2012. szeptember 26., szerda

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás (Panel) Székesfehérvár 9,900,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Földszinti, 4 emeletes, panelprogramos , új ablakok, radiátorok, új elektromos vezetékek, légkondicionáló, egyedi konyhabútor, erkély, külön pince használat. Szobák mozaik parkettások, előszoba, fürdő,wc, konyha, járólapos. Szép zöldövezetben buszjárat 5percre iskola óvoda orvosi rendelő a közelben található.

Kiadó Lakás Kaposvár 50,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Kaposváron, a belvároshoz közel, csendes, zöld övezeti helyen (Biczó köz) 55 m2 –es, 2 szobás, első emeleti, tégla, gázos, erkélyes, teljesen felújított (műanyag nyílászárók, parketta, járólap, beépített konyhabútor, beépített szekrény) bútorozott, gépesített (mosógép, mosogatógép, mikro, nagyméretű mélyhűtős hűtő, tv; kábel tv és internet), lakás nagyméretű tárolóval együtt kizárólag hosszú távra igényesnek kiadó. 50.000 Ft/hó + rezsi + 2 hó kaució Érd.: 30/6653377 vagy 30/4100155

Eladó Ház Gyál 26,900,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Leírás: Gyál egyik fő útvonala mellett található 3 szintes családi ház igen kedvező áron megvásárolható. A házba lépve az előtér jobb oldalán helyezkedik el a tágas, világos nappali.(30nm) A ball oldalunkon egy szobát találhatunk, tőle kicsit távolabb a konyha van. A bejárattal szemben a felső szintre vezető keményfából készült mutatós lépcsővel találkozhatunk, mögötte pedig a kádas fürdő,és az illem helyiség kapott helyet. A lépcsőn felérve egy társalgóba érünk, amiből kettő háló szoba nyílik. Ezen a szinten egy + fürdő kialakítására meg van a lehetőség. A teljes ház alatt pince van, ami három részre van osztva. Alkalmas üzlethelyiség, fodrászat, vagy akár kondi terem kialakítására is. Az udvaron elhelyezkedik még egy különálló 49 nm-es kis lakás is, amely előtér, szoba, konyha, és zuhanyzós fürdőből áll. Ezt a házikót akár albérletbe is ki lehet adni, ha éppen a szüleink nem laknak velünk. A pince, és a kisház akár egy állandó jövedelemforrást is jelenthet a tulajdonosnak. Hely/környék: Budapestről megközelíthető az 55, és a 94-es busszal, amelyek megállója a háztól 20m-re található. Kondíciók: A házhoz egy nagyon szép udvar tartozik, sok zöld növénnyel. Autónkkal garázsban parkolhatunk, illetve vendég autóknak is jut hely az udvaron. Megjegyzés: Vállalkozóknak, befektetőknek, nagy családosoknak kiváló lehetőség elérhető áron,közel a fővároshoz.

Eladó Telek Budapest XXII. kerület 13,900,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Budafok, 1200 m2, L5 besorolású építési telek, Camponától 5 percre, új parcellázás, víz, villany, közmű az utcában. 13.900.000.- Ft. Érdeklődni Bana Iván harminc-9-négy 99794 Örök panorámás!!!!!!!!!!!!!!!!

Eladó Telek Szigetszentmiklós 3,200,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Egy csendes helyen én eladni egy csomagot a méret, 450 m2-es, amelyen áll a fából készült ott élő 16 m 2-es méret. A telek ültetett fákkal és szőlővel. Contact: Andrea 0036205400658

