2011. május 30., hétfő

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Vendéglátó 56,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Az épület kb. 1900 nm-es területen helyezkedik el. Az épületben jelenleg az alsó szinten egy kávézó üzemel,a emeleti részen egy 11 szobás panzió van kialakítva. Az épület előtt egy nagy forgalmú benzinkút helyezkedik el, mögötte pedig egy lovarda.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XXI. kerület 9,200,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Csepelen, sétáló utcában 53 nm-es 1+2 fél szobás 9. emeleti panellakás eladó. Távfűtéses, egyedi mérővel felszerelt, beépített erkélyű. Az egyik félszoba a konyhával boltívesen egybe lett építve ezáltal tágas, világos étkezőt kapva. A lakás szépen felújított, mindenütt redőny, a bejárati ajtón biztonsági rács van.

Eladó Nyaraló Zebegény 39,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ ZEBEGÉNYBEN KÍTŰNŐ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ NYARALÓ Eladó Zebegényben, kitűnő állapotban lévő, 3 szintes, 4 szobás, 135 nm lakóterű nyaraló, amely egy 1024 nm-es telken épült. Tökéletes pompában a Dunakanyar panorámája! Ha kitekint a kertből, ha a teraszon ringatózik hintaszékében, ha kipillant az ablakokból, a látvány megnyugtatja, ellazítja, kikapcsolja. Tágas, napfényes nappaliban olvashat, világos étkezőben étkezhet, és kézre álló konyhában süthet-főzhet. Egy kandalló varázsolhatja a téli estéket hangulatosabbá. A külön nyíló 3 szoba biztosítja az elvonulást és az egyéni nyugalmat. Az első szinten egy minden igényt kielégítő fürdőszobát találunk, amelyben fürdőkád és masszázs-zuhanyfülke az, ami a mindennapi csendes perceket biztosítja, továbbá a fürdőszobában különálló wc is helyet kapott. A háztartási gépekkel együtt várja új tulajdonosát az ingatlan. A vendégek 2 autója elfér a kertben, és még 1 a földszinten található tágas garázsban. Egyéb szerszámait, eszközeit 2 külön nyíló tároló helyiségben is elhelyezheti. Ha nyáron rettentően melege van és fürdeni támad kedve, csobbanhat egyet a kerti úszómedencében. Riasztó az, ami teljessé teszi az 1024 nm telken álló 160 nm bruttó alapterületű többszörösen szigetelt, téglával burkolt, könnyűszerkezetű ház biztonságát és kényelmét. Csatornázás tervezett. Autóval könnyen megközelíthető a Zebegényben, csendes helyen található, minden igényt kielégítő nyaraló. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Telek Verőce 3,572,100 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ VERŐCÉN 1701NM-ES ZÁRTKERT – SZÁNTÓ TELEK Eladó 1701 nm-es zártkert – szántó telek Verőcén, közkedvelt üdülő övezetben. A telek a Csattogó – Völgy és Magyarkút közötti területen, pár perc sétára Verőcétől található. Napfényes terület, melynek nyugati oldalát erdő határolja. Gáz – víz - villany közművek az utcában. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Lakás (Panel) Budapest XIX. kerület 10,900,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

XIX.kerületben, Kispesten, 68nm-es, 1+3 félszobás, nagy konyhás, 3. emeleti, távfűtéses, vízórás, jó állapotú panellakás, tiszta, rendezett lépcsőházban, eladó. A szobák külön nyílnak, világosak, francia erkélyesek. Remek közlekedéssel, jól ellátott környéken. Óvoda, iskola a közelben található. I.á.: 10.900.000Ft

