2010. december 21., kedd

http://ingyen.ingatlan.hu rss

http://ingyen.ingatlan.hu rss


Eladó Ipari terület Zalaszentbalázs 45,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Nagykanizsától 20 km-re Zalaszentbalázson 4200 m2 beépített irodahelyiségek,asztalos üzem, csarnok (cégként, telephelyként) eladó.

Kiadó Üzlethelység Budapest VI. kerület 45,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Üzlet, műhely, raktár és irodának ,Budapesten a VI. ker. Csengery u. 72-ben egy 17 nm-es +14 nm-es galériás jó állapotban lévő biztonsági ráccsal ellátott, utcai bejáratú helyiség kiadó 45 ezer ft/hóért.Érdeklődni +36 20 3482884 telefonon lehet Márton Krisztián

Eladó Telek Érd 11,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Érd Parkváros M7-es feletti részén csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő 24 méteres utcafronti szélességű 792 m2-es bekerített építési telek eladó. Közművek közül a víz, villany, gáz a telekre bevezetésre került. A telken belül található egy 36 m2-es 2 szoba, konyha, fürdőszobás Marcella típusú szlovák téliesített faház, továbbá egy 100 m2 alapterületű pince alap, mivel a telekre érvényes építési engedély van családi ház megépítésére. A telek Lke-1 építési övezetbe (kertvárosias lakóterületek) tartozik, ezáltal 25%-a beépíthető, a legnagyobb építmény magasság 6 méter lehet, szintterületi mutatója 0,38. Kód:10761900 Érdeklődni a 06 70/626-5101, 06 23/365-930, 06 23/364-930, 06 70/381-9434-es telefonszámokon. Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján. Tekintse meg honlapunkat,www.marcsi.eu

Eladó Lakás Budapest III. kerület 43,800,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

KIVÉTELES KÖRNYEZETBEN, KIVÉTELES ÁRON! III. Remetehegyen, gyönyörű környezetben, páratlan kilátás mellett eladásra ajánlunk, zárt kerttel rendelkező, új építésű, igényes, 85 m2-es, társasházi lakást, mely burkolás után azonnal költözhető. Az ingatlan belső kétszintes, amerikai konyha + 2szobás, dupla fürdős, teraszos, örökpanorámás lakás, mely most kivételes áron lehet álmai otthona! További ajánlat: I.emeleti ill. földszinti, 1+2fél szobás v. 2szobás (amerikai konyha) változatban. Irányár: 85m2-es 43,8 M 56 m2-es 22,9 M A lakásokhoz gépkocsi tároló vásárolható! (P4)

Eladó Garázs Kesztölc 25,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó egy 2,7 m hosszú,1,8 m széles,és 155 cm magas barkaszból kialakított szerszámtároló,de akár motorok tárolásra is alkalmas..A falai 3 cm-es szigetelővel(hungarocel)vannak fedve belülről.A teteje fém,és beázásmentes,a padlózata fa burkolatú.

Eladó Ház Kesztölc 16,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Budapesttől mintegy 35 km-re Kesztölcön, csendes, nyugodt környezetben eladó egy 560 nm-es telken álló 106 nm-es családi ház, 5 szobás. Az udvaron ásott kút, 2 tároló és 2 kamra, kinti WC, valamint egy nagy pince présházzal. A lakás 2 generációnak is alkalmas, 2 bejratos, így akár két különálló lakás is kialakítható. A tető nem rég lett felújítva, a nappaliban + előszobában új metlaki. Kívülről új kapu és vakolás. Fűtés jelenleg kandallóval van megoldva (kitűnő), de az udvarig be van hozva a vezetékes gáz, így központi fűtés beszerelése is lehetséges. Buszmegálló 1 percre található, szinte a szomszédban van bolt, posta, óvoda kb. 500 m-re iskola és CBA. A telek 2 utcára nyílik.

Eladó Lakás Budapest XIV. kerület 19,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Sürgősen eladó! Örs vezér térhez közel, 3. emeleti, erkélyes, 3 szobás, összkomfortos, zárt lépcsőházból nyíló, tégla építésű, napfényes, szép lakás. A külső nyílászárók korszerű műanyagok és redőnyösek! A pincében száraz, 6 nm saját tároló. Az egyik alsó helyiséget konditeremmé alakították, melyet csak a ház lakói használnak! A társasház 1991-ben épült, esztétikus, nagyon jó állapotú. Hívjon bátran, bármikor elérhető vagyok!

Eladó Ház Székesfehérvár 26,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház Székesfehérváron: Székesfehérvár egyik legkedveltebb részén a \"Vezér utcákban\" eladó egy saroktelken található, szilárdan megépített, alakítható, bővíthető családi ház! A ház szigetelése építési módjának (60cm-es falazat!, a padláson üveggyapottal szigetelve) és kivitelezésének köszönhetően (az eredeti tulajdonos, egy kőműves mester saját részre építette) kiváló, ez a téli fűtési- és a nyári \"hűtési\" szezonban, a téli gázszámlán és a nyári kánikulából a házba lépve egyaránt észrevehető! Az épület dupla soros- kis méretű téglából épített, cseréptetős, rendkívül masszív családi ház. Elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): előtér, fürdő +WC, egy külön mellékhelyiség, közlekedő, étkező, konyha, éléskamra, 3 egész és egy fél szoba, nagy méretű betonozott terasz. Burkolatok: a 4 külön bejáratú hálószoba szép állapotú fa parkettás, a többi helyiség mázas kerámia fedésű. A DNY-i tájolású terasz az épületből jelenleg csak a konyhából nyíló ajtón át elérhető, de különösebb átalakítás nélkül a nappaliból is visszanyitható! A 3db tárolóként használt melléképület és a garázs keresztben kettéosztják a telket, a részben betonozott udvarra és a garázsba autóval az oldalsó utcából lehet beállni. A telek hátsó része -amely veteményeskert volt- jelenleg füvesített. Összességében az ingatlan nagyobb ráfordítás nélkül beköltözhető! Az ingatlan összközműves, a birtokba vétel rövid időn belül lehetséges. A városon belüli elhelyezkedése kiváló: csendes utcában található, a közelben 4 féle helyi járatú autóbusz közlekedik, széles utca lévén parkolás az ingatlan előtt is lehetséges. Gyalogosan 5 percen belül elérhetők: általános iskola, óvoda és több élelmiszerbolt.

Eladó Lakás Székesfehérvár 11,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó tégla lakás Székesfehérváron: Székesfehérváron a belváros közelében 3 szintes tégla épületben eladó egy 1 emeleti (!) szép állapotú, otthonos, kis rezsijű tégla lakás. Elosztása (és az egyes helyiségek mérete a mellékelt alaprajzon is látható): fürdőszoba +WC, külön konyha, nappali, hálószoba, gardrób. A rezsi ktg. rendkívül alacsony, ugyanis a lakás belmagassága nem túl nagy (3.1m), a külső nyílászárók kiváló minőségű műanyag ablakokra lettek cserélve és a tájolása is előnyös: az ablakok dél felé néznek! A közös ktg.: 5.762Ft/hó. Fűtése gáz-cirkó kazánról megoldott, a fűtőtestek radiátorok. Burkolatok: a nappali szép állapotú fa parketta, a többi helyiség mázas kerámia fedésű. A lakáshoz a pincében saját tároló tartozik! Igény szerint a közelben garázs is vásárolható! Az ingatlan tehermentes, költözés megegyezés szerint, rövid időn belül lehetséges. A történelmi belváros gyalogosan 3 perc alatt elérhető, díjtalan parkolási lehetőség a ház előtt is megoldott. A közeli helyi járatú autóbusz megállókból a város minden pontja átszállás nélkül megközelíthető!

