2011. szeptember 25., vasárnap

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás (Panel) Budapest III. kerület 4,000,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

20éve működő bejáratott közért bérleti joga átadó Óbudán, közintézmények közvetlen közelében.

Kiadó Lakás Budapest XVIII. kerület 55,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

XVIII. PESTIMRÉN, Halomi úton 2 lakásos családi ház teljesen szeparált, önálló mérőórákkal felszerelt lakása kiadó, akár azonnali költözéssel. 55 m2-es, 1,5 szobás (a szobák egymásból nyílnak), frissen felújított, bútorozott, gépesített. Cirkófűtéses, így rezsije nagyon alacsony – kizárólag a tényleges fogyasztást kell fizetni; mivel családi ház, közös költség nincs. Csendes, nyugodt, családi házas környezet, jó közlekedés: Kőbánya-kispesti metró, a nemsoká átadásra kerülő KÖKI-Center negyedórára van. Gyermek nem akadály, kisállattal is költözhető – lakásban tartott, kisebb testű kutyával, cicával is. Bérleti díj : 55.000 (kéthavi kaució szükséges). Érdemes megnézni: igazán barátságos lakás igazán kellemes környéken. Érdeklődni hétvégén is (csak telefonon, e-mailben nem!): 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Lakás Budapest XIII. kerület 14,500,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Új Lipótvárosban tégla társasház 3. emeletén 46nm.-es 2 szobás, francia erkélyes, déli fekvésű világos, tehermentes lakás eladó.A lakás részben felújítandó,jól alakítható, minden helysége ablakos, és az L alakú előszobából nyílnak.Távfűtéses, de a meleg vizet és a főzést gáz biztosítja.Busz, metró, troli, villamos 5-8 percre, parkolási lehetőség zárt udvaron, vagy aház előtti, elszeparált részen. Westend üzletközpont, Lehel piac, aldi üzlet 5 percre, Szent István park, Duna 5percre, Margit sziget 15 percre. Elérhetőség:06/30 540 8888

Kiadó Üzlethelység Budapest XV. kerület 115,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Újpalotán, forgalmas helyen, üzletsoron 7 éve működő 100-as jellegű bolt bérleti joga átadó. Bérl díj 115e ft/hó (rezsi benne van, kivéve villanyszámla, kb 2e ft havonta). Berendezéssel, árukészlettel együtt vagy anélkül. Érd 06 20 332 6745

Kiadó Lakás Budapest I. kerület 65,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

I. ATTILA ÚTON, az alagútnál egyedi fűtéses, galériás, kis lakás minimális rezsivel kiadó hosszú távra, akár azonnali költözéssel. 40 m2-es, tágas egyszobás, ízlésesen bútorozva, gépesítve. Gázfűtéses, jó állapotú, karbantartott, csendes, világos lakás. A szoba galériás, a konyha étkezős. Kulturált téglaház 1. emeletén van, központi helyen - jellegzetesen budai hangulat, nyugodt környezet, mégis kiváló közlekedés és infrastruktúra: Moszkva tér, Belváros percekre van. Gyermek nem akadály, kisállattal is költözhető. Rezsije kimondottan alacsony: közös költség 6.000 forint (vízzel együtt!), minden más mérhető. Irányár: 65.000 (kéthavi kaució szükséges). Érdemes megnézni: nagyon barátságos, otthonos lakás, rugalmas feltételekkel, kitűnő helyen! Érdeklődni hétvégén is – csak telefonon: 70/582-60-38 Ingatlanirodák, kérem, ne keressenek!

