2011. június 20., hétfő

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Lakás Budapest VII. kerület 23,890,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

A VII. kerületben, a Keleti-pályaudvarhoz közel, a Rákóczi úton eladó egy 84 m2-es, 2+1 szobás, 3. emeleti, D-i fekvésű, CIRKO fűtésű, 3,8 m belmagasságú, galériázott, meglepően világos, vízórás, tehermentes, nagypolgári téglalakás 3 emeletes épületben. Az ingatlanban három szalagparkettás szoba, ablakos konyha, kádas fürdőszoba, előszoba, közlekedő, kamra és külön illemhelység található. A két nagyszobában praktikus galériát alakítottak ki, így megnövelték az életteret, és értékes területet nyertek a család számára. Az árba beletartozik a saját pince, a konyhabútor és a tűzhely is. A közlekedés az ingatlan környezetében kiváló, néhány perc sétára található a Keleti-pályaudvar. A metró és a vasút segítségével könnyedén eljuthat a város, vagy akár az ország bármely pontjára. Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Irányár: 23,9 Millió Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda - www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerzõdését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

Eladó Lakás Miskolc 11,190,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Miskolcon, Diósgyőrben (Bulgárföldön) a Stadion utcában eladó egy 75 nm-es, 3 szobás, IGÉNYESEN, FIATALOSAN FELÚJÍTOTT, 1. emeleti, KOMBICIRKO fűtésrendszerű, világos, Kelet-Nyugati fekvésű, tehermentes téglalakás, 4 emeletes házban. A lakás egy AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIBÓL (ízléses modern konyhabútorral), 2 szobából, kádas fürdőszobából, előszobából és egy beépített loggia helyiségekből áll. A teljeskörű felújítás 2 éve történt. Mindent kicseréltek. A látható és a falban lévő dolgok is. Azaz új villanyvezetékek, vízcsövek és fűtéscsövek, új burkolatok (csempe, járólap, lamináltpadló), új hőszigetelt MÛANYAG NYÍLÁSZÁRÓK találhatóak a lakásban. Az egyik szobában és a nappaliban meghagyták az eredeti fa parkettát, melyet újra csiszoltak és lakkoztak. A rezsi kifejezetten alacsony. Közös költség 6200 Ft. (75nm!!!) A lakáshoz egy 10 nm-es tároló is tartozik. A villamos megálló, illetve különböző boltok 1 perc sétára. Jöjjön ki, nézze meg ezt a gyönyörű lakást, biztosan beleszeret! Irányár: 11,2 M Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda - www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0, 7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0, 7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

Eladó Lakás Budapest VII. kerület 8,390,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

A VII. kerületben, a Keleti pályaudvarhoz közel, a Hernád utcában egy 42 nm-es, 1+hallos, K -i fekvésű, hihetetlenül csendes, 3,6 m belmagasságú, galériázható, tehermentes, felújított, azonnal költözhető, 3. emeleti téglalakás eladó. A lakásba belépve az étkezős konyhában találjuk magunkat, innen nyílik az óriási, hallos szoba és fürdő is. A szobában eredeti, fa parkettát, a fürdőszobában és a konyhában igényes járólapokat fektettek le. A 3,6 m-es belmagasságnak köszönhetően a lakás jól galériázható, mellyel nagy mértékben megnövelhetjük a hasznos alapterület is. A Nap sugarai már kora reggel átjárják az összes helyiséget, így egész nap élvezhetjük a verőfényes napsütés kellemes melegét. A közlekedés is nagyon egyszerű, mivel pár perc sétára van a Keleti pályaudvar, ahol található a piros metró megállója, mellyel pár perc alatt a belváros szívében találhatjuk magunkat. A nagy bevásárlást is játszva elintézhetjük, a közeli bevásárlóközpontban. Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Ha Ön nyugalomra és biztonságra vágyik a belváros szívében, akkor megtalálta az otthonát! Az ingatlan irányára: 8,4 Millió Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda - www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0, 7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0, 7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

Eladó Házrész Budapest XVIII. kerület 8,790,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

18. kerületben a Madách utcában (csendes, madárcsicsergős utcában, mégis 2 perc sétára az 50-es villamos megállójától, ami 10 perc alatt a Határ úti metrómegállóhoz visz) eladó egy 48nm-es, 2 szobás, FIATALOSAN FELÚJÍTOTT, DK-i fekvésű, CIRKO fűtéses, tehermentes, saját körbekerített kerttel rendelkező házrész garázzsal és tárolóval kifejezetten tiszta, rendezett udvarban. A telekrész 121 nm. A házrészt néhány éve újították fel teljeskörűen. Kicserélték a falban a vezetékeket, csöveket, a fűtésrendszert, új burkolatokat kapott minden helyiség. A lakásban 2 szoba, konyha, fürdőszoba és előszoba található. A telken 4 házrész került kialakításra. Grillpartit szeretne a barátaival? Kertészkedni? Vagy csak egyszerűen napozni a kertben? Itt mindezt megteheti! Az ingatlan irányára: 8,8 Millió Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda - www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

