti a nappali nyugati fekvésű, világos, kellemes lakás szép kilátással a Thököly úti Rózsafűzér Templomra. A lakáshoz vásárolható egy egy gépkocsibeálló is, 2 millió Ft. irányáron.

Eladó Nyaraló Veresegyház 10,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Veresegyházán az Öreghegyen eladó egy 800 nm területű telek, rajta 1 üdülőházzal, és egy szerszámos kamrával. A ház két szintes, 30nm alapterületű, összkomfortos. Az alsó szint tégla, itt található egy leválasztott fürdőszoba wc-vel, gázbojlerrel, zuhanykabinnal, konyharész bútorozva, gáztűzhellyel valamint egy nappali rész szintén bútorozva. A felső szintre egy fa feljáró vezet, itt 2 külön hálórész található ágyakkal (1db franciaágy +3 fekhely). A házban víz, villany, gáz bent van, hidegebb napokon a fűtésre gázkonvektor van beszerelve. A ház előtt kb 15 nm-es fedett szél- és esővédett terasz található. A szerszámos kamra 9 nm-es. A környék már évek óta rohamosan fejlődik, aszfaltos utak vannak mindenhol. Az utcában, és a környező területeken számos új családi ház épült az elmúlt években. A ház lebontásával építési teleknek is kiválóan alkalmas. A közelben található az Árnyas óvoda-bölcsöde, a vasútállomástól busszal lehet eljutni a telekhez. Kiváló választás annak, aki kedveli a természetet, a nyugalmat és a friss levegőt.

Eladó Ház Jászladány 3,600,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

2011-ben felújított parasztház,alacsony rezsiköltségű,új építésű melléképület, kocsibeálló,frekventált helyen.

Eladó Ház Csány 8,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

A házhoz egy üzlethelység tartozik, raktárral, irodával és egy mosdóval, ami 64,8 m2.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XV. kerület 8,200,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

XV. kerületi 61 nm-es panel lakás eladó a Legénybíró utcában. Első emeleti 2.5 szobás, vízórás, erkélyes és hőszigetelt. Irányár 8.2M Érdeklődni lehet: +36 / 30 364 43 43

Eladó Ház Zalaegerszeg 12,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Zalaegerszeg Páterdombon 3 szobás felújított családi ház eladó. Műanyag nyílászárók, redőny, cirkófűtés. A szobák parkettásak, a konyhában űtéscsővek elvezetése révén padlófűtés a járólap alatt. Az egyik szobában egyedileg kialakított nagyméretű beépített szekrény található. A közlekedőből egy spájz nyílik, ami a tárolás mellett, a hűtőnek is kitűnő helyet nyújt. Az udvar kb. 200 m2, füvesített illetve térköves. A ház alatt kb. 15 m2-es pince van, ami tárolásra is kiválóan alkalmas. Amennyiben családi házat keres, gyalog 5 percre a várostól, és nem szeretne sokat költeni az új otthonára akkor ez a megfelelő választás. Érdeklődni e-mailen vagy a fenti telefonszámon.

Eladó Lakás (Panel) Százhalombatta 9,650,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Eladó 1.emeleti 1,5 éve felújított lakás (53m2). A fürdő, wc, konyha és a folyosó beltéri járólap burkolatot kapott a fürdő, wc és konyha csempézett. Szobák klimatizáltak laminált parketta burkolattal. Minden fal glettelt, festett. A lakásba a felújításkor beépített szekrény (aljzattól a mennyezetig biztonsági tükrös tolóajtóval) és konyhabútor került elhelyezésre. Konyhába a villamos vezetékek ki lettek cserélve és az összes kismegszakító. A szobákba 0,5 éve klíma került beépítésre. A lakáshoz külön, további 6m2-es saját tároló és közös pince tartozik. Kérésre fényképet küldök.

Eladó Ház Ónod 5,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Eladó Ház Ónod 5,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Eladó Ház Fadd 13,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

1974-ben épült,km.téglából,betongerendás/E/Felújitott,lakótér,nyiálszárók,vizesblokk. Parkositott udvar,fiatal gyümölcsfákkal. 2db 5x5-ös.1db 4,2x3-as szobák.3,2x2,2-es fürdőszoba,2,2x2-es WC/mosógép itt van elhelyezve/,5x1,5-ös előszoba.5x5-ös garázs 2db.Csendes,nyugodt környezet,szilárd útburkolttal megközelithető,horgász-strandolási lehetőség 5000m-en belül.Fadd-Dombori üdülő övezet 4km.CBA helyben.SPAR,TESCÓ,PENNY,5km

Eladó Tanya Hatvan 9,999,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Hatvanban a görbeéri hogásztavaknál 5400 nm-es telken 100 nm tanya+200nm gazdasági épület (istálló) magánszemélytől eladó.Lótartásra,gazdálkodásra alkalmas. Saját kút, ipari áram,az épületek téglából épültek. A tanyához 3,3ha szántóföld is tartozik ami egyedi igény szerinte eladó,vagy bérelhető. A tanya szántóföld nélküli ára:9.990.000 huf. Érdeklődni:egész nap 06-20-403-8250

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 14,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Nyugodt, rendezett, csendes házban. Eladó a 8. kerületi Blaha Lujza tér közelében lévő Népszínház utcában 5 emeletes, szépen karbantartott, liftes, téglaépítésű ház 2. emeletén, 82 nm es 2+1 félszobás erkélyes, külön vízórás, összkomfortos, felújított, tehermentes öröklakás. Víz, villanyvezeték új. Cirkófűtés 2 éve lett megcsinálva, teljesen új kazánnal, radiátorokkal. Irodának is alkalmas. 1. szoba: 25 nm. 2 szoba:20 nm. félszoba: 9 nm. kamra: 2 nm. Gyáli ház cseréje is szóba jöhet.

