2012. november 3., szombat

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Kiadó Ház Alsónémedi 160,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

ELADÓ CSALÁDI HÁZ Budapesttől 8 km-re Alsónémedin 563nm-es telken lévő 200 nm lakóterű teljes közműves, új építésű(2008), egyedi tervezésű, kétszintes, galériás,cirkó fűtés, tágas, napfényes, 5 szoba+nappalis családi ház eladó. Hatalmas 50nm terasz, minden szobán erkély. Jó közlekedési lehetőség, busz megálló 150m. Közért szemben a házzal, + CBA gyalog 3 perc, tesco áruház és bevásárló központ autóval 3 perc. Két autó beállására alkalmas garázs (36nm). Szép parkosított, rendezett kert, térkövezett udvar. Kiadó 160000,-Ft/hó 1-2 havi kaució

Kiadó Lakás Budapest II. kerület 95,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

II. LUBLÓI U-BAN (Daubner cukrászdánál) téglalakás hatalmas terasszal, közös költség nélkül kiadó akár azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év). 67 m2-es, kétszobás, jó állapotú (az előző bérlő utáni tisztasági festés teljesen friss, most készült el), bútorozatlan - csak konyhabútor és tűzhely van, hűtő esetleg megoldható. Adottságai kitűnőek: a fürdőben sarokkád, a konyhában szép bútor van; a szobák egymásból nyílnak, így házaspároknak tökéletes; különlegessége a lakáshoz tartozó hatalmas (40 m2!) terasz, ami kisgyerekeseknek ideálissá teszi. Csendes, világos lakás háromlakásos, gondozott téglaházban, a ház előtt ingyenes parkolási lehetőséggel. Kulturált környezet, jellegzetesen budai hangulatú, csendes kis utcácska, mégis kiváló közlekedés és infrastruktúra: Kolossy tér, Szépvölgyi út, Duna part lépésekre vannak. Gyermek nem akadály, ám elsősorban kutya, cica nélkül költöző bérlőket várnak. Rezsije minimális: KÖZÖS KÖLTSÉG NINCS (!), kizárólag a tényleges fogyasztás fizetendő. Bérleti díj: 95.000 (kéthavi kaució szükséges, de ez esetleg fizethető két részletben). Érdeklődni hétvégén is (elsősorban telefonon): 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Ház Pomáz 34,900,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Pomázon, kétlakásos családi ház magánszemélytől eladó. A két lakás jelen pillanatban egybe van nyitva egy ajtóval, de ez lezárható. Az elhelyezkedése alkalmas azoknak, akik szeretnének a növekvő kisvárosban olyan helyen lakni, mely könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, szeretik az aktív pihenésre kialakított pihenőkertet, a külvilágtól való elszigetelődést, intimitást, valamint fontos számukra, ha van a közelben jó iskola, kis és nagy üzlet, sportpálya, étterem, buszmegálló, stb. A telekről: -633 m2 (175 nöl) -víz: van -villany: van -gáz: van -csatorna: van -kerítés: kő -autóbejárók száma: 2 db A telek rendelkezik előkerttel, melyen egy sziklakertbe épített kerti tó található, az első bejárat itt van egy kis terasszal, valamint az egyik kapu itt található. A középső részen található az „aktív pihenő" füves rész. Itt van kialakítva a medence számára is a hely. Nagy puha vagy merev falú medence elfér a beton talapzaton. Itt található a másik kocsi beálló, akár teherautó is elfér; a jól termő cseresznye fa és a nagy szemű diófa, a bográcsolásra, szalonna sütésre kialakított tűzrakó és a masszív grillsütő is itt helyezkedik el. A hátsó kert a passzív pihenésre van kialakítva, nyugodt, zárt, védett helyen. Hátul veteményes rész is található szőlővel, fiatal gyümölcsfákkal. A házról: -180m2 lakóterület -2 lakás -építés éve: 1981 -állapot: nagyobb részben felújított/folyamatban -falazat: tégla -fűtési rendszer kétféle: vegyes tüzelésű kazán, és gáz cirkó kazán központi fűtésként radiátorokkal kialakítva. -tető: cserép -garázs: 25m2 -nappali: 35m2 -műanyag ablakok -4 db hálószoba (1 db emeleti erkélyes déli fekvésű, 2 db emeleti egyszerű keleti és északi fekvésű, 1 földszinti keleti fekvésű) - 2 db konyha -1 db terem garázs+1 db szabadtéri (külön-külön bejárattal az utcáról), -2 db fürdő, plusz 1 db elkezdett az emeleten, -3 db wc, -kellemes kert elrendezés (elő, oldalsó és hátsó kert) Képeket kérésre küldök, mert nem tudok annyit feltenni, amennyit szeretnék, vagy lehetőség van személyes megtekintésre!

