2012. június 6., szerda

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Kiadó Lakás Budapest XIV. kerület 50,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Kiadó a XIV. kerületben, Bibor utcában 1 szobás felújított, bútorozott, 1.emeleti, gázfűtéses kis lakás kiváló közlekedéssel, alacsony rezsivel, ingyenes parkolással. Azonnal költözhető. Tesco-tól 1 percre, metrótól 3 percre. Bérleti díj: 50.000 Ft/hó+rezsi, tel: 06303849188, email: timi.astra@gmail.com

Eladó Házrész Budapest XXI. kerület 11,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Csepelen, a nagyhírű Királyerdőben, 50 nm-es, iker jellegű házrész 200 nm-es kerttel, 7.5 nm-es melléképülettel, kedvező áron eladó. A házikót megkerülve hangulatos, fedett teraszról léphetünk be a konyhával egy légterű előtérbe, ahonnan balra a kádas fürdőszoba-WC, jobbra pedig két, különbejáratú szoba nyílik. A szobák levegősek, D-i tájolásúak, csaknem forgalommentes zöld utcára néznek. Főzés közben a konyha ablakán át a kertben és az árnyékot adó, zömök, fémes csillogású germesdorfi cseresznyefában gyönyörködhetünk. Békés szomszédunkkal azonos helyrajzi szám alatt, műszakilag is megosztott, elkerített telken, belülről szépen felújított házban élvezhetjük a csendet és a jó levegőt. A kerítés és a növényzet csekély alakítása lehetővé teszi, hogy kocsival is beállhassunk a kertbe. Sok csepeli álmainak netovábbja, hogy a Királyerdőben lakhasson! Szépek a házak, sok a zöld, jó a lakosság összetétele. A tömegközlekedés három fő útvonalon zajlik. Azok a házak a legértékesebbek, amelyek a fő utakkal valamilyen szöget bezáró, csekély forgalmú keresztutcákban vannak. Ez a ház is ilyen! 2-3 perc séta után felszállhatunk a 152-es buszra, amely a Csepel Plázához, a piachoz, rengeteg kis és nagy üzlethez, szolgáltatókhoz, bankokhoz, biztosítókhoz, illetve a Boráros térre robogó csepeli hévhez visz bennünket. Már maga a Királyerdő keresztnév is kellőképpen megalapozza a kínálati árat, komoly biztosíték a környék értékállóságára. Egy dönteni tudó, készpénzes vevő kaphat egy kis engedményt az árból.

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 20,000,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Zuglóban az Egressy és a Thököly út között, csendes keresztutcában, patinás, karakteres házban, csaknem 100 nm-es, 3 szobás, loggiás, magasföldszinti otthon eladó. A loggiás, utcai oldal keleti, az udvari traktus nyugati tájolású. A viszonylag nagy alapterület és a helyiségek különbejáratúsága lehetővé teszi úgy a teljes elkülönülést, mint a meghitt együttlétet az étkezőben. Fűtése korszerű, gazdaságos cirkókazán, egyéb tekintetben kissé felújítandó a lakás. Nagyon szépek a nagyméretű fa nyílászárók, bár a festés - mázolás már időszerű. Az időtálló tölgyfa parkettát még sokszor fel lehet csiszolni. Egy ilyen jó adottságú, tágas, levegős otthonra megéri költeni, hiszen ma már nem építenek ehhez foghatókat! A lakóépület éjjel-nappal, vonattal, busszal, villamossal, trolival kitűnően megközelíthető, kifejezetten csendes helyen található. Egy ugrás a belváros, a Gellért fürdő, Buda, közel a Stefánia, a Városliget, a Bosnyák téri piac. Kevés olyan hely van, ahová, vagy ahonnan máshová ennyire egyszerű volna eljutni. A 200 000 Ft körüli négyzetméter ár kifejezetten reálisnak mondható az Istvánmezőn. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük azt is, hogy a felújítás oroszlánrésze iparosok nélkül, olcsón, házilag is elvégezhető. Jöjjön el, nézze meg és tegyen egy korrekt készpénzes ajánlatot!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XI. kerület 10,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

XI. Kelenföldön, régóta kedvelt, keresett helyen, az ún. \"kövér házakban\", IV. emeleti, két egész szobás, felújítandó panellakás eladó. A napfényes, keleti fekvésű lakásba belépve jobbra és balra is találunk egy-egy szobát. A kisebbiknek csendes parkra néző, beépített loggiája van. A két szoba között helyezkedik el a 6 nm-es, világos, ablakos konyha. A hozzá vezető közlekedőből nyílik a fürdőszoba és a toilette. A bejárati ajtó mellett és a vizes helyiségekkel szemben nagy befogadóképességű beépített szekrények könnyítik meg személyes holmink elhelyezését. A Tétényi út vonzáskörzetében, szépen parkosított, rendezett környezetben találjuk az épületet. Központi elhelyezkedése következtében tömegközlekedési eszközökkel is hazajuthatunk. A közelben kórház, üzletek, gyógyszertárak, bankok, éttermek, kávézók vannak. Pár percnyi sétára iskola, óvoda, több játszótér is fellelhető, nagyon közel van a gyönyörűen kiépített Kopaszi gát is. Jó a lakosság összetétele, nincsenek összeférhetetlen emberek a környéken. A közelmúltban a környéken történt eladások igazolják a kínálati ár realitását. Nagy engedmény ugyan nem várható, de egy gyors, készpénzes vevő még tud faragni ebből az árból. 1968 óta sokan áhítoznak arra, hogy ezen a környéken vehessenek lakást. Ön most megteheti! Kérem, hívjon mihamarabb!