Eladó Ház Székesfehérvár 51,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház Székesfehérváron: Székesfehérvár, Öreghegy könnyen megközelíthető részén eladó egy 5 éve egyedi ötletekkel, rendkívül igényesen újra felépíttetett családi ház. A 38-as téglából épített ház falára kívülről 5cm-es, Dryvit szigetelés, majd acélháló, végül díszkő borítás, a teljesen új tetőre dupla soros, alászigetelt cserép került. A körben ablakokkal ellátott (ezért egész nap napfényes) épületre érvényes, hogy mindenből a kimagasló minőségű alapanyagok kerültek beépítésre: fa parketta, drága, magas kopásállóságú járólap (néhol kültéri), tripla szigetelésű külső nyílászárók, fa bútorok, a két alsó szinten több helyen is hatalmas méretű -szintén fából készült- beépített szekrény, a felső szintre vezető fémvázas lépcső csendes, reccsenés mentes! A falak részben belülről is szigeteltek, díszkővel borítottak. Több helyiségben tükrök keltik a még tágasabb tér illúzióját. A víz- csatorna- villany- és gázvezetékek szintén újak. Fűtése: gázkazánról történik, az alsó szinten és a tetőtérben padlófűtés van, a földszinten pedig radiátorok. Elosztása: -alsó szint (130nm): 2 helyiség, amely garázs vagy lakószoba is lehet, egy kb. 50nm-es konyha -étkező -nappali, fürdő -WC, -földszint (130nm): előtér, nappali, konyha -étkező, éléskamra, fürdő -WC, külön WC, 2 hálószoba, -tetőtér (80nm): nagy méretű fürdő -WC, a többi terület jelenleg egy légtér (egyetlen fal felhúzásával min. 2db külön bejáratú szobaként is funkcionálhat). Jelenleg az alsó szint és a tetőtér egyaránt \"dühöngő\"-ként funkcionál, főként baráti összejövetelek megrendezésére használatos. Az ingatlan egyéb jellemzői a teljesség igénye nélkül: vízlágyító berendezés, riasztó, több helyiségben (a nappaliban 2db) klíma, hatalmas terasz, füvesített játszótér. Az udvaron található még egy különálló 3 állásos tégla garázs, sőt szükség esetén az alsó szint 2 helyisége is funkcionálhat garázsként!!!

Eladó Ikerház Székesfehérvár 19,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó társasház Székesfehérváron: Székesfehérvár nyugati részén, széles utcafrontú telken eladó egy külön bejárattal, igényesen megépített családi ház alsó szintje. Az épület falazata Porotherm 38-as téglából szigetelő Terranova vakolattal, héjazata alászigetelt Bramac cseréppel, kiválóan hő- és hangszigetelő műanyag külső nyílászárókkal készült. Az alsó szint az udvarról külön bejárattal rendelkezik, a telekrész akár kerítéssel is leválasztható. A meleg vizet és a fűtést egy termosztátos gázkazán biztosítja, a fűtőtestek radiátorok, a nappaliban pedig még egy kandalló teszi hangulatossá az ott eltöltött perceket. A víz, villany és a csatorna külön mérőórákkal rendelkezik. A gáz még nincs külön választva, ez mindössze egy almérő beiktatásával megoldható. Az alsó szint elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): -előszoba, konyha, étkező +nappali, éléskamra, 4 hálószoba, fürdő, WC, tároló. Burkolatok: a közlekedő, a konyha -étkező, a fürdő és a mellékhelyiség járólapos, a nappali laminált parkettás, a hálószobák szőnyegpadló borításúak. Az udvar nagyrészt térkövezett. Az összközműves ingatlan a felső szinttel együtt vagy azzal egy időben eladó! Csere lehetőség: családi házra vagy nyaralóra a Velencei tó környékén értékegyeztetéssel.

Eladó Ikerház Székesfehérvár 19,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó társasház Székesfehérváron: Székesfehérvár nyugati részén, széles utcafrontú telken eladó egy külön bejárattal, igényesen megépített családi ház felső szintje. Az épület falazata Porotherm 38-as téglából szigetelő Terranova vakolattal, héjazata alászigetelt Bramac cseréppel, kiválóan hő- és hangszigetelő műanyag külső nyílászárókkal készült. Az emelet az udvarról (az épület mögött) és a garázsból is külön bejárattal rendelkezik, a telekrész akár kerítéssel is leválasztható. A meleg vizet és a fűtést egy termosztátos gázkazán biztosítja, a fűtőtestek radiátorok, a nappaliban pedig még egy kandalló teszi hangulatossá az ott eltöltött perceket. A víz, villany és a csatorna külön mérőórákkal rendelkezik. A gáz még nincs külön választva, ez mindössze egy almérő beiktatásával megoldható. Az emeleti szint elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): -konyha +étkező +nappali, kamra, 2 nagy szoba, 2 kis szoba, fürdő, WC, garázs. Burkolatok: a közlekedő, a konyha -étkező, a fürdő és a mellékhelyiség járólapos, a nappali laminált parkettás, a hálószobák szőnyegpadló borításúak. Az udvar részben térkövezett, részben füvesített és fákkal, tujákkal beültetett. Az összközműves ingatlan az alsó szinttel együtt vagy azzal egy időben megvásárolható! Csere lehetőség: családi házra vagy nyaralóra a Velencei tó környékén értékegyeztetéssel.

Eladó Ház Székesfehérvár 38,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház Székesfehérváron: Eleve 2 család részére készült! Székesfehérvár nyugati részén (a 7-es főúttól pár percre) eladó egy 3 éve befejezett, extrán kivitelezett, összközműves családi ház. Az épület falazata Porotherm 38-as téglából szigetelő Terranova vakolattal, héjazata alászigetelt Bramac cseréppel, kiválóan hő- és hangszigetelő műanyag külső nyílászárókkal készült. Az emelet (nem tetőtér!) az udvarról külön bejárattal is rendelkezik, a telekrész akár kerítéssel is leválasztható. A meleg vizet és a fűtést egy termosztátos gázkazán biztosítja, a fűtőtestek radiátorok, a felső szinten kialakított nappaliban pedig még egy kandalló is hangulatossá teszi az ott eltöltött perceket. A víz, villany és a csatorna külön mérőórákkal rendelkezik. A gáz még nincs külön választva, ez mindössze egy almérő beiktatásával megoldható. Az épület elosztása: Alsó szint: -szélfogó, nappali +étkező, konyha, éléskamra, 2 nagy szoba, 2 kis szoba, fürdőszoba +Wc, háztartási helyiség, garázs. Felső szint: -konyha +étkező +nappali, 2 nagy szoba, 2 kis szoba, fürdő, WC, gardrób, háztartási helyiség. Burkolatok (mindkét szinten): a közlekedő, a konyha -étkező, a fürdő és a mellékhelyiség járólapos, a nappali laminált parkettás, a hálószobák szőnyegpadló borításúak. Az udvar részben térkövezett, részben füvesített, fákkal, tujákkal beültetett. Fűtése: gázközponti fűtés radiátorokkal és kandallóval megoldott. Csere lehetőség: székesfehérvári ingatlan(ok)ra, nyaralóra a Velencei tónál ill. a Balatonnál értékegyeztetéssel.

Eladó Házrész Pécs 6,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó a Tettyén: 2,5 szoba,konyha,fürdőszoba,mosókonyhás házrész. Ár:6,5MFt Érd.:30/253-9578 30/253-9938

Kiadó Üzlethelység Diósd 80,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Diósdon a főútvonaltól nem messze csendes fás frekventált környéken 20m2-es kereskedelmi ingatlan Kiadó.Az ingatlan egy üzlethelyiségből, egy kis konyhából és egy mosdó részből áll. A bérlemény jelenleg zöldségboltként üzemel. A helyiségek melegen tartásáról padlófűtés gondoskodik. A nyílászárókra redőny lett felszerelve. A padlót mázas kerámia burkolja az ingatlanban a falakat pedig saját design szerint festette a tulajdonos kellemes mediterrán színekkel.M0-ás feljáró, Benzinkút, Interspar, boltok az ingatlantól 5 percre megtalálható. A tulajdonos 80000ft+rezsi + 1 havi kauciót kér a bérleményért. Kód:10761800 Érdeklődni a 06 70/626-5155, 06 23/365-930, 06 23/364-930, 06 70/381-9434-es telefonszámokon. Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján. Tekintse meg honlapunkat,www.marcsi.eu

Eladó Telek Székesfehérvár 25,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó telek Székesfehérváron: Ha Székesfehérváron, Öreghegyen szeretne építkezni és ehhez nagy méretű telket keres, tekintse meg ajánlatomat! Gyönyörű panorámával a Velencei-tó felé eladó egy társasház építésére is alkalmas, panorámás belterületi építési telek. Közművek: víz, villany, gáz a telken belül van. A telek hátrafelé lejtős, szélessége 18m. Beépíthetőség: 30% A közvetlen környéken kizárólag új építésű családi házak találhatók. A közlekedés jó: két helyi járatú autóbusz megállója is 5 percen belül elérhető.

