2013. január 3., csütörtök

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Kiadó Lakás Budapest VI. kerület 60,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

KiADÓ LAKÁS! Oktogonnál az Andrássy úton kiadó egy 54 m2-es garzon, külföldinek vagy komoly érdeklődőnek fél évre vagy 9 hónapra január 1.-től. A lakás tekjesen felszerelt 60.e Ft/hó+(rezsi)A kiadás csak szeptember 30-ig szól max, de ha valakinek 5 hóra lenne jó az is megoldható. Csak egy főre van lehetőség vagy egy párnak. Ár nehezen faragható. Márton Krisztián Tel:06 203482884 APARTMENT to LET! Budapest 6th district a studio apartment (54m2)in the Csengery street for rent. The apartment has a spacey living room with a gallery, and the kitchen is a dining room as well. It\'s bathroom and toilet are separate rooms. The windows are facing to the courtyard and the street as well. It\'s a furnished and fully equipped apartment. Ideal for one or two person. Price: 60.000 Ft / month + utilities (common cost 28.000 which includes all) Contact: Márton Krisztián 0036 203482884

Eladó Ház Vecsés 20,000,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Ilyen még nem volt, hogy a ház felső szintjét a vevő ajándékba kapja! A ház eladási ára a felső szint nélkül is megfelel egy önálló családi ház értékének, ezért mondható a felső szint ajándéknak! A felső szint 100 m2-e szigetelt betonaljzatú, válaszfalakkal, ablakokkal rendelkezik, félkész állapotban van, lakhatását némi költségráfordítással egyéni ízlés és kívánság alapján kialakítható. A ház 1983-ban épült, rendkívül masszív, vastag téglafalú, a bejárati teraszra 5 lépcsőfokon lehet felérni. A családi ház előkerttel rendelkezik, 100 m2 alapterületű, kétszintes, 540 m2-es telken van. A bejárati teraszról lehet belépni az amerikai konyhás nappali helyiségbe. A ház két világos, nagyméretű, külön-bejáratú lakószobával rendelkezik, tágas fürdőszoba és különálló WC, valamint másik helyiségben lévő kazánház található. A közlekedőben beépített gardróbszekrény növeli a ház összkomfortját. A ház hátsó teraszáról lehet a kellemes udvari környezetbe kiérni, ahol egy szerelőaknás garázs, valamint két lakható helyiség, és tárolók találhatók. A kert gondozására fúrt kút áll rendelkezésre. A kertben egészséges, szép gyümölcsfák vannak. A házban a fűtést gázcirkó, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A ház ipari árammal rendelkezik (380 V, három fázis). A vecsési ingatlan elhelyezkedése rendkívül előnyös: a közlekedés, a bevásárlás, iskola, óvoda, patika közelsége szempontjából. A közlekedés helyi busz járatai, ill. távolsági járataival, valamint a Budapestre a legkényelmesebben klímás vonattal a következő megállókon lehet eljutni: Ferihegy 1 repülőtér, Szemeretelep, Kőbánya-Kispest (KÖKI), Kőbánya alsó, Zugló és Nyugati pu. Vasútállomás kb. 10 perces sétával érhető el. A CBA-t, a MARKET Bevásárlócentrumot a helyi járattal lehet megközelíteni.

Eladó Telek Kenéz 1,300,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Üres épitési telek. A tulajdonos telefonszáma:06 83 370 328

Eladó Ház Vecsés 14,200,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Vecsésen 95 m2-es alapterületű kétszobás, nappalis, jó belső elosztású családi ház 14,2 millió forintért eladó. A 720 m2-es telken, 80 %-os készültségi fokban lévő családi ház eladó, amit kívülről színezni kell, a felső szintjét az új tulajdonos beépítheti, és ettől a lakhatási terület majdnem duplájára növelhető. A ház nyílászárói hő energetikai szempontból ajánlatos cserélni. Az udvari félköríves teraszrészt burkolni kell. A 95 m2-es lakott ház fűtését hagyományos kandalló-jellegű kályhák biztosítják a téli időszakban. A gáz bevezetése az új tulajdonosra vár. Vezetékes víz van, a szennyvíz a bekötött csatornába távozik. Az utcai kerítés és a bejárati kapu javításra, átalakításra szorul. A házban egyfázisú 220 V-os vezeték van. A ház jó betonalappal, cseréppel borított nyeregtetővel rendelkezik, a szobák ideális méretűek (20 és 25 m2) és az utcára néző nagyméretű ablakai által világosak. A kisebbik szoba szőnyegpadlóval borított, a nagyobbik laminált parkettás. A lakásba történő bejárat a tágas nappali szobába történik, és ebből nyílik a konyha-helyiség, a két szoba előtti közlekedő, ill. a tágas fürdőszoba is. A konyhából az udvari teraszra lehet kilépni. A szobák kivételével minden helyiség járólappal burkolt. Az udvaron áll egy 50 m-es épület, ami - felújítás után, - külön lakásként is funkcionálhatna. Helyiségei: két szoba, konyha és fürdőszoba. Az épületben van elektromos áram, víz- és csatornabekötési lehetőség. A lakóingatlanhoz közel van a mindennapos bevásárlási lehetőség, kb. 10 perces sétával elérhető az óvoda, iskola. A helyi, ill. a Volán buszjárat megállója kb. 5 perces sétával érhető el. A távolsági buszjárattal 1/2 óra alatt Budapest Kőbánya-Kispest Metróállomáshoz („KÖKI"Bevásárló centrumhoz is) eljuthatunk. Az ingatlan családi házas környezetben, szilárd útburkolatú utcában van. A ház jelenlegi műszaki állapota nem zsákba macska, a végleges arculatát, ill. készenléti állapotát az új tulajdonos egyéni ízlése adhatja meg. Egyéb: Az ingatlant 6 millió forintos jelzálog terheli, ami azonban a vételi szándékot nem befolyásolhatja.