Eladó Telek Verőce 8,190,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK VERŐCÉN ÚJ CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN Eladó 2275nm építési telek Verőcén, új családi házas környezetben. Az ingatlan, Verőce központjától pár percre található. Az építési telek sajátossága, hogy két utca felől is megközelíthető az ingatlan. A közművek, gáz, víz, villany, csatorna közvetlenül a telek határ mellett az utcában található. Az építési telek Keleti tájolású, sík területen fekszik és könnyen megközelíthető. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Vácrátót 13,800,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ CSALÁDI HÁZ VÁCRÁTÓTON Eladó Vácrátóton, főút mentén, 146 nm-es, egyszintes, kertes családi ház, amely 80%-ban tégla építésű, az elülső frontfalazat vályogtégla. Az 1684 nm-es teljesen sík telek, gyümölcsfákkal beültetett. A parkolás a téglából épült, 41,3 nm-es garázsban is lehetséges. A fűtés jelenleg hőtárolós kályhákkal biztosított, de könnyen beépíthető kandalló, vagy cserépkályha a 2 szoba közé, mellyel egyben a nappali fűtését is biztosítani lehet. A fürdőszobában fürdőkád, kézmosó és wc található. Az áramellátás éjszakai árammal is biztosított. A csatorna telken belül van. Az épület része a legkésőbb hozzáépített 14,34 nm-es nyári konyha, melynek a tetőszerkezete új faszerkezetű, új cseréppel, és új csatornával. Teljesen tehermentes, megegyezés esetén azonnal birtokba vehető. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Lakás Vác 7,790,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁCON Eladó Vácon, a Zöldfa utcában, egy 57 nm-es 2 szobás társasházi lakás, tíz emeletes társasház nyolcadik emeletén. A közlekedőből megközelíthető a konyha, mindkét szoba, a fürdőszoba és a wc. A kisebbik szobából jutunk ki az erkélyre, melyről panorámás kilátás tárul elénk. Az alacsony közös költség miatt akár 3 - 4 fős családok számára is ideális választás lehet az ingatlan. Gépkocsival rendelkezők a Társasház melletti parkolóban tudnak parkolni. A lakás közelében számos bevásárlási lehetőség biztosított, valamint iskola és óvoda is pár perc sétával elérhető. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ikerház Vác 21,400,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ KÉTSZINTES IKERHÁZ VÁCON Eladó Vácon, kitűnő állapotban lévő 2001-ben épült, 92nm-es, 3 szobás, kétszintes ikerház. A jó elosztású, tágas lakóterű ikerház csendes, központi helyen található. A földszinten található a világos és tágas nappali, a konyha és az étkező, melyek között átadóablak biztosítja a kényelmet, továbbá a kamra, gardrób és a mellékhelyiség. Az emeleten fürdőszoba, a gardróbok, és 2 hálószoba található. A fűtéshez a Gáz – cirkó, az emeleten van elhelyezve. Parkolás a ház előtt erre a célra kialakított parkolóhelyeken. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Vác 57,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ VÁCON KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ 360NM-ES CSALÁDI HÁZ SOK EXTRÁVAL Eladó Vácon, kitűnő állapotban lévő 1996-ben épült, 360nm-es, három szintes, 4 szobás, extrákkal felszerelt családi ház. A jó elosztású, tágas lakóterű családi ház egy 778 nm-es kifogástalan állapotban lévő, parkosított telken található. Az alagsorban található a garázs, melybe a fűtött lehajtón keresztül jutunk el. A garázsban akár 4 autó is kényelmesen elfér, itt találjuk még a kazánházat, a fatárolót továbbá a kényelmünket szolgáló szaunát és egy ellen áramoltatóval felszerelt medencét. A medence mellett tusoló és wc is található. A földszinten a tágas, világos nappaliban a padlófűtés mellett egy kandalló is helyet kapott, ez biztosítja a ház gazdaságos fűtését télen. Itt találjuk még a felső kategóriás háztartási gépekkel felszerelt konyhát, és a hozzá tartozó étkezőt. A nappaliból közelíthető meg az 50 nm-es pihenést biztosító terasz, melyről csodálatos panorámában lehet részünk. A földszinten kapott helyet az étkezőből megközelíthető kamra, egy fürdőszoba tusolóval, továbbá egy wc. Az I. szinten a közlekedőből jutunk el a 3 hálószobába, továbbá a jacuzzi-val felszerelt tágas fürdőszobába, valamint a háztartási helyiségbe és a különálló wc-be. A családi ház rendkívül sok extrával felszerelt, úgy mint a kamerákkal, infra sorompóval felszerelt biztonsági rendszer, a fűtött garázslehajtó és a házhoz vezető szintén fűtött járda, a kertben kialakított öntözőrendszer, a klímaberendezés, a légbefúvós radiátorok, a szauna és a beltéri medence. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Nyaraló Szokolya 12,800,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ NYARALÓ BÖRZSÖNYLIGET MELLETT SZOKOLYÁN Eladó nyaraló Börzsönyliget mellett, Szokolya lakóövezeti részén, erdő szélén, a Törökpatak partján, nádfedeles 40 nm-es szigetelt nyaraló, mely egy 554 nm –es telken található. Közvetlenül a nyaraló szomszédságában egy 568 nm-es telek 10 nm-es faházzal szintén eladó. A két szomszédos telek összevonható! A 40 nm-es szigetelt, kő alapra épített faház cserépkályhával fűthető. Az ingatlanokat a Törökpatakon átívelő saját építésű és lezárható hídon keresztül közelíthetjük meg. A busz és a kisvasút megállója pár perc sétával elérhető. Budapestről autóval 45 perc alatt megközelíthető az ingatlan. Az ingatlanok egyben, és külön – külön is megvásárolhatóak. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Rád 35,900,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ CSALÁDI HÁZ RÁDON Eladó Rádon, kitűnő állapotban lévő 1997-ben épült, 173nm-es, két szintes, 6 szobás családi ház. A jó elosztású, tágas lakóterű családi ház egy 1181 nm-es kifogástalan állapotban lévő, parkosított telken található. A földszinten található a tágas nappali a terasszal, a konyha étkezővel, kamrával, továbbá egy hálószoba valamint a fürdőszoba és egy mellékhelyiség. A földszintről tudjuk megközelíteni a két gépkocsi számára kialakított garázst, továbbá szintén innen jutunk el a pincébe, melyben helyet kaptak a ház gépészeti berendezései, a vegyes tüzelésű kazán és a gáz-cirkó. A lépcsőfordulónál a félemeleten a garázs fölött találjuk a jelenleg garderobe-ként használt helyiséget. Az I. szinten a közlekedőből közelíthetjük meg a dolgozószobát, a hálószobát melyben beépített garderobe lett kialakítva, és egy vendégszobát, melyekből közvetlenül léphetünk ki az erkélyekre. Az I. szinten továbbá egy sarokkáddal és zuhanyzóval ellátott tágas fürdőszoba, valamint különálló mellékhelyiség szolgálja kényelmünket. A családi ház, 2 db klíma berendezéssel, riasztóval, kábeltévével és internettel, valamint a kertben kialakított öntözőrendszerrel, kerti grillel és egy fúrt kúttal is rendelkezik. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Nógrád 7,590,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ CSALÁDI HÁZ NÓGRÁDON Eladó Nógrádon, 67nm-es, 2 szobás családi ház. A jó elosztású családi ház egy 989 nm-es rendezett, fúrt kúttal ellátott telken található. A Családi ház az utóbbi években élelmiszer üzletként működött, és ennek megfelelően lett kialakítva. Kisebb ráfordítással kényelmes lakóházzá alakítható, akár a tetőtér beépítésével. Az ingatlanban két nagyméretű szoba, egy közlekedő és egy különálló wc található kézmosóval. A különálló helyiség mérete lehetővé teszi egy tusolófülke kialakítását is. Gáz, víz, villany az épületben, a csatorna telken belül található. Jelenlegi állapotában a családi ház alkalmas üzlethelyiség és raktár helyiség kialakítására is. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Telek Kismaros 5,300,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ KISMAROS BÖRZSÖNYLIGETEN 1440NM-ES ÉPÍTÉSI TELEK Eladó Kismaros Börzsönyligeten egy 1440nm-es építési telek. A hatalmas telken a kis méretű nyaraló bontása és a növényzet ritkítását követően bármilyen típusú lakóingatlan építése megvalósítható. A telek Kismaros központjától autóval pár perc alatt könnyen megközelíthető. Csendes erdei környezetben található, nyaralók és családi házak szomszédságában. Víz – villany a telken belül. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Sorház Kismaros 18,800,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ SORHÁZI LAKÁS KISMAROSON Eladó Kismaroson 1982-ben épült, 160,6 nm-es, 3 szintes, 5 szobás, 2 fürdőszobás sorházi lakás. A 12 lakásos rendezett, tégla építésű sorház Kismaros központjától pár perces sétára található. A közelben óvoda, iskola, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, és számos bevásárlási lehetőség szolgálja kényelmünket. A 3 szintes lakás kiválóan alkalmas nagycsaládosok illetve több generációs család számára is. Vegyes tüzelésű kazán gondoskodik télen a lakás gazdaságos fűtéséről, a központi fűtés mellett. Gáz az utcában, igény szerint beköthető. A földszinten nagy méretű fatároló és kamra is segíti a tárolást. A fatárolóban igény szerint műhely is kialakítható. Mindkét szinten tágas szobák, és külön fürdőszoba áll a család rendelkezésére. A szobákból közelíthetjük meg a kényelmes teraszokat. A ház mellett külön álló garázs biztosít egy autó részére parkolást. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Kismaros 21,300,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ 163NM-ES CSALÁDI HÁZ KISMAROSON Eladó Kismaroson, 163nm-es, tégla építésű családi ház, amely egy 1250nm-es telken épült. A jó elosztású, tágas lakóterű családi ház, csendes helyen, a központtól pár perces sétára található. A közelben óvoda, iskola, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, és számos bevásárlási lehetőség szolgálja kényelmünket. A három szintes családi ház, kiválóan alkalmas nagycsaládosok számára. A szuterénben két gépkocsi számára kialakított garázs található, valamint nyári konyha, egy tágas szoba, és a kazánház külön álló wc-vel. A szuterén szint méretéből adódóan alkalmas lehet, bármilyen kisebb üzlethelyiség kialakítására is. A kényelmes kültéri lépcsőn keresztül jutunk el a II. szintre, ahol tágas szobák, konyha étkezővel és külön álló kamrával, valamint fürdőszoba és külön wc található. A III. szinten is két világos hálószoba került kialakításra. Mindkét szinten, a ház déli oldalán, teraszokra léphetünk ki a szobákból, melyeken kivételes kilátásban lehet részünk. A ház gazdaságos fűtéséről, egy vegyes tüzelésű kazán, és egy gáz-cirkó gondoskodik. A családi ház mellett nagy méretű fa tároló épült. A hatalmas, gondozott kertben, gyönyörű fák árnyékában pihenhetünk. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Telek Kecskemét 6,900,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK KECSKEMÉT – KATONATELEPEN ÚJ CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN! Eladó 5080nm, közvetlen egymás mellett található, 2 helyrajzi számon szereplő dupla építési telek Kecskemét – Katonatelepen. Közvetlenül a belterület melletti új családi házas környezetben! Könnyen megközelíthető Kecskeméttől valamint Nagykőrös felől, pár perc alatt. A Telken Víz, Gáz, Villany közmű kiépítése megvalósult, és érvényes szerződésekkel rendelkezik. A Csatorna kiépítése az utcában már megtörtént, a telek határától két méteren belül található. A Telek fúrt kúttal is rendelkezik. Jelenleg külterület minősítésű a terület, de már utca névvel ellátott, és folyamatosan történnek a belterületté minősítések, melyet már az új tulajdonos is igényelhet! A telek mérete lehetőséget nyújt, a terület felparcellázására is. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Göd 40,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ CSALÁDI HÁZ GÖDÖN Eladó Gödön, kitűnő állapotban lévő, 120 nm-es, teljesen felújított, téglaépítésű családi ház, amely egy 1491nm-es telken épült. A jó elosztású, tágas lakóterű családi ház mérsékelten csendes és központi helyen található. A ház földszinti része van jelenleg használatban. A hatalmas 30 nm-es fedett és elegánsan kialakított teraszról jutunk be a földszinti lakótérbe, ahol az étkező, étkező pult és a konyha található, majd tovább haladva és balra lépve jutunk el az igényesen kialakított fürdőszobába. A közlekedőből nyílik a jelenleg kamrának használt, de wc-nek is kialakítható csempézett helyiség, majd tovább haladva a külön bejáratú 3 szoba következik, mindegyik egyedi kivitelezésű nyílászárókkal. A harmadik szobába is van bejárat a kertből, eredetileg ez volt a főbejárat. Az egyedileg kialakított tágas nappali, a hangulatos előkertre néz. A ház a legjobb minőségű anyagokból lett megépítve, az ablakok különleges kialakítása egyedi hangulatot teremt, és az összes fa nyílászáró, hőszigetelt üvegezéssel készült. Az ingatlanban minden helyiség radiátorral ellátott. A kertben 10 autó parkolása is biztosított. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Házrész Debrecen 22,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Eladó Debrecen központjában lévő házrész, nagyobb bevásárlóközpontoktól, főtértől és közlekedési csomóponttól pár perc sétára (busz, troli, villamos), de csendes, növényzettel betelepített környéken. Az épület napfényes, az utcára és a kertre is van kilátás, észak-déli tájolású, teljes alapterülete alatt összkomfortos, száraz szuterén van, a tetőtér beépíthető. A kert tágas, többi lakótól leválasztott, külön bejáratú, több gépjármű tárolására alkalmas. A lakás két szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, garderobe helyiségekből áll.