Eladó Ház Úrhida 44,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház: Építész által megtervezett, egyedi ötletekkel tarkított, a legkiválóbb alapanyagokból igényesen kivitelezett családi házat és hozzá egy kis birtokot ajánlok megvásárlásra Székesfehérvártól mindössze 5 km-re. Az ingatlan elosztása (honlapunkon a mellékelt alaprajzon is látható): szélfogó, közlekedő, konyha, éléskamra, nappali, háztartási helyiség, fürdő, 2 mellékhelyiség, 4 hálószoba, dupla beállós (46 nm-es) garázs. Külön érdekesség a világító funkciós, körbeüvegezett toronyrész, ahonnan a nap sugarai biztosítják a természetes világítást a nappal minden órájában a ház szinte minden helyiségében (a fürdőkádban történő lazításkor is!) történő tartózkodáskor. Burkolatok: a szobákban fa parketta, a többi helyiségben magas kopásállóságú mázas kerámia burkolat található. A hatalmas méretű (57 nm-es) kiváló minőségű, csúszásmentes, fagyálló járólappal borított terasz maximálisan alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására is. Az eladó ingatlan falazata Porotherm 38-as téglából készült légáteresztő nemes vakolattal ellátva. A tetőszerkezet alászigetelt vörös hódfarkú cserép fedésű, az épület külső és belső nyílászárói egyaránt többször pácolt fa ablakok és ajtók. Fűtése: Duval gáz-cirkó kazánról megoldott, a ház minden helyiségében padlófűtés található, a szobákban radiátorokkal, ill. a nappaliban kandallóval. Az udvaron nagy méretű vízforgatós úszómedencében hűtheti le magát a tulajdonos (és vendégei) a nyári kánikulában. Az épület riasztóval- a nappali klímával ellátott. Az utcai kapu és a garázsajtók egyaránt távirányítóval nyithatók. Az előkert garázshoz vezető része térkövezett, a többi díszbokrokkal, tujákkal beültetett. Az öntözés az udvaron fúrt kútról megoldott, a 2000nöl területű (3 telek került összevonásra) telket jelenleg kertész gondozza. Az ingatlan összközműves, tehermentes, a költözés megegyezés szerint lehetséges. Az épület telken belüli elhelyezkedése külön elszeparáltságot biztosít, mivel a három egymás melletti telek egy Hrsz-ra vonása a középsőre épült és az 50m szélességű! utcafronttól 15m-re helyezkedik el. A közelben jellemzően új építésű ingatlanok találhatók. Autóval Székesfehérvár központja 10 perc alatt, a Balaton fél óra alatt elérhető.

Eladó Vendéglátó Székesfehérvár 36,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó vendéglátó egység Székesfehérváron: Székesfehérvár Öreghegy családi házas övezetében teljes berendezésével együtt!!! eladó egy bejáratott, különböző rendezvények megtartására is alkalmas vendéglátó egység! Az épületben a tavalyi évben jelentős felújítások történtek: új kémény, burkolat cserék, teljes festés. A padozat egységesen szép állapotú mázas kerámia fedésű. Az épület téglából épült, az egység a négyzet alakú, osztatlan közös tulajdonban levő főépület 129/365-öd részét jelenti. Nyílászárók: fém bejárati ajtó, rácsozott fa és műanyag ablakok. Az ingatlan összközműves: gázkonvektor fűtéses, saját víz- villany és fűtésmérőkkel rendelkezik, a riasztó és a légkondicionáló szintén kiépítésre került. A hirdetésben szereplő ár -lévén az ingatlan magánszemély birtokában van- ÁFA nélküli ár! Ha a felújítással és a berendezéssel sem szeretne foglalkozni, akkor mindenképpen tekintse meg ajánlatomat! Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető.

Eladó Lakás Budapest VIII. kerület 8,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

1 szoba összkomfortos, 30m2-es, egyedi fűtésű, vízórás, 2.emeleti lakás eladó a VIII. kerületben közel a Blaha Lujza térhez. Alacsony rezsi, galéria kialakítható.

Eladó Ház Tárnok 29,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Tárnok Újtelepi részén aszfaltos utcában csendes fás környezetben 1080m2-es füvesített parkosított gyümölcs- és ősfás telken eladó egy faragott sóskúti mészkőből épült 106,3 m2-es családi ház. Manzárd tetőszerkezetének és betongerendás födémének köszönhetően a tetőtere is teljesen beépíthető. A lakószinten található 3 szoba (29m2, 21m2, 13,7m2) egy előszoba egy közlekedővel(20,1m2) egy konyha (9,6m2) egy kamra egy fürdőszoba és egy WC. A padlót a szobákban Parketta borítja, a ház többi részén a vizes helyiségekben és a közlekedőben pedig járólap lett lerakva. A házban a fűtésről egy kombi gáz kazán és radiátorok gondoskodnak. A konyha melletti közlekedőből közvetlen kijárat nyílik a kertbe és a kazánházba. Az ápolt kertben kapott helyet az 1 kocsi beállásos garázs továbbá egy tároló és egy műhely is. A garázs előtt lévő kocsibeálló akár több jármű zárt helyen történő tárolására is alkalmas. A ház további extráihoz hozzátartozik a riasztó rendszer és a nyílászárókra felszerelt redőny is. Vasútállomás buszmegálló bevásárlási lehetőségek iskola óvoda egészség ház sportpálya 5-10 perces sétával megközelíthető. Kód:10761700 Érdeklődni a 06 70/626-5155, 06 23/365-930, 06 23/364-930, 06 70/381-9434-es telefonszámokon. Ingatlan megtekintés a hét bármely napján telefonos egyeztetés alapján. Tekintse meg honlapunkat,www.marcsi.eu

Eladó Ház Székesfehérvár 27,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház Székesfehérváron: Székesfehérvár, Feketehegy kedvelt utcájában, ideális méretű telken eladó egy igényesen megépített, nagyon szép állapotú, 2 szintes családi ház. Burkolatok: a nagy méretű nappali és a háló laminált parkettás, a fenti szobák fa szalagparkettásak, a konyha -étkező és a fürdők járólaposak. Fűtése: -a földszinten: az előszoba, a kis szoba, WC radiátoros, a többi helyiség padlófűtéses, -a felső szinten: a fürdő padlófűtéses, a többi helyiség radiátoros. Mindkét fürdőben kád, a földszinten tusoló is található. A ház Bramac betoncserép, a terasz bitumenzsindely fedésű, a nyílászárók műanyagból készültek. Az épület mögött egy zárt, beépített terasz került kialakításra, ami télikertnek is kiválóan alkalmas lehet. Az utcafronton található egy 2 férőhelyes garázs (hosszában fér el 2 autó). Az ingatlan összközműves, tehermentes, költözés megegyezés szerint lehetséges. Csere lehetőség: 1 szintes kisebb családi házra, min. 150-200nm-es telekkel értékegyeztetéssel.

Eladó Lakás Székesfehérvár 18,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó tégla lakás Székesfehérváron: Székesfehérvár kedvelt helyén, zöldövezetben eladó egy 2000-ben épített, nagyon igényesen és ízlésesen kialakított gázfűtéses, egyedi mérőórás, klímás tégla lakás. A lakás két szintes, elosztásával különválasztották a közösségi és a privát lakótereket: -alsó szint: közlekedő, konyha -étkező, nappali, sarokkádas fürdő 2 kézmosóval, WC, -felső szint: közlekedő, 2 egész és 2 fél szoba. Az alsó szint padlófűtéses, mázas kerámia burkolatú, a felső szint hajópadlós, radiátoros fűtésű. Mindkét szint elosztása a mellékelt alaprajzon látható. A lakás egyedi mérőórás, gáz-központi fűtéssel rendelkezik, a meleg víz előállítása is gázzal történik. A nyílászáró kiváló minőségű fa ablakok, árnyékolókkal ellátva. A szint Dryvit szigetelésének és az új faablakoknak köszönhetően a fűtési költség a lakás méretéhez viszonyítva rendkívül minimális (mindössze 10.000Ft/hó a meleg víz díjával együtt!!!), a közös költség 7000Ft/hó. Szükség esetén 2db -a felső szinten elhelyezett- ipari teljesítményű hűtő/fűtő klíma az egész lakásban segít áthidalni a szélsőséges időjárási körülmények okozta hőséget/hideget. A riasztó vezetékezése megtörtént, a készülék is rendelkezésre áll, már csak felszerelésre vár. Igény esetén kedvező áron akár a teljes berendezés a lakásban maradhat!!! Csere- beszámítási lehetőség: székesfehérvári, 2 hálós tégla lakás(ok)ra.