Eladó Ház Abda15,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Eladó Abdán 1860nm telken 130nm kétgenerációs,két külön bejáratú családi ház.Az első lakásban van egy 1 nagy méretű szoba,konyha,spejz,fürdőszoba.A másik lakásban van 2 nagy szoba,konyha új bútorral,spejz és fürdőszoba.Az új tulajdonosa nagyon szép otthont tud belőle kihozni kevés ráfordítással.Az udvarban melléképületek is találhatók,ahol akár egy nyári konyhát is kialakíthat.Két bejárata van az udvarnak is,az egyik a főút felől,a másik a ház mögött lévő csendes kis utcából.A gáz az udvarba be van hozva.A meleg vizet bojler biztosítja.

Eladó Lakás (Panel) Győr8,500,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Eladó Győr-Adyvárosban 1976-ban épült 10 emeletes házban a 6.emeleten egy 2+fél szobás 62nm-s erkélyes panel lakás.A szobák parkettázva vannak,a többi helység járó lapozott.A lakáshoz tartozik egy saját tároló is.Két szoba hátra a parkara néz,a konyha és a 3.szoba előre.A közelben boltok,pékség,iskola,óvoda,buszmegálló.

Eladó Ház Szigetcsép 10,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Szigetcsépen, csendes helyen, közel a központhoz és a hév megállóhoz 80 nm-es komfortos tehermentes családi ház 380 n-öles telken eladó. A házhoz tartozik egy hatalmas 60 nm-es pince is, a kertben pedig gondozott szőlőtőkék és gyümölcsfák találhatók. Érdeklődni: 06-20-553-6464

Eladó Üzlethelység Fót 4,200,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Anyagi okok miatt sürgősen eladó tulajdonostól egy 23 nm-es üzlethelyiség Fóton szép,tiszta,rendezett lakóparkban. (orvosi rendelő, posta, óvoda, gyógyszertár, Rubicom központi ügyfélszolgálat 50 méterre, buszpályaudvar 1 percre!) Irányár csak most: 4.2 MFt! Sürgős. Hívjon és nézze meg, nem fog csalódni benne. Az ár irányár, biztosan megegyezünk. Az ingatlan tehermentes. Alkalmas irodának, kereskedelmi tevékenység folytatásához, mivel fenntartása rendkívül olcsó, és az alacsony rezsi még a téli fűtési szezonban is garantált az egyedi mérőóráknak köszönhetően. Az ingatlan a legjobb befektetés, főleg most a válság óta... Most kedvező áron juthat hozzá. Ne maradjon le róla. Ingatlanosok kérem ne keressenek! Köszönöm. További képek: www.letterlex.hu Tel .: 06(70)5005484 vagy 06(70)6229967

Eladó Vendéglátó Vámosmikola 84,990,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Vámosmikolán, Pest megyében, néhány kilométerre a szlovák határtól, eladó a Kossuth utcában, központi helyen lévő (busz és vonat pályaudvar közelében), jelenleg is működő, igényes, jó forgalmú étterem teljes felszereléssel együtt. A településen nincs is másik étterem. A telek 1258 nm-es, az épület 540 nm. A konyhája 2 éve lett kialakítva, tehát a jelenlegi követelményeknek megfelel. A vendégtérből egy nagy helyiségből, több különteremből és a teraszból áll. 120 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. De további lehetőségeket nyújt az épület tágas belső udvara, mely jelenleg nincs kihasználva. Irányár: 85 M Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda - www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0, 7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0, 7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

Kiadó Ipari terület Budapest X. kerület99,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Keresztúri úton 100 méter utca fronttal rendelkező kereskedelmi és ipari ingatlan része kiadó. Az épület 2000m2 és a telek 9977m2 területű. Ennek a területnek egy része bérbeadó az Ön igényeinek megfelelő méretben. Az épület felújjításra szorul ,ezért közép vagy hosszútávú bérlőt keresek . Keressen bátran az elképzelkéseivel . Az ingatlan rendkívül jó megközelítésü M0 és a Kerepesi út között található.

Kiadó Ipari terület Budapest X. kerület199,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Keresztúri úton 100 méter utca fronttal rendelkező kereskedelmi és ipari ingatlan része kiadó. Az épület 2000m2 és a telek 9977m2 területű. Ennek a területnek egy része bérbeadó az Ön igényeinek megfelelő méretben. Az épület felújjításra szorul ,ezért közép vagy hosszútávú bérlőt keresek . Keressen bátran az elképzelkéseivel . Az ingatlan rendkívül jó megközelítésü M0 és a Kerepesi út között található.

