2011. november 11., péntek

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ház Szárliget 22,500,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Természetkedvelőknek eladó egy 3 szintes, jó állapotban lévő összkomfortos ház Szárligeten. A kert diófáktól és gyümölcsfáktól árnyas. Innen nyílik a szuterén fölötti magasföldszint közepén a bejárat. Balra indulva először a kertre néző világos fürdőszobát találjuk, mellette a délre nyíló hálószobát. A bejárattól jobbra van a kertre néző konyha, amiből közvetlenül is nyílik az étkezőnek is használható, a közlekedőből is megközelíthető hatalmas egy légterű, de térosztott szoba. Az ide tervezett kandalló megépítése már az új tulajdonos lehetősége. A nyugati tájolású helyiségből egy jól kihasználható loggia-n keresztül jutunk a házat három oldalán körülölelő óriási tornácra. Innen közvetlenül is vezet lépcső az udvarba. A földszinti tágas közlekedőből fel és lefelé induló lépcsőház köti össze a szinteket. Az emeleten egy déli fekvésű hálószoba, egy keleti tájolású fürdőszoba és nagy és nyugati erkélyre nyíló nappali szobat van, amit a csendes utca elől az előkert óriási fái takarnak. A szuterénben is találunk egy szobát és itt a kazánház, amelyben a gázkazán mellett alternatívaként áll a vegyes tüzelésű kazán. Itt vannak a tároló helyiségek, mosókonyha, mosdó és innen is nyílik akár két autó számára is a garázs. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal, ill. műanyag padlóval burkolt. Az épület rendelkezik családi napközi, ill. óvoda nyitásához is szükséges feltételekkel, de a nagy osztatlan terek felhasználásának számtalan lehetősége van. Házunk alig 100 méterre áll az erdőtől, ahol az Országos Kéktúra jelzése fogadja a kirándulókat. Akár turisztikai szálláshelyként is szolgálhatja tulajdonosait, s nyújthat maradandó élményt az idelátogatóknak. A kert fölött a Gerecse, a szobákból a Vértes nyújt szemet gyönyörködtető látványt! Szárliget a két hegység völgyében nyújtózik. Mikroklímája sajátos, kedvez az örökzöldeknek, ezért a falu levegője segít a légúti problémákkal küzdőknek. Az ivóvíz 2010-ben ásványvízzé nyilvánított karsztvíz. A település melletti erdő természetvédelmi terület. A falut Tatabánya közeli kertes városrészétől mindössze 4 km., a központjától s a megyei kórháztól 10 km. választja el. Elérhető közelségben van Bicske és Budapest is, mivel a ház gyalog kb. 15 percnyire van a vasútállomástól és 2 percnyire a távolsági buszmegállótól. Autóval néhány percre van az M1-es autópálya bicskei felhajtója és közel az 1-es főút is. Az ár irányár!

Eladó Ház Szárliget 14,900,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Gazdálkodj okosan! Eladom Szárligeten 3 szobás összkomfortos családi házamat. A jól szigetelt, magasföldszintes házban az előszobából balra a kertre néz az erkélyes szoba, jobbra a békés falusi utcára és a hegyoldalra néz a nappali. A tágas hálószoba is erre nyílik. Külön van a WC és a fürdőszoba, a kényelmes konyhából látni a bőven termő gondozott kertet és szőlőt. A lakás alatti garázs ajtaja és a kertkapu automatikusan nyílik. Itt a garázs mellett tágas kamra, kazánház és közlekedő van, ahonnan ajtó nyílik a kert felé és a kertre néző kis varró műhelynek berendezett szobába. A tér közepéről masszív lépcső vezet fel a lakásba. A szobák szőnyegpadlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos, ill. műanyag padlós. A tetőtér beépíthető. A fűtést vezetékes gáz, alternatívaként vegyes tüzelésű kazán is biztosítja. A kert elkülönített részén állatok tartására alkalmas melléképület is található. A ház kb. 5 percnyire van a vasútállomástól és 2 percnyire a távolsági buszmegállótól, a közelben orvosi rendelő és gyógyszertár van. 1,5 v. 2 szobás tatabányai összkomfortos téglalakást beszámítok!Az ár irányár!