Eladó Ikerház Felsőpakony 19,400,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Felsőpakonyon 440 m2-es saját telekrészen, 93 m2-es, 1+3 félszobás lakóterületű + 20 m2-es garázzsal egybeépült családi ikerház eladó. 2009-ben épült, téglából és drayver szigeteléssel burkolt falazatú, ami rendkívül jó hő tartást biztosít minden időjárási körülmények ellen. A ház igen sok, utólag beszerelt kényelmi és biztonsági berendezésekkel is rendelkezik. A teraszra 3 lépcsőn keresztül jutunk fel, ahonnan nyílik a ház bejárati ajtaja. A lakásba lépve, előtéren keresztül nagy légterű, amerikai konyhás nappaliba érünk (34 m2). A ház többi helyiségei a tágas közlekedőn keresztül külön-külön nyílnak (3 félszoba, két fürdőhelyiség, WC és kijárat a garázshoz). A szobákat süppedős, vastag szőnyegpadlók burkolják, a nappali laminált padlóval, ill. a konyharész járólappal burkoltak. A fűtést és a meleg vízellátást a gáz-kombi cirkó biztosítja radiátorokon keresztül. A víz elvezetése a központi csatornába történik. A helyiségek kellemes hőmérsékletét a klímaberendezés biztosítja. A település Budapesttől kb. 10-12 km, megközelíthető vonattal és személygépkocsival. A község erdővel övezett zsáktelepülés, aminek rendkívül nagy előnye, hogy mentes az átmenő forgalomtól, így járművel csak az ott lakók közlekednek. Minden utca betonos. A bevásárlási lehetőség, orvosi ellátás, óvoda, iskola pár perces sétával elérhetőek. Az épület összes nyílászárói redőnnyel, és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A terasz nagyméretű nyílászárója alumínium-redőnnyel biztosítja a nagyobb védelmet. Az ingatlan riasztóberendezéssel van ellátva. A hagyományostól eltérően, a padlástér az iker féltől téglafallal teljesen elválasztott. A nappali helyiségben kandalló elhelyezésére is alkalmas kémény került beépítésre. A kerítés garázs bejáratán kívül még egy autó számára is külön kapu áll rendelkezésre. A fúrt kút biztosítja a viszonylag nagyméretű kert öntözését. Az udvar alkalmas grillezésre, külön felállítható fürdőmedence elhelyezésére és egyéb pihenést, szórakozást és hobbi tevékenység végzésére. A ház többgyermekes, nagycsalád részére is alkalmas az előnyös beosztása miatt. Az ingatlant közel 9 millió forintos jelzálog terheli, ami a vételt nem befolyásolja, az ár irányár. A konyhában beépített bútorok és gépek alku tárgyát képezi.

