2012. augusztus 2., csütörtök

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Békéscsaba 29 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Békéscsabán a Keleti Kertekben egyedi tervezésűgerendaház eladó! 4 szoba+nappali+étkező+2WC 2 állásos garázs 42m2 30m2 fedett terasz nagy udvarral. Fűtés-kandalló-padlófűtés-radiátor Irányár: 28,5 millió

Eladó Ház Maglód 12,900,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

www.elerhetoingatlanok.hu Maglódon, 12.900.000,-Ft-os, 70 m2-es, 3 szobás 1110 m2-es telken masszív alapú vályog- és Ytong téglából épült családi ház eladó. Az utóbbi időben egyre inkább divattá válik a vályogból épült házak építése. Közismert, hogy az 50-70 cm vastagságú falnak a hőszigetelése kiváló, ezért nyáron hűvös, télen tartja a meleget. Az eladásra kínált háznak falazata 65 cm vastag vert vályogból készült, jó alapokra épült, száraz, jó levegőjű, éppen felújítás alatt áll. A tetőszerkezet teljes mértékben felújított. Legtöbb nyílászáró, és egyes helyiségekben a burkolatok cseréje megtörtént. A belső helyiségek különleges hangulatát meghatározza a mennyezeti tartógerendák látványa. A szobák parkettásak (egyik laminált (16 m2, kettő hagyományos parkettás: 20 és 12 m2-esek). A két egymásba nyíló szoba elválasztó fala közé cserépkályha lett beépítve, ami mindkét szobát befűti alternatív fűtésként. A ház teljes fűtését és meleg vízellátását kombi gázcirkó biztosítja. Vezetékes vízellátás van, a szennyvíz emésztőbe kerül. Ipari áram 380 V – 3x20 A. A ház kis alapterülete ellenére mégis tágas, világos helyiségekkel rendelkezik, a nap körbe süti, és a téli fűtésszezonban a jó szigetelésű falaknak köszönhetően a rezsiköltség rendkívül kedvező kihatású. Hely/Környék: A ház főút mellett helyezkedik el előkerttel. Pár perces gyaloglással helyi, ill. távolsági buszmegállótól lehet eljutni Maglód központjába, vagy a fővárosba. A helyi buszjárat a nagybevásárló központhoz szállítja a lakosokat. (Auchan, Bauhaus, stb.) Kondíciók: Az 1110 m2-es telken hatalmas méretű fehér eperfa áll, ami kert látványát meghatározza. Ezen kívül a kertben diófák, mandulafák, alma és egyéb gyümölcsfák is vannak. A telek emelkedő szintű, ami a kertnek egy jellegzetes adottságot biztosít. Az udvaron felújítandó kerekes kút is található, valamint kb. 10 m2-es borospince van. Egyéb: Az ingatlant kb. 3,5 millió jelzáloghitel terheli, ami vételi szándékot nem befolyásolja. Az ár irányár. A bútorok a házban maradnak.

Eladó Ház Gyomaendrőd 7,800,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Eladó Ház Mány 9,500,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Családi okok miatt eladó Mány belterületén egy 71 m2-es teljesen felújított 1950-ben épült családi ház. A külső, belső vakolás új, kívülről meg színezésre vár, az új gazdája ízlésének megfelelően. Az elektromos vezetékek, aljzatbeton, burkolat, a nyílászárók, vízcsövek mind cserélve lettek. Az étkezőben, konyhában, fürdő- és előszobában járólap, a szobákban szőnyegpadló van. A házban kettős vízrendszer került kialakításra. A kútvíz bevezetésre került, egy csap elmozdításával változtatható honnan folyjék a víz. Kettős TV szolgáltató, és kettős fűtési lehetőség is van. A fűtésről gázkonvektor, vagy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik tetszés szerint. A konyhában beépített konyhabútor, mely az ingatlan árában benne van. A telken van egy 37 m2-es új építésű garázs szerelőaknával, egy 11 m2-es új nyári konyha ami még burkolásra, illetve színezésre vár. A villany a melléképületekbe – még a tyúkólban is – bevezetésre került. Hely /környék Mány - kis falu a Vértes és a Gerecse között, Fejér megye északkeleti részén, a Zsámbéki-medencében. Zsámbék 5 km, Bicske 5 km, Budapest 37 km volánbusszal vagy autóval. A horgászat és lovaglás kedvelőinek apró központja, mányi horgásztó, és lovaglási lehetőségek várják az itt lakókat, illetve az idelátogatókat. Saját iskolája, óvodája, orvosi rendelője, gyógyszertára, postája, takarékszövetkezete van. Kondíciók: A ház csendes utcában, nyugodt környezetben, nagyon jó szomszédokkal körülvéve található. Aktív idősebb házaspárnak, vagy dolgozó fiataloknak ideális. Egyéb: A ház azonnal beköltözhető. Amennyiben tetszik Önnek ez az ingatlan, de esetleg hitelre van szüksége a megvásárlásához, kérem vegye igénybe önerő-kalkulátorunkat, ahol megtudhatja milyen kondíciókkal tudja megvásárolni.