Eladó Ház Tatabánya 9,800,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Otthon a hegyen- Eladó családi ház Tatabányán Tatabányán, a Gerecse lejtőjén eladó 3 szobás összkomfortos családi ház egy 1407 m2-es telken. Bejárata az utcáról nem látható, a hegy felől, a teraszról nyílik. A 10x10 m-es otthont a kőből emelt szélfogón túl a közelben emelkedő Szelim barlang óvja. A bejárattól balra tágas, ablakos, praktikus kamra, vele szemben nyílik a kertre néző konyha. A kamra után a közlekedő bal oldalán nyílik a világos fürdőszoba. A bejárattal szemben a nappali, abból jobbra pedig a háló szoba. Mindkét helyiség ablakai előtt a kert lombos fái takarják az utakon túli közeli várost. A háló szobából az ablakkal szemben nyílik a nyugatra néző dolgozó szoba, s onnan újra a konyha. A ház a gyerekek örömére tökéletesen körbejárható! A tetőtér beépíthető. A jól szigetelt, erődítmény vastagságú falak nem csak a hideg és meleg ellen védenek lakóit, de a közeli nagy forgalmú utak ellenére is csöndes otthont biztosítanak. Az egyedi központi fűtéshez az udvaron álló gáztartály biztosítja az energiát. A különálló garázs és a vele összeépült műhelynek is alkalmas melléképület alatt a garázsból nyíló pincében jól tárolhatók a kertben megtermelt zöldségek. Tatabányát a hegy lábánál átszeli a Budapestet Béccsel összekötő M1-es autópálya és az 1-es főút. A ház autóval aszfaltozott úton télen is könnyen megközelíthető. A kaputól kiránduló út vezet a várost néző Turul emlékműhöz is, de 5 perces sétával elérhető a város főiskolája, és a rendőrség, 10 perc alatt a városközpont, orvosi rendelő, vasútállomás, buszpályaudvar és a pláza is. Megegyezés esetén a vásárláskor 2 szobás tatabányai összkomfortos téglalakást beszámítok. Az ár irányár!

Eladó Lakás Tatabánya 5,100,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Tatabányán, téglaépület földszintjén eladó egy jó állapotú barátságos otthon, a jelzett irányárral. A bejárattól jobbra nyíló felújított konyhával szemben egy praktikus kamra segíti a tárolást. Ismét jobbra az ugyancsak felújított fürdőszoba tágas és nagy ablaktól világos. A bejárattal szemben nyílik a szoba, ami jelenleg szőnyegpadlóval takart, de alatta felcsiszolással újjávarázsolható a parketta. A lakásban marad a beépített konyhabútor, a kamra polcai, az előszoba teljes falára beépített gardróbszekrény, a fürdőszobai kisbútorok. A szoba bútorai megegyezés tárgyát képezik. A rezsi alacsony, mert a távfűtés egyedi hőmennyiségmérős. A ház környéke parkosított és rendkívül csendes, pedig csak egy percnyire van egy helyi buszmegálló, a közelben egy nagy bevásárlóközpont, és gyalog is 10-15 perc alatt elérhető a városközpont, vasútállomás, buszpályaudvar és a pláza.

Kiadó Lakás Budapest XIII. kerület 40,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