Eladó Telek Szabadbattyán 4,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó telek Szabadbattyánban: Tóra néző, csodás panorámájú, egészséges, tiszta környezetben építse fel új otthonát! Székesfehérvártól mindössze 5km-re, Szabadbattyánban eladó egy nagyon széles! 31m-es utcafrontú -így egymás melletti ikerházak építésére is alkalmas- belterületi építési telek. Az ingatlan szinte négyzet alakú, enyhén lejtős, hátsó végét kis patak határolja, beépíthetősége 30%-os. Közművek: a víz, a gáz, a villany és a csatorna egyaránt az utcán található. Az ingatlan a község központjától kb. 400m-re helyezkedik el, megközelítése aszfaltos úton lehetséges.

Eladó Telek Szabadbattyán 9,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó telek Szabadbattyánban: Akár sorház(ak), lakóház(ak), akár telephely építésére is alkalmas ez a nagy méretű, jó fekvésű belterületi telek! Székesfehérvártól mindössze 5km-re, Szabadbattyánban eladó egy gyönyörű panorámájú, nagy méretű, 30%-os beépíthetőségű belterületi építési telek. A 38m-es utcafrontú telek viszonylag nagy lejtésű, támfalas kialakítású, hátsó végét kis patak határolja! Közművek: fúrt kút van, villany a telken belül, a gáz, a vezetékes víz és a csatorna egyaránt az utcán található. Az ingatlan a község központjától kb. 400m-re helyezkedik el, megközelíthetősége kiváló: aszfaltos úton lehetséges.

Eladó Lakás Székesfehérvár 9,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó tégla lakás Székesfehérváron: Székesfehérváron a Fecskeparton, csendes környezetben, zárt parkolóval körülvett, újszerű (2003-ban épült) épületben eladó egy szép állapotú tetőtéri lakás! A lakásba lépve egy előszobába érkezünk, innen balra nyílik a klímával felszerelt nappali. Szemben található a kis szoba, mely gyerekszobának, vagy hálószobának tökéletes. Jobbra található a konyha -étkező, az előszobából nyílik a fürdőszoba és a WC is. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapozott. A nyílászárók Velux tetőtéri ablakok, műanyag biztonsági bejárati ajtó, fa beltéri ajtók. A lakás összességében szép, újszerű állapotú. A lakáshoz tartozik egy 6nm-es tárolóhelyiség, amely a folyosón, közvetlenül a bejárati ajtó mellett található. A helyiség összenyitható a nappalival, de akkor egy ablak nélküli helyiséget kapnánk, így a jelenlegi tulajdonos inkább gardróbként használja. A lakás közös költsége 5000Ft/hó.

Eladó Lakás (Panel) Székesfehérvár 10,800,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó panel lakás Székesfehérváron: Székesfehérváron a Tóvárosi lakónegyed központi részén, távolabb a forgalmas úttól eladó egy 3 éve felújított és átalakított 1 +3 fél szobás panel lakás. A panelprogram keretén belül az épület külső szigetelése és a nyílászárók cseréje már elkészült. A lakás belső felújítása során sor került a teljes vízvezeték rendszer és a burkolatok cseréjére is. A szobák és a nappali fa hatású laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia fedést kapott. Óriási kincs a szinten, közvetlenül a lakás mellett található kb. 4nm-es kizárólagos használatú tároló! Az alacsony rezsijű lakás közös költsége 4.200Ft/hó, amely külső felújítások miatt 3.800Ft/hó-val emelkedett (3 éve már fizetve). Csere- beszámítási lehetőség: \"zöldövezetben található\" max. 2. emeleti, 3- 4 hálós lakásra Székesfehérváron. Költözés megegyezés szerint lehetséges.

Eladó Ház Székesfehérvár 36,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház Székesfehérváron: Ideális összeköltözőknek vagy nagycsaládosoknak, de akár családi vállalkozás működtetésére is alkalmas lehet ez a néhány éve átalakított és 99%-ban felújított családi ház! Székesfehérvár Öreghegyen eladó egy 3 lakásból álló, téglából épített, nagyon szépen felújított családi ház. Az épület 2004-ben (a külső színezés kivételével) teljes felújításon esett át: újak a nyílászárók, a víz- gáz- és villanyvezetékek, a radiátorok. Minden helyiségben újak a burkolatok! A ház az egyéni igényeknek megfelelően kiválóan alakítható, a lakások teljesen leválaszthatók! Jelenlegi elosztása: -pince (45nm): jelenleg tárolóként funkcionál, -földszint (92nm): 2 hálószoba, nappali, főzőfülke, éléskamra, tusolós fürdő +WC, -emelet (92nm): hatalmas nappali, konyha +étkező, éléskamra, WC kézmosóval, erkély, -tetőtér (60nm hasznos): 3 hálószoba (az egyik erkélyes), mosókonyha, sarokkádas fürdő +WC. Az udvarban található egy 95nm-es melléképület is, amelynek egyik része (kb. 30nm) garázsként funkcionál, a másik része pedig egy különálló lakásként. Elosztása: konyha +étkező, nappali, hálószoba, hálófülke, fürdőszoba +WC. Az utcáról egy elektromos működtetésű kapun juthatunk be a zárt udvarba. A telek 2 utcára nyíló, így a beépítési előírások szerint akár egy külön bejárattal és külön mérőórákkal rendelkező a meglevőtől teljesen különálló! ház is építhető rá! Az ingatlan üres, azonnal birtokba vehető! Az ingatlan Öreghegy Budai út felőli részén található. Megközelíthetősége kiváló: a közeli buszmegálló pár perc alatt elérhető.

Eladó Új építésű lakás Székesfehérvár 25,400,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó lakás Székesfehérváron: Székesfehérvár belvárosához közel a Csónakázó-tónál új, 6 lakásos (szintenként 2 lakás) társasház épül, a várható átadás 2011. augusztus 15. Ízelítő az alapfelszereltségből: elektronikus turbó kombi gázkazán lapradiátorokkal, 150x150-es akril masszázs kád, extra hőszigetelésű ablakok alu redőnnyel és szúnyoghálóval... A kulcsrakész állapotban átadásra kerülő lakásokhoz hitel igényelhető, készpénzes megrendelők részére jelentős árengedmény! I. lakás: Nettó alapterület: 72,96m2 +Terasz 12,05m2 +Tároló (I.em-en!) 2,87m2 II. lakás: Nettó alapterület: 72,96m2 +Terasz 12,05m2 +Tároló (I. em-en!) 2,87m2 Közös: Nettó alapterület: 21,97m2 +3,51m2. A társasház nagyméretű teraszai és erkélyei kedvező dél-nyugati tájolásúak, teljes panorámával a tóra és a saját parkosított zárt belső udvarra. A kifejezetten alacsony rezsivel üzemeltethető lakások minőségi anyagokból készülnek. Falazatuk kiváló hangszigetelésű tömör téglából készül. Az alacsony gázfogyasztásról a vastag 12cm-es homlokzati szigetelés (a tetőtérben 20cm) és a háromrétegű! üvegezés gondoskodik. Az épületet rézszínű csatorna és bádogozás ékesíti, mely jól illeszkedik a BRAMAC cserépfedéshez, így a ház színei és a narancsbarna térkő MEDITERRÁN-os hangulatot árasztanak. Az eladási árak tartalmazzák a nagyméretű terasz (a földszinti lakásokhoz a teraszok előtt 10m2-es kizárólagos használatú telekrész is tartozik) árát és a különálló tároló helyiség árát, lakásonként 1db gépkocsi beállót az előkertben és a szerződéskötés ügyvédi díját is.