Eladó Lakás Miskolc 8,500,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Miskolc-Bulgárföldön eladó 52 m2-es, 2 szobás, gázfűtéses, 1. emeleti, felújított tégla lakás. Belső térelosztása: a bejárati ajtón belépve, jobbra van a konyha szép új bútorokkal, új gáztűzhellyel, új gázkonvektorral, beépített tároló szekrénnyel, új csempékkel. Ezt követően a spájz található, majd a fürdő-wc. A bejárati ajtóval szemben található a nagyobbik szoba, melyen erkély van, s ebből nyílik a kisebbik szoba. A lakás minden nyílászárója hőszigetelt, műanyag – az erkélyajtó is. A bejárati ajtó párnázott, bőr borítású, hevederzárral felszerelt. Tisztasági festés után a lakás beköltözhető, a benne lévő bútorok - igény esetén – megegyezés tárgyát képezik. A lakáshoz külön pincehelyiség tartozik. Parkolásra a ház előtt van lehetőség.

Kiadó Lakás Budapest XIII. kerület 45,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

KITŰNŐ AJÁNLAT: ÚJLIPÓTVÁROS SZÍVÉBEN (Pannónia-Victor Hugo sarok) egyszobás téglalakás kedvező áron kiadó, akár azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év). 32 m2-es, részben bútorozott: a legszükségesebbek (pl. hűtő, asztal székekkel, szekrények) megvannak - kivéve ágy ás mosógép -, de némi saját bútor számára is jut hely), jó állapotú. Adottságai kitűnőek: a szoba tágas, a fürdőszobában kád van, valamint bőven elfér a mosógép, a kis konyhában gáztűzhely sütővel. Világos, utcai fekvésű kis lakás, rendezett, kulturált lakóközösségű, liftes téglaház 1. emeletén. Központi elhelyezkedésénél, beosztásánál fogva ideális lakás lehet a belvárosban dolgozóknak, fiataloknak, akik számára fontos a jó megközelíthetőség Jellegzetesen újlipótvárosi hangulat, kiváló közlekedés és infrastruktúra: Körút, Nyugati, Westend, Szent István park egyaránt pár lépésre van. Gyermek nem akadály, esetleg kisállattal is költözhető. Rezsije reális: közös költség korlátlan vízfogyasztással 9.500 forint, a fűtés havi átlagban 9.000 forint, a villany és a gáz mérhető. Bérleti díj: 45.000 (kéthavi kaució szükséges). Érdeklődni hétvégén is (elsősorban telefonon, nem email-ben!): 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Vendéglátó Abaliget 36,500,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Elado Szekelyudvarhelytol 25 km-re Madarasi Hargitan, Ivoban, telekkonyvi hivatallal egy 5 szobas es 5 furdoszobas panzio etteremmel. Epult 2009-ben, 250 m2-es + telek 3600 m2-es. A panzio ut menten van elhelyezkedve, gyonyoru fenyvesekkel korulveve, a kertet pedig a Kukullo folyo hatarolja el.E-mail cim: adi_is_unique@yahoo.com

