2013. március 30., szombat

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás Budapest XX. kerület 7,900,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Pesterzsébeten, jó környéken, jó közlekedéssel egy 35 m2-es 1 szoba, konyhás, tehermentes szép otthonos öröklakás tulajdonostól eladó. Gáz-cirkófűtéses. (5 ponton záródó thermo ajtóval, és thermo ablakokkal) Saját fedett terasszal. 8 lakásos sorházi társasházban. Rendezett udvar. A szoba parkettás, a konyha és a fürdőszoba járólapos. Közös költség 8.100 Ft=hó amelyben a vízfogyasztás is benne foglaltatik. KÖZVETITŐK KIMÉLJENEK!!!!!!!

Eladó Lakás (Panel) Balatonfüred 11,000,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Csendes környezetben lévő 42m2-es, felújított: - gránit járólap - új beépített konyhabútor, új kerámialapos tűzhellyel, szagelszívóval - zuhanykabinos fürdő - laminált parkettás szobák - új beépített szekrény - új műanyag nyílászárók panelplusz program keretén belül hőszigetelt 1,5 szobás panellakás eladó!

Eladó Ház Budapest XX. kerület 26,900,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Közvetlenül a tulajdonostól, előkertes családi ház eladó, Pesterzsébet csendes kertvárosi részén. Kiváló a közlekedés, (de mégsem a főutcán van). A közelben megtalálható minden, amire szükség van. A ház kétszintes, 2001-ben épült, 210 nm, világos, tágas, napsütötte, cirkó fűtéses. Földszint: Előtér (kerámia lapos, 7 nm), Étkező-Konyha (kerámia lapos, beépített konyhapult, 21 nm), Nappali (kerámia lapos, 44,4 nm, egybe nyitható 2 szárnyú ajtóval az ebédlővel, így 65 nm teret kapunk), Szoba (parketta 18,88 nm), Zuhanyzós fürdőszoba (kerámia lapos, 3,6 nm), Külön WC (kerámia lapos, 1,9 nm). A nappaliban kandallónak külön kémény van. A konyha-ebédlő, padlófűtéses. Emelet: Közlekedő-gardrób (kerámia lapos, 19 nm), Fürdőszoba-WC (sarokkád, kerámia lapos 8,58 nm), Szoba (szőnyegpadló, 41,98 nm), Másik szoba (szőnyegpadló 18,66 nm). Feljárat az emeletre stabil, kényelmes, masszív fa lépcsőn. A kert 463 nm. Van előkert, bőven termő gyümölcsfák, és füves hely is van. 2 állásos kocsi beálló, melléképületek, valamint kialakított hely kerti sütögetéshez, és fúrt kút a locsoláshoz. Igazi családi otthon egy nagycsalád számára. Érd. 06/30-252-2939, vagy, 06/20-965-7525

Eladó Lakás Debrecen 9,500,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Magánszemélytől, Debrecen-Libakertben az Ifjúság utcán eladó egy 43 m2-es gázkonvektoros társasházi öröklakás. Az ingatlan teljes körűen fel van újítva és praktikusan át lett alakítva. A kamra átalakítva wc-re. A konyhából hálószoba lett és a nagyszobából konyha-étkező-nappali lett kialakítva. A homlokzati nyílászárók, a beltéri ajtók és a bejárati ajtó ki lettek cserélve. A lakás közös költsége 4000 Ft/hó.

Eladó Nyaraló Lakitelek 6,800,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Eladó ez a gyönyörű kerttel rendelkező nyaraló Lakitelek üdülő-övezetében, a Tőserdőben. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon előnyös. Közel van a strand, bevásárlási lehetőségek, távolsági buszmegálló, stb. Jó fekvésű sarki ingatlan, jó parkolási lehetőséggel. A kerítésen kívüli füves rész is gondozott, akár saját zöldség, gyümölcs termesztésére is alkalmas terület. Az udvarban található két szerszámos kamra, sütögető rész, parkosított rész, és egy kis megművelhető földterület. Privát eladó vagyok, tehát nincs közvetítői jutalék! Tekintse meg a képeket is, és írjon, vagy hívjon bizalommal!