Eladó Ház Üllő 18,100,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Üllőn, 18,1 millió forintért 87 m2-es családi ház 530 m2-es telken, jóval a reális értéke alatti áron eladó! 2004-ben épült ez az eladó ingatlan, ami egy ház életkorát tekintve újnak mondható. A ház betonalapra épült, betonfödémes, kombinált nyeregtetős cseréphéjazatú, ami a bővítési lehetőséget is magában rejti. A belső lakótér elosztása rendkívül előnyös, mert a tágas, barátságos nappaliból nyílik a három szoba, a fürdőhelyiség, + külön illemhely, a kazánház, ill. a konyhából nyíló kamra is. A szobákban laminált parketta van, a többi helyiség járólappal borított. A hőszigetelt nyílászárók, és azokon található rolók biztosítják a téli-nyári időszakban a minimális hőcserét. A fűtést és a melegvíz-ellátást a kombi cirkó biztosítja. A ház bejárata előtt egy nyitott terasz, a hátsó udvar felőli részen az étkezőből nyíló fedett teraszra lehet kijutni. A ház K-Ny fekvésű, ezért reggeltől estig körbe süti a nap. Üllő dinamikusan fejlődő központjához közel esik ez az eladó ingatlan, ezért igen kedvező a napi bevásárlási lehetőség, az egyéb ügyintézés, orvosi ellátás, óvoda, iskola is. Szombatonként az őstermelői piac közvetlen a szomszéd utcában is kínál lehetőséget a bevásárláshoz. A repülők zaja az ott lakókat nem zavarja, mert a település másik része fölött van a légi-folyosó. A buszmegálló 5 perces sétával elérhető, aminek a végállomása Kőbánya-Kispest Metróállomás. A vonatmegálló kb. 20 perces sétával érhető el, ami kb. fél óra alatt ér a Nyugati pályaudvarra. Az ingatlan saját helyrajzi számmal rendelkezik, nyeles telken helyezkedik el, ami azt jelenti, hogy az utcától a ház kb. 150 m-re van. Ez biztosítja, hogy a ház lakóinak nyugalmát, kényelmét semmi nem zavarja. Az ingatlan nem tehermentes, ami a ház adás-vételének tényét nem befolyásolja. Az ár irányár. A konyhában és a fürdőszobában beépített bútorok a lakás tartozékai.

Eladó Lakás Budapest XX. kerület 10,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Ez a földszinti XX. kerületi, 53 m2-es lakás főleg idősebb házaspár részére lenne ideális, miután néhány lépcső után lehet a lakásba bejutni. A lakás elrendezése rendkívül jó beosztású, belül körbejárható, déli fekvésű. A lakás ablakaiból parkosított területre lehet kilátni, ami egyben azt is jelenti, hogy csendes, nyugodt környezetű látványt nyújt az ott lakók számára. A szobák hagyományos parkettával borított, a lakás többi része járólappal burkolt, a falak festettek. A lakás belmagassága 2,70 m. Az ablakok jól záródóak, hagyományos fakeretesek, védőrácson kívül még műanyag redőnnyel is ellátottak. A lakásba jutást biztonsági ajtó szolgálja. A házba való bejutás kaputelefonon keresztül lehetséges csak. A fűtést gázkonvektorok, a meleg vízellátást villanybojler biztosítja. A lakás rendkívül kedvező helyen van, mert a villamos és a buszmegálló kb. 100-150 m-re van. Az erzsébeti nagy piac 2-300 m-re található. A közelben iskola, óvoda és egyéb kommunális létesítmények könnyen megközelíthetőek A lakáshoz tartozó, az összes energiát ellátó berendezéseknek különálló mérőeszközei vannak, így csak a ténylegesen fogyasztott közműdíjakat kell az ott lakónak fizetnie (víz – gáz – villany). A lakás közös költsége: 5 300,- Ft/hó. Összegezve a lakásnak a havi rezsiköltsége, - még a téli hónapokban is, - rendkívül alacsony, mivel hő energetikai szempontból az teszi gazdaságossá, hogy a lakás egyik, déli fekvésű napsütötte oldala érintkezik csak a szabad térrel, a többi oldalát lakások veszik körbe. A lakáshoz 12 m2-es pince rész is tartozik. Az ingatlant tehermentes, az ár irányár. Ha figyelembe vesszük a lakás környékét, infrastrukturális helyzetét, a lakás műszaki állapotát, valamint a lakás belső adottságait, akkor az eladási ár akciósnak is mondható! A konyhában található bútor a lakás tartozéka. Az ingatlan tulajdonosa a lakást két hónapnál hosszabb ideig nem kívánja hirdetni, ill. eladni.