Eladó Vendéglátó Békés 36,500,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Elado Szekelyudvarhelytol 25 km-re Madarasi Hargitan, Ivoban, telekkonyvi hivatallal egy 5 szobas es 5 furdoszobas panzio etteremmel. Epult 2009-ben, 250 m2-es + telek 3600 m2-es. A panzio ut menten van elhelyezkedve, gyonyoru fenyvesekkel korulveve, a kertet pedig a Kukullo folyo hatarolja el. E-mail cim: adi_is_unique@yahoo.com

Eladó Ház Gyál 22,000,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Gyálon, 22 millió Ft-ért 100 m2-es, 3 szobás, 902 m2-es telken családi ház eladó www.elerhetoingatlanok.hu 902 m2-es telken található ez a szinte minden igényt kielégítő, 3 szobás családi ház. Ez az a ház, amin nincs mit csinálni, mert úgy kívül, mint belül kifogástalan és esztétikus állapotú. Kívülről 10 cm-es dryvit szigetelésű téglaház, betonfödémes, ami a padlás felöli részen 20 cm-es üveggyapot-szigetelést kapott. A nyílászárók úgy az ablakok, mint az ajtók, hő- és hangszigeteltek. A háznak „C" jelű Hőenergetikai Minőségtanusítvánnyal rendelkezik. Ennek köszönhető, hogy a fűtésszezonban a rezsiköltség viszonylag alacsony. A ház következő extrákkal rendelkezik: klíma berendezés, riasztó, fűthető szerelőaknás garázs, kerámialapos tűzhely, mosogatógép és igényesen kialakított beépített bútorok – s mindezek a leendő tulajdonos kényelmét és összkomfort érzetét biztosíthatják. Épületen belül pince és padlás feljárattal rendelkezik a ház. Ipari áram van: 380 V, 3 x 16 A. A vízellátást vezetékes- és fúrt kút, az elvezetendő vizet a bekötött csatornarendszer biztosítja. Az udvar bejárati, valamint a ház melletti része díszburkolattal rendelkezik, egy 12 m2-es villannyal és vezetékes gázzal ellátott nyári konyhának használt helyiség áll, alatta pince is van. Az új tulajdonos ezt a helyiséget bármilyen más célra is felhasználhatja: pl. hobbi, barkács, stb. A gyümölcsös és parkosított kerten kívül találhatóak (termő cseresznye, alma, körte, barack) és rendezett küllemű gazdasági épület is van. Hely/Környék: A gyáli háztól a kék busz megállója két perces séta. Ez a buszjárat kb. 20' alatt ér a kispesti Metró megállóhoz. A házat körbe süti a nap. Kondíciók: A ház utcafronti hossza 27 méter, ami azt is jelentheti, hogy a telek hátsó része eladhatóvá válik egy szorgalmi út kiépítésével, - így egy nyeles telek alakítható ki, amire lakóház építhető. Gyálon ez egy igen megszokott építkezési megoldás. Egy nyeles telek ára – helytől függően, - általában 8 és 12 millió forint között van, s ezzel a megosztással mindkét ház 450 m2-es telekrésszel rendelkezhetne. Ha a vevőnek nincs igénye nagy telekre, akkor ezt az összeget a vételárból, ha levonja, akkor rendkívül jutányos áron juthat egy luxus ingatlanhoz. Egyéb: Az ár irányár. Értékegyeztetéssel az eladó beszámítana kb. 15-16 millió forint értékű kis kertrészes, 1,5 vagy 2 szobás ingatlant, ami lehet ikerház, sorház középső lakrésze, - emeletes kizárva. Dunaharaszti, Szigetszentmiklós és Dunaharasztihoz közeli települések jöhetnek szóba.