Eladó Lakás Budapest XI. kerület 5,900,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Az utca a Bartók Béla útról nyílik, a Tétényi u. Kórház szomszédságában, kiváló közlekedési lehetőségekkel. A lakás rendezett ház II. emeletén található, udvarra néző ablakkal, csendes, világos. A lakás bejárati ajtaja közvetlen a konyhába nyílik. Abból közelíthetjük meg a szobát és fürdőszobát. A szoba belmagassága galéria építését teszi lehetővé. Felújítás után remek kis otthont biztosíthat bárki számára. Egyetemistáknak főleg ajánlanám! Megtekintés egyeztetés után. Kérésre képeket tudok küldeni. A házról és a belső udvarról készült felvétel itt: http://www.youtube.com/watch?v=T3VayYaoycQ

Eladó Új építésű lakás Budapest X. kerület15,000,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

A Budapesti újszerű lakás a X. kerület egyik kedvelt lakóparkjában található. A hatodik emeleti lakás előszobájából kettő hálószoba, egy amerikai konyha, nappalival, fürdő zuhanyzóval, és illemhelyiséggel, illetve egy + illemhelyiség nyílik. A lakáshoz egy erkély is tartozik, ahová a nappaliból vezet kijárat. A vizes helyiségek, előszoba, és a konyha járólappal burkoltak, a nappali és a szobák pedig parkettásak. A gépesített konyhabútor, a beépített szekrény és autónk számára a zárt felszíni beálló az ár részét képezi. A Fűtés házközponti, egyedi mérős, a nyári melegben pedig légkondicionáló hűsíti a levegőt. A Budapesti újszerű lakás közelében bevásárló központok, orvosi rendelő, óvodák, iskolák találhatóak. Sportot kedvelőknek a közelben lévő parkban van lehetőség, illetve a pár percnyi sétával elérhető uszodában. A sportligetnek nevezett park a kutya tulajdonosok körében is egy kedvelt helynek számít. Aki viszont inkább a horgászattal szereti szabad idejét tölteni, nekik viszont a lakópark mellett elhelyezkedő horgásztó nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra. A belváros tömegközlekedéssel, és autóval is rövid idő alatt megközelíthető. Amennyiben önnek egy Budapesti újszerű lakás az álmai közé tartozik, ebben az esetben ez most elérhető áron megvalósítható. A lakás árába X. kerületi jó állapotú 2 szobás lakás beszámítható. ( Újhegyi lakótelep előnyben.)

Eladó Ház Emőd 6,300,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Családi ház eladó Miskolctól 20km-re Emődön. A ház alapterülete 100 m2 a telek alapterülete kb 2000 m2A telek méreténél fogva kettéválasztható és a leválasztott fél külön is értékesíthető. A ház szilikátból épült kb a 70 évek környékén: Főbb tulajdonságok: TEHERMENTES -három 16 m2-es szoba -két fürdőszoba -9 m2-es spajz -ebédlő -két fürdőszoba -fűthető és folyóvízzel ellátott melléképület -rengeteg gyümölcsfa -ásott kút iható tiszta vízzel -Normális csendes szomszédok,csendes utca -vonatállomás 5 percre, Miskolc vonattal csak 20 perc,a vonatok fél óránként járnak -buszmegálló 10 percre,Miskolc busszal csak 25 perc a buszok 25-30 percenként járnak -kétkörös teljesen új vízrendszer, amellyel a vizet a hálózatból,a kútból vagy egyszerre mindkettőből is lehet biztosítani. -teljesen új vegyes tüzelésű kazános központi fűtés, rendszerbe bekötött 200 literes indirekt tárolóval. Ha a kazánban ég a tűz akkor az nem csak a házat fűti,hanem megcsinálja a fürdéshez szükséges meleg vizet is. Tehát rengeteg áramot spórol meg a gazdájának. A kazánba a kertben keletkező bármilyen száraz hulladék,fű fa levelek,stb elégethető, így meleg vizet kapunk a fürdéshez. Nyáron a rendszer beállítható,hogy csak az indirekt tárolót fűtse.3 napra való melegvíz egy 3 fős családnak csak 10 kg fa vagy egyéb dolog elégetésével nyerhető. -új elektromos rendszer -új szenyvíz rendszer -páraelszívó a konyhában (új) -internet -telefon -kábel tv -gázcsonk az udvaron -közvetlen csatlakozás az autópályára. A ház tehát kb 70% felújítottsággal rendelkezik,minden helység fűthető és lakható.A hátra lévő munkák: Festés, burkolás laminált padlózás, külső hőszigetelés. Amit tudok adni az árba beleszámolva: Lamináltpadló a padló és a falak burkolásákoz, csempe és bordűrök a nagyobbik fürdő burkolásához. A ház fenntartási költsége havonta csak 22000 ft,amely tartalmazza a téli fűtés árát is.Emődön található 2 óvoda 1 iskola 3 Coop-os bolt sok kisbolt,mezőgazdasági áruház és minden olyan ami egy kisvárosban csak lehet.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XI. kerület 10,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