Eladó Lakás Győr6,800,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Eladó Győr-Sziget csendes nyugodt utcájában 68nm területű,47nm-s lakóterületű 2 szoba,konyha,fürdőszobás lakás.A szobák szőnyegpadlósak,a konyha és a fürdőszoba járó lapozott.A wc a fürdőből nyílik és le van választva egy ajtóval.Nagyon jó az elrendezése.Új tulajdonosát várja a lakáshoz tartozó 362nm-s kis kert is.Hívjon bátran!!!!

Eladó Lakás (Panel) Budapest XXI. kerület 8,200,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Szent István út elején eladó közepes állapotú 5. emeleti, 1+2 félszobás - étkezős lakás. Ablakok játszótérre néznek. Szobákban jó állapotú szőnyeg, a többi helység újszerű PVC borítású. Jó lakóközösség, kiváló közlekedés!!

Eladó Ház Budapest XX. kerület 13,890,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

20. kerületben a Lázár utcában eladó egy 84 nm-es, 2 szobás (de átalakítás után akár amerikai konyhás nappali + 2 szobás), felújítandó, CIRKO fűtéses, tégla családi ház egy 311 nm –es telken. A ház előtt van előkert, mögötte terasz és tartozik hozzá egy 24 nm-es melléképület is. A ház 2 tágas szoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, 2 wc és előszoba helyiségekből áll. Irányár: 13,9 Millió Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda - www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 15,890,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

14. kerületben, Zuglóban, a Hungária körúton (Egressy út közelében) eladó egy 85 nm-es, 2 szoba + étkezőkonyhás (de átalakítható amerikai konyhás nappali + 2 tágas szobává – ez esetben az egyik szoba a csendes hátsó udvar irányába néz) 2. emeleti, felújított, CIRKO fűtéses, világos téglalakás liftes, 4 emeletes házban. A lakás 2 tágas, parkettás szobából, egy óriási étkezős konyhából, kamrából, fürdőszobából, wc-ből, hallból és előszoba helyiségekből áll. A két szoba a körút irányába, a konyha a csendes, tágas, újépítésű ingatlanokkal körülvett hátsó udvar irányába néz, ahová autóbeállási lehetőség van. Irányár: 15,9 Millió Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda - www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

Eladó Új építésű lakás Budapest XIV. kerület 18,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Bp. XIV. Dorozsmai u., Zöldváros lakóparkban 57 nm. 3. em. erkélyes, újszerű lakás eladó. Ápolt kert, kitűnő közlekedés, 24 órás biztonsági szolgálat. dqmvill(kukac)gmail.com

Eladó Lakás Körmend 7,500,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Igényes lakás elérhető áron! Körmenden a Bartók Béla ltp.-en első emeleti, 50 m2-es, téglaépítésű, felújított, jó állapotú, gázkonvektoros lakás csendes környezetben eladó. Irányár: 7,5 m Ft. Érd. 19.00 után: 003620/403-1717

Kiadó Lakás (Panel) Budapest III. kerület 55,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

III. Óbudán, tízemeletes lifts panelház II. emeletén, 50 nm-es 2 szobás beépített erkélyes, felújított, parkettás, járólapos bútorozatlan, vízórás, parkra néző távfűtéses öröklakás gardrobhelyiséggel, külön wc-vel min. 1 évre kiadó szeptemberi költözéssel, akár diákoknak is. Bérleti díj: 55.000.- Ft + rezsi + 2 havi kaució Közös költség: 6600.- Ft

Eladó Vendéglátó Sopron120,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Sopronban 100 férőhelyes turistaszálló eladó. 682 nm-es , kiváló adottságokkal rendelkező, központi helyen fekvő szálló eladó. Jelenlegi tulajdonosai a szállót meglévő foglalásokkal együtt adják el. Érd: 20/393-2779