Eladó Ház Nagyréde 11,500,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Ha valóban ragaszkodik a minőséghez, és a csendes kulturált környezethez, akkor megtalálta az igazit! Nagyrédén zöldövezetben eladó egy három szobás, amerikai konyhás, összkomfortos családi ház. A hőszigetelt fa nyílászárók biztosítják az alacsony rezsiköltséget, a remek elrendezés a kényelmet. Nemcsak műszakilag van nagyon jó állapotban, hanem esztétikailag is minden igényt kielégít. A főbejáraton belépve egy boltív alatt az előszobába érkezünk. Innen balra nyílik egy tágas, világos szoba, melybe két ablakon áramlik be a napfény, egyik az utcára, a másik a bejáratra néz. Az utcai szoba mellett találjuk a fürdőszobát fürdőkáddal és tusolóval. A meleg vizet villanybojler állítja elő. A fürdőszobával szemben van a mellékhelyiség. Az előszobából ismét egy boltíven keresztül lépünk a nagy, hangulatos, világos nappaliba. A nyílászárók hőszigeteltek, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak. A téli hidegben a meleget tetszés szerint gázkonvektor, vagy fával és szénnel egyaránt fűthető kandalló biztosítja. A nappaliból továbbhaladva a beépített konyhaszekrénnyel felszerelt amerikai konyhás ebédlőbe érünk, mely lehetővé teszi a meghitt közös étkezéseket és nagy családi, baráti beszélgetéseket. A konyhához nagy kamra is tartozik, ahol kényelmesen tárolható a sütés-főzéshez szükséges minden alapanyag. Az ebédlőből nyílik a hálószoba, mely egy jól végzett nap után biztosítja lakóinak a nyugodt pihenést. Az előszoba, fürdő és a mellékhelyiség burkolata padlólap, két szoba PVC padlóval, illetve padlószőnyeggel burkolt, a nappali burkolata pedig laminált padló. A központ közelében, zöldövezetben található. Mindenhez közel, mégis csendes, nyugodt környezetben, amely ideális a pihenéshez. Játszótér a gyerekeknek, park a sétához, néhány lépéssel elérhető. Tíz perc sétával a központba jutunk, ahol az iskola, polgármesteri hivatal, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt található. Az autóbusz-megálló 2 percnyire van. A ház mögött található a garázs és egy barkácsolásra, szerszámok, gépek tárolására alkalmas melléképület. Ez után kezdődik a kert, ahonnan csodás kilátás nyílik az alatta húzódó völgyre, és sok öröme telhet benne a család ellátásához szükséges zöldség, gyümölcs termesztésével, kertészkedéssel.

Eladó Ház Velence 39,000,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Velencén családi ház eladó / cserélhető Ingatlan: Tóhoz, termál és wellnessfürdőhöz, vasútállomáshoz közel. A városban angol-magyar kéttannyelvű általános iskola működik. Telek: 1400 m2 sok gyümölcsfával, sütő-főző hellyel. Ház: 130 m2 szinteltolásos, 1 szoba (nappali) + 3 félszoba. Előszoba, étkezőkonyha, kamra, fürdőszoba wc-vel + 1 külön wc. 1 férőhelyes garázs, kicsi pince és kazánház. Fűtés és melegvíz: kombi gázkazán (cirkó). Összközmű (villany, víz, gáz, csatorna), telefon, internet. Tető és fűtés 5 éve felújítva. Irányár: 39 M. Ft. Csere esetén kisebb budai öröklakást és ráfizetést kérek. Érdeklődni a tulajdonostól lehet a 06-30/749-4620-as telefonszámon.

Eladó Iroda Budapest II. kerület 29,000,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Bp. II.ker. Retek utcában A Mamut bevásárlóközpont közelében, újszerű társasházban 125 m2-es, kitűnő állapotú iroda-raktár részére kialakított, utcai bejáratú, összkomfortos, alagsori helyiség tulajdonjoga eladó. Eladási ár: 29 MFt + ÁFA

Eladó Üzlethelység Budapest XIII. kerület 11,800,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Bp. XIII. Lehel piac mellett A forgalmas Váci út mellékutcájában, két bejáratú, felújított, 36 m2-es, utcai portálos üzlethelyiség tulajdonjoga eladó. Eladási ár: 11,8 MFt + ÁFA