Eladó Ház Vecsés 23,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Vecsés, Halmi telep egyik legkeresettebb részén található ez az ingatlan. Ez az előkertes ház igen komoly meglepetést tud okozni, ahogy a bejárati ajtóból belépünk a belső térbe. A tágas előtérből nyílik balra egy nagyméretű fürdőszoba, szemben étkező rész, balra mögötte a konyha, jobbra a tágas, nagyméretű nappali helyiség, valamint a felső szinthez egy feljáró, ami mellett található egy 22 m2-es utcára néző nagy ablakos szoba. Az étkezőrészből egy félig fedett nagyméretű teraszra lehet kijutni, ami nyáron napozásra, pihenésre alkalmas. A helyiségek egymáshoz viszonyított elrendezése rendkívül ízléses és praktikus, lakberendezési szempontból is kifogástalan. A földszinti helyiségek laminált parkettával burkoltak, a fürdőszoba járólappal borított. Emeleti részhez feljutva szintén tágas, nagyméretű nappaliba érünk, ahonnan nyílnak az összes egyéb helyiségek, úgy a két szoba, ami szőnyegpadlóval borított, s mint a fürdőszoba és a szauna. A házban minden helyiség belső szigeteléssel ellátott. A fűtést cirkókazán látja el. A meleg-vizet villanybojler biztosítja, a szennyvíz a csatornába távozik. Csendes, kertvárosi részen, széles, betonozott utcában található az ingatlan. A helyi buszjárat 5 perces sétával érhető el, amivel a városközpontba és Budapest Kőbánya-Kispesti Metró megállóhoz lehet eljutni. Pár utcával odébb található óvoda, iskola, gyógyszertár, ill. élelmiszerüzlet. A kínált ingatlan Vecsésnek azon Déli részén helyezkedik el, ahol már a repülők zaja is alig hallható. Az ingatlan belső terei ideális nagycsaládosok részére is! Az épület mellett lévő kb. 6 m2-es helyiségben található a gázkazán, ami azért lényeges, mert így a szénmonoxid mérgezéstől teljes védettséget élveznek a házban élők. Az oldalsó kertrészben egy gépkocsi számára fedett beálló van, ami bővíthető akár két autó számára is. Az ingatlant 3 millió forint jelzálog terheli, ami a vételárat nem befolyásolja. Az ár irányár. A konyhában és a fürdőszobában beépített bútorok a lakás tartozékai. Az ingatlan négyzetméter ára 135.300,- Ft/m2, - ez az összeg annyira minimális, hogy szinte egy az egyben megegyezik egy olcsó panellakás négyzetméter árával!

Eladó Lakás (Panel) Nagykanizsa 6 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

A lakás felújítás alatt áll a fürdőszoba teljesen kész, sarokkáddal rendelkezik.Az előszoba és a nagyszoba is rendezett, a felújítás a konyhában folyamatban és a két félszoba is felújítás alatt áll. A ház tehermentes lakóközössége rendesen fizeti a közös költséget. A lakás központi fűtéses és vízórával ellátott. A nagyszobában szőnyeg padló van a két fél szobában szalag parketta van. A konyha és az előszoba járólappal rendelkezik. A megadott telefonszámon további kérdésekre szívesen válaszolok. A lakás sürgősen eladó költözés miatt.

Eladó Ház Érd 24,990,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Honlapunkon videóval! Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Érd Parkvárosban, M7 autópályától nem messze, aszfaltos úttól 100 m-re jó minőségű földutas részén, családi okok miatt eladó egy 2011-es építésű, nettó 86 nm-es, bruttó 100 nm-es, egyszintes családi ház 564 nm-es telken. Az ingatlan 38-as PHT tégla építésű, 5 cm dryvit van a házon, rá vakolás, színezés. Hódfarkú Tondach cserép került héjalásnak. Nyílászárók thermoplan, műanyag, egy részük bukó-nyíló kivitel. Fűtés cirkó, hőleadás lapradiátorral, illetve padlófűtéssel történik. Felosztása: előszoba(innen van a padlásfeljáró), kertkapcsolatos, napsütötte nappali terasszal, 3 kényelmes méretű hálószoba, amerikai típusú konyha, háztartási helyiség, wc, külön tágas fürdőszoba. Kerítés beton alapra helyezett pácolt fa lamella(így a kert intimitása biztosítva van). Parkolás telken belül, térkővel burkolt beállóban. Engedély van FEDETT beállóra. Nappaliban kandalló kiállás telepítve van, riasztó beépítésre került. Közlekedés sétatávra, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek gyalog kényelmesen elérhetőek, M7 közel van. I.ár: 24,99 M Ft Videóink: http://www.youtube.com/user/gyemantingatlan Érdeklődni: 06 70 664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Ház Üröm 43,000,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Város: Üröm Ingatlan jellege: Ház Ház típusa: Családi ház Nappalik száma: 2 Egyéb szobák száma: 4 Pince, tároló: Van Többgenerációs: Igen Hasznos lakóterület: 342 m2 Telek területe: 900 m2 Állapot: Kiváló Közmű: Víz, Villany, Gáz, Csatorna Parkolási lehetőség: Garázsban Fűtés: Egyedi cirkó Eladó Ürömön közvetlen III. kerület határán egy 2002-ben épült panorámás, szinteltolásos,2 szintes családi ház. Szintenként 1 nappali, 2 szoba, fürdők külön wc, gardrób és terasz. Garázs szinten club- és sportszoba, külön mosó-szárító helység,mindezek igényes, minőségi anyagokkal megépítve Minden helységben légkondi, szunyogháló, hálószobákban redőny. Műanyag nyílászárók melyek biztonsági ráccsal vannak ellátva, riasztó, szépen gondozott kert öntözőrendszerrel, sütővel. 2 generációssá alakítható, 2 állásos külön épületben garázs, elektromos kapu, közlekedés kiváló.