Eladó Új építésű lakás Vác 32,900,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 114NM-ES IGÉNYES TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁCON Eladó új építésű, 114nm-es, 4 szobás, igényes társasházi lakás Vácon, kivételes környezetben. Az igényes kivitelezésű lakás, az egykori kastély – villa melletti társasházban került kialakításra, a hajdan állt váci vár fennmaradt falának szomszédságában. Az új építésű társasház saját, gondozott kerttel rendelkezik, és kerítéssel védett. A második emeleten található ez a tágas és világos lakás, mely kényelmes nappali – étkező - konyhával, és a nappaliból külön lépcsővel megközelíthető tetőtéri szobákkal és fürdőszobával is rendelkezik. A nappaliból nyíló kényelmes hálószobában kialakított garderobe helyiség is kényelmünket szolgálja. A minden igényt kielégítő műszaki és gépészeti megoldásoknak köszönhetően, a fűtést gáz – cirkó berendezés biztosítja. A nyári melegben klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Az egyedileg készített fa nyílászárók, hőszigetelt üvegezéssel készültek. Különös gondot fordítottak a lakás igényes kivitelezésére, és a szaniterek kiválasztására mindkét fürdőszobában. A tágas nappali szobából az erkélyre kilépve, kivételes panorámában lehet részünk a Duna előtt elterülő, gondozott parkra, és a szemben elterülő Pilis sűrű, sötétzöld erdővel benőtt hegyvonulataira. Az új építésű társasházban kialakított lakások védelmét riasztó látja el, a főbejáratnál kamerák figyelik a teremgarázs lehajtóját és az ingatlanba érkezőket. Az ingatlan saját játszótérrel is rendelkezik. A társasházi lakás könnyen elérhető, Vác központjától pár perces sétára található. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTELEK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Vác 280,000,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 6 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ VÁCON DUNAI PANORÁMÁVAL Eladó új építésű, 6 lakásos társasház Vácon, kivételes környezetben, dunai panorámával. Az igényes kivitelezésű 6 lakásos társasház, az egykori kastély - villában került kialakításra, a hajdan állt váci vár fennmaradt falának szomszédságában. Az épület, eredeti homlokzatát megtartva és felújítva tükrözi régi idők eleganciáját. A villa saját, gondozott kerttel rendelkezik, és kerítéssel védett. A hat lakásos társasház földszintjén és első emeletén, tágas és világos lakások kerültek kialakításra, különös gondot fordítva az igényes kivitelezésre és a szaniterek kiválasztására. A minden igényt kielégítő műszaki és gépészeti megoldásoknak köszönhetően kétkörös fűtési rendszer lett kialakítva, gáz – cirkó berendezéssel. A padlófűtés mellett, radiátorok is biztosítják a meleget. A nyári melegben klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Az egyedileg készített hőszigetelt fa nyílászárók, spalettával felszereltek. A társasház valamennyi lakásából kivételes panorámában lehet részünk a Dunára és az előtte elterülő, gondozott parkra. Az igényes villában kialakított lakások védelmét riasztó látja el, a főbejáratnál kamerák figyelik a teremgarázs lehajtóját és az ingatlanba érkezőket. A társasházi lakások könnyen elérhetőek, Vác központjától pár perces sétára találhatóak. Különösen ajánljuk befektetők figyelmébe is az ingatlant. Az elegáns épület, adottságainak és elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas lehet magánklinikának, egészségcentrumnak és szépségcentrumnak is. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTELEK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Új építésű lakás Vác 44,900,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 106NM-ES TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁCON DUNAI PANORÁMÁVAL Eladó új építésű, 106nm-es, 4 szobás társasházi lakás Vácon, kivételes környezetben, dunai panorámával. Az igényes kivitelezésű lakás, az egykori kastély - villában került kialakításra, a hajdan állt váci vár fennmaradt falának szomszédságában. Az épület, eredeti homlokzatát megtartva és felújítva tükrözi régi idők eleganciáját. A villa saját, gondozott kerttel rendelkezik, és kerítéssel védett. A hat lakásos társasház első emeletén található ez a tágas és világos lakás, mely kényelmes nappalival, és a nappaliból külön lépcsővel megközelíthető tetőtéri szobával is rendelkezik. A minden igényt kielégítő műszaki és gépészeti megoldásoknak köszönhetően kétkörös fűtési rendszer lett kialakítva, gáz – cirkó berendezéssel. A padlófűtés mellett, radiátorok is biztosítják a meleget. A nyári melegben klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Az egyedileg készített hőszigetelt fa nyílászárók, spalettával felszereltek. A kényelmes szobákból kivételes panorámában lehet részünk a Dunára és az előtte elterülő, gondozott parkra. Az igényes villában kialakított lakások védelmét riasztó látja el, a főbejáratnál kamerák figyelik a teremgarázs lehajtóját és az ingatlanba érkezőket. A társasházi lakás könnyen elérhető, Vác központjától pár perces sétára található. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTEL AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Új építésű lakás Vác 52,900,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 122NM-ES TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁCON DUNAI PANORÁMÁVAL Eladó új építésű, 122nm-es, 4 szobás társasházi lakás Vácon, kivételes környezetben, dunai panorámával. Az igényes kivitelezésű lakás, az egykori kastély - villában került kialakításra, a hajdan állt váci vár fennmaradt falának szomszédságában. Az épület, eredeti homlokzatát megtartva és felújítva tükrözi régi idők eleganciáját. A villa saját, gondozott kerttel rendelkezik, és kerítéssel védett. A hat lakásos társasház első emeletén található ez a tágas és világos lakás, mely hatalmas nappalival, és a nappaliból külön lépcsővel megközelíthető tetőtéri szobával is rendelkezik. A minden igényt kielégítő műszaki és gépészeti megoldásoknak köszönhetően kétkörös fűtési rendszer lett kialakítva, gáz – cirkó berendezéssel. A padlófűtés mellett, radiátorok is biztosítják a meleget. A nyári melegben klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Az egyedileg készített hőszigetelt fa nyílászárók, spalettával felszereltek. A hatalmas nappali szobából kivételes panorámában lehet részünk a Dunára és az előtte elterülő, gondozott parkra. Az igényes villában kialakított lakások védelmét riasztó látja el, a főbejáratnál kamerák figyelik a teremgarázs lehajtóját és az ingatlanba érkezőket. A társasházi lakás könnyen elérhető, Vác központjától pár perces sétára található. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTEL AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Kincsesbánya 12,000,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Eladó Kincsesbányán egy 4 lakásos társasházban egy nagyon szép földszinti lakás. Az ajtón belépve van a nappali,ami egy kevés munkával átalakítható akár szobának is.Jobbra a konyhát találjuk egy egyedileg kialakított konyhabútorral.Szemben van a nagyobbik szoba és mellette a másik szoba amely gyerekszobának tökéletes!A szobából kilépve balra van a zuhanyzós fürdőszoba és a külön mellékhelyiség. A konyha,a fürdőszoba és a wc járólaposak,a nappali laminált padlós, és a szobák parkettás borításúak. A lakáshoz tartozik egy kis kertrész,ahol kialakíthatunk egy nagyon szép veteményest is,hogy otthonunkban élvezhessük a hazai zöldségek ízét! Tartozik még hozzá egy egyállásos garázs és kamra is,amely kiváló lehet némi barkácsműhelynek. A közelben van iskola, óvoda(kb. 5 percre),vegyesboltok,zöldségesek,posta,takarékszövetkezet,fodrászat-kozmetika,gyógyszertár,orvosi rendelő.A közlekedés is elég jó és könnyen megközelíthető a település minden irányból.