Eladó Lakás Budapest XIII. kerület 26,000,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

A Westend közelében, felújított és gondosan karbantartott, hívóliftes házban, IV. emeleti, 88 nm-es, 2.5 szoba-hallos lakás eladó. Tetszetős, tágas, levegős, jó állapotú otthon. Hallból nyíló erkélyes, DK-i tájolású szobái az utcára néznek. Innen nyílik a félszoba és a világos , étkezős konyha is, amelyben megtalálhatunk mindent, beleértve az ízléses bútorokat és a gépeket is. A konyhából kilépve egy különösen csendes, udvari erkélyen hűsölhetünk, amíg készül az ebéd. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. A biztonságos környéken kívül, nagyon megnyugtató a bejárati ajtó előtti masszív védőrács. A 3-as metró Nyugati téri aluljárójától néhány percnyi sétával, télen-nyáron egyaránt kitűnően megközelíthető az épület. Orvosi rendelő, gyógyszertár, oktatási és kultúrális lehetőségek, hentes, festéküzlet,fodrász, kis boltok találhatók a közelben. A bevásárlóközpontban nívós szaküzletek sora és számtalan szolgáltató áll rendelkezésünkre. Figyelembe véve a környék, a ház és a lakás adottságait, a vételár több, mint reálisnak mondható, ezért a 26 millió Ft.-ból engedmény egyáltalán nem várható. Amennyiben nagyon jó helyen, gyönyörű házban, egy szép lakást szeretne, kérem, haladéktalanul telefonáljon!

Eladó Lakás Budapest II. kerület 17,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Rózsadomb alsó szakaszán századfordulós villában, gyönyörű, gondozott kertre néző másfél szobás, igényesen felújított 48 nm-es otthon, alacsony fenntartási költségekkel, vízórával, cirkófűtéssel, beépített szekrényekkel, madárcsicsergéssel, tücsökciripeléssel együtt szépérzékkel megáldott, nyugalomra vágyó új tulajdonosát keresi. A lakás a II. kerület Fillér utca irányából busszal, alulról pedig a Lövőház utcán, ingergazdag, szemet gyönyörködtető útvonalon gyalogosan közelíthető meg. 10 perces séta a Mammut, a Fény u-i piac, a tömegközlekedés, beleértve a metrót is! Kitűnő ellátottság, oktatási, sportolási, művelődési lehetőségek valamennyi generáció számára. Tekintettel arra, hogy e lakás eladása feltétele egy nagyobb méretű otthon megvásárlásának, az árból jelentős engedmény nem várható. A vételárban nincs kocsibeállási lehetőség, bár a kert nagysága ezt is lehetővé teszi. Ilyen irányú igény esetén a tulajdonostársakkal lehet egyezkedni.

Eladó Lakás Budapest XII. kerület 19,400,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Amennyiben télen-nyáron könnyedén szeretne hazajutni zöldövezeti otthonába,mindenképpen nézze meg ezt a lakást! A XII. kerület egyik legkedveltebb utcájában, kis közösségben, csendes, földszinti, terasz+közvetlen kertkapcsolatos, napsütéses, 50 nm-es, 1+1/2 szobás lakás alacsony fenntartási költségekkel, egyedi fűtéssel, az Ön ízlése szerint felújítható állapotban várja. A XII. kerület hegyvidéki részén, alulról és felülről egyaránt jól megközelíthető, pihenésre, a természet hangjainak élvezetére alkalmas környezetben, két buszjárattól és a játszótértől 2 percnyi sétára található. Átszállás nélkül eljuthatunk a belvárosba, az alsó buszmegállótól egy kis lépcsőzéssel elérhetjük az 59-es villamost. Többnyire a lakások vételára az a szűrő, amely meghatározza egy környék lakosságának összetételét. Ezt a lakást elérhető áron kínáljuk. Ezen a szűrőn Ön is átjuthat! Vásárolja meg és érezze jól magát egy csendes, kultúrált, hegyvidéki környezetben!

Eladó Lakás Szolnok 7,200,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Eladó Szolnok belvárosában, a Gerle utcában magasföldszinti, 58 m2-es, 2 szobás, étkezős, nagy erkélyes, gázfűtéses lakás. Fekvése észak-déli irányú. A falak beton, gipszkarton és téglaépítésűek, a beltér könnyedén átalakítható. Közös tároló az alagsorban. Parkolási lehetőség a ház előtt ingyenes. A ház mellett elkerített, felújított játszótér található. Érdeklődni: 06-20/922-8662 - 17 óra után Ingatlan közvetítők ne keressenek!!!!!

Eladó Ház Bodajk 9,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

ELADÓ! Bodajkon a Vörösmarty utca 16. szám alatt 1670 m2-es telken 80 m2-es családi ház, összközműves, pincével és melléképületekkel eladó! Fűtése: gáz konvektorok és 2 db fatüzelésű cserépkályha. Az udvaron ásott kút található. Irányár: 9.500.000,-Ft Érdeklődni: 06-30/215-99-56 telefonszámon

Eladó Ház Nagybajom 6,000,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Eladó családi ház Nagybajomban, 2 szobás, 70 négyzetméteres 1980-ban épült, 500 négyzetméteres telek. Az ár alkuképes. A felújítás 1/2 részben elkészült. (új fürdőszoba, új bejárati, és beltéri ajtók, új hálószoba - parkettás. - A maradék felújításhoz az építőanyag rendelkezésre áll. (járólap, konyhai csempe, utcai szoba beltéri ajtaja, utcai szoba parketta). Tel : 36 20 362 46 82

Eladó Vendéglátó Budapest IX. kerület 2,990,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Saját tulajdonban lévő, 17 éve működő Büfé - Kifőzde áron alul betegség miatt eladó. Alapterülete 105nm. A büfé és étkezde rész 37nm + 2 szabadtéri terasz, az egyik belső, zárt terű. Van hozzá 2 db 12,5 nm-es konténer, az egyik iroda-raktár mosdó-öltözővel, a másik egy működő 4-motoros, hűtőkonténer-raktár .- ( Ez külön is eladó !) Az ár a gépesített berendezést is magában foglalja. Szeszesital engedéllyel rendelkezik. Továbbá tartozik hozzá egy gk. beállási lehetőség. Ha igény van rá céggel együtt is eladó, de az egy külön egyezség tárgya. Eladási ára 2,99 M Ft-ért. Érdeklődni a 0630-8144695 számon lehet.