KITŰNŐ AJÁNLAT: ÚJLIPÓTVÁROS SZÍVÉBEN (Katona József utcában, Pozsonyi útnál) kis lakás akár irodának is kiadó, azonnali költözés lehetőségével, határozatlan időre (akár egy évnél kevesebbre is). 30 m2-es, bútorozatlan, jó állapotú. Erkélyes, utcai fekvésű, napfényes. Központi elhelyezkedésénél, beosztásánál fogva irodának ideális – sokáig az működött benne, ennek megfelelően lett kialakítva: nincs a lakásban konyha. (Ha valakit ez nem zavar, természetesen bérelhető lakás céljára is – legutóbb is annak használták.) Rendezett, liftes téglaház 2. emeletén található. Jellegzetesen újlipótvárosi hangulat, kiváló közlekedés és infrastruktúra: Körút, Nyugati, Westend, Szent István park egyaránt pár lépésre van. Rezsije kiszámítható, jól kalkulálható: közös költség 25.000, amiben benne van a fűtés-átalány és a vízdíj is - csak a villanyt kell külön fizetni, mérés alapján. (Mivel a fűtés is mérhető, ezt leolvasás alapján jóváírják). Bérleti díj: 40.000 (kéthavi kaució szükséges, ez esetleg fizethető két részletben is). Érdeklődni hétvégén is (elsősorban telefonon, nem email-ben!): 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Lakás Budapest IX. kerület 11,900,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Eladó egy 53 nm.-es erkélyes, 2. emeleti téglaépítésű öröklakás a IX. ker. Mester u.-ban Haller u. – hoz közel, parkkal szemben! Az ingatlan 2 éve lett teljesen felújítva. 2 szobás (külön bejáratúak) . A ház liftes, és 7 szintes. Az ingatlan házközponti fűtéssel rendelkezik. Összkomfortos. Parkolás az utcán, közterületen. Nagyon jó beosztású, parkra néző szobák. Rendes, tiszta a ház, szép belső kertel (udvarral) ! A melegvízet gázbojler szolgáltatja. Önálló vízórával ellátot lakás. Kitűnő közlekedés, 2 percre Rendelő intézet, gyógyszertár, villamos megálló (24-es) a Nagyvárad tér, metró, 2 villamos megálló a nagy körút, Tesco, CBA, Spar, közelben a Nemzeti Színház, a Művészetek Palotája, Duna, Petőfi híd, Boráros tér stb. 5 percre óvodák, iskolák, egyetemek. Tel.: 06-20-353-0683 Irányár: 11.900.000.-Ft.

Eladó Új építésű lakás Budapest XXI. kerület 25,500,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

AKCIÓÓÓ!!! ÚJ EGYSZINTES IKERHÁZ, NAGY TELEKKEL, SOK-SOK EXTRÁVAL!PÁLMA U 6 SZÁM ALATT, LASSAN KÉSZ!!!!az Eötvös iskola közelében épülő egyszintes, mediterrán stílusú ikerházi lakások eladók. A telek összesen 250 nöl, amelyre a két lakás épül, ezért lakásonként a hozzátartozó telekterület 450 m2, vagyis 125 nöl. A házak kulcsrakészen, ELEKTROMOS KAPUVAL,REJTETT REDŐNNYEL, KLÍMÁVAL, RIASZTÓVAL,PADLÓ FÜTÉSSEL STB együtt, az adás-vételi szerződés mellékletét képező műszaki leírás alapján igényes kivitelben, I. osztályú anyagok felhasználásával készülnek.A ház a legmodernebb technológia alkalmazásával, POROTHERM PROFI téglából épül, a lakásokat egymástól SILKA hanggátló falazóval választják el, az áthallás teljes megakadályozása érdekében. Lakásterület 100 m2 + 15 m2 autó beálló szanetli + 15 m2 terasz Választhatóak a burkolatok, szaniterek, falszinek, beltéri ajtók, stb. a vevő igénye szerint. Társasházzá nyilvánítva, 1/1 tulajdonként, külön helyrajzi számon adjuk át a lakásokat. Kulcsrakész: 2011. ősz REFERNCIÁKAT MUTATUNK! Ár kulcsrakészen:DECEMBER 20-IG. 25,5 MFt Tel:0670 978 8361 Soltész Attila

Eladó Sorház Veresegyház 22,500,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Veresegyház Csonkás városrészén, igényes, csendes, korántsem túlzsúfolt kertvárosi környezetben, egyedi építésű, mediterrán belterű, duplakomfortos, minőségi sorház, gyönyörű, gondozott kerttel (bőtermő gyümölcsfákkal, csemegeszőlővel, fúrt kúttal) tulajdonostól eladó. A dryvit szigetelt, minőségi műanyag nyílászárókkal szerelt, téglaépítésű házban rendkívül energiatakarékos, zárt égésterű kombikazán gondoskodik a melegvízről és a padlófűtésről. Rendkívül jó elosztású, két gyerekszobával, hálószobából nyíló gardróbhelyiséggel, erkéllyel, külön dolgozószobával, tágas fürdővel. A kerthez kis faház (szerszámosház) is tartozik.