Eladó Lakás Budapest V. kerület 15,900,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Rendelőnek, irodának alkalmas földszinti lakás eladó az V. kerületben. Az 50 nm-es lakás előszobájából jobbra a galériás nagyszoba nyílik. A bejárattól balra egy kisebb szoba található. A bejárattal szemben található a konyha és a fürdőszoba egymás mellett. Mindkét szoba és a bejárat a ház gondozott belső udvarára néz. A KÖRNYÉK: Az ingatlan a Váci utca szomszédságában, belvárosi sétálóutcában található. A közlekedés kiváló, a közeli Deák térről a város minden pontjába eljuthatunk a három metróvonalnak, illetve a villamos- és buszjáratoknak köszönhetően. EGYÉB INFORMÁCIÓK: Az ingatlan tehermentes. A közös költség 12750 Ft, amely tartalmazza a vízfogyasztást is. A lakásban a fűtés villannyal történik. A város legfrekventáltabb helyén lévő ingatlan kiválóan alkalmas rendelőnek, irodának, szépségszalonnak, vagy idegenforgalommal kapcsolatos tevékenységre. Befektetőknek ideális!

Eladó Lakás Budapest VI. kerület 5,800,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Nagyon alacsony rezsijű, kellemes kis garzonlakás eladó a VI. kerületben a Kodály Körönd és a Podmaniczky utca között. A második emeleti, 27 nm-es lakás déli fekvésű, egy belső udvarra néz. A bejárati ajtón a konyhába jutunk, amelyből egy zuhanyzó és illemhely lett leválasztva. Innen nyílik a szoba, amelyben galéria került kialakításra. A konyha fölött is található egy praktikus, tárolásra alkalmas galéria. A KÖRNYÉK: Az ingatlan a Kodály Körönd és a Podmaniczky utca között helyezkedik el. A közlekedés kiváló, kisföldalattival, trolival és a 4-6-os villamosokkal gyorsan eljuthatunk a város más részeibe. Közel van a Nyugati pályaudvar és a West End, ahol számos vásárlási lehetőség és szolgáltatás elérhető. A közelben számos élelmiszerbolt és a Hunyadi piac található. Közel van a Városliget, ahol sétálni, kocogni lehet. EGYÉB INFORMÁCIÓK: Az ingatlan tehermentes. A fenntartási költsége rendkívül alacsony, mivel körben lakások vannak, fűteni alig kell. A közös költség 4300 Ft. A téli rezsiköltség fűtéssel együtt nem haladja meg a 20 000 Ft-ot. A lakás déli fekvésű. A ház csendes, rendezett lakókkal. A tetőt nemrég újították fel. Az ingatlan ára rendkívül kedvező, amelyben a konyhabútor és a tűzhely is benne van!