Eladó Ház Velence 27,800,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Bp. agglomerációjában, a Velencei-tónál lévő kertes házam egy utcai szobájának ablaka az átellenben lévő gyönyörű ősfás parkra néz, a többi öt szoba ablakai a ház csendes kertjére néznek. A konyha folytatása az utcafrontról nem látható hátsókerti nagy terasz, ami tavasztól őszig ebédlőnek, társasági életnek is használható, nem csak napozásra. A felújított, összkomfortos, rövid határidővel költözhető, tetőtér beépítéses kertes házamról fotók, részletes leírás, elérhetőség itt: http://www.uli.hu/l102.htm A ház rezsiköltsége (villany + gáz együtt) fogyasztástól függően havi kb. 30-40 ezer Ft – a külső szigetelésnek és nyílászárók cseréjének köszönhetően. Ellátottság szempontjából központi helyen van, mégis közel a tó. Könnyű sétával kb. 10 perc. Ugyanennyi távolságra van iskola, óvoda, orvosi rendelők, gyógyszertár, posta, üzletek, buszmegállók, vasútállomás, stb. Budapesthez és Székesfehérvárhoz a közlekedés vonattal, busszal, autóval egyaránt jó. Csere esetén 3 szobás budapesti lakás érdekel, vagy parányi kerttel 3 szobás ház Budapesten, esetleg a Velencei-tó körül - plusz ráfizetést kérek. Érdeklődni velenceihaz@freemail.hu VAGY 06-70-225-8964

Eladó Ház Folyás 27,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

ELADÓ Lovas udvar családi házzal, csendes, nyugodt, jó területi fekvéssel, az M3-as autópálya polgári lejárójától 4 km-re, Folyáson. Az ingatlan hitel és tehermentes. A családi ház része 140 m2, alacsony rezsi költségű, (64 m2 új építésű és 76 m2 teljesen felújított rész) Víz, gáz, villany, internet, kábel TV van.Van továbbá egy 30 m2-es külön álló épület teljesen felújítva, gázkonvektoros fűtéssel és konyhával.A családi házhoz gazdálkodásra alkalmas épületek tartoznak jelenleg lovak tartására angol boxos istállóként kialakítva, karámokkal, nyergessel, nagy takarmány tárolóval, 12 m2-es faházzal, lovasversenypályával, fúrt kúttal. A lovasudvar egyik oldalról sem érintkezik szomszéddal, és további területekkel is bővíthető.A ház és a többi épület több mint 6500 m2-en fekszik. Érdeklődni a 30/396-68-99-es telefonszámon lehet. Ár: 27 MFt

Eladó Ház Érd 18,900,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Érd Postástelepen összközműves, parkosított telken (fenyő, tuja, örökzöld, virág) akár két családnak is alkalmas földszint + tetőteres önálló családi ház eladó. Földszint nettó 68nm: 2 szoba + nappali, közlekedő, konyha, fürdő, wc, zárt veranda. Tetőtérben (47nm): 1 szoba + amerikao konyha nappali, fürdő, wc, gardrób. Az ingalanhoz tartozik garázs és tároló is. A fűtés gázcirkóról megoldott radiátorokkal, de a földszinten több cserépkályha is helyet kapott. Az ingatlan jól és könnyen megközelíthető csendes mellékutcában található. Beszámítás kb. 6 millió ft-ig lakóingatlan vidéken is. (kód:521) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Kiadó Iroda Szigetszentmiklós 2,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Exkluzív irodák Szigetszentmiklóson bérbeadók. A magas színvonalú iroda nem mindig jár magas bérleti díjakkal! Nálunk 7€/nm/hó+rezsi áron új, berendezett irodát bérelhet, recepcióval, saját parkolóval, élő erős 24h őrzéssel, komplett kommunikációs rendszerrel, csendes helyen. Érdeklődni lehet: Káplár Krisztián 06205847227 Képek a web címen: https://picasaweb.google.com/101350506996443565713/ExpertIrodahazKiadoIrodak?authkey=Gv1sRgCLfi_sqcz-vQYw

Eladó Lakás (Panel) Hajdúszoboszló 9,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Hajdúszoboszló belvárosában, a fürdőkomplexumhoz 5 percre I. emeleti társasházban, 1+2 félszobás, 57 nm-es, nagyon jó elosztású, egyedi gázfűtéses, erkéllyel, átlagos állapotban lévő lakás eladó, ill. budapesti lakásra elcserélném. Irányár: 9. 000. 000 Ft. Tel.: 06-70/577-5353 (15.30 óra után), 06-70/257-9889.

Eladó Lakás (Panel) Sopron9,600,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Eladó Ház Mecseknádasd 19,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Mecseknádasdon 110m2-es, 3 szoba +nappali, összkomfortos családi ház beépíthető tetőtérrel, 2 állásos garázzsal, ipari árammal, 1300 m2-es telken eladó.