Eladó Ház Budaörs 105,000,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Budaörsön a XI. ker. közelében, főúton eladó egy akár 2 generációt is kiszolgáló családi ház (800 nm-es telek). A telken két ház van, mely egy ajtóval egybenyitható, de teljesen két külön házként is használható. Az egyik egy emeletes, a földszinten: nappali, amerikai-konyhás étkező, fürdő kamra; az emeleten 3 szoba és egy fürdő. A másik ház földszintes, konyha, fürdő, 2 kamra és 3 szoba, ez a ház fatüzelésű kazánnal is fűthető. Az utcáról önálló bejárattal, teljesen elkülönített – jelenleg is működő – üzlet van. Az udvarban akár 4 autó számára van lehetőség garázsban parkolni. Az egyik garázsban van ipari áram (3 fázisú) és autószerelő akna. Továbbá van egy melléképület is. Az ingatlan közel van iskolához, óvodához, bevásárlóközpontokhoz. Elhelyezkedése kitűnő, mert parkolásra bőven van lehetőség, és a figyelmet nem veszi el sem körfogalom, sem lámpa. Tömegközlekedés nagyon jó. A kertben kiépített öntözőrendszer van. AZ ÁR IRÁNYÁR, BUDAÖRSI KERTES HÁZAT BESZÁMÍTOK!!! Érd: 06-30/297-12-01

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XV. kerület 27,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Két egyetemista lány keres lakótársat egy felújított és teljesen berendezett XV. kerületi, 5. emeleten lévő lakásba. Az összköltség 27000 Ft, ami magában foglalja a közüzemi díjakat és a WiFi használatot is!

Eladó Ház Diósd 22,500,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Honlapunkon videóval! Gyémánt Ingatlaniroda ajánlata! Diósd eladó családi ház. Eladó Diósd központi részén aszfaltos utcában egy 400 nm-es telken található DNY-i tájolású, világos, barátságos, modernizált(nobo fűtőpanelek!), felújított, 80 nm-es régi építésű parasztház. A ház tökéletes azoknak, akik egy modern otthont szeretnének(legmodernebb fűtés technológia nobo fűtés panel segítségével, thermo nyílászárók, dryvit, új burkolatok), de a régi korok hangulatát is szeretik (az épület ugyanis sóskúti kőből épült). 2009-ben teljesen felújították, a nyílászárók műanyag szerkezetűek lettek, a falakra 5 cm-es dryvit szigetelés került. A fűtésrendszert 2011 őszén modernizálták, új kombi cirkó készüléket helyeztek üzembe, átcsövezték az összes helyiséget, és mindenhova új lapradiátorok kerültek. Fűtése cirkós radiátoros hőleadással illetve nobo fűtéspanel történik( ez leegyszerűsítve egy speciális anyagú hőleadó, mely az érzékeny termosztátja segítségével amint eléri a helyiségben a kívánt hőmérsékletet, rövid időközönként kapcsol csak be és csak annyi időre, amennyit mindenképpen kell, ezáltal optimális a hőleadása, viszont csekély a fogyasztása. Továbbá két állásos kapcsolójával egy hőmérsékletet be lehet állítani arra az időre, amíg nem tartózkodnak a lakók otthon(vagy pl éjszakára) és egy másikat akkorra, amikor otthon vannak). A nappaliban található norvég típusú öntöttvas kandalló is üzemképes, a hűvösebb őszi napokon a fűtést erről is meg lehet oldani, jelentősen csökkentve a gázszámlát és ráadásul még roppant hangulatos is. Felosztása: amerikai konyhás nappali(12nm + 20 nm), kamra, 2 szoba( 11,25 nm, 11,25 nm), zuhanyzós-kádas fürdő +wc( 6 nm), közlekedő (7,5 nm). A telek végében található még egy 40-45 nm-es melléképület, ami ugyancsak teljes körűen fel lett újítva, közművesítve lett. Jelenleg irodaként üzemel, de akár lakóépületként is használható. Jelenlegi felosztása szoba, wc, fürdőszoba. Parkolás 1 autó részére garázsban, 1 autónak fedett udvari beállóban. Központi elhelyezkedése miatt minden pár perc sétával megközelíthető, interspar, óvoda, iskola, tömegközlekedés(kék busz Campona felé, Etele térre). I.ár: 22,5 M Ft Érdeklődni: 06 20 995 1200 http://www.gyemantingatlan.hu

Kiadó Lakás Budapest IX. kerület 80,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Kiadó az Üllői úton, közel a Kálvin térhez egy második emeleti (lift nincs) 50 nm-es két külön nyíló szobás, berendezett lakás. A lakás belső lépcsőházban található, ezért csendes! Az egyik szoba galériázott, így azt lehet nappali + hálónak is használni! A fűtés gáz cikó, vízórával felszerelt. A közös költség 7 e Ft, ami a szemétszállítást foglalja magába. Bérleti díj 80 e Ft! Kéthavi kaució szükséges! Érdeklődni a 06706392320 számon lehet!