Kiadó Üzlethelység Budapest VIII. kerület 250,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

VIII. kerület Szigony utcában, közel a metróhoz, szuterén, 165nm-es, jó állapotban lévő, részben berendezett, gépesített söröző-étterem bérbeadó. Szeszesital és melegkonyha engedéllyel rendelkezik. Havi bérleti díja 250e Ft/hó+ÁFA. KÖZÖS KÖLTSÉGET A B.DÍJ TARTALMAZZA A bérbevétel 2 havi kaucióval lehetséges. Bérleti jog átvételére is lehetőség van, mely 7 M Ft ebben az esetben a bérleti díj az önkormányzat felé 130.000.- Érdeklődni a 0630-8144695 számon lehet.

Kiadó Vendéglátó Budapest VI. kerület 110,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Paulay Ede utcában, közel a Bajcsy-Zsilinszky úthoz bérbeadó egy felújított, 2 szintes, 25+20nm-es, vízórával felszerelt üres üzlethelyiség. Kiváló lehet ügyvédi irodának, kozmetikának, vagy bármilyen üzletnek. Közös költség: 5 e Ft. Bérleti díj: 110e Ft/hó+ ÁFA + rezsi. A bérbevételhez 2 havi kaució szükséges. Érdeklődni a 0630-8144695 számon lehet.

Eladó Vendéglátó Budapest XIII. kerület 5,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Váci úton, a Dózsa György út közelében, irodaházak központjában eladó a bérleti joga egy 45nm-es, szépen felújított, vízórás, jól kialakított, meleg-konyhai és szeszesital engedéllyel rendelkező üzlethelyiségnek. Jelenleg kifőzdeként üzemel, de kávézónak, cukrászdának is kiválóan alkalmas. Bérleti joga teljes berendezéssel, gépekkel együtt 5,5 M Ft. KÖZÖS KÖLTSÉG NINCS! Szép kártya elfogadó hely. Továbbiakban a bérleti díj az önkormányzat felé 130.000.- Érdeklődni a 06308144695 számon lehet!

Kiadó Vendéglátó Budapest VI. kerület 700,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

VI. kerület közkedvelt Jókai terén bérbeadó egy kétszintes, részben felújított üzlethelyiség. Az utcafronti része 90nm, a pince szintén 90nm, így össz. alapterülete 180nm. Valamint van egy 10 nm-es galériája. Mind a 2 szinten férfi-nőimosdó kialakított. Nyitvatartási engedélye reggel 6.-ig van. Alkalmas kereskedelmi, illetve vendéglátói tevékenységre is egyaránt. A pincében az elszívó berendezés kialakításra került. Cirkó fűtésű, vízórás. Tulajdonosa a felújítási költséghez hozzájárul. Bérleti díja 700 ezer Ft/hó, a közös költséget az ár tartalmazza. A bérbevételhez 3 havi kaució szükséges. Érdeklődni a 0630-8144695 számon lehet.

Kiadó Üzlethelység Budapest XIII. kerület 800,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

XIII. kerület Róbert Károly körútnál bérbeadó egy összesen 500nm alapterületű, nagy helységekkel rendelkező üzlethelyiség –raktár - iroda. Fűtése konvektor, illetve az iroda részben cirkó. Vízórával felszerelt. Közös költség nincs! Klímával, riasztóval, illetve biztonsági kamerával felszerelt. Az udvarban 12-14 gk. és tehergépkocsi beállási lehetőség is van. Nagykereskedelmi célra kiválóan alkalmas. Bérleti díja 800 ezer Ft/hó + ÁFA. A bérbevételhez 2 havi kaució szükséges. Érdeklődni a 0630-8144695 számon lehet.

Kiadó Iroda Budapest VIII. kerület 110,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Tisztviselő telepen a Bíró Lajos utcában bérbeadó egy társasház 107nm-es földszinti lakása. 2 egybenyíló szobával rendelkező (25,25nm), bútorozatlan, de gépesített, szépen felújított, cirkó fűtésű, vízórával felszerelt. Gyönyörűen gondozott kertre néző ablakokkal. Az udvarban 1 kocsinak beállási lehetőség biztosított, de az utcán is ingyenes a parkolás. Ideális lakásnak, de irodának is kiválóan alkalmas. Közös költség: 12.000.-Ft Bérleti díj: 110e Ft/hó A bérbevételhez 2 havi kaució szükséges. Érdeklődni a 0630-8144695 számon lehet.

Kiadó Lakás Budapest VIII. kerület 110,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Tisztviselő telepen a Bíró Lajos utcában bérbeadó egy társasház 107nm-es földszinti lakása. 2 egybenyíló szobával rendelkező (25,25nm), bútorozatlan, de gépesített, szépen felújított, cirkó fűtésű, vízórával felszerelt. Gyönyörűen gondozott kertre néző ablakokkal. Az udvarban 1 kocsinak beállási lehetőség biztosított, de az utcán is ingyenes a parkolás. Ideális lakásnak, de irodának is kiválóan alkalmas. Közös költség: 12.000.-Ft Bérleti díj: 110e Ft/hó A bérbevételhez 2 havi kaució szükséges. Érdeklődni a 0630-8144695 számon lehet.

