2012. október 21., vasárnap

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Gesztely 9,000,000 Ft

Posted: 21 Oct 2012 03:14 PM PDT

2007-ben részben felújított (tetőcsere, szigetelés) egyszintes családi ház családi okok miatt sürgősen eladó! Az ingatlanban 3 szoba, fürdőszoba+wc, konyha, valamint egy előszoba és egy közlekedő található. Fűtés: Gáz (konvektor) és kandalló lehetséges Padlózat: járólap, parketta valamint egy szobában padlószőnyeg. Érdeklődni emailben és telefonon 06-70/413-04-75 06-70/208-97-69 06-70/534-88-00 email: gesztelylakas@freemail.hu

Eladó Ház Kunhegyes 7,200,000 Ft

Posted: 21 Oct 2012 03:14 PM PDT

Jó állapotú nagy telekkel, garázzsal, gazdasági épületekkel, konvektorokkal felszerelt vegyes tüzelésű 3 szobás családi ház sürgősen eladó!

Eladó Lakás (Panel) Komárom 7,200,000 Ft

Posted: 21 Oct 2012 03:14 PM PDT

Komárom egyik legszebb részén, a Rüdiger-tó mellett, 4 emeletes panelházban, 2. emeleti, 1,5 szobás, déli fekvésű, parkra néző, loggiás lakás, tulajdonostól eladó.

Eladó Üzlethelység Budapest VIII. kerület 7,000,000 Ft

Posted: 21 Oct 2012 03:14 PM PDT

Befektetők, vállalkozók figyelem! Orczy Forum Lakópark üzletsorában, front részén tulajdonostól eladó egy kitűnő újépítésű utcafronti 17 m2 alapterületű üzlethelyiség. Az üzlet az Orczy tér csomópontján található (Fiumei út – Baross u. kereszteződés), amely magas napi forgalommal rendelkezik és kitűnő tömegközlekedéssel (autó, busz, villamos, Keleti PU metró). Magyar Posta központtal szemben. Befektetésnek kíváló, magas bérbeadási teljesítmény, jó bérlői kereslettel rendelkezik, hosszútávon könnyen kiadható 60.000 Ft/hó bérleti díj ellenében, magas megtérüléssel, üzletnek vagy forgalmas irodának is kíváló. Különböző tevékenységekre alkalmas, ANTSZ szabályoknak megfelel. Jelenleg az ingatlant hosszútávú, jól fizető bérlő cég üzemelteti, sikeres profil tevékenységgel. Ez azonnali magas jövedelmet jelent az új tulajdonosnak. Lakóparkon belül és annak környékén megtalálható ABC, Volksbank, kávézó, étterem, kozmetika, Reál Market, Lukoil benzinkút és számos más üzlet és szolgáltatás, amely hasznos a napi kereskedelmi tevékenységhez. A kereskedelmi ingatlan könnyen látható, megközelíthető. A parkolás az üzlet előtti parkolóhelyen ingyenes, árúrakódásra megjelőlt hely van, üzlet előtti terasz használat ingyenes. Üzlet előtti cégtábla, reklámtábla kihelyezési lehetőség van. Ingyenes parkolási zóna, védett parkolás több helyen, fizetős teremgarázs, parkolóház van. Az üzlethelyiség nagy üvegportállal rendelkezik, amely 3M biztonsági fóliával van ellátva. Továbbra az üzletet GSM alapú riasztó és tűzjelző védi, amely sms és hívás útján mobiltelefon értesítést küldd. Az üzletet és a lakóparkot 24 órás kamerarendszer és pórtaszolgálat védi. Az üzlet a recepció mellett helyezkedik el, a riasztásról az őrszolgálat mobiltelefon és hangértesítést kap és azonnal reagál. Igény szerint mobil klíma biztosítható. A kereskedelmi ingatlan 12 m2 üzlettérrel rendelkezik és 2 db. külön ajtóval nyíló mellékhelyiséggel (2 db. komplett férfi, női kézmosó, wc). Az egyik helyiség raktérnek, konyhának használható. Modern burkolatok, lapradiátorok, spot lámpák, tartozékok. Az üzlet bejárati ajtaja dupla nyilású, több ponton zárodó biztonsági ajtó. Hang és hőszígetelés biztosított, követelmények szerint. Az üzlet világos és nyáron hűvős, részben az árkád miatt. Egyedi mérőórákkal rendelkezik (Elmű, hideg-, melegvíz, hőmennyiség) beltéren belül, a közmű díjak egyéni fogyasztás szerint. Méreteiből kifolyólag az ingatlan rezsi költségei kedvezőek, havi közös költség 10.002 Ft. Generali biztosítással és fűtési átalánnyal együtt. A lakóparkot egy ingatlan-kezelési cég üzemelteti, amely gondoskodik a bérlőkről. Az ingatlan sok kereskedelmi ügyfél-orientált tevékenységre alkalmas, de forgalmas irodának is kiváló. Ingatlan közvetítők segítségét szivesen fogadom, komoly jelőlteket keresek ehhez a nagyszerű ingatlanhoz. Várom a jelentkezéséket személyes bemutatásra.

Eladó Ház Makó 29,000,000 Ft

Posted: 21 Oct 2012 03:14 PM PDT

A főtéren nagy polgári ház szárazkapubejáróval, sok melléképülettel, kotárka , és ól is van,hosszú folyosóval, ami kelet felé néz,sokat oda süt a nap. Gyalog 5 perc járásra megközelithető minden, a 43-as főút, bevásárlóközpontok,iskola, ovoda, buszmegálló, Hagymaház, éttermek, és a most épült Hagymatikum fürdő. Bármilyen célra ajánlom, ami nagy területet igényel,pl. felvásárlótelep, raktár, bermilyen telephely, üzlet, esetleg panzió, pakolás megopldható, be és kijárat is kialakitható a telken belül.Összközmüvesitett, a csatornázás jelenleg folyamatban,pincerész is van, ez nem szigatelt. Könnyen megközelithető jármüvel is, a kamion is elfér, és az utcán parlokni is lehet.Fütés gáz és vegyestüzelésü kazán is bekötve.