2012. december 26., szerda

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Kiadó Lakás Budapest X. kerület50,000 Ft

Posted: 26 Dec 2012 03:03 PM PST

KÖKI-TERMINÁLTÓL NEM MESSZE (X. Gergely u.-Sibrik sarok) kis lakás mérhető fűtéssel kiadó, akár azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év). Egyszobás, 30 m2-es, bútorozott, gépesített – jó állapotú. Beosztása praktikus: szobája tágas, fürdőjében kád van. Nagyon világos kis lakás, hatalmas ablakokkal, barátságos, otthonos. A panelprogram keretében műszakilag (a házon szigetelés, a lakásokban új nyílászárók, új radiátorok hőmennyiség-mérővel) és esztétikailag is felújított, kifogástalan állapotú négyemeletes ház magasföldszintjén van. Kimondottan kulturált környezet rengeteg zölddel, kiváló közlekedés és infrastruktúra: Kőbánya-Kispest, Köki-Terminál, kék metró egy buszmegálló, Őrs vezér tér, Árkád, piros metró negyedóra. A ház előtt a parkolás ingyenes. Gyermek nem akadály, kisállattal is költözhető; ideális, kellemes otthon azoknak, akik számára fontos a jó megközelíthetőség és a kitűnő ellátottság – ám elsősorban olyanoknak ajánlott, akik nem vezetnek nagyon nagy háztartást, mert a konyhája picike. Rezsije kedvező: közös költség 6.000 forint, minden egyéb mérhető (a fűtés is!) – a teljes rezsi téli hónapokban kb. 25.000. Bérleti díj: 50.000 (kéthavi kaució szükséges). Érdemes megnézni: barátságos, kedves kis lakás jó környezetben, minden irányba kitűnő közlekedéssel! Érdeklődni hétvégén is: 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Lakás Budapest XV. kerület 15,900,000 Ft

Posted: 26 Dec 2012 03:03 PM PST

Mélyen áron alatt,eladó lakás:tulajdonostól. Tehermentes, zöldövezeti, csendes kertvárosi részen. Szabadtéri kocsibejáróval. Összkomfortos 70.m2-s külön fürdőszoba,bidével.Külön álló wc .Saját víz,gáz órás.Korszerű műanyag ajtó,ablak.Biztonsági bejárati ajtóval felszerelt. Családosoknak,fiataloknak ideális lakás. Megtekinthető telefonos egyeztetés után.

Eladó Ház Budakeszi 46,000,000 Ft

Posted: 26 Dec 2012 03:03 PM PST

Eladó Budakeszi-központjában 863 m2 telken egy 165 m2-es kétszintes, duplakomfortos és egy 65 m2-es két szoba-összkomfortos családi ház. A telek osztatlan tulajdon. Csodálatos panorámával, csendes, tömegközlekedéstől gyalog öt percen belüli távolságra. A környék jól ellátott. A házat 2000-ben műszakilag és esztétikailag felújították. Fűtését cirkó vegyestüzelésű kazán és konvektorok biztosítják. Az ingatlan tehermentes. Webcím: (másolja a címsorba!) https://sites.google.com/site/hazkepek/home

Eladó Ikerház Budapest XX. kerület 31,000,000 Ft

Posted: 26 Dec 2012 03:03 PM PST

Igényes, nyugodt életre vágyó új tulajdonosát várja ez a Pesterzsébeti ház. A földszintjén a bejárattól jobbra az előszobából egy tágas, világos nappali szobába léphetünk, ahol vasárnap délután kikapcsolódhatunk, és kipihenhetjük egész heti fáradalmainkat. Innen lehet kijutni a nagyméretű teraszra is. Szintén a földszinten található egy dolgozó szoba, arra az esetre, ha olyan munkakörben dolgozunk, hogy esténként, vagy hétvégenként rákényszerülünk egy kis otthoni munkára is. Vagy esetleg egésznapi tevékenységünket egy otthoni számítógépes munka teszi ki. Ezen a szinten helyezkedik el még a konyha is, illetve egy illem helyiség, melyek szintén az előszobából nyílnak. A bejárattól szemben elhelyezkedő járólappal burkolt csigalépcsőn juthatunk a felső szintre, és a pincébe is. A felső szinten három szoba található, amelyek parkettás burkolatot kaptak. Ezen a szinten is kialakításra került egy illem helyiség, és zuhanyzós fürdő. Ezek egy légtérben helyezkednek el. Az egész ház alatt elhelyezkedő pincében viszonylag nagy tároló helyiségeket találhatunk, és ezen kívül akár két autóval is parkolhatunk, ha éjszakára nem szeretnénk az udvaron a szabad ég alatt tárolni járműveinket. A külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, míg a belsők fából készültek. A ház riasztó rendszerrel védett. A közelben található óvoda, iskola, és minden, egyéb amire szükségünk lehet. Ez a Pesterzsébeti ház több módon is megközelíthető. PL: A határ útról az 51-es villamossal. Vagy az 151-es autóbusszal, amely érinti a kőbánya-Kispesti metró állomást is. A ház jó állapotban van, nem igényel különösebb felújítási munkákat. A hatékony helykihasználtság érdekében beépített szekrények kerültek beépítésre.