Eladó Lakás (Panel) Hódmezővásárhely 7,300,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Hódmezővásárhely-Hódtóban költözés miatt sürgősen eladó 2,5 szobás, 2 erkélyes lakás! 2005-ben volt wc-, kád-, mosogató-, mosdó-, konyhaszekrény-, járólap csere. A ház környéke parkosított, közelben található két bevásárlóközpont és egy iskola. A 9. emelet előnyeiről csak annyit tudnék mondani, hogy nagyon szép este a kilátás, és potenciálisan csak egy szomszéd áztathatja el az embert.

Eladó Ház Bakonszeg 4,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Bakonszegen 2020 m2-es telken 54 m2-es 2 szobás komfort nélküli családi ház vár Önre! A település Berettyóújfalutól 8 km-re, Debrecentől és Nagyváradtól 45 km-re békés, nyugodt és rendezett környezetben található. Itt folyik a keleti-főcsatorna a Berettyó folyóba továbbá a Káló vize is. A ház Bakonszeg központjában helyezkedik el. Az udvaron ásott kút és vezetékes kút is van. Továbbá szőlő és gyümölcsfa is van ültetve.

Eladó Ház Érd 34,300,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Érd-Parkvárosban SÜRGŐSEN eladó egy 230 m2-es 4 szobás, nagy fürdőszobás, 2 nappalis, 3 szintes, 2 garázsos, aknás, pincével ellátott szép ház. Kitünő közlekedés, autópályák a közelben /M1, M7, M0/. Nagyon jó a levegő, csendes rész. Teljesen lakható, de van még rajta munka. Kivül beszinezni, stb. Kandalló kiépitve. Érdeklődni: 0630-3341889

Eladó Ház Göd 35,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ GÖDÖN Eladó Gödön, kitűnő állapotban lévő, új építésű, 140 nm hasznos alapterületű, kétszintes, üveggyapot szigeteléssel részben alápincézett családi ház, amely egy 884 nm-es telken épült. A falazat Porotherm 38-as falazóblokkokból épült. A jó elosztású, tágas lakóterű családi ház mérsékelten csendes és központi helyen található. A 20 nm-es teraszról jutunk be a földszinti lakótérbe, ahol boltíves térelválasztással található meg az előtér, nappali, étkező, konyha, összesen 65 nm-en. Mellettük helyezkedik el a kamra, a fürdőszoba zuhanytálcával és wc-vel, és a fürdőszoba előtti 2,4 nm-es tároló tér. A tetőtérbe felvezető lépcső feletti rész, valamint a tetőtéri emelet mennyezete teljesen lambériázott. Az emeleten található 3 szoba, egy gardrobe helyiség, melyek mennyezete szintén lambériázott. Az emeleten is helyet kapott egy fürdőszoba, fürdőkáddal és wc-vel. Az ablakok különleges íves kialakítása egyedi hangulatot teremt, és az összes egyedi fa nyílászáró, hőszigetelt üvegezéssel készült. A ház a legjobb minőségű anyagokból lett megépítve. Az ingatlanban minden helyiség lapradiátorral ellátott, ám a pincében nincs még elhelyezve fűtőberendezés. A kertben található a 18 nm-es garázs. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Dombiratos 470,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Telek árban eladó, Dombiratoson lakóház udvar megnevezésű 1885 m2-es ingatlan. Villany van, víz gáz az utcában. A ház felújítandó, vagy új építhető helyette. Szép, nyugodt környezet. Lőkösháza (nemzetközi vasútvonal)10km. Arad 55km. Tulajdonos: Regena Mária Tel: +3620/972-0631

Eladó Fejlesztési terület Dunakeszi 145,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ 2,2 HEKTÁR KÜLTERÜLETI TELEK DUNAKESZI MELLETT Eladó 2,2 hektár külterületi telek, főútvonal mentén. Az M2 és a 2-es főútvonalakat összekötő útvonal tervezett csomópontjától 800 méterre. Budapesttől 17 km-re, fejlődő kereskedelmi és lakóövezet mellett található a terület. Tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. Logisztikai központ, és kereskedelmi ingatlan kialakítására is alkalmas lehet a terület. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Nyaraló Diósjenő 11,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ NYARALÓ DIÓSJENŐN Eladó Diósjenőn, 150nm-es, 3 szintes, 3 szobás nyaraló, közvetlenül a tóparton, 400nm-es rendezett telken. Különösen ajánljuk horgászni kedvelők figyelmébe! A földszinten helyezkednek el a tágas tárolók garázzsal. Az első szinten található az előszoba, a konyha, egy napfényes teraszos szoba, a gardrobe, a fürdőszoba és a külön wc. A második szinten további két szoba, és egy terasz található. Víz, villany, csatorna az ingatlanon belül, gáz az utcában. A nyaraló teljes vízvezeték rendszere felújított. Cserépkályha biztosítja a fűtést télen, igény szerint bővíthető gáz fűtéssel. Az ár irányár! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Diósjenő 650,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ DIÓSJENŐN 2,5 HA TERÜLETEN 290 NM-ES VADÁSZHÁZ 31 HA ERDŐVEL Eladó Diósjenőn a Börzsöny lábánál, egy 290 nm-es, 3 szintes, 8 szobás, egyedi kivitelezésű, kivételes körpanorámás kilátással rendelkező Vadászház, amely egy 2,5 hektáros területen épült. A birtokhoz tartozik továbbá 31 hektár területen erdő, és 11 hektár területen szántó. A Diósjenő község határában fekvő erdők az Esztergomi Érsekség, a Váci Püspökség és az Eszterházy uradalmak birtokai voltak évszázadokon át. A 290nm-es Vadászház mellett, egy 172 nm-es 12 bokszos istálló épült nyeregszobával, takarmánytárolóval. Kialakításra került továbbá a 294 nm-es épület földszintjén egy konyha étkezővel, egy szoba, és egy fürdőhelyiség, továbbá az épület második szintjén egy különálló, 2,5 szobás lakás is helyet kapott konyhával és fürdőszobával. Különös hangulatot kölcsönöz a Vadászház szomszédságában található fa szerkezetű Kápolna mely 2001-ben épült, Kós Károly tervei alapján. Kivitelezésre került még a birtokon számos egyéb épület, és helyiség, úgy, mint a 415 nm-es gazdasági tároló, egy nagy méretű mellék épület amely jelenleg fatároló, egy kovács műhely, és egy 8 szekér illetve hintó részére kialakított fedett beálló. A vadászház mellett, baráti összejövetelek alkalmával használható, fedett 20 fős társalgó található, közvetlenül a kültéri fedett kemence, és a kertben kialakított kültéri medence mellett. A Vadászház az 1930-as évek elején épült, és az 1990-es évek során elkezdett felújító munkák közben kezdődött meg az ingatlan bővítése. Ekkor épült meg a harmadik szint felett a fedett Kilátó, melyről az egész Börzsöny és a szomszédos települések is beláthatók. A Vadászház 2006-ban nyerte el végleges formáját, ekkor készült el a tágas földszinti konyha a kamrával, és a konyha felől megközelíthető 30-nm-es kényelmes terasz. Az épület földszintjén találjuk a hatalmas méretű konyhát kamrával, a világos hálószobákat, a fürdőszobát és a mellékhelyiséget, melyeket kényelmes közlekedőn keresztül közelíthetünk meg. Innen juthatunk el az I. emeletre, ahol különleges hangulatot teremt, az 56nm-es Lovagterem. A Lovagterem éke a tekintélyes méretű fa tüzelésű kandalló, mely Szabó Zsigmond kőfaragó mester munkája, témáját Bartók Béla Cantata Profana című opusza ihletett, és a szarvassá változott fiak történetét örökíti meg. A második szinten a lovagterem mellett, társalgó, hálószoba erkéllyel, fürdőszoba és szauna szolgálják kényelmünket. A harmadik szinten is rendelkezésünkre áll egy tágas hálószoba, közvetlenül a Kilátó alatt. A harmadik szint felett, a fedett Kilátóból, körpanorámás kilátás nyílik a Börzsönyre, és a környező településekre. A Vadászház fűtéséről, egy vegyes tüzelésű kazán és egy gáz kazán, továbbá egy cserépkályha és a tekintélyes méretű fa tüzelésű kandalló gondoskodik. Az ingatlan védelmét 6 darab kültéri kamera, és riasztó rendszer látja el. Az ingatlan vétel ára magában foglalja az igényesen válogatott antik bútorokat is. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Budapest XI. kerület 490,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ BUDAPESTEN EGYEDI KIVITELEZÉSŰ 750NM-ES CSALÁDI HÁZ Eladó Budapesten a Citadella szomszédságában, a Gellért hegy tetején, egy 750 nm-es, 4 szintes, 6 szobás, minden igényt kielégítő, egyedi kivitelezésű, kivételes körpanorámás kilátással rendelkező Családi ház, amely egy 1255 nm-es parkosított telken épült. A luxus ingatlan, távol a város zajától, csendes zsákutcában található. A földszinten találhatóak a kényelmes hálószobák, melyekből közvetlenül megközelíthető a tágas terasz. A hálószobák szomszédságában két külön fürdőszoba is rendelkezésünkre áll. A földszinti közlekedőből, kényelmesen megközelíthető minden helyiség, így a két autó számára kialakított garázs is. Innen juthatunk el az I. emeletre, akár a kényelmes lépcsőn, akár a belső lift segítségével. Az első emeletre érve, kivételes kialakítású, tágas, napfényes helyiség tárul elénk. A világos, hatalmas méretű helyiség központjában a fatüzelésű kandalló található. A kandalló körül, tágas nappali, kényelmes étkező, és igényesen kialakított konyha kapott helyet. Minden helyiségből megközelíthető az 55.6 nm-es kényelmes terasz, melyről csodálatos kilátás nyílik a Budai hegyekre és a városra. A nyitott galérián keresztül közelíthetjük meg a dolgozószobát, és a mosdót. Az I. szint felett találjuk a 71.6 nm-es, félköríves napozóteraszt, melynek 36.1 nm-es része fedett. A Családi ház tetőteraszáról kivételes panorámában lehet részünk. Kényelmünket szolgálja továbbá az alagsorban található belső medence, a négy személyes szauna, tusolóval és mosdóval. Az alagsori közlekedőből nyílik egy külön helyiség, amelyben helyett kapott a MABISZ minősítésű biztonsági rendszer központja, továbbá ezen a szinten található még egy dolgozószoba, a mosókonyha és a gépház. Az ingatlan védelméről egy professzionálisan kialakított kamerarendszer, és riasztó rendszer gondoskodik, Távfelügyelettel. A gondozott kertben öntözőrendszer került kialakításra. A parkosított kertben 8-10 autó számára, nyitott beállási lehetőség biztosított. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Ház Bázakerettye 3,800,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Zala" zöld szívében „ Bázakerettye központjában, eladó ez a nagyszerűen kialakított 42 nm-es kis családi ház. Az igényes felújítás során valamennyi közmű vezetékét kicserélték, a burkolatokat minőségi anyagokkal oldották meg. A központi fűtést és a melegvizet modern gázkazán biztosítja. A faluban óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár van, de 50 méteren belül elérhető az élelmiszerbolt, a posta és a buszmegálló is. A község csodálatosan szép környezetében horgásztavak, erdei kisvasút, a budafai arborétum és a vétyemi ősbükkös igazi vidéki hangulatot nyújtanak. Ter:200 nm Park: telken

