2012. február 27., hétfő

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás Nagymaros 19,950,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

EXKLUZÍV AJÁNLAT! KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG! Nagymaroson, a Duna parton, igényesen kialakított lakóparkban, luxus kategóriájú kétszintes 167 m2 + 7 m2 loggiás lakás, szinte fél áron eladó! A terület zárt, elektromos működtetésű kapun lehet bejutni, parkosított környezetben, gyermekjátszótér, úszómedence, térkövezett utak, bőséges gépkocsi parkoló szolgálja az ott lakók kényelmét. A lakások téglából épültek, a tetők betoncserép borításúak. A lakás 2011-ben teljes belső felújításon esett át, a víz, villany, a központi fűtésrendszer, radiátorok, kombi gázcirkó, cserélve lettek. A fürdőszobák magas árkategóriás csempe és padlóborítással lettek ellátva, új zuhanykabinok, mosdók csaptelepek, bútorok. Minden szinten új tapéta és friss festés a falakon. A lakás 2 szintből áll, a tetőtérbe kovácsoltvas korláttal szegélyezett belső lépcsőn lehet feljutni. A lakás amerikai konyhás nappaliból, 4 szobából + 1 félszobából, 2 fürdőszobából, kamrából, gardrób helységből, tárolóból és közlekedőből, lépcsőházból áll. A loggiára a nappaliból és egy másik szobából is ki lehet jutni. Az ablakok minőségi, hőszigetelt, műanyag kivitelűek, szúnyoghálóval ellátva, belül műanyag, kívül műkövezett párkányokkal. A bejárati ajtó sok ponton záródó biztonsági kivitelű, beépített csengővel. A lakás teljes közművekkel rendelkezik, ipari árammal, a gépkocsi kapu, illetve a lépcsőházak is kódos rendszerű kaputelefonokkal vannak felszerelve. A lakópark közvilágítása is kiváló. A kerítésen közvetlen közelében a Duna part, kerékpárúttal, csodás panorámával a Visegrádi várra. A vonat és az autóbusz megálló néhány percnyire. Az idilli környezetben, nyugodt, kellemes életre vágyóknak rendkívüli lehetőség lehet ez az ingatlan! Ára : 19.950.000. Ft Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti ! Ingyenes hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás. Jelzálog hitel,vállalkozói mikró hitel, vállalkozói számla ,Személyi kölcsön 200.000.-1.500.000 Ft-ig 30 perc elbírálás alatt. Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84. sz. alatt. további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok.hu és a www.ingatlanmerce.hu/gere honlapokon. Tel : 06-70-558-1160 , Tel : 06-30-274-1790

Eladó Lakás (Panel) Pécs 7,700,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Tulajdonostól eladó 74 nm -es 3.5 szobás kertvárosi, központi helyen lévő 3. em. lakás szigetelt házban,/egyedi fűtésmérővel/ ami teljes felújításra vár. Itt nyugodtan elengedheti a fantáziáját nem kell semmi kidobandót sajnálni . Közelben több busz megálló, több bevásárló központ, iskola óvoda, bölcsőde. Ajánlom a lakást azoknak akik, szeretnék leendő otthonukban a saját elképzelésüket megvalósítani és vágynak egy kicsit kényelmesebb nagyságú lakásra.

Eladó Ház Buzsák 7,490,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Az ingatlan Buzsák község szívében helyezkedik. Fonyódtól - Balaton déli parjától - 20km-re fekszik. Remek kikapcsolódás a csisztapusztai termálfürdő amely 3km-re található innen. Az ingatlanhoz tartoznak még melléképületek.

Eladó Lakás Budapest XVIII. kerület 7,500,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

TULAJDONOSTÓL ELADÓ Az ár az ügyvédi munkadíjat is tartalmazza! Leírás: Pestszentlőrinc – Lónyai telepen a Széchenyi u-ban kínálom ezt a 41nm-s lakást. Az ingatlanba belépve a 18nm-s konyha-étkezőbe találjuk magunkat. Innét nyílik balra a fürdőszoba, ahol ülőkád és mosdó található valamint a WC. A konyhából tovább haladva a 18,7nm-s szobába jutunk. A lakáshoz pince is tartozik illetve a kertben egy fáskamra. Lehetőség van a lakás bővítésére a tetőtér beépítésével, ahogy az egyik szomszéd már megtette. Környezet: Családi házas övezet, összközműves, aszfaltozott, csendes utcák. Közért, iskola, gyógyszertár, rendelő, posta a közelben. Közlekedés: Több buszjárat Kőbánya-Kispestre, vagy vonattal a Nyugatiba 10 perc alatt beérhetünk. Műszaki: Az 5 lakásos társasház 1940-ben épült 30-s falakkal. 2001-ben műszakilag és esztétikailag fel lett újítva. Összközműves. Szobában fa padló a többi helyiségben mázas kerámia van. A falak fűrészporos tapétásak és diszperzittel festettek. Fűtés és meleg vízellátást kombi gázcirkó szolgáltatja. Víz almérővel felszerelve. Belmagasság: 3,15m. Finanszírozás: 10%-al foglalózható. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Eladó Új építésű lakás Budapest XX. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

XX. Pesterzsébet központjában, a Vörösmarty utcában, 2005-ben épült, rendezett, liftes téglaházban kínálunk megvételre egy III. emeleti, a központ forgalommentes sétálóutcájára néző, NAPFÉNYES, 47 nm-es, 2 szobás, lakást.A közelben található óvoda,iskola, bevásárló központ, játszótér,közért,posta,önkrmányzat,orvosi rendelő.Kiváló közlekedési lehetőségek. Irányára 14,5 M Ft + a lakáshoz tartozó teremgarázs hely 1 M Ft-ért.

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 19,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

TULAJDONOSTÓL ELADÓ. Rákoshegyen eladó önálló 90 nm-es összközműves családi ház 451nm-es telken. Az ingatlan körbe járható, DNy-i fekvésű, világos, jó állapotú. Műszakilag és esztétikailag 2001-ben felújított (villamos hálózat, víz-gáz vezetékek, festés – mázolás - tapétázás, hideg-meleg burkolatok). A szélfogón keresztül juthatunk be a közlekedőbe ahonnan balra két szoba, jobbra a fürdő, tároló-padlásfeljáró, WC és konyha nyílik. A konyhából közelíthető meg a kamra és a gyerekszoba. Gondozott kert, fedett autó beálló 3 autónak, 6nm-es pince, 18nm-es fészer. Gyűrűs kút, mely kiválóan alkalmas a kert locsolására. Ipari áram: 3x16A. Tetőtér beépítésére is van lehetőség. Környezet: Csendes családi házas övezet. Az ingatlan közelében minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére: posta, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda. Az új M0 felvezetőjénél Auchan (Maglód), a Pesti úton Tesco található. Uszoda 15 perc sétával elérhető. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre, Kőbánya-Kispestre és a 46-l Újpalotára, vagy vonattal a Keletibe 18 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút 8-10 perc alatt érhető el a Pesti út folytatásában /31-es út/. Ferihegyi reptér 10 perc autóval. Műszaki: Összközműves, ipari áram, 38-as falak, fűtés-meleg víz: Junkers kombi cirkó, riasztó, biztonsági rács az ablakokon, videó kaputelefon, T-Home - TV, internet, telefon. Finanszírozás: ár: 19,900,000.-Ft. Az ingatlan tehermentes! 10% foglaló, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Eladó Lakás Budapest XVII. kerület 27,500,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szlogen: Ízlés és harmónia 94nm-n Leírás: Üdvözlöm! Dőljön hátra a székén és járja be a lakást a fényképek segítségével. Rákoshegy lakóparkjában minden igényt kielégítő ingatlant vásárolhat. Belépve az előszobába balra beépített gardrób jobbra WC kézmosóval és mosókonyha került kialakításra a lépcső alatt. Egyenesen tovább haladva az egy légterű nappali – étkező – konyhába jutunk, mely terasszal is rendelkezik. A terület hármas tagolását a világítás kialakításnál is figyelembe vették a helyi megvilágításokkal. A világos konyha „U" alakú kialakítású. A nappalit az étkező rész választja el a konyhától és innét nyílik, egy hálószoba mely saját zuhanyzóval rendelkezik. Az emeletre széles lépcsőn juthatunk fel. A közlekedőből szembe két hálószoba melyből a jobboldali saját erkéllyel is rendelkezik, jobbra a fürdő és a kisebbik hálószoba nyílik. A telken saját parkoló van egy autó számára. Környezet: Vegyes építésű lakópark övezet, összközműves, aszfaltozott, csendes utcák. Közért, iskola, óvoda, ÚJ! játszótér, gyógyszertár, rendelő, posta, cukrászda a közelben. Az új M0-ás felvezetőnél Auchan épült, a kerületben pedig minden megtalálható /élményfürdő megvalósítását elfogadta az Önkormányzat, az Újlak utcai uszoda bővítésével/. Az ingatlan közvetlen közelében pedig boltok, szolgáltató egységek teszik lehetővé a sürgős vásárlásokat. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre és Kőbánya-Kispestre, több buszjárat a Városközpontba vagy vonattal a Keletibe 18 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút a már megépített szakasz esetében 8-10 perc alatt érhető el a Pesti út folytatásában /31-es út/. Ferihegyi reptér 10 perc alatt elérhető. Műszaki: 2007. októberben adták át a házat. 38-as porotherm téglából épült 5 cm-es dryvit rendszerű szigeteléssel, fa nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, minden szoba légkondicionált. Az emeleti fürdő káddal szerelt. A fűtést és meleg vízellátást Saunier Duval kombi cirkó szolgáltatja. Finanszírozás: 10% foglaló, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Eladó Nyaraló Verőce 17,400,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