Eladó Új építésű lakás Vác 36,900,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 83NM-ES TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁCON DUNAI PANORÁMÁVAL Eladó új építésű, 83nm-es, 3 szobás társasházi lakás Vácon, kivételes környezetben, dunai panorámával. Az igényes kivitelezésű lakás, az egykori kastély - villában került kialakításra, a hajdan állt váci vár fennmaradt falának szomszédságában. Az épület, eredeti homlokzatát megtartva és felújítva tükrözi régi idők eleganciáját. A villa saját, gondozott kerttel rendelkezik, és kerítéssel védett. A hat lakásos társasház első emeletén található ez a tágas és világos lakás. A minden igényt kielégítő műszaki és gépészeti megoldásoknak köszönhetően kétkörös fűtési rendszer lett kialakítva, gáz – cirkó berendezéssel. A padlófűtés mellett, radiátorok is biztosítják a meleget. A nyári melegben klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Az egyedileg készített hőszigetelt fa nyílászárók, spalettával felszereltek. A kényelmes szobákból, kivételes panorámában lehet részünk a Dunára és az előtte elterülő, gondozott parkra. Az igényes villában kialakított lakások védelmét riasztó látja el, a főbejáratnál kamerák figyelik a teremgarázs lehajtóját és az ingatlanba érkezőket. A társasházi lakás könnyen elérhető, Vác központjától pár perces sétára található. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTEL AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Új építésű lakás Vác 44,900,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 105NM-ES TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁCON DUNAI PANORÁMÁVAL Eladó új építésű, 105nm-es, 4 szobás társasházi lakás Vácon, kivételes környezetben, dunai panorámával. Az igényes kivitelezésű lakás, az egykori kastély - villában került kialakításra, a hajdan állt váci vár fennmaradt falának szomszédságában. Az épület, eredeti homlokzatát megtartva és felújítva tükrözi régi idők eleganciáját. A villa saját, gondozott kerttel rendelkezik, és kerítéssel védett. A hat lakásos társasház földszintjén, a tágas és világos lakás közvetlen bejárattal rendelkezik a kert felől. A minden igényt kielégítő műszaki és gépészeti megoldásoknak köszönhetően kétkörös fűtési rendszer lett kialakítva, gáz – cirkó berendezéssel. A padlófűtés mellett, radiátorok is biztosítják a meleget. A nyári melegben klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Az egyedileg készített hőszigetelt fa nyílászárók, spalettával felszereltek. A 6 nm-es teraszról, kivételes panorámában lehet részünk a Dunára és az előtte elterülő, gondozott parkra. Az igényes villában kialakított lakások védelmét riasztó látja el, a főbejáratnál kamerák figyelik a teremgarázs lehajtóját és az ingatlanba érkezőket. A társasházi lakás könnyen elérhető, Vác központjától pár perces sétára található. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTEL AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Zalaegerszeg 5,000,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Zalaegerszegen és környékén eladó családi házat vagy két szobás lakást vásárolnék,maximum 6 millió Ft-ig.06/302148335

