2013. május 16., csütörtök

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Budapest XVI. kerület 62,500,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Budapest XVI. kerületében, télen-nyáron egyaránt könnyedén megközelíthető, széles, aszfaltozott utcában, 2000-ben épített, kétgenerációs ház, belsőépítész által tervezett nívós, beépített bútoraival együtt új családját keresi! Az újszerű épület csendes kertvárosi környezetben, 725 nm-es telken áll, közel 200 nm lakóterületű, 4 szobás ( még több szobássá alakítható) dryvit szigetelésű, masszív családi ház. Két gyönyörű fürdőszobája, két hatalmas illemhelye van, nappalijából és étkező konyhájából közvetlenül kisétálhatunk a kertbe. Fűtését gazdaságos cirkókazán biztosítja, egy külön kémény pedig kandalló építését teszi lehetővé. Az árpádföldi ház valamennyi lakóhelyisége ízléses berendezésű, nagy méretű, jó kedvre derítő, vidám, pasztell színű. A padlószőnyeggel borított hálószobák kivételével mindenütt járólapok vannak, így az egész ház könnyen tisztán tartható. A riasztórendszeren kívül a kapunyitás is elektromosan vezérelt, a gyalogos kapunál és a kocsibejárónál egyaránt. A nappaliból jó kiosztású, biztonságos lépcsőn mehetünk fel az emeleti szobákba, amelyek egy kellemes társalgóból nyílnak. Tágasak, nagyon világosak és klimatizáltak. Természetesen erkély is van. A szép, gondozott kertben, a jó levegőn akár partit is rendezhetünk! A garázsok mellett egy takaros, szigetelt, minden komforttal felszerelt, felújított állapotú melléképület és egy nagyméretű szaletli is helyet kapott. Mindegyik térkövekkel burkolt úton közelíthető meg. A telek nagysága egyszerre több autó beállását is lehetővé teszi. Az automata öntözőrendszer a költséghatékonyság jegyében fúrt kútból nyeri a vizet. Az utca a HÉV-től és a busztól egyaránt néhány percnyi sétára van, a közelben óvoda és iskola is található. A csömöri Auchan,valamint az M0 autópálya hamar és egyszerűen elérhető. Jó hely, jó ház, jó áron! Kérem hívjon, hogy egyeztessek Önnek egy megtekintési időpontot!

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 19,500,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Belterületi 2 és fél szobás napfényes, csendes, parkra néző,Rózsa utcai hívóliftes 91 nm2-es II. emeleti összkomfortos, polgári lakás eladó. A közlekedés kiváló. A lakás felújítandó. Irányár: 19,5M Közvetítők ne hívjanak! Érdeklődni: 70-221-0077

Eladó Telek Budapest XXIII. kerület 2,900,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Soroksári telek eladó! Budapest XXIII. kerületében - árvíz szempontjából abszolút veszélytelen helyen - a Felső Duna part és a Szigetcsárda utca vonzáskörzetében, 676 nm-es kertet kínálok eladásra. A terület jelenlegi besorolása szerint védelmi erdő, éppen ezért vásárolható meg rangosabb minősítésű társaihoz képest jóval kedvezőbb áron. Pihenésre, kikapcsolódásra, forgalmas helyen lakóknak a város zajától való elvonulására, illetve horgászoknak az aznapi halzsákmány haladéktalan (bográcsban történő) hasznosítására kiválóan alkalmas! Annak érdekében, hogy a Kis-Duna part csendje és a végeláthatatlan, csaknem érintetlen zöldterület minél tovább fennmaradhasson, egyelőre lakóingatlanok nem, csak apró, erdőfenntartáshoz ,vagy biztonsági okokból szükséges házikók építhetők. Tekintettel arra, hogy a talaj kiváló minőségű, – ráadásul annak állandó víztartalma különösebb öntözés nélkül is biztosított – nemcsak a fáradt, nyugalomra, madárdalra, tücsökciripelésre vágyó emberek, hanem konyhakerti növényeink is otthonosan érezhetik magukat! (vegyszermentes környezetben) A soroksári telek autóval, vagy akár gyalogosan is, az év minden szakában könnyedén megközelíthető. Kitűnő a tömegközlekedés, mert akár az M3 metró Határ úti megállójától induló 66-os busszal, akár a Vágóhídtól induló soroksári HÉV-vel elérhetjük a Grassalkovich utat, ahonnan lesétálhatunk a Duna partjára. Sok pecás álma, hogy a Molnár szigettel szemben üldögéljen és várja a kapást! Önnek nem kell tovább várnia, mert megtalálta! Amennyiben horgász, most kétszeresen is szerencsés! Nézze meg, hogy hívják az ingatlanközvetítőt (Segítek: a horgászok öröme. ) és hívja fel máris!