Eladó Ház Győr10,900,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Falusi nyugalom, tágas utcák és Győrtől mindössze 5 kilométer!! Ha családi házra vágyik, de anyagi helyzete nem engedi, hogy több tíz milliót költsön erre a célra akkor olvassa el ezt az ajánlatot: A 83-as számú főúton jutunk el a Győr-Gyirmóton található, 979 m2 –es saroktelken elhelyezkedő 100 m2-es családi házhoz. Kellemes hangulatú, csöndes utcáról lépünk az udvarra, ahonnan a házat megkerülve, a műanyag bejárati ajtón át az előszobába jutunk. Jobbra van a (15 m2) konyha, melyből egy (5 m2) kamra, egy (14 m2) fürdőszoba , illetve egy (25 m2) szoba nyílik. A folyosóra visszalépve, a konyhával szemben van egy kis (10 m2) szoba, gipszkartonnal leválasztva a korábban tekintélyes méretű előszobából, illetve a bejárati ajtóval majdnem szemben, a folyosó végén, kissé balra találjuk a másik (25 m2-es) nagyszobát. Az ingatlan a főúthoz közel, mégis nyugodt helyen fekszik. A 22-es helyijáratú 200, míg a helyközijáratos autóbusz megálló 100 méterre található. Ezen kívül óvoda 400 méterre, általános iskola Ménfőcsanakon gyalogosan is 10 percre helyezkedik el. A ház egyik fele 1960-ban vályogból, míg a másik, udvar felé eső fele 1972-ben téglából épült. A bejárati ajtó műanyag, az összes többi nyílászáró fából készült. Az ablakokon egy kivételével redőnyök vannak felszerelve. A két nagyszoba hajópadlós, az előszoba műanyagpadlóval, illetve a többi helyiség járólappal van borítva. Helyiségekben gázkonvektorral van a fűtés megoldva, illetve az egyik nagyszobában rusztikus cserépkályha biztosítja télen a jó meleget. A cserepek három éve a csatornával együtt felújításra kerültek. A ház teljes egészében felújításra szorul. A házhoz kapcsolódik közvetlenül két kis tárolóhelyiség a szerszámok és egyék eszközök számára.Az ingatlanhoz tartozó kert mérete vidéki viszonylatban is tekintélyes, ezért a mai zöldség árakat tekintve akár az egész éves szükséglet is megtermelhető benne. Ha azonban az új tulajdonos parkosítani szeretné, ebben az esetben is csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek.

Eladó Lakás Győr19,800,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

A belváros egyik legjobb részén, egy három szintes háztömb első emeletén helyezkedik el ez a tekintélyes méretű, 87 m2-es téglalakás. A lépcsőházból nyíló függőfolyosón keresztül juthatunk el a lakás ajtajáig, ahonnan egy tágas (10m2) előszobába léphetünk. Rögtön jobbra nyílik a gyönyörű, cseresznye színű szekrénnyel, villanytűzhellyel, mosogatógéppel felszerelt (10m2)konyha. A konyhából jobbra nyílik egy kis szoba (7 m2), ami kiválóan alkalmas dolgozószobának, illetve balra egy praktikus kis kamrát találunk, amelyben bőven van hely a hűtőszekrénynek, illetve a polcrendszeren mindenféle élelmiszer tárolására van lehetőség. A folyosóra visszalépve, a bejárati ajtóval szemben helyezkedik el a nagyobb (29 m) szoba, amelynek berendezése - a téradta lehetőségek miatt – izgalmas kihívásnak ígérkezik az új tulajdonos számára. Ebből a szobából jobbra nyílik egy másik (17 m2) szoba, amelyhez egy két négyzetméteres erkély is tartozik. A szobához egy igazi „kincs" kapcsolódik, jobbra találjuk a (közel 6 m2) gardrób helyiséget, plafonig polcozva. A gardróbon át jutunk a fürdőbe, azonban ez a helyiség – célszerűségi okok miatt - a folyosóról is megközelíthető. A mellékhelyiség a fürdőszobából nyílik. Nyugodt, meghitt, történelmi hangulatot áraszt a környék és rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, melyben igazán jól érezheti magát az ember. A közelben több buszmegálló található, ahonnan helyi és helyközi járatos autóbuszokat is könnyen elérhetőek. Kellemes sétával elérhető a történelmi belváros, a Széchenyi tér, a Duna-part, de akár az Árkád bevásárló központ is. A két kisebb szoba hajópadlóval, míg a nagyszoba faparkettával van borítva, az összes többi helyiség járólapos. A nyílászárók műanyagok, a bejárati ajtó pedig kivételes biztonságtechnikai megoldással védi a lakást. Öt éve teljes körűen felújításra került a vízvezeték-hálózat, a csatornarendszer és a gázkazán segítségével működő fűtésrendszer is. Ezen kívül öt éven belül megerősítésre került a függőfolyosó, megtörtént az újraburkolása és szigetelése, az erkéllyel egyetemben. Felújításra került a tető és új csatornákkal látták el. A pincében a szennyvízvezeték cseréje megtörtént, a ház külső szigetelése a tervek szerint két éven belül kerül kivitelezésre. A lakáshoz tartozik egy hat m2-es külön tároló, illetve egy nagy méretű közös helyiség, a kerékpárok biztonságos elhelyezésére. A konyhaszekrény megegyezés tárgyát képezi.

