2012. október 12., péntek

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Szurdokpüspöki 5,300,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

A Mátra lábánál, Szurdokpüspökin szép környezetben, üdülő övezetben, felújított családi ház SÜRGŐSEN és OLCSÓN Teljesen teher mentes,eladó.Alkuképes vagyok. Az irányára 8.2millióról 5.6millióra csökkent!!!!!!!!!!!! A falu rendezett,csendes, vasút-közút hálózattal rendelkezik. A hozzá tartozó nagy telek (3300 m2) alkalmas gazdálkodásra, viszont bérbe is kiadható. Kiválóan alkalmas telephelynek, cégeknek, vállalatoknak. A nagy telket csak karban kell tartani. 06702720083

Eladó Ház Kaposszekcső 14,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Kaposszekcsőn igényesen felújított 160 nm-es családi ház kedvező áron eladó. A kétszintes házban 7 szoba, konyha, 2 fürdőszoba, előtér, valamint szuterén található. Az ingatlanba belépve egy hangulatos, hatalmas méretű nappaliba érkezünk. Innen balra 2 egymásba nyíló szoba, jobbra egy kisebb szoba, a konyha és egy előtér fekszik. A tágas, világos konyhát egybeépítették az étkezővel. A nappalival a konyhát boltív köti össze. Ezen a szinten van még egy közepes méretű fürdőszoba és innen juthatunk le a 25 nm nagyságú szuterénba. Az emeletet 2 szoba, fürdőszoba, egy meglehetősen nagy tároló, és az óriási nappali alkotja. A nappali tere izgalmasan kettéosztott. Műszaki leírás: A házat 1980-ban építették, 5 éve teljes felújításon esett át. A nyílászárókat újracserélték hőszigetelt, fa ablakokra, ajtókra. A burkolat szép, újszerű állapotban. A szobákban padlószőnyeg, a többi helyiségben kerámia járólap. A tetőt teljesen lecserélték mediterrán stílusú cserépre. A falak hőszigeteltek. A fűtést cirkógázas turbó kazánnal illetve vegyes tüzelésű kazánnal is megoldották a tulajdonosok. A házba ipari áram is van bevezetve. Környezet: Az udvaron 2 garázs, pince, ólak állnak. A telken gyümölcsfákat telepítettek. A környék csendes, nyugodt. A szomszédok megbízhatóak. Közlekedés: Az ingatlan közel fekszik a főúthoz. Dombóvár negyed óra alatt megközelíthető, mind autóval, busszal, de kerékpáron is. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének egy igényes, nagyméretű házat, nyugodt, békés környezetben, de közel nagyobb városhoz. Nagycsaládosoknak kiválóan alkalmas a gyönyörűen, ízlésesen felújított, jó hangulatú, kiváló állapotú ingatlan.

Eladó Lakás Kaposszekcső 5,200,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Kaposszekcső, Liget lakótelepen, Gunararasfürdőtől 5 km-re eladó egy 44 nm-es III. emeleti, felújított lakás. A lakásban 2 félszoba, konyha-étkező, fürdőszoba, előszoba található. A 2 félszobát gipszkartonnal történt leválasztással egy nagyobb szobából alakították ki. A lakótér kialakítása praktikus megoldással történt, így előnyösen lehet kihasználni a rendelkezésre álló tereket.A lakás kiváló állapotú, 1 éve történt teljes felújítás. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben kerámia járólap. Fűtése cirkógázas. Fenntartási költsége alacsony.Az ingatlan nem közvetlenül a főút mellett található, így a forgalom zajától, porától mentes, csendes. Az ablakból parkra nyílik kilátás. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség.Ajánlom mindenkinek, aki a városi nyüzsgéséből egy olcsó, nyugodt, csendes, lakóparkra vágyik, és fontos számára a tiszta, jó levegő és a nagy tér. A lakás alatt a házban élelmiszer bolt működik, az út mellett pedig buszmegálló található. Alternatív közlekedés lehetőségét, továbbá az egészséges életmódot segíti a lakótelepet Dombóvárral és Kaposszekcsővel is összekötő kerékpárút. Sportolásra, kirándulásra, természetjárásra ideális a környék. Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon, hogy megmutathassam!

Eladó Ház Kaposszekcső 15,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Kaposszekcsőn, Dombóvár vonzáskörzetében 260 nm-es felújított családi ház eladó. A földszinten 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, előtér, a tetőtérben 2 szoba, nappali, fürdőszoba található. 2 család illetve több generáció számára is kiválóan alkalmas. Különösen gyerekes családoknak, a helyi óvoda, iskola magas színvonalú. A házhoz különálló lakrész kapcsolódik, ami egy nagy szobával, nappalival, fürdőszobával rendelkezik. A 3200 nm-es telek gyönyörűen megművelt, legelőfűvel, lucernával bevetve, gyümölcsfákkal telepítve. A telek végén patak csordogál. A tulajdonosok nemcsak gazdálkodással, állattartással is foglalkoztak, így ólak, ketrecek is részét képezik az udvarnak. Az udvaron garázs, ami 2 autó részére biztosít helyet. A házat 1992-ben építették, a közelmúltban felújították. Az alsó szinten padlófűtés, a tetőtérben központi fűtés, gázfűtéssel és vegyes tüzelésű kazánnal is fűthető a ház. A nappaliban kandallóval is kiegészíthető a fűtés. Gazdasági és kényelmi szempontokat figyelembe véve a variálható fűtési rendszer igen nagy előnye a háznak. Környezet: Kaposszekcső pár km-re fekszik Dombóvártól, pár perc alatt megközelíthető, a közlekedés kiváló. A ház csendes, nyugodt, békés környezetben található

Eladó Nyaraló Jágónak 1,650,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Jágónak Aranyparton eladó 2 szintes téliesített présház pincével. A ház alsó szintjén egy nagy előtér, konyha és egy fürdőszoba található. A teljes felső szintet egy 18 nm-es szoba foglalja el. A házhoz utólag épített fedett folyosón jutunk le a földes pincébe. Víz, villany bevezetve. A fűtést vaskályha biztosítja. A ház 1980 körül téglából épült. A tulajdonos felújította, ekkor került kialakításra a fürdőszoba is. Az ingatlan állandó lakhelyként is funkcionálhat, mivel az alapvető kényelmi szempontokat kielégíti. A telken gyümölcsfák, alma-, körte-, barack-, cseresznye-, meggy-, diófák, valamint szőlő került betelepítésre. Közlekedés: A ház a műúttól 2 percnyire fekszik. Dombóvár, Kaposszekcső, Sásd rövid idő alatt könnyen megközelíthető. Ajánlom mindazoknak, akik elvonulva a város zajától a természet szépségét kívánják élvezni, és azoknak is akik szeretnek kertészkedni, akik az egészséges életmód hívei, mert itt az össze zöldséget, gyümölcsöt bio módon megtermelhetjük.

Eladó Nyaraló Jágónak 1,700,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Jágónak Aranyparton eladó 1348 nm-es telken 2 szintes téglából épített téliesített présház. A házban 2 szoba, konyha, és egy fürdőszoba kialakítására alkalmas helyiség található. Víz, villany bevezetve. A fűtést vaskályha biztosítja. Az ingatlan alatt 20 nm-es kitéglázott borospince húzódik. A telken lugas szőlő, amiből kb. 1000 liter bor készíthető. A kertben alma-, körte-, barack-, cseresznyefa, valamint eper van telepítve. A tulajdonosok a házat teljes berendezéssel adják el. A pincében 8 hordó, daráló, kapálógép, fűnyíró. Az erkélyről csodálatos kilátás nyílik a környező dombok lankáira. A ház elé pedig kiülhetünk az általunk készített bort kortyolgatva élvezni a természet adta szépséges nyugalmat, csendet. Közlekedés: Dombóvár 10 perc alatt elérhető autóval, az utca végéről pedig 7 buszjárat indul naponta.