ELADÓ VERŐCÉN TÉGLA ÉPÍTÉSŰ NYARALÓ A DUNAPARTON Eladó Verőcén a Dunaparton, tégla építésű, 100 nm-es, 3 szintes Nyaraló, amely egy 946 nm-es gondozott, kifogástalan állapotú telken található. A tégla építésű nyaraló, Verőce Dunai oldalán található a Sügér utca és a Keszeg utca sarkán, és Kismaros központjától is pár perc alatt elérhető. A 100 nm-es ikerház kivitelezésű ingatlan, kiváló választás lehet az adottságai miatt, mivel akár külön-külön is használható, de egybe is nyitható. A ház földszintjén található a két különálló garázs egy wc-vel, valamint egy kamrával. Mindkét garázsból külön-külön épített széles csigalépcsőn közelíthető meg az épület II. szintje, ahol a jelenlegi állapotnak megfelelően került kialakításra 1-1 konyha étkezőkkel, továbbá a Dunára néző nagyméretű terasz. Jelenleg a teraszon keresztül közelíthető meg a két különálló lakrész. A III. szinteken találhatóak a hálószobák és a fürdőszobák, melyekben 1-1 wc is helyet kapott. Az ingatlan gazdaságos fűtését, a két nagyméretű cserépkályha biztosítja, melyek építészeti érdekessége, hogy a második valamint a harmadik szintek közötti födém közé lettek építve, így biztosítják mindkét lakótér melegét. A fa nyílászárók zárható spalettával felszereltek. A garázsokban egy-egy autó parkolása lehetséges, valamint további két - három autó részére a parkolást, nyitott beálló biztosítja a kertben. A gondozott kertben található még egy fáskamra, amely szintén lábakra épült, így biztosítva a tüzelőt az esetleges árvíztől. Víz, villany a nyaralóban, gáz az utcában van. Az ingatlan éjszakai árammal is ellátott, valamint a jelenlegi állapotnak megfelelően, mindkét lakrész külön közüzemi mérőórákkal felszerelt. Különösen ajánljuk a házikót a természetet kedvelőknek, és akik nyugodt pihenésre vágynak a Duna közelében. Az ár tartalmazza az ingatlan teljes berendezését. A közelben óvoda, iskola, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, és számos bevásárlási lehetőség szolgálja kényelmünket. Budapestről autóval 45 perc alatt elérhető az ingatlan. Az ár irányár!

Eladó Ház Szigetszentmiklós 20,000,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szigetszentmiklóson a Cuczor szigeten egy közvetlen vizparti családi ház,csodálatos környezetben,tetőtér beépitéssel,gyümölcs fákkal,csónak,és pecázási lehetőséggel eladó .Fűtés megoldások :vegyes tüzelésű kazán + cirkó található.

Eladó Lakás Esztergom 9,500,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Jó állapotban lévő lakás, mely villanykályhával és cserépkályhával is fűthető. Szép kővel van burkolva, esetleg a fürdőszoba felújításra szorul, de így is lakható. Az emeletes ház kívülről szigetelve lett, így még a leghidegebb napokon is fűtés nélkül a lakásban mért hőmérséklet 17 fok volt.

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 24,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Leírás: Tisztelt Hölgyem/Uram! Szíves figyelmébe ajánlom ezt az egyedi belső megoldásokkal kialakított ikerházat a Rákoscsaba kedvelt lakóövezetében a Virágtelepen. A pince-garázs, két lakószintes ház 72nm-s alapterületén közel 100nm hasznos lakóterülettel épült. A pincében garázs, tároló, mosókonyha és kazánház található. A lakásba innét közvetlenül vagy az utcafront felöl, pár lépcsőn juthatunk be az előszobába ahonnét a fsz-i WC-zuhanyzó nyílik. Tovább haladva az étkezőbe érjük el, ahonnét a konyha is megközelíthető egy boltíves átjárón keresztül. Az étkezőből a 21,6nm-s D-i fekvésű nappaliba léphetünk. A kertet a 15,6nm-s teraszon keresztül közelíthetjük meg. Itt egy téglából rakott tűzrakó lett kialakítva a bográcsozók örömére. Az emeletet kényelmes tömörfa lépcsőn érhetjük el. A tágas közlekedőből nyílik a 3 hálószoba – 11,-14,-16nm-ek. A WC és fürdő külön helyiségben kapott helyet. A telek 351nm. Környezet: Rákoscsaba Virágtelepi része a Pesti úton kifelé a kucorgó tértől balra a Zrínyi út mellett található. Családi-, ikerházas övezet Az új M0-ás felvezetőnél Auchan épült az ingatlan közelében pedig minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére: posta, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre és Kőbánya-Kispestre, több buszjárat a Városközpontba vagy vonattal a Keletibe 21 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút a már megépített szakasz esetében 8-10 perc alatt érhető el Ecser felöl, az új szakasz pedig kb. 2 perc alatt lesz elérhető a Pesti út folytatásában /31-es út/. Ferihegyi reptér 15 perc alatt elérhető. Műszaki: 1990ben épült a ház 30-s falakkal. A 2 lakás között dupla 30as fal van. Beton födém, cserépfedés. Összközműves, villamos hálózat 1 fázisú, a fűtést Fég gázkazán biztosítja, a meleg vizet 150 l-s villanybojler szolgáltatja. A ház műszakilag karbantartott. A külső 5cm-s Dryvit rendszerű hőszigetelés új színezéssel 1 éve készült el. Finanszírozás: 10% foglaló, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 15,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szlogen: Ligeti 60as felújított Leírás: Rákosligeten kínálom ezt a felújított nettó 60nm, br. 103nm-es házrészt saját 423nm-es telken. A lakásba a 20nm-s teraszon keresztül a fedett teraszon áthaladva jutunk be az előszobába. Innét balra nyílik a közel 10nm-s szoba beépített szekrénnyel melynek a másik oldala az előszoba felöl nyílik. Az előszobából előre a konyhába léphetünk ahonnét a fürdőszoba és a kamra is elérhető. A lakás központi része a 14nm-s nappali-étkező ahonnét a 20nm-s szobába bemehetünk mely jelenleg hálószobaként funkcionál és az utcafrontra néz ahol kis előkert található. Az iker ház társasházként működik. Környezet: Rákosligeten található, közel Keresztúr központhoz. Családi-, ikerházas övezet A Ferihegyi út – Hősök tere közelében pedig minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére: posta, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, virág bolt, cukrászda, étterem. Az új M0-ás felvezetőnél Auchan épült, a Pesti út elején Tesco található. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre, Kőbánya-Kispestre és a 46-osal Újpalotára, vagy vonattal a Keletibe 19 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút 5-10 perc alatt érhető el a Pesti út folytatásában vagy Rákoscsaba-Újtelep felöl. Ferihegyi reptér 10 perc autóval. Műszaki: 1936-ban épült a ház 30-s mésztégla falakkal, 5cm-es hőszigeteléssel. Összközműves, a fűtést és meleg víz ellátást Junkers 24kW-os kombi gázcirkó szolgáltatja. Villamos hálózat. 3 x 25A. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség mázas kerámiával burkol. Finanszírozás: 10% foglaló, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 25,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szlogen: Madárdombi 2 generációs Leírás: Összeköltözők figyelmébe ajánlom ezen ikerház felet. A háromszintes 235nm-s ingatlan szuterén szintjén 2 szoba összkomfortos lakó rész van kialakítva valamint a kazánház és a teljes alapterületében „alápincézett" 17nm-s garázst is itt találjuk. A földszinten mindössze 3 helyiség van, a 46nm-s nappali a 25nm-s étkező és a 12,55nm-s konyha. Itt lehetőség van plusz szoba és fürdőszoba kialakítására is. Az emeletre kényelmes lépcsőn jutunk fel a tágas dolgozó-közlekedőbe ahonnét a 3 hálószoba és a 12nm-s fürdőszoba nyílik. Itt is lehetőség van konyha kialakítására vagy a szobák méretének növelésére. A kert felöli hálószoba rendelkezik egy 6,5nm-s erkéllyel. A 439nm-s telekre is akár több autóval be lehet állni. Környezet: Rákoshegy - Madárdombon található családi-, ikerházas övezetben Az ingatlan közelében minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére: posta, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, virág bolt, cukrászda, étterem. Az új M0-ás felvezetőnél Auchan épült, a Pesti út elején Tesco található. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre, Kőbánya-Kispestre és a 46-osal Újpalotára, vagy vonattal a Keletibe 18 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút 5-10 perc alatt érhető el a Pesti út folytatásában. Ferihegyi reptér 10 perc autóval. Műszaki: 1996-ban épült a ház 38-s falakkal 5cm-s szigeteléssel. Összközműves. A fűtést Vaillant gázkazán biztosítja, a földszinten padlófűtés az emeleten padlófűtés és radiátorok adják le a meleget. A meleg víz ellátásról 180l-s hőtárolós gázbojler gondoskodik. Villamos hálózat 3x16A-s. A kert felöli hálószobában légkondicionáló is van. Finanszírozás: 10% foglaló, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 34,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Leírás: Külső megjelenése ikerház, de amint belépünk, a részletekig megtervezett és kidolgozott belső tér tárul elénk. A méreteket is figyelembe véve igen jó elrendezésű, 2 szintes, nettó lakóterület 112nm, mely az alábbiak szerint lett kialakítva. Belépünk az előszobába – 4,5nm. Balra a földszinti fürdőszoba hidromasszázs sarokzuhannyal, jobbra a 21nm-s fűtött teljesen automatizált garázs található. A emeleti feljáró alatt kapott helyet a kamra. Az amerikai stílusú nappali az étkező – konyha részel 34nm-s. Igény szerin kandalló kialakítására is van lehetőség – a már kiépített kéménybe csak be kell kötni. A világítás álmennyezetbe süllyesztve, az étkezőnél pedig beépített polc kapott helyet. A nappaliból kilépve a 14nm-s K-i fekvésű teraszra és a parkosított kertbe juthat. Az emeletre kényelmes lépcsőn juthat fel a kovácsoltvas korlát segítségével. Az emeleti közlekedőből nyílik a három hálószoba: a lépcsővel szembeni 12,8nm-s, a fürdőszoba két oldalán lévők 13 és 14nm-ek. A nagyobbikból nyílik egy gardrób-háztartási helyiség ahova a turbós kombi gáz cirkó is fel van szerelve, illetve a padlásra is innét mehetünk fel, mely teljes egészében le van deszkázva így tárolásra is kiválóan alkalmas. Az emeleti fürdőszobában(7,6nm) sarokkád, beépített mosdó és egyedi kialakítású beépített polcrendszer lett kialakítva. Itt is álmennyezetbe süllyesztett világítás rendszer biztosítja – „X" alakban – a megfelelő fénymennyiséget. A garázsba 1 nagyobb járművel is kényelmesen beparkolhatunk és még tárolásra is bőven marad hely. A garázs előtt pedig 1 másik autóval is beállhatunk. A parkosított kertben 20nm-s téglaépületben tárolhatunk a kerti bútortól kezdve a szerszámokig bármit. A telek mérete: 385nm. Hívjon időpontért és tekintse meg személyesen is. Környezet: Rákoscsaba-Újtelepen található családi-, ikerházas övezet Az ingatlan közelében pedig minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére: orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, virág bolt, cukrászda, étterem. Az új M0-ás felvezetőnél Auchan épült, a Pesti út elején Tesco található. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre, Kőbánya-Kispestre és a 46-osal Újpalotára, vagy vonattal a Keletibe 19 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút 2-3 perc alatt érhető el a Tarcsai út folytatásában, vagy Pécel felöl. Ferihegyi reptér 15 perc autóval. Műszaki: 2008-ban épült a ház 30-s falakkal 5cm-s dryvit rendszerű szigeteléssel. A két szint között beton- az emeleten fafödémes. Műanyag nyílászárók redőnnyel szerelve. Légkondicionált, színes videó kaputelefon, riasztó. Másodlagos fűtésnek kandallókémény előkészítve. Az ár a komplett gépesített konyhabútort is tartalmazza. Finanszírozás: 10% foglaló, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. Teher-, jog- és permentes. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XVII. kerület 65,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Leírás: Rákoskeresztúron a borsó utcai sportpályáknál kiadó első emeleti 3 szobás hallos panellakás. A hallból balra a konyha található jobbra a 21nm-s erkélyes nappali amely a belső park felé néz. A 12nm-s háló a nappali mellett, a közel 14nm-s szoba a konyhával közös falon helyezkedik el. A fürdőszoba – WC – gardrób pedig a két szoba között kapott helyet. A szobák részben bútorozottak: ágy, szekrény, ülőgarnitúra. A fürdőben mosógép a konyhában gáztűzhely, hűtőszekrény és asztal található. Környezet: Összközműves, aszfaltozott, utcák. Közért, iskola, óvoda, játszótér, sportpályák, gyógyszertár, rendelő a közelben. Az új M0-ás felvezetőnél Auchan, a Pesti út elején Tesco található. Az ingatlan közvetlen közelében pedig kisboltok, szolgáltató egységek teszik lehetővé a sürgős vásárlásokat. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre Kőbánya-Kispestre a Kőbánya-városközpontba. M0-ás autóút 10-15 perc alatt elérhető a Pesti út folytatásában /31-es út/. Ferihegyi reptér 20 perc alatt elérhető. Műszaki: A lakás átlagos állapotú. Fa nyílászárók, a szobákban parketta a konyhában és a fürdőszobában járólap van. Vízmérőkkel felszerelt. TV – internet - telefon szolgáltatók: Digi, UPC. Közös költség: 11,980.-Ft. Fűtés télen: 30-35e.Ft., nyáron: 6-8e. Ft. Finanszírozás: a havi bérleti díj 65,000.-Ft/hó, + rezsi költség, kaució 130,000.-Ft.