Eladó Ház Budapest XX. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Contact: Andrea 0036205400658

Eladó Ház Győr12,500,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Közigazgatásilag Győrhöz tartozó Győrszentiván gyakorlatilag a város szerves részévé vált, mégis közkedvelt „menekülési útvonal" azok számára, akik nyomasztónak érzik a városi életet. Ami pedig még vonzóbbá teszi a környéket, hogy MEGFIZETHETŐ ÁRON LEHET IGAZI OTTHONT TALÁLNI, ÉS EZ A CSALÁDI HÁZ ÉPPEN ILYEN! A 100 m2-es családi házat 1400 m2-es telken találjuk, azt a tulajdonos szülei építették 1965-ben. A házba, a hátsó fedett teraszon át jutunk, és minden helyiség a folyosó rendszerű előszobából érhető el és a szobák egymásból is nyílnak, így szinte az egész ház „körbejárható". Rögtön jobbra van egy az udvar felé néző, illetve mellette még egy, az utcára néző (25 – 25 m2) nagyszoba. A második nagyszobából balra nyílik az étkező (16 m2), ami nappaliként is funkcionál, illetve ez helyiség a folyosóról is megközelíthető. Az étkezőből egy ajtón át lehet a kis (4 m2) főzőfülkébe lépni, ami persze igény szerint egy tágas térré – falbontással - össze is nyitható. A fürdőszoba, illemhellyel szintén a folyosóról nyílik és méretéből (mintegy 10 m2) adódóan számtalan lehetőséget nyújt a berendezést illetően. A fürdőszoba mellet –közvetlenül a bejárati ajtótól balra – található egy ( 9 m2) jelenleg kamraként használatos helyiség, amely némi átalakítással dolgozószoba, vagy esetleg gyerekszobaként is használható. Az ingatlan nagyon közel helyezkedik el a várostól, autóval 8, helyijáratos (30,31) autóbusszal 13 perc alatt mindössze eljutni Győrbe. Szinte minden infrastrukturális létesítmény megtalálható az utcában, 800 méteren belül óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, templom és élelmiszerbolt biztosítja az itt lakók kényelmét. A két nagy szoba fa, az étkező laminált parkettával, a többi helyiség jó minőségű járólappal van burkolva. Az étkező vitathatatlan középpontja a nagyméretű cserépkályha, ami nem csak hangulatos, hanem - szobák összenyithatósága miatt – a ház kellemes melegét is biztosítja. Emellett természetesen igény esetén a helyiségenként felszerelt konvektorral is megoldható a fűtés. A tetőcserepeket tíz éve cserélték, a korábbi fa ablakokat pedig műanyaggal váltották fel, így gyakorlatilag egy festést követően azonnal költözhetnek az új tulajdonosok. Az ingatlanhoz tartozó tágas udvar és kert korlátlan lehetőséget kínál egy „csupazöld-csupavirág" saját szabadidő park fantáziadús, kreatív kialakítására, illetve akik szívesen kertészkednek, akár a család számára bio-élelmiszereket is termeszthetnek. Amennyiben az új tulajdonos nem dönti el azonnal, hogy mit szeretne a tekintélyes méretű kerttel kezdeni,annak művelése rugalmasan megoldható.

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 17,999,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Tulajdonostól, lakatlan (= azonnal beköltözhető), Astoriával szemben 2009-ben tatarozott 6 emeletes, 3 liftes, belül részben felújított házban 3. emeleti, 87 m2-es, galériázható, csendes, belső parkra néző, egyedi mérőórás házközponti fűtéses, 4 külön bejáratú szobás – igényeseknek felújítandó – akár 2 ingatlanná osztható lakás mind a 4 égtáj felé nyíló ablakokkal, október végéig extra kedvezménnyel, sürgősen eladó. A havi 19.000 forintos közös költségből 3.000 a felújítási alapba kerül. 2 szobányi kolonial bútor és egyéb ingóság megegyezéssel. GPS É 47, 4952 K 19, 06; Tel.: +36/20/967-5824 (U.i.: közvetítők ellenőrizzék szerződéseiket, mielőtt felhívnak!)