Eladó Ház Csikóstőttős 8,700,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Dombóvártól pár km-re, Csikóstőttősön családi ház eladó. A házban, konyha-étkező, kamra, előszoba található. Az ingatlanba belépve az előszobában találjuk magunkat. Innen nyílik a kamra, a konyha, az egyik szoba, valamint a fürdőszoba. A 2 szoba egymásba nyíló. A konyha az étkezővel egy térben található, mégis elkülönítve. Az udvaron pince, garázs áll. Műszaki leírás A házat 1958-ban építették, 3 éve felújították. Az egyik szobában hajópadló, a másikban laminált parketta, a többi helyiségben járólap a burkolat. A ház különlegessége, hogy a tulajdonos akadály mentesítette a házat a küszöbök felszedésével. Víz, villany, gáz, csatorna kiépítve. Fűteni gázkonvektorral, illetve cserépkályhával is lehet. Környezet: Az ingatlan központi helyen, szomszédoktól elszeparálva, csendes, békés, környéken fekszik. Az udvar gondozott, a kerítés újonnan készítve. Közlekedés: A vonat és buszmegálló pár percen belül megközelíthető. Dombóvárra 20 perc alatt bejuthatunk . A község Tolna, Somogy és Baranya megyék találkozásánál fekszik, és egy domboldal lankáján nyúlik végig. Az elmúlt években több mint 110 millió Ft-ot fordítottak felújításokra, fejlesztésekre. Megszépült a Hunyadi tér, korszerűsítették a közvilágítást, felújították az iskolát és a hivatalt, informatikai és könyvtárfejlesztést hajtottak végre, de jutott pénz a község rendezési tervének elkészítésére és csapadékvíz elvezetésére is. Régi óhaj valósult meg, amikor elkészült a faluház, benne a kialakított teleházzal, amely 2003 áprilisától szinte teljes kapacitással működik; a könyvtárban 3000 kötet közül válogathatnak a szellemi felfrissülésre vágyók.Helyben az óvoda és az alsó tagozat található, a felső tagozatos diákok Kaposszekcsőre járnak. A gyermekek részére napközit, az idős embereknek pedig szociális étkeztetést biztosítanak. A község háziorvosa még másik két falu betegeit is ellátja.A településen az alapinfrastruktúra kiépült. Az otthonok 50%-ában élvezhetik a kábeltelevízió adta előnyöket.

Eladó Ház Attala 15,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Attalában 2 szintes 260 nm-es családi ház melléképületekkel eladó. Az alsó szinten 2 szoba, nappali előszoba, közlekedő, étkező és konyha található. Az étkezőt és konyhát hangulatos boltívek kötik össze, amik a közlekedőben is visszaköszönnek. Az emeletet 3 szoba, nappali, fürdőszoba, valamint egy beépítetlen padlástér alkotja. Az egyik szobában a kémény díszkővel burkolva, ami feldobja a szoba alaphangulatát. A terek tágasak, világosak a szobákon hatalmas ablakok. Az udvaron 2 garázs, pince, valamint egy 200nm-es műhely áll. A műhely nagysága miatt több mindenre nyújt lehetőséget. A ház 1993-ban téglából épült. Az épületben víz, villany, gáz, központi fűtésrendszer. A csatornázás folyamatban. Attala 6 km-re fekszik Dombóvártól, 8 perc alatt elérhető autóval. A buszmegálló közel és rendszeres járat van Dombóvár és Kaposvár felé is. A bolt, az óvoda, iskola 300 méteren belül megtalálható, központi helyen, de nem közvetlenül a főútvonal mellett épült a ház. A környék, csendes, hangulatos.

Eladó Ház Kapospula 13,900,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Kapospulában főútvonal mellett ajánlok egy 170 nm-es 3+1 szobás, 2 szintes, szuterénos családi házat. Az ingatlan elosztása rendkívül kedvező. A földszinten található egy nagy méretű nappali, a közel akkora étkező, a konyha, a kamra, és az egyik fürdőszoba. Az emeletre feljutva a közlekedőből nyílik 3 külön bejáratú szoba, valamint ide is építettek fürdőszobát. Az egyik szobából az erkélyre lépve csodálatos panorámában gyönyörködhetünk a gondozott kertre kitekintve. Az erkély méretéből adódóan alkalmas egy kis délutáni sziesztára, uzsonnára. A ház alatt szuterént alakítottak ki. Itt helyezkedik el a kitéglázott pince, a kazánház és egy olajtartály. Környezet: A ház előtt és közvetlen környezetében szépen gondozott virágoskert örökzöldekkel, tulipán-, füge-, mályvafákkal. A telek másik részén konyhakert, illetve gyümölcsös meggy-, barack-, alma-, körte-, diófákkal beültetve. Az udvaron garázs áll. Közlekedés: Kapospula szinte összeépült Dombóvárral, így 10 perc alatt elérhetők a város bevásárló központjai. A buszmegálló az ingatlantól 5 percnyire van. Műszaki leírás: A ház 1992-ben 40-es szigetelt téglából készült. A gerendák masszív, 30-as vastagságúak. A tetőn jó állapotú Bramac cserép. A központi fűtés gázról, olajra is átállítható. Az olajat külön tartályban, ami 3000l űrtartalmú, a ház alsó szintjén lehet betárolni. Ezen kívül még a konyhában található gázkazánnal is felfűthetjük a házat. A rezsiköltség a jó minőségű építőanyagok, valamint a variálható fűtési rendszerek miatt alacsony. Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a kényelmet, a praktikumot, mert itt egy helyen minden megtalálható

Eladó Ház Döbrököz 1,800,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Döbrököz Homokhegyen csendes, nyugodt környezetben fekvő verandás parasztház nagy telekkel eladó. A 100 éve épült hosszú parasztház fala vályogból épült. Helyiségei: 2 szoba, konyha, kamra, előszoba. A ház végén hatalmas istálló. Állapota miatt felújítást igényel. A házban villany van, a vizet kútból lehet biztosítani. Az ingatlannal szemben tűzcsap az utcán. A fűtés sparhelttel megoldható. A telek 1505 nm. Kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állattartásra. Az udvaron nyári konyha és működőképes kemence áll a régi parasztgazdaságok mintájára. A telekről csodálatos panoráma nyújt kilátást a környező dombok lankáira. Reggelente madárcsicsergésre, a természet ezerszínű hangjaira, látványára ébredhetünk. Csendes elmélkedésre, dolgos paraszti gazdálkodásra egyaránt lehetőségünk nyílik. Környezet: Nagyobb városként Dombóvár található a közelben, 8 km-re fekszik Döbrököztől. Az ingatlan falusias környezetben, csendes nyugodt környékre épült. Közlekedés: A közlekedés autóval 20 perc, rendszeres autóbusz járattal sem sokkal több. Műszaki leírás: A ház felújítást igényel. Az előző tulajdonos részben elkezdte, így eredeti zsalus ablakokat, szanitert, csempét tud biztosítani az eredeti helyreállításhoz.

Eladó Ház Döbrököz 4,600,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Döbröközön 102 nm-es családi ház eladó. A házban 2 szoba, konyha, kamra előszoba, fürdőszoba, műhely található. Az 1968-ban épült ingatlan megkímélt, jó állapotú. A nyílászárók fából készűltek. A szobák padlóval, a konyha, fürdőszoba, kamra jó minőségű járólappal burkolva. A padló padlószőnyeggel letakarva. A fürdőszobában a csempe és a szerelvények szintén megfelelő minőségűek. A víz, villany bevezetve. Fütése hagyományos vegyestüzelésű kazánnal történik. Gázhoz csatlakozási lehetőség az utcán pár száz méterre. A ház alatt rendben tartott pince. A padlás beépíthető. A bejárathoz fedett terasz vezet. Az udvaron gazdasági épületek, terménytárolók, ólak állnak. A telek kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állattartásra. A szomszédos telek megvehető a tulajdronosoktól, így azzal is bővíthető a növénytermesztésre szánt terület. A ház előtt ápolt, szépen rendbentartott kiskert. A lakás és a kert az előző tulajdonosok szerető gondoskodásáról és arról árulkodik, hogy megbecsülték. Döbrököz 6 km-re fekszik Dombóvártól, így 20 perc alatt be lehet érni a városba, illetve Gunarasfürdőre. A környezet mégis csendes, nyugodt, falusias.