Eladó Ház Tarcal 3,680,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

A vidéki romantikát és a borvidékek adta bájt kedvelők figyelem! Eladó ház nagy telekkel Tokaj-Hegyalján.Az épület 1930-as években épült vályog ház.Előnye:télen jól tartja a meleget,nyáron a kellemes hűvös levegőt.2008-ban és 2009-ben felújításra került,amely során új vízvezeték rendszerrel új fürdőszoba (zuhanyzóval)lett kialakítva.A belső falak újra lettek vakolva,festve,új burkolatot kapott minden helység padlózata.A szobák plafonján eredeti kézzel faragott fagerendázás van,mely szintén újra lett festve,kezelve. Az ingatlan mögött kb.300 m-re már a híres Tokaji borvidék szőlőskertjei kezdődnek,a terület neve:Előhegy.A telek fekvése déli-délnyugati,enyhe lejtőjű domboldalon található.A telken külön bejáratú 14 m2-es borospince is van!A telekről dél felé pillantva gyönyörű a panoráma a falura,az Alföldre és a Bükki hegység felé.Az utcában található néhány kisebb borospince és egy 4 csillagos wellness hotel is.Falusi turizmusban gondolkodóknak kiemelten ajánlott ingatlan!A kert gondozott,óriási lehetőség van a további berendezésére,kiépítésére (pihenőkert,sütögetős rész,füszerkert,gyerekekenek játszótér,medence stb..)Van 2 tágas szoba,méretük,17 m2 és 19 m2.A konyha külön bejáratú a veranda felöl,mérete 18 m2.Az épület végén található egy szintén tágas tároló ami garázsnak is használható.

Eladó Ház Veresegyház 55,000,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Eladó Lakás (Panel) Nyíregyháza 5,800,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Nyíregyháza,Toldi utcán eladó egy 51-nm-es,2 szobás,mért távhős,zárt fedett erkélyes,nyugati fekvésű,parkra néző lakás.Csendes helyen található,alacsony fűtési költségű. A tömegközlekedés kiváló,a közelben iskola,óvoda is található,sok más szolgáltatással együtt.

Eladó Ház Nyíregyháza 19,500,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Nyíregyháza Borbányán,csendes pihenő övezetben,kétszintes,igényesen kialakított 147 nm-s, 3szoba+nappalis, konyha-étkezős,2 fürdőszobás családi ház rendezett,parkosított 700 nm-s telken garázzsal eladó. A ház kívülről szigetelt,illetve fa hőszigetelt nyílászáróval van ellátva. Az irányár magába foglalja a konyhabútort, a gáztűzhelyet, illetve a páraelszívót. Tömegközlekedése kiváló, iskola, óvoda, ABC a közelben megtalálható. Csere lehetőség... VEVŐINK SZÁMÁRA MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES!

Eladó Ház Nyíregyháza 19,990,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Nyíregyháza Tünde utca környékén, 2006-ban épült, 3 szoba + nappalis családi ház nagy fedett terasszal eladó. A hasznos alapterület 110m2. A három szoba laminált parkettával burkolt, a konyha + étkező + nappali járólappal mely alatt padlófűtés került kialakításra.A házban riasztó is található.A fürdőszoba járólapos, melyben sarokkád és zuhanykabin található, és egy külön álló wc áll a leendő tulajdonos rendelkezésre. A ház fele része alatt 2 állásos garázs és pince található. Az udvaron gyönyörű fából faragott filagória és hintaágy kapott helyet, s egy szép fedett terasz is kialakításra került. Aszfaltozott, összközműves utcában található a ház, s az udvari beálló is le van aszfaltozva. A fűtés gázkazánról történik, radiátor + padlófűtés.VEVŐINK számára szolgáltatásunk INGYENES!