Eladó Új építésű lakás Vác 62,000,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 149NM-ES TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁCON DUNAI PANORÁMÁVAL Eladó új építésű, 149nm-es társasházi lakás Vácon, kivételes környezetben, dunai panorámával. Az igényes kivitelezésű lakás, az egykori kastély - villában került kialakításra, a hajdan állt váci vár fennmaradt falának szomszédságában. Az épület, eredeti homlokzatát megtartva és felújítva tükrözi régi idők eleganciáját. A villa saját, gondozott kerttel rendelkezik, és kerítéssel védett. A hat lakásos társasház földszintjén, a tágas, világos és hatalmas terekkel rendelkező lakás, az új tulajdonos elképzelései és igényei szerint kerül befejezésre. A minden igényt kielégítő műszaki és gépészeti megoldásoknak köszönhetően kétkörös fűtési rendszer lett kialakítva, gáz – cirkó berendezéssel. A padlófűtés mellett, radiátorok is biztosítják a meleget, továbbá építhető egy kandalló is a lakásban. A nyári melegben klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Az egyedileg készített hőszigetelt fa nyílászárók, spalettával felszereltek. A 32nm-es teraszról, kivételes panorámában lehet részünk a Dunára és az előtte elterülő, gondozott parkra. Az igényes villában kialakított lakások védelmét riasztó látja el, a főbejáratnál kamerák figyelik a teremgarázs lehajtóját és az ingatlanba érkezőket. A társasházi lakás könnyen elérhető, Vác központjától pár perces sétára található. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTEL AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Vác 95,000,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