Eladó Ház Döbrököz 3,800,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Döbröközön csendes, nyugodt környezetben fekvő verandás parasztház nagy telekkel eladó. A múlt században épült ház az akkori építési módnak megfelelően vályogból készült. Állapota miatt felújítást igényel. A házban víz, villany található. A fűtés cserépkályhával megoldható. A telek 4500 nm. Kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állattartásra. Az udvaron hatalmas terménytároló, istálló, füstölő, áll a régi parasztgazdaságok mintájára. A házzal szemben külön kis épületként nyári konyha található. A vezetékes vízen kívül a kerti ásott kútból is nyerhetünk vizet, ha megszomjazunk. Ajánlom mindazoknak, akiknek tetszik a paraszti életmód, akik maguk szeretnék megtermelni élelmüket, felnevelni és feldolgozni haszonállatukat. Környezet: Nagyobb városként Dombóvár található a közelben, 8 km-re fekszik Döbrököztől. Az ingatlan falusias környezetben, csendes nyugodt környékre épült. Közlekedés: A közlekedés autóval 20 perc, rendszeres autóbusz járattal sem sokkal több. Műszaki leírás: A házat a múlt század közepe környékén építették, a falakon helyenként repedések. Az egyik szobában beázás következtében a sarokban a fal egy helyen leomlott. Teljes felújítást igényel, de némi ráfordítással hangulatos korhű házzá alakíthatjuk.

Eladó Ház Kocsola 9,500,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Kocsolában 90 nm-es téglából épült családi ház eladó. Az épületben 3 szoba, étkező, fürdőszoba, kamra, közlekedő és konyha található. Az 1970-ben épült ingatlant 1981-ben felújították, illetve hozzáépítettek. A víz villany bevezetve, fűtése cserépkályhával van megoldva. Vizet a kertben álló ásott kútból is nyerhetünk. Az udvaron gazdasági melléképületek, ólak, terménytárolók, és pince ad lehetőséget a gazdálkodásra, állattartásra. A terület nagysága miatt kiválóan alkalmas növénytermesztésre. A telekről gyönyörű kilátás nyílik a Gyulaji erdőre. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének a világ zajától elvonultan, csendes, nyugodt környezetben, de mégis nagyobb város elérhető közelségében élni, gazdálkodni, vagy csak élvezni a természet adta szépségeket. Tamási, Dombóvár, Kaposvár, de a Balaton is karnyújtásnyira.

Eladó Ház Kocsola 4,500,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Kocsolán 80 nm-es régi parasztház eladó. A részben vályogból, téglából épült házban 3 szoba, étkező, fürdőszoba, főzőfülke található. Az 1940 körül épült ingatlant felújították, modernizálták, nagyon jó állapoban van. Víz, villany bevezetve, a fűtés cserépkályhával történik. Vizet az ásott kútból is nyerhetünk. A nyílászárók fából készültek. Az udvaron pince, ólak, istállók, füstölő áll, amik elengedhetetlen alkotó elemei a gazdálkodó életmódnak. A terület kiválóan alkalmas növénytermesztésre, állattartásra. Ajánlom mindazoknak akik szeretik a hagyományos paraszti életmódot, maguk akarják megtermelni bio módon élelmüket, valamint szeretik tudni mi kerül asztalukra. De azoknak is érdemes megnézni, akik visszavonulva a város nyüzsgő zsivajától, csendre, nyugalomra vágynak. Kocsolából Tamási, Dombóvár, Kaposvár és a Balaton is rövid idő alatt elérhető. 20 km-es körzetben 3 termálfürdő nyújt lehetőséget fürdőzésre, gyógyulásra, kikapcsolódásra.

Eladó Ház Kocsola 3,500,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Kocsolában 75 nm-es parasztház eladó. A házban 2 szoba, fürdőszoba, konyha, közlekedő található. Az 1950-es években épült vályogházat fél éve felújították, a fürdőszobában a csempék, járólapok újak. A házban víz, villany bevezetve, fűtése kandallóval történik. Az udvaron garázs, pince, hagyományos füstölő, ólak találhatók. Az ipari áram bevezetve. A telken ásott kút is áll. A tanya kiválóan alkalmas a hagyományos paraszti gazdálkodásra, illetve életmódra. Ugyanakkor a mai kor igényeinek megfelelően az alapvető kényelmi szempontok is kielégíthetők. A környezet csendes, falusias, barátságos. Kocsolából Tamási, illetve Nagykónyi és Dombóvár is rövid időn belül megközelíthető.

Eladó Nyaraló Dombóvár 2,200,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Dombóvár-Szőlőhegyen 58 nm-es hétvégi ház eladó. Az alsó szinten konyha, a felső szinten lakószoba található. A konyhából méretes pince nyílik. A házban villany van, a vizet kis ráfordítással be lehet vezetni. A téliesítésre is lehetőség nyílik, kéményt építettek. A ház aljzata kívülről a víz ellen szigetelve. A nyílászárók az alsó szinten fémből, a felső szinten műanyagból készültek. A padlástér beépíthető. A házat 1990-ben építették, állapota jó, azonnal beköltözhető. A tulajdonos berendezéssel együtt értékesíti az ingatlant. A nagy telekre gyümölcsfákat telepítettek: szilva, megy, barack, alma kínálja terméseit. Környezet: Csodaszép környezetben, a Nyerges tó partján fekszik az ingatlan. A házból remek kilátás nyílik a tóra és a környező dombokra. Ajánlom mindazoknak, akik pihenni, kikapcsolódni szeretnének, elvonulni a mindennapok taposómalmától. A tó a horgászoknak is kiváló lehetőséget nyújt hobbijuk gyakorlásához. Aki pedig kertészkedni, fát nevelni, növényekkel foglalkozni akar, szintén megtalálja számítását. Közlekedés: Dombóvár Szőlőhegy könnyen megközelíthető részén található a nyaraló, a várostól 10 perc autóval, de kerékpárral sem sokkal több idő.

Eladó Nyaraló Dombóvár 1,700,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Dombóvár zártkerti részében 3 szobás présház eladó. A ház téliesített, a fűtést kandalló biztosítja, víz, villany bevezetve. Állapota kiváló, kis ráfordítással állandó lakhellyé is alakítható. Az ár a hangulatos, stílusos berendezést is tartalmazza. A ház alatt gyönyörű nagy borospince, ami alkalmas a helyben megtermelt szőlő tárolására. A telken szőlő, gyümölcsfák, valamint melléképületek találhatók. Az előző tulajdonos kutyatartásra, gazdálkodásra használta a telket. De a szőlőtermelésen, állattartáson kívül a csendes szemlélődésre, nyugodt kikapcsolódásra is lehetőséget nyújt a csodaszép kilátással rendelkező ingatlan. A közlekedés: Dombóvárról és Kapospuláról egyaránt megközelíthető 10 percnyi autózással. Mivel szőlőhegyi rész, az út egy része földes.

Eladó Nyaraló Dombóvár 7,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

: Dombóvár közlében, Gunarasfürdőn nyaraló övezetben 70nm-es tégla nyaraló rendkívül kedvező áron eladó. A 2 szintes ház 3 szobával, nappalival, konyhával, fürdőszobával rendelkezik. A földszinten szoba, nappali, konyha, fürdőszoba található. A felső szinten 2 nagyobb szoba biztosít nyugodt pihenést a fürdőzésben megfáradt vendégeknek. Az ingatlan kiválóan alkalmas üzletnek, mivel Gunarasfürdő legfrekventáltabb helyén, a fürdőtől pár lépésre található. A hatalmas teraszra az eladó portékákat hívogatóan ki lehet helyezni. Gunarasfürdő Dombóvártól pár km-re található. Gyógyfürdője magas fluorid tartalommal rendelkező gyógyvizével vonzza ide a gyógyulni vágyókat. A víz kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek, gyomor- és bélbántalmak, nőgyógyászati-, fogíny- és szájbetegségek kezelésére, de eredményesen alkalmazzák bizonyos légzőszervi, szív- és érrendszeri elváltozások kezelésében, valamint a bőrgyógyászat területén is. A kiváló minőségű vízre mintegy 22 különböző gyógyszolgáltatás települt, ezzel a fürdő a régióban, de országosan is a legtöbb fajta kezelést tudja biztosítani vendégei részére. A fürdőben a nagyértékű gyógyászat mellett a hagyományos wellness, termál- és strandszolgáltatások is megtalálhatók. Dombóvárról helyi járatú busszal 20 perc alatt megközelíthető. A városból kerékpárút is vezet a sportolni vágyóknak. A ház állapota nagyon jó, a burkolatok, csempék újszerűek, egy tisztasági festés után azonnal költözhető.