Eladó Új építésű lakás Székesfehérvár 25,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó lakás Székesfehérváron: Székesfehérváron közel a Csónakázó-tóhoz új, 6 lakásos (szintenként 2 lakás) társasház épül, a várható átadás 2011.augusztus 15. Ízelítő az alapfelszereltségből: elektronikus turbó kombi gázkazán lapradiátorokkal, 150x150-es akril masszázs kád, extra hőszigetelésű ablakok alu redőnnyel és szúnyoghálóval... A kulcsrakész állapotban átadásra kerülő lakásokhoz hitel igényelhető, készpénzes megrendelők részére jelentős árengedmény! I. lakás: Nettó alapterület: 72,96m2 +Erkély 9,38m2 +Tároló 3,70m3 II. lakás: Nettó alapterület: 72,96m2 +Erkély 9,38m2 +Tároló 3,70m3 Közös: Nettó alapterület: 13,45m2 +lépcső 3,91m2. A társasház nagyméretű teraszai és erkélyei kedvező dél-nyugati tájolásúak, teljes panorámával a tóra és a saját parkosított zárt belső udvarra. A kifejezetten alacsony rezsivel üzemeltethető lakások minőségi anyagokból készülnek. Falazatuk kiváló hangszigetelésű tömör téglából készül. Az alacsony gázfogyasztásról a vastag 12cm-es homlokzati szigetelés (a tetőtérben 20cm) és a háromrétegű! üvegezés gondoskodik. Az épületet rézszínű csatorna és bádogozás ékesíti, mely jól illeszkedik a BRAMAC cserépfedéshez, így a ház színei és a narancsbarna térkő MEDITERRÁN-os hangulatot árasztanak. Az eladási árak tartalmazzák a nagyméretű terasz (a földszinti lakásokhoz a teraszok előtt 10m2-es kizárólagos használatú telekrész is tartozik) árát és a különálló tároló helyiség árát, lakásonként 1db gépkocsi beállót az előkertben és a szerződéskötés ügyvédi díját is. Az utca csendes átmenő forgalom nem terheli, a belváros 5 perc alatt elérhető. Gyönyörű panoráma a tóra, tiszta levegőjű, csendes környék.

Eladó Új építésű lakás Székesfehérvár 24,800,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó lakás Székesfehérváron: Székesfehérvár belvárosához közel a Csónakázó-tónál új, 6 lakásos (szintenként 2 lakás) társasház épül, 2011. augusztus 15-ei átadással. Ízelítő az alapfelszereltségből: elektronikus turbó kombi gázkazán lapradiátorokkal, 150x150-es akril masszázs kád, extra hőszigetelésű ablakok alu redőnnyel és szúnyoghálóval. A kulcsrakész állapotban átadásra kerülő lakásokhoz hitel igényelhető, készpénzes megrendelők részére jelentős árengedmény! A LAKÁSOK 2 SZINTESEK: I. lakás: Nettó alapterület: 65,80m2 +Erkély 10,95m2 +Tároló 3,70m2 Hasznos alapterület: 54,44m2 II. lakás: Nettó alapterület: 65,80m2 +Erkély 10,95m2 +Tároló 3,70m2 Hasznos alapterület: 54,44m2 Galéria I. lakás: Nettó alapterület: 40,24m2 Hasznos alapterület: 16,60m2 Galéria II. lakás: Nettó alapterület: 40,24m2 Hasznos alapterület: 16,60m2 Közös nettó alapterület: 14,37m2 +lépcső 3,91m2 A társasház nagyméretű teraszai és erkélyei kedvező dél-nyugati tájolásúak, teljes panorámával a tóra és a saját parkosított zárt belső udvarra. A kifejezetten alacsony rezsivel üzemeltethető lakások minőségi anyagokból készülnek. Falazatuk kiváló hangszigetelésű tömör téglából készül. Az alacsony gázfogyasztásról a vastag 12cm-es homlokzati szigetelés (a tetőtérben 20cm) és a háromrétegű! üvegezés gondoskodik. Az épületet rézszínű csatorna és bádogozás ékesíti, mely jól illeszkedik a BRAMAC cserépfedéshez, így a ház színei és a narancsbarna térkő MEDITERRÁN-os hangulatot árasztanak. Az eladási árak tartalmazzák a nagyméretű erkély árát és a különálló tároló helyiség árát, lakásonként 1db gépkocsi beállót az előkertben és a szerződéskötés ügyvédi díját is. Az utca csendes, átmenő forgalom nem terheli, a belváros 5 perc alatt elérhető. Gyönyörű panoráma a tóra, tiszta levegőjű csendes környék!

Eladó Ipari terület Jánossomorja38,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó ipari terület Jánossomorján: Befektetésnek is kiváló lehetőség! Győr-Moson-Sopron megye É-NY-i részén, Bécstől, Pozsonytól és Győrtől egyaránt 50km-re, a rajkai határátkelőtől 25km-re eladó egy tehermentes, volt magyar katonai létesítmény. A 3ha területen található több mint nettó 1.100nm alapterületű felépítmények: -1 főépület 25 szobával, fürdőkkel, konyhával, étkezővel amely a sorállomány elhelyezésére és ellátására szolgált -2 különálló épületben 4db (2 ill. 3 szobás) tiszti lakás -egyéb melléképületek tárolási célra A téglából készült építmények falai szilárdak, a belső helyiségek és a tető szerkezetek felújításra szorulnak. Közművek: fúrt kutak, derítők, villany a telekhatáron. A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal volt megoldva. A terület 3 oldalról kerített, jelenleg versenylovak tartására hasznosított. Az ingatlantól 1,5 km-re található egy Ausztriába vezető új -2007-ben megnyitott- határátkelőhely, amely személy- és teherforgalom számára egyaránt igénybe vehető. A közeljövőben az \"Aranyháromszög\"-nek is nevezett, az USA-beli Las Vegas mintájára tervezett Euro Vegas néven beharangozott kaszinó-övezet szintén a közelben kerül kialakításra -a várható átadás a tervek szerint 2011-12-ben lesz- így jelentős idegenforgalmi növekedés várható a környéken. Az ingatlan hasznosítható pl. panzió, logisztikai centrum kialakítására, de a környéken várható változások okán befektetési célra is kiváló lehetőség. Az osztható ingatlan részenként is megvásárolható. Beszámítási lehetőség: győri, soproni ingatlan(ok)ra.

Eladó Ház Szabadbattyán 24,700,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Megrendelhető családi ház Szabadbattyánban: Székesfehérvártól, mindössze 5km-re összközműves telken, Porotherm 38-as téglából épülő családi ház szerkezetkész, vagy kulcsrakész állapotban még megrendelhető! A belterületi építési telek nagyon széles! 31m-es utcafrontú, így egymás melletti ikerházak építésére is maximálisan alkalmas lehet! A közművek mérőórái mindkét házhoz külön tartozhatnak. A hirdetésben szereplő ár egy kulcsrakész ingatlan ára, amely tartalmazza a tervezés díját, a szükséges illetékekkel és egyeztetési díjakkal együtt. Az épületek egyik lehetséges elosztása: -szélfogó, közlekedő, fürdő, WC, konyha-étkező- nappali, 3db külön bejáratú hálószoba, garázs. Paraméterek: -falazat: POROTHERM 38 HS N+F legújabb fejlesztésű, csúcs minőségű falazóblokkal és 10 N+F válaszfal elemekkel -födém: előre gyártott vasbeton födémrendszer, beton béléstestekkel, vasalt betonlemezzel, 12cm lépésálló hőszigeteléssel, -cserepezés: BRAMAC Duna választható színű cserepezés, -külső nyílászárók: fehér, 5 kamrás, bukó- nyíló ablakok, LOW-E extra hőszigetelő üvegezéssel és dombornyomásos tele paneles bejárati ajtó 5 pontos biztonsági zárral; fehér, dombornyomásos, faerezett hatású, hőszigetelt, szekcionált garázskapu, -fűtésrendszer: SAUNIER DUVAL Thema Classic F24E 24 KW turbó, kombi gázkazán, fehér lapradiátorokkal, programozható, elektronikus szobatermosztáttal, -burkolás: bruttó 2.200Ft/nm értékű burkolóanyagok a vizes helyiségekben, a szélfogóban és az előlépcsőn padlócsempézés, míg a többi helyiségben laminált padlóburkolás, a fürdőszoba falai a mennyezetig- a konyhapult feletti 60cm-es sáv csempézett, -belső ajtók: választható színű, fóliázott, állítható tokos BREWER dekor ajtók Raffaella réz kilincsekkel és gumi ütközőprofillal. Az 1 szintes, alacsony tetőhajlású ház méret és kialakítás szempontjából egyaránt az Ön személyes kívánságainak figyelembevételével változhat! Használatba vétel a szerződés megkötésétől számított 6 hónapon belül lehetséges. Részletesebb tájékoztatót egy egyeztetett időpontban szívesen adok irodánkban. Lakás eladási problémájával is forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!