Eladó Ház Százhalombatta 15,120,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Százhalombatta Matta-kertben földszinti, 59 m2-es (+ 10 m2 terasz), 2 szobás + amerikai konyha nappalis, 2006-ban épült, önálló cirkó fűtéssel rendelkező ezáltal kis rezsiből (alacsony fűtésszámlával) fenntarthatói, 60 m2 saját leválasztott füvesített, parkosított telekkel rendelkező lakás eladó. A nappaliból közvetlen kapcsolat nyílik a hátsó teraszra ahonnan a saját kertbe juthatunk tovább. Az ingatlanhoz egy autó parkolását biztosító automatizált kocsibeálló tartozik. Kód: 10847700 Érdeklődni: 70/633-1635, 70/381-9434, 70/626-5027, 23/365-930 számokon vagy emailen keresztül ingatlan@marcsi.eu. Tekintse meg honlapunkat www.marcsi.eu Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján.

Eladó Ház Balatonőszöd 40,000,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Ha szereted a Balatont, akkor figyelmedbe ajánlom Balatonőszöd új építésű hangulatos nyaraló övezetében, Balatontól 100 méterre, egyedi stílusban épült, 126 m2-es minőségi családi házam, 531 négyzetméteres telken, Ár: 40.000.000,- Ft. Érdeklődni: Molnár Győzőnél a 06-30-9341-299 telefonszámon. http://eladonyaralo.freewb.hu/

Eladó Lakás (Panel) 10 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

ros: Gödöllő Cím: Szent János u. Ár: 9.900.000 Ft Ár (Euro): 33.000 € Típus: Panellakás Méret: 59 m² Szobák: 2 Félszobák: 1 Szintek száma: 1 Fűtés: Gáz (konvektor) Leírás Központban felújított lakás. Gödöllő központi részén, csendes lakás áron alul eladó. Megtalálható a közelben ami egy család, vagy fiatalok részére kell, óvoda, iskola, játszótér, közért, Tesco, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából nagyon kényelmes öt-percen belül elérhető busz, vonat, autopája. Nagyon szépen felújítót jó elrendezésű paneli viszonyokhoz képest. Beépített konyhabútor erkélyes és hozzátartozik még egy nagy tároló. Fenntartási szempontból pénztárca kímélő, alacsony közös költség, konvektoros, 12-ezres a fűtés átalány díj. Nagyszoba 25nm amit igény és elképzelés szerint lehet felhasználni, jó tágas, nappali 15nm WC külön van. A lépcsőház tiszta, a csendes szomszédok barátságosak, megszerethető otthon, Ideális választás. Az irodánk segítséget nyújt az ügyvédi adásvételi szerződés elkészítésében. Érdeklődni Név: Bogdán Rudolf XIV. kerület E-mail: bogdanrudolf@ingatlandoktor.com Tel.: 06/70/329-7901 Térké

Eladó Lakás (Panel) Gödöllő 10 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Város: Gödöllő Cím: Szent János u. Ár: 9.900.000 Ft Ár (Euro): 33.000 € Típus: Panellakás Méret: 59 m² Szobák: 2 Félszobák: 1 Szintek száma: 1 Fűtés: Gáz (konvektor) Leírás Központban felújított lakás. Gödöllő központi részén, csendes lakás áron alul eladó. Megtalálható a közelben ami egy család, vagy fiatalok részére kell, óvoda, iskola, játszótér, közért, Tesco, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából nagyon kényelmes öt-percen belül elérhető busz, vonat, autopája. Nagyon szépen felújítót jó elrendezésű paneli viszonyokhoz képest. Beépített konyhabútor erkélyes és hozzátartozik még egy nagy tároló. Fenntartási szempontból pénztárca kímélő, alacsony közös költség, konvektoros, 12-ezres a fűtés átalány díj. Nagyszoba 25nm amit igény és elképzelés szerint lehet felhasználni, jó tágas, nappali 15nm WC külön van. A lépcsőház tiszta, a csendes szomszédok barátságosak, megszerethető otthon, Ideális választás. Az irodánk segítséget nyújt az ügyvédi adásvételi szerződés elkészítésében. Érdeklődni Név: Bogdán Rudolf XIV. kerület E-mail: bogdanrudolf@ingatlandoktor.com Tel.: 06/70/329-7901 Térké