Eladó Ház Budaörs 29,000,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Budaörsön, a nevezetes Kálvária-dombnál, csendes, jó levegőjű helyen, új gazdáját várja egy csaknem teljes egészében átépített, 100 nm-es, dupla komfortos, 2 + 1 félszobás, az Odvas hegyre panorámás családi ház. Roppant hangulatos, minden helyiségében fagerendás, egyedi, igazi otthon! Hátralévő, 100 évére természetkedvelő, szépérzékkel megáldott, kreatív tulajdonost szeretne! Ára új födémmel, új víz-gáz és villanyvezetékkel, gyönyörű nyílászárókkal, tetőtérrel, padlófűtéssel, terasszal, kerttel, 60 mn-es pincével, fákkal, madarakkal együtt 29 MFt. A kedves kis utcácska Budaörs télen-nyáron jól megközelíthető részén, tömegközlekedéstől 5-6 percnyi sétára, szép, ingergazdag és biztonságos környéken található. Nagyon jó az infrastruktúra, a közelben minden megtalálható, beleértve az oktatást, az egészségügyi ellátást, a kultúrális és kirándulási lehetőségeket is. A ház mögötti teraszon nem mindennapi látványban lehet részünk, istenien érezhetjük magunkat! A 407 nm-es kert erre tesz rá még egy lapáttal, zamatos zöldséggel, gyümölccsel kényeztet bennünket. Előfordul, hogy valami budapesti intéznivaló miatt fájó szívvel ugyan, de el kell hagynunk otthonunkat. Szerencsére hamarosan viszontláthatjuk egymást, hiszen a kék buszok negyed óra alatt a Móricz Zsigmond körtérre repítenek bennünket. Tekintettel arra, hogy a ház végső részleteiben még nem teljesen befejezett, az új tulajdonos teheti fel az i-re a pontot. Az Ő igényeitől függően, reális mértékben alakítható a vételár. Nincs ám mindenkinek ilyen klassz háza! Önnek viszont lehet! Adjon esélyt a dolgoknak, hogy megtörténhessenek! Kérem, hívjon fel mihamarabb!

Eladó Lakás Budapest XII. kerület 23,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

A XII. kerület Fodor utca feletti részén, csendes, kisforgalmú utcában, 64 nm-es, kettő és fél szobás, két erkély + franciaerkélyes, magasföldszinti lakás eladó. A bejárati ajtón belépve jobbra az erkélyes konyhát, balra a kamrát, az illemhelyet és a fürdőszobát találjuk. Egyenesen továbbhaladva két egymás melletti, különbejáratú szoba közül választhatunk. A nagyobbiknak (közel 23 nm-es) a konyha mögötti étkezővel közös erkélye van, a kisebbik 15 nm alapterületű. Tágasak, világosak, parkettásak. A nap körbejárja a házat, hozzájárul a téli fűtési költségekhez. A még kisebb rezsi érdekében a jelenlegi konvektoros fűtést érdemes cirkóra váltani. A meleg, barátságos otthonhoz önálló alagsori tároló és zárt udvari gépkocsi beálló is tartozik. Az épület nem csak autóval, hanem autóbuszokkal is megközelíthető. A megállótól kb. 5 percet kell sétálni. Felfelé, kb. másfél percig, emelkedő szakaszon kell mennünk. A környéken lakóknak ez nem probléma, rengeteg idős ember (valószínűleg ettől hosszú életűek) autó nélkül, naponta kétszer is megjárja ezt az utat. A buszjáratok egyike a Széll Kálmán térre, a másik az Uránia mozihoz repít bennünket. Minden, amire csak szükségünk lehet, megvan, vagy éppen épül a közelünkben. Csend, madárfütty, gyönyörű, zöld környezet, lokálpatrióta, jól nevelt lakosság teszi kívánatossá a XII. kerület hegyvidéki részét. A mértéktartó és megalapozott kínálati árból engedmény nem várható. Nézze meg mihamarabb ezt a szép, irodának, rendelőnek is alkalmas lakást!

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 19,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

A végeláthatatlan Népliget szomszédságában, 1926-ban épített, arisztokratikus megjelenésű, két liftes házban, emeleti,102 nm-es, felújítandó öröklakás eladó. Szerencsés tájolásának köszönhetően szobái minden időszakban világosak. Valamennyi helyiségében nagyfokú a tágasságérzetünk, ablakain át messzire elláthatunk. 33 illetve 21 nm-esek a szobák, a félszoba 11 nm, az étkező valóságos táncterem! A bejárat előtti gyönyörű, széles, virágokkal teli folyosó saját teraszként használható. A gazdaságos cirkó fűtésnek köszönhetően ebben a hatalmas légtérben mindössze 11.500 Ft a fűtésszámla! Egy ilyen adottságú lakásból hozzáértő kézzel valóságos csodaotthont varázsolhatunk! Az új tulajdonos zárt, udvaron belüli kocsibeállót is igényelhet. A Tisztviselőtelep bekamerázott, biztonságos, kitűnően megközelíthető, jó lakóközösségű, rendkívül keresett hely. Villamossal, busszal könnyen elérhető a belváros vagy Óbuda, a metró még gyalog sincs messze. Szinte házon belül van egy kitűnő CBA, sőt a benzinkúttól a gyógyszertárig minden egyéb, életvitelünk szempontjából fontos dolgot is megtalálunk a közelben. A 195.000 Ft/nm-ár a Tisztviselőtelepen még felújítandó lakás esetében is alacsonynak mondható. Nézze meg ezt a lakást! Ha van igénye a kényelemre és a luxusra, ebben a lakásban megteremtheti magának! A halogatással gyakran elmúlik az alkalom. Nehogy lemaradjon, hívjon mihamarabb!

