2012. november 14., szerda

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Balatonfüred 17,600,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Eladó egy kertes családi ház Balatonfüreden, amiben két különbejáratú, felújított lakás található. Mindkét lakáshoz külön mérőórák tartoznak.

Eladó Lakás (Panel) Tamási 7,000,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Tamási központi helyén 55 nm-es 1+ 2 félszobás felújított lakás eladó. Az ajtón belépve a T alakú előszobában találjuk magunkat. Innen jobbra helyezkedik el a kamra, valamint a konyha. Balra a fürdőszobába, szembe a nagyszobába jutunk. Az ablakokból árnyas parkra tekinthetünk ki, aminek látványát egy kávé mellett az erkélyen üldögélve élvezhetjük. A nagyszobából nyílik az egyik kis szoba, ebből pedig a másik félszoba. Az előszobában beépített szekrények, a konyhában modern beépített konyhabútort hagy a tulajdonos. Alakáshoz pince, valamint közös tároló is tartozik. Műszaki leírás: A ház 1980 körül épült. A lakás szigetelt. Fűtése villanykályhával történik, de ha más módon kívánjuk megoldani a fűtést, erre is adott a lehetőség, mivel kémény van alakásban. A gázt a házba bevezették, így arra is csatlakozhatunk. A szobákban szőnyegpadló, az előtérben, konyhában linóleum, a többi helyiségben járólappal burkoltak. A közös költség, rezsi alacsony, vízóra méri az egyedi fogyasztást. A nyári forróságban légkondicionáló szolgáltatja a kellemes hűs levegőt. Az ablakokon redőny, ami szintén véd a felmelegedéstől. A bejárati ajtón biztonsági zár védi a lakókat, valamint tömbbiztosítás. Környezet: A ház tamási központi helyén található, így az infrastruktúra, üzletek, óvoda, iskola, rendelőintézet percek alatt elérhető. A lakás csendes, parkra néző. A lakók konszolidáltak, a szomszédok tanárok, a környezet megbízható. Közlekedés: A tömegközlekedés kiváló, autóval pedig rövid időn belül eljuthatunk a közeli Dombóvárra, de Siófok, a Balaton, az M7-es autópálya is könnyen elérhető

Eladó Lakás Tamási 6,800,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Tamási Budapesttől 150 km-re helyezkedik el, Tolna megye megyeszékhelyétől (Szekszárd) 60 km-re. Megközelíthetősége a megyeszékhely felöl a Balaton felé vezető 65-ös főút és a Dél-Dunántúlt keresztülszelő 61-es főút kereszteződésénél fekszik. A város termál fürdője – gyógyvize a térség egyik legjelentősebb idegenforgalmi vonzereje, mely a fejlesztések során egész évben várja a látogatókat. A fürdő az úgynevezett Ability koncepció szerves része. Kerekes székes, illetve mozgássérült vendégek is minden szolgáltatást igénybe tudnak venni. Természeti adottsága a Pacsmagi-halastavak, mely országos fontosságú természetvédelmi terület, valamint a Gyulaj-erdőség mely területén a vadász-turizmus igen jelentős. A város területén 2 középiskola, általános iskola, zene iskola, óvoda, bölcsőde és orvosi rendelő található. Az ingatlan Tamási központjában (a fürdőtől kb. 500 m-re) lakó- és közintézményi területen fekszik. Távolsági busz megálló, üzletek, iskolák, orvosi rendelő és minden egyéb szolgáltatás 5-10 perces sétával kényelmesen megközelíthető. Az épületet karbantartott park veszi körül, közbiztonsága jó. A 40 éve épült magas tetős tégla épületben 6 lakás található 3 szinten. Minden lakáshoz tartozik pincerekesz, közös tároló és a lépcsőházban szintenként minden lakáshoz 1-1 tároló helyiség. A lakás felújításra szorul. Az épület északi oldalán található loggia beépítésre került, így az előszobaként funkcionál. A szobák parkettásak és déli fekvésűek így egész napszakban biztosított a természetes megvilágítás. A nagyszobából nyílik az erkély. A fa nyílászárók redőnnyel ellátottak. A lakás többi helyiségei cement laposak, illetve linóleum borításúak. Fűtése egyedi hagyományos. Közös költség 1.500 –Ft/hó. Minden lakás saját vízórával felszerelt. A lakás jelenleg bútorozott, igény esetén bútorral együtt eladó.