Eladó Ház Szabadbattyán 18,460,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Megrendelhető családi ház Szabadbattyánban: Lakjon idilli környezetben! Székesfehérvártól 5km-re, tiszta levegőjű, kellemes környezetben elő- és hátsó kerttel is rendelkező, társas vagy önálló családi házak szerkezetkészen vagy kulcsrakészen megrendelhetők. A belterületi építési telek nagyon széles! 31m-es utcafrontú- így egymás melletti társas családi házak (ikerházak) építésére is alkalmas. Az 1 szintes, alacsony tetőhajlású, könnyűszerkezetes technológiával épített ház(ak) méret és kialakítás szempontjából is az Ön személyes kívánságainak figyelembevételével készülnek! Az épület(ek) egyik lehetséges elosztása: -nappali +3 háló, konyha +étkező, fürdő, WC, garázs. Paraméterek: -BRAMAC Cristal cserepezés, -külső nyílászárók fehér, 3 kamrás, bukó- nyíló ablakok normál hőszigetelő üvegezéssel és tele paneles bejárati ajtó, 5 pontos biztonsági zárral, -fehér, HÖRMANN billenő garázskapu, -külső hőszigetelő vakolás, 3cm vastag hőszigetelő vakolatrendszerrel, -SAUNIER DUVAL Renova Star F24E 24 KW-os turbó, kombi gázkazán, fehér lapradiátorokkal, szobatermosztáttal, -bruttó 1.900Ft/m2 értékű burkolóanyagok, a vizes helyiségekben és a szélfogóban padlócsempézés, míg a többi helyiségben laminált padlóburkolás, -választható színű, fóliázott, állítható tokos BREWER dekor beltéri ajtók, Christie alu F1 kilincsekkel, gumi ütközőprofillal. Használatba vétel (megegyezés szerint) a szerződés megkötésétől számított 6 hónapon belül lehetséges.

Eladó Ikerház Székesfehérvár 24,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Megrendelhető ikerház Székesfehérváron: Székesfehérvár Öreghegyen megrendelhető 1db igényes kivitelezésű, könnyűszerkezetes iker családi ház. Az összesen 675nm alapterületű, összközműves SAROKTELEK Déli fekvésű, mindkét lakáshoz elő- és oldalkert is tartozik! Mindkét ingatlan külön bejárattal rendelkezik, minden mérőóra külön lesz, a kizárólagos használatú udvar kerítéssel leválasztható. Az \"1\"-es számú kulcsrakész ingatlan ára tartalmazza a fél telek vételárát, a tervezés díját, a szükséges illetékekkel és egyeztetési díjakkal együtt. Az 1 szintes, alacsony tetőhajlású, könnyűszerkezetes technológiával épített házak méret és kialakítás szempontjából is az Ön személyes kívánságainak figyelembevételével készülhetnek! Az épületek elosztásának egyik lehetséges variációja: -szélfogó, közlekedő, fürdő, WC, konyha- étkező- nappali, 3 db külön bejáratú hálószoba, garázs. Paraméterek: -BRAMAC Cristal cserepezés, -külső nyílászárók fehér, 3 kamrás, bukó- nyíló ablakok normál hőszigetelő üvegezéssel és tele paneles bejárati ajtó, 5 pontos biztonsági zárral, -fehér, HÖRMANN billenő garázskapu, -külső hőszigetelő vakolás, 3cm vastag hőszigetelő vakolatrendszerrel, -SAUNIER DUVAL Renova Star F24E 24KW-os turbó, kombi gázkazán, fehér lapradiátorokkal, szobatermosztáttal, -bruttó 1.900Ft/m2 értékű burkolóanyagok, a vizes helyiségekben és a szélfogóban padlócsempézés, míg a többi helyiségben laminált padlóburkolás, -választható színű, fóliázott, állítható tokos BREWER dekor beltéri ajtók, Christie alu F1 kilincsekkel, gumi ütközőprofillal. Birtokba adás (megegyezés szerint) a szerződéskötéstől számított 6 hónapon belül lehetséges. Jelenlegi otthonának értékesítésében szintén segítünk! A telek közlekedés szempontjából nagyon kedvező elhelyezkedésű, 5 percen belül 3 helyi járatú autóbusz megállója is elérhető. A kis forgalmú utca széles, parkolási lehetőség a ház előtt is megoldott. A közelben óvoda, iskola, élelmiszerbolt és több szolgáltató egység is található.

Eladó Ikerház Székesfehérvár 27,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Megrendelhető ikerház Székesfehérváron: Székesfehérvár Öreghegy csendes, jól megközelíthető részén, összközműves saroktelken, Porotherm 38-as téglából épülő, társas családi ház mindkét egysége még megrendelhető! A külön bejárattal rendelkező, bruttó 100nm-es épülethez kerítéssel leválasztható, kizárólagos használatú 338nm-es telekrész tartozik, minden mérőóra külön található. A házak telken belüli elhelyezkedése a mellékelt rajzon látható. A hirdetésben szereplő ár a kulcsrakész ingatlan ára, amely tartalmazza a tervezés díját, a szükséges illetékekkel és egyeztetési díjakkal együtt. Az épületek egyik lehetséges elosztása: -szélfogó, közlekedő, fürdő, WC, konyha-étkező- nappali, 2 db külön bejáratú hálószoba, garázs. Paraméterek: -falazat: POROTHERM 38 HS N+F legújabb fejlesztésű, csúcs minőségű falazóblokkal és 10 N+F válaszfal elemekkel -födém: előre gyártott vasbeton födémrendszer, beton béléstestekkel, vasalt betonlemezzel, 12cm lépésálló hőszigeteléssel, -cserepezés: BRAMAC Duna választható színű cserepezés, -külső nyílászárók: fehér, 5 kamrás, bukó- nyíló ablakok, LOW-E extra hőszigetelő üvegezéssel és dombornyomásos tele paneles bejárati ajtó 5 pontos biztonsági zárral; fehér, dombornyomásos, faerezett hatású, hőszigetelt, szekcionált garázskapu, -fűtésrendszer: SAUNIER DUVAL Thema Classic F24E 24KW turbó, kombi gázkazán, fehér lapradiátorokkal, programozható, elektronikus szobatermosztáttal, -burkolás: bruttó 2.200Ft/nm értékű burkolóanyagok a vizes helyiségekben, a szélfogóban és az előlépcsőn padlócsempézés, míg a többi helyiségben laminált padlóburkolás, a fürdőszoba falai a mennyezetig- a konyhapult feletti 60cm-es sáv csempézett, -belső ajtók: választható színű, fóliázott, állítható tokos BREWER dekor ajtók Raffaella réz kilincsekkel és gumi ütközőprofillal. Az 1 szintes, alacsony tetőhajlású ház méret és kialakítás szempontjából egyaránt az Ön személyes kívánságainak figyelembevételével változhat! Használatba vétel a szerződés megkötésétől számított 6 hónapon belül lehetséges. Részletesebb tájékoztatót egy egyeztetett időpontban szívesen adok irodánkban. Lakás eladási problémájával is forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!