Kiadó Iroda Budapest III. kerület 85,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

III kerület Óbudai Promenád új sétálóutcájában, népszerű kereskedelmi zónában, Kolosy tér és Amfiteatrum területén prominens Bokor Üzletházban közvetlenül a tulajdonostól hosszútávrá kiadó 2013. április 1-től egy 32 nm. újépítésű elegáns üzlethelyiség. Az ingatlan kíváló lehetőség új üzlet, képviselet, bemutatóterem vagy iroda nyitására. Megközelítése autóval, tömegközlekedéssel egyszerű. Ingyenes parkolási zóna, zárt őrzött parkoló bérelhető. Az üzletházban számos nevezetes cég folytatja tevékenységét, mint pl. Brokernet, Citibank, Shell, Duna House stb. A kereskedelmi tevékenység széleskőrű, az üzletház teremgarázzsal, kamerarendszerrel, pórtaszolgálattal és fejlett infrastruktúrával rendelkezik. A napi étkezésről számos kávézó és étterem gondoskodik. A környéken ATM, bankok, póstahivatal, bevásárlóközpont, szolgáltatók, irodaházak, piac, telekom cégek találhatók. Óbudai Promenád magasan frekventált, népszerű, közkedvelt, kedvező napi ügyfélforgalommal bír, a Bokor Üzletházban lévő cégek népszerűsítéséről a főbejáratokon lévő ingyenes reklámoszlópok gondoskodnak, az ügyfél útbaigazításban a cégnév térképek segítenek. Az ügyfél és árúszállításról lift és lejáró gondoskodnak. A környezet csendes, kultúrált, zöld, rendezett és kellemes mindenki számára aki ebben a városrészben van. Az adott üzlethelyiség -1 emeleten található, az épület világos és közkedvelt belső udvari területén, jól látható pozícióban, a főbejárat alatt. Az ingatlan 32 nm. belső területe jól van elosztva, nagy üzlettér, normális ügyfélváró, teakonyha, mosdó és wc. Minden helyiség külön-külön bejáratú. Az üzlet radiátoros fűtéssel és mobil klímás hűtéssel rendelkezik. Az anyagfelhasználás igényes. Az ablakok árnyékolástechnikával vannak ellátva. Az ingatlan biztonságáról a hevederzár, riasztó, biztonsági ablakfólia, fűstjelző, külső kamerarendszer, biztonsági szolgálat gondoskodik. Radiátoros fűtés egyedi méréssel, hűtés mobil klímával. Az üzlethelyiség egyedi közmű mérőkkel rendelkezik (fűtés, víz és ELMŰ). A havi rezsi valós aktuális fogyasztás alapján kerül kiszámlázásra, téli időszakban átlagosan 20.000 Ft, nyáron 15.000 Ft. amely mindenképp egy gazdaságos műkődést jelent. A havi közös költség tartalmazza az épület biztosítást és felújítási alapot. A Bokor üzletházat ingatlan üzemeltető cég kezeli, aki gondoskodik a bérlőkről és a komplett évi működésről. Az ingatlan időpont alapján hétköznap illetve hétvégén is megtekínthető, bérlése 2013. április 1-től kezdhető minimum 1 éves időszakra. A szerződéskötéshez 2 havi kaució és első havi bérleti dij szükséges. A tulajdonos számlaképes magánszemélyként adja ki az ingatlant, a kiadást 16% forrásadó terheli, a bérleti díj nettó 85.000 Ft. Komoly bérlők jelentkezését várom. Érdeklődni emailben aksales@freemail.hu

Eladó Telek Fót 5,500,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Fót Zártkert,1781 négyzetméter,üdülő övezet,10% alapterületű,ingatlan építhető rá amely 178,1 négyzetmétert jelent.Közmű az ingatlanbejáratánál található.Eladó vagy cserélhető Budapesti ingatlanra,(ráfizetés lehetséges)az ingatlan jogi részét vállalom.Érdeklődni telefonon illetve megtekinteni előzetes megbeszélés alapján lehetséges.