Eladó Ház Dombóvár 15,500,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Dombóvár központjától 10 percnyire fekszik a téglából épült 120 nm-es családi ház. Az ingatlanban 3 szoba, nappali, fürdőszoba, konyha, valamint előszoba található. A helyiségek elosztása rendkívül kedvező. A házba lépve egy kis előszobában találjuk magunkat, innen jutunk a megosztott terű nappaliba. Balra a konyha, szembe az egyik szoba és a fürdőszoba, jobbra pedig a 2 másik szoba nyílik. A tulajdonosok a nappalit oszlopokkal, térelválasztó polcokkal izgalmas lakótérré alakították: egyik részében dolgozósarok, a fennmaradó rész nappaliként funkcionál. A szobákban laminált parketta, illetve padlószőnyeg, a többi helyiségben járólap a burkolat. A házat 2000 környékén felújították, az ajtókat kicserélték, az ablakok hőszigeteltek. A fűtést egyrészt központi, vegyes tüzelésű kazánnal, illetve gázkazánnal is lehet biztosítani. Az ingatlanhoz egy 30 nm körüli kis ház is kapcsolódik, ahol jelenleg a 2 kazán található. A helyiség kiválóan alkalmas egy plusz szoba, vagy nyári konyha, de egyéb lakótér kialakítására is. Mellette egy 50 nm körüli épület, ami jelenleg műhelyként használatos, illetve a hátsó része garázs. Az ipari áramot bevezették. Plusz egy fedett beálló biztosít helyet még egy autónak. A telek mérete ideális, 611 nm, ami lehetőséget nyújt egy kis konyhakert kialakítására. is. Környezet: Az ingatlan családi házak társaságában, csendes, zajmentes környezetben található. A közelben a Szállásréti-tó hatalmas parkkal. A belváros, a bevásárló központok, iskola, óvoda, kórház 10 perc alatt elérhető. Ajánlom mindazoknak, akik közel a városközponthoz, szeretnének lakni kis kertes, olcsó fenntartású, felújított családi házban.

Eladó Lakás (Panel) Dombóvár 6,400,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Dombóváron a Népköztársaság útján 2 szobás lakás eladó. Az ingatlan elosztása kedvező. A szobák különállóak. A nagyobbik szobából egy közel 4 nm-es erkély nyílik, ahonnan kitekintve gondozott parkra, illetve a Népköztársaság útjára látunk. Az erkélyen redőny véd a napsütés tűző sugarai ellen. A lakás többi helyiségét is felszerelték műanyag redőnnyel, ami a fűtés szempontjából sem elhanyagolható. A konyha a lakás méretéhez viszonyítva meglehetősen nagy, kényelmesen elfér még egy étkező is. Műszaki leírás: A ház a 70-es években épült. A lépcsőház és a lakás állapota is jó. A burkolat linóleum, a falakon tapéta. Fűtése az akkori időszaknak megfelelően távfűtés. A közös költség 4000.-Ft/ hó. Környezet: A lakás a Népköztársaság útja központhoz közelebb eső részén található, így a bevásárlóközpontok, üzletek pár perc alatt elérhetőek

Eladó Lakás Dombóvár 8,700,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Dombóvár központjában a Jókai utcában eladó 53 m2-es, 1,5 szobás lakás, néhány éve épült társasház 1. emeletén. Egyedi mérőórákkal felszerelt, csupán néhány hónapot használt, remek adottságú ingatlan. A képeken látható berendezés nem tartozik a vételárba. Egy a társasház udvarában lévő nagyméretű garázs megvásárolható a lakással együtt + 2 MFt-ért. Érdeklődni: zknora@freemail.hu email-en lehet.