Eladó Ikerház Dunakeszi 13,900,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Dunakeszin a Tóváros lakópark mellett, családi házas övezetben eladó egy nettó 53 nm-es egyszintes, összkomfortos, 1+ 2 fél szobás ikerházfél, 550 nm osztatlan közös tulajdonú telekrésszel, használati jogi megosztással (saját telekrész: 225 nm). 2010-ben felújított, a felújítás a következőket tartalmazza: a fürdőszoba, a szobák és a konyha újra burkolása, szaniterek cseréje. Tartozik hozzá egy 17 nm-es műhelynek, vagy garázsnak használható melléképület is. A kert rendezett. Azonnal költözhető.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XIX. kerület 11 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Kispest centrumában panel lakás eladó. KÖKI Terminál,vasút és a metró 12 perc sétával elérhető. Iskola, óvoda, piac, orvosi rendelő a közelben.

Eladó Lakás Budapest XII. kerület 18,800,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

UGYNOKOK/INGATLANOSOK kerem NE keressenek! (Ich spreche deutsch / I speak english) TULAJDONOSTÓL DIREKTBEN ELADÓ! Parkra és a Budai várra néző, erkélyes, saját tulajdonomat képező lakásomat eladom. A lakás világos,szép, jó állapotú, felújított. Kiváló közlekedés, a Déli pu és a Széll Kálmán tér (néhai Moszkva tér) is 5 perc séta, vagyis metró, villamos, busz minden karnyújtásnyira. Az utcai oldalra néz két szoba, melyek a legkorszerűbb háromrétegű műanyag nyílászáróval vannak ellátva - mely minimalizálja az utcazajt. A belmagasság 3,95m, az egyik szobában galériát épitettem tavaly, ugyanitt egy teljes falon végigérő egyedi beépített szekrényt is elhelyeztünk. A lakásnak egyszerre van elegáns és fiatalos megjelenése. 3 helyiség fél éve lett kifestetve/stukkózva, de a többi állapota is jó. A lakás alapterülete 62nm, erre jön rá a galéria és az erkély területe. A lakásnak egyébként további 6-8nm bővítési lehetősége is van. Rendszeresen karbantartott cirkó kazán biztosítja az alacsony rezsit. A nyílászárók újak, még a wc-ből és a fürdőből nyíló szellőzőajtók is. A bejárati ajtón kívül biztonsági rács ajtó is van - de erre amúgy nem volt szükség, mert az egész ház/környék biztonságos, a lakók figyelnek egymásra. A beépített szekrény tolóajtós, borovi fenyő. A komplett berendezett konyhát bent hagyom: korszerű tűzhely,ikeás bútorsor, szagelszívó, hűtőszekrény, egyéb dolgok az árban. A lakás tehermentes, gyorsan beköltözhető. Főleg hétvégente tudom megmutatni a lakást, mert sokat utazom a munkám miatt. Emiatt is kérem, hogy emailt írjanak, esetleg a megadott külföldi telefonszámot hívják. Gyorsan válaszolok kérdésekre. CSERE IS ÉRDEKEL - 75nm feletti I. illetve XII. kerületi lakásba beszámíttatnám értékegyeztetéssel.

Eladó Ikerház Gödöllő 22,500,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Gödöllő Természetvédelmi területének határában, zárt lakóparki ikerházi lakások eladók! A lakópark egy közel 8.5 hektáros, fokozottan védett, erdővel körülölelt területen található! A szerkezetkész ikerház egy 1001m2-es telekre épült, nagyon jó Déli tájolású fekvéssel. Hasznos alapterülete 151 nm. Az alsó szinten került kialakításra egy amerikai konyhás nappali, fürdő, kamra, és egy garázs. A tetőtérben kapott helyet a három hálószoba, két fürdőszoba. Az ár jelen készültségre vonatkozik, kulcsra készen is megvásárolható ebben az esetben az ár megállapodás tárgya. Iár:22.5MFt. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Nyaraló Pomáz 6,100,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