Eladó Ház Budapest XIV. kerület 39,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Zuglóban csendes utcában lévő, 4 hálló 1 nappali, 2 fürdőszoba, 2 Wc, előtér, pince, garázs, 300m2 telken lévő 2x75 m2 alapterületű családiház eladó, cserélhető. Ár : 39.500.000,- Ft Érdeklődni : 06-20-3347510 telefonon vagy email-ben juhaszjanos9@t-email.hu címen lehet.

Eladó Ház Bázakerettye 4,900,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Bázakerettyén, a hajdani amerikai-magyar olajipari részvénytársaság tisztviselőinek adott otthont a szépen parkosított környezetben ez e két fürdőszobás, gázfütéses, 80 nm-es családi ház, amely állandó lakásra és igényes nyaralásra egyaránt kiválóan alkalmas. A tágas amerikai konyhás nappali mellett két kisebb szoba nyújt kényelmes lakhatást. A faluban óvoda, iskola,orvosi rendelő, gyógyszertár, stb található. A község csodálatosan szép környezetében horgásztavak, erdei kisvasút, a budafai arborétum és a vétyemi ősbükkös igazi vidéki hangulatot nyújtanak. Telek:1735 nm Parkolás: telken Pince: van

Eladó Ház Szarvas 12,800,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ!!!Szarvason kétgenerációs családi ház. Csendes, de városközponthoz közeli helyen javarészt vályogból épült, házrészenként külön gáz, víz és villannyal, melléképületekkel, egyedi igény szerint rendezhető telekkel, stabil szerkezetű, de felújításra szoruló (\"L\" alakú)ház. 1.)80m2 - 1,5 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, spájz. 2.)70m2 -1,5 szoba, előszoba, főzőfülke, fürdőszoba.

Eladó Lakás Budapest XVI. kerület 20,900,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

ELADÓ BUDAPESTEN KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ 83NM-ES 3 SZOBÁS TÁRSASHÁZI LAKÁS Eladó, kitűnő állapotban lévő, 83nm-es, 3 szobás, csendes, napfényes lakás Budapesten, a XVI. kerületben Árpádföldön, a közkedvelt Felsőmalom utcában. Fás, parkos környezetben, rendezett, 10 lakásos, téglaépítésű társasház IV. emeletén. A klasszikusan jó elrendezésű lakás központjában az étkező található amerikai konyhával és a hozzá tartozó kamrával. Az étkezőből nyílik a tágas nappali, és a két hálószoba, valamint a fürdőszoba külön wc-vel. A nagy méretű terasz egyaránt megközelíthető az amerikai konyhás étkezőből, és a tágas nappaliból is. A lakás gazdaságos fűtéséről az egyedi gáz-cirkó gondoskodik. Parkolási lehetőség, a ház mindkét oldalán található nyitott parkolóban lehetséges. A közelben óvoda, iskola, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta és számos bevásárlási lehetőség szolgálja kényelmünket. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ INGATLANRÓL A www.borzsonyligetingatlan.hu WEBOLDALUNKON TALÁLHATÓ.

Eladó Új építésű lakás Budakeszi 18,679,500 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Budakeszi frekventált részén új építésű erkélyes, panorámás társasházi lakások kertkapcsolattal eladók,350.000ft/nm áron. A lakások méretei 43-82nm. Érdeklődés 0670/9400-449.

Eladó Ház Bágyogszovát8,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Az ingatlan 1972-ben épült, azóta részben felújított, központifűtéses gázzal illetve vegyestüzeléssel egyaránt fűthető. 2007.-ben tetőcsere 2 szoba, 1 nappali, étkező konyhával,kisebb terasszal. Udvar rendezett, füves, dísznövényekkel. A falu központjában, főutca mellet, közel buszmegálló, iskola boltok.

Eladó Telek Érd 11,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Gyémánt Ingatlan Kft. Ajánlata! Érd eladó családi ház! Érdligeten, főút mellett eladó egy 67nm-es felújítandó vagy bontandó családi ház, 700 nm-es telken. A ház konvektor fűtésű. A külső és belső falazat téglából épült ,tetejét cserép fedi. Felosztása: konyha 12 nm, szoba 20 nm, szoba 14 nm, fürdőszoba 10 nm. A telek 25%-os beépíthetőségű. A telken ásott kút van, mely kiválóan alkalmas locsolásra. A telek paraméterei: Övezeti besorolás: Vt-1 Legkisebb - legnagyobb beépítettsége -50% Legkisebb zöldfelületi aránya 50%. Legnagyobb szintterületi mutató 1,25 Legkisebb - legnagyobb építménymagassága -7,5 méter. I.ár: 11,5M Ft. Érdeklődni: Bilik Adrienn 06/20/995/1200 06/70/337/2373 b.adri@gyemantingatlan.hu www.gyemantingatlan.hu

Eladó Ikerház Érd 19,900,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Gyémánt Ingatlan Kft. Ajánlata! Érd Tusculanum eladó ikerház fél! Érd Tusculanumban eladó 128 nm-es ikerházfél, saját használatú 404nm-es kertrésszel. Felosztása: földszint: zárt veranda 10,45 nm, nappali19,71 nm, szoba 11,83 nm, konyha-étkezővel 13,94 nm, fürdő (kádas) 7,35 nm, wc 1,78 nm, kamra 2,61 nm, közlekedő 2,47 nm, előszoba 11,45 nm, emelet: szoba 24,29 nm, szoba 12,55 nm, fürdő (zuhanyzós) 6,58 nm, wc 1,52 nm, tároló 2,23 nm, közlekedő 9,67 nm, terasz 10 nm. A ház külső és belső falazata 30cm-es téglából épült, a tető pala fedést kapott. A külső nyílászárók műanyag, míg a belső nyílászárók fa szerkezetűek.Az ingatlant 2010-ben felújították, melyben benne volt: a villanyvezetékek, villanykapcsolók cseréje. Az emeleti fűtésrendszer ( csövek + radiátorok). Szép rendezett a környék, az ikerház másik fele és a szomszédos házak is gondozottak. Parkolás 1 gépkocsi számára alkalmas udvari beállóban. Tömegközlekedés, környék, bevásárlási lehetőségek kiválóak, pár perces sétatávra találhatóak. Óvoda, iskola, uszoda a közelben. Az ingatlan aszfaltozott utcában található. Extrák: riasztó. I.ár: 19,9M Ft. Érdeklődni: Bilik Adrienn 06/20/995/1200 06/70/337/2373 b.adri@gyemantingatlan.hu www.gyemantingatlan.hu

Eladó Nyaraló Balatonszárszó 5,720,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Balatonszárszón eladó új építésű erkélyes apartmanok 220.000Ft/nm-ártól.Az ingatlanok méretei 26-42-62nm. Az ár irányár. Érdeklődni:0670/9400-449-es számon!