Eladó Ház Kajárpéc7,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Kajárpécen eladó ez a 65 m2-es, 1,5 szobás tégla családi ház 973 m2-es telekkel. A 16 m2-es fedett teraszról lépünk be az előszobába. Innen nyílik szembe a fél szoba, jobbra a nagyobb szoba. A két szoba között cserépkályha, ezzel fűtik a kettő szobát. Az előszobából balra nyílik a konyha+étkező, a konyhából a spejz, az étkezőből pedig a fürdő és illemhelyiség egyben. Az étkezőben találjuk a másik cserépkályhát amit 2011-ben raktak át. A házat a 2 kályha jól befűti, a rezsi nagyon alacsony! A ház 2009-ben teljes felújításon esett át és a villanyvezetékeket is kicserélték. A nyílászárók műanyagok mindegyiken szúnyoghálóval. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapos, a falak meszeltek. Csendre, madárcsicsergésre vágyik? Akkor ez a ház Önnek a legideálisabb mivel a környék nyugodt, sok a kirándulóhely és a hegyekben túraútvonalak is vannak ha hétvégén túrázni támad kedve még messzire sem kell utaznia mindezért. Az udvaron egy 60 m2-es melléképület található, aminek egy részét garázsnak használják és egy ásott szép fa kút is van amit szivattyúval öntözésre használnak. A padlás jó állapotban van, a ház akár tovább bővíthető.

Eladó Ház Nyírtelek 16,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Nyírtelek frekventált részén, csendes környezetben 9 éve épült igényes családi ház eladó. Padlófűtés és radiátor, 15m2-es terasz, kétállásos garázs, térkövezett beálló, parkosítva. Irányár 16,9 MFt Érdeklődni: 20/244-8884

Eladó Új építésű lakás Budapest VIII. kerület 14,600,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Orczy fórumban, emeleti, 2006-ban épült díjnyertes liftes társasházban eladó egy szeretnivaló 47 nm-es, igényes, világos lakás szép kilátással. Az ingatlan elosztása: 2 szoba+gardrób. A lakáshoz, tartozik egy 2 nm-es zárható tároló helység a ház pincéjében. Az ingatlan egyedi mérésű, házközponti fűtésű. Parkolási lehetőség az Orczy fórum parkolóházában. 24 órás portaszolgálat, jó közlekedés.Ott lakásra, kiadásra egyaránt alkalmas.

Eladó Lakás Szentendre 7,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Eladó Szentendrén, Papp-szigetnél, ősfás kertben található társas üdülőépületben egy 29,5 m2-es, ízlésesen felújított erkélyes kislakás. A lakás II. emeleti, K-i fekvésű, egy szoba, fürdőszoba, konyha van. 30/375-2525

Eladó Telek Debrecen 5,200,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Debrecen,Harstein-kert I.dűlőben lévő 1100nm-es, beépíthető, zártkerti telek, 30 nm-es kőházzal, bekötött villannyal, fúrt kúttal eladó. Közművek a kapu közelében. Tel:52-782-182

Eladó Lakás (Panel) Budapest XV. kerület 6,000,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

ELADÓ Újpalotán a toronyházban a vásárcsarnokkal szemben, jó közlekedéssel parkos környezetben 32 nm alapterületű+erkélyes, 4.emeleti, egyszobás,klímás, tehermentes alacsony rezsi költségű lakás. Irányár:6 millió Tekintse meg további kínálatomat:palotacentrum.ingatlan1.hu Tel:0670-771-5094

Eladó Lakás Budapest I. kerület 29,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Budai várnál 80 nm-es 3 külön szobás igényesen felújított lakás eladó! 1.ker. belvárosi részén,az Alagút utcában,a Budai vár és a Lánchíd szomszédságában,pár perc sétára a Moszkva tértől,a belvárostól és a Tabántól,kitűnő közlekedésnél eladó,egy 80 nm+tárolós,1 nappali+2 hálószobás,3.emeleti,ízlésesen és teljeskörűen felújított,napfényes,csendes,utcára és a nyitott belső udvarra néző erkéllyel rendelkező,hangulatos,jó beosztású,vízórás,gáz-cirkó fűtéses polgári lakás. A ház jó állapotú és remek lakóközösséggel rendelkezik. A lakás igényesen és teljes körűen felújított. Hangulatos napfényes parkettás külön nyíló várra néző szobák,belső udvarra néző hangulatos csendes erkély,berendezett gépesített és elrejthető konyha,egy kádas és külön egy zuhanyzós fürdőszoba,külön WC,ízlésesen és ötletesen kialakított beépített szekrények,privát tároló,hangszigetelt falazat,kitűnő beosztás,alacsony rezsi költségek és ár-érték arány jellemzi. Központi elhelyezkedése,a környék fejlesztései és a lakás kiváló adottságai miatt befektetésnek is ajánlható. Ár: 29.9 M.Ft.Kérném,hogy ingatlanosok ne keressenek! Tel: 0620 377 8949