Eladó Lakás Dombóvár 6,300,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Allende utcában eladó 2 szobás földszinti társasházi tégla lakás. Az ingatlan kedvező elosztású. Az ajtón belépve balra a 2 szobába jutunk, szemben a kamra, jobbra a konyha, a fürdőszoba, illetve a wc helyezkedik el. A szobák külön bejáratúak, de egymás közt is van átjárás. A szobák padlószőnyeggel, a többi helyiség linóleummal burkolt. A fűtést 2 fa tüzelésű kandallóval oldotta meg a tulajdonos, ami igen előnyös, költségkímélő megoldás. De aki gázfűtést szeretne, könnyűszerrel be tudja vezetni a folyosón található csatlakozóról. A lakás állapota átlagos, javasolt egy esztétikai felújítás.Az ingatlanhoz pince, valamint közös tároló tartozik. A házat 1970-ben építették, 4 éve külső szigetelés történt. Környezet: Az ablakon kitekintve a parkra látunk. A ház a belvárosban fekszik, így az infrastruktúra jól kiépített. Ajánlom nyugdíjasoknak, mivel a földszinti elhelyezkedés miatt nem kell lépcsőt mászni. De kiválóan megfelel fiatal házaspároknak, első lakásként is, mérete, beosztása miatt.

Eladó Lakás (Panel) Dombóvár 6,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Dombóváron a Dombó Pál utcában eladó egy 2,5 szobás erkélyes panellakás. A lakás elosztása rendkívül kedvező. Mind három szoba külön bejáratú. A nappali déli tájolású. Innen kiléphetünk az erkélyre, ahonnan élvezetes5917 kilátás nyílik a városra. A ház 1983-ban épült. 12 lakás található a lépcsőházban. A tulajdonos folyamatosan újított, szépített a lakáson. 3 éve történt festés, tapétázás. A fürdőszobára már nem maradt energia, felújításra szorul. Az egyik szobában laminált parketta, a másik 2 szobában padlószőnyeg, a többi helyiségben járólappal burkoltak. A fűtés központi, vízóra felszerelve. A fenntartási és a közös költség nem magas. Környezet: A lakás előnye, hogy központi helyen, Dombóvár belvárosában található. Így az infrastruktúra jól kiépített, az iskola a közelben van. A tulajdonos betegség miatt kénytelen az ingatlant eladni. Fiatal pároknak első lakásként ideális választás.

Eladó Ház Budapest XXII. kerület 45,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Eladó Budafokon nagyon szép, csendes környezetben egy 1980-82 között épült családi ház. Két garázs és gyümölcsfás, fűves kert tartozik hozzá.

Eladó Ház Nagykónyi 3,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Nagykónyibanh 60 nm-es tanya eladó. A vályogból, téglából épült házban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, előtér található. Az 1950-es években épült ingatlant felújították, korszerűsítették, állapota jó. Víz, villany bevezetve. A fűtést központi fűtéssel oldották meg. Az udvaron gazdasági épületek: betonozott terménytároló, ólak, füstölő, valamint garázs áll. A terület kiválóan alkalmas növénytermesztésre, állattartásra. Ajánlom mindazoknak akik szeretik a hagyományos paraszti életmódot, maguk akarják megtermelni bio módon élelmüket, valamint szeretik tudni mi kerül asztalukra. De azoknak is érdemes megnézni, akik visszavonulva a város nyüzsgő zsivajától, csendre, nyugalomra vágynak. Nagykónyiból Tamási, Dombóvár, Kaposvár és a Balaton is rövid idő alatt elérhető. Az buszmegálló az utca végén található.

Eladó Ház Tamási 18,800,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Tamásiban 128 nm-es 2 szintes 4 szobás családi ház eladó. Az első szinten hatalmas nappail, 1 szoba, fürdőszoba, közlekedő és egy modern, a mai kor igényeinek megfelelően kialakított amerikai konyhás étkező, valamint egy terasz található. A nappali ékessége egy csodaszép kandalló, amivel többféleképp lehet fűteni. Az emeleten 3 szoba és egy fürdőszoba biztosítja az itt lakók életterét. Az alsó szinten több helyiségből álló szuterént alakítottak ki, amiből bármi kialakítható, csak a fantázia és a háziak igénye szabhat a lehetőségeknek határt. A ház alatt, illetve mellett 2 garázs és egy melléképület áll a 773 nm-es telken. A melléképület, ami 54 nm, műhelyként használható, a bevezetett ipari áram erre kiváló lehetőséget nyújt. A kert gyönyörűen gondozott. Környezet: Az ingatlan Tamási kertvárosi részében, csendes, nyugodt, hangulatos környéken található. A városközpont 10 perc sétával elérhető. Műszaki leírás: A ház 1990-ben épült. A jelenlegi tulajdonos átépítette és felújította, újszerű állapotban van. Összközműves, központi fűtéses, illetve a cserépkályha víztartályos.

Eladó Ház Gölle 4,600,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Gölle-Inámpusztán 135 nm-es családi ház eladó. Az 1920-as években épült kúriában sokáig iskola működött. A házban 4 szoba, konyha, kamra fürdőszoba található. A hatalmas terek számtalan lehetőséget rejtenek magukban, csak a fantázia szabhat határt felhasználásukban. A ház korához képest jó állapotú, az előkert gyönyörűen kialakított, rendezett. A telken a gazdasági épületek, ólak állattartásra is lehetőséget nyújtanak. A hatalmas terület pedig gazdálkodásra alkalmas. Környezet: A ház csendes, nyugodt, falusias környezetben, de főút mellett található. A ház előtt gondozott kiskert, ami megszűri az eseteleges autóforgalom hangját. Közlekedés: Az ingatlan 20 percnyi távolságra fekszik Dombóvártól, illetve Kaposvártól. Rendszeres buszjárat megy mindkét irányba. A Balaton 40 km. Műszaki leírás: A házat felújították, de az igényeknek megfelelően átalakítható. Víz, villany van. A fűtést cserépkályhával oldották meg. Az udvaron jó állapotú, kitéglázott ásott kútból is nyerhetünk vizet.

Eladó Ház Nagysáp 6,500,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

NAGYSÁPON, félig kész állapotban lévő ház telekkel (Dózsa Gy. u. 24.) eladó. Irányár: 6,5 M Ft. Érdeklődni: 20/318-67-53

Eladó Ház Csoma 8,100,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Csomában 90 nm-es családi ház eladó. A házban 3 szoba, nappali-étkező, konyha, kamra, fürdőszoba található. A teraszról belépve a tágas nappaliba jutunk, ami jelenleg étkezőként is funkcionál. Jobbra nyílik a konyha, ebből a kamrába léphetünk. A bejárattal szemben helyezkedik el a 2 nagyobb szoba, balra pedig a legkisebb, illetve a fürdőszoba. A ház 1964-ben, téglából épült, 2000-ben teljes felújításon esett át. A falak hőszigetelő vakolatot kaptak. A nyílászárók a 2 szobában hőszigetelt műanyagból, a többi helyiségben fából készültek. A szobákban parketta és azon padlószőnyeg, a kisszobában beton és padlószőnyeg, a nappali-étkezőben, fürdőben pedig kerámia járólappal burkoltak. A fűtés fatüzelésű kandallóval, illetve cserépkályhával történik. A nyári forróság elviselését klíma berendezés biztosítja. A gázcsonk az udvaron található. A vizet kútból is nyerhetünk. Az udvaron 2 kocsi részére kialakított aknás garázs, valamint fatároló áll. Az ingatlan fenntartási költsége alacsony. Környezet: Csendes, nyugodt, falusias a környezet. 1 km-re hatalmas erdő kínál lehetőséget a természet felfedezésére. Közlekedés: A megyeszékhely, Kaposvár 20 perc alatt elérhető, másik irányba pedig Dombóvár hasonló idő alatt megközelíthető. A vasút pár száz méterre, a buszmegálló 300 m-re található.