Eladó Lakás Budapest VI. kerület 37,490,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

A 6. kerületben a Podmaniczky utcában (a Nagykörúton belül) eladó egy 73 nm-es, 2 szoba + étkezős, földszinti, belső udvar irányába néző, (mely tágas, világos és igényes), BORZASZTÓAN CSENDES LUXUSLAKÁS, egy 3 emeletes épületben. Ha ide belép szeme-szája tátva marad. A falakon összesen 120 nm-nyi Kararai Márványt, a padlón Emeral Pearl, illetve Galaxy Gránitot láthat. A fürdőben Ravak zuhanykabin, illetve zuhanypanel került beépítésre, illetve egy Ravak 2 személyes, 360 literes hidromasszázs sarokkád, amiben rádió és önszárító rendszer is van. (Ez utóbbinak köszönhetően hosszútávon is elkerülheti a fertőzéseket!) A fürdőben wc és bidé is található. (Persze kialakításra került egy külön helyiségben a vendég wc is. Természetesen még itt is márvány van a falakon.) De azt hiszem, hogy a fürdőben a leginkább lenyűgöző az a tigrises bronztükör, mely a fürdőkád felett, az oldalfalon kapott helyet! Egyébként ennek köszönhetően még világosabb az amúgy is világos, hatalmas elegáns, homokfúvott üveges ablakkal rendelkező fürdőszoba. De ha akarjuk, a szivárvány színeiben játszó hangulatvilágítást is bekapcsolhatjuk. A szobákban cseresznye parketta került lerakásra. Az egyikben egy galéria, míg a másikban egy márvány bárpult fogad minket. A bárpultban még a beépíthető akvárium helye is megvan. Stukkók, előre megálmodott, megvilágított festményhelyek, hangszórókiállások, a projektorhoz a kábel, ami szintén a falból jön, még a vetítővászon helye is okosan meg van tervezve… Az ingatlanban CIRKOFÛTÉS szolgáltatja a meleget, illetve a melegvizet is egy 300 literes bojler segítségével. Ön miként használná? Luxuslakásként, netán egy exkluzív irodát rendezne be itt? Tökéletes lehet ügyvédi irodának, kereskedelmi kirendeltségnek, stb... Az ingatlanhoz ráadásul még egy szintén 73 nm-es pince is tartozik! Hívjon, megmutatom Önnek, hogy a valóságban még annál is szebb, mint ahogyan az most elképzelte! Irányára: 37,5 Millió Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda - www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

Eladó Nyaraló Tordas 9,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Tordas szőlőhegyen található, átlagos állapotú ház pincével eladó. A terület Kb. 60%-án kordonos szőlő van. Az ingatlanról bővebben, több képpel a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 9,950,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

A XIV. Kerületben, közel a Stadionok metrómegállóhoz, a Gizella úton eladó egy hivatalosan 34m2-es (a valóságban 38m2-es), 1 szobás, 2. emeleti, igényesen felújított, biztonsági bejárati ajtós, kombi cirkó fűtésű, galériázható, ALACSONY REZSIJÛ (téli fűtés 10 ezer forint) téglalakás egy 3 emeletes igényes!!! házban. 2007-ben a lakást teljeskörűen felújították, így kicserélték a villanyvezetékeket, a gáz és vízcsöveket, és kialakították a lakás jelenlegi arculatát. A régi ablakok helyett műanyag, hőszigetelt nyílászárókat raktak be. A bejárati ajtót biztonsági ajtóra cserélték ki. A szobában eredeti, fa parketta van, amit szintén felcsiszoltak és újralakkoztak. A konyhában, a fürdőszobában fiatalos járólapot és csempét raktak le. A lakásban szoba, konyha, ablakos fürdőszoba, található. A szoba alapterületét akár 15 m2-rel is meg lehet növelni egy egyszerű fekvőgaléria építésével. Az embert csend és nyugalom veszi körül minden nap ebben a kedves otthonban. Kiváló az ingatlan környezetében a közlekedés. Mindhárom metró átszállás nélkül, pár perces utazással elérhető. Az ingatlan hitelre is megvehető. Irányár: 9,95 Millió Ft Barsi Judit - (+36) 70 519 2167 - Új Élet Ingatlaniroda - www.ujeletingatlan.hu ÜGYVÉD-0,7% Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk ügyvédje a vételár 0,7%-áért elkészíti az adásvételi szerződését. Ha kínálatunkból vásárol, akkor még ennél kedvezőbb is lehet ez a díj. LAKÁSBIZTOSÍTÁS Ingatlant vásárolt? Vagy a régi biztosítását lecserélné? A Magyarországon tevékenykedő összes biztosító ajánlatai közül kiválasztjuk Önnek az árban és a szolgáltatás minőségében a leginkább megfelelőt. Mindezt teljesen ingyen. HITEL Cégünk hiteltanácsadója - a velünk leszerződött - 23 bank ajánlata közül megtalálja Önnek - személyre szabottan - a legjobbat!

Eladó Nyaraló Sárbogárd 1,300,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Átlagos állapotú, zártkerti ingatlan. Az ingatlanról bővebben, több képpel a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Kiadó Lakás Budapest II. kerület 190,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

II. kerületben, csendes utcában, jó közlekedéssel, 6 lakásos társasházban 140 nm-es, cirkó fűtésű téglalakás kiadó. A lakásbelső kétszintes, 2 fürdőszobás, 3 szoba és nappali + étkezős konyhával. Tartozik hozzá egy 10nm-es terasz, egy saját kertrész. A házat szépen rendben tartott kert és gyerekek számára játszórész veszi körül.

Eladó Ház Kiskunlacháza 12,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Eladó Kiskunlacházán a központhoz közel egy régi tipusú parasztház, 1 szoba 1 félszoba előszoba konyha spejz fürdőszoba wc. külön padlásfeljáró, csirkeól, és egyéb melléképületek. nagy telek ketté osztható. Gáz, villany, viz bent van.