Eladó Lakás Budapest VI. kerület 6,900,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Földszinti, világos garzonlakás eladó a VI. kerületben, a Kodály Köröndnél. A lakás első helyisége a konyha, amelyből egy fürdőszoba és illemhely lett leválasztva. A konyhából nyílik a szoba, amelyben egy galéria is helyet kapott. A lakás keleti fekvésű, ablaka az utcára néz. A KÖRNYÉK: Az ingatlan a Kodály Körönd és a Podmaniczky utca között helyezkedik el. A közlekedés kiváló, kisföldalattival, trolival és a 4-6-os villamosokkal gyorsan eljuthatunk a város más részeibe. Közel van a Nyugati pályaudvar és a West End, ahol számos vásárlási lehetőség és szolgáltatás elérhető. A közelben számos élelmiszerbolt és a Hunyadi piac található. EGYÉB INFORMÁCIÓK: Az ingatlan tehermentes, rezsiköltsége alacsony. A közös költség vízfogyasztással együtt 10 000 Ft, a gázszámla a leghidegebb hónapokban 12 000 Ft. A ház homlokzata szépen felújított. A lakás előtt fákkal, növényekkel beültetett udvar található. Kiváló befektetés azoknak, akik bérbe adnák a lakást.

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 5,500,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

A Körúttól 3 percre földszinti garzonlakás eladó a VII. kerületben. A bejárat a konyhába nyílik, amelyből egy szépen kiépített zuhanyzós fürdőhelyiséget választottak le illemhellyel. A konyhából nyílik a szoba, amelynek területét egy 8 nm-es galériával növelték meg. Az ablak egy csendes belső udvarrészre nyílik. A KÖRNYÉK: A Nagykörút az ingatlantól 3 perc sétára található, ahol egy nagy élelmiszerbolt működik. A közlekedés kiváló, az éjjel-nappal közlekedő 4-6-os villamosokkal hamar elérhető a metró és a város más részei, illetve több trolijárat is itt közlekedik. EGYÉB INFORMÁCIÓK: Az ingatlan tehermentes. A lakás fenntartása alacsony költségű, a közös költség vízfogyasztással együtt 6500 Ft. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan árában benne van a konyhabútor a tűzhellyel együtt. Kiváló befektetés bérbeadásra!

Eladó Lakás Budapest VI. kerület 6,600,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Csendes földszinti garzonlakás eladó a VI. kerületben. A 28 nm-es lakásba a bejárati ajtón a konyhába lépünk, innen balra nyílik a galériázott szoba, a konyhából nyílik a fürdőszoba, abból pedig az ablakos illemhely. A konyha nemrég lett felújítva, szép új konyhabútor van a lakásban, amely benne van az ingatlan árában. A szobában állógaléria növeli a hasznos területet, amely hálóhelyiségnek jól kihasználható. A KÖRNYÉK: Az ingatlan kiváló közlekedésnél található az Andrássy út és a Nyugati pályaudvar közötti területen, ahol számos trolijárat, a 105-ös busz, a kisföldalatti, illetve a 4-6-os villamos biztosítja a gyors közlekedést. A közelben több élelmiszerbolt található, de néhány utcára van a Hunyadi téri piac, illetve a West End bevásárlóközpont. A pihenést, felüdülést a Városliget közelsége biztosítja. EGYÉB INFORMÁCIÓK: A közös költség vízfogyasztással együtt 12 000 Ft. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, amelynek költsége nyáron csak 1900 Ft, és a leghidegebb téli hónapokban sem haladja meg a 10 000 Ft-ot. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A lakás árában benne van a konyhabútor és a tűzhely. A bejárati ajtó biztonsági ajtóra lett cserélve a felújítás során.