Eladó Lakás (Panel) Gödöllő 10 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Város: Gödöllő Cím: Szent János u. Ár: 9.900.000 Ft Ár (Euro): 33.000 € Típus: Panellakás Méret: 59 m² Szobák: 2 Félszobák: 1 Szintek száma: 1 Fűtés: Gáz (konvektor) Leírás Központban felújított lakás. Gödöllő központi részén, csendes lakás áron alul eladó. Megtalálható a közelben ami egy család, vagy fiatalok részére kell, óvoda, iskola, játszótér, közért, Tesco, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából nagyon kényelmes öt-percen belül elérhető busz, vonat, autopája. Nagyon szépen felújítót jó elrendezésű paneli viszonyokhoz képest. Beépített konyhabútor erkélyes és hozzátartozik még egy nagy tároló. Fenntartási szempontból pénztárca kímélő, alacsony közös költség, konvektoros, 12-ezres a fűtés átalány díj. Nagyszoba 25nm amit igény és elképzelés szerint lehet felhasználni, jó tágas, nappali 15nm WC külön van. A lépcsőház tiszta, a csendes szomszédok barátságosak, megszerethető otthon, Ideális választás. Az irodánk segítséget nyújt az ügyvédi adásvételi szerződés elkészítésében. Érdeklődni Név: Bogdán Rudolf XIV. kerület E-mail: bogdanrudolf@ingatlandoktor.com Tel.: 06/70/329-7901 Térkép

Eladó Ház Százhalombatta 15,750,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Százhalombatta Matta-kertben földszinti, 59 m2-es (+ 10 m2 terasz), 2 szobás + amerikai konyha nappalis, 2006-ban épült, önálló cirkó fűtéssel rendelkező ezáltal kis rezsiből (alacsony fűtésszámlával) fenntarthatói, 60 m2 saját leválasztott füvesített, parkosított telekkel rendelkező lakás eladó. A nappaliból közvetlen kapcsolat nyílik a hátsó teraszra ahonnan a saját kertbe juthatunk tovább. Az ingatlanhoz egy autó parkolását biztosító automatizált kocsibeálló tartozik. Kód: 10847800 Érdeklődni: 70/633-1635, 70/381-9434, 70/626-5027, 23/365-930 számokon vagy emailen keresztül ingatlan@marcsi.eu. Tekintse meg honlapunkat www.marcsi.eu Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján.

Eladó Ház Gödöllő 9 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Város: Gödöllő Cím: Margita Ár: 8.990.000 Ft Ár (Euro): 29.967 € Típus: Családiház Méret: 52 m² Telek méret: 800 m² Szobák: 1 Szintek száma: 2 Fűtés: Gáz (konvektor) Leírás Nagy kertes ház. Gödöllő külső részén, de nem messze a központtól csendes zöld övezetben kiváló szép környezet. Családnak, vagy egyedülállónak jó választás, panorámás családi ház. Amerikai konyha nappali 28-nm második szint 31-nm, fürdö-4.5-nm terasz16-nm pince-20nm. Melléképület 31 –nm félig kész állapotban van. Telek 800-nm, fűtés: gáz és fa, fúrt kút házi ellátórendszer. Gyümölcsfás, kocsival öt perc a városközpont, közelben megtalálható bevásárlóközpont, iskola, óvoda, éjjel nappali bolt. A ház felújításra szorul kevés költséggel szépen rendbe hozható. Egy jó vétel a nyugalomra vágyó családnak a kert rendezett, karbantartott. A környezet barátságos, kisebb földművelést lehet kedvezményezni és állattartást. Irodánk nagy segítséget nyújt az adásvételi szerződés elkészítésben. Érdeklődni Név: Bogdán Rudolf XIV. kerület E-mail: bogdanrudolf@ingatlandoktor.com Tel.: 06/70/329-7901 Térkép

Eladó Lakás (Panel) Gödöllő 10 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Gödöllő Cím: Szent János u. Ár: 9.900.000 Ft Ár (Euro): 33.000 € Típus: Panellakás Méret: 59 m² Szobák: 2 Félszobák: 1 Szintek száma: 1 Fűtés: Gáz (konvektor) Leírás Központban felújított lakás. Gödöllő központi részén, csendes lakás áron alul eladó. Megtalálható a közelben ami egy család, vagy fiatalok részére kell, óvoda, iskola, játszótér, közért, Tesco, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából nagyon kényelmes öt-percen belül elérhető busz, vonat, autopája. Nagyon szépen felújítót jó elrendezésű paneli viszonyokhoz képest. Beépített konyhabútor erkélyes és hozzátartozik még egy nagy tároló. Fenntartási szempontból pénztárca kímélő, alacsony közös költség, konvektoros, 12-ezres a fűtés átalány díj. Nagyszoba 25nm amit igény és elképzelés szerint lehet felhasználni, jó tágas, nappali 15nm WC külön van. A lépcsőház tiszta, a csendes szomszédok barátságosak, megszerethető otthon, Ideális választás. Az irodánk segítséget nyújt az ügyvédi adásvételi szerződés elkészítésében. Érdeklődni Név: Bogdán Rudolf XIV. kerület E-mail: bogdanrudolf@ingatlandoktor.com Tel.: 06/70/329-7901

Eladó Ház Budaörs 45,000,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Csendes mellek utcaban levo Amerikai stilusu ingatlan jo kornyeken kozponthoz kozel. Ovoda, iskola, ABC stb gyaloglas tavolsagra van. Teljesen kulonallo haz. A haz 3 haloszobas, de a ketto kisseb atalakithato 1 nagyobb szobara. A Vilagos nappali a szep zold kertre nez. Mosokonyha, spajz es a kis sufni nem mutatkozik a kepeken. Ha valami kerdesuk van legyszives hivjanak vagy emailezzenek. Koszonom

Eladó Lakás Vác 23,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

ÁRCSÖKKENÉS!! Szeretne a főtérre néző loggián kávézni, itt a lehetőség! Eladó a történelmi belvárosban 83 nm-es, cirkó fűtéses, jó elosztású, 3 szobás lakás + 16 nm-es előszobával. Lakásvásárlás és hitelügyintézés egy helyen,gyorsan és díjmentesen.Időt pénzt és fáradságot takarít meg,ha nálunk választja ki 29 bank és pénzintézet ajánlataiból a legmegfelelőbb és legolcsóbb hitelkonstrukciót,vagy befektetési és biztosítási megoldást. Megelégedett lesz ,ha ügyfélbarát hiteltanácsadónkra bízza hitelének intézését és irodánkban kényelmesen , bosszankodás nélkül megtalálja a legjobb lakást és a legjobb hitelt!

Eladó Ház Érd 49,000,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Érd Parkváros Törökbálinthoz közel eső részén a faneves utcák között 1080 m2-es panorámás, körbe napozott, füvesített, parkosított gondozott 20 m-es utcafronttal rendelkező telken 2005-ben épült 2 szintes 3 szoba + nappalis, nettó 194 m2-es (teraszokkal és garázzsal bruttó 220 m2-es) mediterrán stílusú saját részre készült igényesen kialakított családi ház eladó. A szuterén 74 m2 itt található a 33.5 m2-es konditerem (ami igény esetén 2 férőhelyes garázzsá is átalakítható), egy 15 m2-es műhely, 10 m2-es tároló valamint a 6 m2-es háztartási helyiség. A földszint 120 m2 hasznos lakóterülettel rendelkezik összesen. Amerikai konyhás nappali (53 m2) közvetlen terasz kapcsolattal, fürdőszoba-WC, tágas előszoba (19 m2), 3 hálószoba helyiségből áll. Az építés során a lakók számos egyedi elképzelésüket is megvalósították, ilyen többek között a beépített hangulat fényekkel ellátott fürdőszoba ahonnan a sarokkádban üldögélve erdőre néző panoráma tárul az ott lakók elé élményszerűvé tévé a fürdőzéssel egybekötött kikapcsolódást. A rendelkezésre álló hely és nagy belmagasság kihasználtságát növelték a nappali ~ 1/3 részének galériával történő beépítéssel ahol egy kis napos dolgozó és olvasó rész kapott helyett. A tervezés során sikerült a telek remek tájolási adottságait az épület élhetőségében kamatoztatni. A reggeli és a délutáni napfény egyaránt átjárja a házat és a nap minden percében természetes fénnyel árasztja el. A hely hangulatához igazodva bukó-nyíló vasalatú hőszigetelt üvegezésű fa ajtók és ablakok kerültek beépítésre. A kisméretű tégla burkolás a külső és belső homlokzatokon is nagy szerepet tölt be. A nappaliban található centrikusan elhelyezett kandallót is így építették körbe aminek díszítését iparművész által készített kerámiákkal fokozták. A ház számos a mai kor igényeit kielégítő extra berendezéssel is felszerelt pl.: beépített gépesített konyha bútor, riasztó, távirányításra is működő automatizált nagykapu, stb. Az M7-es autópálya személygépkocsik számára Érdig díjmentes le és felhajtó ága autóval 5 perc alatt elérhető. kód:10840300 Érdeklődni: 70/633-1635, 70/381-9434, 70/626-5027, 23/365-930 számokon vagy emailen keresztül ingatlan@marcsi.eu. Tekintse meg honlapunkat www.marcsi.eu Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján.