Eladó Üzlethelység Szakcs 28,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Családi ház üzlethelységgel, nagy telekkel, áron alul eladó! Eladásra kínálunk egy idilli környezetben lévő 352- m2-es, családi házat Tolna és Somogy megye határán. Irányár: 28,5 millió Ft. Érd.: 0620/341 0700 Az épület, jelenleg is biztos megélhetést nyújt egy több generációs, nagyobb létszámú családnak is. 2004-es téglaépítésű családi házban egy működő kis vendéglő és egy élelmiszerbolt is van, valamint a ház panzióként is üzemelhet. A házban 2 amerikai konyha, 8 szoba és 5 fürdőszoba van. Az épület háromszintes, összesen 362 m2-en, rusztikus stílusú, igény szerint bővíthető. A telek 6328 m2-es, kiváló befektetési lehetőség, alkalmas lovas és falusi turizmusra, vagy akár wellness központ kialakítására is. A ház leírása: Az ingatlan Dél-Dunántúlon, egy csendes kis faluban fekszik, közel a Balatonhoz és termálfürdőkhöz. A ház jó állapotú, felújításra nem szorul. Az épületben villany, vezetékes víz, kábel Tv, internet, műholdas televízió működik. A fűtés fatüzelésű, központi fűtéssel történik. A tető cserépfedésű. A burkolatok kerámialaposak és laminált parkettásak. A felső udvarban egy fedett kocsi beálló van. Az épület alatt található a garázs, valamint további 3 alagsori helység Az ingatlan két utcára nyílik, a kertben tó, a végében patak folyik. Befektetők figyelmébe is ajánljuk, alkalmas falusi vendéglátásra, lovarda kialakítására illetve egyéb gazdasági és termelői tevékenységekre. Továbbá eladásra kínálunk egy közel 1 hektáros terület is, mely nyírfákkal van telepítve, így alkalmas fagazdálkodásra is. A terület, az épülettől mintegy 500 méterre, egy patakvölgyben, gyönyörű környezetben, a főútvonal mellett van.

Eladó Ház Szakcs 28,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Családi ház üzlethelységgel, nagy telekkel, áron alul eladó! Eladásra kínálunk egy idilli környezetben lévő 352- m2-es, családi házat Tolna és Somogy megye határán. Irányár: 28,5 millió Ft. Az épület, jelenleg is biztos megélhetést nyújt egy több generációs, nagyobb létszámú családnak is. 2004-es téglaépítésű családi házban egy működő kis vendéglő és egy élelmiszerbolt is van, valamint a ház panzióként is üzemelhet. A házban 2 amerikai konyha, 8 szoba és 5 fürdőszoba van. Az épület háromszintes, összesen 362 m2-en, rusztikus stílusú, igény szerint bővíthető. A telek 6328 m2-es, kiváló befektetési lehetőség, alkalmas lovas és falusi turizmusra, vagy akár wellness központ kialakítására is. A ház leírása: Az ingatlan Dél-Dunántúlon, egy csendes kis faluban fekszik, közel a Balatonhoz és termálfürdőkhöz. A ház jó állapotú, felújításra nem szorul. Az épületben villany, vezetékes víz, kábel Tv, internet, műholdas televízió működik. A fűtés fatüzelésű, központi fűtéssel történik. A tető cserépfedésű. A burkolatok kerámialaposak és laminált parkettásak. A felső udvarban egy fedett kocsi beálló van. Az épület alatt található a garázs, valamint további 3 alagsori helység Az ingatlan két utcára nyílik, a kertben tó, a végében patak folyik. Befektetők figyelmébe is ajánljuk, alkalmas falusi vendéglátásra, lovarda kialakítására illetve egyéb gazdasági és termelői tevékenységekre. Továbbá eladásra kínálunk egy közel 1 hektáros terület is, mely nyírfákkal van telepítve, így alkalmas fagazdálkodásra is. A terület, az épülettől mintegy 500 méterre, egy patakvölgyben, gyönyörű környezetben, a főútvonal mellett van. Érd.: 0620/341 0700

Eladó Lakás Ózd 1,800,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Ózdon, Lehel vezér utcában, téglaépületben, csendes, parkos környezetben, jó lakóközösségben, 2 szobás, első emeleti, szép állapotban lévő,jó beosztású, parkettás, karbantartott lakás 1,8 milliós áron eladó. Költözés megegyezés szerinti időpontban. 06-30/ 327 91 37 e-mail: cavalier100@vipmail.hu

Kiadó Garázs Budapest IV. kerület 65,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Bp..IV. Újpest kertvárosában Különálló, 85 m2-es fűtött /raktár-műhely-garázs/ melléképület szoc.blokkal csendes tevékenységre bérbeadó. Min. fél évre, 2 havi kaucióval. Az épület korábban autószerelő műhelyként működött, melyben két szerelőakna is található. Bérleti díj: nettó 65 eFt/hó + rezsi

Eladó Nyaraló Cserkeszőlő 4,999,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Belterületi, aszfalt út melletti,összközműves kőház nagy telken eladó.Ház átlagos állapotú, magastetős,palával fedve. Gyógyfürdő 8-10 perc séta.

Eladó Új építésű lakás Budapest XV. kerület 25,300,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

XV. kerületben, Pestújhelyen, kertvárosi részen egy 2008-ban épült, 4 lakásos, mediterrán stílusú, sorházi jellegű 75 m2-es, belső két szintes, jó fekvésű, napfényes, tehermentes lakás eladó. Melynek előnye a szép külső forma és a kellemes belső terek párosulása, a jó megközelíthetőség, a csendes, nyugodt utca. A lakáshoz tartozik: egy udvaron belüli zárt kocsibeálló (melynek ára 950 000 Ft, megvásárlása kötelező) és egy 25 m2-es füvesített kert terasszal. Az ár tartalmazza: a klímát, a riasztót, a beépített redőnyt, a modern konyhabútort-konyhai gépekkel és a fürdőszobabútort is.Az alsó szinten található: egy zárt előszoba (3,6 m2), egy WC mosdóval (2 m2), kertre néző nappali (22 m2), amerikai konyha kamrával (9 m2). A felső szinten található: egy világos, ablakkal rendelkező tágas fürdőszoba WC-vel (7 m2), egy 13 m2-es hálószoba 5 m2-es erkéllyel és 9 m2-es félszoba.A lakás második szintje fölött egy nagyon jól pakolható, tiszta és járható 20 m2-es padlástér található lenyitható feljáróval. Irányár:24,95 millió Tel:0670-771-5094

Eladó Lakás (Panel) Budapest IV. kerület 9,300,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Teljes felújított kitűnő állapotú lakás 1+2 félszobára átalakítva.Egyedi fűtés méréssel eladó!