Kiadó Ház Szigetszentmiklós 140,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Szigetszentmiklós egyik legjobb, legkedveltebb részén kiadó ez a 180 nm-es, 3 hálós +nappalis, gardróbszobás családi ház 720 nm-es összközműves telken. A ház hőszigetelt, nagyon hangulatos, jól körbenapozott és igazán kényelmes, tágas helyiségekkel, jó elrendezéssel rendelkezik. A pince szinten egy mosókonyha is található. A földszinten tágas és berendezett, gépesített konyha-étkező található, amelyről a nagy és fedett teraszra is kiléphetünk. A nappali mellett egy hálószoba, tágas fürdőszoba és külön wc kapott helyet. Az emeletre szép falépcső vezet, itt egy nagy előtérből nyílik további két hálószoba és egy gardróbszoba (amely szobának is használható, igény szerint), valamint egy fürdőszoba és egy külön mosdó. Klímát az emeletre igény szerint beépítteti a tulajdonos. Kamerás riasztórendszer van, internet, kábeltévé bekötve. Az előkertben kerti tó található, és hatalmas rész térkövezett, így több autóval is kényelmesen be lehet állni az udvarra. A hátsókert füves, kerítéssel leválasztható, ha esetleg kutya is van. Dohányozni és állatot tartani a házban nem lehet. Hosszú távra kiadó, a rezsi a ház méretéhez képest nem sok, mivel jól szigetelt és modern fűtési rendszere van. Közelben található az Oázis wellness, gyógyszertár, rendelő, távolsági buszmegálló. Bérleti díj: 140.000 Ft/hó+rezsi (2 hó kaució) Tel: 20/400-4004

Eladó Telek Budapest XII. kerület 119,000,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Hegyvidéki tágas telek eladó az Istenhegyen/Építési telek eladó a XII. kerületben Közel 2500 m2 építési telek eladó a XII. kerületben az Istenhegyen. A telek nagyon jó adottságú, viszonylag sík területen van, egyik oldaláról a városi panoráma felé enyhén lejtős. A környezete kevéssé beépített, és a jövőben is csak korlátozottan lesz beépíthető a kerületi rendezési terv szerint. Önálló, nagy családi ház vagy többlakásos társasház is építhető ezen a jó levegőjű, kellemes, hegyvidéki ingatlanon. A KÖRNYÉK: A városközpont gépkocsival 15 perc alatt elérhető, de az itt közlekedő buszjáratoknak köszönhetően tömegközlekedéssel is rövid idő alatt eljutunk a Déli pályaudvarhoz, a Széll Kálmán térre, az Alle-hoz vagy a Blaha Lujza térre. A közelben számos iskola és óvoda működik, valamint osztrák és angol iskola. Az ingatlantól 10-15 percre több élelmiszerbolt is üzemel. Sportolási lehetőség szintén van a közelben, néhány percre található az uszoda és a teniszpálya. EGYÉB INFORMÁCIÓK: Az ingatlan tehermentes. Ára 119 millió forint. Az ingatlanra a közművek be vannak vezetve a telekhatárig. A telek beépíthetősége 10%, maximális építménymagassága 6,5 m. Terepszint alatti beépíthetősége 30%, a szintterületi mutató: 0,25.

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 16,500,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Fantasztikus enteriőr, praktikus elrendezés: másfél szobás, felújított lakás eladó a XIV. kerületben A Városligettől pár percre eladó egy 1+1 félszobás, DNY-i fekvésű, napos, világos, egyedi megoldásokkal gazdagított ingatlan. A tégla építésű lakást néhány éve újították fel, ennek során remekbe szabott, praktikus beosztást kapott. Tükrök, üvegtéglák tágítják a teret, és teszik még világosabbá a lakást. Az ablakok kertre néznek. A lakás alapterülete 42 m2, magasföldszinti. Belmagassága 3,10 m, ezért galériázható is, vagy beépített szekrényeknek adhat helyet a falak magassága. Fűtése gázcirkó, ezért alacsony a fenntartási költsége. Az utca csendes, nyugodt. Ideális megoldás azoknak, akik szeretik a zöldet, a Városliget közelségét, de mégis a város központi részében szeretnének élni. Közlekedése kiváló: a 7-es, 173-as busz pár percre van. A közelben található a Récsei Center, az Aréna Pláza. Iskola is van a közelben, és a Városliget szintén pár percre található. Az ingatlan ára: 16 500 000 Ft. Közös kts: 13 000 Ft. Az ár tartalmazza a gépkocsibeállót, amely az udvaron található, valamint a konyhabútort, tűzhelyet, az előszobában a beépített szekrényt és a pincében lévő 11 m2-es tárolót is. Erre az ingatlanra sokáig nem kell költenie! Ideális befektetés hosszú távra, és könnyen kiadható!