Eladó Ház Érd 23,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Az ördög a részletekben rejlik? Nagy a család? Jó lenne egy óriási ház, de félkészen, hogy a részleteket egészen pontosan úgy és olyannak alakíthassa, amilyennek tetszik? Honlapunkon Videóval! Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Érd Felső-Parkváros eladó családi ház. Érd Felső-Parkvárosban eladó egy nettó 200 nm-es, új építésű, nagyon sok lehetőséget magában rejtő, befejezésre (színezésre és burkolásra) váró, 5 szoba + nappalis családi ház gyönyörű fekvésű, lejtős, panorámás telken. Tégla építés, bramac tetőfedés. Nyílászárók hőszigetelt műanyag, 1kw. Fűtés cirkós lesz, padló- és radiátor hőleadókkal. A műanyag fűtéscsövek be vannak már rakva. Csatorna csövezés megvan. Vízcsövezés benn van. Kandallókémény ki van alakítva, tűztér is ki van alakítva, teljes márvány burkolat benne van az árban és ehhez referenciát is tudnak mutatni(csak nem akarják beszerelni, amíg valaki nem veszi meg). Befejezendő munkálatok: ajtók beépítése, belső burkolás és színezés, külső színezés, fűtés kialakítás, kert rendezés. Ezek a leendő tulajdonosra várnak, leendő tulajdonos költségén, EZEK NINCSENEK BENNE EBBE AZ ÁRBAN! Parkolás dupla garázsban(32 nm). Jelen állapot+ a kandalló burkolata van benne az árban. Aszfaltos utcában van, kiváló helyen, M7 pár perc autóval. I.ár.: 23,5 M Ft Videóink: http://www.youtube.com/user/gyemantingatlan Érdeklődni: 06/70/664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu Díjmentes, banksemleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd!

Eladó Mezőgazdasági terület Ócsa 900,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Pest Megye Ócsa erdő 40 hektár! Eladó! Fenyő erdő 22 hektár, vegyes erdő 17,7 hektár, Ócsán, eladó! IRÁNY ÁR!!!! 0,9 millió Ft / hektár! HÍVJON megegyezünk !!!!! Bana Iván +36309499794 http://ingatlana kcio.hupont.hu/1/mezogazdasagi -teruletek

Eladó Ház Fót 22,900,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Fót eladó új építésű sorházi lakás! Fóton eladó egy új építésű 4 lakásos sorház kétszintes lakása. A lakás amerikai konyha, 4 szoba, 2 fürdőszoba, felosztású, melyhez egy 14 nm-es külső terasz és saját kertrész tartozik. A parkolást udvari beálló biztosítja. I.ár 22.9M Ft. Érdeklődni: 06/70/664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu Díjmentes, banksemleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd!

Eladó Új építésű lakás Balatonfüred 21,900,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Eladó Balatonfüreden a parthoz közel,frekventált helyen elektromos kapuval és kaputelefonnal,zárt környezetben,saját térkövezett parkoló,kültéri világítás.Földszinti lakás!2009ben épült,mediterrán stílusban épített lakás.Amerikai konyhás nappali.Beépített bútorokkal,szekrényekkel,komoly konyhával!Hőszivattyús rendszer,falfűtéssel (Daikin Altherna). Ezáltal minden helységben hűtés(klíma) fűtés.Radiátorok nélkül(nagyobb a tér).A folyosón és fürdőben padló fűtés!Saját öntözőrendszerrel,a kert végében saját patak!Terasz ,kamra kertkapcsolat! 20 n2-es elkeríthető saját kert!Drága anyagokkal és bútorokkal beépített minimalista stílusban kialakított lakás.Ytongból készült,kívül-belül szigetelt!Csak villany van a lakásban,energiatakarékos zöld áram,elektromos látvány kandalló, mindenhol szalag függöny,biztonsági ajtó! -40% olcsóbb fűtés!Újszerű állapotban!10 percre gyalog a parttól!Veszprém-Gyulafirátóti közművesített építési telek cseréje is érdekelhet! stb!

Eladó Ház Fót 19,900,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Ikerház 85nm -19,9 M !!! Fót, központi részén csendes utcában eladó újépítésű 2 szintes ikerház fél, 320nm telekkel. A déli fekvésű mediterrán stílusban épült házban, Nappali +3 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, WC+ zuhany található. Mostani állapotában még választhatók a burkolatok, szaniterek, és falszínek. Tömegközlekedés (autóbusz, vonat), bolt, óvoda a közelben. A házban kandalló bekötési lehetőség van, riasztó kiállások vezetékezve. Irányár: 19,9 M Ft. Érdeklődni : Szabóné Gáti Éva 06/70/664-7063 06 70 21 66 740 g.eva@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu

Eladó Ház Kiskunfélegyháza 12,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Város külterületén csendes, nyugodt környéken családi ház eladó.