Eladó Ház Göd 41,900,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Lakva nyaraljon vagy nyaralva lakjon, ezt Önre bízom!!! TULAJDONOSTÓL!Eladó Göd központi részén lévő,1000nm-es parkosított, ősfás, panorámás telken, 3 szintes 110nm alapterületű, frissen felújított családi ház, nappali (50nm) + 3 szobás(akár 4 szobássá alakítható ) 2 fürdőszobás,külön konyhás, 4terasszal( 40nm,10nm,10nm, 5 nm) teljes berendezéssel, bútorzattal eladó. Extrák: 10 m3-es vízforgatós medence,40nm-es borospince, angol konyha, kandalló,klíma,elektromos kapu,őrzött riasztó,hidromasszázs kád,kút,380V(régen műhely volt az alsó szint)

Eladó Ház Szigetszentmiklós 25,990,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Ha Ön családos, vagy éppen tervezik, vagy ha már esetleg megpihenne kicsit, akkor nézze meg ezt a házat! Előttünk nincs forgalom, a teraszon esőben is lehet grillezni, vagy hátradőlve nézheti a csillagos eget! Télen mezítláb járkálhat a házban, mert a padlófűtés melegíti talpát. A kertbe bátran napozhat, tollasozhat, fürödhet. Nem zargatja Önt senki! De ha tennivaló van, akkor 10 percre van egy isteni cukrászda, a legfinomabb pék, hentes, posta, gyógyszertár, orvos, ovi, suli, önkormányzat. De mit is kínálunk? Szigetszentmiklóson 2008-ban épült, 140 nm-es, 2 kocsi beállós garázs, 3 szoba + nappali (padlófűtéses), 2 fürdőszobás, spejzos, nagy fedett teraszos, kerti tóval, öntöző rendszerrel kiépített, fúrt kúttal mediterrán jellegű, tégla építésű, gázcirkós, amerikai konyhás, aluredőny + szúnyogháló, fapárkány berakásos,elektromos garázs kapus, kiépített kandallós, újszerű állapot, TEHERMENTES családi ház TULAJdonostól eladó!Zsákutcában, utolsó ház, a legmagasabb telken, csendes környezetben, könnyen megközelíthető. Buszmegálló, kisbolt 2 perc gyalog.

Eladó Ikerház Alsónémedi 23,900,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Alsónémedi csendes részén, 135 nm-es, kiváló elrendezésű, garázzsal kapcsolódó ikerházi lakást kínálunk 512 nm-es telken. A ház 2004-ben épült ytongból, a tető cserépfedést kapott. A világos lakásban előtér, nappali-étkező, konyha, spejz, fürdőszoba, WC, három szoba és háztartási helyiség található, ahonnan a 30 nm-es, kétállásos garázst közelíthetjük meg. A nappaliból közvetlenül kiléphetünk a 30 nm-es teraszra. A kényelmes lakásban minőségi burkolatok kerültek beépítésre. A radiátoros fűtéséről gázcirkó gondoskodik. Kiválóan alkalmas kisgyermekes családoknak is.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XXI. kerület 8,499,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Csepel-Csillagtelepen bekamerázott tiszta, rendes házban, előjegyzett panelprogramos, 8. emeleti, 1+2 félszobás, részben felújított ( fürdő, wc teljesen felújított; konyha, előszoba járólap), bejárati ajtó ráccsal védett, erkélyes, budai panorámás, vízórás panellakás. 5 percre Tesco, posta, orvos, gyógyszertár, óvoda, bölcsöde, kiváló közlekedéssel és rendes szomszédokkal.TULAJDONOStól,TEHERMENTES.

Eladó Ház Nadap 15,900,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Nadapon eladó ez az 1993-ban épült két szintes,160nm-es családi ház,900nm-es telekkel. A ház első szintjén található a nappali,étkező konyhával és a zuhany kabinnal felszerelt tágas fürdőszoba. Az előtérből fa lépcső vezet a tetőtérbe. Az emeleten jobbra található egy tágas nagy méretű szoba,középen egy fürdőszoba zuhannyal,jobbra pedig két külön nyíló félszoba. A pince szinten egy autó parkolására elegendő garázs/szerelő aknával/ és egy tágas csempézett helység,mely gyerekjátszónak,dolgozónak vagy akár hálónak is alkalmas.A tulajdonosok a pincében is kialakítottak egy fürdőszobát. Kívül fedett kocsibeálló van még két autó részére . A ház 30-as téglából épült,a tetőszerkezet fa+szigetelés cseréppel fedett. A fűtés cirkó,radiátoros,a nappaliban részben padlófűtéssel kiegészítve. Kb fűtés számla a téli hónapokban 20.000Ft. A kert füvesített, gyümölcsfákkal telepített. Az ingatlan azonnal költözhető! Nadap lakossága kb 500-600 fő,ajánlanám nyugalomra vágyóknak,családosoknak /óvoda a közelben/,idősebb pároknak! Az ingatlan pozitívuma a Velencei tó közelsége, a kirándulásra, kikapcsolódásra vágyóknak

Eladó Ház Szabadbattyán 12,000,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Szabadbattyánban, 3 szobás, gáz/cserépkályhás, felújításra szoruló családi ház családi okok miatt eladó. A telken található még garázs + 28 m2-es kisház, pince.