Eladó Ház Szabadbattyán 22,500,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Szabadbattyánban, Székesfehérvártól 5 km-re részben felújított 2 szintes családi ház eladó. Részletesen megtekinthető a http://eladohaz-szabadbattyan.blogspot.hu/ oldalon. Itt minden felmerülő kérdésre választ adok.

Eladó Telek Fót 5,200,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Fóton a Kurjancsban 2880 nm-es telek, kedvező áron tulajdonostól eladó, üdülőövezet mellett. Befektetésnek is kiváló. Víz, gáz, villany előtte, lovastanya kialakítására is alkalmas. Igény esetén 6000 nm-ig növelhető. Irányár: 5.200.000 Ft Érdeklődni: 0670-318-4956

Eladó Telek Fót 5,500,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Fóton 1000 nm-s panorámás telek kedvező áron, tulajdonostól eladó. Lakóövezet mellett, belterületté nyilvánítás alatt. Jó adottságokkal. Befektetésnek is kiváló, széles utcafronttal, ikerház is építhető rá. Irányár: 5.500.000 Ft Érdeklődni: 06-70-318-4956

Eladó Ház Jászberény 6,000,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Eladó Jászberény csendes utcájában , városközponthoz közel , összközműves utcában , lebontásra vagy felújításra váró ház , befektetőknek , építkezőknek érdeklődni Telefonon +36302544729 vagy emailben : junge69@freemail.hu Az ár fix!!

Eladó Ház Ipolyvece 6,000,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Nógrád megyében,Ipolyvecén családi ház nagy telekkel eladó. 3 és fél szobás,ebédlős,főzőfülkés,fürdőszobás családi ház. Új garázzsal és melléképületekkel. Nagy kert,terasz,hátsó kert. Fűtés: gázkonvektor + fafűtés helyiségenként. Irányár: 6.000.000 Ft Érdeklődni: 06/30 290-7207 06/30 750-7945

Kiadó Lakás Budapest VI. kerület 150,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Budapest, VI. ker. Rippl-Rónai u.-ban 4 szoba+étkezős, 95 nm-es, földszinti lakás bútorozottan december 1-től hosszú távra – közvetlenül TULAJDONOSTÓL – kiadó. A szobák 20, 15, 14 és 13 nm-esek és külön bejáratúak, az étkező 7 nm-es; a lakásban 2 WC van. A zárt belső udvarban fedett kocsi-beállás biztosított. Bérleti díj: 150.000,-Ft/hó+rezsi, továbbá 2 havi kaució. E-mail: banci@t-chello.hu ; tel.: 06(30)942-9046

Eladó Lakás (Panel) Budapest III. kerület 9,900,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Eladó a III. kerületben Óbudán jól frekventált helyen 52 nm-es panorámás 12 emeleti panel lakás. Az épület a Bécsi út 1-es villamos végállomásánál és az Euro Center szomszédságában épült. A lakás 2 szobás, mindkét szobához erkély tartozik. A fürdőn, konyhán és az előszobán kívül még két helység található a lakásban: spejz és gardrób. A házban több lift, csendes lakóközösség és nyugodt környezet várja a leendő tulajdonost. Ingyenes parkolási lehetőség a ház előtti parkolóban. Ár: 9,9 millió Ft.

Eladó Ház Bükkmogyorósd 8,000,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Borsod megyében, Bükkmogyorósdon, Szilvásváradtól 5 km-re, az Eger-Ózd útvonalon, jó közlekedés mellett, 90 m2 alapterületű, kétszintes, háromszobás, részben felújított, összkomfortos /víz, csatorna, gáz, internet, telefon, .../ családi ház, új garázs elektromos kapuval, melléképületekkel, ipari árammal, 2700 m2 kert+udvar (A kerten patak folyik keresztül), családi okok miatt eladó. Fűtés gázkonvektorral, de cserépkályha is van. A szobák laminált padlóval, ill. szalagparkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. Az alsó szinten konyha, fürdőszoba, kamra, előtér található (Felújításra vár). A közbiztonság 100%-os, a gyerekeket iskolabusz viszi iskolába, óvodába. Buszmegálló 2 percre. Kimondottan ajánlott nagycsaládosoknak, hegyvidéket, csendes környezetet kedvelőknek. Irányár: 8 M.Ft. Érd.: 06-30/375-4298