Eladó Lakás Nyíregyháza 11,900,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Nyíregyháza,csendes belvárosi részén 51 nm-es,parkra néző,nappali + 2szobás, amerikai konyhás,nagy fürdőszobás, kiváló elosztású,alacsony rezsijű és közös költségű,Ny-D fekvésű, műanyag nyílászárós,redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt,földszinti lakás, tégla építésű szigetelt társasházban eladó. Az ingatlan árába bele tartozik a beépített konyha bútor,az egyedi tervezésű belső ajtók. A szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség járólappal, tv és internet csatlakozás is adott. A ház előtt az ingyenes parkolási lehetőség adott! Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Eladó Ház Lepsény 9,000,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Balatonhoz közel családi ház eladó, garázzsal, melléképülettel, ipari árammal, fúrt és ásott kúttal sűrgősen eladó!!

Eladó Ház Lepsény 15,000,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Balatonhoz közel 3 szobás családi ház szigetelve, gáz központi fűtéssel, 3 szoba lambériás eladó.Alápincézett nyárikonyha, melléképület van.

Eladó Ház Baracska 12,000,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

514. Baracskán Központhoz közel 852 m2 telken, 2008-ban felújított, 69 m2 lakóterületű, tégla építésű családi ház eladó. Fűtése központi fűtés, gáz és vegyes-tüzelésű kazánról. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A telken fúrt kút. Terasz, közlekedő, konyha, kamra, 2 szoba, fürdőszoba ( kád), wc. Ingatlan Centrum: Serfőző András 06-30/9476-775, 22/370-847

Eladó Új építésű lakás Aszód 11,600,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Aszód új építésű, frekventált részén, csendes, aszfaltos utcában 2011-ben épült kétszintes társasházban minőségi lakások eladók. Ez a 51 m2 lakás a földszinten található, nappali + hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, terasz 10.92 nm. Jó elrendezésű, napfényes lakás! Minden lakáshoz tartozik kocsibeálló, beépített konyhabútor. Az 5 m széles előkert. és a belső udvar közös használatú terület. Modern technológiával épült, energiatakarékos, környezetbarát lakások! A 9 lakásból már csak 4 lakás szabad! Irányár: földszint 3. lakás 51nm 11.600.000.- Ft földszint 2. lakás 47.03nm 10.348.000.- Ft földszint 5. lakás 39.52nm 8.690.000.- Ft 1. emelet 1. lakás 47.97nm 10.370.000.- Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Új építésű lakás Aszód 10,370,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Aszód új építésű, frekventált részén, csendes, aszfaltos utcában 2011-ben épült kétszintes társasházban minőségi lakások eladók. Ez a 47,97 m2-es lakás az 1 emeleten található, nappali + hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, erkély. Dupla teraszos 6.76 nm és 3.73 nm lakás. Nagyon jó elrendezésű napos lakás! Minden lakáshoz tartozik kocsibeálló, beépített konyhabútor. Az 5 m széles előkert. és a belső udvar közös használatú terület. Modern technológiával épült, energiatakarékos, környezetbarát lakások! A 9 lakásból már csak 4 lakás szabad! Irányár: 1. emelet 1. lakás 47.97nm 10.370.000.- Ft földszint 2. lakás 47.03nm 10.348.000.- Ft földszint 3. lakás 51nm 11.600.000.- Ft földszint 5. lakás 39.52nm 8.690.000.- Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ikerház Gödöllő 42,000,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Gödöllő új építésű részén eladó 120nm-es 2007-ben épült kétszintes ikerházfél! Nappali + 4 szobás, 2 db terasszal, újszerű állapotban lévő ház. 30-as PTH tégla építésű + 8cm dryvit szigeteléssel. A fürdőszobában dupla mosdókagylós szekrény. A konyha gépesített egyedi konyhabútorral. Az előszobában beépített szekrény, a fenti folyosón gardróbszekrény van. Kondenzációs Buderus gázkazán + padlófűtés, a földszinten és az emeleten radiátorokkal. Szép, igényes burkolatok minden helyiségben. Műanyag nyílászárók műanyag redőnyökkel. 2db klímaberendezés. Viacolorral burkolt kocsibeálló, 18nm garázs, a garázs fölött padlással. Elektromos kapu és garázskapu, videotelefon, riasztó. Parkosított kert, automata öntözőrendszerrel, kerti faház, játszótér a gyerekeknek. Irányára: 42 MFt Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Zoltán (20) 804-2102 sapizoltan@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Új építésű lakás Aszód 8,690,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Aszód új építésű, frekventált részén, csendes, aszfaltos utcában 2011-ben épült kétszintes társasházban minőségi lakások eladók. Ez az 39,52m2-es lakás a földszinten található, nappali, előtér-konyha-étkező, fürdőszoba, WC, nagy 21.71 nm terasz. Minden lakáshoz tartozik kocsibeálló, beépített konyhabútor. Az 5 m széles előkert. és a belső udvar közös használatú terület. Modern technológiával épült, energiatakarékos, környezetbarát lakások! A 9 lakásból már csak 4 lakás szabad! Irányár: földszint 5. lakás 39.52nm 8.690.000.- Ft földszint 2. lakás 47.03nm 10.348.000.- Ft földszint 3. lakás 51nm 11.600.000.- Ft 1. emelet 1. lakás 47.97nm 10.370.000.- Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Gödöllő 16,900,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Sürgősen eladó Gödöllőn a kertvárosban egyszintes tégla építésű 85 nm-es 3 szoba + konyha-étkezős családi ház, ami 1095 nm telekre épült. A házat 2009-ben felújították, a fürdőszobában a vízvezetéket, burkolatokat cserélték, kívülről újraszínezték. Fűtése konvektoros + 2 db cserépkályha. A telken fúrt kút is megtalálható. Minden tömegközlekedés, iskola-óvoda, közért, közintézmények pár perc alatt elérhetők. Irányára: 16.900.000,-Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Érd 12,000,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Érden eladó csendes, aszfaltos utcában 720nm-es telken 36,5nm-es könnyűszerkezetes családi ház. Udvaron Fedett kocsibeálló. Irányár: 12MFt Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT www.godolloihaz.hu sapitamas@godolloi.hu Gödöllő és környéke,Szada,Veresegyház,Kistarcsa,Kerepes,Erdőkertes,Fót,Dunakeszi,családi ház,telek,lakás legnagyobb választék gödöllői Ingatlanirodánkban!