Eladó Ikerház Szigetszentmiklós 15,990,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Tulajdonostól, Szigetszentmiklóson, kis domb tetején, zsákutcában ikerház fele eladó! Nyáron csodálatos kert, barátságos szomszédok, mediterrán stílusú, jó állapotban lévő ház, fedett terasszal, ahol élmény reggelizni a virág áradatban. Tégla építésű, gázcirkós, gránit pultos, amerikai konyhás, aluredőny + szúnyogháló, különleges, mészkő burkolatos fürdőszobával.2006-ban épült, 3 szoba+ nappali és fedett kocsibeálló. HÉV és a központ közel van. Kisebb értékű autót beszámítunk

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Orczi ter kozeleben elado egy 3 szobas elso emeleti jo allapotu lakas, felujitott hazban.Cirko futes, vizora,frissen festve. Ingyenes parkolas a haz elott, jo tomegkozlekedes.Kozvetitok ne hivjanak. Tel 06 30 8305820

Kiadó Lakás (Panel) Pécs 35,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Kellemes fényviszonyokkal, csendes, nyugodt környezetben Pécsett, Kertvárosban a Rózsadombon az Illyés Gyula utcában 4 emeletes épületben a 3. emeleten lakás azonnali költözéssel KIADÓ. Jellemzők: a lakás mérete 68 m2, 3 külön nyíló szoba, jó állapot, tágas, jó elrendezésű, járólapos konyha és közlekedő , a két kisebb szoba laminált padlóval burkolt, fűtés típusa távfűtés, a nagyobbik szobához tartozik az erkély, beépített szekrények a folyosón, bútorozatlan. Internet, kábel-TV egyéni igények alapján, a leágazás megvan, csupán elő kell fizetni a szolgáltatásra. A lakás bérleti díja: 35.000 Ft/hó + rezsi. A közös költség alacsony. Érdeklődni a megadott telefonszámon és e-mail címen lehet. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, hívjon!

Kiadó Lakás Budapest XII. kerület 50,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

XII. SASFIÓK U-BAN (Hegyalja útról nyíló kis utca) garzonlakás saját kertrésszel kiadó, gyors költözés lehetőségével. 32 m2-es, egyszobás, bútorozatlan, szépen felújított. Adottságai nagyon jók: szobája tágas, napfényes, amerikai konyhája van IKEA-konyhabútorral, a fürdő zuhanyzós. Fűtése gázkonvektor. Kétlakásos házban van, 70 m2 körüli saját kertrész tartozik hozzá, saját, utcai kapuval (ide kocsival beállni nem lehet, a ház előtt, az utcán viszont ingyenes a parkolás.) Gyönyörű, jellegzetesen budai, zöld környezet, mégis kiváló közlekedés: tömegközlekedéssel 10 perc alatt a belvárosban lehet lenni, MOM-park, Déli, Moszkva tér is pár perc. Jól megközelíthető elhelyezkedésénél, adottságainál fogva irodának is ideális. Iskolás gyermek nem akadály, de kutyát, cicát nem tartó bérlőket várnak. Bérleti díj: 50.000+rezsi/hó. Kéthavi kaució szükséges. Érdemes megnézni, kulturált, jó adottságú kis lakás, akár irodának, akár lakásnak kiváló – ráadásul ingyenes a parkolás! Érdeklődni hétvégén is. Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XX. kerület 50,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Kiadó a Vécsei lakótelepen, nyugodt, csendes környezetben egy felújított, alacsony rezsiköltségű 43nm-es lakás.