Eladó Ház Pécel 14,450,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Eladó Pécelen kétlakásos családi ház 14,45 mFt. - ért, közvetlen tulajdonostól. Az ingatlan önálló helyrajzi számú, tehermentes. A ház két külön bejáratú lakásból áll. (ld.alaprajz) 1. sz. lakás: 46 m2 - es, nappali, háló, étkező, főzőfülke, fürdőszoba, WC, gáz kombi cirkó fűtéssel és meleg víz ellátással, padlástérrel, vasbeton födémmel. 2 sz. lakás: 23 m2 - es, nappali(háló), főzőfülke, zuhanyzó WC-vel, gázkonvektoros fűtés, gáz bojleres meleg víz ellátás. Akár albérletbe is kiadható! Mindkét lakáson műanyag nyílászárók vannak, redőnnyel, a téglafalak 7 cm vtg. dryvit rendszerrel hőszigetelt. Telek 500 m2, gépkocsi beállóval. Az utca aszfaltburkolatú, zöld környezet, jó levegő, kitünő panoráma. Kék busz az Örs vezér térig, vonat a Keletibe, Volánbusz a Népligetbe. Bevásárlóközpont (Auchan) M0 autópálya gépkocsival 5 perc, ingyen külön busszal 8 perc. Árvíz és belvízmentes környék. Érdeklődni: +36-20-210-5220; és +36-20-211-0061. E-mail: sipos.zsigmond@freemail.hu

Eladó Lakás Budapest III. kerület 12,500,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Dunára néző, világos, egyszobás lakás eladó tulajdonostól az Árpád fejedelem útján. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át az elmúlt években (nyílászárók, burkolatok, fűtőtestek), kellemes, barátságos hangulatot áraszt. A lakás a Kolosy tér közelében található, tömegközlekedési lehetőségei kiválóak. A házban megvalósított fűtéskorszerűsítés részeként felszerelt költségosztók révén egyéni elszámolás lehetséges a fogyasztás arányában. Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!

Eladó Lakás Budapest XVIII. kerület 12,800,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Azonnali költözéssel, de legkésőbb 01.15 ig, sürgősen eladó a KISZ ltp-en, kocka házban, egy 51 nm-es erkélyes, II. emeleti teljesen felújított, új nyílászárókkal, részben bútorozott, konvektoros, infrapaneles, klímás lakás. Közelben iskola, óvoda, rendelő, posta, bevásárlóközpontok. Jó közlekedéssel.

Eladó Sorház Vecsés 17,300,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Vecsés kertvárosi részén négy lakásos sorházban hét éve épült 90 m2-es lakás kis telekkel eladó. Műanyag ablakok klíma, riasztó kiépítve, beépített, gépesített konyha. A szobák külön bejáratúak. A lakás földszinti részén nappali, amerikai konyha, wc, kamra, kertkapcsolattal rendelkező terasz található. A lakás tetőterében,három háló,és egy fürdő. Egy kocsi beállására alkalmas zárható, nyitott beálló van a ház előtt.

Eladó Lakás (Panel) Budapest IV. kerület 6,700,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

6,7 M.FT irányáron Eladó!Budapest.IV.Lebstück Mária utca,Újpest szívében,7 emeleti,1,5 szobás,felújítás alatt álló lakás.Járólap az előszobában,fürdőben,konyhában.Laminált parketta a szobákban.Minden ablakon redőny.Zuhanykabinos fürdőszoba.Csendes, világos, kitűnő beosztású, összkomfortos,budai hegyekre néző,Nyugati fekvésű,azonnal beköltözhető,alacsony rezsijű öröklakás tulajdonostól! Orvosi rendelők,gyógyszertár,iskola,óvoda,parkosított játszóterek,közértek a házzal szemben találhatók. Önkormányzat,piac,üzletházak néhány percnyi séta. Duna plaza 2 metrómegálló. Újpest központ metró megálló 2 percnyire,emellett busz,villamos közlekedési lehetőség szintén 2 percre. Érd:06702005807 telefonon devenyijani@gmail.com