Kiadó Ház Tárnok 100,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Tárnokok aszfaltozott mellékutcában 716nm sík, füvesített telken 119nm-es, 2 szoba + nagy nappalis, 2 fürdőszobás önálló családi ház kiadó. Konyhabútor gépekkel és mosógép van. Előszoba és fürdőszoba bútor van, egyéb bútor nincs. Kombi-gázcirkós fűtés radiátorokkal. Az udvarra több autónak beállási lehetőség. Extrák: sarokkád, gépesített konyha, dupla fürdőszoba, redőnyök, elektromos kapuk, távfelügyelethez bekötött riasztó stb. FONTOS: az alaprajzon látható 3. legkisebb szoba le lesz zárva és a garázs is. Épült: 2002-ben. Az ingatlan azonnal költözhető. 2 havi kaució szükséges. (K97) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Eladó Ház Érd 12,900,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Érd Parkváros alsó részén, gyönyörűen parkosított telken NETTÓ 40nm lakóterület, 2006-ban épült, 1 szoba + amerikai konyha nappalis, fürdő-wc ingatlan eladó. Víz, villany bekötve. Gáz az utcában. Fűtés jelenleg kályháról megoldott. A Gázcirkós fűtéshez a komplett előkészítés elkészült, falakban futnak a csövezések, csonk kiállások elkészültek. Már csak a radiátorokat, a cirkótestet kell megvenni, valamint a gázt bekötni az utcáról. Az épület Ytongból épült, fa födémmel (szigetelve), zsindely tetővel. A telekre építhető még ingatlan. A tulajdonos beszámít Budapesti garzonlakást a Budai oldalon, akár panelt is. (kód:407) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Eladó Ház Érd 26,900,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Érd Parkváros alsó részén 526nm telken lévő nettó 116nm lakóterületű (+ teraszok), 3 szoba + nagy nappali amerikai konyhás, nagy fürdőszobás, mosókonyhás önálló családi ház eladó! Beton alap, tégla (Leier) falazat (+ 8cm dryvit), alap és födémszigetelés (20cm), fa födém, cserép fedés(alatta fóliázva), műanyag thermo bukó-nyíló nyílászárók, kandallókémény. Építkezés kezdete: 2010. Április volt. A belső burkolás, komplett elkészítés már folyamatban van, mely a fotókon még nem látszik. Tömegközlekedés és autós közlekedés nagyon jó. Az ingatlan csendes mellékutcában található. (kód:381) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Eladó Ház Diósd 15,850,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Diósdon új építésű földszintes, 2 szoba + nappalis önálló családi ház eladó. Építkezés kezdete: 2011.Május. Tervezett átadás: 2011. Szeptember Az ingatlan könnyűszerkezetes lesz kandallóval. Referenciák. A telken található ásott kút és egy kis faház (tárolóépület).Az ingatlan mellékutcában, mégis jól megközelíthető helyen fekszik.Az ár a kulcsra kész állapotot jelöli igény szerinti befejezéssel (burkolások, pasztell falszínek, szaniterek). (kód:424) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Kiadó Lakás Érd 56,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Érd Központban fiatal, modern társasházban 32nm-es, 1. emeleti garzonlakás kiadó! Déli tájolású, világos lakás, lift van. Konyhabútor van főzőlappal, egyéb bútor nincs. 2011.04.03.napjától költözhető. A lakáshoz tartozik egy garázs is, melynek nincs külön díja. A műanyag nyílászárókon redőny, reluxa. 1 havi kaució szükséges. Háziállat vihető. Közös költség 13.000,- Ft, mely mindent magában foglal. Ezen felül csak a fogyasztás fizetendő. (K84) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Eladó Ház Érd 54,900,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

MEDITERRÁN LUXUS!!! Érd Parkváros M7-en túli, kiemelt részen 839nm parkosított, gyönyörű telken 2006-ban épült modern, exkluzív, mediterrán stílusban épült 5 szoba + nagy amerikai konyha nappalis, dupla fürdőszobás, dupla garázsos, háztartási helyiséggel rendelkező NETTÓ 202nm lakóterületű (+ fedett nagy teraszok) sok extrával felszerelt luxus családi ház eladó. Földszint helyiségei: előszoba-közlekedő, wc, amerikai konyha nagy nappali (terasz kapcsolattal, mely a medencére, kertre néz), kamra, 2 szoba, nagy fürdőszoba, háztartási helyiség, dupla garázs. Emeleten: 3 szoba, nagy fürdőszoba, közlekedő, fedett erkély. Több fűtési lehetőség: kombi-gázcirkóról padlófűtés, a szobákban radiátorok, villanyfűtés, épített kandalló. Extrák: elektromos kapuk (lebegő nagykapu), kerti szaletli (16nm), kerti automatizált öntözőrendszer, parkosítás, épített medence (7,5 x 3,5x 1,4méter+gyermekpancsoló rész) nagy teljesítményű szivattyúval, vízforgatóval, ellenáramoltatóval, fűthető), beépített szauna, klíma, beépített, gépesített konyhabútor, infrasorompó, kutya kennel villanypásztorral, kerti grill, távfelügyelethez bekötött törés-nyitás érzékelős, szekcionált kamerás riasztórendszer, redőnyök, szúnyoghálók, nappaliban szalagfüggönyök, pezsgőkád, ipari áram, 3 fázis stb. Építési anyagok: beton alap, 35 NF Ytong tégla, beton födém, Antracit Bramac cserép fedés, thermó bukó-nyíló nyílászárók (0,9K érték). Az épület belső és külső kivitelezését is minőségi anyagok és minőségi kivitelezés dícséri, mely a kertre úgyszint elmondható. Az ingatlan Érd közkedvelt részén helyezkedik el, családi házas övezetben, aszfaltozott utcában, egyszerűen és könnyen megközelíthető, de mégis csendes helyen található. Beszámítás szóba jöhet: Építési telek Érden, Diósdon, Törökbálinton, Budaörsön kb. 10mft körüli értékben. (kód:506) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Kiadó Lakás Budapest XIV. kerület 50,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

KIADÓ albérlet Bp. Róna u-ban Filmgyár mellett, tulajdonostól 35 nm-es, egyszobás, bútorozott, gépesített, napos, csendes, tusolós, konvektoros, vízórás, bizt.záras lakás min. egy évre kiadó, havi 50e Ft+ rezsi. Kktsg: 6.650 Ft/hó. Kéthavi kaucióval, azonnal költözhető. 06-30/260-2906 Email: hirdex@freemail.hu \" Képek az iwiwen: http://iwiw.hu/i/apro/lakas/kiado/ZUGLOI-GARZON-13948328

Eladó Ház Sóskút 27,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

IGÉNYES, MINŐSÉGI CSALÁDI HÁZ JELLEGŰ SAJÁT KERTES, FÖLDSZINTES!!!Új építésű, földszintes nettó 120nm-es, 3 szoba + nagy nappalis, garázsos, terszos, saját kertes családi ház jellegű (semmiben sincs közösködés) ikerházi lakások eladók jelenlegi állapotukban (95%-os készültség: nincs még burkolás és szaniterezés). Az ár a jelen 95%-os készültségre vonatkozik, de az építő vállalja az igény szerinti befejezést is 100%-ra. Az épület téglából épült, dryvit szigeteléssel, önálló közművekkel, műanyag thermó bukó-nyíló nyílászárókkal. Az épület Sóskúton a családi házas övezetben, kifejezetten csendes, madárcsicsergős környezetben készült és a sík telekről panorámában gyönyörködhetünk. (kód:342) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Eladó Ház Érd 16,300,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Érd Parkváros M7-en túl, fenyvesben, gyönyörűen parkosított, fákkal, tujákkal teli telken 300nm saját telekkel rendelkező NETTÓ 50nm-es 1 szoba + amerikai konyha nappalis, földszintes, új, tégla építésű önálló családi ház eladó. Az ingatlan hivatalosan iker, de nem ér össze a szomszéd épülettel és jogilag, használatilag, közmű és minden egyéb tekintetben önálló egységet képez, így teljesen olyan, mint egy önálló családi ház és a gyakorlatban az is. Beton alap, tégla falazat, dryvit szigetelés, fa födém, cserép fedés, kombi-gázcirkós fűtés, kandallókémény.Igény szerinti burkolás, esetleg alakítás amíg az építkezési fázis engedi. Átadás: burkolás után azonnal (kb.3hét). A szomszéd épületnek külön utcai bejárata és közművei vannak, abszolút nincs közösködés semmiben. Illetékmentesség!!! (kód:479) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Eladó Sorház Érd 13,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Érdligeten - vállalkozásra is alkalmas helyen - 615nm saját telekkel rendelkező 100nm-es (2 szinten) 2 nagyszoba + nappalis, fürdő-wc-s, külön wc-s, erkélyes sorházi belső kétszintes lakás eladó. Fűtése gázcirkóról működik radiátorokkal. Extrák: klíma. CSERE SZÓBA JÖHET: Bp. I. , II. V. , VI. , VII. , IX. , XI., XII. , XIV. kerületben , Óbudán maximum 2. emeletig legalább 2 külön nyíló szobával rendelkező lakás. (kód:326) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Eladó Ház Ercsi 16,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Ercsi Sinatelepen eladó egy 90nm alapterületű 2 szoba + nappalis (+ tetőtér beépíthető) jó állapotú, folyamatosan karbantartott és felújított önálló családi ház rendezett, szép telken.(kód:505) Bakó Norbert 0620/582-9895 www.otthonplusz.hu

Eladó Nyaraló Sukoró 14,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

622. Sukorón 1188 m2 szép, rendezett, részben panorámás telken (örökzöldek és gyümölcsfák) 42 m2-es dombóvári faház 40 m2 terasszal ( ebből 16 m2 fedett) eladó. Gázcsonk a telken, csatorna az utca elején. Szoba, 2 hálófülke, konyha, étkező, fürdőszoba (zuhany+wc). Ingatlan Centrum: Serfőző András 06-30/9476-775, 22/370-847

Eladó Ház Pécs 29,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Pécs szabolcsi városrészben három éve teljes felújításon átesett két generációs családi ház, dupla építési telekkel csendes környezetben eladó. Ír.ár: 29 MFt Fűtés:Gázkazán ill. vegyes tüzelésű kazán