Eladó Telek Oroszlány 1,250,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Hétvégi telek, 30 nm-es.tégla épület, pince, padlás.Villany és ásott kút van.Várostól nem messze. Érdeklődni: 06-20/556-4734-es számon lehet.

Eladó Ház Kosd 11,500,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Váctól 5 km-re Kosdon eladó, egy 55+25 (tetőtér), 2000-ben épült, tégla, gázcirkó+cserépkályha fűtésű ház, 1208 nm-es teraszosan kialakított telekkel, amely az ingatlan mögött helyezkedik el, és gyönyörű kilátás nyílik róla a falura és a környező dombokra. Az udvarban található egy 20nm-es szaletli épített kemencével, egy 5 nm-es pinceház, amiből 15 nm hosszúkás pince nyílik ( alkalmas borospincének, zöldség tárolására). Hitelfelvételben segítünk! 22 bank ajánlata egy helyen, még mindig DÍJMENTESEN!

Eladó Ház Vác 26,600,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Vácon a belváros közelében napfényes 95 nm tégla építésű CSALÁDI HÁZ eladó 609 nm telken. A szuterénben külön bejáratú 75 nm lakrész lett kialakítva, mely vállalkozásra is alkalmas! A szobák parkettásak, műanyag nyílászárókkal ellátva. Gázcirkós fűtés mellett egy öntött vas fatüzelésű kandalló is gondoskodik a fűtésről. A ház folyamatosan karbantartott, villany vezetékek is cserélve. A kert füves, rendezett, ősfás, kis tóval és fa tárolóval.

Eladó Lakás Százhalombatta 14,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Százhalombattán, az Almafa utca 14/4 szám alatt, 2007-ben épült 4 lakásos társasházban, 1.emeleti, 59,5 m2 lakóterületű, 3 félszoba + nappalis nagyon jó elrendezésű, újszerű állapotú összkomfortos lakás eladó. A lakásban 3 hálószoba ( 7,8 m2 - 9,10 m2 - 8,05 m2), amerikai konyha nappali (21,17 m2), fürdőszoba + wc helységek találhatóak. A nappaliból kapcsolat nyílik a 4 m2-es erkélyre. A nappaliban vízteres kandalló került beépítésre, a közlekedőn beépített gardróbszekrény és a konyhabútor a vételár részét képzi. Az ablakok redőnyözöttek, szúnyoghálóval felszereltek. A lakáshoz egy kocsibeálló és a lakások mögötti szerszámos tároló tartozik. A társasház Százhalombatta központi részétől 5 perces távolságra található ezáltal iskola, óvoda, hivatalok, mindennapi bevásárláshoz szükséges kis és nagy boltok tömegközlekedés ( busz-vonat ) könnyen elérhető. kód:10840400 Érdeklődni: 70/633-1612, 70/381-9434, 70/633-1635, 23/365-930 számokon vagy emailen keresztül ingatlan@marcsi.eu. Tekintse meg honlapunkat www.marcsi.eu Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján.

Kiadó Ház Budaörs 20,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Kertes csaladi hazban 3 + szoba alberletben kiado, tobbnyire ferfi munkasok reszere, egyenkent vagy csoportosan, a havi dij 20.000 ft /fo rezsivel eggyutt, kaucio nelkul. Ha tobb informaciora van szukseguk legyszives vegyek fel velem a kapcsolatot. Jancsek Erno: 06304088771 Koszonom

Eladó Ház Vác 9,990,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szereti a különlegességeket, a praktikus megoldásokat? A belvárosban, családi házas övezetben várja új lakóit ez a több szintes kert nélküli ház. A különállósága, egyedi közművei miatt megadja azt, amit egy háztól várunk, és több mint egy társasházi lakás. A földszinten található egy fürdő-wc, ebédlő, főzőfülke, előszoba amiből a pincébe is le lehet jutni. Az emeleten egy 22 nm-es nappali, ahonnan egy tetőtéri 10 nm-es szobába juthatunk fel. Benapozottság szempontjából idális a ház, szinte egész nap napfényben úszik. A buszpályaudvar és központi vasútállomás 5 perc sétára található.Nézze meg, beleszeret!

Eladó Lakás Komló 3,150,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Eladó, Komlón a Petőfi Sándor utca 16 számban, magasföldszinti 1 szobás tégla lakás. Plusz tároló a pincében. Csendes környék, Tesco 5 perc, belváros 10 perc séta. Parkolási lehetőség a ház előtt. 36 m2 Jelen pillantban teljes felújítás allatt áll. A következő munkák lettek eddig elvégezve; Új hőszigetelt ablakok Teljes villamosság újra kivitelezve Fogyasztásmérők a radiátorokon Redőny a konyhában és a nappaliban. Erkély A tégla ház jelenleg kivülről újra szigetelés allatt áll. Csere semmilyen esetben sem érdekel. 3,150,000 forintos irányár Elérhetőség; 0036305567595 vagy 003672484180

Eladó Lakás (Panel) Vác 6,990,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Vácon lakótelep szélén, nyugodt környezetben várja új lakóit, egy 2 szobás, erkélyes, jó elrendezésű lakás liftes házban. Az alsóvárosi vasúti megálló,a helyi és helyközi buszmegálló, iskola, óvoda, üzletek, posta pár percnyi sétára található az ingatlantól.

Eladó Garázs Budapest IV. kerület 1,500,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Újpest központban, az Árpád úton 11,3 m2 alapterületű teremgarázs beállóhely eladó. Ár: 1,5 MFt, telefon: 30/451-4670

Eladó Lakás (Panel) Vác 7,500,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

NE HAGYJA KI EZEN AZ ÁRON! Egyedi mérős, parkettás, járólapos, új konyhabútorral berendezett 2 szobás lakás eladó, azonnali költözéssel. Rendezett lépcsőházban, kedves szomszédok várják új lakótársukat! Az épület közelében található iskola, óvoda, zárt játszótér, posta, üzletek, helyi és helyközi buszmegálló, Vác-alsói vasúti megálló.

Eladó Ház Vác 20,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Befektetők, építkezni vágyók figyelem! Belváros közepén eladó egy 140 nm-es erősen felújítandó vagy bontandó ház 100 nm-es kertrésszel, garázzsal. Kiváló rendelő, családi ház építésére. Vasútállomás, buszpályaudvar,Főtér és a város sétáló utcája 1-2 perc.

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 11,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szlogen: Alsórákos peremén Leírás: Alsórákoson főútvonal mellett jó közlekedéssel rendezett 9 lakásos téglaépítésű társasház magasföldszintjén kínálom megvételre ezt a 44nm-s 1+1 szobás lakást. Az előszobából jobbra a 17,6nm-s nappaliba léphetünk ahonnét az erkély nyílik. Szemben a 8,8nm-s félszoba lett kialakítva. Balra a WC-t, fürdőszobát és a 9,2nm-s konyhát találjuk. Műszaki: Összközműves téglaépítésű ház. . Közös klts: 5,500.-Ft. Gázkonvektoros fűtés, télen 7,000.-Ft körül. Vízmérővel felszerelt. Meleg vízellátásról gázüzemeltetésű vízmelegítő gondoskodik. A szobák parkettával burkoltak az előszoba márványlappal a konyha PVC-vel. A WC beépített víztartályos, a fürdőben épített zuhanykabin, és a fali burkolatba beépített egyedi tervezésű tükör található. Az előszobában és a nappaliban falba süllyesztett gardróbszekrények lettek kialakítva. A nappaliban álmennyezetbe épített világítás, elektromos redőny. Környezet: Összközműves utcák. Társasházi lakások kis parkokkal. Az ingatlan közelében minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére. Közlekedés: A Örs vezér tere 10 perc alatt elérhető. Trolik: 77, 81, 82. Buszok: 130, 131, 144, 231, 907, 92. Rákosszentmihály-mávállomás. Finanszírozás: 10% foglaló, fizetési ütemezés megállapodás szerint. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Eladó Ház Göd 15,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Piaci ár alatt szeretne, jó állapotban lévő tehermentes házat? Gödön csendes, barátságos utcában várja új lakóit egy beköltözhető állapotban lévő 2 szobás (3szobássá alakítható) családi ház. (Járólap, parkettás szobák, új radiátorok, újszerű konyhabútor) Tisztasági festés, fürdőszoba újraburkolása után értékálló ingatlan marad a jelenlegi piaci helyzetben is. Cirkófűtés mellett, kandalló vagy cserépkályha is beszerelhető, a kémények alkalmasak rá. Az 500 nm-es telek csak egy szomszéddal érintkezik közvetlenül, így biztosított a lakók nyugalma. Garázs és tároló tartozik az ingatlanhoz. Alacsony rezsi mellett, költségcsökkentést jelent az is, hogy a tulajdonosok fúrt kút vízével oldották meg a gondozott füves kert és gyümölcsfák locsolását. Buszmegálló, vasútállomás, 2-es főút pár perces sétával elérhető.