Eladó Ház Érd 21,900,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Érd Vincellér eladó új építésű családi ház! Érd Vincellér részén eladó egy burkolásra váró, szinte teljesen kész, bruttó 110 nm alapterületű (nettó 88 nm) új építésű, egyszintes családi ház 510 nm-es összközműves telken! Néhány műszaki adat: A ház beton alapra épül, melyre 30 cm-es tégla falazat került 10 cm-es dryvit szigeteléssel. Beton födémes, a tetejét cserép fedi. A nyílászárók műanyag szerkezetűek, thermoplan üvegezéssel, bukó-nyíló kivitelezésben. Fűtése kombi cirkó, radiátoros hőleadással. A fürdőszobában padlófűtés, a nappaliban kandallókémény kerül kialakításra. Felosztása: előszoba, közlekedő amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, kamra, fürdőszoba + wc, 3 hálószoba, külön wc, gardrób. A falak színe és a hideg - meleg burkolatok értékhatárokon belül a vevő igénye szerint választóak, így az ingatlan belsejét a leendő lakó a saját ízléséhez igazíthatja. A kő lábazat és a mediterrán igazán kellemes külsőt kölcsönöz a háznak. A kert füvesítve, tereprendezve kerül átadásra. A ház kifejezetten kellemes környéken, remek infrastrukturális adottságok mellett épült, óvoda, iskola, bevásárlás, tömegközlekedés rövid sétával elérhetőek. Burkolás után költözhető! I.ár: 21,9 M Ft Érdeklődni: 06/70/664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu Díjmentes, banksemleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd!

Eladó Ház Hajdúdorog 4,300,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Családi okok miatt SÜRGŐSEN ELADÓ 2.5 fél szobás összkomfortos családi ház, alacsony rezsi költségű cserépkályha fűtéses, gázcsonk az udvarban. Hívjon, megegyezünk! 06/20/945-9874

Eladó Lakás Debrecen 10,900,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Eladó lakás Debrecenben a Nagy Lajos király térnél Az eladó lakás Debrecenben a Gyöngyösi utcán található. A négyemeletes tégla építésű társasház negyedik emeletén helyezkedik el. 54 m2-es, 2008-ban újították fel. A lakásban 2 szoba, konyha-étkező, fürdő+wc, közlekedő és loggia helyiség találhatóak. Kicserélték a lakás padló és csempe burkolatát, felújították az elektromos hálózatot és új hőszigetelt műanyag nyílászárókat építettek be. A lakás fűtését gázkonvektorok biztosítják. A lakáshoz 4 m2-es pince tartozik. Ingyenes parkolási lehetőség az utcán van kialakítva. Irányár: 10.900.000 Ft Érdeklődési cím: Szabó Gáborné Bizalom Ingatlaniroda Debrecen Batthyány utca 18. Tel: 06 30/382-4759; 06 30/289-2583 Email: iroda@bizalomingatlanok.hu Honlap: www.bizalomingatlanok.hu

Eladó Lakás Kisvárda 10,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Kisvárda központjában, óvodához, iskolához, középiskolához közel társasházban (nem panel) 1. emeleti három szobás lakás, két állásos garázzsal eladó! A lakáshoz tartozó erkély az udvarra néz, nagyon csendes! Földszinten található: nappali, konyha, előtér, WC. Galérián: fürdőszoba WC-vel, két db szoba. Nappaliban és az emeleti szobában beépített szekrénysor! Azonnal beköltözhető!

Eladó Lakás (Panel) Szeged 9,490,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Eladó a képeken látható 74m2 panel programon átesett lakás. Teljesen fel van újítva. Többek között: Új konyhabútor, járólapok, csempék, az előszobában,ebédlőben konyhában. WC,Fűrdőszoba teljesen felújítva,utóbbi zuhanykabinnal. A többi szoba laminált parkettás. A falak nyáron lettek festve. Minden ablak redőnyös,szúnyoghálós. Bejárati ajtó cseréje is megtörtént. Elhelyezkedése kiváló: Busz ,villamos 1 percre, szupermarket ,bisztró szintén. Lakáshoz tartozik egy nagy saját tároló a közös tárolón kívül! Hóbiárt Bisztró mellett 4 szintes épület 3.emeletén van a lakás.

Eladó Ház Isaszeg 15,000,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

ELADÓ Isaszegen, vasútállomástól gyalog 10 percre, 130m2-es ingatlan 700m2-es telekkel, medencével, kocsibeállóval. Nappali, 3 szoba, étkező, konyha, fürdő, WC, előszoba, kazánház (gáz- és vegyes tüzelésű kazánnal). Utcai front téglával felújított vályog, újonnan hozzáépített hátsó rész tégla. Ár: 15.000.000Ft. Érd.: +36 30 2119673

Eladó Lakás Vásárosnamény 6,990,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Eladó Vásárosnaményban az Orbán Balázs körúton egy magasföldszinti 2 szobás 55m2-es lakás. A lakáshoz tartozik egy garázs és egy 5m2-es saját tároló. Irányár: 6.99MFt. Az ár irányár, hívjon, megegyezünk! T:06204179610