Eladó Ház Herend 55,000,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

A Bakony lábánál..., Veszprém szomszédságában, és a Balatontól is csak mindössze fél órára található méltán világhírű település... HEREND egyik ékkövét kínálom eladásra . Ha Ön egy természet közeli, stabil alapokon nyugvó (helyenként 2m-es falvastagsággal megépített) otthonra vágyott, az erdő tövében, saját tóval és számtalan forrással, patakkal, konyhakerttel.., akkor bizony most megtalálta! Az épület a század elején vízimalomként működött. 2002 óta folyamatos átépítésének köszönhetően igényes, és kényelmes otthonná vált. A ház alatti források a ház vízellátása mellett a saját tavat, és patakokat mossa folyamatosan tisztára. Kertjében bőven termő gyümölcsfákkal, zöldségekkel a család minden igénye kielégíthető. A terület közel 3000 m2-es telekkel bővíthető! Itt erdősáv tisztítja a levegőt, és állattartásra alkalmas mérete miatt akár lovakat, akár háziállatokat tarthat. Ehhez egy nagyméretű istálló áll a területen. A 2002 óta tartó folyamatos átépítés során, új falakat, fa, hőszigetelt nyílászárókat, tetőszerkezetet, és központi fűtést kapott az épület! Alternatív fűtésként a földszinti nagyméretű nappali közepén egy csodás herendi cserépkályha teszi hangulatossá a hideg téli estéket! Autójának megóvásáról egy garázs gondoskodik! Az ingatlan alkalmas akár családi otthonnak, vagy vendégháznak, de céges pihenőközpontnak sem utolsó választás!

Eladó Telek Fót 6,000,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Fót Zártkert,1954 négyzetméter,üdülő övezet,10% alapterületű,ingatlan építhető rá amely 195,4 négyzetmétert jelent.Közmű az ingatlanbejáratánál található.Eladó vagy cserélhető Budapesti ingatlanra,(ráfizetés lehetséges)az ingatlan jogi részét vállalom.Érdeklődni telefonon illetve megtekinteni előzetes megbeszélés alapján lehetséges.

Eladó Lakás Veszprém 16,200,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

A lakás csendes, nyugodt, családias környezetben található egy 8 lakásos társasház 2. emeletén. A társasházhoz hatalmas udvar, a lakáshoz garázs és padlás tartozik. Klimatizált, az összes ablakon szúnyogháló van. Állapota alapján gyakorlatilag újnak tekinthető.

Kiadó Lakás Budapest XIV. kerület 43,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT - MÉG HÚSVÉT ELŐTT KÖLTÖZHET: ZUGLÓBAN, GVADÁNYI U-BAN, négyemeletes házban hőmennyiség-mérős kis lakás kiadó akár azonnali költözéssel. 30 m2-es, egyszobás, jó állapotú, bútorozatlan (a fotókon lévő ágy és mosógép sincsenek benne!) Beosztása praktikus: szobája tágas, napfényes, a fürdőben kád van. Csendes, világos lakás rendezett, négyemeletes, a panelprogram keretében korszerűsített ház 3. emeletén - lift nincs, így inkább fiataloknak ajánlott, bár az emeletek nem magasak. Ideális egyedülállóknak, pároknak, de akár kis családoknak is, akik számára fontos a jó megközelíthetőség – elsősorban azoknak, akik nem vezetnek nagy háztartást, mert a konyha picike. Kulturált környezet sok zölddel, jellegzetesen zuglói hangulat; kiváló közlekedés és infrastruktúra: Őrs vezér tér (piros metró, Árkád) néhány percre van, Fogarasi úti Tesco szintén nem messze. A ház előtt a parkolás ingyenes. Gyermek nem akadály, kisállattal is költözhető. Rezsije nem magas: közös költség 4.500 forint – minden egyéb mérhető (a fűtés is!) - a teljes rezsi mindennel együtt max. 25.000 forint. Bérleti díj: 43.000 (EGYHAVI kaucióval költözhető! Azonnali szerződéskötés esetén a kaucióból 5.000 forint kedvezmény!) Érdeklődni hétvégén is - elsősorban telefonon: 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Ház Tiszafüred 12,400,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

A Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden, frekventált, szép, nyugodt, biztonságos környezetben, közvetlen a Thermál fürdő szomszédságában (100m) kertes családi ház eladó. A ház összközműves telken van, téglaépítésű, jól szigetelt, gázfűtéses, kétszintes, 136nm. Ház leírása a következő, Földszint: (59)nm, előtér, konyha- étkezővel, spejz, mosdó WC-vel, közlekedő, nappali . A nappalihoz egy +14nm terasz tartozik. Emelet: (51) nm, 2 szoba, fürdőszoba, WC, közlekedő. A szobákban és a közlekedőben praktikus beépített szekrények vannak. A ház alatt, hasznosan kialakított 26nm pince van. A mennyezet és a falak faburkolatúak, a padozat járólapos. A házhoz 250nm-es első és hátsó kert tartozik, mely rendezett, szép és virágos. A hátsó kertben garázs van. Az ingatlan jó elrendezésű, csendes, ideális lakóhely fürdőzni, pihenni, horgászni vágyók részére és akár iroda vagy üzleti vállalkozás céljára is. A háztól 100-800-en belül elérhető a thermál fürdő, fizioterápia, orvosi rendelő, gyógyszertár, vasútállomás, buszpályaudvar, éttermek, bevásárlóközpontok, és a Tisza-part. A városközpont, a festői környezetben kiépült kerékpáros pihenőpark, a szabad strand, csónak-kajak és Vizi biciklikölcsönző, wellness és Magyarország legnagyobb kalandparkja 5-15 perc gyaloglással megközelíthető. Tiszafüred közkedvelt nyaralóhely, horgászparadicsom. A Tisza-tavi régió legnagyobb települése és idegenforgalmi központja, a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában, védett területen fekszik. A tiszafüredi madárrezervátum szigorúan védett természeti érték, a Nemzeti Parkhoz tartozó 2500 hektárnyi természetvédelmi terület. Nagy kincse még városunknak a termálvíz. A 39 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos víz kiválóan alkalmas regenerálódásra és különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére. A város az M3 autópálya füzesabonyi lehajtójától 20-30 perc autóútra van. A Ház ára: 12.400.000 FT Elérhetőség: 06-30-431-0457