Eladó Lakás Vác 14,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Deákváron keresi új otthonát? Nyugodt, csendes környéken szeretne élni, de fontos Önnek a jó közlekedés, óvoda, iskola, üzletek közelsége? Akkor nézze meg ezt a fiatalos, jó állapotú 2+1 szobás, erkélyes tégla lakást. A lakáshoz megvásárolandó egy 19,4 nm-es garázs és egy 22,4 nm-es pince. Az ingatlanok együttes irányára: 17 900 000 Ft. (garázs 2 000 000 Ft, pince 1 000 000Ft.) A tulajdonost Kisváci ház csere is érdekli értékegyeztetéssel.

Eladó Ház Vác 16,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Ne hagyja ki ezen az áron! Befektetők, építtetők, több generációs családok figyelmébe ajánljuk! Két családi ház, garázzsal telekáron! 770 nm-es belvárosi telken, egy 54 nm-es és egy 40 nm-es ház, 16 nm-es garázs található. Mindkét ház lakható, az egyikben cirkóval, a másikban konvektorral oldották meg a fűtést. A garázson kívül, a kertbe több autóval is beállhat a család. A nagy tágas kertben helyet kaphat konyhakert, díszkert, gyermek játszótér. Vállalkozásnak, építési teleknek, társasház felépítésére is kiváló a terület.

Kiadó Ipari terület Érd 30,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Érd Tusculanum részén 40 m2-es, konvektor fűtéses, 8 m hosszú és 5 m széles szerelő aknás autószerelő műhely kiadó. A szerelő akna 1.5 m mély 0.8 m széles és 5.4 m hosszú. Az ipari áram bevezetve rendelkezésre áll a satu padok, szerszám tároló rekeszek szintén használhatók. A bérleti díj 30 000 Ft + rezsi/ hó + 2 havi kaució. kód:10840600 Érdeklődni: 70/633-1635, 70/381-9434, 70/626-5027, 23/365-930 számokon vagy emailen keresztül ingatlan@marcsi.eu. Tekintse meg honlapunkat www.marcsi.eu Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján.

Eladó Ház Érd 17,400,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Érd Parkváros M7-es feletti részén a foglalkozás neves utcák között, természetvédelmi terület (Fundoklia völgy) közvetlen közelében, új építésű házak szomszédságában 20 m-es utcafronti szélességgel rendelkező 1121 m2-es parkosított telken 2001-ben épült, könnyűszerkezetes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!! 2 szintes 171 m2 hasznos lakóterületű + 40 m2 terasz 4 szoba + nappali (24 m2), fürdőszoba, zuhanyzó helyiségekből álló családi ház eladó. A házhoz 2 férőhelyes 44 m2-es garázs is tartozik. Kód: 10848400 Érdeklődni: 70/633-1635, 70/381-9434, 70/626-5027, 23/365-930 számokon vagy emailen keresztül ingatlan@marcsi.eu. Tekintse meg honlapunkat www.marcsi.eu Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján.

Eladó Ház Érd 17,400,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Érd Parkváros M7-es feletti részén a foglalkozás neves utcák között, természetvédelmi terület (Fundoklia völgy) közvetlen közelében, új építésű házak szomszédságában 20 m-es utcafronti szélességgel rendelkező 1121 m2-es parkosított telken 2001-ben épült, könnyűszerkezetes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!! 2 szintes 171 m2 hasznos lakóterületű + 40 m2 terasz 4 szoba + nappali (24 m2), fürdőszoba, zuhanyzó helyiségekből álló családi ház eladó. A házhoz 2 férőhelyes 44 m2-es garázs is tartozik. Kód: 10848400 Érdeklődni: 70/633-1635, 70/381-9434, 70/626-5027, 23/365-930 számokon vagy emailen keresztül ingatlan@marcsi.eu. Tekintse meg honlapunkat www.marcsi.eu Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján.

Eladó Ház Vác 22,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Vác belvárosától sétálva 10percre, a Duna közelében találhatja meg az ideális otthont családja részére. A 2006-ban épült tégla, 110nm-es, amerikai konyhás, nappali+4 szoba, 2 fürdőszobás házat. A méretéhez képest alacsony rezsijű ház kis kerttel is rendelkezik, az autóbeálló itt kapott helyet. A város egyik legjobb iskolája, óvodája, iskolaváros az ingatlan közelében található, így a gyermekeket közel tudhatjuk az otthonunkhoz. A sportolási lehetőségek szempontjából is ideális, a sportcsarnok, kerékpárút, evezős egyesületek szintén az ingatlan közelében találhatóak.

Eladó Ház Dunavarsány 24,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Dunavarsányon, új építésű házak szomszédságában, (nem lakóparkban) 100 m2-es családi házat kínálunk 697 m2-es telken. A nagyon jó elrendezésű lakásban három szoba, amerikai konyhás nappali, fából készült konyhabútorral és beépített gépekkel, kamra, fürdő, WC, előszoba és közlekedő került kialakításra. A lakásból is megközelíthető a fűtött garázs. A ház fűtését gázcirkó szolgálja, radiátorok segítségével. A kiegészítő fűtésről kandalló gondoskodik, mely ráköthető a meglévő fűtési rendszerre. A ház téglából épült, dryvit szigetelést és cserépfedést kapott. Az udvar viacolor burkolattal van ellátva, a füvesített kertben szaletli és sütögető található. A kert öntözése telepített öntözőberendezéssel megoldott, melynek vízellátásáról fúrt kút gondoskodik. Biztonságunkról riasztórendszer gondoskodik. A közelben kitűnő közlekedési lehetőség van tömegközlekedéssel, a fővárost autóval 20 perc alatt érhetjük el. Ha szeretné budapesti lakását vidéki kertes házra cserélni, ez az ingatlan ehhez is lehetőséget nyújt.

Eladó Lakás (Panel) Győr8,550,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Győr, Szőnyi M. u. 2. Társasházban eladó egy 3. emeleti, 49 m2 tóra néző, jó állapotú, 2 szobás lakás. A társasház 5 szintes, hőszigetelt és a lakások fűtés-korszerűsítettek. A nagyobbik szoba és a konyha nyugati fekvésű, a kisebbik szoba déli tájolású. A környezet csendes, jó közlekedéssel és infrastruktúrával rendelkezik. Bölcsöde, óvoda, iskola 5 perc gyalogosan.

Eladó Ház Érd 22,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Érd Postástelep legkedveltebb részén, 765 m2-es telken álló, 2005-ben épült, 85,6 m2 nettó lakóterületű, 4 szoba összkomfortos, kifogástalan állapotú családi ház eladó. A házban 3 szoba (11,52 m2-11,65 m2-8,64 m2), étkezős nappali (36,23 m2), konyha, fürdőszoba (wc -vel), és külön mellék helység található. A nappali kapcsolatos az 55 m2-es elszeparált hátsó telekre néző terasszal. Nappaliban kandalló beépítésére a lehetőség adott. A ház fűtését és meleg víz ellátását új, kondenzációs kombi-gázcirkó fűtés rendszer biztosítja. A ház nagyon jó elrendezésű, világos belső terekkel rendelkezik. A beépített, gépiesített konyhabútor a vételár részét képzi. Igény szerint a tetőtérben kb. 60 m2 terület beépíthető. A telken szerszámos tároló és egy fedett kocsibeálló található, a telek rendszeresen karbantartott, kialakított sziklakertekkel. A ház Érd központjától 2 km-re található, közvetlen közelében iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség pár perc sétával elérhető. Az ár irányár! kód:10840800 Érdeklődni: 70/633-1612, 70/381-9434, 70/633-1635, 23/365-930 számokon vagy emailen keresztül ingatlan@marcsi.eu. Tekintse meg honlapunkat www.marcsi.eu Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján.

Eladó Telek Szolnok 9,500,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szolnok belvárosában a Mikszáth köz és a Bercsényi kereszteződésében, csendes, nyugodt helyen 289 nm-es saroktelek bontandó házzal eladó. Előzetes egyeztetést követően, a bontás megoldható.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XVII. kerület 8,200,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

XVII. kerület központi részén a Pesti úton 53 nm-es, 1+2 félszobás,9.emeleti lakás ,erkéllyel nagyon jó áron eladó. A lakás most esett át egy tisztasági festésen. Egyedi mérös fütés!!! Nyugodt környék, mégis minden megtalálható: bevásárlási lehetöség. piac, orvosi rendelö, sztk, iskola, bankok, posta a közvetlen közelben. Dinamikusan fejlödö kerület, felújított utak, tavaly felújított köztér. Remek közlekedés: 161, 161A, 162, 97E, 169E, 98, 202E, 201E, 46 buszok mind megállnak. Közösköltség: 12.400.- Irányár: 8.200.000.- Hívjon és mutatom! Tel:0670-424-6625 Tekintse meg további kínálatomat:palotacentrum.ingatlan1.hu

Eladó Lakás (Panel) Budapest X. kerület7,500,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Kőbánya központjában, a X. kerületben, a Kápolna utcában 63nm-s, tehermentes, csúsztatott zsalus, közepes állapotú panellakás tulajdonostól, új nyílászárókkal és biztonsági ajtóval, jó zöld kártyával 7,5 M Ft-ért eladó. Tel. : 30/271-1069

Eladó Ház Nagykörű 12,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Nagykörű központjában 1145 nm-es telken 420 nm alapterületű 14 szobás félkész panzió úszómedencével, borospincével eladó. Az ár alkuképes.