Eladó Ház Budapest XIX. kerület 34,000,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Kispesti ház mellékutcában eladó! Budapest XIX. kerületében, a Hoffherr Albert – Katona József – Kassa és Csapó utcákkal körbehatárolható kertvárosi részen 422 nm-es telken, nappali+4 hálós családi ház új tulajdonosát keresi! Szolid megjelenésű, külsejével nem hivalkodó, belső értékei alapján viszont annál figyelemreméltóbb, 1976-ban épített, rendkívül masszív, alápincézett épület. Az utcaszinttől számítva 7-8 lépcső magasságban találjuk a bejárati ajtót. Hatalmas, világos térbe lépünk be, amely egymagában képes betölteni az előszoba, a társalgó, valamint a hall funkcióját. Balra nyílik a 36 nm-es, fényárban úszó teraszos nappali, a bejárattal szemben a kb. 7 nm-es, ablakos, világos konyha egy kis kamrával, jobbra tartva pedig kádas fürdőszobát, két szobaméretű hálót és egy ablakos illemhelyet találunk. Az emeleti hálók elsősorban a látogató családtagoknak, barátoknak biztosítanak ott alvási lehetőséget, de jó alternatívát nyújthatnak nagycsaládosoknak is. A kispesti házat 2005-ben alaposan felújították. Szép vidám színeket kaptak a falak, ízlésesek, könnyen tisztán tarthatóak a fali és padlóburkoló kerámiák, újak a hő és hangszigetelő nyílászárók. A szinte összenyitott nagy tereknek köszönhetően igen nagyfokú a tágasságérzetünk, az előtérben vagy a nappaliban akár ping-pongozhatunk is! A ház fűtéséről az alagsori kazánházban üzemelő takarékos gázkazán gondoskodik. Mellette van a nagyobbik (16 nm-es) kamra és egy 24 nm-es ablakos, világos tároló helyiség, amely barkácsműhelyként is megállja a helyét. A ház mögött intim kertben napozhatunk, sütögethetünk. Külön, kocsibeálló kapun át közelíthető meg az egy személyautónak szállást biztosító, téglából épített garázs. Szépen fejlődő környéken, tömegközlekedés, bevásárlóhelyek, óvoda, iskolák közelében, ráadásul mellékutcában, reális áron ritkán talál ennyire jó kispesti házat! Hívjon fel máris, ne maradjon le róla!

Eladó Nyaraló Pilisszentkereszt 19,800,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Budapesthez közel a természetben. Dobogókőn 2158m2-es tölgyerdős telek, 36 m2 lakóterületű fűthető faházzal, garázzsal, 28m2-es terasszal eladó.

Eladó Lakás (Panel) Pécs 8,550,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Pécs-Kertvárosban napfényes 3,5 szobás lakás eladó. Egyedi fűtésmérő, klíma.

Eladó Ház Tiszajenő 4,500,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Tiszajenőn, Szolnoktól 20 km-re egy felújítandó 97 nm alapterületű,két szintes, 3 szobás összkomfortos,1870nm.-es telken lévő családi ház ,fúrt kúttal, sürgősen eladó ! Gázkazán + vegyes tüzelésű kazán ! Garázs, és melléképületek. Az ingatlanhoz tartozik még egy külön helyrajzi számon lévő 403 nm-es telek ! Iskola,vasútállomás a közelben ! Irányár : 4.500 000 Ft Információk: 06205313109 06303675830 http://www.tiszajenohaz.atw.hu