Eladó Ház Vác 24,900,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

IGÉNYES TAKAROS HÁZ -NÉZZE MEG ÉRDEMES.. Vác belvárosától 5 perces sétára , 157 m2-s telken 2011.-ben kompletten igényesen felújított 80 m2-s , nappali + 2 szobás családi ház ELADÓ.Az ingatlan vezetékei, nyílászárók, fűtésrendszer korszerűsítve lett, A ház fűtése gázcirkóról működik.A szépen kialakított udvarban a kíváncsi tekintetektől elzárva, akár pizsamában is reggelizhet a család ! Az ingatlant körbe süti a nap így télen is kedvező a rezsije. Közlekedés, infrastruktúra mind megtalálható a közelben. Ár : 24.900.000.- Ft Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába. Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti ! Ingyenes hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás. Energetikai Tanúsítvány Készítése. Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84. sz. alatt. további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok.hu és a www.ingatlan.org/gere honlapokon. TEL : 06-70-558-1160 Gere Géza TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 20,490,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

A belvárosban szeretne élni verőfényes lakásban? Ön szerint létezik ilyen lakás? IGEN! Eladásra kínálunk egy GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT, CIRKÓ FŰTÉSES, 4 szobás, 78 m2-es otthont Budapest szívében, jó állapotú liftes házban. Az ár tartalmazza a gépesített konyhabútort és beépített gardróbszekrényt is! A lakás teljes körűen felújított. Jöjjön el, nézze meg! Nem fog csalódni!

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 9,900,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

EGYEDIEN IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT LAKÁS!!! VII. Eladó egy teljes körűen,-ízlésesen felújított, utcai nézetű, 35 nm-es (+hálógaléria), 2. emeleti, cirkó fűtéses, világos garzon. A felújításkor a minőségre és a maximális helykihasználásra lett helyezve a hangsúly. Központi elhelyezkedése révén bárhova gyorsan el tud jutni, a környéket több trolijárat is megtalálható. A Nagykörút (4-6-os villamos) 7 perc sétára! Kevés ilyen szép lakás van a piacon, ne maradjon le róla!!! Iár: 9,9 M FT ***ingyenes hitelügyintézés***

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 5,990,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

A VII. kerületben, a Hársfa utcában eladó egy földszinti,mégis fényes 30 nm-es lakás csendes környéken. A körút közelsége jó infrastruktúrát és közlekedést eredményez. A villamos és troli is két perc gyalog,valamint bevásárlási lehetőség is ugyanennyi sétára. A lakásban a fűtés díja igen kedvező 6.900 Ft havonta,így az alacsony fenntartási költség igen kielégítő jelző erre a lakásra vonatkoztatva.A szobában lévő galéria a jobb helykihasználásról gondoskodik.Ha bármi kérdése van kérem hívjon bizalommal.

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 6,500,000 Ft

Posted: 03 Nov 2012 03:07 PM PDT

Budapesten a 7. kerületben a Vörösmarty utcában EMELETI garzon eladó. Új otthona 3. emeleti, lift nincs a házban, de valljuk be a mozgás mindenkinek jót tesz, ezért cserébe a lakás világos. Előnye a többi garzonnal szemben, hogy a konyhán is van ABLAK. Ideális fiataloknak, befektetésre, bérbeadásra, vagy csak mert szükség van rá. A fenntartás kedvező, a közös költség 12000 ft korlátlan vízfogyasztással együtt, minden más fogyasztás szerint fizetendő. A ház átlagos állapotú, folyamatosan újítják a lakói. A közlekedés remek 4-6-os villamos pár perc sétára található, és a közelben minden megtalálható amire a hétköznapokban szüksége lehet.