Eladó Ház Sásd 4,500,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Sásdon 110 nm-es 2,5 szobás családi ház központhoz közel kedvező áron eladó. Az ingatlanba egy beépített teraszon keresztül juthatunk . A teraszról nyílik egy előszoba valamint egy közlekedő. Az előszobából a folyosóra, innen pedig az egyik szobába, illetve a konyhába érünk. Ebből a szobából nyílik a legnagyobb szoba, ami kedvező elhelyezkedése miatt régen üzletként funkcionált. A konyha mellett helyezkedik el a harmadik szoba, mellette pedig a fürdőszoba. Műszaki leírás: A házat 1925 környékén építették. A vizet, villanyt, 3 fázisú áramot, gázt, csatornát bevezették. A fűtést gázkonvektorokkal, illetve elektromos fűtéssel oldották meg. A burkolat a szobákban hajópadló, a többi helyiségben mozaiklap. A nyílászárók fából készültek. A tető felújításra szorul. Környezet: A ház alatt 15nm-es téglával kirakott pince húzódik. Az udvaron tüzelőtároló áll, ami könnyűszerrel garázzsá alakítható. A közelben található a helyi gimnázium, valamint egy általános iskola, így az ingatlan előtt átmenő forgalom és a ház sarki elhelyezkedése miatt például élelmiszerüzlet kialakítására kiválóan alkalmas. Közlekedés: Sásd Dombóvártól 12 km-re, Kaposvártól 24 km-re található, de Pécset is rövid időn belül elérhetjük. A buszmegálló az utca végén helyezkedik el.

Eladó Ház Sásd 8,500,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Sásdon 98 nm-es 3 szobás családi ház eladó. A házba lépve az előszobában találjuk magunkat. Szemben nyílik a konyha, balra pedig egy újabb előtérbe jutunk. Az előtérből balra a legkisebb szoba, jobbra a fürdőszoba és a kamra, szemben még egy szoba található. Ebből nyílik a 3. szoba. A szobák tágasak, jó életteret nyújtanak. Mindegyik helyiség betonozott, az egyikben laminált padló, a másikban szőnyegpadló, illetve linóleum az aljzat. A konyhában és fürdőszobában kerámia járólap, a többi helyiség betonozott. A ház összközműves. Víz, villany, gáz, csatorna kiépítve. A fűtés a ház végében felhúzott kazánházból történik: egy csappal a gáz, illetve fatüzelés átállítható, a központi fűtés radiátorokkal van megoldva. Az épületet 1960 környékén építették, folyamatosan újítottak, szépítettek rajta, így nagyon jó állapotban van. A tetőn tatai cserép. Az udvaron gazdasági épületek állnak: baromfi és disznóól. Fedett garázs, kinti mellékhelyiség, fatároló is fellelhető. Egy külön elkerített kert is tartozik a házhoz, itt gyümölcsfákat telepített a tulajdonos. Az ingatlan előnye jó elosztása, ami kényelmet biztosít egy átlagos magyar család számára, az alacsony fenntartási költség pedig nem utolsó szempont a mai gazdasági viszonyok között. Közlekedés: A ház csendes, nyugodt környezetben, de közel a központhoz helyezkedik el. Dombóvár, Komló, Kaposvár egyaránt könnyen megközelíthető, a közlekedés az említett városok felé jó.

Eladó Ház Gerényes 3,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Gerényesen 65 nm-es 2 szobás felújított parasztház eladó. Az 1960-ban vályogból épült verandás házban 2 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, előtér található. Az konyhát és az étkezőt hangulatos boltív választja el. A szobák közül a kisebbik parkettás, a nagyobbik cementes, padlószőnyeggel takarva. A többi helyiségben a betonon linóleum. A vizet, villanyt bevezették. A fűtést 2 kandalló szolgáltatja, így a fenntartási költség igen alacsony. A ház a vályogból készült téglák miatt nyáron hűvös, télen tartja a meleget. 7 éve felújítás, modernizálás történt, a nyílászárókat tavaly cserélték ki. Jó állapotban van minden. Az udvaron gazdasági épületek, terménytároló, baromfi-, illetve disznóól, fáskamra áll. A kertbe gyümölcsfákat telepítettek. Gerényes kis lélekszámú falu, ennek ellenére jól ellátott. Mindent házhoz megy: a gáz, posta, szódás, zöldséges, mozgó élelmiszer bolt. Jól működik az önkormányzati támogatási rendszer, az ovisokat, iskolásokat falubusz viszi. Az idősek is kihasználhatják ezt a lehetőséget, ha például orvoshoz szeretnének menni. A faluban családsegítő szolgálat, illetve szociális gondozó is működik. Közlekedés: A közeli Vásárosdombóra 2 óránként jár busz, innen pedig Dombóvár, Komló rövid időn belül megközelíthető. Aki szeret kerékpározni, annak Vásárosdombó nincs messze.

Eladó Ház Alsómocsolád 6,100,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Alsómocsoládon 110 nm-es családi ház eladó. Az ingatlan 2 szobából, konyhából, fürdőszobából, előszobából, valamint kamrából áll. A teraszról belépve a hangulatos konyhában találjuk magunkat. Jobbra nyílik a fürdőszoba, balra a kisebbik szobába jutunk, innen pedig a nagyobbik szobába. Az előtérből érünk a kisebbik szobába és innen nyílik a kamra is. A ház az 1950-es években épült, de folyamatosan felújították. A nyílászárók fából készültek, a szobákban parketta, a többi helyiségben kerámia járólap, a fürdőszoba csempézve van. A tetőt átrakták, így a belmagasság megnövelhető. A fűtés gázkonvektorokkal történik. Az udvaron pince, nagyméretű nyári konyha, garázs és terménytárolók állnak. Környezet: Alsómocsolád Mágocstól pár km-re, halastavak szomszédságában gyönyörű környezetben fekszik. A falusi turizmus közkedvelt helye. A horgászni, pihenni vágyók paradicsoma. Mind az idősebb, mind a fiatalabb korosztály számára ideális, lakható hely. Idősek otthona várja az arra igényt tartókat. A gyerekeket korszerű játszótérre vihetjük és iskolázási támogatást is kérhetünk. A faluban mindenhol vezetékes szennyvíz, kábelt tv, ingyenes szemétszállítás működik. Közlekedés: Elérhető közelségben Dombóvár, fél óra alatt bejutunk. A gyógyulni, fürdőzni vágyóknak Gunarasfürdő, illetve a bikali termálfürdő nyújt kiváló lehetőséget a pihenésre.

Eladó Ház Mágocs 8,400,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Dombóvártól 7 km-re, Mágocson két család részére is alkalmas140 nm-es családi ház kedvező áron eladó. A kétszintes ház alsó szintjén 3 nagyobb szoba, 1 nappali, konyha, kamra, fürdőszoba található. A szobák tágasak, világosak, könnyen kialakíthatóak a számunkra legmegfelelőbb életterek. A konyha nagyságát tekintve lehetőséget nyújt egy modern amerikai konyha berendezésére. A felső szinten egy kisebb és egy nagyobb szobával gazdálkodhatunk. A nagyobbik szobából nyílik egy erkély, innen gyönyörködhetünk az általunk telepített kert szépségében. Ha pedig fürdeni vágyunk, nem szükséges lemennünk az alsó szintre, fürdőszoba itt is létezik.A ház 1981-ben épült, állapota jó. A szobák betonozottak, kettőben padlószőnyeg kettőben linóleum, a többiben hidegburkolat. Az egyéb helyiségek járólappal vannak burkolva. Az ingatlan összközműves, víz, villany, gáz, csatorna kiépítve. A fűtés gázkonvektorokkal, illetve egyedi fűtéssel is megoldott.A házhoz tartozik egy régebben épült különálló kis lakrész 2 helyiséggel, ami 40 nm körüli. Az ingatlan alatt egy 20 m hosszú kitéglázott pince húzódik, ami lehetőséget adhat például a borászkodásra.Az udvaron garázs, fáskamra, valamint ólak állnak. Az ipari áramot és a telefont a tulajdonosok bevezetették. Egyedi különlegesség a kerti csap, amiből ingyen használhatunk korlátlan mennyiségű vizet.Közlekedés: Mágocs 7 km-re található Dombóvártól, busszal 20 perc alatt beérünk a városba. De könnyen elérhető közelségben Kaposvár, Komló, a Balaton. A buszmegálló az ingatlannal szemben található. A központ pedig pár perces sétával elérhető.