Kiadó Ipari terület Budapest III. kerület 70,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Bérbeadó:Négy db, tágas, (31m2, 33m2, 31m2, 45m2) közös folyosóról nyíló külön bejáratú alagsori helyiség, - akár megosztva is - Budapest III. kerület Váradi utcában, utcára néző bejárattal. Fűtés: távfűtés. Víz: saját vízórával mért. Áram: saját mérővel mért 3 x16A. Szennyvíz: csatornahálózatra bekötve. Gáz: nincs. A környéken a parkolás ingyenes! A bérleményhez egy 2m x 1.5m-es utcára néző vitrin is tartozik. Info.:06/30-961-7764 vagy 06-30/951-7372

Eladó Telek Szada 7,490,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Szadán összközműves 1502nm-es építési telek eladó. Szada Gödöllő felőli részén az M3-as autópálya feljáróhoz közel, jól megközelíthető aszfaltos utcában helyezkedik el. Minden közmű víz, villany, csatorna és a gáz a telken belül megtalálható! Irányára: 7.490.000.- Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Czirják Mihály (20) 772-2428 czirjakmihaly@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Telek Szada 7,490,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Szadán összközműves 1601nm-es építési telek eladó. Szada Gödöllő felőli részén az M3-as autópálya feljáróhoz közel, jól megközelíthető aszfaltos utcában helyezkedik el. Minden közmű víz, villany, csatorna és a gáz a telken belül megtalálható! Irányára: 7.490.000.- Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Czirják Mihály (20) 772-2428 czirjakmihaly@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Gödöllő 21,500,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Gödöllő központi részén jó állapotú családi ház eladó! Az ingatlan egy 329m2-es hangulatos, egyedi kialakítású, dísznövényekkel, örökzöldekkel beültetett telken található. A garázs a telek alatt található ami kertkapcsolattal rendelkezik. A lakás jelen pillanatban 62m2 hasznos alapterületű ami két szintre oszlik. Az alsó szinten található egy zuhanyzós fürdőszoba, étkezős konyha spejz kapcsolattal, valamint egy nappali amiből egy frissen beépített tolóajtón át jutunk a teraszra. A tetőtérben kiépítésre került két szoba és egy kádas fürdőszoba. Szobák és a nappali parkettás, fürdőszobák ízléses burkolattal ellátottak. A lakásban több helyen is tolóajtó található a helykihasználás miatt. Az ingatlan, Gödöllőn belüli elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas iroda, vagy akár magánorvosi rendelő kialakítására is! Iár:21.5MFt! Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Eladó Ház Kápolnásnyék 198,000,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