Eladó Lakás Győr10,500,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Győr-Nádorváros kedvelt részén, Szabolcska utcában, 4 szintes tégla épület 4. emeletén található ez az igényesen felújított 51 m²-es, 2 szobás, konyha-étkezős, jó elosztású, műanyag ablakos, francia erkélyes, klímás lakás (tulajdonostól). Érd.: 70/279-9332

Eladó Telek Veresegyház 8,900,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Az utca utolsó építési telke! Nincs több üres telek a Hattyú utcában!!! Az utolsó az Öné lehet. Befektetésnek is kiváló, különleges adottságú építési telkünket kínáljuk eladásra az alábbiak szerint: Veresegyház egyik csendes, de jól megközelíthető, üdülőhely hangulatú, lakóövezeti részén, 510 nm-es, 30%-os beépíthetőségű, 17 m-es utcafrontú, csodálatos telek várja új tulajdonosát a Hattyú utca 17. szám alatt. A közművek a telek előtt vannak, a kert rendezett, gyönyörű tujákkal szegélyezett. A tópart 1 percre, Ivacs vonat- és buszállomás pár perc gyalog. A közelben Medvefarm, horgásztó, éttermek, boltok, teniszpályák találhatók, valamint kirándulási és túrázási lehetőségek is vannak. A városközpont kb. 3 km. Nézze meg, és beleszeret!

Eladó Lakás Veszprém 24,900,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

A lakás gyalogosan 5 percre van a belvárostól, fiatalos, modern stílusú, újszerű, kiváló állapotú (4 éve készült). Saját magunknak álmodtuk meg, csak időközben kinőtte a család. Biztonsági bejárati ajtó, exkluzív minőségű beltéri ajtók és burkolatok, egyedi épített zuhanykabin, masszázskád, két csúcskategóriás klíma, minden igényt kielégítő, látványos konyhabútor. Minden ablakon hőszigetelt alumínium redőny, a nappali nagy üvegfelületén motoros mozgatással. A lakáshoz tartozik az alagsorban egy másfélszeres méretű (21 m2) garázs, melyben a gépkocsi mellett rengeteg hasznos tároló tér is van. A garázs motoros működtetésű ajtóval és önálló villanyórával rendelkezik, padozata festett (pormentes). A társasháznak saját, zárt, parkosított belső udvara van homokozóval. Gyermekeknek ideális.

Eladó Ház Kaposvár 34,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Eladó Ház Nemesbük 2,500,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

KIEMELKEDŐ AJÁNLAT! ÓRIÁSI ÁRZUHANÁS! CSAK 2 HÉTIG, JÚNIUS VÉGÉIG ! Zala megyében Nemesbükön, Hévíztől 5 km-re, Keszthelytől 10 km-re fekvő üdülő faluban, felújítás alatt álló 70 m2-s ház eladó. A házban 2 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba található. A 840 m2-s ingatlan teljes közművel rendelkezik, bekerített, a kapubejárat terméskővel lekövezett. A telken ásott kút, gyümölcsfák találhatók. A házhoz aszfaltozott út vezet. A településen egyre több külföldi ingatlantulajdonos van. Ez nem csak Hévíz közelségének tudható be, hanem ezen a településen is a közeljövőben a helyi termálvíz hasznosítására új nagyberuházások kezdődnek. Sok külföldi és hazai befektetők figyelmét már felkeltette, ingatlan vásárlás a településen rövid és hosszú távon is jó befektetésnek számít. A gyógyturizmus fejlődésével az ingatlan az év 9-10 hónapjában hasznosítható. ÁRA CSAK MOST, ALKU NÉLKÜL!2.500.000.Ft Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti ! Ingyenes hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.Jelzálog hitel,vállalkozói mikró hitel, vállalkozói számla ,Személyi kölcsön 200.000.-1.500.000 Ft-ig 30 perc elbírálás alatt. Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84. sz. alatt. további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok.hu és a www.ingatlanmerce.hu/gere honlapokon. Tel : 06-70-558-1160 Tel : 06-30-274-1790

Eladó Nyaraló Gárdony 17,800,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

635. Agárd központjában, közel a vasútállomáshoz és az iskolához 360 m2 telken, állandó lakásra is alkalmas 2x 45 m2 lakóterületű, gáz konvektor fűtéses nyaraló eladó. A telken külön szerszámos kamra. Földszint: konyha-étkező, nappali, 1 + 1/2 szoba, fürdőszoba (kád), wc, déli fekvésű fedett terasz. Tetőtér: közlekedő, 1 + 1/2 szoba, fürdőszoba (zuhany+wc). Ingatlan Centrum: Serfőző András 06-30/9476-775, 22/370-847