Eladó Ház Gödöllő 24,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Gödöllőn eladó 2 db ház egy 950 nm-es telken. Egyik egy 65nm-es, másik egy 60 nm-es családi ház. A 65 nm-es ház 2 konyha, előszoba, fürdőszoba, szoba, kamra elosztású. A 60 nm-es ház 2 szoba, fürdőszoba, wc, konyha + nappali, kamra elosztású. A házakhoz 2 garázs és 2 tároló is tartozik. Mindkét ház fürdőszobája zuhanyzós. Az újabb házban( mely 2000-ben épült) modern burkolatok várják a lakókat, a régebbi ház(1965-ben épült) pedig kreativitásunknak enged teret. Fűtés cirkó. Parkolás felszíni beállóban a kertben. Kert rendben van tartva. Ir.ár: 24,5M Ft. Érdeklődni: 06/70/664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu Díjmentes, bank semleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd!

Eladó Ház Nyirád 15,000,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

2006-ban épült családi ház költözés miatt eladó és azonnal beköltözhető.Munkahely váltás és lakhelyváltás miatt a külső színezés és a belső festés frissítése nem történt meg,amit költözéskor az új tulajdonos meg szokott ejteni.Bolt,iskola,óvoda,posta,önkormányzat,buszmegálló a közelben,horgász tó a háztól kb.1km,rally pálya a település határában.3 város is kb.15km távolságra érhető el.Több sportolási lehetőség is van.Telefonos egyeztetéssel megtekinthető.

Eladó Új építésű lakás Nagyatád 13,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Nagyatádon a Korányi u-ban, új építésű, félkész, gázos, 75m2-s, amerikai konyhás lakás eladó!! A belső hideg- meleg burkolás, a konyha ill. fürdő kilalakítása, az új tulajdonos kreativitására vár

Eladó Lakás (Panel) Szeged 6,800,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Szeged, Gyík utcában ötemeletes panelházban, zárószinti,erkélyes,felújított,nyílászárócserés, hőmennyiségmérővel felszerelt, tehermentes lakás magánszemélytől eladó!

Eladó Ház Vásárosnamény 16,000,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Eladó Szabolcs Szatmár Bereg megyében, Vásárosnaményban a Táncsics Mihály utcában 750 m2-es telken 125 m2-es összkomfortos családi ház. A ház két generáció számára is tökéletesen alkalmas, egybeépített, de két részre osztható és külön bejárattal rendelkezik. Az első rész 90 m2-es 3 szobás, étkezővel, konyhával és fürdőszobával, cseréptetővel, igény szerint beépíthető tetőtérrel. A hátsó rész 35 m2-es garzon, saját konyhával és fürdőszobával. A házhoz tartozik egy 65 m2-es betonozott, üvegfalas, ipari árammal ellátott műhely, egy 22 m2-es szerelőaknás garázs, egy 25m2-es terasz és egy 15 m2-es pince. Az udvara betonozott, a kert teljes egészében füvesített. Kérésre emailben képet küldök. Budapesten vagy környezetében csere érdekel. Irányár: 16MFt. Hívjon, megegyezünk! T:06203292342

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 11,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Felujított tégla épületben a 4. emeleten 2 szobás központi fütéses lakás akciós áron eladó.

Eladó Ház Gödöllő 75,000,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Videóval! Gödöllő eladó családi ház! Gödöllőn eladó egy rengeteg extrával felszerelt, nettó 220 nm-es, kétszintes családi ház, pazar, 1800 nm-es telken, melynek egy részén termő szőlőtőkék vannak telepítve. A külső és belső falak téglából épültek.Az ingatlan az 1980-as években épült, gyönyörűen karban van tartva.Egy része alá van pincézve.Az ingatlan fűtése gáz. A külső és belső nyílászárók fa szerkezetűek. Összesen 7 szoba van, több fürdőszoba pezsgő fürdővel, szaunával, van uszoda, télikert, nagy udvar, kerti tó. A beépített, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. Parkolás 1 gépkocsi számára alkalmas garázsban, továbbá 2 gépkocsi számára fedett felszíni beálló. Extrák: kerti tó, fűthető beltéri medence, áramoltató, szaletli, hidromasszázs kád, szauna, kábel tv, internet, vezetékes telefon, klíma, téli kert, riasztó, beépített konyhabútor. A házhoz tartozik egy gondnoki lakás is, amit akár bérbe is tud majd adni az új tulajdonos. I.ár: 75 M Ft. Érdeklődni: 06/70/664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu Díjmentes, bank semleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd!