Eladó Telek Fót 5,200,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Fóton a Kurjancsban 2880 nm-es telek, kedvező áron tulajdonostól eladó, üdülőövezet mellett. Befektetésnek is kiváló. Víz, gáz, villany előtte, lovastanya kialakítására is alkalmas. Igény esetén 6000 nm-ig növelhető. Irányár: 5.200.000 Ft Érdeklődni: 0670-318-4956

Eladó Telek Fót 5,500,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Fóton 1000 nm-s panorámás telek kedvező áron, tulajdonostól eladó. Lakóövezet mellett, belterületté nyilvánítás alatt. Jó adottságokkal. Befektetésnek is kiváló, széles utcafronttal, ikerház is építhető rá. Irányár: 5.500.000 Ft Érdeklődni: 06-70-318-4956

Kiadó Ház Érd 200,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda Ajánlata! Érd, Felső-Parkváros ligetes zöldövezeti részén kiadó egy 2000-ben épült, bruttó 258nm(36nm terasz, nettó 240 nm-es az ingatlan) családi ház, 710 nm-es, rendezett, díszfás kerttel(197 nöl), óriási fenyőfákkal, 36 nm-es terasszal,50 nm-es garázzsal. A ház részleteiben is igényes kialakítású. Szuterén szint(félszuterén),belmagasság: 2,50 m: dupla garázs, tároló Kertszint(földszint)100 nm,belmagasság: 3,00 m: 1 szoba, konyha(étkezővel, nappalival egy légtér), kamra, bár, háztartási helyiség(fűtés központja), óriási, galériás nappali és egy sarokkádas fürdőszoba, Emelet 90 nm: a felső szinten 2 szoba és egy egyedien kialakított egy légterű fürdőszoba, jakuzzival, szaunával+nappali(galéria, szoba kialakítható belőle) található. Burkolatok: olasz kerámia, illetve laminált parketta. Extrák:elektromos napellenző és a kapuk,Légkondicionáló, szauna, jakuzzi, beépített konyhabútor, elektromos kapuk, napellenzők, padló +radiátorfűtés, meleg-víz: központi cirkulációs vezetékkel. Parkolás: 2 nyitott kocsibeálló, 2 állásos garázs az épületben A tömegközlekedés 8-10 perc gyalogosan. Azonnal költözhető, akár bútorozva is kiadó. Kaució: 2 hónap Bérleti díj: 200.000Ft / hó + rezsi Érdeklődni : Szabó Rita 06 20 492 02 22 sz.rita@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Telek Gödöllő 5,900,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Eladó építési telek Gödöllőn. Panorámás 600nm-es építési telek, Gödöllőn a blahai részen található. A telekre érvényes építési engedély,van, tervrajzokkal, egy 140nm-es családi ház megépítésére. A telek beépíthetősége 30%. Közművek: víz, villany, csatorna, gáz az utcában van. Irányára: 5,9 MFt Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Zoltán (20) 804-2102 sapizoltan@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Lakás Budapest I. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

ELADÓ lakás - I. kerület, Attila úton. Nagyszerű beosztású, 53 nm-es, 1+fél szobás lakás keresi új tulajdonosát, jó állapotú, liftes házban. Az ingatlan felújításra szorul, de közel sem lakhatatlan, ugyanis 3 vidám bérlő lakja, akik szívesen maradnak is, amennyiben az új tulajdonos befektetési céllal vásárolja meg a lakást. Ugyanakkor a kiköltözés sem jelent akadályt egy hónapon belül. A lakás K-NY fekvésének köszönhetően igazán napfényes, és a kilátás is gyönyörű. Erkélyünkről teljes pompájában csodálhatjuk a frissen rendezett és újjáépített Horváth kertet, és a Budai hegyeket is. Az társasház tiszta, rendezett és jó állapotú. A lakás a 4. emeleten van, így az Attila út frontján lévő szoba sem zajos. Referencia szám: LK216804

Eladó Ház Budapest XX. kerület 17,900,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

E-MAIL KÜLDÉSE: ingatlanaruhaz@gmail.com INGATLANÁRUHÁZ TEL.: 06 30/690-82-80 Hivatkozási kód: 20,24 Budapest, XX. kerületben, Eperjes utcai ltp-n, eladó, 380 nm-es telken, 120 nm-es, 2008-ban gépészetileg is felújított, amerikai konyhás nappalis, 2 hálószobás családi ház. A fürdőszobában padlófűtés van, a többi helyiségben radiátorok. Extrák: teljes műszaki és esztétikai felújítás, fúrt kút, a gondozott kertben medence, fedett gépkocsi beálló. Az ingatlanhoz tartozik egy külső bejárattal megközelíthető, 30 nm-es, jelenleg mosókonyha , tárolóként funkcionáló, járólappal burkolt helység is. Az ingatlan könnyen megközelíthető. Irányár: 17,9 MFt. ADÓSSÁG KEZELÉS, ENERGIA TANÚSÍTVÁNY készítése, JOGI TANÁCSADÁS és HITEL ÜGYINTÉZÉS!