ÖSSZKÖZMŰVES ÉPÍTÉSI TELEK BELTERÜLET GÁZ FŰTÉS TÉLIESÍTETT HÁZ, PINCE ,10 NÉGYZETMÉTERES MELLÉKÉPÜLET,GYÜMÖLCSFÁK,ÖRÖKPANORÁMÁS IRÁNYÁR: 6100000

Eladó Lakás Gödöllő 17,500,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Gödöllő Természetvédelmi területének határában, zárt lakóparki társasházi lakás eladó! A lakópark egy közel 8.5 hektáros, fokozottan védett, erdővel körülölelt területen található! A lakás fszt-i, 76.5m2-es. Nappali, két hálószoba, fürdőszoba került kialakításra, burkolatok választhatóak megegyezés szerint. Iár:17.5MFt. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Kiadó Lakás Budapest VIII. kerület 115,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

BÉRLETI DÍJ: 400€ Budapesten a VIII. kerület központi részén a Palotanegyed csendes utcájában a Körút szomszédságában, kiadó egy második emeleti 2 szobás, idén felújított, szép lakás. Az egybenyíló szobák bútorozottak, az előszobából különnyíló konyha bútorozott, felszerelt és gépesített. A wc és a zuhanyzós fürdőszoba egy helyiségben van. A lakásban egy kis kamra is található. Felújított belső homlokzat és lépcsőház fogadja a hazajövő leendő bérlőket. Nagyon rendes és csendes a lakóközösség, hasonló bérlők jelentkezését várja a tulajdonos, legalább egy évi szerződésre. 2 havi kaució megfizetésével. A közös költséget a bérleti díj tartalmazza. Átlagos rezsi költség kb. 30.000 Ft. Kisállat sajnos nem hozható. Iroda céljára is használható, a tulajdonos számlaképes.

Eladó Lakás Gödöllő 23,000,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Gödöllő Természetvédelmi területének határában, zárt lakóparki tetőtéri lakás eladó! A lakópark egy közel 8.5 hektáros, fokozottan védett, erdővel körülölelt területen található! A 110m2-es tetőtéri lakás egy 2007-ben épült két lakásos házban található. Kialakításra került három parkettás hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba külön toalett helyiség. Déli fekvésű terasz, az alagsorban tároló és autó beálló található. Iár:23MFt! Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Telek Gödöllő 17,150,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Gödöllő Természetvédelmi területének határában, zárt lakóparki építési telek eladó! A lakópark egy közel 8.5 hektáros, fokozottan védett, erdővel körülölelt területen található! Az összközműves eladásra kínált telek 1560nm, 50m-es utcafronti szélességgel rendelkezik, 30%-a beépíthető. Iár: 17.15MFt. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Telek Gödöllő 9,650,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Gödöllő Természetvédelmi területének határában, zárt lakóparki építési telek eladó! A lakópark egy közel 8.5 hektáros, fokozottan védett, erdővel körülölelt területen található! Az összközműves eladásra kínált telek 804 nm, 20m-es utcafronti szélességgel rendelkezik, 30%-a beépíthető. Iár:9.65MFt! Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Kiadó Ipari terület Gödöllő 60,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Gödöllő központjához közeli részen a Rögesben, raktárhelyiség kiadó. Az egy légterű helyiség 80m2-es, konvektoros fűtéssel ellátott. A belmagasság 2.5m, irodahelyiség leválasztható belőle. Körbekerített zárt terület, parkolás az udvaron megoldott. Iár:60.000Ft/hó, két havi kaució szükséges. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Debrecen 10,000,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

458m2 telken épült ház eladó a Veres Péter utca szomszédságában. Téglaépítésű, gáz-vegyes fűtésű, hajópadlós, linóleumozott, összkomfortos épület, melléképülettel. Két szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba található a házban. A Ház felújítandó vagy lebontható. Csendes, nyugodt környéken található, aszfaltozott utcában. Gépkocsi parkolása az udvaron megoldott. Alkuképes áron, 10 000 000 forintért megvásárolható. Bővebb információ: 30/274-8523 email: fazekas_tibor@freemail.hu TakácsIngatlan

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XV. kerület 55,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

XV. kerület Nyírpalota úton jó állapotú, részben felújított, csendes lakás kiadó! A lakás 48 nm-es, III. emeleti, 2 szobás bútorozatlan, házközponti fűtésű. Közlekedés: 173E és 173-as busz Bérleti díj: 55000Ft+rezsi+kaució Érdeklődni: 06/70/565/7627 -es telefonszámon hétvégén is Ingatlanosok ne hívjanak!