Eladó Ház Gánt 8,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház Gánton: A tulajdonos már megtalálta a következő otthonát, így sürgősen eladó ez a gánti családi ház!!! Székesfehérvár és Mór közt szinte félúton -a község központjához közel- eladó egy 1952-ben épített, 1993-ban nagy felújításon és hozzáépítésen átesett parasztház. A 60cm vastag, kiválóan szigetelő tömésfallal rendelkező eredeti épület a hozzáépítés során tégla falazattal szélességében került megnövelésre, a tetőszerkezet 100%-ban cserére került, pala fedést-, a ház új vakolatot-, a lábazat beton takarást kapott. A felújítás során sor került a villany vezetékek cseréjére, kialakításra került a vizes blokk (külön fürdő és mellékhelyiség), valamint minden helyiségbe új faablakok kerültek. A melegvizet egy 160 literes villanybojler biztosítja. A ház elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható) ideális 2- 3 gyermekes család részére is: konyha- étkező, előtér, fürdőszoba (kádas és zuhanyzós), mellékhelyiség, 3 külön bejáratú, nagy méretű hálószoba. Burkolatok: a konyha- étkező és a vizes blokk kő taposóval, 1 szoba hajópadlóval, a másik 2 betonozott és szőnyegpadlóval fedett, az egyik szobában eredeti fagerendás mennyezet található. Fűtése jelenleg kandallóval megoldott, gázcsonk az ingatlan előtt. Az udvaron található melléképület kis felújítással garázsként is funkcionálhat. A község Székesfehérvártól 20, Mórtól 15 percnyi autóútra található, a közlekedés átlag óránként közlekedő autóbuszokkal megoldott. A Vértes környéke az egészséges levegőnek, a szervezett programoknak és túráknak köszönhetően egyre közkedveltebb a kirándulók körében!

Eladó Lakás (Panel) Székesfehérvár 9,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó lakás Székesfehérváron: Székesfehérvári, ízlésesen és igényesen átalakított belváros közeli, csendes, 1. emeleti lakás eladó! A nyílászárók cseréje önerőből, az épület külső szigetelése a \"panelprogram\" keretében készült el. A közelmúltban történt teljes mértékű belső felújítás során sor került az erkély beépítésére, minden víz- és villany vezeték cseréjére, festésre és a burkolatok cseréjére is! A közlekedőben található újszerű állapotú, fából készült beépített szekrény rengeteg holmit képes tárolni! A lakás két oldalról védett, ablakai csendes oldalra néznek. Elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): előtér, közlekedő, fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha, 2 hálószoba. Burkolatok: az egyik szoba fa szalagparkettás, a másik részben laminált parkettás, részben szőnyegpadlós, a többi helyiség mázas kerámia fedésű. A pincében saját (kb. 3- 4nm-es) tároló tartozik a lakáshoz. Birtokba vétel megegyezés szerint lehetséges.

Eladó Ház Aka 5,000,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház Akán: Mór és Kisbér közt (kb. félúton), most nagyon kedvező áron eladó egy 40-es téglából, 1975-ben szilárdan megépített, pala fedésű családi ház. Elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): előtér, konyha- étkező, nappali, 2 külön bejáratú szoba, fürdő, mellékhelyiség. A ház egy nagy felújításon esett át: belső vakolása, a víz és a villanyvezetékezés, valamint a fűtésrendszer teljesen új hálózattal a közelmúltban került kiépítésre. Fűtése gázkazánnal megoldott, a fűtőtestek radiátorok. Az épület nyílászárói műanyagok, a padlás szigetelt, a beltéri ajtók szintén teljesen újak. Az ingatlanon egy 60nm alapterületű tégla falazatú, cserép fedésű melléképület és egy -szintén tégla falazatú, cserép fedésű- pajta is található. A telek nagyon széles: 30m utcafrontú, így maximálisan alkalmas akár társas családi ház (ikerház) építésére is! A közlekedés helyközi járatú autóbuszokkal megoldott, kielégítőnek mondható. A ház csendes és abszolút pihenésre és kirándulásra alkalmas helyen helyezkedik el (tiszta időben ellátni Mórra).

Eladó Lakás (Panel) Székesfehérvár 12,700,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó panel lakás Székesfehérváron: Székesfehérvár Palotaváros déli részén eladó- elcserélhető egy tágas, K- Ny-i tájolású, 3 külön bejáratú szobás, 4. emeleti panel lakás. Akár csere is szóba jöhet! Az épület külső szigetelése és a külső nyílászárók cseréje elkészült, amelyeknek költségét a tulajdonos kifizette!!!, így ez a következő tulajdonost már nem terheli. A lakás belső felújítása kb. 70%-ban a múlt héten készült el: a hálószobák, a közlekedő és a gardrób szoba új laminált parketta burkolatot kapott és a teljes lakás festésére is sor került. A még elmaradt ill. az új tulajdonos igényeinek megfelelő felújításokban kedvezményes áron gyors, precíz segítséget nyújtunk!!! Elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): közlekedő, külön fürdőszoba és mellékhelyiség, 3 külön bejáratú hálószoba, gardrób szoba. A házban szintenként csak 2 lakás található! Az ingatlan üres, tehermentes, azonnal költözhető, a lakáshoz tartozó tároló a pincében található. Csere lehetőség: Székesfehérváron vagy közelében újszerű állapotú lakásra vagy családi házra max. 20MFt-ig.

Eladó Sorház Székesfehérvár 13,600,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó lakás Székesfehérváron: Székesfehérvár egyik legkedveltebb lakótelepén -a Berkes lakótelepen– sürgősen eladó egy 2 szintes sorházi lakás, igény szerint DUPLA garázzsal. A lakás mindkét szintje 42– 42 nm-es (a teraszt nem számolva), elosztása (a mellékelt alaprajzokon is látható): -földszint: konyha +étkező, fürdő +WC, nappali vagy hálószoba, nagy méretű terasz, -emelet: közlekedő, fürdő +WC, 1 nagy szoba és egy kisebb szoba. A nappali, a szobák és az emeleti közlekedő szép állapotú fa parkettásak, a többi helyiség járólap burkolatú. A lakás havi fenntartási költsége nagyon kedvező: fűtésszámlája a belülről szigetelt falaknak és az új műanyag nyílászáróknak köszönhetően meglepően alacsony, a fizetendő közös költség 3000Ft/hó! Fűtése gáz-cirkó kazánról történik, a fűtőtestek radiátorok. IGÉNY SZERINT a közelben található nagy méretű (32nm-es) dupla garázs (a lakástól kb. 80m-re húzódó garázssoron található) is megvásárolható, amelybe egymás mögé állhat be 2 személyautó. Irányára: 2MFt. A lakás összközműves, tehermentes, költözés megegyezés szerint lehetséges. Jelenlegi lakás eladási és/vagy hitelfelvételi problémájával is forduljon hozzánk bizalommal, segítünk! A csendes, nyugodt környezetben található lakáshoz elő- és oldalkert is tartozik! A közlekedés jó, a sűrűn közlekedő helyi járatú autóbusz megállója pár perc alatt elérhető.

Eladó Lakás Székesfehérvár 10,100,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó lakás Székesfehérváron: Székesfehérvár Öreghegyen (a Karinthy tér közelében) eladó egy 1 +fél szobás, gázkonvektor fűtéses, nagyon olcsó rezsijű, átlagos állapotú tégla lakás. A lakás a tégla közfalaknak köszönhetően -ahogy az ilyen típusú ingatlanok esetében már többen megtették- könnyen átalakítható 1 +fél szoba +amerikai konyhássá! Jelenlegi elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): belépő, fürdő +mellékhelyiség, konyha, éléskamra, 1 nagy erkélyes szoba, 1 fél szoba. Burkolatok: a szobák szép állapotú fa parkettásak, a többi helyiség mázas kerámia fedésű. A meleg víz biztosítása átfolyós gázbojlerről történik. A pincében a lakáshoz saját, külön zárható, kb. 4nm-es tároló tartozik. Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető! Jelenlegi lakás eladási- vásárlási és/vagy hitelfelvételi problémájával is forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!

Eladó Lakás (Panel) Székesfehérvár 9,200,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó lakás Székesfehérváron: Székesfehérváron a Palotaváros közepén eladó egy egyedülállóan gyönyörű panorámájú, ritka elosztású 1+2 fél szobás lakás. Az épület külső szigetelése részben már elkészült. A külső nyílászárók önerőből már korábban kifizetésre kerültek. A közös ktg.: 6.080Ft/hó. Elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): előszoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha, nappali, 2 külön bejáratú szoba. A lakás mindkét- a szobákhoz vezető- folyosóján találhatók beépített szekrények! Burkolatok: a szobák padlószőnyeggel, a fürdő és a mellékhelyiség szép állapotú járólappal, a konyha és az előtér linóleummal fedett. A panel lakásokban ritkán fordul elő, de itt a mellékhelyiségben kézmosó is található! A lakás üres, tehermentes, azonnal költözhető! A kilátás mindkét irányban található ablakokból zavartalan, ugyanis nincs másik 10 emeletes panel előtte.