Eladó Ház Veresegyház 39,900,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Veresegyház Ligetekben eladó egy nappali+3 szobás, 159 nm-es, új építésű családi ház, 720 nm-es telken. Az ingatlan a füvesítéstől, a kerítéstől és a terasz körüli korláttól eltekintve teljesen készen van(burkolt), az ár a jelen állapotra vonatkozik. Előszobába lépve a háztartási helyiségbe vagy a közlekedőbe jutunk, ahonnan nyílnak a szobák és az amerikai konyhás nappali. Konyhából nyílik egy kis kamra is. Nappaliból teraszra juthatunk. Fürdőszobában sarokkád és hidromasszázs zuhanyfülke(4 fúvókás) is van, a mosdót beépítették(egykaros csapteleppel), óriási tükör van fölé felszerelve. Parkolás dupla garázsban(elektromos kapu van, a garázsba helyezték a cirkót és egy kézmosót, továbbá bemehetünk innen a házba is). Fűtés : padló+radiátor. Veresegyház Ligetek része nagyon kellemes környék. A környék nemcsak hangulatos, de kiváló infrastrukturálisan, remek az úthálózat, van közért, kozmetika, óvoda, fagyizó, játszótér, stb, buszmegálló elérhető távolságban. Irányár : 39.9M Ft Érdeklődni : Ugron István 06 20 99 51 200 www.gyemantingatlan.hu

Eladó Ház Dány 7,490,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Dány eladó téliesített nyaraló. Dányban Tóparton eladó egy fából épült, szuterénnel, tetőtérrel 120 nm-es, téliesített nyaraló. Földszint: nappali, konyha, fürdőszoba. Emeleten 1 szoba. Fürdőszobába kádas. Fűtés konvektoros. A kert rendezett és van egy plusz kis faház is a telken. Nyílászárók fa, árnyékolás spaletta. Dány 4000 lelket számláló, rendezett település Gödöllőtől nem messze, Budapesttől 40 km-re. Busszal és autóval könnyen megközelíthető. Irányár : 7.49M Ft Érdeklődni : Ugron István 06 20 99 51 200 www.gyemantingatlan.hu

Kiadó Lakás Pécs 42,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Kiadó a Jókai utca déli részén 46 m2-es, egybenyíló kétszobás, igényesen berendezett, jól gépesített lakás, legfeljebb 2 személy részére, hosszú távra. Földszint, parketta, szabályozható távfűtés, udvari zárt PARKOLÁS, jó közlekedés. Bérleti díj személyektől függően: 42 vagy 45 E Ft / hó + rezsi. Kaució: 1 hó. Tel:20/348-56-31. szpc@freemail.hu

Eladó Vendéglátó Vonyarcvashegy 14,500,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Kisvendéglő, lakással, reklámáron!!! Vonyarcvashegyen, a strand bejárattól 50 m-re kínálunk megvételre egy kisvendéglőt a hozzá tartozó lakással együtt. Az üzlet 45 m2 nagyságú, a fedett terasz pedig 40 m2. A lakás kétszobás, mindkét szobához fürdő és wc. is tartozik. A hozzá tartozó telek nagysága 205 m2. Az ingatlan irányára: 14,5 Millió Ft Érdeklődni: +36-20/377-3990; e-mail: ferenc.sagi@cdci.hu; Skype/ ferenc059; http://cdci.hu/a/ferenc.sagi/ Hivatkozási szám: 00222

Eladó Garázs Gödöllő 700,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Eladó Gödöllőn 18 nm-es garázs. Irányár: 700. 000 Ft. Sápi Zoltán (20) 804-2102. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján, , Gödöllő INGATLANKÖZPONT www. godolloihaz. hu sapizoltan@godolloi. hu Pest megye, Fót, Dunakeszi, Gödöllő és környéke, Szada, Veresegyház, családi ház, telek, lakás legnagyobb választékban Irodánkban!

Eladó Ház Szada 17,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Szadán központhoz közeli, csendes aszfaltos utcában 120nm-es családi ház eladó. 4 szoba + nappali, terasz, kandalló, fa nyílászárok, kocsibeálló, fúrt kút az udvaron. Irányár: 17M Ft. Sápi Zoltán (20) 804-2102. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján, Gödöllő INGATLANKÖZPONT www. godolloihaz. hu sapizoltan@godolloi. hu Pest megye, Fót, Dunakeszi, Gödöllő és környéke, Szada, Veresegyház, családi ház, telek, lakás legnagyobb választékban Irodánkban!

Eladó Ház Isaszeg 37,500,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Isaszeg eladó újszerű családi ház. Isaszegen eladó egy újszerű, 2003-ban épült, 133 nm-es családi ház, 880nm-es telken. Felosztása:előszoba, közlekedő, amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, 4 szoba, wc, fürdőszoba, kazánhelyiség. Konyhában méretre készített beépített bútor van, szagelszívóval. Főzés kerámialapos tűzhelyen. Konyhabútor benne van az árban. Konyhában és a nappaliban járólap van, szobákban laminált parketta. Fürdőszobában sarokkád, a fürdőszobában van egy wc is, térelválasztó fallal elkülönítve, de külön is van egy wc a házban. A ház cirkófűtéses, hőleadás padlófűtéssel és radiátorral. Vegyes tüzelésű kazán és beépített kandalló is található a házban. Műanyag thermo nyílászárók, árnyékolás redőny.A telken külön épületben, 48 nm-es 2 állásos garázs van. A kert szépen parkosított, nagyon hangulatos, a teraszról is le lehet menni. Irányár : 37.5 M Ft. Érdeklődni : Ugron István 06 20 99 51 200 www.gyemantingatlan.hu