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 12,700,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Rózsák terére néző, 67 nm-es, csendes, világos, erkélyes lakás eladó Erzsébetvárosban, Rózsák terére erkélyes kilátással, utcai, napfényes, második emeleti, csendes 67 nm²-es lakás eladó. A lakás jó állapotú, nagyon jó elosztású (két tágas szobára nyíló hátsó fürdőszobával), vegyes tüzelési lehetőséggel (gáz, villany), s kiváló közlekedési lehetőséggel. A beépített egyedi tölgyfakonyhabútor az ár részét képezi. A ház felújítás előtt áll, ami tovább növeli majd az ingatlan értékét. Ingatlanközvetítők ne hívjanak.

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

A XIV. kerület, Szőnyi úti, rendezett, jó közlekedésű, csendes, parkosított részen, eladó egy társasházi, 45nm-s, első emeleti, felújított 1,5 külön nyíló szobás lakás, 14nm-s garázzsal, és külön egy 3nm-s, földszinti tárolóval. A társasház négylakásos, egyszintes téglaépítésű, a belsőudvar tágas, és gondozott. Üzletek, boltok, éttermek, iskola, óvoda, játszótér és a buszmegállók a közelben. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom, 14.500.000.-ft.,eladási áron. Érdeklődni a megadott telefon számon lehet. / Kérem, ingatlanértékesítők ne hívjanak. /

Eladó Lakás Budapest XXII. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Rózsavölgy egyik frekventált zöldövezeti, csendes részén a XXII. ker., Ady Endre úton a Pék utca közelében, eladó egy 53nm-es, erkélyes, + 2nm-es tárolóval ellátott, felújított, ( új nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, a falban húzódó áram vezetékek-kábelek, víz – gáz és fűtésrendszer teljes körű felújítása, cirkós.) 2 szobás, második emeleti tégla építésű lakás. Közös költség,12.000.-ft (víz fogyasztással együtt.) TV., internet, vezetékes telefon, bevezetve. Az épület 2 szintes, a 70-s, években épült, lakópark elrendezésű, több külön álló társasház, egymástót kisebb távolságokban, jól karbantartott, gondozott zöldövezeti területen. Autó beállási lehetőséget a vételár tartalmazza. A tömegközlekedés kiváló, a 41,-s villamos, a 150, 250, 114, 86,-s buszok, sűrű járataival könnyítik a gyors közlekedést. Bevásárló központ, ( Spár ), boltok, iskola, óvoda, játszótér, szintén a közelben. Az összetartó jó lakóközösségnek köszönhetően, csend és a nyugalom övezi a környéket. A táj lenyűgöző, a nyugalom szinte átöleli felső Rózsavölgyet. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom,18.500.000.- ft., irányáron. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. / Kérem, ingatlanértékesítők ne hívjanak! /

Eladó Telek Nyim 2,500,000 Ft

Posted: 30 Mar 2013 03:09 PM PDT

Balaton közelében, Siófoktól 13 km-re Nyim-ben csodálatos kis zsák faluban 400 nöl belterületi telek eladó! A somogyi dombok között , jó levegó nyugodt békés környezet! A telken jelenleg egy 18 nm-es kistéglaház , szoba , fürdőszoba, wc plussz melléképület van. Egy nagyobb ház beton alpja is készen van. Villany, víz a házban gáz a telken belül. 1 millióig lakókocsit beszámítok! érdeklődni :06 70 3181319