Eladó Lakás Budapest I. kerület 13,900,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Budai egyszobás lakás eladó! Budapest I. kerületében, a Váralja városrészben, eladósorba került egy szép állapotú, I. emeleti lakás. A századforduló környékén épült karakteres, masszív épület, minden időszakban kitűnően megközelíthető helyen, a Horváth-kert és a Vérmező közötti szakaszon található. Egyik bejárata az Attila útra, a másik a Logodi utcára nyílik. Az M2 metró Déli pályaudvari és Széll Kálmán téri megállója akár gyalogosan, a Vérmező szépségében gyönyörködve, sétálva is megközelíthető. A Krisztina körúton a 18-as villamos, az Attila úton az 5-ös busz látja el a tömegközlekedési feladatok javát, Pestre átszállás nélkül, leghamarabb a 105-ös busszal, a budai Váralagúton juthatunk át. A budai egyszobás lakás 37 nm alapterületű, műszakilag és esztétikailag egyaránt igen jó állapotú. A bejárati ajtón át az előszobába lépünk be, ahonnan jobbra nyílik egy szép, modern, jól felszerelt, kb. 7 nm-es, világos konyha és egy kis tároló. Továbbhaladva a jobb oldalon, az illemhellyel közös helyiségben találjuk az igényesen csempézett, kádas fürdőszobát. Az előszoba végén van a 21 nm-es, tágas, levegős, hagyományos parkettával burkolt szoba, amelyet délután a nyugvó nap sugarai világítanak meg. Szép világos, pasztell színűek a falak, könnyen tisztán tarthatóak az egységes padlóburkolatok. A fűtés kifejezetten olcsó, az új hőtárolós kályha éjszakai árammal működik. A csaknem mindent magába foglaló közös költség vízdíjjal együtt 10000 Ft. A fenntartási költségeket egyedülálló személy, vagy nyugdíjas is gond nélkül ki tudja fizetni. Nagyon jó az ellátottság, a közelben mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet. A gondozott parkok, a Vár és a Duna nagyon kedveltek az itt lakók körében. Kulturált a lakosság, kimagasló a közbiztonság. Érdemes ide költözni! Hívjon máris, hogy mutathassak Önnek egy szép lakást!

Eladó Lakás Budapest XII. kerület 22,500,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

XII. bel-Budán, magasföldszinti, 97 nm-es, 3 és fél szobás, polgári lakás új tulajdonosát keresi! Valamennyi lakószoba (26, 22 illetve 17 nm alapterületűek) hagyományos tömör parkettával burkolt, külön bejáratú és konvektorfűtéses. Az utcai, fákra néző szobák D-i tájolásúak és körbe is járhatók. Az előszobából és a hálószobából közelíthetjük meg a kádas fürdőszobát, amelyet igényeinknek megfelelően,villanymelegítővel fűthetünk. Mellette önálló, lichthofra néző helyiségben találjuk az illemhelyet. A kamra, a 9,6 nm-es félszoba és a hasonló méretű, ablakos konyha szintén az előszobából nyílik. A konyha az udvar felé, a kamra és a cselédszoba a világítóudvar irányába szellőztethető. A budai lakás jó állapotú, csendes, hangulatos, galériázható. Elrendezése, tágas, levegős volta különösen alkalmassá teszi orvosi rendelőnek vagy ügyvédi irodának. A ház a MOM Park bevásárlóközpont közelében, buszokkal, villamosokkal minden irányból kitűnően megközelíthető, ragyogóan ellátott, biztonságos helyen található. Percek alatt a sportpályán, a közeli parkok valamelyikében, a metrónál, a hegyvidéken, a belvárosban, vagy akár a Balatonra vezető úton lehetünk. Orvosi rendelő, gyógyszertár, oktatási és kulturális lehetőségek, állatorvos, stb. ott van közvetlen közelünkben. A bevásárlóközpontban posta, nívós szaküzletek és számtalan szolgáltató áll rendelkezésünkre. Többnyire a lakások vételára az a szűrő, amely meghatározza egy környék lakosságának összetételét. Ezen a szűrőn Ön könnyedén átjuthat, mert ezt a lakást különösen kedvező áron kínáljuk! Vásárolja meg és érezze jól magát egy kulturált, bel-budai közegben!

Eladó Ház Bugyi 7,200,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Csendes, nyugodt környezetben, Budapesttől 35 km-re található az ingatlan. A telken találhatók a házon kívül alsóépületek (ól, 3db kamra, 1db elöl nyitott tároló helység). A kert öntözéséhez ásott kút áll rendelkezésre. A házban két szoba, ami parkettás, az előszoba hidegburkolatú. Konyha, fürdőszoba van. A kábel tv be van vezetve. Az ingatlan előtt az út aszfaltozott. Az ingatlan hátamögött lévő kb 7-8 méter széles telekből a kertszomszéd 4-5 métert teljes hosszúságban megvásárolna, amennyiben a megvételt követően az új tulajdonos nem tartana rá igényt. A ház az úttól kb 10 méterrel bentebb helyezkedik el ahol egy szép előkert kialakítható. A főváros mind tömegközlekedéssel mind autóval könnyen és gyorsan megközelíthető.