Eladó Lakás Gödöllő 10,300,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Gödöllő központjában, második emeleti téglalakás eladó! A lakás 40m2-es alapterületű, másfél szobával, erkélykapcsolattal rendelkezik. Szobák parkettásak, falak fűrészporos tapéta borításúak. Fürdőszoba zuhanyzós kialakítású, mosógép kiállással kiépített. 2010-ben felújításon esett át a lakás amikor, kicserélték a víz és villanyvezetékeket, burkolatokat, parkettát. Bejárati ajtó és a nyílászárók eredetiek. Az ingatlan D.-i fekvésű, ezért alacsony rezsiköltsége van. Közelben iskola, orvosi rendelők, bevásárlási lehetőség megtalálható. Irányár: 10.300.000.- Ft! Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Alsónémedi 25,000,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Alsónémedi központ közeli részén, 200 nm-es családi házat kínálunk 648 nm-es telken. A lakás földszintjén folyosó, nappali, két szoba, konyha-étkező, spejz, fürdőszoba és háztartási helyiség került kialakításra. A tetőtérben társalgó, fürdőszoba és két nagy szoba található. A ház 1980-ban épült 38-as porotherm téglából, a tető zsindelyfedést kapott. A radiátoros fűtésről vegyestüzelésű kazán gondoskodik. A ház folytatásában garázs épült, mely a lakásból is megközelíthető. A kert öntözéséről fúrt kút gondoskodik. Kiválóan alkalmas nagyobb családok számára is.

Eladó Ház Gödöllő 28,500,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Kiváló ár/érték arány! Gödöllő kertvárosában újszerű egyszintes családi ház eladó! A ház a város egyik legszebb zöldövezeti részén található 647m2-es telken. Egyszintes 110m2-es lakóterületű nappali + 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba beosztású. PTH 30-as tégla építésű 10cm dryvit szigeteléssel. Az ingatlan 2011. tavaszán került átadásra, azóta lakják. Fedett kocsibeálló áll az térkövezett udvaron. Közelben található általános iskola, óvoda, helyi buszmegálló, bevásárlási lehetőség. Akciós irányár: 28,5 MFt Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás

Eladó Ház Gyomaendrőd 3,500,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Gyomaendrőd központjában, a Napkeleti utcában, egy 2 szobás, gázfűtéses, családi ház, nagy melléképülettel, 1440 m2 telken eladó.

Eladó Ház Tárnok 195,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Kiadó Tárnokon, aszfaltozott utcában 980 nm-es parkosított, füves, csodálatosan szép telken fekvő 180 nm alapterületű mediterrán családi ház. Felosztása: A házban található egy gyönyörű, világos, napfényes, hatalmas nappali, egyedi kivitelezésű amerikai konyha beépített konyhabútorral, gépekkel, étkező, 3 szoba, gardrób, fürdőszoba, wc, közlekedő, kamra. A házhoz tartozik egy 8,33 nm-es és egy 10,13nm-es terasz, plusz egy szekcionált garázskapuval rendelkező 31,84 nm alapterületű garázs is. A fűtés kombi cirkó rendszerű, hőleadás radiátoros, a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtéssel. A használati meleg vizet a tetőn elhelyezett grünpower típusú napkollektor biztosítja. A külső nyílászárók műanyag, thermoplán üveges bukó-nyíló kivitelezésűek, a belső nyílászárók fából készültek. Burkolatok:A hidegburkolatos helyiségekben kerámiaburkolat, a szobákban laminált parketta található. A tetőtér beépíthető, víz, gáz, villany felállás már készen van. A ház 5 cm-es dryvit hőszigetelő vakolattal van ellátva, a tetőn bramac típusú cserép található. A telek összközműves. Extrák: Kábel tv, internet, vezetékes telefon, kaputelefon, riasztó, hidromasszázs kád, központi porszívó, padlófűtés, napkollektor. A kandalló előkészítése kész van. Átlagos, becsült rezsi: 60.000.-/hó Bérleti díj: 195.000.-/ hónap. Két havi kaució szükséges. Érdeklődni: Ugron István 06/20-995-1200 u.istvan@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Lakás Budapest I. kerület 17,500,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Eladó a Naphegy egyik csendes zsákutcájában egy 46 m2-es, cserépkályhás, nagyon hangulatos, világos, 2 éve teljesen felùjìtott (vezetékek, nyìlászárók cseréje, parketta újrarakása, felcsiszolása, új konyha) másfél szobás, erkélyes lakás utcai és udvari kilátással. A házhoz közös kert tartozik. Az épület külső-belső felújítása folyamatban van. A közös költség (14000 Ft) tartalmazza a felújítási alapot is. A lakáshoz saját vízóra tartozik. Az elhelyezkedés zöldövezeti, mégis a belváros busszal 5-10 perc alatt elérhető. közös udvar van és saját pince tároló. A parkolás ingyenes az utcán a lakók számára. Referencia szám: LK194469