Eladó Ikerház Gödöllő 18,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Gödöllő Fenyves részén eladó egy új építésű 87 nm-es, amerikai konyhás nappali + 3 szobás, önálló garázsos ikerházfél. Az ikerházfelek a garázsoknál kapcsolódnak egymáshoz. Burkolatok, valamint az első vásárlónak a ház színe is választható. Parkolás 1 gépkocsi számára alkalmas teremgarázsban. Akciós ár : 18,5M Ft. Érdeklődni: 06/70/664-7063 iroda@gyemantingatlan.hu http://www.gyemantingatlan.hu Díjmentes, bank semleges hitelügyintézés, kedvező áron ügyvéd!

Eladó Ház Abony 14,000,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Abony központjában eladó egy nagyon jó állapotban lévő 110 négyzetméteres, amerikai konyhás, 3 szobás családi ház 1000 négyzetméteres telken. A házhoz több melléképület is tartozik, valamint garázs. Az ingatlan alatt egy nagy pince is található. A kert füvesített, gondozott. Nagyon jól megközelíthető minden, a Szolnokra induló buszok megállója is kb. 5 percre van. Irányár: 14 MFt Érdeklődni telefonon a 06/70/593-69-29-es számon lehet.

Eladó Lakás Budapest XXII. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

Rózsavölgy egyik frekventált zöldövezeti, csendes részén a XXII. kerület Pék utca közelében, eladó egy 53nm-es, erkélyes, + 2nm-es tárolóval ellátott, felújított, ( új nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, a falban húzódó áram vezetékek-kábelek, víz – gáz és fűtésrendszer teljes körű felújítása, cirkós.) 2 szobás, második emeleti tégla építésű lakás. Közös költség,12.000.-ft (víz fogyasztással együtt.) TV., internet, vezetékes telefon, bevezetve. Az épület 2 szintes, a 70-s, években épült, lakópark elrendezésű, több külön álló társasház, egymástót kisebb távolságokban, jól karbantartott, gondozott zöldövezeti területen. Autó beállási lehetőséget a vételár tartalmazza. Az összetartó jó lakóközösségnek köszönhetően, csend és a nyugalom övezi a környéket. A tömegközlekedés kiváló, a 41,-s villamos, a 150, 250, 114, 86,-s buszok, sűrű járataival könnyítik a gyors közlekedést. Bevásárló központ, ( Spár ), boltok, iskola, óvoda, játszótér, szintén a közelben. A táj lenyűgöző, a nyugalom szinte átöleli felső Rózsavölgyet. Itt lakni és élni, csak jó lehet. Ezt a lehetőséget,18.500.000.- Ft., irányáron kínálom. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. / Kérem, ingatlanértékesítők ne hívjanak! /

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

A XIV. kerület, Szőnyi utcai, rendezett, jó közlekedésű, csendes, parkosított részen, eladó egy társasházi, 45nm-s, első emeleti, felújított 2 külön nyíló szobás lakás, 14nm-s garázzsal, és külön egy 3nm-s, földszinti tárolóval. A társasház négylakásos, egyszintes téglaépítésű, a belsőudvar tágas, és gondozott. Üzletek, boltok, éttermek, iskola, óvoda, játszótér és a buszmegállók a közelben. Egy család kényelmes otthonának, és egyben a jövőbeni nagy értékű befektetésének a lehetőségét kínálom, 14.500.000.-ft.,eladási áron. Érdeklődni a megadott telefon számon lehet. / Kérem, ingatlanértékesítők ne hívjanak. /

Kiadó Lakás Budapest XIV. kerület 50,000 Ft

Posted: 03 Jan 2013 03:14 PM PST

ZUGLÓBAN, ERZSÉBET KIRÁLYNÉ ÚTJÁN tetőtéri kis lakás kiadó akár azonnali költözéssel hosszú távra (min. 1 év). 40 m2-es, egyszobás, jó állapotú (a tisztasági festés teljesen friss), gépesített, szellősen bútorozott: a legszükségesebbek megvannak, de igény esetén némi saját bútor számára is jut hely. Beosztása praktikus: szobája tágas, a konyha étkezős, a fürdőben kád van. Cirkófűtéses, a tetőablakok miatt nagyon világos, egyáltalán nem zajos lakás, rendezett téglaház tetőterében – lift nincs, elsősorban fiataloknak ideális. így Kiváló közlekedés és infrastruktúra: közvetlen járat az Őrs vezér (piros metró, Árkád) tér irányába, a belvárosba, a kisföldalattihoz és még sokfelé; Városliget néhány percre van. A környéken a parkolás ingyenes. Gyermek nem akadály, ám elsősorban kisállatot nem tartó bérlőket várnak. Rezsije a cirkófűtés miatt és mert a melegvizet is gáz adja, kimondottan alacsony: közös költség 5.500 forint, minden egyéb fogyasztás szerint. Bérleti díj: 50.000 (kéthavi kaució szükséges, de ez fizethető két részletben). Érdeklődni hétvégén is: 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!