Eladó Lakás Budapest XIX. kerület 8,200,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Kispesti garzon eladó! Budapest XIX. kerületében, Kispesten a kertvárosban, zöldövezeti, II. emeleti, 37 nm-es, egy szobás, jelenlegi tulajdonosai által kinőtt garzonlakás új gazdáját keresi! Napsütötte, ( DK-i tájolású) klímás, rendkívül jó állapotú, műszakilag is minden részletében felújított, egyedi fűtéses, vidám, barátságos otthon. Szép vidám színeket kaptak a falak, ízlésesek, könnyen tisztán tarthatóak a fali és padlóburkoló kerámiák, újak a hő és hangszigetelő nyílászárók. Nemcsak mutatós, erős is a fautánzatú, biztonsági bejárati ajtó. A parkettás szobával összenyitott amerikai konyhának köszönhetően igen nagyfokú a tágasságérzetünk, a nappaliban talán még ping-pongozhatnánk is! A fűtésről két takarékos, hőtárolós kályha gondoskodik, a kívánt hőmérsékletet ugyanúgy, előre beállíthatjuk, mint a cirkófűtésnél. Az emberi méretű, kádas, ablakos fürdőszobában benne van az illemhely is. A három szintes épület, tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető, szépen fejlődő környéken, bevásárlóhelyek, óvoda, iskolák közelében, ráadásul mellékutcában található. A második emeletre – a jó kiosztású, kényelmes lépcsőknek köszönhetően- a nyugdíjasok is könnyen felsétálnak. A folyosó előtt rács állja útját a betolakodóknak, minden lakónak külön csengővel jelezhetjük érkezésünket. Gyalogosan 3-4 perc járásra van az ALDI, amely minden nap 21 óráig nyitva tart. Ha inkább az Auchanban szeretnénk vásárolni, a ház közelében ingyenes buszra szállhatunk. Ragyogó zöldséges és hentesüzlet szintén 3-4 perc gyalogosan. Egy busszal a KÖKI bevásárlóközponthoz, az Europarkba, illetve közvetlenül az M3 metróhoz utazhatunk. Hazafelé nem kell mindent felvinnünk, a kispesti garzonhoz ugyanis kb. 2.5 nm-es, saját, zárható pince is tartozik, amely jó szolgálatot tesz elálló élelmiszerek és lakásba nem való tárgyak tárolásakor. Szép, csendes lakás, zöldben, jó áron! Megmutathatom?

Kiadó Ház Érd 100,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Érd Parkváros M7 alatti részén, főúthoz közeli csendes utcában 173 m2-es, 3+2fél szobás, 2 fürdőszobás családi ház 900 m2 telekkel hosszútávra kiadó. Beépített környezet, központi elhelyezkedés, összközműves, parkosított nagy telekkel. Az épület háromszintes, 1987-ben épült, 2002-ben és 2011-ben felújították és korszerűsítették. A földszinti hasznos alapterület 86 m2, a tetőtér 44 m2. A lakóteret terasz, garázs, szuterén szinti tároló teszi komfortosabbá, valamint a hangulatos kert. A szuterén szint használata megállapodás kérdése. A telek sík, szabályos alakú, körben kerített, füvesített; Parkváros csendes, ugyanakkor közlekedés és ellátottság szempontjából kivételesen jó területén fekszik. A fűtést gázkazán biztosítja, földszinten padlófűtés, tetőtérben radiátoros hő leadókkal. Igény esetén a régi vegyes tüzelésű kazán is egy mozdulattal használatba vehető. A meleg vízellátást egy 200 literes elektromos vízmelegítő biztosítja. Az ingatlan felszereltségéhez tartozik: riasztó, beépített gépesített konyha, redőnyök, szúnyoghálók. Elhelyezkedése miatt közel található általános iskola, középiskola, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, boltok, üzletek. Távolsági és helyi buszmegálló gyalogosan percek alatt elérhető. Gépkocsival a városközpont teljes infrastruktúrája 8 perc alatt, az M7 felhajtója 2 perc, az M0, M6 felhajtója 10 perc alatt elérhető. A bérlet 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díj megfizetésével indul. Azonosítószám: 0345 Ingatlan megtekintés egyeztetett időpontban. Tekintse meg honlapunkat www.erdiingatlaniroda.hu címen még több ingatlan hirdetés eléréséhez. Érdi Ingatlan-és Hitel Iroda