XI. Gazdagréten, Kaptárkő utca, panelprogramos házban eladó egy 39 m2-es (1,5 szobás), jó állapotú, D-Ny-i fekvésű, világos, 11. emeleti öröklakás tulajdonostól. Fűtésrendszer korszerűsítése megtörtént, lépcsőház tiszta, lift felújítva. A szobák laminált parkettásak, az előszoba és konyha járólapos. A lakás csendes, parkos. Közös költség: 13 000 Ft (melyben benne a vízfogyasztás is) Távhő: 12000 Ft körül, Elmű: 5000 Ft körül van Érdeklődni: 20/3671252 Ingatlanosok kérem ne hívjanak!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XI. kerület 10,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

XI. Gazdagréten, Kaptárkő utca, panelprogramos házban eladó egy 39 m2-es (1,5 szobás), jó állapotú, D-Ny-i fekvésű, világos, 11. emeleti öröklakás tulajdonostól. Fűtésrendszer korszerűsítése megtörtént, lépcsőház tiszta, lift felújítva. A szobák laminált parkettásak, az előszoba és konyha járólapos. A lakás csendes, parkos. Közös költség: 13 000 Ft (melyben benne a vízfogyasztás is) Távhő: 12000 Ft körül, Elmű: 5000 Ft körül van Érdeklődni: 20/3671252 Ingatlanosok kérem ne hívjanak!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XI. kerület 10,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

XI. Gazdagréten, Kaptárkő utca, panelprogramos házban eladó egy 39 m2-es (1,5 szobás), jó állapotú, D-Ny-i fekvésű, világos, 11. emeleti öröklakás tulajdonostól. Fűtésrendszer korszerűsítése megtörtént, lépcsőház tiszta, lift felújítva. A szobák laminált parkettásak, az előszoba és konyha járólapos. A lakás csendes, parkos. Közös költség: 13 000 Ft (melyben benne a vízfogyasztás is) Távhő: 12000 Ft körül, Elmű: 5000 Ft körül van Érdeklődni: 20/3671252 Ingatlanosok kérem ne hívjanak!

Eladó Ház Szigetvár 29,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Szigetváron csendes, nyugodt környéken, felújított, tetőtér beépítéses családi ház eladó. Érd.: 30/289-4703

Eladó Lakás Budapest XXII. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

Rózsavölgy egyik frekventált zöldövezeti, csendes részén a XXII. ker., Ady Endre úton a Pék utca közelében, eladó egy 53nm-es, erkélyes, + 2nm-es tárolóval ellátott, felújított, ( új nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, a falban húzódó áram vezetékek-kábelek, víz – gáz és fűtésrendszer teljes körű felújítása, cirkós.) 2 szobás, második emeleti tégla építésű lakás. Közös költség,12.000.-ft (víz fogyasztással együtt.) TV., internet, vezetékes telefon, bevezetve. Az épület 2 szintes, a 70-s, években épült, lakópark elrendezésű, több külön álló társasház, egymástót kisebb távolságokban, jól karbantartott, gondozott zöldövezeti területen. Autó beállási lehetőséget a vételár tartalmazza. A tömegközlekedés kiváló, a 41,-s villamos, a 150, 250, 114, 86,-s buszok, sűrű járataival könnyítik a gyors közlekedést. Bevásárló központ, ( Spár ), boltok, iskola, óvoda, játszótér, szintén a közelben. Az összetartó jó lakóközösségnek köszönhetően, csend és a nyugalom övezi a környéket. A táj lenyűgöző, a nyugalom szinte átöleli felső Rózsavölgyet. Itt lakni és élni, csak jó lehet. Ezt a lehetőséget,18.500.000.- Ft., irányáron kínálom. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. / Kérem, ingatlanértékesítők ne hívjanak! /

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 03 Feb 2013 03:01 PM PST

A XIV. kerület, Szőnyi úti, rendezett, jó közlekedésű, csendes, parkosított részen, eladó egy társasházi, 45nm-s, első emeleti, felújított 1,5 külön nyíló szobás lakás, 14nm-s garázzsal, és külön egy 3nm-s, földszinti tárolóval. A társasház négylakásos, egyszintes téglaépítésű, a belsőudvar tágas, és gondozott. Üzletek, boltok, éttermek, iskola, óvoda, játszótér és a buszmegállók a közelben. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom, 14.500.000.-ft.,eladási áron. Érdeklődni a megadott telefon számon lehet. / Kérem, ingatlanértékesítők ne hívjanak. /