Eladó Ház Etyek 32,000,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Ha Ön borászkodni szeretne, vagy úgy döntenek, hogy bekapcsolódnak a falusi vendéglátásba ezt meg kell néznie! Etyeken a fesztivál utcájában a Debreceni és Rókusfalvi pincesoron a Sonkamester szomszédságában eladó egy 3600 m2-es csodálatos panorámával rendelkező ingatlan. A telken művelt szőlőültetvény, mely 8-10 hektoliter saját bort ad. A szőlőn kívül gyümölcsös és konyhakert termése látja el tulajdonosát egész évre bő terméssel. A gyermekek szórakozásáról nagy füves terület gondoskodik, mely lehetőséget nyújt játszótér kialakítására. A felnőtteket 4x3,5 m-es, csempével kirakott, üveggel fedett medence, szalonnasütő, grillező hely várja. A telken iható, bő vízhozamú fúrt kút van. Kiépített emésztőrendszer, 2 db illemhelyiség. Az ingatlanon két ház van. Egy 33 m2-es 1 szobás, zuhanyfülkés, melyben még konyha található. Ez a ház 1985-ben épült. Tágas verandáján jól esik a munka után megpihenni. A másik házba a gyönyörű faragott tölgyfa ajtón jutunk be. Dupla ablakai is faragott díszítésűek. A ház 124 m2-en, három szobával, fürdőszobával, konyhával várja új tulajdonosát. A felső szint világosságáról is 2 db nagy ablak és erkélyajtó gondoskodik. Ez a ház még befejezés alatt áll, új tulajdonosának lehetőséget adva arra, hogy saját ízlése szerint alakíthassa. Az ingatlan kiválóan alkalmas falusi turizmusra, borozónak, borkóstoltatásra, de akár egy kis étterem is kialakítható benne. A házhoz egy régi, nemes penésszel bevont borospince, és egy 30 m2-es tároló helyiség is tartozik. Kábel tv-vel, internettel, vezetékes telefonnal rendelkezik. Hely/ Környék Az etyeki már 10 éve a legszínvonalasabb a borfesztiválok között. A régi és új pincék változatossága különlegessé teszi. Budapesttől 26 km-re a Zsámbéki medence szélén fekszik. A több mint 800 hektáron termelt szóló egy része a budafoki Törley pezsgő alapanyagát adja. A borozókon kívül még különlegessége, hogy Etyekwood – Andrew G Vajna producer és Demján Sándor nagyvállalkozó közreműködésével itt építették fel a Korda Filmstúdiókat. Helytörténeti gyűjtemény, Körpince sor és hagyományos építészeti elemeket őrző utcaképek várják az idelátogatókat. Etyeket számos művész választotta otthonául. 15 éve fedezte fel Rókusfalvy, megalapította pincészetét, a Debreczeni borászat is itt bérel pincét, borozót, és itt építi Demján Sándor is a paplakozóját.. Magyarország legjobb sonkamestere itt fogadja vendégeit E terület most az Ön részére is nyitva áll! Kondíciók Az ingatlanról csodálatos a kilátás a zsámbéki medence egészére. Az utcája a „fesztivál utca" a legfelkapottabb a fesztiválok idején, ugyanakkor csendes, nyugodt környezetet biztosít. Egyéb Az ingatlan tehermentes. Ne hagyja ki, nézze meg, beleszeret! Budapesti garzont megegyezésessel beszámítok.