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XX. kerület 50,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

XX. kerület Topánka utcában jó állapotú, csendes helyen lakás kiadó! A lakás 50 nm-es, IV. emeleti, 2 szobás részben bútorozott, részben gépesített (mosógép van). Bérleti díj: 50000Ft+rezsi+kaució Érdeklődni: 06/70/565/7627 -es telefonszámon hétvégén is Közvetítők ne hívjanak!

Kiadó Lakás Budapest XX. kerület 60,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

XX. kerület Pesterzsébet központjában a Baross utcában felújított, panorámás lakás (csúsztatott zsalus) kiadó! A lakás 64 nm-es, X. emeleti, 1+2 félszobás, bútorozatlan, légkondicionált, nagy erkélyes, távfűtéses. Bérleti díj: 60000Ft+rezsi+kaució Érdeklődni: 06/70/565/7627 -es telefonszámon hétvégén is Közvetítők ne hívjanak!

Kiadó Lakás Budapest XVIII. kerület 60,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

XVIII. kerület Nefelejcs utcában családi házas övezetben, 4 emeletes társasházban lakás kiadó! A lakás 63 nm-es, IV. emeleti panorámás kilátás, 2+1 félszobás (külön nyíló szobák) részben bútorozott, olcsó rezsijű, minden fogyasztás szerint mérhető. Parkolás zárt udvarban lehetséges. Bérleti díj: 60000Ft+rezsi+kaució Érdeklődni: 06/70/565/7627 -es telefonszámon hétvégén is Közvetítők kérem ne hívjanak!

Eladó Ház Kétegyháza 6,500,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Jó állapotban lévő családi ház eladó: 3 szoba, nappali, ebédlő, konyha, fürdő, toalett, kamra, kazánház (vegyes tüzelésű), melléképületek, kert, gondozott udvar. Közelében található: Pékség 70m, Bolt 100m, vasútpályaudvar 200m, buszpályaudvar 200m, Egészségügyi Centrum 300m, Horgásztó 15m.

Kiadó Lakás (Panel) Gödöllő 45,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

KIADÓ Gödöllő központjában, HÉV, busz- és vonatállomás közelében egy III. emeleti, 34 nm-es, 1 szobás panellakás. Bútorozott, hűtővel felszerelt, légkondicionált, távfűtéses, alacsony rezsivel. A lakás felújított, frissen festett, dohányozni, állatot tartani nem lehet. Kábeltévé, internet, vezetékes telefon igény szerint. 45.000.-Ft/hó + rezsi Kaució: 90.000.-Ft.

Kiadó Ipari terület Budapest XXI. kerület 762,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Csepel ipari területén több tevékenységre alkalmas raktár+irodák kiadó kedvezményes 300.-Ft/nm áron.

Eladó Ház Érd 15,000,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Érd Tusculánumi részén Könyves Kálmán utcában 60 m2-es családi ház 1655 m2-es telken, önálló épületben kialakított 30 m2-es szerelőaknás garázzsal, lakhatásra kialakított 45 m2-es melléképülettel, gazdasági épületekkel eladó. A telken további gépkocsi beállási lehetőség van, akár teherautóval is. A tulajdonos a csatornát a telekre beköttette, a házba való bevezetés tervei is készen vannak. Lke2 - kertvárosi lakóövezetbe tartozik, oldalhatáros beépítéssel a telek 30 %-a beépíthető. A telek nagysága miatt \"többfunkciós\"; a kert a bejárati részen füvesített, gyönyörű árnyat adó ősfenyőkkel. Beljebb gyümölcsfákat találunk, konyhakerttel, míg a hátsó rész az engedett mértékig akár állattartásra is használható. Érdeklődni: 70/777-5159 számon vagy emailen keresztül ingatlan@marcsi.eu . Tekintse meg honlapunkat a www.marcsi.eu Kód.: 10879100 Ingatlan megtekintés előzetes telefonos egyeztetés alapján a hét bármely napján.