Eladó Ház Gárdony 18,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

621. Gárdony kertvárosias részén 350 m2 szeparált telken, 98 m2 hasznos alapterületű láncház, 21 m2 garázzsal eladó. A fűtés cirkó kazánról és vegyes-tüzelésű kazánról is üzemeltethető. Földszint: nappali-konyha-étkező, spájz, fürdőszoba (kád), wc, 2 fedett terasz. Tetőtér: nagy szoba, 2 hálószoba, fürdőszobának hely. Ingatlan centrum: Serfőző András 06-30/9476-775, 22/370-847

Eladó Házrész Kistarcsa 10,700,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Házrész, Pest mellett! Szeretsz bográcsozni, kiülni? Jó levegő, madárcsicsergés! Van hely medencének, bográcsnak, gyerekeknek játszóhely, vagy ültethetsz zöldséget, gyümölcsöt stb… Budapesttől 3 km-re, M0-tól és bevásárlóközponttól 2 km-re található Kistarcsa központjában, zöldövezeti csendes utcában lévő 3 lakásos családi házban, 40 nm-es külön bejáratú, 2 szoba, fürdőszoba, konyha, előszobás házrész, 5 nm terasszal, 250 nm saját használatú telekkel, kerítéssel leválasztva, /megosztási szerződéssel/ és 25 nm pincés gazdasági épülettel tulajdonostól eladó. Hév megálló és közintézmények 500 méteres körzeten belül találhatóak. Az ingatlanrész saját mérőórákkal rendelkezik, fűtése turbó cirkó. Semmilyen közös költség és egyéb nincs. Alacsony rezsi! A tetőtérre érvényes építési engedély van. A házrész részben felújított, tavaly cserélt hőszigetelt műanyag nyílászárókkal. 5 éve teljes körű elektromos hálózat cserével és 4 éve gáz bevezetéssel, fűtés kiépítéssel. Parkolási lehetőség a ház előtt. Kérésre több képet küldök. Közvetítők ne hívjanak! Irányár 10700000 Ft

Eladó Ház Kecskéd 25,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Tatabányától néhány percnyire, Kecskéden, 800 m2-es parkosított telken fekvő, 170 m2-es, szintes, 5 szobás, műszakilag és esztétikailag is felújított, nívós családi ház eladó. A szobákban parketta, a többi helyiségben járólap burkolat található. A nyílászárók fából készültek, az egész házban padlófűtés van, melyet a cirkó biztosít. Az ár irányár!! Érdeklődni: 06 70 616 45 15

Eladó Telek Mezőfalva 1,800,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Mezőfalva Szőlőhegyen 2db szomszédos telek eladó (928nm-3,39Ak és 978nm-3,57Ak) a telkeken villany és saját kút van. A telkek egyben és külön is eladok (1,8mFt/db). A telekről bővebben, a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk eljes kínálatát is.

Kiadó Lakás (Panel) Budapest XIV. kerület 60,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Kiadó, és azonnal költözhető Kiadó és beköltözhető jó állapotú, 2 szobás lakás zuglóban a Csáktornya parkban! 52nm-es, nagy erkélyes, parkra néző, nagyon jó közlekedés, és panoráma. 60 000 / hó és rezsi, valamint 2 havi kaukció. Képeket és alaprajzot kérésre küldök!

Eladó Nyaraló Lovasberény 6,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Lovasberény, Szőlőhegyen található, átlagos állapotú présház, 15nm-s boros pincével. Villany a telken, víz az utcában kb.50-60m-re. Jelenleg cserépkályáhával lehet fűteni. Az ingatlanról bővebben, több képpel a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Telek Tét490,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Tétről mellékúton megközelíthető , Tétszentkúthoz közelebb eső telek kis házikóval(pincével) és kb. 2000 tő lucfenyőcsemetével beültetve. Ezen kívül 2 db diófa az épület mellett. Fúrt kerekes kút az út mellett kb. 30 m-re.

Eladó Nyaraló Gyúró 12,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Présházként használt kettőszintes (pince, földszint) épület, két utcára nyíló telken. Az ingatlanról bővebben, több képpel a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Nyaraló Velence 8,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Velencefürdőn, komfortos, nem téliesített, faszerkezetű nyaraló, összközműves telken. Az ingatlanról bővebben, több képpel a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Nyaraló Gárdony 11,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Földszintes, tégla építésű, összkomfortos 1,+ 2 szobás felújított - jó állapotú nyaraló. Az ingatlanról bővebben, több képpel a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Ház Mátraszentimre 18,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Mátra legmagasabban fekvő falujában 1968-ban épült mátrai faragott kőből, téglabéléssel, családi házként és üdülőházként egyaránt használható, 2+1 szobás, 2 db fürdőszobás, nappalis, amerikai konyhás, kis terasszal, egyedi központi fűtéses, /vegyes-tüzeléses kazán, valamint gázkazán, prímagáz/ Alsó szinten garázs, tüzelőtároló, kazánház. Kis kertel,néhány gyümölcsfával, központi helyen /ABC,zöldséges,posta, templom 5 percre/ csendes nyugodt helyen szubalpin klímájú, kitűnően alkalmas légúti betegségben szenvedők gyógyulására,eladó! Érdeklődni a 06/70/503-85-05 telefonon

Eladó Nyaraló Gárdony 13,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

1950-s években épült, tégla falazatú nyaraló. 1997-ben teljes belső felújítást végeztek. Az ingatlan átlagos állapotú. Fűtés 2db cserepkályhával oldották meg. Egyéb : ásott kút. Az ingatlanról bővebben, több képpel a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Ház Göd 32,990,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Szeretne Alsó-Gödön Duna közelében élni, de fontos Önnek, hogy könnyen megközelíthető helyen legyen busszal, vonattal vagy autóval? Összeköltözőknek, nagycsaládosoknak, gyermeket tervező pároknak, otthon dolgozó vállalkozóknak ajánljuk ezt az ingatlant. Egy telken található egy amerikai-konyhás nappali+ 3szobás 2003-ban épült ház, és egy szoba-konyhás-fürdőszobás kisház. A kisebbik ház alkalmas műhelynek, garázsnak, üzlethelyiségnek, vendégháznak is. A mediterrán hangulatú háznak nem csak a hangulata, hanem az ára is csábító! Nézze meg, és lássa meg benne álmai otthonát!

Eladó Ház Gödöllő 18,300,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Eladó a kertvárosban egyszintes tégla építésű 85 nm-es 3 szoba + konyha-étkezős családi ház, ami 1095 nm telekre épült. A házat 2009-ben felújították, a fürdőszobában a vízvezetéket, burkolatokat cserélték, kívülről újraszínezték. Fűtése konvektoros + 2 db cserépkályha. A telken fúrt kút is megtalálható. Minden tömegközlekedés, iskola-óvoda, közért, közintézmények pár perc alatt elérhetők. Irányára: 18.300.000,-Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás! Hivatkozási szám: 2509505

Eladó Nyaraló Gárdony 14,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

1982-ben épült, Velencei-tó-hoz közeli, könnyen megközelíthető helyen található, 2 szintes, komfortos nyaraló. Korának megfelelő állapotban van, részleges felújítások szükségesek. Az udvaron van egy kb.7m³-s medence. a tetőtérben egy szoba kialakítható. Az ingatlanról bővebben, több képpel a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Nyaraló Zalakaros 1,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Zalakaroson, a fürdőtől 100 méterre, a Club Men Dan Apartmanházban, 2006. január 01-től, 99 évig tartó, üdülőhasználati jog eladó. A használati jog minden második év 46. naptári hetében, 2 fő részére, 1 heti időtartamra szól. A négyszintes épület földszintjén recepció, medence, masszázshelyiségek és vendéglátó egységek is helyet kaptak. A légkondicionált apartmanban előtér, fürdőszoba, szoba-konyhasarok található, mely minden igényt kielégít. Az apartman kompletten felszerelt, bútorokkal, ágyneművel, televízióval, gépekkel, edényekkel. Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások a 24 órás recepciószolgálat, uszoda, szauna, jakuzzi. Térítés ellenében vehetők igénybe a parkolás, éttermi szolgáltatások, pedikűr, manikűr és a szomszédos Men Dan Hotel fürdőkomplexumának használata. Ha minden második év novemberében kellemes pihenésre, gyógyulásra, kikapcsolódásra vágyik, ne hagyja ki ezt a lehetőséget