Eladó Ház Mágocs 5,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Mágocson 105 nm-es parasztház eladó. Az 1930-ban vályogból épült verandás házban 3 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra található. A legnagyobb szoba aljzata földes, a másik kettőé betonozott, illetve hajópadlóval burkolt. A fürdőszobában csempe, kerámia járólappal burkolva. A fűtés a középső szobában lévő gyönyörű cserépkályhával, illetve a konyhai sparhelttel történik. A nyílászárok eredeti, megkímélt állapotúak. A veranda tartóoszlopai és a tetőszerkezet kifogástalan állapotú. A padlásteret lebetonozták. Bár az ingatlant időközben korszerűsítették, az idő vas foga nem kímélte, így felújításra szorul. A falat célszerű körbeszigetelni. Az udvaron istálló, nyitott pajta, széntároló található. A kutat és a pincét igény szerint helyre lehet állítani. Környezet: Nyugodt, csendes környezetben gazdálkodhatunk, illetve élvezhetjük a vidéki létforma összes előnyét. Ha némi pénzt áldozunk a felújításra, visszakaphatunk egy eredeti verandás parasztházat. Stílusosan berendezve pedig tovább örökíthetjük a múlt egy darabját a mai kor igényeihez igazítva. Közlekedés: Mágocs pár km-re fekszik Dombóvártól. Kaposvár szintén elérhető közelségben. A környéken több gyógy-, illetve termálfürdő kínálja szolgáltatásait a gyógyulni, pihenni vágyóknak. Igal, Bikal, Gunaras-fürdő fél órán belül megközelíthető. A buszmegálló 200 méterre található az ingatlantól.

Eladó Ház Mágocs 12,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Dombóvártól pár km-re gyönyörű erdős környezetben 100 nm-es vadászház eladó. A házban 2 hatalmas szoba, étkező, konyha, valamint fürdőszoba található. A beépített teraszról az előszobába jutunk. Innen nyílnak jobbra a szobák, balra a fürdőszoba, szemben pedig a tágas étkező. Az étkezőből egy lépés a konyha. A ház 1933-ban téglából épült. A tulajdonos 2002-ben teljesen felújította. Az étkező ékessége a gyönyörű kandalló, amibe a központi fűtést vezették. 4 radiátor szolgáltatja a téli zimankóban a meleget. A ház fenntartási költsége alacsony. A szobákban hajópadló, a többi helyiségben jó minőségű kerámia járólap, a fürdőszobában, konyhában csempe burkolat. A házban víz, villany, a vizet a kitéglázott ásott kútból szivattyúrendszeren keresztül vezették be. A telken egy különálló 40 nm-es lakrészt alakítottak ki. Az udvaron pince, szabad kéményes füstölő, baromfi udvar, terménytároló áll. Az istálló 7 állásos, lovak tartására kiválóan alkalmas, előtte 30 nm-es féltető. Aki kutyát szeretne tenyészteni, annak betonozott kennelek állnak a rendelkezésére. Környezet: A környezet festői: a telket erdő veszi körbe, ami lehetőséget nyújt a méhészkedésre is. Ajánlom mindazoknak, akik csendre, nyugalomra, a természet közelségére vágynak. A telek és a környék a lótartás, állattenyésztés, gazdálkodás követelményeinek egyaránt megfelel. Horgászok több halastavat is találnak a térségben. Közlekedés: Dombóvár 10 percnyire fekszik. A közelben több termálfürdő kínálja szolgáltatásait a gyógyulni, fürdőzni vágyóknak: Gunarasfürdő, Igal és Bikal.

Eladó Ház Pitvaros 4,800,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Pitvaroson 3+2 félszobás családi ház, gazdasági épülettel, nagy kerttel és gyümölcsössel eladó. 4,8 millió Forint. Elérhetőség: 0670 287 9718

Eladó Lakás Gödöllő 14,900,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Rendkívüli lehetőség!!!! Gödöllő központjában Újszerű, 54m2-es társasházi lakás eladó! A 2005-ben épült társasház kiváló állapotban található, lifttel rendelkezik. A lakás D-DNY-i fekvésű rendkívül alacsony rezsiköltségű. Egyedi cirkó fűtés lapradiátorokkal. Az 54m2-es lakásban kialakításra került egy igényes, modern burkolatokkal ellátott kádas fürdőszoba, külön toalett helyiség. Az amerikai konyhás nappali mellett két hálószoba található. A konyharész beépített konyhabútorral rendelkezik. Nappali és a hálószobák parkettás aljzatú, többi helyiség járólapos. A hang és hőszigetelt ablakok redőnnyel ellátottak, nappaliban klíma kiépítésre került. A+ -os (fokozottan energiatakarékos) energetikai besorolású! Iár:14.9MFt! A lakáshoz külön zárt 10m2-es tároló vásárolható! Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XXI. kerület 8,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Tulajdonostól eladó Csepel központi helyén, az Ady Endre út elején egy 56 nm-es , 1+2 félszobás, 3. emeleti , Ny-i fekvésű, világos , csendes, részben felújított ,tehermentes lakás .Új,12 ponton záródó bejárati ajtó van. A lakás összes helységében új műanyag nyílászárók vannak,redőnnyel,szúnyoghálóval.A nappali légkondicionált.A lakás elosztása: 22 nm parkettás nappali, 8-8 nm kisszoba.(szőnyegpadló,laminált parketta),a konyhában beépített IKEA konyhabútor található,amely az árban benne foglaltatik. A többi helységben (wc, fürdő,közlekedő, gardrób,kamra) járólap található. A közlekedőben méretre készített gardrób szekrény van,beépített világítással.A lakásban egyedi fűtésmérő van felszerelve. A közlekedés nagyon jó a HÉV 4-5 percre, 2 percen belül elérhető buszmegállók.Iskola, óvoda,piac,orvosi rendelő perceken belül elérhetők.A házban kulturált lakóközösség él.A napokban kezdték el a ház teljes külső felújítását, szigetelését. A házban két lift működik. Parkolás a ház előtt kialakított parkolókban. A házban a következő kábelszolgáltatók vannak jelen: DIGI, UPC, T-Home. Tel:06/70-268-76-71

Eladó Ház Vácduka 20,500,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Eladó Lakás Gyál 18,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Kb. 5 percre van az állomás és a BKV busz megálló. Közel van a Profi élelmiszerbolt is. Észak-Kelet fekvésű a ház. 2 szoba+konyha+Fürdőszoba+WC+Kamra, És még egy kis épület van ami külön bejáratú de egybe van a házzal.A telken van egy garázs és egy kis gazdasági épület is.

Eladó Ház Aszód 42,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Aszód új építésű, igényes, rendezett részén családi ház eladó! Az ingatlan egyszintes, DNY-i tájolású, 159 m2 lakóterületű: amerikai konyha beépített egyedi konyhabútorral gépekkel, nagy nappali teraszkapcsolattal, 3 db hálószoba, gardrób helyiség, zuhanyzó, fürdőszoba, mosókonyha, garázs elosztású. Igényes kivitelezésű, tágas, világos terek jellemzik. Egyedi nyílászárók és burkolatok. 2007-ben épült, ytong 38-as építéssel + 20 cm födém szigeteléssel. 700 m2-es parkosított kert örökzöldekkel. Fűtéséről hőtárolós Saunier Duval, 2 körös padlófűtés, központi fűtésre kötött vízteres kandalló gondoskodik. Központhoz közeli, csendes, forgalomtól mentes utcában, közel mindenhez: gimnázium-iskola-óvoda-bölcsőde, buszmegálló, üzletek. Irányár: 42.000.000.- Ft. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Kiadó Üzlethelység Gödöllő 155,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Gödöllő belvárosában kiváló állapotú, 68nm-es üzlethelyiség kiadó! Bérleti díja: 155eFt/hó+ Áfa + 2 havi kaució. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Telek Vácszentlászló 3,330,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Vácszentlászlón, központhoz közel, 500m-re a horgásztótól bekerített építési telek eladó! 1384nm-es, 30% beépíthetőségű gyümölcsfás telek. Termő barack-, alma-, dió-, szilva-, és cseresznyefákkal beültetett. Közművek közvetlen a telek előtt megtalálhatók. Csendes utca jó szomszédokkal! Jó közlekedés! Budapest 40 km-re, autóval 40perc. Irányár: 3,33MFt. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Zoltán (20) 804-2102 sapizoltan@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Lakás Aszód 10,900,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Aszód központi részén 2001-ben épült tömbben, keresett helyen eladó nappali + 2szobás újszerű állapotú lakás, I. emeleti, 74.5 nm-es lakás + a tetőtér ahol még két szoba kialakítható. A lakás újszerű állapotú. Beépített konyhabútor, Fagor gáztűzhely, hűtőszekrény az árban szerepel. Fa nyílászárók, műanyag redőnyökkel. Sarokkádas fürdőszoba, fürdőszobaszekrény. Igényes burkolatok, minőségi villanyszerelés. Riasztó. Autóbeállási lehetőség 2db autó számára. Csendes délnyugati fekvésű lakás. Nem az eredeti alaprajz szerint épült meg. Irányára: 10.900.000,- Ft Tel: (20) 804-2102