Eladó Ház Sukoró 27,500,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Velence tavi panorámás önellátó háromszobás amerikai nyitott konyhás, három teraszos,szuterén 30nm. medencés bírtok , gyógyvizű fürdők közelében, magánúttal, jó levegő, erdő közeli,csendes helyen. Intelligens környék (Dr. Bíró, élsportoló,egyetemi tanár,) térfigyelő kamera, város közelsége (5perc) Jó közlekedés akár gyalogosan is, nagyon jó ellátottság, postás, internet, villany, parabola, telefon,hótakarítás, orvos, óvoda, iskola, stb. A Velencei tó kb. 900-1000m.-re biciklivel kb. 5-7percre, Autópálya 3perc, Fehérvár 8perc, Sukoró 2perc! A ház a legmodernebb anyagokkal lett felépítve és szigetelt, így a rezsi megdöbbentően alacsony, csak egy lényegeset ragadnák ki, fűtés a 250nm.-re évi 90-120ez.!500mázsa fa a területen!? 5-6 évre nincsen fűtésköltség!? Szuterén 90nm, szint 90nm. manzárd 65-70nm. Nagy ebédlő jellemzi a ház szintjét ami egybe nyílik a konyhával és az előtérrel, minden szinten egy fürdő, szúnyoghálózott terasz az esti kiülések zavartalansága érdekében. A terület vállalkozásra alkalmas, virágtermesztés, kemping stb. és bővíthető az árban egy 1400nm.-s plusz bekerített terület is benne foglaltatik, vagy levonjuk az eredeti árából a telek árát ha nincsen rá szükség?! Állattartás, kedvencek tartása lovaglás lehetséges és adottak a feltételek! Ha elege lett a nyüzsiből, vagy kell néha egy kis nyugalom!? Vagy idős korára elege volna a sok vegyszeres gyümölcsből/ételekből....................? Termő gyümölcsfák, cseresznye, körte, barack, szilva, őszibarack, meggy,stb. További információ: 30-90-77-962

Csere Lakás Budapest XIV. kerület 6,000,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

XIV.kerületi,Ilka u.-i/ lakásomat elcserélném az Örs Vezér Térhez közel eső/akár magas rezsijü/ lakásra,családi okok miatt. Rezsiköltségek:gáz: 10000,-ft villany: 5000,-Ft közös költség: 8000,-ft Tehermentes öröklakás adatai:23nm,szoba,konyha,előszoba,fürdőszoba, III.emelet./lift nincs. Érdeklődést E-mail cimre kérek:duduk.gizella@gmail.com

Csere Lakás Budapest XIV. kerület 6,000,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

XIV.kerületi,Ilka u.-i/ lakásomat elcserélném az Örs Vezér Térhez közel eső/akár magas rezsijü/ lakásra,családi okok miatt. Rezsiköltségek:gáz: 10000,-ft villany: 5000,-Ft közös költség: 8000,-ft Tehermentes öröklakás adatai:23nm,szoba,konyha,előszoba,fürdőszoba, III.emelet./lift nincs. Érdeklődést E-mail cimre kérek:duduk.gizella@gmail.com

Csere Lakás Budapest XIV. kerület 6,000,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

XIV.kerületi,Ilka u.-i/ lakásomat elcserélném az Örs Vezér Térhez közel eső/akár magas rezsijü/ lakásra,családi okok miatt. Rezsiköltségek:gáz: 10000,-ft villany: 5000,-Ft közös költség: 8000,-ft Tehermentes öröklakás adatai:23nm,szoba,konyha,előszoba,fürdőszoba, III.emelet./lift nincs. Érdeklődést E-mail cimre kérek:duduk.gizella@gmail.com

Eladó Ház Budapest XXI. kerület 19,400,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Budapest XXI. kerületben, a Bajcsy - Zsilinszky utcában, eladó egy 576nm-es telken álló, 94nm-es , napfényes, 3 szobás, 2 fürdőszobás, előkerttel is rendelkező családi ház, melléképületekkel, kocsibeállási lehetőséggel. Az ingatlan 2 lakásra (egy 2 szobásra és egy 1 szobásra) van osztva, de a két lakrész újra egyesíthető.A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos burkolatú. A nagyobbik lakásban a szobákon kívül egy gardróbszoba, előszoba, fürdőszoba, wc, és egy konyha van. A kisebbik lakás egy szobából, fürdőszoba+wc-ből, és egy nagy méretű konyhából áll. A ház gázfűtésű. A szobák utcai nyílászárói (ablakok) cserélve vannak. A telken a ház mellett több melléképület is található: 2 db műhely, egy tárolóépület, mely alápincézett. Az épületek tetején napkollektorok és napelemek vannak, amelyek jelentősen csökkentik a rezsiköltségeket. A kertben egy kerti pavilon is található. Aki medencét szeretne kialakítani, erre is van hely és lehetőség. A ház tetőtere beépíthető. A ház a központtól hamar megközelíthető, néhány percre található orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, és a Csepeli Piac is, számtalan vásárlási lehetőséggel. A ház tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Ajánlom vállalkozásra, illetve családosoknak, összeköltözőknek is.