Eladó Ház Érd 21,400,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Érd Parkváros M7 alatti részén, főúthoz közeli csendes utcában 173 m2-es, 3+2fél szobás, 2 fürdőszobás családi ház 900 m2 telekkel eladó. Beépített környezet, központi elhelyezkedés, összközműves, parkosított nagy telekkel. Az épület háromszintes, 1987-ben épült, 2002-ben és 2011-ben felújították és korszerűsítették. A földszinti hasznos alapterület 86 m2, a tetőtér 44 m2, a szuterén szinten levő szerelőaknás garázs és tároló helységek alapterülete 43 m2. A lakóteret terasz, garázs, szuterén szinti tároló teszi komfortosabbá, valamint a hangulatos kert. A telek sík, szabályos alakú, körben kerített, füvesített; Parkváros csendes, ugyanakkor közlekedés és ellátottság szempontjából kivételesen jó területén fekszik. A fűtést gázkazán biztosítja, földszinten padlófűtés, tetőtérben radiátoros hő leadókkal. Igény esetén a régi vegyes tüzelésű kazán is egy mozdulattal használatba vehető. A meleg vízellátást egy 200 literes elektromos vízmelegítő biztosítja. Az ingatlan felszereltségéhez tartozik: riasztó, beépített gépesített konyha, redőnyök, szúnyoghálók, ipari áram, szerelőaknás garázs. Az ingatlan elhelyezkedése miatt közel található a buszmegálló; általános iskola, középiskola, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, boltok, üzletek. Távolsági és helyi buszmegálló gyalogosan percek alatt elérhető. Gépkocsival a városközpont teljes infrastruktúrája 8 perc alatt, az M7 felhajtója 2 perc, az M0, M6 felhajtója 10 perc alatt elérhető. Azonosítószám: 0343 Ingatlan megtekintés egyeztetett időpontban. Tekintse meg honlapunkat www.erdiingatlaniroda.hu címen még több ingatlan hirdetés eléréséhez. Érdi Ingatlan-és Hitel Iroda

Eladó Telek Szeged 4,880,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Szeged legszebb részén Marostőben, Fő fasor végén eladó 2444 m2-es leendő építési telek 1999 Ft/m2 áron, azaz 4.88 M Ft-ért. Ebből a területből 1316 m2 külön is megvásárolható , mely 2999 Ft/m2, azaz 3.94 M Ft. Legkisebb telekkialakítás 720 m2. Városrendezésen átesett, a tervtanács leendő építési telekké nyilvánította 2009-ben, Lke 412552 besorolású. Ezen irányba terjed a városrész, mivel a Fő fasortól jobbra már minden terület beépített. Kiváló lehetőség annak, aki befektet,hiszen évről évre növekszik az értéke, ugyanis a jelenlegi telekárak 15.000 Ft/m2 körül vannak. Ezen ingatlanunkat lakáshitelünk végtörlesztése miatt értékesítjük. A közös megegyezés reményében várjuk azon személy jelentkezését, aki tudja, hogy e terület milyen értéket képvisel, aki ezen gyönyörű és nyugodt, természethez közeli helyen szeretne magának vagy gyerekeinek építeni, vagy befektetésével megtöbbszörözné pénzét.

Eladó Nyaraló Fót 7,150,000 Ft

Posted: 16 May 2013 02:37 PM PDT

Eladó egy 1017m2-es zártkerti,parkosított,medencés ingatlan,32nm-es,szigete lt faházzal,hozzá tartozó szerszámtárolóval.A vízellátást fúrt kút biztosítja. Fűtés mini cserépkályha.Fürdőszoba,wc,egyben.A szoba amerikai konyhás megoldású. Alacsony fenntartási költség,nyugodt környezet,gyümölcsfák.A telek Fót külterületén, az István hegyen helyezkedik el.Irányár:7.15 millió forint.Újpesti,Angyalföldi garzon csere érdekel,értékegyeztetéssel. Bővebb info:0620/560-1051.