Eladó Lakás Budapest XIII. kerület 13,500,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Szent István körúton,Irodának, rendelőnek is alkalmas, reprezentatív helyen,Tulajdonostól eladó, Vígszínházra néző világos, napfényes, 45 nm-s, 1 nagy szobás, tehermentes lakás. A szobába nagyobb galéria is építhető. Gázkonvektoros egyedi fűtésű. Közös költség: 9.900-Ft. Kiváló a közlekedés, busz, villamos a közelben. Bevásárlási lehetőség: Dm, közértek, pékség, cukrászda, étterem, könnyen elérhető a Lehel téri piac is. Csak egy séta és a Margit szigeten van. Közvetítők kíméljenek! Ár megegyezés szerint. Kapcsolatfelvétel a tulajdonossal: 0036 1 2393100

Eladó Házrész Gödöllő 14,900,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Eladó Gödöllőn központban, mindenhez közel újszerű jó állapotú házrész. Új ablakok, 5cm dryvit szigetelés, padlástérben üveggyapot. 706 nm-es telken két 100nm-es külön bejáratú házrész: I. lakás: 1 + fél szoba, konyha, étkező, fürdő. II. lakás: nappali, konyha-étkező, fürdő, tetőtérben egy szoba. Könnyen egybenyitható a két lakás. Irányár:14, 9M Ft. Sápi Balázs (20) 772-2429. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján, Gödöllő INGATLANKÖZPONT www. godolloihaz. hu sapibalazs@godolloi. hu Pest megye, Fót, Dunakeszi, Gödöllő és környéke, Szada, Veresegyház, családi ház, telek, lakás legnagyobb választékban Irodánkban!

Eladó Telek Csömör 15,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Árcsökkenés! ! ! Csömörön forgalmas főút mellett, hév közelében vállalkozásra, lakóház, üzletek építésére is alkalmas, 1100 nm-es 70 méter utcafrontú építési saroktelek eladó. Irányár: 15. 000. 000Ft. Megtekinthető telefonos egyeztetés alapján:Czirják Mihály (20) 772-2428 GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www. godolloihaz. hu - Gödöllő és környéke, Szada, Veresegyház, Kerepes, Kistarcsa, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi, családi ház, telek, lakás, albérlet LEGJOBB ÁRON, legnagyobb választékban Irodánkban!

Eladó Ipari terület Veresegyház 16,800,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Gazdasági, kereskedelmi, ipari terület, jól megközelíthető helyen Veresegyházon eladó! Villanyáram a telken belül van. Aszfaltos út mentén 1400nm-es telek. Irányár: 16, 8 MFt + ÁFA GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT Czirják Mihály (20) 772-2428 www. godolloihaz. hu, czirjakmihaly@godolloi. hu Gödöllő és környéke, Szada, Veresegyház, Kerepes, Fót, Dunakeszi, családi ház, telek, lakás legnagyobb választékban Irodánkban!

Eladó Ipari terület Szada 45,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

M3-M0 autópályához közel, Budapesttől 15 km-re Szadán, teherautóval is jól megközelíthető helyen, aszfalt út mellett, kereskedelmi, gazdasági, ipari övezetbe sorolt 5000 nm-s telek eladó. Csatorna, víz, gáz, villanyáram hozzájárulás befizetve, 50% beépíthetőség, 11 méter épületmagasság, 50 méteres utcafront. Mellette lévő telekkel együtt 10000 nm-re bővíthető a terület 100 méteres utcafronttal. Irányár: 45MFt + ÁFA Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Czirják Mihály (20) 772-2428. Gödöllő INGATLANKÖZPONT, czirjakmihaly@godolloi. hu, www. godolloihaz. hu. Gödöllő és környéke, Szada, Veresegyház, Kerepes, Kistarcsa, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi, családi ház, telek, lakás, albérlet LEGJOBB ÁRON, legnagyobb választékban Irodánkban!