450. Kápolnásnyéken, közel a Velencei-tóhoz, 1 hektáros parkosított telken, 3 lakásos családi ház, 2 garázzsal, uszodával, konditeremmel eladó. Csatorna nincs az utcában, a házhoz egyedi biológiai szennyvíztisztító készült. A fűtés hőszivattyús rendszerű, a talaj hőjét hasznosítja. A 150 éves pince fölé épült a nyári konyha kemencével, grillsütővel. A teljes park alácsövezve és a saját kútról automata öntözőrendszerrel felszerelve. Felső szinten lévő lakások:1. /171 m2+24 m2 terasz/: nappali-étkező-amerikai konyha, 3 szoba, fürdőszoba, wc, spájz, télikert. 2. /107,8 m2+8 m2 terasz/: nappali-étkező-amerikai konyha, spájz, 2 szoba, fürdőszoba, wc, télikert. Alsó szinten lévő lakás / 86,6 m2+26,5 m2 terasz/: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, wc, gardrób. Az alsó szinten található még az uszoda és wellness részleg, a konditerem, a dolgozószoba (benne házimozi vetítővel), a mosókonyha, műhely és a garázs. Ingatlan Centrum: Serfőző András 06-30/9476-775, 22/370-847

Eladó Nyaraló Velence 8,500,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

717. Velencefürdőn 500 méterre a tóparttól, 580 m2 telken, beton alapú téliesíthető, 36 m2-es, jó állapotú faház eladó. Melléképület: 16 m2 faház. Gáz az utcában. Nappali, 2 háló, kis konyha, fürdőszoba( kád+wc), fedett terasz. Ingatlan centrum: Serfőző András 06-30/9476-775, 22/370-847

Eladó Ház Szántód 39,500,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Szántódon csendes nyugodt lakóövezetben eladó több generáció számára is alkalmas családi ház. A ház dupla telken fekszik, így a telek dupla közműbekötéssel rendelkezik. A Balaton part kényelmes sétával 6-8 perc alatt elérhető. Az épület 8 éve teljes felújításra került műanyag nyílászárokkal külső szigetteléssel lett ellátva. A ház belső kialakítása magas színvonalú, minden igényt kielégít, cirkófűtéssel szerelt. A ház földszintjén /125m2/, 2 szoba, 1 fél szoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő található. A konyha beépített bútorokkal és gépekkel felszerelt. A tetőtéri szinten 45m2, 2 szoba nappali fürdőszoba és WC található. A ház alatt 45m2 tároló pince helyezkedik el, ami a házból megközelíthető. A telek 1140m2 gyönyörűen parkosított kis játszótérrel, fűthető vízforgatós medencével, grill tűzhellyel, szaletlivel, gépkocsi beállóval. T:+36/30/9423-079 csillagmarika@t-email.hu

Eladó Ház Somogyacsa 1,500,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

Gerézdpusztán,kiváló horgász és vadász terület mellett,közel az igali termál fürdőhöz,családi-ház olcsón eladó!

Eladó Ház Kékkút 23,500,000 Ft

Posted: 11 Nov 2011 03:35 PM PST

A Káli medence hangulatos kis falujában, Kékkúton, eladó egy az 1900-as évek elején épült kőház két melléképülettel, garázzsal, boltíves borospincével. A telek mérete 1450 nm, a lakóház, amelyben két nagyobb szoba és egy konyha található, 105 nm-es. Az ingatlan kiválóan alkalmas akár vendégházak kialakítására is, a két melléképületen kívül a telek hátsó részén egy romos kőház található, ahová még egy épület építhető. A víz, villany és csatorna bekötve, gáz és telefon a telken. Irányár: 23,5 millió Forint. Kód: 893