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 10,800,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Zuglóban Újszerű, Teljesen felújított Garzon eladó... Magánszemélytől Zuglóban Újszerű, teljesen felújított, jó beosztású Garzon lakás (tégla), 30 nm, eladó a Laky A. utcában. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés gáz cirkó. A társasház 3 szintes, 10 lakásos. Csendes, jól megközelíthető helyen, a Hungária körúttól 5 perc sétányira található (Herminamező), 7es, 173as busz 1 perc séta. ár: 10.8 M ft Ingatlanközvetítők, Kérem, Kíméljenek! +36-30-388-1816 kriszta.tibor@gmail.com

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 21,800,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Zuglóban Újépítésű Lakások Tárolóval, GK.beállóval eladók... Magánszemélytől Zuglóban Újépítésű (tégla), jó beosztású Másfél, valamint Kétszobás lakások Tárolóval, Gépkocsibeállóval eladók a Laky Adolf utcában. Az 50 nm-es ára 18.8 M, az 54 nm-es 19.8 M, míg a 60 nm-es 21.8 M. A közművek egyedi mérésűek, a fűtés gáz cirkó. A társasház 3 szintes, 10 lakásos. Csendes, jól megközelíthető helyen, a Hungária körúttól 5 perc sétányira található (Herminamező), 7es, 173as busz 1 perc séta. i.ár: 18.8-21,8 M ft Ingatlanközvetítők, Kérem, Kíméljenek! +36-30-388-1816 kriszta.tibor@gmail.com

Eladó Új építésű lakás Budapest XVII. kerület 19,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szlogen: Fiatalos 3 szobás Leírás: Szolid külső, elegáns fiatalos belső. Így jellemezném ezt az új építésű 75nm-s DNy-i tájolású emeleti lakást, melyet az Akadémia-Újtelepen kínálunk 4 lakásos társasházban mely azonnal költözhető. A lakásba belépve jobb kézre az egyik 14nm-s hálószoba balra a 7nm-s fürdőszoba található sarokkáddal. A lakás középpontjában a 30nm-s nappali – étkező – konyha áll melyben extraként egy igen komoly gépesített konyhabútor – süllyesztett világítással - van beépítve, hogy ennyivel megkönnyítsük a választását. Innét nyílik a másik hálószoba illetve a közel 10nm-s erkély. A lakáshoz tartózik 1 nyitott autó beálló is. A képek csak kis ízelítőt mutatnak be a nagy egészből. Hívjon és nézze meg személyesen! Környezet: Akadémia-Újtelepen található családi-, ikerházas övezetben Az ingatlan közelében minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére: posta, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, virág bolt, cukrászda, étterem. Az új M0-ás felvezetőnél Auchan, a Pesti út elején Tesco található. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre, Kőbánya-Kispestre és a 46-osal Újpalotára, vagy vonattal a Keletibe 15 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút 5-10 perc alatt érhető el a Pesti út folytatásában. Ferihegyi reptér 10 perc autóval. Műszaki: Építés ideje 2011. 30-as porotherm téglafalak 5 cm-s dryvit rendszerű szigeteléssel. A lakások között porotherm hang gátló falazattal épült. A szobák laminált parkettával a vizes helyiségek 6-7000.-Ft/nm-es lapokkal burkoltak. Műanyag nyílászárók. A padlás tárolásra használható. Klíma előkészítve. Finanszírozás: 10% foglaló, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában. Szoc-pol, államilag támogatott hitel.

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 23,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szlogen: rákosligeti páros Leírás: Önálló kertes házak remek helyen, kiváló infrastruktúrával, teljes szeparáltsággal, verhetetlen áron a megafejlesztésekkel teli XVII. kerület zöldövezetében, Rákosligeten, csöndes kertvárosi környezetben. A projekt specialitása, hogy a vásárlók rugalmasan beleszólhatnak a kivitelezésbe. A kivitelező előző építkezése pontos mása ennek a projektnek, így referenciaként kész ház is megtekinthető. Mindkét házra jellemző: • osztályú minőség, energiatakarékos, gazdaságos kivitelezés, extra hőszigeteléssel /aljzatban 7cm hőszigetelés, épületen 10cm dryvit hőszigetelés, 1.0-ás hőszigetelésű nyílászárók, tetőtérben 20cm-es szigetelés, lábazatszigetelés/. • Gázkimaradás ellen schiedel kandallókémény. • Földszint és emeleti szint, duplakomfort. • Franciaerkély, terasz, autóbeálló, beépített garázs vagy garázs opció. • Igény esetén kétgenerációssá alakítható. • ZÖLD HÁZ opcióban kérhető az épület komplett kiépítése megújuló energiákkal a fűtés-hűtés kiváltására! • A beruházó cég 12 éves, referenciák megnézhetőek. 1-es ház /utca felőli garázsos épület/ A 627m2-es összközműves telek első részében épül 260m2-es telekrészen, a 98m2-es, garázsos, nappali + 3 vagy 5 szobás/ha a garázsból 1 illetve 2 szoba kerül kialakításra/ családi ház. 2-es ház /hátsó épület/ A 627m2-es összközműves telek hátsó részében épül 367m2-es telekrészen, a 94m2-es, nappali + 4 szobás családi ház. ÁRKÉPZÉS: A garázsos épület 4m2-el nagyobb, a hátsó épülethez pedig 107m2-el nagyobb telekhányad tartozik. Ebből adódóan egységesen mindkét különálló ház azonos értéken kerül eladásra. Fél kulcsrakészen /földszint kulcsrakész, emelet szerkezetkész, kívülről kulcsrakész/ 23,9MFt. Kulcsrakészen 26,9MFt. Környezet: Rákosligeten található családi-, ikerházas övezet Az ingatlan közelében pedig minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére: orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, virág bolt, cukrászda, étterem. Az új M0-ás felvezetőnél Auchan épült, a Pesti út elején Tesco található. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre, Kőbánya-Kispestre és a 46-osal Újpalotára, vagy vonattal a Keletibe 18 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút 5-10 perc alatt érhető el a Pesti út folytatásában vagy Nagytarcsa felöl. Ferihegyi reptér 10 perc autóval. Műszaki: 1983-ban épült a ház 30-s falakkal. Az 1es lakás beton födémes, a 2es fa födémes. A tető szerkezetileg jó állapotú, palafedéses. Összközműves, villamos hálózat 3 fázisú – nappali, éjszakai mérővel., külön mérő óra lakásonként. A fűtést Fég gázbojler és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a meleg vizet 80l-es villanybojler és Junkers bojler adja, szintenként 1-1 gázmérő van felszerelve. A kertben gépjármű szerelőakna van kialakítva. Finanszírozás: 10% foglaló, + telekhányad, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Eladó Telek Budapest XVI. kerület 49,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szlogen: Egy rendkívüli telek a XVI. kerületben! Leírás: Ezen telek kivételével a XVI. kerületben maximum 3-4 lakás építhető egy telekre, míg itt a kivételes övezeti besorolás 10 lakás építését teszi lehetővé. Az ingatlan magánszemély tulajdonában van. 10 lakásra szóló építési engedéllyel adjuk át a telket, rendezett szomszéd viszonyokkal. A TULAJDONOS-KIVITELEZŐ, MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BEFEKTETŐ ESETÉN A TÁRSULÁS LEHETŐSÉGÉT IS FENNTARTJA. A adott beruházó anyagi lehetőségeihez és elképzeléseihez alkalmazkodni tudunk, esetlegesen társulunk egyedi megállapodás és szerződés alapján. Ebben az esetben a telek értéke, illetve a tulajdonosnak járó összeg a megállapodástól függ. A 16. kerület utolsó olyan CS1-es övezeti besorolású telkét kínálom, melyen csoportházas beépítés valósítható meg. Egyéb övezetekben a maximális lakásszám 3 vagy 4 lakás! A telket egy exkluzív 10 lakásos épület építési engedélyével adjuk át, melyet a 16. kerület szigorú tervtanácsa is kiválónak tartott. 6db 43m2-es, 2db 71m2-es és 2db 76m2-es lakásból áll a beépítési lehetőségeket maximálisan kihasználó tervdokumentáció. A 881m2-es ingatlan összközműves saroktelek, mely teljesen körbekerített, víz, villany be van vezetve, gáz 10 lakásra be van fizetve, csatorna a telek előtt. A telek üres, a növényzet el van távolítva, építéshez elő van készítve. Szomszédok hozzájárultak az építkezéshez. Ajánlom az ingatlant olyan beruházóknak is, akik a Zuglóban lévő építési stopot nem tudják kivárni és társasházat terveznek építeni. Pályázati lehetőség Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer „Mi otthonunk felújítási és új otthon építési alprogram" Pályázat kódszáma: ÚSZT-ZBR-MO-2011 A beruházással érintett ingatlan A vagy A+ energetikai kategóriát kell hogy elérjen (a megújuló részarány vállalásának függvényében). Mindkét esetben egy megújuló energia felhasználása kötelező úgy, hogy a megújuló energia felhasználása minimum 25%-ka kell hogy legyen a fűtés és használati meleg víz fajlagos energiaigényének. Új, energiatakarékos ingatlanok építésének támogatása: - A energetikai minőségű épület építése esetén: 40ezer Ft/m2, de max. 4millió Ft lakóegységenként; - A+ energetikai minőségű épület építése esetén: 60ezer Ft/m2, de max. 6millió Ft lakóegységenként.