Eladó Nyaraló Gárdony 17,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Gárdonyban könnyen megközelíthető helyen, téliesített, összkomfortos jelenleg nyaralóként bejegyzett, azonnal költözhető jó állapotú lakóház. Gyönyörű kert fákkal és pázsittal, sövénnyel körbekerítve, a terasz mellett kikövezett résszel, ahol szintén lehet étkezni. A tetőtéri szobákban klíma van. Egyéb: kandalló, saját fúrt kút, betonozott (3 férőhelyes) kocsi beálló. A közelben bolt, buszmegálló, vasútállomás. Velencei-tó könnyen megközelíthető. Az ingatlanról bővebben, több képpel a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Telek Gödöllő 3,200,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Befektetésnek kiváló! Gödöllő területén a Fenyvesi részen Spartól 100 m-re eladó 1330 m2 szántó M1-es besorolású sarok telek. A közművek 200 méteren belül megtalálhatók. Irányára: 3.200.000,- Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás! Hivatkozási szám: 2509524

Eladó Nyaraló Bag 1,390,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Bagon 800nm-es telekre épült jó állapotú 90nm-es faház eladó. Víz, villany, gáz az épületben van. Irányára: 1.390.000.- Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Hóka László (30) 300-2111 GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás! Hivatkozási szám: 2509704

Eladó Telek Gödöllő 3,200,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Gödöllőn 9405m2-es külterületi ingatlan jól megközelíthető helyen 40m utcafronti szélességben eladó 3.200.000.- Ft-ért! Igény esetén a mellette lévő területek is megvásárolhatók! Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Czirják Mihály (20) 772-2428 czirjakmihaly@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás Hivatkozási szám: 2509614

Eladó Telek Gödöllő 8,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Gödöllő központjától nem messze, zsákutcában, 825m2-es építési telek eladó! Széles 19m-es utcafront, gázcsonk a telken megtalálható, többi közmű az utcában. Bolt, távolsági busz, vasút pár percre. Irányár:8.000.000.- Ft Saját Tibor (20) 539-1988 GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT www.godolloihaz.hu sajattibor@godolloi.hu Gödöllő és környéke,Szada,Veresegyház,Kistarcsa,Kerepes,Erdőkertes,Fót,Dunakeszi,családi ház,telek, lakás legnagyobb választék gödöllői Ingatlanirodánkban! Hivatkozási szám: 2509486

Eladó Ikerház Budapest XIX. kerület 26,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

wekerle szivébe 2 lakásos napos, garázs, korszerüsitett mellék épület, a tetötér beépitésre vár

Eladó Ház Szada 62,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Csodálatos hangulatban kényelmes ház! Szada új építésű, keresett környéken a Fenyvesligetben panorámás természetközeli részén eladó ez a minden igényt kielégítő családi ház. A ház DNY-i fekvésű nagyon világos! 2006-ban épült 38-as PTH téglából 7 cm dryvit szigeteléssel, korszerű építési technológiával. Kondenzációs gázkazán, napkollektor, kandalló, elektromos alumínium redőnyök. Beépített konyhabútor gépesítve, mosógép, tűzhely, mikró, beépített szekrények. Az ingatlan 220 nm, egylégteres nappali és 4 szoba lett kialakítva, dupla fürdőszobával, dupla garázzsal és egy nagy terasszal. Parkosított 1560 nm-es telek, fúrt kúttal és öntözőrendszerrel. A többit képek elmondják helyettem. Irányára: 62.000.000.- Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Zoltán (20) 804-2102 sapizoltan@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás! Hivatkozási szám: 2509484

Eladó Lakás Nyíregyháza 22,487,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Új társasházi lakás a beruházótól! Jó beosztás, legjobb ár-értékarány, igényes beruházó, szakszerű kivitelező, magas műszaki tartalom, I. osztályú anyagok. Csendes, családi házas övezet, nagy zöldterület, jó közlekedés. Nézze meg mit vásárol!

Eladó Ház Szigetszentmiklós 1 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

380.000,-Ft-ért fogja és vigye a házunkat, mielőtt a bank tenné ! Ezúton szeretnék 150-200 embernek lehetőséget adni, hogy megszerezzen egy kétgenerációs házat 380.000,-Ft-ért és pár óra ácsorgásért. Ez nem sorsolás (mely tilos Magyarországon, holott a környező országokban jelenleg is 450 ingatlan áll sorsolás alatt). A 150-200 \"vásárló-jelölt\" a szó legszorosabb értelmében 2011. augusztus 6-án, szombaton 10.00 órakor ráteheti a tenyerét a házunk falára. Aki szünet nélkül a legtovább rajta tartja a kezét, ő lesz a ház tulajdonosa (amerikai példákat figyelembe véve, késő estére már ki is derülhet). A ház közel 40 milliót ér, még a válság idején is 35 M fölött lehet értékesíteni. Kérem, ajánlatomat ne tekintsék viccnek, vagy átverésnek. Adataim, tel.számaim valósak, ahogy a ház címe és értéke is. Bővebb infó : www.fogdesvidd.5mp.eu Lájkolja oldalamat a Facebook-on! Egy szerencsés lájkoló nevezési díját mi álljuk! Facebook oldal: Fogd és vidd a házam A házat 4 éve vásároltuk, Szigetszentmiklóson a Tűzoltó utcában, Jelenleg 7 éves az ingatlan. Szigetszentmiklós legnívósabb részén helyezkedik el. A terület folyamatos fejlesztés alatt áll, ebben az évben érkezik a csatorna. 200 m-re található a kis-Duna, a közelben bevásárló központ, iskola, óvoda ( kerületi és magán is), orvosi rendelő, helyi minibusz járat. Ingatlanunk 2x 80m, tégla, beton födémmel, tetőtér beépítési lehetőséggel. Lakásonként: hatalmas nappali, amerikai konyha, 2 háló, fürdő, kamra, gardrób, mindkét lakásban klíma, riasztó, beépített konyhabútor gépekkel ( sütő, mosogatógép, hűtő..stb), a szobák parkettásak, a többi helység járólapos. 540 m2 parkosított kert, fúrt kút, elektromos kapu, 4 autó részére parkolási lehetőség. A lakások külön mérőórával rendelkeznek. Összeköltöző családoknak ideális. Jó levegő, kellemes környék, kedves szomszédok. Ilyen lehetőség csak EGYSZER adódik az életben!!! Tel:+36209890054 ; mail: sebestyenzsuzsa1@gmail.com

Eladó Telek Velence 98,840,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Exklúzív lakóparkban található - lakó és üzletei célú ingatlanok épületek építhetőek rá. A telkek 30%-a építhető be, legfeljebb 5 szintes (pince, földszint,emelet, tetőtér, tetőtérgaléria) - (üzlethelyíségeket, irodákat, lakásokat tartalmazó vegyes funkciójú, vagy csak lakásokat tartalmazó épületekkel) Részlet fizetési lehetőséggel (25eFt/m² szerződéskötéskor, és háromszor 5700Ft/m², háromév alatt) A telekről bővebben, a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Ház Hévízgyörk 17,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Vállalkozók figyelem! Főút mellett nagy telken, melléképülettel jó reklám lehetőséggel és könnyű megközelíthetőséggel ház eladó. Autópálya felhajtó 10 km-re található. Költözés miatt Hévízgyörkön eladó családi ház nagy medencével. Egyszintes jó állapotú 80 nm-es ház 1500 nm telekkel. A ház mellett vállalkozásra alkalmas 80 nm-es melléképület is van. Nappali 18,5 parketta, háló 18nm parketta, félszoba 9,6nm parketta, étkező 13,3nm parketta, előtér 4,3nm parketta, konyha 11nm kerámia, fürdő 5nm kerámia, kamra 3,5nm kerámia, folyosó 7nm kerámia, kazán 7nm. A kertben medence 8X4X1,5m, kerti tó, gyümölcsfák, fólia található. Irányára: 17.000.000,-Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás! Hivatkozási szám: 2509497

Eladó Telek Velence 30,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Velencén, családi házas övezetben, osztható vagy társasház építésére is alkalmas telek eladó. Közművek az utcában. TV építési övezet. A telekről bővebben, a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Telek Úrhida 5,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

17m széles építési telek, családi házas környezetben. A telekről bővebben, a www.ek-ingatlan.hu saját honlapunkon tájékozódhat, ahol megtekintheti irodánk teljes kínálatát is.

Eladó Mezőgazdasági terület Gödöllő 4,500,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Befektetésnek kiváló! Gödöllő területén az autópályától nem messze a Tesco mögötti részen eladó 1698 m2 + 844 m2 szántó M1-es besorolású. A közművek 120 méteren belül megtalálhatók. Irányára: 4.500.000,- Ft Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás! Hivatkozási szám: 2509523

Eladó Telek Balatonfüred 27,000,000 Ft

Posted: 30 May 2011 03:16 PM PDT

Balatonfüredi domboldalon panorámás, belterületi telek eladó! Mérete 778 nm, 20 %-ban lakóházzal beépíthető, közművek a telken. Csendes, erdő széli fekvés, csodálatos balatoni panoráma! Irányár: 27 millió Forint! Kód: 1139