Eladó Lakás Budapest XX. kerület 7,900,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Pestszenterzsébet központjához közel, rendkívül jól megközelíthető, csendes helyen, parkra néző, harmadik emeleti, 51 nm-es, külön bejáratú másfél szoba + étkezős, napsütötte lakás eladó. A ház 45 éves, téglaépítésű, lift nélküli. A lakás igény szerint kissé felújítandó. Fűtése egyedi, gázkonvektor van mindhárom lakóhelyiségben. A bejárati ajtón belépve jobbra a konyhát, vele szemben a kamrát találjuk. Továbbhaladva a jobb oldalon találunk egy félszobát, vele szemben a fürdőt illemhellyel, a bejárati ajtóval szemben pedig a franciaerkélyes nappalit. Az étkező a konyhából nyílik. A lakás mérőórákkal felszerelt, csekély rezsije miatt könnyen fenntartható. Az épületet a Csili Művelődési Ház vonzáskörzetében találjuk, rendkívül jól ellátott, kitűnő közlekedésű helyen. A ház szép tiszta, jó a lakóközösség. A környéken a postától a bankokon át az önkormányzatig, mindent megtalálunk. Számtalan szolgáltató és üzlet áll rendelkezésünkre. Gépkocsinkkal közvetlenül a ház elé állhatunk, rálátunk az autóra. A kínálati ár a környékbeli árakat és az ingatlan helyét, állapotát, használati értékét figyelembe véve kifejezetten kedvező! Az ingatlan per, teher és igénymentes, azonnal költözhető. Nagyon jó lakás, jó helyen, alkalmi áron! Hívjon, nehogy lemaradjon!

Eladó Lakás (Panel) Dunaújváros 6,900,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

Tulajdonostól eladó Dunaújvárosban, a Békeváros részben, a kertváros mellett egy felújított, 53 nm-es, tehermentes lakás hőszigetelt házban. A jól karban tartott lakásban egyedi mérős fűtőtestek vannak. Úgy állítja be, ahogy akarja, és a szerint fizet! A rezsi rendkívül alacsony, a kényelem, a komfort átlagon felüli. A két tágas szoba frissen tapétázott és igényesen festett, laminált parkettás, a más helyiségek járólaposak. A két szoba ajtaja egészen új. A lakás beosztása ésszerű, külön bejáratos. Az erkély tágas, kertvárosra néző. Az egész lakásban új, műanyag, hő és hangszigetelő nyíló-bukó nyílászárók vannak. A két szoba és konyha világos, száraz és egészséges. Az árban benne van a beépített konyhabútor és a beépített előszobaszekrény. A környezet csendes, a parki arborétumok és a pázsit gondozott. Az infrastruktúra fejlett. A közelben Profi, Obi, Tesco, Inter Spar. A buszmegállók öt percre vannak, a vonatállomás is tíz perc séta. Irányár: 6,9 M Ft. Érdeklődni bármikor személyesen a tulajdonostól. Telefon: 06 70 283 1243 E-mail: tanorok@gmail.com

Eladó Mezőgazdasági terület Miskolc 1,000,000 Ft

Posted: 02 Aug 2012 02:58 PM PDT

320 HA erdő egyben eladó Miskolc környékén.Tölgy, bükk, erdei fenyő. 60 HA azonnal kitermelhető, erdőgazdálkodás, ütem tervvel rendelkezik. Uniós pályázat és teljes körű projekt finanszírozás igénybe vehető. Ár: 1 millió/HA