Eladó Ház Érd 29,900,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Érd Parkvárosban 1107m2-s telekkel rendelkező, 89m2-e összterületű 1+ négy félszobás igényesen kialakított családi ház eladó. Az ingatlan 2008-ban teljes felújításon esett át mely magába foglalja a nyílászárók, a tetőszerkezet cseréjét és a külső szigetelést is. Belső teret egy belső építész tervei alapján kivitelezték. A bejárati ajtón belépve az előszobában található egy beépített szekrény és egy mellékhelyiség is helyet kapott. Tovább haladva elénk tárul a nappali (31.75m2) mely az ingatlan teljes hosszában elterül. A ház utca felőli részén kapott helyet konyha mely előtt az étkező lett kialakítva. A bejárattól balra található félszoba 8.84m2-es . Az emeltei részben került kialakításra két hálószoba valamint egy dolgozószoba. A lépcsővel szemben található a 10.88m2-es fürdőszoba melyben fürdőkád és tusoló is megtalálható. A nappaliból nyíló 20m2-es teraszról látható az igényesen kialakított kert melynek a végében található egy hőszigetelt faház mely jelenleg konditeremként használt. Az ingatlan fűtése gázcirkó kazánnal és a nappali közepén elhelyezett kandallóval is megoldható. A hőszigetelésről 5 cm-es hungarocell réteg gondoskodik. Az ingatlan elhelyezkedése miatt 10 perc távolságban elérhető az M7-es autópálya felhajtója, boltok, üzletek, Bem téri buszmegálló ahonnan 10 percenként járat indul az Etele térre. Kód:10882100 Telefonos egyeztetés után megtekinthető a hét bármely napján. Elérhetőség: Tel:23/365-930 30/754-4124, e-mailen keresztül az ingatlan@marcsi.eu. Erről az ingatlanról további képeket és más ingatlanokról szóló hirdetésünkért tekintse meg honlapunkat, www.marcsi.eu.

Eladó Ház Érd 9,000,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Érd-újtelepi részén 768m2-es telken lévő, 2+ 1 fél szobás 62m2-es családi ház eladó. Az ingatlan tetőterében további két szoba kialakítására van lehetőség, ezáltal növelni lehet a ház összterületét 30m2-el. A ház bejárata egyenesen a konyhába vezet, innen tovább haladva a dolgozószobán (5.94m2) át eljutunk a két nagy szobába (16.24m2, 23.56m2)melyek között található egy cserépkályha mellyel az ingatlan teljes területét fel lehet fűteni. A fürdőszoba a ház közepén található a melyet teljesen felújítottak a tulajdonosok. Az ingatlan elhelyezkedése miatt közel található a buszmegálló, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, boltok, üzletek melyek akár 10 perc alatt elérhetőek. Kód:10881900 Telefonos egyeztetés után megtekinthető a hét bármely napján. Elérhetőség: Tel:23/365-930 30/754-4124, e-mailen keresztül az ingatlan@marcsi.eu. Erről az ingatlanról további képeket és más ingatlanokról szóló hirdetésünkért tekintse meg honlapunkat, www.marcsi.eu.

Eladó Ikerház Gödöllő 37,900,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Gödöllő keresett kertvárosias részén, új építésű mediterrán stílusú, kétszintes ikerházfél eladó! 150m2 (garázzsal együtt) alapterületű, PTH tégla 30-as+5cm dryvit szigetelésű, két ház között dupla szigeteléssel. A házba belépve az előszobába, majd a nappaliba lépünk, innen közelíthető meg a tetőtéri szint. A nappali, az étkező és a konyha egy térben van, a lépcső alatt elhelyezett kamrával. Az étkezőből kertkapcsolatos terasz nyílik. A bejárat mellett önálló szoba és zuhany+wc is található. A tetőtérben hálószobák és fürdőszoba lett elhelyezve, mely a lakás intimebb zónája. A házhoz 19,80m2-es garázs is kapcsolódik. Telke 740m2. Fűtése kombi gáz cirkó fűtéssel megoldott. Irányára: 37,9MFt. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429 GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT www.godolloihaz.hu sapibalazs@godolloi.hu Gödöllő és környéke,Szada,Veresegyház,Kistarcsa,Kerepes,Erdőkertes,Fót,Dunakeszi,családi ház,telek,lakás legnagyobb választék gödöllői Ingatlanirodánkban!

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 13,400,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Budapest központi helyén, a VIII. kerületben a József körúton , szinte a Blaha Lujza téren, eladó egy 68 nm-es, 1 szobás, első emeleti, tágas, világos lakás. 4,5 m-es belmagasságú, és 12nm-es állógalériát tartalmaz. Helyiségei: 36 nm szoba, étkező, konyha + kamra, fürdő - WC külön.Egyedi gázfűtésű, minden fogyasztás egyedi mérős. A közös költség alacsony: 6.600 Ft. A lakás könnyen átalakítható, az egyedi elképzeléseknek megfelelően.

Eladó Ház Erdőkertes 11,900,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

1972-ben épült téglaépület. Melléképület műhelyként kialakítva, alatta pince, mely, és szintén tégla garázs, plusz egy gk. beálló, hozzáépített nyárikonyha. Bővizű kút, melyhez szivattyúakna ki van építve. Esetleg csere is érdekel, 35-60 nm budapesti lakás, árkülömbözettel. Homokos talaj, gyümölcsfák, szőlő van rajta. A ház bővíthető a kert felöli oldalon.

Kiadó Lakás Budapest II. kerület 25,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Tiszta, ápolt, rendszerető, egyedülálló lakótársat keres két fiatal nő a közkedvelt, kertes villákból álló, Bel-Buda egyik legszebb részén lévő II. ker. Nyúl utcában, a Széll Kálmán tértől, Fény utcai piactól, Mamut üzletközponttól, Millenáristól gyalog öt percre, mégis zöldövezeti, csendes, igen jó levegőjű helyen. A kertre néző, nagy teraszos, berendezett, 3 szobás lakásban egyágyas külön-bejáratú szoba üresedett meg, azonnal elfoglalható. A lakás teljesen felújított. Konyha, étkező, mikrohullámú sütő, hűtőgép, fürdőszoba, külön WC, automata mosógép, 30 Mbit/s internet, cirkó-fűtés, gáz-vízmelegítő. Alacsony rezsi (mérőóra szerint), méltányos lakbér, kauciót nem kell letétbe helyezni. Villamos és buszmegálló a rövid utca mindkét sarkán, a Városmajornál, és a Fillér utca felől is.