Eladó Ház Szada 39,000,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Szadán nagy saroktelken, erdő melletti részen, eladó 4 különálló lakrésszel rendelkező családi ház. A lakások egyenként 60 nm-ek, külön mérőórával felszereltek. A földszinti lakások 1 szoba és nappali az emeleti lakások 1 nappali és 2 hálószobás. Konyha, fürdőszoba, WC, erkély, terasz minden lakrészhez tartozik. Elszeparálható külön bejárat. 3 beállásos garázs. Fúrt kút. Csendes, nyugodt jól megközelíthető utcában. Összeköltözőknek ideális! Irányár: 39 MFt. Czirják Mihály (20) 772-2428. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján, , Gödöllő INGATLANKÖZPONT www. godolloihaz. hu czirjakmihaly@godolloi. hu Pest megye, Fót, Dunakeszi, Gödöllő és környéke, Szada, Veresegyház, családi ház, telek, lakás legnagyobb választékban Irodánkban!

Eladó Tanya Isaszeg 79,900,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Isaszegen, gyönyörű helyen gazdálkodásra alkalmas Ranch eladó. Nyugodt csendes helyen, erdők tavak közelében. Vadászat, horgászat, lovaglás, sárkányrepülési lehetőség. A Ranchen található lakóház 2001-ben 13x15 gerendából épült , 142m2 2 nappali és 2 fél szoba, cserépkályha de cirkó fűtés is van. Az istálló felett 90m2 lakrész és 25m2-s terasz van. Fedett kocsibeálló. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT www. godolloihaz. hu sapitamas@godolloi. hu Pest megye, Fót, Dunakeszi, Gödöllő és környéke, Szada, Veresegyház, családi ház, telek, lakás legnagyobb választékban Irodánkban!

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 8,500,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Eladó XIV. ker.-ben metrohoz autóbuszhoz trollibuszhoz 2 percre parkra néző 31 nm. II. em. egyedi fűtéses kisrezsijű 1 szobás lakás, pincehelységgel.Minden helység külön nyílik. ir. 8,5 M . Fiatal párnak egyetemistáknak kezdéshez kíváló. Közvetítők kiméljenek. tel:30 857 6535

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XIII. kerület 58,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Kiadó XIII.ker.Béke Téren 1 emeleti 1+1 félszobás,részben bútorozott világos felújított lakás.200m-es körzetben üzletek,rendelők,14-es villamos,32 és a 105 busz jár. 58000+rezsi.érd:06308416958,vagy,06303717574 számon lehet.

Eladó Ház Érd 27,500,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Hihetetlenül jó vétel: Új családi ház meglepően jó, AKCIÓS áron Érd Parkváros eladó családi ház! Érd Alsó Parkvárosban, eladó egy új építésű, nettó 130nm-es egyszintes, családi ház 640 nm-es parkosított telken. Műszaki leírás: Az alapozás 1 méter mély, C-16 minőségű beton. A lábazati falak vasalt zsalukő. A lábazat külső felülete terméskő borítást kapott. A falak Putnoki 30-as téglából épülnek, a választófalak 10cm-es Egri válaszfallapokból. Az ablak és ajtó feletti áthidaló Porotherm. Bramac tetőléc, mediterrán cserép. Csatorna horganyzott. Belső munkálatok: 3 cm lépésálló Baucell takarófólia. Melegvizes padlófűtés, kivéve a szobák (ott lapradiátor). A ház gyantás dryvit szigetelőanyaggal bevonva. A főfal és a mennyezet 0,9mm gipszkarton borítású. A külső nyílászárók Veka softline fenstherm műanyag. A belső nyílászárók angol ajtók a vevő által választott színre festve. A bejárati ajtó 5 ponton záródó műanyag ajtó. A ház felosztása: garázs (15,00nm), előtér ( 2,54nm), terasz (2,88nm), konyha (7,20nm), kamra (1,60nm), nappali ( 31,85nm), fürdőszoba wc (8,01nm) mosókonyha (3,60nm), közlekedő gardrób ( 5,19nm), gardrób (3,41nm), szoba (12,09nm), szoba (12,48nm), szoba (13,20nm), terasz (15,00nm).Igény szerint választhatók a burkolatok és a falak színe. Extrák: dryvit, padló- és radiátorfűtés, riasztó, viakolor, márványpárkány, elektromos kapu, kaputelefon. Kiváló helyen van, csendes, nyugodt környéken. Várható átadás burkolás után. Referencia munkákat is tudunk mutatni. Háztól 100 métere aszfalt . Buszmegálló pár percre, M7-es autópálya könnyen elérhető. I.ár (kulcsrakészen): 50% KP önerővel 25,5M Ft, egyébként a vétel ár 27,5 M Ft. Érdeklődni: Ugron István 06/20/995/1200 u.istvan@gyemantingatlan.hu www.gyemantingatlan.hu

Eladó Lakás Budapest XXI. kerület 9,100,000 Ft

Posted: 20 Jun 2011 03:26 PM PDT

Zöld övezeti,gáz konvektoros