Eladó Sorház Budapest XVII. kerület 17,990,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Alkalmi vétel a gyönyörű környezetben kiépült Strázsahegy mini-lakóparkban! XVII. kerületben, Rákoskerten, a Függőcinege utca 30 szám alatt 2007 év végén átadott ötlakásos sorház második, 65m2 lakása teljesen újszerű állapotban, tehermentesen eladó tulajdonostól /a tulajdonos építőipari cége kivitelezte, így minden információnk pontos az épületről/. Kétszintes, duplakomfortos, kandallókéményes, kiváló hőszigetelésű /aljzatban 7cm, tetőtérben 20cm paplan, 1.1-es nyílászárókkal és 5cm-es dryvit rendszerrel/, 11m2-es terasszal, 52m2-es saját kertrésszel, az öt lakó számára 237m2-es közös autóbeállóval. 1000m2-es telken helyezkedik el az öt lakás és ebből a második lakás saját telekhányada 106m2, közös használatú terület 237m2. Földszinten nappali és konyha, spájz-tároló, ajtóval leválasztott előszoba, zuhanyzós fürdőszoba és lépcsőház. Emeleten két szoba francia-erkéllyel, kádas fürdőszoba, előtér /pakolásra használható padlástér/. Jelenlegi teljes bebútorozással vagy anélkül is megoldható az átadás. A remek hőszigetelés miatt a gázszámla 4 és 7.000 Forint között mozog, mivel a második lakást még az első és a harmadik is fűti oldalról. Áthallás nincsen, a lakásokat 30cm-es Silka hangszigetelő tégla választja el. Átlagos villanyszámla 6 és 7.000 Forint. Átlagos víz és csatorna számla 3 és 5.000 Forint között. Aszfaltos utca van mindenhol, buszmegálló néhány perc sétára, a közelben minden megtalálható, csodálatos kertvárosi zöldövezet, csend, erdő és madárcsicsergés és rendkívül kedves szomszédok. A képek és a környezet magáért beszél. Érdemes megnézni. Ára: 17.99MFt. Azonnal költözhető! Olyan mint ha most adták volna át!

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 15,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szlogen: Bővíthető sorházi Leírás: Rákoskeresztúron a Tesco-hoz közel kínálok nettó 68nm-s sorházi ingatlant. Az amerikai konyhás 2 hálószobás lakásba az előkerten keresztül jutunk be ahol akár 2 autóval is be lehet állni. Az előszobából jobbra nyílik a WC és a fürdőszoba. Tovább haladva a nappali – konyha – étkezőbe – érünk. Innét nyílik a két hálószoba, juthatunk ki a teraszra és a kertbe. A nappaliban és a kert felőli szobában cserépkályhákkal is lehet fűteni. A hátsó szoba mellett egy 3,4nm-s fűthető műhely és egy 8,85nm-s nyári konyha valamint egy 6,5nm-s fészer található - mind téglaépítésű. Lakó terület – nettó: 56,6nm, terasz: 12,7nm, melléképületek: 18,8nm, bruttó: 103nm felépítmény. A telek 307nm. Környezet: Rákoskeresztúr elején található családi-, iker-, sorházas övezet és a Keresztúri lakótelep. Az ingatlan közelében pedig minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére: orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, virág bolt, cukrászda, étterem. Az új M0-ás maglódi felvezetőnél Auchan épült, a Pesti út elején Tesco található. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre, Kőbánya-Kispestre és a 46-osal Újpalotára, vagy vonattal a Keletibe 18 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút 5-10 perc alatt érhető el a Pesti út folytatásában vagy Nagytarcsa felől. Ferihegyi reptér 15 perc autóval. Műszaki: A ház 30-s falakkal épült. Beton födémes, a tetőtér beépíthető. A tető szerkezetileg jó állapotú, cserép fedéses. Összközműves, villamos hálózat 1 fázisú. A fűtést Termo Fég cirkó, a meleg vizet FÉG bojler adja. A fűtés a két cserépkályhával is megoldható Finanszírozás: 10% foglaló, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. Hitelfelvétel esetén ingyenes hiteltanácsadással-ügyintézéssel segítjük, valamint adás-vételben gyakorlott ügyvédeink kedvezményes munkadíjjal jogi képviseletet biztosítanak ingatlanvásárlása lebonyolításában.

Eladó Ikerház Budapest XVII. kerület 28,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Szlogen: Szárazhegyi panorámás Leírás: Tisztelt Hölgyem/Uram! Szíves figyelmébe ajánlom ezt az ikerházat Rákoscsaba Szárazhegyen nyugodt csendes környezetben jó közlekedéssel, mely nem egy hagyományos lakás a maga 163nm-vel (br.272nm). Egyedi tervezés és gondos kivitelezés jellemzi az ingatlant a pincétől a padlásig. Akár 2 generáció részére is megfelelő otthont nyújthat a szint eltolással épült ház, melynek a tetőterében még kialakítható egy különálló lakrész. A pincében a kazánház, tároló és a garázs található mely fölött a földszinten az étkező, konyha, kamra és egy WC kapott helyet. A nappalit innét közelíthetjük meg mely 3 lépcsőfokkal lejjebb helyezkedik el és ahonnét a teraszon keresztül a kertbe is kimehetünk. Az emeleti rész is kétfelé tagolódik. A kert felé néző hálószoba mely erkélyes, mellette egy félszobával. 3 lépcsőfokkal feljebb a fürdőszoba káddal, WC-vel, zuhanyzóval, dupla mosdóval mellette pedig egy közel 20nm-s szoba található. A tetőtér kialakítása még adva van, amennyiben kevés lenne a 3 hálószoba. A 356nm-s gondozott, parkosított kert tujákkal körbeültetve teljesen elszeparálja a házat a szomszédoktól. Környezet: Rákoscsaba strázsahegyi része a Pesti úton kifelé a kucorgó tértől balra. Családi házas övezet Az új M0-ás felvezetőnél Auchan épült az ingatlan közelében pedig minden megtalálható a napi szükségletek kielégítésére: posta, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre és Kőbánya-Kispestre, több buszjárat a Városközpontba vagy vonattal a Keletibe 21 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút a már megépített szakasz esetében 8-10 perc alatt érhető el Ecser felöl, az új szakasz pedig kb. 2 perc alatt lesz elérhető a Pesti út folytatásában /31-es út/. Ferihegyi reptér 15 perc alatt elérhető. Műszaki: 1986-88ban épült a ház 30-s falakkal terranova hőszigetelő vakolattal. A 2 lakás között dupla 30as fal van. Összközműves, villamos hálózat 3 fázisú(éjszakai áram), a fűtést gázkazán biztosítja a meleg vizet gáz vagy villanybojler szolgáltatja. 2003-ban a nyílászárókat kicserélték és biztonsági fóliával látták el. A nappaliban kandalló, rejtett világítás, a hálóban klíma. Finanszírozás: 10% foglaló, a fennmaradó összeget megegyezés szerint. A vásárlást teljes körű ügyintézéssel és ingyenes hitelügyintézéssel segítjük. http://www.iic.hu/component/option,com_estateagent/Itemid,/act,object/task,showEO/id,256/

Eladó Ház Budapest XVII. kerület 17,900,000 Ft

Posted: 27 Feb 2012 02:46 PM PST

Leírás: Rákoshegyen kínálom eladásra ezt a felújítandó, bővíthető 3 szobás családi házat. Jelenleg két lakrészből áll a ház, de egybenyitható, bővíthető. A vásárlást ingyenes hitelügyintézéssel segítjük. Műszaki: 1970-es években épült. A főalak 30-as, a közfalak 10-es válaszfalakkal. Fűtés: cserépkályha, vegyes tüzelésű kazán, gázcirkó. Telek méret: 960nm. Környezet: Családi házas övezet, összközműves, aszfaltozott, csendes utcák. Közért, iskola, óvoda, játszótér, gyógyszertár, rendelő a közelben. Az új M0-ás felvezetőnél Auchan épül, a közelben Tesco. Az ingatlan közvetlen közelében pedig kisboltok, szolgáltató egységek teszik lehetővé a sürgős vásárlásokat. Közlekedés: Közvetlen buszjárat az Örs Vezér térre Kőbánya-Kispestre a Kőbánya-városközpontba vagy vonattal a Keletibe 18 perc alatt beérhetünk. M0-ás autóút 10-15 perc alatt elérhető a Pesti út folytatásában /31-es út/. Ferihegyi reptér 20 perc alatt elérhető. Finanszírozás: tehermentes, 10% foglaló, fizetés: ütemezés szerint.