Eladó Lakás Székesfehérvár 7,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó lakás Székesfehérváron: Székesfehérvár északi részén sürgősen eladó egy átalakított, átlagos állapotú, alacsony rezsijű, gázkonvektor fűtéses tégla lakás. A lakás egy 4 emeletes ház magasföldszintjén található, az ablakok és az erkély biztonságos magasságban található a járda szintjétől! Az eredetileg 2 szobás lakás 2000-ben 2 +fél szobássá lett átalakítva. Jelenlegi elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): előtér, közlekedő, 3 külön bejáratú hálószoba, konyha, külön fürdőszoba és mellékhelyiség, nagy méretű erkély. Burkolatok: a szobák laminált ill. fa parketta, a többi helyiség mázas kerámia fedésű. A fürdőszoba teljes felújítása néhány éve készült el, szép állapotú. A külső fa nyílászárók cseréjére a pályázat beadása folyamatban van! Összességében a lakás részben felújítandó állapotú, de viszonylag kis ráfordítással is beköltözhető állapotba hozható. Megtekintése időpont egyeztetés után személyes kísérettel lehetséges! A közlekedés jó: helyi járatú autóbuszokkal megoldott. A csendes, lakótelepen található élelmiszerbolt, több kisebb üzlet és szolgáltató egység.

Eladó Ház Bodajk 9,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház Bodajkon: Székesfehérvártól 20-, Mórtól 10km-re, Bodajk központjában sürgősen eladó egy -az 1960-as években épített- részben felújított és átalakított, cseréptetős, saroktelken található családi ház. A felújítás során sor került a ház külső szigetelésére (a színes vakolóanyag megvásárolva!), a külső nyílászárók cseréjére is. Elosztása: előszoba, főzőfülke, étkező, éléskamra, fürdő +WC, 3 egész szoba, 1 fél szoba. A fűtés biztosítása vegyes tüzelésű vagy gázkazánról egyaránt megoldott. Az utcafronton található 2 hálószoba a közelmúltban egy kirakatos üzletként funkcionált, ez jelenleg is -minden külön átalakítás nélkül- megoldható. Az udvaron található melléképület személyautó (kis átalakítással 2 db személyautó) tárolására használható. Az ingatlan tehermentes, birtokba vétel rövid időn belül megoldható. Csere- beszámítási lehetőség: budapesti vagy székesfehérvári 2 szobás lakásra értékegyeztetéssel. Bodajk festői környezetben, a Bakony lábánál fekvő, városi rangú település. A településre érkezőknek télen a sípálya, nyáron a tófürdő nyújt felejthetetlen élményeket. A város nevezetességei között említhetjük még a Kálvária-dombot és a Lamberg-kastélyt is. A településen többek közt megtalálható általános iskola, 2 óvoda, laborral és ultrahanggal is felszerelt modern Egészségház. Akár teljes körű lakás felújításhoz (burkolás, festés, faipari munkák, víz- és gáz szerelés, villanyszerelés, külső- belső szigetelés) kérje kivitelezési ajánlatunkat! Barátságos ár, precíz kivitelezés!

Eladó Ház Székesfehérvár 39,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó családi ház Székesfehérváron: Székesfehérvár csendes részén, parkosított környezetben eladó egy igényesen megépített, kitűnő állapotú, amerikai stílusú családi ház. Elosztása: amerikai stílusú 3 hálószoba, 1 dolgozószoba, nagy nappali, konyha- étkező, éléskamra, 2 WC, közlekedő, 35nm-es terasz. Burkolatok: a nappali és a szobák fa parkettásak, a többi helyiség 5-ös kopásállóságú spanyol kerámia burkolatú. Fűtése gázkazánról működtetett padlófűtés, a szobák, a fürdő és a nappali fűtése radiátorokkal is megoldott, a nappaliban kandalló található. A ház (mennyezete a padlás felől szigetelve) Bramac cserép fedéssel, kanadai alumínium ereszcsatornával, SOFA kültéri nyílászárókkal, INTEKTA festett fa beltéri ajtókkal (kisipari gyártmány) épült. A fürdőben hidromasszázskád és zuhanyzó is található. A tárolást minden szobában nagy méretű beépített gardróbszekrény biztosítja. Az ingatlan a házban található egyedileg gyártatott olasz függönyökkel EGYÜTT eladó!!! A kényelmet és a biztonságot még elektromosan működő kapuk és riasztó (rendőrségi riasztás) gondoskodik. Parkolás a különálló 2 állásos garázsban megoldott, a térkövezett és füvesített udvaron egy 30nm-es faház található. Az összközműves ingatlan üres, tehermentes, azonnal költözhető. Ingatlan beszámítása megoldható. Az ingatlan Székesfehérvár családi házas részén, kis forgalmú utcában található. A belváros sűrűn közlekedő helyi járatú autóbuszokkal és gépkocsival is könnyen elérhető.

Eladó Telek Göd 15,500,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Gödön az Oázis lakóparkban 1000 m2 összközműves telek eladó.

Eladó Lakás (Panel) Székesfehérvár 11,900,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó lakás Székesfehérváron: Székesfehérvár Palotaváros déli részén eladó egy kiváló elosztású 2 +2 fél szobás, 3. emeleti panel lakás. A ház külső szigetelése és a nyílászárók cseréje megtörtént, a radiátorokra egyedi mérők kerültek. A felújítással kapcsolatos még hátralevő díjat a tulajdonos kifizeti, így a közös ktg-et ez már nem fogja terhelni. A lakás közepes állapotú, burkolatai szőnyegpadló és járólap. Elosztása (a mellékelt alaprajzon is látható): előszoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha, 4 külön bejáratú hálószoba. A lakás tájolása miatt (3 oldalról ablakozott) egész nap világos!!! Az ingatlan Palotaváros kedvelt részén, a Piac tértől 5 percre helyezkedik el, így megközelíthetősége kiváló. A néhány perc sétára található palotavárosi tavak kiváló kikapcsolódást kínálnak!

Eladó Ház Székesfehérvár 10,600,000 Ft

Posted: 21 Dec 2010 03:25 PM PST

Eladó ingatlan Székesfehérváron: Most piaci ár alatt hozzájuthat!!! Saját részre vagy tovább értékesítésre is kiválóan alkalmas! Az ingatlanhoz most szinte telekáron lehetséges hozzájutni! Székesfehérvár Feketehegyen széles utcafrontú, ikerház építésére is alkalmas telken sürgősen eladó egy felújítandó állapotú családi ház. Az utcafront széles (25m-es), így EGYMÁS MELLETTI ikerházak építésére is alkalmas lehet. Beépíthetősége: jobboldali, 30%-os beépítés, 3- 5 méteres előkerttel. A telken jelenleg egy cseréptetős, tömör téglából épített családi ház áll, amely az 1960-as években készült. Elosztása: 1 nagy méretű szoba, nagy méretű konyha, éléskamra, fürdőszoba +WC. A ház mögött egy 5 éve 38-as Porotherm téglából készült elkezdett hozzáépítés található. Az építési terv szerint egy kb. 130nm alapterületű, tetőteres ház készült volna (a tetőtér a teljes ház, tehát a régi épület felett is húzódott volna). Javaslat építő cégeknek vagy párban építkezőknek: felújítani a régi házat és befejezni a hozzáépítést (kb. 8- 9MFt-ból), a telek másik felén pedig felépíteni egy új ikerházat. A ház mögötti udvarban tárolásra használható melléképületek húzódnak. Közművek: a víz, a villany és a gáz bevezetésre került, a csatorna csonk az udvarban található. Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető! Lakás eladási problémájával is forduljon hozzám bizalommal! Az ingatlan Székesfehérvár Veszprém felé eső kertvárosának \"közepén\", a 8-as főúttal párhuzamosan húzódó Rába utcán áthaladó autóbusz vonalától kb. 200 méterre, így megközelíthetősége kiváló, környezete csendes, nyugodt.