ELADÓ CSALÁDI HÁZ VÁCON DUNAI PANORÁMÁVAL Eladó 312nm-es Családi Ház Vácon, kivételes környezetben, dunai panorámával. A klasszikus polgári otthon, 670 nm-es telken épült, az 1930-as években. A részben felújított Családi Házban kilenc kényelmes, világos és tágas szoba található. Az épület korszerűsítésre és felújításra szorul. Különösen ajánljuk beruházók, befektetők figyelmébe az ingatlant, mivel adottságainak és elhelyezkedésének köszönhetően, kiválóan alkalmas 12-14 lakásos társasház megépítésére, valamint apartman ház, panzió és kisebb szálloda kivitelezésére is. Az ingatlanból kitekintve kivételes panorámában lehet részünk a Dunára és a szemben elterülő Pilis sűrű, sötétzöld erdővel benőtt hegyvonulataira. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, FOTÓK, VIDEO FELVÉTELEK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Lenti 2,200,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Régi építésű családi házat kínálunk. Három szobás falusi ház, kerti fúrt kúttal. Az ingatlant kisebb felújítással komfortossá és kellemesen lakhatóvá tehető. Lenti a 75-ös másodrendű főút mellett fekszik, így jó összeköttetésben áll Budapesttel, a Balaton vidékével, Zalaegerszeggel, valamint Szlovéniával. A város egyben közúti csomópont is, így innen indulnak a környező településre induló mellékutak is. A városban autóbusz-pályaudvart működtet a Zala Volán Rt., ahonnan a környező településekre, Zalaegerszegre, Nagykanizsára és Budapestre járnak járatok. Lenti-Bárszentmihályfa előtt egy pihenő található horgásztóval és házikókkal.

Eladó Lakás Tatabánya 7,100,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Tatabánya-Dózsakertben 2 különnyíló szobás középső lakás eladó. 3 éve történt a lakás teljes felújítása amely kiterjedt a villany (becsövezve, teljesítménybővítés: 32Amper), vízvezeték, radiátorok cseréjére is. Fürdő, WC, konyha komplett cseréje is megtörtént. A szobák parkettával, a többi helység járólappal burkolva. Jó környék , panorámás kilátás. A beépített szekrények, a konyhabútor a kerámialapos főzőlap és a szagelszívó a vételár részét képezi.

Eladó Telek Szada 8,000,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Szada Szőlőhegyen, csendes utcában, gyönyörű környezetben eladó egy 818 m2-es belterületi építési telek. Rendkívül jó adottságokkal rendelkezik: szemben erdő, természetvédelmi körzet szomszédságában található, közelben lovarda. A telek szélessége: 20 méter, minden oldalról bekerített. Kerten belül gyümölcsfák és díszfák találhatóak. A telken egy 50 m2-es kiváló állapotban lévő faház található 21 m2 fedett terasszal. Építés idejére akár lakás célra is alkalmas. Közművek: Csatorna telken belül Villany telken belül Víz telken belül Gáz az utcában 40 m mély fúrt kút Telefon Irányár: 8,0 M FT

Eladó Ház Balatonalmádi 18,000,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Balatonalmadiban kozel a Forum bevasarlokozponthoz ketlakasos csaladi haz surgosen elado kulfoldon tartozkodas miatt !!

Eladó Lakás Győr10,900,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Győr, Sziget gyorsan fejlődő részén, a belvárostól gyalog 10 perc sétával megközelíthető 2001-ben épült 10 lakásos társasház 2.emeletén bruttó 44m2, nettó 34 m2, nappali konyhás + 1 szobás tetőtéri lakás eladó. A lakás kis rezsijű, fiatalos, barátságos, modern kialakítású, tágas. A nappali a nagy velux tetőtéri ablakoknak köszönhetően napfényes. A nappalit a konyhától étkezésre is használható pult választja el. A konyhaszekrény 2 éve készült, praktikus, modern; a hálószobában tolóajtós gardrób szekrény található.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XVII. kerület 7,290,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Legolcsóbb 2 szobás panellakás a XVII. kerületben! Rákoskeresztúron a Pesti úton sürgősen eladó egy 5. emeleti 49 nm-es 2 szobás átlagos állapotú lakás . Az itt lakók kényelmét a kiváló közlekedés,infrastruktura,s bevásárlási lehetőségek szolgálják. Családosok számára, iskola, óvoda a közelben. A lakáshoz tartozik egy közös tároló is. Irányár: 7.290.000 Ft Tel: 06/20-518-0131

Eladó Ház Nagybárkány 8,500,000 Ft

Posted: 25 Sep 2011 04:09 PM PDT

Nagybárkányban 5 szobás családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó!!!! 2 generációnak is tökéletes. Megtekintés előtt telefonos vagy emailben történő egyeztetés szükséges!