Eladó Lakás Budapest II. kerület 1,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Egyesületünk segít minden devizahitel felvevőnek végleg megszabadulni hitelétől.

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 18,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Zuglóban, a Városliget mellett, napfényben úszó, 76 nm-es, I.emeleti, különbejáratú 3 szobás lakás eladó. A bejárati ajtón belépve balra az illemhelyet, szemben pedig a hallt és az abból nyíló közlekedőt találjuk. A hallból nyílik a kb.17 nm-es, nagyerkélyes szoba, a 16 nm-es, franciaerkélyes szoba, valamint a világos, ablakos konyha. A kis szobát (12nm) és a nyitható ablakos (!) fürdőszobát a közlekedőből közelíthetjük meg. Szép a parketta, ízléses, karbantartott, megkímélt az egész otthon. A hallban található, egykor nagyon divatos fa lambériát természetesen nem kötelező meghagyni. A fűtést cirkókazán biztosítja, a rendkívül szerencsés fekvés miatt a Nap ereje is besegít a fűtésszámlák kifizetésébe. Az épület a Városliget felől földalattival és trolival, a másik oldalról pedig villamossal közelíthető meg. Hamar elérhetjük a belvárost, Angyalföldet vagy Óbudát, a hatalmas kiterjedésű, gyönyörű Városliget és a Széchenyi fürdő pedig mindössze néhány percnyi séta. A lakáshoz önálló, kb. 5 nm-es tároló és utcai kocsibeálló is tartozik. A lakás kínálati ára, annak adottságaihoz képest kifejezetten kedvező! Nincs kőbe vésve, de jelentős engedmény nem várható.

Eladó Lakás Budapest XIII. kerület 10,300,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

A XIII. kerület egyik legfrekventáltabb részén, a KIKA és a DOMUS áruházak vonzáskörzetében, télen-nyáron, éjjel-nappal könnyedén megközelíthető társasházban, II. emeleti, cirkó és cserépkályha fűtésű, kétszobás, 54 nm alapterületű öröklakás most árengedménnyel, 10.300.000 Ft-ért eladó. Lakóhelyiségei szeparáltak, tágasak, egész nap állandóak a fényviszonyok. Mindkét lakóhelyiség jól bútorozható, burkolatuk szép, időtálló tölgyfa parketta. A falak, a nyílászárók, a szaniterek és a kerámia burkolatok felújításra szorulnak. Emberi méretű a fürdőszoba, van vízóra, az ablakos konyhából nyíló kis helyiségben jól bespájzolhatunk télire. A 7560 Ft-os közös költség nyugdíjas számára is vállalható. Elsősorban villamosokkal, kicsit távolabbról buszokkal indulhatunk a metróhoz, Óbudára, Újpest, vagy a belváros irányába. Egészségügyi intézmények, piac, számtalan kis és nagy bevásárlási lehetőség, óvodák, iskolák, sportszakosztályok, szervizek, állatkórház a közelben. Távollétünkben kódos, napközben is zárt kapu, lépcsőházi biztonsági ajtó, valamint a bejárati ajtó hevederzárja gondoskodik nyugalmunkról. A központi fekvés, a kimagasló infrastruktúra és az egyéb előnyök mellett nem tagadhatjuk, hogy a lakás felújítandó. Cserébe viszont, ha ezt a környéket választja, többé nem kell izgulnia, hogy elkésik valahonnan!

Eladó Ház Budakeszi 44,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Budakeszi egyik legkeresettebb, erdő melletti utcájában, 505 nm-es telken, vastag falú, régi építésű, 128 nm-es családi ház eladó. Valamennyi lakóhelyiség és a 20 nm-es terasz dél-keleti irányba, az erdő felé néz. Bár a meleget gazdaságos cirkókazán biztosítja, a hangulat kedvéért a gyönyörű cserépkályhákba is begyújthatunk. A fényárban úszó, összenyitható, 3 nagy légterű szoba összesen 67 nm alapterületű. Világos, ablakos a konyha, hűvös a spájz, 13.5 nm-es az étkező. Az óriási fürdőszobán kívül még egy, csaknem 2 nm-es WC-t és egy nagy garderobe-ot találunk a házban. Minden helyiséget megközelíthetünk a jól bútorozható, központi elhelyezkedésű hallból. Telken belül van egy komplett, kiadható egy szobás lakás, két pincehelyiség és két kocsibeálló. A ház a tömegközlekedéstől 5 percnyi sétára, az erdőtől kb. 80-100 lépésnyire helyezkedik el. Szinte harapni lehet a levegőt, nagyon csendes, kirándulásra, túrázásra alkalmas a környék. A buszok vonalán, a főúton, elegáns, viakolorral burkolt járdán mehetünk vásárolni (CBA,Coop,Tesco), óvodába, iskolába, postára, kultúrházba, gyógyszertárba, orvoshoz, állatorvoshoz,stb. Gyakran járnak a kék és a távolsági buszok, amelyekkel 15 perc alatt elérhetjük bel-Budát. Nagyon jó a közbiztonság. Ezen a környéken jóval kisebb és teljesen felújítandó parasztházakért is hasonló összegeket kérnek és kapnak. Ez a ház nettó 128 nm-es, ezen felül van egy nagy terasza és hátul egy kiadható kis lakása. Előnyös tulajdonságai, lakályossága 100%-osan alátámasztják a vételárat! A 44.5 mFt-ból csak jelképes engedmény várható. Az erdő melletti utcákban nagyon ritka az eladó ház! Ön most abban a szerencsés helyzetben van,hogy korrekt áron hozzájuthat egyhez! Ne halogassa a döntést, telefonáljon máris! Szívesen mutatok Önnek egy igazi meleg, barátságos otthont!