Eladó Ház Cserszegtomaj 39,500,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Keszthely és Hévíz gyógyfürdőhöz közel, CSERSZEGTOMAJON, nagyon szép környezetben, balatoni rálátással eladó egy 2006-ban, német igényességgel megépített 100 nm alapterületű, 1 + 2 félszobás, nappalis hőszigetelt téglából épített családi ház. Az épület mögött található egy 29 nm alapterületű fedett szín és szerszámtároló. A gyönyörűen parkosított és kúttal is rendelkező telek nagysága 714 nm. Az ingatlan irányára: 39,5 MFt Érdeklődni: +36-20/377-3990; e-mail: ferenc.sagi@cdci.hu; Skype/ferenc059. Hivatkozási szám: 00156

Eladó Ház Kiskorpád 15,500,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Kaposártól 15 km-re 61-es főút mellett emeletes családi ház több műhellyel áron alul sürgősen eladó. Két generációnak is alkalmas. Irányár 15,5 M Ft 06/30/916-7008

Eladó Ház Kiskorpád 15,000,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Kaposártól 15 km-re 61-es főút mellett emeletes családi ház több műhellyel áron alul sürgősen eladó. Két generációnak is alkalmas. Irányár 15,5 M Ft 06/30/916-7008

Eladó Új építésű lakás Budapest XIV. kerület 19,900,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Magánszemélytől 54 nm-es, 1,5 szobás, padlófűtésű, új lakás eladó Zuglóban a Laky Adolf utcában. A lakás tégla építésű, konyhabútorral felszerelt, jó beosztású, világos, 3.emeleti, Gk.beálló és erkély kapcsolódik hozzá. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés gáz cirkó. A társasház 3 szintes, 9 lakásos, csendes, jól megközelíthető helyen, a Hungária körúttól 5 perc sétányira található, 7es, 173as busz 2 perc. ár: 17,4 M Ingatlanközvetítők! Kérem, Kíméljenek! +36-30-388-1816 kriszta.tibor@gmail.com

Eladó Lakás (Panel) Dunaújváros 7,200,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

A béke városrészben a Hajnal utcában, Dunára néző 10.emeleti 72 nm-es zárt folyosós,klímás lakás,amely 2008-ban volt felújjítva sürgősen áron alul eladó.A ház a panelprogram keretében szigetelt,nyílászárók kicserélve,napos,.világos fekvésű..Minden oldalról fűtött,így alacsony a fűtés költsége.A konyhabútor egyedi.A lakáshoz tartozik egy tároló helyiség,amely a lift mögött található.Az iskola.óvoda,orvosi rendelő 5 percre,az Interspar 10 percre..Buszmegálló a ház előtt,vasút 10 perc gyalogosan. További kérdésekre szívesen válaszolok.

Eladó Ház Sarud 19,000,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Tiszatónál Sarudon Full extrás Parasztház eladó

Eladó Lakás (Panel) Budapest IV. kerület 11,500,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Újpest központhoz közel eladó egy első emeleti, keleti fekvésű, teljesen felújított 71 m2-es panel lakás. A szépen kifestett szobák mind külön bejáratúak, és a középen elhelyezkedő étkezőből nyílnak. A légkondícionálóval ellátott nappali parkettázott, és innen nyílik egy erkély. Az étkező, a konyha és a folyosó járólapos. A konyhában egyedi, modern konyhabútor lett beépítve, míg a sarokkádas fürdőszoba, és a külön wc igényesen fel lett újítva. Közelben iskola, óvoda.

Eladó Ház Csitár 6,450,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

Eladó vagy cserélhető.Tehermentes,3 szobás,összkomfortos teraszos,körpanorámás - tégla építésű családi ház.Pincével,melléképületekkel,ásott kúttal 671 nm-es telken.Hétvégi háznak,nyaralónak a pihenni vágyóknak megfelel.Bolt,orvos,ovoda 2 percre.Cserébe elsősorban Balassagyarmati ingatlan érdekel.Nagycsaládosoknak is megfelelő otthon.

Eladó Lakás (Panel) Százhalombatta 6,200,000 Ft

Posted: 26 Sep 2012 03:46 PM PDT

SZÁZHALOMBATTÁN A JÓKAI KÖZBEN NÉGY EMELETES PANELHÁZ GARZON LAKÁSA OLCSÓN ELADÓ!