Eladó Lakás Budapest XII. kerület 17,900,000 Ft

Posted: 26 Dec 2012 03:03 PM PST

Eladó téglalakás Budán a XII. kerületben, a Déli pályaudvar közelében. A lakás egy hét emeletes ház hatodik emeletén található, melynek bejárata egy külső folyosóról nyílik. A bejárati ajtón belépve az előszobától jobbra találhatjuk a konyhát, aminek az ablaka a belső udvarra néz. A bejárattal szembe, az előszoba végében helyezkedik el egy nagyszoba, ami nappali szobának, és hálószobának egyaránt használható. Innen lehet kijutni az erkélyre, és egy másik szobába is vezet bejárat, amely szoba külön bejárattal is rendelkezik. Ezekből a szobákból ráláthatunk a közelben lévő Budai várra. Az előszobából juthatunk még a fürdőbe, és a külön nyíló illem helyiségbe. Illetve a félszoba is innen közelíthető meg, ami gyermekünk birodalma lehet, vagy akár dolgozó szobának is kiváló célt szolgálhat. A hatékony helykihasználás érdekében az előszobában beépített szekrény lett elhelyezve. A szobák, és az előszoba parkettával burkoltak, a többi helyiség pedig járólappal lett ellátva. A nyílászárók fa szerkezetűek. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A kádas fürdőben található gáz bojler szolgáltatja a meleg víz ellátását. A téli hidegben pedig gáz konvektorok biztosítják kényelmünket. A környék, és a ház is biztonságosnak mondható. A közlekedés kiváló, mivel a metró négy-öt perc alatt elérhető, és a ház előtt villamos közlekedik, azon kívül pedig a 12-es busszal is megközelíthető. Iskola, óvoda, és különböző vásárlási lehetőségek a közelben. Ami nagyon nagy előnyt jelent, hogy zárt udvarban biztosított a parkolás, ahová egy elektromos kapun át juthatunk. A lakáshoz egy saját pince rész is tartozik, ahol felesleges, vagy ritkán használt dolgainkat tárolhatjuk. A közös költség 12.800Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot is. A lakás sikeres megegyezést követően rövid idő alatt birtokba vehető, mivel jelenleg nem lakott.

Eladó Mezőgazdasági terület Kópháza4,500,000 Ft

Posted: 26 Dec 2012 03:03 PM PST

Soprontól 6 km-re, Kópháza belterület szomszédságában, az osztrák határ mellett, a 8645.sz. úton, ipari-gazdasági területnek minősülő részen, 14895 m2 szántóföld eladó! Könnyen megközelíthető, telephelynek és vállalkozásra is alkalmas! Közművek a közelben.

Eladó Lakás Velence 14,000,000 Ft

Posted: 26 Dec 2012 03:03 PM PST

Velencei-tó partjától 10 percre, csendes környezetben 95m2-es 2 szobás családi ház nagy udvarral eladó!

Eladó Ház Ráckeve 19,890,000 Ft

Posted: 26 Dec 2012 03:03 PM PST

Ráckevén gyönyörűen megépített családi ház, 180 m2 es 4 szoba, 2 fürdőszoba, konyha, tetőtér, összközmű, gáz és vegyes tüzelésű kazánnal, 8 cm Dryvit szigeteléssel, 3 terasszal, akcióban 100 ezer Ft / m2 áron, 700 m2 kertben, eladó! Keressen tegyen nálam ajánlatot és az ügyvédi költség 1% felét átvállalom, így Önnek csak 0,5 % a szereződéskötés díja! Bana Iván +3630949979

Eladó Ház Kiskunlacháza 21,890,000 Ft

Posted: 26 Dec 2012 03:03 PM PST

Új építésű, fő úton 400 m2 hasznos alapterületű, 12 szobás, 2 konyha, 2 fürdő, üzlethelyiség lehetőség, garázs, akár 3 generációnak is alkalmas lehet, 4 szint!!!!!! 50 ezer Ft / m2 áron, 1000 m2 kertben! Amennyiben nálam tesz ajánlatot úgy az adásvételi szerződés ügyvédi költsége Önnek 0,5 % , a másik 0,5 % ot én vállalom! Bana Iván +36309499794