Eladó Lakás (Panel) Pécs 5,990,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 3652 ár: HUF 5,99 million szoba: 2 lakóterület: 52 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel KERTVÁROSI JÓ ÁLLAPOTÚ 2 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ. Kertvárosban a Nagy Imre utcában 9. emeleti felújított 2 szoba + erkélyes lakás eladó. Mindkét szoba szallag parkettás, fürdő,wc, konyha is felújított. Észak- déli tájolású Közelben orvosi rendelő, bolt, buszmegálló található Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Eladó Lakás (Panel) Komló 3,700,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 3837 ár: HUF 3,7 million szoba: 2 lakóterület: 49 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel Komló belvárosában 1.5 szobás jó állapotú lakás eladó. Komlón a \"piramis\" házban eladó egy 7. emeleti 1.5 szobás, jó állapotú lakás. Mindkét szobához egy erkély tartozik. Szobák déli fekvésüek, az ablakokon redőny található. Fürdőszoba nem rég lett felújítva. Konyhabútor szintén jó állapotú. Minden a közelben: bolt, iskola, buszmegálló Az ablakból szép kilátás a városra. Azonnal költözhető. Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Kiadó Lakás (Panel) Pécs 40,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 4048 ár: HUF 40 000 szoba: 2 lakóterület: 47 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel Egyetemek szomszédságában kiadó panel! Szigeti úton az egyetemtől 2 percre kiadó egy jó álapotú 2 szobás panel lakás. Lakás teljesen felszerelt, gépesített. Épületet kívülről szigetelték, egyedi fűtésmérővel rendelkezik. 2 havi kaució szükséges. Azonnal költözhető. Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Kiadó Lakás (Panel) Pécs 35,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 4049 ár: HUF 35 000 szoba: 2+1 fél lakóterület: 59 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel Littke utcában kiadó 2,5 szobás lakás! Kertvárosban a Litke utcában kiadó egy 2,5 szobás panel lakás. Épületet kivülről szigetelték, lakást egyedi fűtésmérővel szerelték fel. Csendes környezetben található. Minden szoba külön nyílik. Lakás bútorozatlanul kiadó. Szeptember 15 után költözhető. 2 havi kaució szükséges. Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Kiadó Lakás (Panel) Pécs 50,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 4101 ár: HUF 50 000 szoba: 3 lakóterület: 63 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel Egyetemektől 1 percre kiadó lakás! Ifjúság úton kiadó egy 3 szobás panel lakás. Ingatlan 10 emeletes épület legfelső szintjén található. Két hete minden helyiséget kifestettek. Lakás bútorozott, gépesített. Azonnal költözhető. Elsősorban diákok jelentkezését várjuk. 2 havi kaució szükséges. Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Eladó Lakás (Panel) Pécs 6,990,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 4122 ár: HUF 6,99 million szoba: 2 lakóterület: 59 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel Kertvárosban eladó egy jó állapotú 2 szoba+ebédlős lakás. Kertvárosban a Nagy Imre úton eladó egy 2 szoba+ ebédlős panel lakás. Ingatlan egy négyemeletes épület harmadik szintjén található Épület kívülről szigetelt. Nyílászárókat kicserélték jó minőségű műanyag nyílászárókra, mindegyik redőnyös. Szobák parkettásak, melyet nemrég csiszoltak és lakkoztak. Fűrdőszobát, wc most újították fel. Minden radiátor szabályozható, fűtésmérős. Nagyszobához tartozik egy erkély is. Szobák szép világosak. Ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 27,500,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Városligeti fasor egyik legimpozánsabb - kívül-belül igényesen felújított - villaépületében kínálok eladásra egy kitűnő elosztású, 3 szobás, udvarra néző, magasföldszinti 80 nm-es lakást. A felújítandó állapotú ingatlanban az eredeti nyílászárók megtartásának köszönhetően, egy nagypolgári stílust idéző hangulat fogadja a lakás új tulajdonosát. A lakás értékét tovább növeli a belvárosi viszonylatban ritkaságnak számító - kerten belüli - nyitott KOCSIBEÁLLÓ illetve az épülethez tartozó rendezett nagy hátsó parkosított zöld kert. További extraként említeném meg az épület félszuterén szintjén kialakított tornatermet, mely használata ingyenes. Vonzó még a Hősök tere és a Városliget közelsége is, mely tömegközlekedéssel, de könnyed sétával is rövid idő alatt megközelíthető. Tömegközlekedés nagyon jó. A lakás parkettás, redőnyös. Egyik szobája galériás. Fűtése gázfűtéses, Héra Cserépkályha

Eladó Lakás Tata 6,800,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Tatán a zöldövezetben 2 szobás +nappalis földszinti lakás eladó.Egyedi hömennyiség mérös ,müanyag nyilászáros szigetelve!Nagyon alacsony rezsi költségü!MOST ALKALMI ÁRON MEGVEHETI!!!

Eladó Garázs Debrecen 1,800,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Debrecen Segner téren, zárt udvaros társasház belső udvarán, 2005-ben épült garázssor egyik szélső 16nm-es garázsa eladó. IÁr:1,8MFt Érd:Urszuly János 30/512-8502 www.dh.hu

Eladó Garázs Debrecen 3,200,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Debrecen Mikszáth Kálmán utcán, üzletnek vagy irodának kialakítható, 22nm-es, közművekkel rendelkező garázs eladó. IÁr:3,2MFt Érd:Urszuly János 30/512-8502 www.dh.hu

Eladó Lakás (Panel) Pécs 4,990,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 4123 ár: 4,99 M Ft szoba: 2 lakóterület: 53 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel Kertváros csendes helyén 2 szobás lakás eladó! Kertvárosban a Csikor Kálmán útcában eladó egy jó állapotú 2 szobás panel lakás. Lakás egy négyemeletes épület legfelső szintjén található. Radiátorok szabályozhatóak, és digitális fűtésmérősök. Szobák különállóak, szőnyegpadlósak. Ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Kiadó Lakás (Panel) Pécs 50,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 4137 ár: 50 e Ft szoba: 2 lakóterület: 47 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel Belvárostól 3 percre kiadó panel lakás! A Nagy Lajos Király úton kiadó egy 47nm es panel lakás. Ingatlant most újítják fel. Teljes villamos hálóza, hideg burkolat, parketta, teljes konyhabútor, wc, fürdő csere történik. Lakás teljesen gépesített lesz. Október 1. től költözhető Képek nem az adott lakáshoz tartoznak, mivel jelenleg átalakítás alatt van. Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Eladó Lakás (Panel) Pécs 5,800,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 4156 ár: 5,8 M Ft szoba: 2 lakóterület: 54 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel Kertvárosban eladó 2 szobás lakás! Kertvárosban a Maléter Pál úton eladó egy jó állapotú panel lakás. Ingatlan 3. emeleten található. Szobák tágasak, szép világosak, külön nyílóak. Wc -fűrdő külön van. Egyedi fűtésmérős. Azonnal költözhető. Az ingatlan tehermentes. Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Eladó Lakás (Panel) Pécs 6,990,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

kód: 4170 ár: 6,99 M Ft szoba: 2+1 fél lakóterület: 57 nm telek: 0 nm fűtés: távfütés épület anyaga: panel Nevelési központól 1 percre eladó panel lakás. Nagy Imre utcában eladó egy 2,5 szobás szépen felujított panel lakás. Környéken minden megtalálható. Lakás déli tájolású, ablakok csendes parkra néznek. Az épület kívülről szigetelt, 4 emeletes. Falakt betonig lekaparták, glettelték, festették. Nyílászárókat kicserélték modern műanyag hőszigetelt tipusokra. Fűrdőben, konyhában kicseréltek mindent. Egyedi fűtésmérős. Ingatlanreferens: Regényi Zsolt - tel.: 06-20-390-26-44

Eladó Ház Miskolc 24,300,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Martinkertváros hangulatos, parkos részén 110 m2, 2008-ban igényesen felújított családi ház eladó. Szigetelt, új fanyílászárók, 3 szoba, előszoba, konyha, éléskamra, szigetelt garázs, pince. Tetőtér beépíthető, udvaron fúrt kút! Óvoda, iskola, bolt, buszmegálló 2-4 perc.

Eladó Új építésű lakás Fót 21,800,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Eladó Fót központi részén csendes, aszfaltozott utcában egy 6 lakásos társasházban 3 éve épült,73 m2-es középső lakás. A földszinten amerikai konyha-nappali, kamra, wc, fürdőszoba zuhanykabinnal. Az előszobából feljáró lépcső visz az emeletre. A felső szinten található 2 szoba, fürdőszoba káddal,wc-vel. Az alsó szinten a nappaliból egy 10 m2-es, saját kertkapcsolatos teraszra léphetünk.A kert 32 m2-es, körbekerített. Az emeleten 4 m2-es, fedett, déli tájolású erkély található. A lakás igényesen megépített, extra burkolatokkal, a szobák laminált padlóval ellátottak. A nappaliban padlófűtés és kandalló is van. A lakáshoz 2 db kocsibeálló és közös kertrész is tartozik. A lakás műanyag nyílászárókkal, szúnyoghálóval, redőnnyel felszerelt, jól hőszigetelt, kis rezsivel. A közelben iskola, óvoda. A Nyugati Pályaudvar vonattal 26 perc.

Eladó Ház Somogyjád 2,300,000 Ft

Posted: 12 Oct 2012 04:00 PM PDT

Sürgősen eladó egy 48m2.es,másfél szoba,konyhás lakóház!Víz,villany,csatorna.A ház teljesen tehermentes. erd.06304834762