Eladó Lakás Budapest I. kerület 16,000,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Eladó 1.ker. Gellérthegy utcában Krisztina krt.nál 2. emeleti utcai világos 2 erkélyes, gázkonvektoros, jó állapotú, 2 különnyíló szobás lakás, zárt lépcsőházas, jó lakóközösségű, jó állapotú házban.Lift van. Az ingatlan közlekedése kiváló, fekvése folytán irodának, és rendelőnek is remek lehetőség.Jöjjön nézze meg, tegyen ajánlatot. Ajánlom befektetésnek, irodának, de lakni is ezt a nagyszerű paraméterekkel bíró, bankok, üzleti lehetőségek közelében található ingatlant. Referencia szám: LK196453

Eladó Ház Cegléd 14,000,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

1985-ben épült eltolt szintes családi ház.Uniform téglából épült panel födémmel,vegyes és gáz fűtésű 4 vízoszlopos radiátorokkal.Vakolt kőporos.Melléképületekke,gazdálkodásra allkalmas!Teher mentes a ház,festés után azonnal költözhető..Az ár alku képes,mondjon rá valamit!Meg kell nézni személyesen...További képeket emailben tudok küldeni! érdeklődni a 06204973003 vagy a 06302541225 ös telefonszámon!

Eladó Lakás Budapest I. kerület 12,900,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

I. kerület elegáns részén, a Várfok utcában eladó jó adottságú, FELÚJÍTOTT magasföldszinti, de mégis NAPFÉNYES, 48 négyzetméteres, 2 szobás, ERKÉLYES lakás. Ugyan az előszobától a konyhát fal nem választja el, viszont a nappali ablaka a gyér forgalmú Várfok utcára nyitott, fás-zöld kertre néz, a háló erkélye pedig a Vérmezőre. Különleges kialakításnak és elhelyezkedésnek köszönhetően a nagy méretű, tavaly cserélt ablakokon természetes fény érkezik a lakásba szinte egész nap. A 25 lakásos társasházat is felújították, lakóközössége rendszerető ennek köszönhetően a közös költség, mely tartalmazza a csatorna díjat, vízhasználatot és a fűtési átalányt mindössze 21500 forint havonta!!! Tömegközlekedés a fejlett infrastruktúrának köszönhetően kiváló, környező utcákban a nap bármely szakában megoldható. A lakás adottságainak köszönhetően irodának is kiváló. Referencia szám: LK154028

Eladó Ház Balatonalmádi 109,000,000 Ft

Posted: 14 Nov 2012 03:45 PM PST

Káprázatos balatoni panoráma! Balatonalmádiban eladó egy 2004-ben épült örökpanorámás lakóház 1382 nm-es telken. A 300 nm-es épület alsó szintjén kazánház/műhely és tárolóhelyiségek találhatók, a bejárati szinten tágas, déli fekvésű amerikai konyhás nappali-étkező, valamint fürdőszoba, WC, vendégszoba és dolgozószoba kapott helyet, minden szobából kijárással a nagyméretű panorámateraszra. Az emeleten négy hálószobát, háztartási helyiséget, egy befejezésre váró fürdőt, WC-t, és szaunát alakítottak ki, körben panorámaerkéllyel. Duplagarázs, automata locsolórendszer a kertben, klíma, riasztó, nagyon jó minőségű anyagok jellemzik az ingatlant. Irányár: 109 millió Forint. Kód: 357