Eladó Lakás Balatonfüred 11,990,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Balatonfüredi társasházban 1+2 félszobás, földszinti lakás eladó! A lakótér 56 nm, helyiségei: előtér/étkező, konyha, kamra, nappali, két szoba, közlekedő beépített szekrényekkel, kádas fürdőszoba, külön WC. Egy saját és egy közös tároló is van. A ház 1992-ben épült, téglaépítésű, összközműves, házközponti fűtéssel. A város középső részén fekszik, ahonnan a Balaton is, és a felső városrész is könnyen elérhető. Irányár: 11,99 millió Forint! Kód : 192

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 17,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Magánszemélytől Zuglóban Újépítésű (tégla), jó beosztású, 2,5 szobás, 2 szobás, 1,5 szobás lakás eladó a Laky Adolf utcában. A 65 nm-es (2,5szoba, Tetőtér, 3.emelet) ára 20,9 M, a 60 nm-es (2szoba, 2.emelet) ára 19,9 M, az 54 nm-es (1,5szoba, Tetőtér, Erkély, 3.emelet) ára 17,9 M. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés gáz cirkó, a k.költség alacsony. A társasház 3 szintes, 9 lakásos, csendes, jól megközelíthető helyen, a Hungária körúttól 5 perc sétányira található, 7es, 173as busz 2 perc. Ingatlanközvetítők! Kérem, Kíméljenek! +36-30-3881816 kriszta.tibor@gmail.com

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 9,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Magánszemélytől Zuglóban Újszerű, nagyon szép, teljesen felújított, jó beosztású, 30 nm-es, 1.ső emeleti, tégla építésű Garzonlakás beépített, új konyhabútorral eladó a Laky A. utcában. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés gáz konvektor, télen kb 5000 ft/hó, a k.költség alacsony. A társasház 3 szintes, 9 lakásos, csendes, jól megközelíthető helyen, a Hungária körúttól 5 perc sétányira található, 7es, 173as busz 2 perc. ár: 9,9 M ft Ingatlanközvetítők! Kérem, Kíméljenek! +36-30-388-1816 kriszta.tibor@gmail.com

Eladó Ház Domony 7,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Domonyban eladó egy összközműves, 2009-ben felújított, bővített családi ház - NAGYON KEDVEZŐ ÁRON. Jó állapotú. Szépen rendben tartott a ház és az udvar is. Buszmegálló a közelben. Az M3-as autópálya és a 30-as fő út kb. 3 km-re található. Fal építési anyaga: tégla. Tetőfedés: cserép. Fűtés: konvektor, kandalló. Garázs: 25 nm. Érdeklődni: Lukács András 06 20 3262 993 l.andras@gyemantingatlan.hu, www.gyemantingatlan.hu

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 19,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Magánszemélytől Zuglóban Újépítésű (tégla), jó beosztású, 2,5 szobás, 2 szobás, 1,5 szobás lakás eladó a Laky Adolf utcában. A 65 nm-es (2,5szoba, Tetőtér, 3.emelet) ára 20,9 M, a 60 nm-es (2szoba, 2.emelet) ára 19,9 M, az 54 nm-es (1,5szoba, Tetőtér, Erkély, 3.emelet) ára 17,9 M. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés gáz cirkó, a k.költség alacsony. A társasház 3 szintes, 9 lakásos, csendes, jól megközelíthető helyen, a Hungária körúttól 5 perc sétányira található, 7es, 173as busz 2 perc. Ingatlanközvetítők! Kérem, Kíméljenek! +36-30-3881816 kriszta.tibor@gmail.com

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 20,900,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Magánszemélytől Zuglóban Újépítésű (tégla), jó beosztású, 2,5 szobás, 2 szobás, 1,5 szobás lakás eladó a Laky Adolf utcában. A 65 nm-es (2,5szoba, Tetőtér, 3.emelet) ára 20,9 M, a 60 nm-es (2szoba, 2.emelet) ára 19,9 M, az 54 nm-es (1,5szoba, Tetőtér, Erkély, 3.emelet) ára 17,9 M. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés gáz cirkó, a k.költség alacsony. A társasház 3 szintes, 9 lakásos, csendes, jól megközelíthető helyen, a Hungária körúttól 5 perc sétányira található, 7es, 173as busz 2 perc. Ingatlanközvetítők! Kérem, Kíméljenek! +36-30-3881816 kriszta.tibor@gmail.com

Eladó Ikerház Budapest XVI. kerület 21,500,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Eladó a 16.kerületben egy új építésű ikerház friss lakhatási engedéllyel. Kiváló beosztású,négy szoba és nappali van elhelyezve és egy intim meditációs kert is van az egyik hálóhoz,a kényelmes saját kertrészen kívül. Két fürdőszobával és egy spejzzal lett kialakítva a belső kényelmes tér.A lakás végső befejezése az Ön igényének megfelelően történhet.Az ingatlan eladási ára 21,5 millió forint.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XIII. kerület 13,600,000 Ft

Posted: 06 Jun 2012 03:37 PM PDT

Eladó a 13. kerületben Dunára részben panorámás 3 szobás,erkélyes, részben felújítandó tehermentes,öröklakás.A lakás beosztása igen kedvező és kiváló tájolású.